Vaimo sai vierasta homoseksuaaliseen 09 puhelinseksi

Kun menin nukkumaan lasten kanssa ensimmäisen kerran kodissamme mieheni kuoleman jälkeen hän menehtyi nukkuessaan sänkyymme niin alkujännitys lieveni nopeasti. Huoneessa oli rauhallinen tunnelma, pujotin yöpöydällä olleen mieheni vihkisormuksen kaulaketjuuni ja nukuimme sikeästi koko yön.

Parina seuraavana yönä tunsin kun joku silitti hiuksiani. Mieheni veli heräsi myös kerran keskellä yötä ja oli ihan varma, että veljensä istuu olohuoneen tuolissa. Aamulla hän oli ihan varma, että broidi kävi jättämässä jäähyväiset. Jonkin ajan kuluttua myös mieheni parhaan kaverin vaimo kertoi, että oli herännyt keskellä yötä siihen, että joku on heidän makuuhuoneessaan. Kertoi olleensa varma, että miehenihän se siinä ja sanoi, että ensimmäinen ajatus oli, että kamala kun tää yöpaidan olkain repsottaa - ei kai tissi pilkahtanut: Muistaakseni ortodoksit ajattelevat niin, että kuolleen ihmisen sielu käy hyvästelemässä läheisiään olikos se nyt kuukauden aikana ennen kuin jatkaa matkaansa.

Nää henkimaailman asiat on sellaisia etten niistä ala väittelemään kenenkään kanssa. Kauniita kokemuksia ainakin nämä.

Oon vähän tylsä ja kysyn, että syötkö jotain lääkkeitä? Ilmeisesti aika monessa, ihan tuikitavallisessa allergialääkkeessäkin, on sivuoireena tuntoharhoja. Aina silloin kun oli yksin huoneessa. Edelleen muistan sen tunteen "en ole yksin tässä huoneessa".

Meidän talossa yksin nukkuminen on ihan helvetillistä neliötä ja paljon huoneita, ei sellaista aavaa jossa kaiken näkisi itse. Viime kesänä pakottauduin pari kertaa nukkumaan talossa yksin yleensä mukana on mies automaattisesti, jos ei, pakotan jonkun toverin meille yöksi: D ja lopputulema oli se, että kuuluu askelia ja outoja koputtavia ääniä.

Seuraavana päivänä tutkinkin 4 tuntia, että miten demonit karkoitetaan Ja toissayönä mies tuli töistä illalla 11 maissa, tuli sänkyyn ja kuiskasi että jopa häntä pelottaa, kuuli kuulemma askeleita. Meillä ei töissä ihme kyllä kummittele, se on kuitenkin luvulla rakennettu mielisairaala D Niin tai näin, suurin osa "yliluonnollisista" kokemuksista lienee juurikin aistihairahduksia, mutta ne eivät selitä kaikkea. Mulle tulee mieleen seuraavanlainen kokemus: Juostiin sitten käytävää eestaas, ja kellarin palo-oven edessä oli musta varjomainen ihmishahmo, joka vielä kellarin pimeydessäkin erottui.

Rappukäytävän puolelta ei kuulunut mitään ääntä, eikä kellarin ovi ollut auennut. Varjo lähti lipumaan kohti tasaisesti meitä kohti, ja huusin valoja päälle. Valot päälle, naps, eikä mitään enää missään. Häivyttiin kellarista aika äkkiä, sen jälkeen en ole uskaltanut siellä olla. Jutun juju on siinä, että meitä oli neljä, ja me kaikki seisottiin siinä kellarin käytävällä - ja me kaikki nähtiin se sama asia.

Kenelläkään ei ollut mitään ennakko-oletuksia, kukaan ei ollut unen ja valveen rajamailla. Jälkikäteen ollaan muisteltu ja pohdittu Varjoa; mikä se oli, mitä se halusi, mitä olisi tapahtunut jos sen olisi antanut tulla lähemmäs. Rationaaliset selitykset vasta hölmöjä ovatkin ja pikkusieluista lulla ihmistä niin kaikkivoivaksi, että tiedämme kaiken. Aistharhaselitys onmyös niin yleispätevä ja sillä voi mitätöidä elävät kokemukset niin, ettei vaan tarvitsisi kyseenalaistaa uskomuksiaan tai mitä on opetettu.

On ihan reipasta kyseenalaistaa myös ns. Ei siinä mihinkään sitoudu. En osaa sitä järjellä selittää: D Olin hänen prinsessansa, mutta olin aika pieni silloin, kun hän kuoli, joten harvemmin enää muistelen häntä.

Silti, ehkä kertaa vuodessa, hän pyöräilee minua vastaan tai on pelaamassa pelikoneella kun menen kauppaan. Hän aina katsoo minua suoraan silmiin, ja hymyilee. Sitten havahdun, että ei tuo ole vaarini, kerrankin vastaantullut henkilö oli nuori nainen: D Aistiharhoja hyvin todennäköisesti, mutta tykkään myös ajatella, että vanha vaari vielä haudankin takaa seurailee ja huolehtii: Toisilla on tarkempi kuulo, toisilla hajuaisti, toisilla herkkyys tällaisiin juttuihin.

Mutta väitellä tästä ei kannata, kun tutkimusmenetelmiä ei vielä ole löydetty; se on vähän niinkuin väittelisi vanhuksen kanssa siitä, kuuluuko sirkoista siritystä vai ei.

Jos ei kuule, ei kuule. Tai näe, tai tunne. Ja näihin juttuihin ei tosiaan vielä ole sitä mittaria keksitty - ehkä joskus aletaan keksimään, mutta se vaatisi sen, että tarpeeksi moni ihminen lakkaisi "unohtamasta", sivuuttamasta ja selittämästä pois kokemuksiaan. Silloin maailmamme muuttuisi taas kerran ehkä hyvinkin radikaalilla tavalla.

Näitä kokemuksia on kai aina pelätty, koska ne ovat vieneet pohjaa pois esim. Mutta juuri lapsilla sen joskus huomaa, kun he väläyttävät esim. Tai juuri niinkuin Oranssinen tuossa yllä kertoi: Omasta mielestäni tätä aistia tai ihan vain "intuitiota" voi myös harjoittaa, vähän niinkuin viininmaistelulla tai makuärsykkeitä karsimalla herkistää makuaistiaan. Mutta silloin pitää kyllä olla tarkkana, että tietoinen mieli ei ala keksiä omiaan.

Siksi onkin hyvä toimia yhdessä, jos alkaa todenteolla tutkia tämän tyyppisiä kokemuksia - toisen samanlainen kokemus varmistaa ainakin sen, että olette samallalailla hulluja. Onhan sekin jo humanistisen tutkimuksen kannalta mielenkiintoinen tieto sinänsä! Voii, tähän voisi kertoa monta tarinaa omasta elämästä, jossa ei järjellä voi selittää tapahtunutta..

Järjellä ajateltuna en usko yliluonnollisiin kokemuksiin mutta joku pieni osa minussa kai kuitenkin uskoo. Ensin luulin nähneeni unta kun heräsin yksi aamu ja muistin että yöllä olin nähnyt jonkun miehen keinuttavan kehtoa makuuhuoneeni nurkassa. Tunsin syvän ahdistuksen ja surun. Mies oli todella surullinen ja lapsi joka kehdossa nukkui oli hänelle kaikki kaikessa. Aistin että hänen vaimonsa oli kuollut ja hän ikävöi tätä. No olin varma että tämä oli unta ja oman pääni sepityksiä.

Kunnes illalla nukkumaan mennessä ja yöllä heräilin siihen kun koirat sängyn jalkopäässä aloittivat hirveän murinan. Missään ei näkynyt ketään.

Mitään ääniä ei kuulunut rappukäytävästä, ei mistään. Koirani eivät ole edes mitään arkoja tai että haukkuisivat ylipäänsä mitään ääniä. Molemmat koirat olivat niskavillat pystyssä sängyn päässä ja murisivat. En saanut mitenkään komennettua niitä hiljaiseksi vaikka yleensä tottelevat. Ainoastaan kun sytytin valot ja kielsin murisemasta he hiljenivät. Tätä tapahtui useita kertoja, ehkä noin kerran pari viikossa. Seuraavaksi aloin tuntea kylmän ilmavirran tunteen yhdessä oviaukossa.

Se oli todella pelottava tunne. En ollut kertonut näistä jutuista mitään silloiselle poikaystävälleni, nykyiselle miehelleni. Kerran hänen ollessaan luonani yötä olimme käymässä nukkumaan. Kuului kauhea rymähdys, aivan kuin jotain olisi tippunut alas.

Laitoin valot ja nousin katsomaan. Menin keittiöön, eteiseen, kylpyhuoneeseen. Missään ei ollut mikään tipahtanut. Jokainen astia, kirja ja purkki oli siellä missä pitikin. Ihmettelimme molemmat että mistä ihmeestä ääni tuli koska olimme aivan varmoja että jotain tippui.

Tämän jälkeen kerroin miehelle "kummitus"- kokemuksistani ja hän järjen ihmisenä tietenkin vain nauroi minulle eikä uskonut. Voi kuulostaa todella typerältä mutta yhtenä iltana mietin että hitto, sama kai se vaikka nyt sitten puhuisin itsekseni että ei kai se haittaa tee.

Tai puhuin yksin mutta kerroin hänelle että tunnen hänet ja aistin että hänelle on tapahtunut jotain ikävää tässä asunnossa ja hän kaipaa eloon jäänyttä perhettään.

Sanoin että hän saa puolestani olla ja liikkua täällä kunhan lakkaa pelottelemasta minua ja koiria. Että minua hänen läsnäolonsa ei haittaa. Jos tämä koti on hänelle rakas niin hän saa olla täällä. Tämän jälkeen en enää kertaakaan kokenut mitään inhottavia kylmiä tuulahduksia tai kuullut epämääräistä kolinaa. Kun muutin asunnosta pois seuraava asukas oli jälkeenpäin minuun yhteydessä kun hänellä tuntui olevan paljon ongelmia asunnon kanssa.

Joskus ne toimivat, välillä kuulemma välkkyivät ja sammuivat itsestään. Kerran kun hän sytytti valot seinäkatkaisijasta sai hän kuulemma sähköiskun ja katkaisija meni mustaksi. Johtuu tosin varmaan sähköviasta ja neuvoinkin häntä olemaan yhteydessä isännöitsijään mutta itselläni ei ollut vastaavia ongelmia ikinä.

Minä toisaalta kammoan tällaisia ajatuksiakaan, mutta samalla todettava, että olen samanlainen. Enemmän saan tällaisia "ajatusetiäisiä" kuin tunnen fyysisiä tuntemuksia. Vaikka niitäkin tillut joskus koettua. Ja mummollani äitini äidillä. Lisäksi näemme unia - itse nyt näen unia niin paljon, etten osaa tulkita niitä enteiski, mutta mummollani vahvana ja äidilläni puolittain.

Sain juuri eilen luetuksi loppuun K. Vuoren kirjan Näkijän tytär ja nyt tulee tahtomattaankin verrattua tilannetta siihen - minä siis kammoan ajatusta kummituksista yms. Ja se mikä on mielestäni mielenkiintoista, niin minä, jonka sukujuuret istuvat vahvasti Itä-Suomessa, näen unia ja "aistin" etiäisiä eli en tunne ihollani kosketusta vaan koen tunteita, kuten iloa tai ahdistusta. Kun taas tuttuni, joilla on myös piirteitä tällaiseen "yliluonnolliseen", ovat Pohjanmaalta ja heidän suvussaan nähdään henkiä, tunnetaan kosketuksia ja yksi näkee lisäksi vahvasti symboloituja unia hän näkee siis unta vedestä vain, jos tulossa on suruviesti.

Eli miksei tämäkin voisi olla vanhaa verenperintöä ja aistimme tuntevat toiset samankaltaiset? Ja verenperintöä mietin siksi, että miksi tavat "nähdä" olisivat samankaltaisia samalta suunnalta tulevilla?

Ja ai miten niin luen blogia läpi juhannuksen paluuliikenteessä blogiasi? Miten niin sen huomaa, että postaan kommentteja putkeen, kun ennen olen ollut kommentoimatta? Heippa, Tästä sinun jutusta on jo tovi, mutta se tuli vastaan kun googlettelin näitä kokemuksia..

Lapsena minulla oli näitä erikoisia tuntemuksia ja kokemuksia. En ole nähnyt koskaan "aavetta" kun en uskaltanut katsoa. Silmät laitoin kiinni ja odotin että "se" meni pois. Myös jonkun "pahan" läsnäolon tunsin useasti ja siihen yhdistyi erittäin paha haju. Nämä siis ennen kouluikää. Yhden kerran teininä koin tämän "pahan hajuisen hengen" läsnäolon, jonka olin unohtanut ja mieleni syövereihin haudannut ja pelästyin niin että puhkesin itkuun, paniikin ja hengen poistuttua.

Olin kuitenkin selittänyt itselleni nämä lapsen vilkkaalla mielikuvituksella. En koskaan kertonut näistä kenellekään. Nuorena aikuisena olen kuullut itseäni kutsuttavan nimellä, askeleita, kosketuksia ja niin konkreettisesti siis, että olen rynnännyt ulos asunnosta ja uskaltautunut takaisin kotiin vasta kun tiesin avomieheni olevan paikalla.

Hänelle en uskaltanut kertoa näistä, koska en halunnut kuulostaa ihan hullulta.. Menin vain suunnattomasn paniikkiin ja koitin vain jälkeenpäin unohtaa koko jutun. Sain tästä juuri oikealla hetkellä potkun persuuksiini, joka heittää minut oikeaan suuntaan. Olet niiiiiiiiiin oikeassa, kyllä. Todellinen pelimies ei harrasta näitä väsyneitä käyttäytymistapoja, koska nainen näkee niiden läpi ja saalis jää kaatamatta. Hän on kohtelias ja huomaavainen ym. Pelimiehiäkin on varmaan erilaisia. Kaikki minun tuntemani playerit ovat sellaisia, että he huomiovat naisen kyllä ihan kympillä ja ovat ihan täysillä mukana jutussa.

Mitä intiimimpää touhu on, sen kiehtovampaa, jännittävämpää ja antoisampaa on peli. Mutta mielenkiinto ei säily yllä kuin maksimissaan muutamia kuukausia ja sitten siirrytään seuraavaan "pelimerkkiin". Eikä siinä mitään, jos toinenkin osapuoli on ihan sinut asian kanssa. Kuten esimerkiksi Puuman tapauksessa on. Pidin Puuman listaa pelimiehen tuntomerkeistä hyvin huonosti todellisia pelimiehiä kuvaavana - kokemusta sellaisista on, niin oman kaveripiirin pelimiesten kuin omalle kohdalle osuneiden yksilöiden osalta.

Hei haloo ihan ku Puuma tässä olisi joku "saalis"! Mikä vitun juttu tää on että suht. Joo - siis itseasiassa mietin kirjoittaessani, että aivan yhtä hyvin voisi olla olemassa "pelinainen", näin niin kuin tässä kontekstissa hieman kyseenalaisen tasa-arvon nimissä.

Koska siis kyllähän naisetkin osaa vedättää miehiä halutessaan. Mutta jutusta olisi tullut "sukupuolineutraalina" vähän turhan monimutkainen: Tuo kuva sai kyllä nauramaan melkoisesti: D Mistä oikein niitä aina löydät? Pleijereitä on tosiaan monenlaisia, mutta yleisesti heitä kiinnostaa lähinnä se oma tyydytys. Pakko muuten kiittää puumaa: D Jokinaika sitten kommentoin juttuusi kuinka pitäisi pistää puuman juttuja omalle rakastajalle. En pistänyt puuman juttuja vaan ihan toisen sivuston, mutta tänään mies pisti viestiä kertoen sitovansa minut sänkyyn ja pääsen irti vasta kun en enää jaksa tulla enää.

Luonnollisesti vastasin haluaako hän käyttää köyttä vai silkkihuiveja ; Kyllä kannatti ja en malta odottaa näkemistä. Juu, sama huomio kuin muillakin: Eli se, että Logistiikkapomo kertoo keskellä päivää viestissään, miten haluaisi nukahtaa yhdessä Puuman kanssa, voi hyvinkin tarkoittaa, että hän ajattelee nimenomaan seksiä sillä hetkellä. Tai sitten ei, who knows. Tutkitusti kai naiset sekoittavat seksin ja rakkauden hyvin helposti, koska endorfiini. Kai tätä samaa voi käydä miehillekin, eli että hyvästä seksistä syntyy automaattisesti valheellisia rakastumisen tunteita.

Miksi ne tunteet olisivat valheellisia? Mitä tapahtuu "oikeissa" rakastumisen tunteissa eri tavalla? Tjaa, haluaisin ajatella, että "oikeassa" rakastumisessa rakastutaan enemmän ihmiseen, hänen luonteeseensa ja persoonaansa. Ja että se ei ole hormonaalinen prosessi, vaan hiukan pidempikestoinen juttu. Ei endorfiini, btw, vaan oksitosiini: Tätä hormonia siis erittyy etenkin naisilla seksin yhteydessä.

Tästä syystä seksin harrastaminen on omiaan saamaan naisen rakastumaan seksikumppaniinsa. Keho ei tunnista, onko seksuaalisessa kanssakäymisessä kyse yhden illan jutusta, syrjähypystä vai kumppanin etsinnästä.

Kehon reaktiot siis saavat naisen rakastumaan, vaikka kyse olisi syrjähypystä. Mä luulin että rakastuminen on aina hormonaalinen prosessi; rakastaminen sitten asia erikseen. Mutta joo, onhan tuossa tietysti vinha perä. Mun mielestä rakastuminen - olkoon sitten missä kontekstissa tahansa - on aina pelkästään hyvä juttu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Olen nuorempana viettänyt lukuisia yksiä öitä pelimiesten kanssa, ja olen suhteellisen varma siitä, että pelimiehen tunnistaa tietyistä käyttäytymismalleista, joista muutamia listatakseni ovat Haluttomuus tyydyttää nainen; prioriteetti omalla tyydytyksellä.

Nihkeä ja tunteeton, pelkästään seksiin keskittyvä kommunikointi tapaamisten välissä. Viesteihin vastaamatta jättäminen — ja sitten toisaalta täysin odottamattomat yhteydenotot, joissa ehdotetaan tapaamista. Seksin jälkeinen haliminen on minimaalista tai sitä ei ole ollenkaan.

.

Por jovenes sofia rose xxx rubias porno videos porno sado videos morenas peliculas x videos porno gratis porno vaginas abiertas videos pornos de coños peludos desnudos video porno gratis en castellano gratis videos gratis porno bondage vieja follando coños ricos porno videos porno chino gratis putas maduras squirt xxx gratis porbo gratis putas gratis de gordas folladas xxx bideos de parejas calientes negra sexo amateur videos xxx arabes xxx amater sexo interracial latinas culonas videos porno mujeres follando porno gratis videospornoxxx videos porno español webcams sexo travesti porno gratuitos alexia texas follando videos porno amater casero maduras follando en castellano xxx morenas porno tias buenas jovenes ver porno hombres negros chicos fetiche madura follando gordo follando abuelas web cam amateur negras mamando penes de sexo en castellano gratis español brutal lesbianas tias guarras videos porno xxx rubias tetonas follando buscar videos maduras gratis fotos porno zorras lesbianas maduras videos porno español xxx videos pollones seso gratis alyssa branch videos pornos lesbicos videos porno españolas haciendo el coño madre hija porno lesvianas chicas porno gratis porno de despedidas sexo grstis videos pornos gratis hentai videos sexo transexuales parejasfollando sexo con abuelos porno de lesvianas xxx madres y tetonas follando culos grandes maduras kamasutra porno maduras desnudas el culo julia de porno porno videos de parejas porno de solteras porno gratuitos follandose muy peludas gordas actores porno gratis porno lesbico chicas porn 18 videos sasha grey anal porn videos porno madura follando pajas videos de parejas porno largos gratis actrices del porno masajes eroticos gratis porno gratis porno vaginas peludas gordas porno duro chochos jovenes porno videos porno maduras guarrillas follando en la calle videos español webcams sexo duro sasha grey sexo con maduritas x mujeres lesvianas gratis peludas chupar un coño madre e hija porno videos bdsm extremo tias desnudas porno interacial videos xxx madura española follando videos eroticos vídeos de colegialas putas gordas y gordas follando trio bisex porno videos porno manga porno africano videos eroticos putas hd follando a su hija follando videos porno masajes porno gratuitas masajes videos porno samantha bentley negros videos porno de sexo anal tube videos pormo gratis follando con españolas follando porno francesas ashton pierce webcam tube guarras follando pajas intercambio de lucía super tetonas porno gratis en español porno trio bisex follar playa videos gratis chicas corriendose kitty jane pareja española glory hole porn tube chicas con ver vidio porno españoles porno transex gorditas ver pelis x videos porno maduras nacho vidal maduras eroticas videos maduras vestidas y sexo videos de tetonas desnudas polla gordas follando videos pornos gratis de trios amateur cumloude gordasputas corridas xxx madres xxx videos porno con pollas grandes actrices porno extremo chica xxx tetas en playas nudistas porno hd porno madura las mas putas follando con pollas negras peludas descargar videos rubias vidios eroticos videos videos transexual videos xxx gordas gratis faking porno españoles videos porno duros viejos videos gratis follar de españolas videos xxx en hd rubias 19 videos xxx nuria porno de porno secretarias tetonas follando travestis gratis porno por no gratis follando madres porno español tetas viejasfollando anal japonesas chicas muy gordas tetonas follando vieos porno gratis xxx p el amor videos porno con abuelos videos porno extremo corrida fontanero follando zorrras sexo masajes orgias maduras pelis porno sexo hardcore porno.

con asiaticas follando tetas porno en alta definicion videos amateur rubias hd tetas maduras con ver videos porno parejas porno rubias cachondas videos de guarras lesbianas abuelas videos porno en la cocina secretarias porno videos porno full hd porn chupando polla por el amor holly michaels porno videos sexo con videos porno gratis sexo vidios porno en español en publico mamas cachondas ancianas tetonas gordita follada enseñando el culo videos de maduras casting español gratis hentai super pollas enormes porno epañol los mejores tetas perfectas coños peludos desnudos videos porno bixesual videos eroticos mujeres negras maduritas x super xxx videos porno milf vids porn muyzorrras maduras peludas maricones follando se la playa porno gratis descargar videos manga videos porno antiguo follar video porno rubias peliculas porno gratis porno gratis chicas mamando penes xxx rubias videos pono gratis vídeos pornos gratis lesbianas viejas tetonas videos lesvianas xxx morenas peliculas porno gratis videos de xexo gratis samantha bentley tetona peliculas porno grati tori black hd rubias tetonas interracial videos gratis video pelos en español de lesbianas porno gratis mujer cachonda porno de lesbianas porno de transexuales hombres tu porno negros sexo videopornogratis folladas alanah rae japonesas chicas porn porno de porno en accion pelicula porno masajes porno 3d putas gratis coños eyaculando folladoras videos interracial videos de sexo anal gratis videospornoxxx sandra milka mujeres corriendose pezones enormes videos porno despedida soltera videos porno en la folla pajas intercambio parejas vaginas abiertas videos xxx hd porno secretarias tetonas rubias tetonas chicas porno gratos videos de lesvianas videos gratis vintage porno maduritas solo porno negros porno gratis españolas videos porno joven despedidas de sexo porn masage rooms porno tiffany star follados videos x sexo con putas tetonas follando videos eroticos putas modelos video hentai 3d mature videos sexo entre lesvianas jasmine webb hentai xxx rubias tetonas peliculas porno xxx mujeres mayores xl tube hannah montada gumball porno gratis nenas putas gratis dora la playa vídeos gratis amateur xxx chicos xxxporn peliculas porno zorras peludas gratis porno follando videos porno gordas sofia rose porno sexo con viejos xxx brutal lesbianas maduras abuelas videos porno español porno de rebeca linares videos bondage video porno sexo duro porno lesvianas desnudas maduras gratis vídeos porno videos manga follar playa paginas pornos gratis maduras xx porn tube hd vedios de mujeres masturbandose xxx cumlauder en español vidios ponos mujeres mujeres porno gratis videos transesuales ver películas porno videos gratis porno lesbiana porno eyaculacion femenina ver videos porno videos de lesbianas putas muy zorrras páginas porno lesbianas travestis hombres peludos chicas meando en español el amor holly michaels porno buen porno de polla bbw porno español porno maduras vaginas abiertas madres porno de travestis videos porno mamadas videos porno abuelas videos pornos lesbicos mujeres mayores chicas calientes peliculas porno gratis porno maduritas x gratis videos pornod putas porno hd peliculas porno gratis xxxporn peliculas gratis porno casting español hd travestis videos porno españoles erotico video maduras spanish porn videos porno españolas video madura xvideos sasha grey porn pov hd embarazada follando mama follando porno masaje y hijas follando en castellano gratis videos porno italianas gang bang porno preñadas porn tube porno full hd videos xxx pajas con maduras porno con 18 años pornostar tube mujeres videos porno nuria tetona xxx tetas en tetas gratis pelis porno lesbianas porno gratis vudeos xxx xxx videos porno peliculas porno de maduras con maduras gratis lesbianas putas pajas a chorros videos porno suave videos español videos porno strapon videos pornod putas negras tetonas porno gratis cumlauder en espanol ruvia19 travesti gratis transexuales lesvianas xxx tetas muy grandes follando sexo web cam gratis melani rios zorras lesbianas gratis en la folla a su madre porno.

con mujeres tetonas morenas maduras porno amater follando sexo tetudas videos xxx publico abuelas masturbandose sexo en español maduras. cumlouder vidios pormo gratis cumlouder vídeos pornos grati videos porno españoles gratis tetas videos de maduras video porno cono peludo porno viejas chupando pollas grande porno brianna banks vidios porno porno joven porno gratis rubias porn en español hd porn hd porn videos porno con vidios pornos gratis maduras xxx videos de travestis con maduritas gratis follando vidios de maduras spanish porn morenas19 videos porno tetas gratis vídeos de lesbianas gratis maduras follando videos pollones castingcouch-x videos phorno gratis pornstars hd sexo negro porno x gratis en español trios gratis de hombres follando pollas videosdesexogratis sexo gratis vudeos xxx porno gratia teen porn chicas tetonas rubias abuelas chicas sexy porno trios gratis xxx chicas corriendose a su hija porno en su madre e hija porno sexo hardcore hentay enfermeras lesbianas besandose porno viejas porno casero maduras calientes xxx travestis negros sexo xxx maduras gordas sexis gratis en castellano porno de sexo maduras espanolas follando vicky storm super tetas chicas porno lesbicas videos viejasputas putillas follando tetonas españolas peliculas porno 18 porno xxx videos desnudos el culo pajas videos coumluder videos porno española follando en la calle videos transexuales ztod videos porno españolas gratis video mamadas pollas grande sexo gratis chicas pornos video porno bisexual porn porno gai sexo en playas nudistas videos xxx sexo jenna jamenson videos gratis videos videos pornos nacho vidal en hd videos de enfermeras porno cratis porno españoles videos free videos viejas folladoras se avecina xxx madres pelicula porno culos jovenes follando cumlauder en castellano sexo trio con madura española videos porno maduro porno.

Chicas ver video porno espanol gratis videos mugeres desnudas poprno mujeres porno de porno para descargar vídeos travestis hombres follando en la folla a viejas sexoxxx video trio putas chupadas de sexo abuelas secretaria vídeos porno hentai hardcore teen porn tube gordita española follando como chupar un coño brutal porn maduras enfermeras buenas desnudas porno en castellano follandose casting español mom and son xxx rubia tetona follando viejos españoles penes grandes gratis lesbianas gordas desnudas cachondas pareja amateur xxx viejas gratis abuelas porno de maduritas videos de lesvianas ver videos de sexo anal ver videos lesbicos putas lesbianas gratis lesbianas petardas lesbianas hd latinas anal porno lesbianas follandose muy peludas xxxporno porno.

con maduras culitos calientes enanas porno sexi porno españoles porno de pies xxx tetas morenas follando duro videos pornos gratuitos transexuales follar arabe chicas guarrillas hombres peludos desnudos sasha grey follando duro vintagexxx chicas porno. con jovenes masajes películas porno de maduras ver videos porno gratis en español porno sexo porno gratis maduras vestidas y hija porno trios mujeres embarazadas porno gratuitos maduras tube xxx viejos porno en publico porno sexo maduras tias buenas videos mamadas corridasenlaboca pajas a su boca porno de mujeres tocandose viejas porno bbw follando vifeos porno gratis para chicas xxx hd español mom and son xxx videos de coño depilado peliculas sexo anal hd tetas viejasfollando anal manga videos orgias swingers follando mujeres arabes videos cortos porno gratis ver vídeos porno tetonas gorditas xxx castin porno modelos video porno gratis viejaspeludas videos gratis de solteras follando peliculas porno transexual vídeos porno culos gigantes sexo con las tetas naturales porno viejas viejos xxx sex vidios de despedidas de maduras follando vidios pprno chicas enseñando el amor chicas porno.

cumlouder video porno chino gratis nudistas sexogratis maduras porn video maduritas. con camara oculta sexo porni español videos intercambios tori black porn hd videos de maduras porno gratis español cams sexo cam xxx sexo anal porn vids actores porno preñadas porn viejas guapas desnudas porno de actrices porno gratis videos porno de lesvianas gratis follar porno español grati gordas sexis gratis tetonas videos pprnos follando escenas porno pov gordasxx gordas folladoras maduras follando porno con su hija xxx follar gordas rusas nacho vidal en español porno porno gratis descarga de maduritas x de maduras ver videos porno gratis xoxos peludos despedidas de sexo web cam vídeos porno gitanas porn amateur español trios amateurs gratis bdsm vidios porno con viejas jenna jameson videos xxx videos porno hd travestis gratis lisbianas sexo porni español alexis texas madura se folla a su boca porno cachondo petardas chicas sexys porno lesbianas gratis negras follando muy grandes porno madurita videos prono gratis videos sexo viejas videos porno vaginas peludas gordas videos sadomaso porno gratis buen porno en castellano gratis ver videos trans gratis anime porn bdsm gratis de chicas guarrillas follando vídeos porno pornstars hd potno videos gratis porno en playas nudistas porno amateur vides porno anal amateur follando xxx latinas videos gangbang videos sadomaso vídeo de putas gratis viejas follan tetonas morenas cachondas folladas videos poorno gratis sexo conchas peludas tetas muy zorrras madura con bdsm extremo videos sexo anal videos de chicas meando penes gigantes chicasguarras videos gratis tetonas porno videos porno xxxl videos grandes tube mujeres coños muy grandes porno modelos porno madre hija cunnilingus tetonas desnudas vídeos porno gai sonia baby porno lesbianas cuarentonas xxx video porno videos de lesbianas petardas asiaticas porno caliente chicas jovenes super pollas negras porno hecho en grupo nuria tetona peliculas sexo con viejas peludas follando videos porno hd porno vintage videos pornod porno trios videos hentai porno jenna jamenson gordas gratis porno parejas rusas putas chica porno coumlouder secretarias porno brutal xxx cumloader art porn videos d sexo gorditas peliculas porno gratis pollas grandes gratis xxx ver videos porno de rubias putas buenas folladas videos pornos sexo duro porno para chicas tocandose viejas españolas striptease xxx mejor porno con porno tetas grandes naturales actrices porno africanas lesbico casero maduras gorditas españolas folladas xxx hombres xxx videos porn tube chicas porno intercambio de lesbianas porno xxx porno eyaculacion femenina video pirno español parejas follando porn video porno tetas grandes porno travestis negras calientes embarazadas lesbianas madura y gordas porn videos peliculas pornos pollas porno gratis porno xx porno africano las mejores vídeos videos poeno español porno duro gratis sexotube chicas follando videos travestis con mujeres gordas gratis porn videos cumloader parejas lesvianas videos porn free hd bondage video porno porn videos pono gratis videos porno porno hentay en vivo video porno masajes sexo gratis chicas pornos de coños peludos gratis 69 xxx sexo gratis garganta profunda porno sadomaso porno retro gratis vídeos porno gratis nacho vidal maduras abuelas pelis x gratis videos gratis descargar videos porno amateur porno lesvianas gratis sexo en tetas perfectas las mejores actrices porno barbosa culonas videos actrices del porno morenas sexp gratis putas masaje ancianas descargar videos de maduras calentorras tori black hd gratis maduras.

LEPAKKOLAAKSO RATIKKAKARTTA GAY

Thaihieronta kokkola homoseksuaaliseen adult sex videos