Homoseksuaaliseen suomi24 chat seksi isot mulkut

homoseksuaaliseen suomi24 chat seksi isot mulkut

Jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi edellinen oli omistettu Asukselle. Minäkin voin kirjoitella useammasta ip: Nyt repesi kyllä persekkin!!!!!!!!!!!!!!! Nauru pidentää ikää niin kuin sanotaan ; Se on hienoa että sinäkin osaat pistää asioita mittasuhteisiinsa! Lisäsin oman kuvani tähän profiiliin, jotta et erehtyisi minua enää H-X: Olet sinä H-X niin sairas päästäsi, että näet vaivaa ja viitsit profiileita kuvineen luoda. Joko olet se "luotsi"? Katsoppa montako ip-osoitetta tönne kirjoittaa?

Ylläpitohan kerran ilmiantoi sinut H-X. Olen kohta yhteydessä ylläpitoon tästä leikistäsi! Kerro oi Oulun ajatusten Tonava. Tosin epäonnistunut, mutta yrityskin huomioidaan. En tiedä pienimunaiselta, mutta normaali munani on kyllä kysyttyä ja koukuttavaa tavaraa. Ei, nyt olet vääräss Ei, kyllä se seisova suomi penis on 16 cm, velttona 13cm. Älä pilaa meidän gigolo13cm: Hänhän hoitelee pienipimppisiä mahtiaisallaan. Ne pienipimppiset kun eivät saa pienestä munasta tarpeekseen ja isoa eivät osaa pyytää.

Mihin perustuu tämä 16cm? Satukirjoihinko, näköharhaan vai tyhmyyteen? Varmaan samoihin lähteisiin kuin tuo 13 cm. Niihinhän ei ole luottamista. Minä arvelen sen noin 14 sentiksi sen keskikooon. Arvaus on varmaan yhtä hyvä, kuin nuo toisetkin. Muistammehan, että Suomessa ei ole tehty tutkimusta kullien mitoista Olen itsekin tuota miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että joku tietty tai tietyt henkilöt tuota 16 cm -läppää tulevat tänne heittämään asusta härnätäkseen sekä myös niitä henkilöitä, jotka haluavat keskimitan ennemmin olevan vaikka sen 13,52 cm.

Jos keskikoko olisi 16 cm, kumit olisivat pitempiä kuin 18 senttiä keskimääräin standardipituus. Jos vielä ajatellaan noita tilastoja, joissa eteläisemmässä Euroopassa on -senttisiä keskimäärin Ranska yms. Kyllä se kuule niin on, että keskimitta Suomessa hyvä jos 14 senttiä on. Voi noihin tutkimuksiin vaikka sen puoli senttiä lyödä lisää jos siitä itelle parempi mieli tulee, mutta tuskin kukaan oikeasti luulee suomimitan sentissä olevan.

Sen sijaan ennemmin tulisi kysyä, että minkä takia teidän muutaman trollin mielestä on niin kiva spämmäillä tota 16cm -läppää? Hei Minun on vaikea uskoa näitä tutkimuksia. Mainittakoon vaikka huomattavat koko erot esim. Euroopan sisällä ja että nämä ovat kysely tutkimuksia.

Fakta että tutkimus on tehty kyselynä tarkoittaa sitä että paikallisen kulttuurin vaikutus tulisi eliminoida jotenkin tuloksista. Sitten on vielä se tosiasia että monella voi olla intresseissä vähätellä mittaansa näissä "tutkimuksissa", koska silloin he ainakin todennäköisemmin asettuvat tämän keskiarvon yläpuolelle.

Eikä pidä unohtaa myöskään sitä asiaa että ehkä tutkimuksen teettäjällä on intresseissä pitää keski koko mahdollisimman matalana. Peniksenkehittimien ja kaikenmaailman tablettien myyjien intresseissä taasen on ilmoittaa liian suurta keskimittaa, mutta nekään ei yllä tuohon 16 cm tasoon. Minkä takia näiden yleisten tutkimusten tekijöillä olisi intresseissä pitää keskikoko mahdollisimman matalana?

Euroopan maiden kesken ihmiset eroavat tosi paljon muutenkin toisistaan. Joku italialainen on aika erinäköinen kuin suomalainen esim. Toisaalta, suurin osa miehistä liioittelee mittansa kysyttäessa asiaa livenä ja sama voi toistua kyselytutkimuksissa. Joten nämä kaksi eri suuntiin kusettevaa ryhmää näin "kumoavat" toisensa. Osa todennäköisesti suurin osa kuitenkin ilmoittaa rehellisesti mittansa. Sen sijaan se mietityttää, että puhutaanko tutkimuksissa nyt sitten ihon pinnasta vai luusta otetusta mitasta.

Siinä on meinaan keskimäärin parisen senttiä eroa siinä mitassa. Vaihteluväli toki suurta, riippuen henkilön rasvaprosentista. Nuo kyselytutkimukset voi kyseenalaista suuntaan jos toiseen ja niitä ei pysty vertailemaan keskenään!

Se keskikoko ei ole sen suurempi Ranskassa kuin Suomessakaan. Miksi täällä jotkut pitävät noita kyselytutkimuksia totuutena ja sitten teilataan kaikki netissä olleet kyselyt, vaikka kyseessä on sama asia. Vai vaikuttaako siinäkin oma penis uskomukseen? Oma näkemys keskikoosta on noin 16cm mitta painettuna häpyluuhun. Se sama keskikoko pätee muuallekkin eurooppaan, pienillä eroavaisuuksilla.

Asushan se väittää aina että mitta painettuna häpyluuhun, mutta miten se tietää että ne Tottakai miehet liioittelee mittoja livenä kysyessä kun omalla naamalla vastataan. Mutta miksi ihmeessä kukaan liioittelis naamattomana, sehän olisi sama asia kuin kertoisi vaimolleen että naapurin isännällä on vitun iso mulukku.

Miten voitte kuvitella että esim. Korean 9 cm ja Kongon 18cm keskikoko voisi olla realistinen suhde? Ei mikään ihmisen uloke ole kaksinkertainen toisella rodulla.

Ei toisen rodun keskimitta ole 2 metriä ja toisen 1 metri. Sitä paitsi tuon Kongon tutkimuksen oli merkattu Kongon yliopiston tekemäksi, mikä sinäänsä on jo huvittavaa, mutta MITÄÄN muuta tietoa ei tuosta tutkimuksesta löydy.

Joku voisi kuvitella että siellä on vedetty kotiinpäin turismin toivossa. Sekin on raaka fakta että mikään virallinentaho, EI halua että todellinen keskikoko tulisi julki. Parempi valkoinenvalhe, kuin karutotuus. Huomioikaa tämä seikka, kuinka jäävejä olette ITSE puhumaan keskikoosta?

Faktahan on se, että Suomessa EI OLE tehty yhtäkään virallista tutkimusta, joten kukaan ei voi sanoa varmuudella keskikokoa, JOTEN nyt astuu kuvaan tunnepolitiikka ja jokainen muodostaa käsityksen keskikoosta suhteutettuna omaan munaansa. Te jotka puhutte 13 sentin keskikoosta, olkaa rehellisiä itsellenne, vaikuttaako oma peniksenne mielipiteeseen? Mutta kun se keskikoko on kirjoitettu kirjoihin ja kansiin, nettiin ja eri kielillä, niin sun ei tarvii arvella mitään.

Sinuna arvelusin sitä, miten sinulla on niin vääristynyt ajatusmaailma elämästä ja esim kyrpien keskikoosta? Liian typerä tänne fiksujen palstalle. Keskimitta-arveluja on tosiaan kirjoitettu kirjoihin ja kansiin. Mutta eikö sun mielestä pieni valkoinen valhe tällaisessa asiassa olisi kuitenkin parempi kaikkien kannalta? Itse tiedän omalta kohdaltani kuinka ahdistavalta oma peniksen koko voi tuntua ja asiaa ei ainakaan helpota, että kullín koosta jauhetaan joka mediassa nykyään.

En ainakaan itse haluaisi muiden ahdistuvan ja kärsivän pienestä vaikka olisikin oikeasti keskikokoinen peniksestään. Mun mielestä on vain nykyään muodissa olevaa ilkeyttä ja kovia arvoja, että tuosta kullin koosta jauhetaan.

Sellainen hienotunteisuus ja toisten huomioon ottaminen puuttuvat kokonaan. Eikö se olisi parempi, että naisetkin pitäisivät teidän senttistänne ennemmin isona jos keskikoko oletettaisiin 13,52 -senttiseksi kuin vähän keskikokoa pienemmäksi oletuksena 16 cm keskimitta? Ne ei ole arveluja, koska aisaa on tutkittu. Kaikki tutkimukset eivät ole olleet kyselytutkimuksia, vaan ihan klinikalla on sairaanhoitajien toimesta peniksiä mitattu.

Noihin tutkimuksiin on myös olettettavasti isompikaluiset hakeutuneet, mutta silti keskimitta ei yli 15 senttiä ollut. Olen joskus linkannutkin noita varmasti päteviä tutkimuksia tänne, mutta en nyt jaksa lähteä enää nettiä mylläämään uudestaan sen takia. Harmittaa kun ette kerrasta opi näitä asioita. Tämä ei ollut h-x: Sen takia uskonkin että nykyinenlinja on otettu, juurikin tuon mielenrauhan vuoksi. Mutta onhan miehessä paljon muutakin kuin penis?

Mielestäni jos jollakulla on pieni niin ei sen pitäisi itsessään vielä koko maailmaa kaataa. Lisäyksenä vielä että mikropenikset ja yksilöt lähellä tuota 7cm rajaa Muistaakseni 7cm ovat oma lukunsa. Toisaalta mitä olet mieltä esim. Olen pahoillani mutta en vain kyennyt silloin joskus uskomaan että olisin omannut mitenkään mahtavan pelin. Jotkut täällä väittävät että yli 20cm olisi jo todella iso ja että jos omaisivat sellaisen niin varmuudella esittelisivät sitä kaikelle kansalle.

Itselle tuo esittely tuntuu jotenkin vieraalta ainakin toistaiseksi, joten en luonnollisesti voi todistaa mitään valitettavasti. Sinun arvelut vaan perustuukin sinun homoprrkeleen vääristyneisiin käsityksiin ja muutamaan homon rektumista revittyyn paskamulukkuun joiden perusteella ekskikokoa fantasioit isommaksi. Tuollainen perkeleen veikaten puolisokea apukoululainen nyt varmaan luuleekin ja näkee kaiken suurempana, kun sinähän et ole siis terve päästäsi!

Omen sata varma, että nämä homoseksuaalin H-X: Miittatulosten erot johtuukin mittatapojen eroavaisuudesta. Pieni kulmamuutos tekee lisää senttejä tai ottaa pois. Entäpä jos ei kirjotakkaan samasta iipeestä? Ihan yhtä vainoharhaisia te olette. Hulluja olette kaukki, ihme sössöttäjiä! Älkää aina alentako muita, katsokaa peiliin vittupäät! Näette peilist ruman ja mittataidottoman imbesillin.

Yleinen intressi pitää keskikoko matalalla voi olla jo pelkästään tutkijoiden mielestä se että näin ehkäistään mahdollisesti peniksen suurennusleikkauksia. Valkoisia ne italialaisetkin ovat pääpiirteittäin.

Kulttuurierot mielestäni ratkaisevat liioitteleeko suurin osa tutkimukseen osallistuneista vai vähättelevätkö tai ehkä pysyvät totuudessa. Sitten voi olla niin kuin sanoit että kaikki eivät vain tiedä että mitta otetaan oikeasti häpyluusta. Vituttaa tyhmät ihmiset Vitttu että täällä niin moni esittää niin saaatanan viisasta mulkkuasuantuntijaa! Oikeen skarpataan ettei tyhmyys paljastu. Pätemisentarve on kova ja kädinkosketeltava. Iso Valkoinen Iso Valkoinen pornopoliisi Tuli selatessa vastaan melkoinen aisa: Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4.

Voe voe, nyt ei asuksen viikko ala hyvin. Noin isot kullit aiheuttavat valtavaa kulliahdistusta asuksessa. Onneksi ei sentään ole kyse kenenkään palstalaisen kalusta, sillä siitä se vasta riemu repeäisi. Jos kysymys olisi palstalaisen kalusta, voisi jotain muutakin revetä ; Netin ihmeellisessä maailmassa puolimetriset kyrvätkin pystyvät laukomaan pari litraa mäihää sinne sun tänne ja varsinkin sinne.

Asus ihan ite Tuossa olis pojat 30cm kyrpykkä. Kyllä kuvankäsittely on sitten ihmeellistä ;. Ei vittu, jos olis tollanen kalu! Olisin ehkä maailman onnellisin mies Aika monella olisi tarvetta päästä silmälääkärin vastaanotolle ,taikka joku muu tarkkaavaisuushäiriö kyseessä? En sano etteikö mailman isoimmat voisi olla tuollasta kilon hauen kokosta lekaa lähellä ,mut tuohan on suhteellisen huono photosoppi vielä..

Ja keteellisilta pääsi kauhea poru! Ei voi olla totta, eihän! I have eyes Ei tuossa mitoista mainittu, mutta photosopattu ainakin. Sinulla ei ole silmiä sen enempää kuin aivojakaan. Aika monessa oli mitta mukana kuvassa ja yli 9 tuumaisia näyttävät olevan. Mene nyt äidin helmoihin itkemään. Laitappa linkki niihin mittakuviin? Oletko tyhmä vai hullu?

Katselin juuri netissä kun isot kullit nai nuorta tyttöä. Piti soittaa yhdelle vanhemmalle miehelle että pääsen kylään. Ainoastaan sen kullin koon takia, mies on kohta kuuskyt mutta antaa kunnolla, muusta ei väliä.

Himottaa kun kohta taksi tulee ja pillun kutkasta pääsee eroon. Olen samaa mieltä kuin toinen poika nicillä "tytsy". Miksi Asko arvelee tytsyä pojaksi? Olisihan poika ihan poikanakin voinut sanoa tuolleen. Paitsi ehkä tuo pillunkutka olisi voinut olla silloin väärin. Mutta koska olet samaa mielt tytsyn kanssa, niin toivotaan, että sinäkin saat isoa mulkkkua: Se rauhoittaa mukavasti sielua. Iso mulkku jättää perseen niin auki, että aivot jäätyy perseen kautta.

... Homo ilmainen puhelinseksi asian sex massage

HAIRY GAY KALU SUOMALAINEN PORNO TÄHTI

: Homoseksuaaliseen suomi24 chat seksi isot mulkut

KAUNIS KALU SEKSITREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN MIKKELI 55
SEKSITREFFI T HELSINKI ESCORT HOMOSEKSUAALISEEN SERVICE Homo seksitreffit mies etsii miestä laurilan lomamökit
Gay miesorgasmi hohtokeilaus pori Etukäteen pahoittelut semi-graafisesta tekstistä. Valitan että olen kuitenkin hetero. En tiedä pienimunaiselta, mutta normaali munani on kyllä kysyttyä ja koukuttavaa tavaraa. Tai ainakin eräälle tämän palstan hinaajalle eli h-x: Olisihan poika ihan poikanakin voinut sanoa tuolleen.
YOURS GAY PARADISE LAHTI THAIHIERONTA KAJAANI Hentai porn free upeat kalu gay
Liian gay nopea laukeaminen kuumaa seksiä 128
toukokuu thai hieronta salo suomi24 seksi chat. JOI, prinsessa, Karmel, ja, kaunis, pillu, amatöri porno videot, isot tissit porno videot, erotiikka video ilmainen chatti ilmainen panovideo ylilauta teinit saa mulkkua pyllyyn tekopenis pilluun. Ilmaisia homo videot oma alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube. marraskuu Keskustelu24 · Seksi · Onko koolla väliä? Noin isot kullit aiheuttavat valtavaa kulliahdistusta asuksessa. . Iso mulkku jättää perseen niin auki, että aivot jäätyy perseen kautta. homoutesi häritse meitä suvaitsevaisia, mutta on olemassa sairausluokitus, nimeltä "itseä häiritsevä homoseksuaalisuus". 6. huhtikuu Seksivälineet Isot kullit alkavat siinä cm korvilla, jos niissä on paksuutta parikin . Iso teraka ja yläkäyrä mulkku se olla pitää. osiot "Onko koolla väliä - heterot" sekä "Onko koolla väliä - homoseksuaalit"? . Etusivu · Keskustelu · Treffit · Posti · Chat · Alennuskoodit · Matkat · Suomi24 yrityksille.

Niin ne ovat vain ne pahasti peppukipeät pienen omistajat, jotka pitävät täällä mekkalaa siitä kuinka koolla ei ole väliä. Mistäs mies sitten tietää ostaessaan naiselta palveluja onko tiukka vain väljä piirakka,vain kokeileeko ensin sitten vasta maksetaan,.

Kyllä se on näin Nainen ostaa hyvää seksiä, ei isoa munaa. Ennemmin komeaa miestä pienellä munalla kuin rumaa isolla.

Mulukku loppusessaan ei seksissä merkkaa. No jos raakataan rumat miehet ja tyypillisimmät naisten selitykset pois, niin kumpi sitten: Herra B saa myös paremman tilin. Mutta herra B saattaa olla väärinmitattu perseeestä kutistetulla mitalla. Hauska olisi nähdä gigolo, joka kaivaa senttisen housustaan ja koittaisi hurmata varakkaita naisia.

Joilla olisi varaa isokulliseenkin gigoloon Ei mitään selityksiä, ne raakattiin jo pois. Sä voit mennä mittailemaan ja kinastelemaan Asuksen kanssa mittausten säännöistä, ne eivät kiinnosta normaaleja ihmisiä.

Ei koskaan A, jos nainen saa valita. Sillä ei ole väliä, miten B: Voiko kukaan kuvitella, että pienimunainen lähtisi gigoloksi? Nainen, joka maksaa seksistä, ei ainakaan maksa toista kertaa, jos nappulagiggeli yrittää tienata pelkkiä mukavia puhumalla.

Kyllä gigoloksi aletaan hyvällä ulkonäöllä! Yleensä isot mullkut on rumilla muehillä, ja hyvä niin, koska liika on liikaa. Mistä se oululainen tietää isojen mulukkujen olevan rumilla miehillä? Ethän ole erektiossa olevia omien puheittesi mukaan nähnyt ja omien puheittesi mukaan isot veltot kutistuvat täyttyessään äärimmilleen verestä. Joku koittaa nyt halveerata isomulkkuisia oikein kovalla kädellä: Mutta niiden itsetunnot kestävät kyllä hyttysten huitaisut: Mulla on 20 cm Asus voisi kokeilla gigolon uraa niin saataisiin vastaus tähän kysymykseen.

Olisi varmaan huvittava tilanne kun nainen alkaisi valittamaan Asuksen pienimunaisuudesta ja asus löisi tiskiin paksun nipun netistä printattuja tutkimuksia, jotka todistavat hänellä olevan todellisuudessa keskimittainen, tai ainakin melkein. Asus sitä asus tätä! Täällä mitättömyydet netissä räkyttää syyttömille ihmisille.

Homoäxän sais hukuttaa Höxän viittäkymmentä eri roolihahmoa vai? Ketään ei saa hukuttaa tänään. Asus tarkoitti tietenkin, että sut sais hukuttaa haleihin. Tiesitkö että fiksaatiosi H-X: Nyt meitä on ainakin kolme täällä ; Olet tulta ja tappuraa ainakin näin netissä, ethän koskaan menetä sisäistä roihuasi ethän. Jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi edellinen oli omistettu Asukselle. Minäkin voin kirjoitella useammasta ip: Nyt repesi kyllä persekkin!!!!!!!!!!!!!!! Nauru pidentää ikää niin kuin sanotaan ; Se on hienoa että sinäkin osaat pistää asioita mittasuhteisiinsa!

Lisäsin oman kuvani tähän profiiliin, jotta et erehtyisi minua enää H-X: Olet sinä H-X niin sairas päästäsi, että näet vaivaa ja viitsit profiileita kuvineen luoda. Joko olet se "luotsi"? Katsoppa montako ip-osoitetta tönne kirjoittaa? Ylläpitohan kerran ilmiantoi sinut H-X. Olen kohta yhteydessä ylläpitoon tästä leikistäsi! Kerro oi Oulun ajatusten Tonava. Tosin epäonnistunut, mutta yrityskin huomioidaan.

En tiedä pienimunaiselta, mutta normaali munani on kyllä kysyttyä ja koukuttavaa tavaraa. Ei, nyt olet vääräss Ei, kyllä se seisova suomi penis on 16 cm, velttona 13cm. Älä pilaa meidän gigolo13cm: Hänhän hoitelee pienipimppisiä mahtiaisallaan. Ne pienipimppiset kun eivät saa pienestä munasta tarpeekseen ja isoa eivät osaa pyytää.

Mihin perustuu tämä 16cm? Satukirjoihinko, näköharhaan vai tyhmyyteen? Varmaan samoihin lähteisiin kuin tuo 13 cm. Niihinhän ei ole luottamista. Minä arvelen sen noin 14 sentiksi sen keskikooon. Arvaus on varmaan yhtä hyvä, kuin nuo toisetkin. Muistammehan, että Suomessa ei ole tehty tutkimusta kullien mitoista Olen itsekin tuota miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että joku tietty tai tietyt henkilöt tuota 16 cm -läppää tulevat tänne heittämään asusta härnätäkseen sekä myös niitä henkilöitä, jotka haluavat keskimitan ennemmin olevan vaikka sen 13,52 cm.

Jos keskikoko olisi 16 cm, kumit olisivat pitempiä kuin 18 senttiä keskimääräin standardipituus. Jos vielä ajatellaan noita tilastoja, joissa eteläisemmässä Euroopassa on -senttisiä keskimäärin Ranska yms. Kyllä se kuule niin on, että keskimitta Suomessa hyvä jos 14 senttiä on.

Voi noihin tutkimuksiin vaikka sen puoli senttiä lyödä lisää jos siitä itelle parempi mieli tulee, mutta tuskin kukaan oikeasti luulee suomimitan sentissä olevan. Sen sijaan ennemmin tulisi kysyä, että minkä takia teidän muutaman trollin mielestä on niin kiva spämmäillä tota 16cm -läppää?

Hei Minun on vaikea uskoa näitä tutkimuksia. Mainittakoon vaikka huomattavat koko erot esim. Euroopan sisällä ja että nämä ovat kysely tutkimuksia. Fakta että tutkimus on tehty kyselynä tarkoittaa sitä että paikallisen kulttuurin vaikutus tulisi eliminoida jotenkin tuloksista. Sitten on vielä se tosiasia että monella voi olla intresseissä vähätellä mittaansa näissä "tutkimuksissa", koska silloin he ainakin todennäköisemmin asettuvat tämän keskiarvon yläpuolelle.

Eikä pidä unohtaa myöskään sitä asiaa että ehkä tutkimuksen teettäjällä on intresseissä pitää keski koko mahdollisimman matalana. Peniksenkehittimien ja kaikenmaailman tablettien myyjien intresseissä taasen on ilmoittaa liian suurta keskimittaa, mutta nekään ei yllä tuohon 16 cm tasoon. Minkä takia näiden yleisten tutkimusten tekijöillä olisi intresseissä pitää keskikoko mahdollisimman matalana?

Euroopan maiden kesken ihmiset eroavat tosi paljon muutenkin toisistaan. Joku italialainen on aika erinäköinen kuin suomalainen esim. Toisaalta, suurin osa miehistä liioittelee mittansa kysyttäessa asiaa livenä ja sama voi toistua kyselytutkimuksissa.

Joten nämä kaksi eri suuntiin kusettevaa ryhmää näin "kumoavat" toisensa. Osa todennäköisesti suurin osa kuitenkin ilmoittaa rehellisesti mittansa. Sen sijaan se mietityttää, että puhutaanko tutkimuksissa nyt sitten ihon pinnasta vai luusta otetusta mitasta. Siinä on meinaan keskimäärin parisen senttiä eroa siinä mitassa. Vaihteluväli toki suurta, riippuen henkilön rasvaprosentista.

Nuo kyselytutkimukset voi kyseenalaista suuntaan jos toiseen ja niitä ei pysty vertailemaan keskenään! Se keskikoko ei ole sen suurempi Ranskassa kuin Suomessakaan.

Miksi täällä jotkut pitävät noita kyselytutkimuksia totuutena ja sitten teilataan kaikki netissä olleet kyselyt, vaikka kyseessä on sama asia. Vai vaikuttaako siinäkin oma penis uskomukseen? Oma näkemys keskikoosta on noin 16cm mitta painettuna häpyluuhun.

Se sama keskikoko pätee muuallekkin eurooppaan, pienillä eroavaisuuksilla. Asushan se väittää aina että mitta painettuna häpyluuhun, mutta miten se tietää että ne Tottakai miehet liioittelee mittoja livenä kysyessä kun omalla naamalla vastataan.

Mutta miksi ihmeessä kukaan liioittelis naamattomana, sehän olisi sama asia kuin kertoisi vaimolleen että naapurin isännällä on vitun iso mulukku. Miten voitte kuvitella että esim. Korean 9 cm ja Kongon 18cm keskikoko voisi olla realistinen suhde? Ei mikään ihmisen uloke ole kaksinkertainen toisella rodulla. Ei toisen rodun keskimitta ole 2 metriä ja toisen 1 metri.

Sitä paitsi tuon Kongon tutkimuksen oli merkattu Kongon yliopiston tekemäksi, mikä sinäänsä on jo huvittavaa, mutta MITÄÄN muuta tietoa ei tuosta tutkimuksesta löydy. Joku voisi kuvitella että siellä on vedetty kotiinpäin turismin toivossa.

Sekin on raaka fakta että mikään virallinentaho, EI halua että todellinen keskikoko tulisi julki. Parempi valkoinenvalhe, kuin karutotuus. Huomioikaa tämä seikka, kuinka jäävejä olette ITSE puhumaan keskikoosta? Faktahan on se, että Suomessa EI OLE tehty yhtäkään virallista tutkimusta, joten kukaan ei voi sanoa varmuudella keskikokoa, JOTEN nyt astuu kuvaan tunnepolitiikka ja jokainen muodostaa käsityksen keskikoosta suhteutettuna omaan munaansa.

Te jotka puhutte 13 sentin keskikoosta, olkaa rehellisiä itsellenne, vaikuttaako oma peniksenne mielipiteeseen? Mutta kun se keskikoko on kirjoitettu kirjoihin ja kansiin, nettiin ja eri kielillä, niin sun ei tarvii arvella mitään.

Sinuna arvelusin sitä, miten sinulla on niin vääristynyt ajatusmaailma elämästä ja esim kyrpien keskikoosta? Liian typerä tänne fiksujen palstalle. Keskimitta-arveluja on tosiaan kirjoitettu kirjoihin ja kansiin. Mutta eikö sun mielestä pieni valkoinen valhe tällaisessa asiassa olisi kuitenkin parempi kaikkien kannalta? Itse tiedän omalta kohdaltani kuinka ahdistavalta oma peniksen koko voi tuntua ja asiaa ei ainakaan helpota, että kullín koosta jauhetaan joka mediassa nykyään. En ainakaan itse haluaisi muiden ahdistuvan ja kärsivän pienestä vaikka olisikin oikeasti keskikokoinen peniksestään.

Mun mielestä on vain nykyään muodissa olevaa ilkeyttä ja kovia arvoja, että tuosta kullin koosta jauhetaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Minulla on mielestäni iso. Se on jopa 25c Minulla on mielestäni iso. Se on jopa 25c munanjatke Oma munani on valtava. Minkäs kokoisia muilla on ;. Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Etukäteen varoitus, että Askon mielestä sulla on valtavaa vain mittataidottomuus sekä ryppyreiän pimeällä puolella olevan mittanauhan määrä.

Mulla on 33cm ja homo häxy voi vetään mulkun päähänsä ja perseeseensä. Mutta älä sekoita minua erääseen toiseen. Minun kirjoitukset tunnistat nikistä. Olis se helvetin iso 18cm, mutta ei sulla ole kuin 15cm iso kun oikein mitataan.

On se tuo Asko taitava profiloija. Tietää mulkkujen kootkin ihan tuosta vaan. Ei siinä kovin taitava tarvi olla kun persemittaajan tunnistaa. Entäpä jos kerrankin olisit väärässä? Katsos kun kaikki eivät ole samanlaisilla nappuloilla liikkeessä. Ymmärrän, että se sinua vähän harmittaa, kun olet siltä alapäästä, mutta koeta kestää. Mutku muiden isot mulkut on asukselta pois Kyllä sille mulkku kelpaa.

Ainoa täällä, joka höpöttelee homoasioista jatkuvasti. Ketään muita ei homoiluhommista puhuminen kiinnosta. Täällä kirjoitetaan pelkkää asiaa, eikä omia seksifantasioita, mutta sitä hän ei ymmärrä.

Voisikohan mulkkuun ja sen kokoon fiksautuminen kertoa omaa kieltänsä asuksen latentista homoseksuaalisuudesta? Pelkästään naisiin suuntautuneella miehellä ei luulisi ajatusmaailman olevan niin mulkkukeskeistä. Mahdollista toki sekin, sillä ihmiset voivat kehittää pakkomielteitä mitä kummallisimmista asioista. Sanomattakin lienee selvää, että mulkun koko on erittäin hallitseva pakkomielle Askolle.

Mul on vaa 22cm, mutta olen tullut sillä toimeen. Homo taas käynyt pohtimassa itsensä kanssa ja asuksen tilannetta. Taitaa hinttaria vituttaa kun asko laukoo totuuksia? Ei ole enää tervettä ollut pitkään aikaan tuo katkeruus asusta kohtaan. Hänhän vain kertoo totuuden. Homo on vihainen postinkantajalle joka tuo hänelle postia. Selaista se mielisairaus on. Mielisairaus on geeneissä hänellä, niin kuin homouskin. Isänsäkin pukeutui mekkoon ja perseraiskasi penikkaansa jo lapsena, niinpä ymmärtäkää häxyä.

Täällä kirjoittaa muutkin kuin minä. Sinulle vaan jokainen posti, joka ei sinua miellytä, on minun "kynästä". Totuutesi ei kestä päivänvaloa. Olet totuuttasi perustellut yhdellä vääräksi todetulla lauseella. Lause on myös vääräksi myönnetty esittäjänsä toimesta. Eikö se nyt vittu ole ihan sama mikä se mulkun keskikoko on, onko se Siinä ei ole kuin puolen sentin ero. Suomalainen mulkku on keskipaksuudeltaan 10 - 11cm, ja sillä hyvä.

Mitä tuota nyt kinastelemaan ja yksi homo tänne trollailee niiden asian takia. Mene hintti terapiaan, kyllä syndroomaasi on apua saatavissa. Toki tuo sinunlaisia selittää harhojasi. Niin pukeutuiko isäsi naiseksi ihan julkisesti, vai ainoastaan sinulle? Mietitkö joka päivä noita pikkupervoiluja?

Homoseksuaaliseen suomi24 chat seksi isot mulkut