Ilmaisia seksi meislle vierasta luvalla homo

Turvapaikanhakijoiden lomailu entisessä kotimaassaan osoittaa konkreettisesti sen kuinka meitä on huijattu. Lomamatkalta palaavaa ei pidä päästää takaisin Suomeen lainkaan. Koko perheen oleskelulupa pitää peruuttaa sen jälkeen kun perheen vanhemmista kumpi tahansa on lomaillut kotimaassaan. Myös lomailijalle myönnetty kansalaisuus tulee peruuttaa, koska se on perustunut huijaukseen turvattomuudesta.

Useimmat Suomen kansalaisuuden saaneista säilyttää oman kotimaansa kansalaisuuden, mikä mahdollistaa peruuttamisen. Esimerkiksi Sveitsi peruuttaa oleskeluluvan lomamatkan jälkeen. Sen sijaan Ruotsi on tässäkin hölmöläisten kuningas. Ruotsissa lomailu omassa kotimaassa katsotaan ihmisoikeudeksi. Ruotsissa innokkaimmin lomamatkoja tekevät somalit , jotka voivat olla kuukausia kotimaassaan. Suuren epärehellisyyden vuoksi Suomen kansalaisuuden saantiehtoja tulee merkittävästi kiristää.

Sosiaaliturvan varassa elävälle ei tule antaa kansalaisuutta lainkaan. Suomessa on paljon ulkomailta tulleita yksinhuoltajia, jotka oman uskontonsa mukaan ovat osa moniavioista perhettä. Esimerkiksi somaleista yksinhuoltajia on puolet. Siis heillä on kaksi lakia: Yksinhuoltajat saavat enemmän sosiaalitukia, mm.

Nackan kuntaan Tukholman lähellä saapui perheenyhdistämisohjelman jälkeen syyrialainen perhe, johon kuului mies, kolme vaimoa ja 16 lasta. Jokaiselle vaimolle on hankittu asuttavaksi huoneisto arvoltaan noin 5 miljoonaa kruunua Perhe sai ilmaiseksi asuttavaksi kolme asuntoa, jollaiseen monella ruotsalaisella ei ole varaa. Tuo kuulostaa hurjalta, mutta Suomessakin on asutettu kerrostalon samaan kerrokseen kaksi lapsiperhettä, joita yhdistää sama isä.

Sattumaksi tuota sosiaalitoimen järjestelyä on vaikea uskoa. Poikien retkistä kertoo vastaanottokeskuksessa ohjaajana toimiva Mikko. Hän kertoo että turvapaikkasysteemi perustuu valehtelulle. Kuinkahan moni irakilaiseen rakastunut suomalaisnainen tietää, että Ahmedilla on vaimo ja lapset Bagdadissa?

Helpointa on valehdella olevansa homo. Valhetta ei voi tutkia ja siksi se hyväksytään. Ugandalainen nainen sai turvapaikan lesbouden takia.

Luvan saatuaan hän haki kaksi lastaan Ugandasta Suomeen. Englannissa afrikkalainen mies sai turvapaikan homouden takia.

Hän jäi kiinni raiskattuaan brittiläisen naisen. Kun miehen taustat selvitettiin, oli hänellä perhe vaimo ja lapset Afrikassa. Venäläiset eivät saa turvapaikkaa Suomesta automaattisesti. Homo- tai lesboparia esittämällä kaikki on helpompaa. Kun sekään ei riitä, esitetään teatraalisesti itsepuukotus eduskunnan portailla. Moskovassa ja Pietarissa on kymmeniä homoklubeja ja osa niin hienoja, ettei Suomessa koskaan.

Ei niissä käyviä vainota. Uusi villitys on kääntyä Suomessa kristityksi. Siitä vaan, mutta ei sen tule olla turvapaikkaperuste. Ei Irakissa ole tapettu kristityksi kääntyneitä, eikä tapeta. Valehtelua on itkeminen siitä, että meidät tapetaan Irakissa, koska olemme nyt kristittyjä. Hallinto-oikeus palauttaa turvapaikkahakemuksen Maahanmuuttovirastolle, jos turvapaikan hakemiseen on tullut uusi peruste. Forssell sanoo, että yli 70 prosentissa näistä hakemuksista uusi peruste on kristinuskoon kääntyminen.

Vaikka huutaisi, tuskin lentokentän poliisi heitä paikalleen ampuisi. Eikä Suomen kirkko lähetä Irakiin kastetodistuksia.

Emme voi tietää meille esitetyistä ulkomaisista papereista yhtikäs mitään. Meille kerrotaan korkeakoulutetuista maahantulijoista. Hyväuskoisista hölmöistä kuolemattomin lienee Lieksan sosiaalijohtaja Soile Syrjäläinen, joka kuvaili vuonna kaupungin somaleja Karjalainen-lehdessä näin: Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa.

Todellisuus on, että tulleista suuri osa on luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomia. Suomen kielen kursseilla käy väkeä, jotka eivät opi edes kirjaimia kahdessa vuodessa. He kiertävät suomen kielen kursseja uudestaan, mutta osallistuvat niihin vaihtelevan innokkaasti. Monille tärkeintä on saada opettajan kuittaus paperiin, jotta saavat ilmaisen matkakortin. Jokaisen kielikurssin jälkeen tulee olla koe, josta on päästävä läpi.

Jos se ei onnistu, katkaistaan rahan tulo. Sen jälkeen kummasti alkaa suomen kielen oppiminen kiinnostaa. Kun turvapaikanhakijat ovat tulleet Kreikkaan, monet heistä asuvat hotelleissa. Suomeen tultuaan he ovatkin pennittömiä kulkijoita, joille annetaan ilmainen asuminen, elatus ja vielä vastaanottoraha. Suomalaisen toimeentulotuen saajan omat rahat vähentävät maksettavaa tukea. Tanskassa valtio ottaa turvapaikanhakijan rahat ja maksattaa niillä hänen aiheuttamansa kustannukset.

Suomalaiset naiset uskottelevat itselleen löytäneensä suuren rakkauden ja menevät naimisiin turvapaikanhakijoiden kanssa, jotta he saisivat oleskeluluvan. Silloin paperitkin kummasti löytyvät, koska avioliitto edellyttää esteettömyystodistuksen hankintaa miehen kotimaasta.

Tosin, kaipa valheellisen todistuksen saa helpommin kuin passin, joita monilla on useita eri nimillä. Kun lumeavioliitot eivät enää automaattisesti takaa oleskelulupaa, on siirrytty lapsen hankintaan. Valehtelusta seuraa valtaisa bisnes monilla eri elämän aloilla.

Luona Oy aloitti VOK-bisnekset ja kahdessa vuodessa liikevaihto oli noussut 53 miljoonaan euroon. Huolimatta maksetuista hyvistä palkoista voitto viime vuonna oli 3,2 miljoonaa euroa. Julkisuudessa ei ole huomattu, että Luona Oy: Sen voitto viime vuonna oli 0,6 miljoonaa euroa. Luona työllisti viime vuonna henkeä ja Luona Hoiva Yhtiöiden rahat tulevat käytännössä kaikki verovaroista. Oulun vastaanottokeskusta pyöritetään 43 eurolla per asukas per päivä.

Migrille riittää 60 euron käyttäminen tänä vuonna. Rahaa on satanut taivaasta, sillä tavoitteena oli käyttää t änä vuonna 35 euroa. Onko taustalla yksityisen Luonan tulo markkinoille ja sen voittojen takaaminen?

Migrin itsensä asettama tavoite tp-hakijan majoituskustannukseksi on 37 euroa per vuorokausi. Migri ilmoitti, että loppuvuonna todellinen vuorokausikustannus kipusi 66 euroon perustamiskustannusten takia. Vuonna vuorokausikustannus pysytteli edelleen korkealla eli 57 eurossa. Turvapaikan hakijoita neuvotaan olemaan muistamatta mitään ja sen mitä muistaa, on puuta heinää.

Tässä tosikertomus länsi-afrikkalaisen suusta. Nuori kristitty mies oli lähtenyt keväällä kuorma-auton lavalla pois kotimaastaan ja tullut Maliin, jossa oli sisällissota, jossa ulkomaisia joukkoja taisteli ääri-islamisteja vastaan. Malissa mies oli saanut imaamilta ruokaa ja apua, mutta joutui nukkumaan jossain varastotiloissa, koska oli vääräuskoinen. Imaami oli järjestänyt miehen jokiveneeseen, jossa hän oli pimeässä ruumassa ajan, jonka pituudesta hän ei tiedä. Hänellä oli vettä ja leipää, joilla hän eli matkan ajan.

Mali on sisämaassa, eikä sieltä pääse veneellä merelle. Vene tuli jonnekin, eikä hän tiennyt minne. Ruuman luukut avattiin ja hän pääsi ulos. Hän tapasi miehen, jolta kysyi, missä olen. Mies kertoi, että hän on Venäjällä. Hän oli tullut kuorma-auton kyydissä Suomeen, ja nukkunut koko matkan. Kukaan ei kysynyt häneltä mitään rajaa ylitettäessä. Hän ei itse tiennyt ylittävänsä rajaa, koska nukkui. On selvää, ettei Venäjältä tule kukaan salaa Suomeen.

Rajalla tarkastetaan niin takaluukut kuin auton pohjatkin. Keväällä hän tajusi olevansa Helsingissä, jossa hänet ohjattiin poliisille, ja hän haki turvapaikkaa. Hän ei ollut maksanut matkasta kenellekään mitään.

Mies on hävittänyt kaikki paperinsa, joten varmuutta siitä, kuka ja mistä hän oikeastaan on, ei ole. Siksi miestä ei voi palauttaa ja hän notkuu edelleen kolmen vuoden jälkeen Suomessa. Mies on hankkinut työturvallisuuskortin, jolla hän on päässyt rakennuksille tilapäistöihin. Hän elää edelleen VOKin kirjoilla ja saa vastaanottorahaa.

Todellisuudessa hän on ensin asunut jonkun muslimimiehen luona ja nykyisin afrikkalaisen naisen luona. Naisella on oleskelulupa Suomeen. Viiden euron pizzoista on paljon puhuttu. Laskin, miten totta ne voivat olla. Sitä varten selvitin, että pizzapohjan ja täytteiden kustannukset ovat halvimmillaan ,50 euroa. Kun tekee pitkää päivää, pärjää viiden euron pizzalla kehä kolmosen ulkopuolella. Helsingissä pitää olla suuret volyymit, jotta voi maksaa isot tilakustannukset.

Isot volyymit johtavat työllistämiseen. Hain hakusanalla kebabpizzeria osakeyhtiöitä kaupparekisteristä. Viiden tilinpäätöstietoja ei ollut rekisterissä. Suurin osa maahanmuuttajien yrityksistä toimii toiminimenä, eivätkä niiden tilinpäätökset ole julkisia.

Näitä on toiminnassa satoja. Hain kaupparekisteristä sattumanvaraisesti viiden osakeyhtiönä toimivan kebab-ravintolan tiedot. Luvut kertovat, että yrittäminen takaa niukan elannon, muttei enempää.

Ravintola-alaa tuntevat saattavat ihmetellä, miten kebab-paikkaa pyörittää yhden henkilön voimin. Mutta kaikki onnistuu innostuksella ja ahkeruudella pitkää päivää tehden. Joskus apuna ovat kotimaan serkut ja ystävät, jotka saavat oman palkkansa KELAsta. Starttiraha auttaa ensimmäisenä vuotena. Kannattaa katsoa, tässä linkki: Ilmestynyt äskettäin myös suomen kielellä. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Selaimessasi ei ole JavaScript käytössä.

Kommenttien lähetys ei onnistu. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Valhetta, valhetta vain Valehtelusta on tullut suuri ongelma, koska melkein kaikki turvapaikan hakijat ovat muslimeja. Ihmismielen syövereistä Kristityt ja muslimit ovat monessa asiassa samanlaisia. Kari Suomalainen ymmärsi jo vuonna turvapaikanhakijoiden tarinoiden valheellisuuden. Kuvassa puolet alkuperäisestä kuvasta. Pääministerin työ on valheiden sävyttämää. Siksi hän taisi uskoa vuotiaana esiintyneen turvapaikanhakijan puheita.

Suurin osa ei saa turvapaikkaa, kielteisen päätöksenkin saaneet jäävät Vuonna maahanmuuttovirasto Migri teki Luokkakuvassa vuonna ovat kansakoululuokat 6 ja 7. Ollaan ja vuotiaita. Eturivin neidoksi varttuvat tytöt ovat tosi ihastuttavia. Kaikki olimme niin luottavaisia huomiseen — täältä tullaan elämä. Mitä, jos luokassamme olisi ollut vuotias radikalisoitunut suomea puhumaton muslimimies, joka esiintyisi vuotiaana.

Takarivissä viimeisin oikealla on allekirjoittanut. Oleskeluluvan saaneet lomailevat kotimaassaan Turvapaikanhakijoiden lomailu entisessä kotimaassaan osoittaa konkreettisesti sen kuinka meitä on huijattu.

Moniavioiset valehtelijat Suomessa on paljon ulkomailta tulleita yksinhuoltajia, jotka oman uskontonsa mukaan ovat osa moniavioista perhettä. Homot, lesbot ja kristityksi kääntyneet Helpointa on valehdella olevansa homo. Koneinsinöörit koulutuksessa Emme voi tietää meille esitetyistä ulkomaisista papereista yhtikäs mitään. Demari-MEP voi olla sokea, mutta eikö Akavalainen-lehden toimituksessa ole tolkun ihmisiä. Rahaa on, takaan sen Kun turvapaikanhakijat ovat tulleet Kreikkaan, monet heistä asuvat hotelleissa.

Turkkilainen toimittaja Burak Bekdil on oleskellut eräällä Kreikan saarella, jonne tulee Turkista laittomia siirtolaisia. Klisee siitä, että nämä ihmiset ovat lähteneet sotaa pakoon, tulee päivä päivältä epäuskottavammaksi. Yksi miehistä veti taskustaan esiin tukon seteleitä ja sanoi: Haluaisin nostaa esiin kuitenkin kaksi minua erityisesti yllättänyttä reaktiota:. Ensimmäinen reaktio joihin kuulin myös muiden törmänneen suorastaan usein, oli joidenkin ihmisten kyvyttömyys nähdä avoin parisuhde täysin oikeana ja vakavana suhteena.

Pikemminkin se nähtiin jonkinlaisena leikkisuhteena, siirtymävaiheena tai kokeiluna, mutta ei aitona ja oikeana parisuhteena. Tarkoitukseni ei missään tapauksessa ole syyllistää, mutta tarjoan vihjeen heille, jotka kokevat olevan taipuvaisia ajattelemaan noin: Avoimissa parisuhteissa olevat ihmiset ovat pääosin suhteidensa kanssa ihan yhtä tosissaan kuin muutkin.

Ei ne tykkää siitä, että niille alkaa urputtamaan siitä, ettei niiden suhde ole jotenkin oikea tai kunnollinen. Toinen mielenkiintoinen sosiaalinen reaktio on tietty salaseuramaisuus, jota joidenkin avoimissa suhteissa olevien elämässä esiintyy. Minulle tuli aikoinaan täytenä yllätyksenä, kuinka moni tuttavapiiristänikin on avoimessa suhteessa, mutta ei vain pidä siitä ääntä, sillä ei viitsi diilata muiden kielteisten reaktioiden kanssa.

Kun heille selviää että sinäkin olet avoimessa suhteessa, tulee sinusta yksi heitä paremmin ymmärtävistä ihmisistä, joille voi uskoa salaisuuksia, joita ei välttämättä haluta kertoa muille. Ehkäpä sinunkin tuttavapiiristäsi heitä löytyy ;. Tähän tiettyyn lähentymiseen salaseuramaisuus tosin näyttää jäävänkin.

Mistään salaisista parinvaihtoehdotteluista en ole ikinä kuullut ;. Kaiken kaikkiaan suhtautuminen ainakin omassa tuttavapiirissäni on ollut pääosin ihan myönteistä. Useimpia ei aidosti kiinnosta ja loput ovat asian kanssa hyvin okei. Muutama tuomitsija toki löytyi, mutta kyse oli sen kaltaisista tyypeistä, jotka muutenkin nauttivat vähän kaiken ja kaikkien tuomitsemisesta.

Eikä heilläkään mitään todellista syytä tuomitsemiseen ollut, kunhan halusivat kokea toimivansa itse oikein ja paremmin. Minua pyydettiin pyhittämään tästä kirjoituksesta oma osionsa pelkästään tai erityisesti avoimissa suhteissa esiintyville ongelmille.

Olen kuitenkin rehellisesti sitä mieltä, että edellä mainittujen mustasukkaisuuden ja luottamisen vaikeuden sekä muiden taholta tuomituksi tulemisen lisäksi niitä ei ole.

Tai siis on, mutta ne ovatkin jo niitä samoja ongelmia kuin perinteisissäkin suhteissa ja niihin en nyt mene. Jos pitäisi objektiivisesti vertailla avointen suhteiden hyötyjä ja ongelmia ja sitä, kumpia on enemmän, koen että tilanne olisi melko lailla tasan. Toisaalta luottamuksen ja mustasukkaisuuden kanssa painiminen voi olla ikävää, toisaalta vapaus olla toisten ihmisten kanssa tai mahdollisuus pysyä uskollisena arvoilleen on mukavaa.

Toisaalta on ikävää tulla tuomituksi muiden ihmisten taholta, toisaalta taas on upeaa löytää jopa tuttavapiiristään samoin ajattelevia ihmisiä. Voisi ajatella että itse avoimia parisuhteita suosivana pitäisin niitä yleisestikin perinteisiä suhteita parempina, mutta yllätän tässä hieman itseänikin ja totean että näen ne oikeastaan aivan yhtä hyvinä ja järkevinä. Eri ihmistyypeille sopivat vain eri jutut ja jokaisella pitäisi olla mahdollisuus valita juuri itselleen sopiva vaihtoehto.

Jos oikein kriittisesti ajattelen, niin en ole edes varma omasta valinnastani ja siitä kuinka pysyvä se on. Ehkäpä jonain päivänä minut nähdään taas perinteisten suhteiden kannattajajoukoissa ;-. Tahtoisin vielä lopuksi kiinnittää huomiota erääseen melko kielteiseen ilmiöön, jota olen todistanut useammalla pariskunnalla, jotka ovat muuttaneet perinteisen suhteensa avoimeksi. Nämä ovat olleet tapauksia, joissa suhteen muuttaminen avoimeksi ei ole ollut täysin tasa-arvoiseen haluun perustuva päätös, vaan toinen osapuoli on halunnut avoimuutta enemmän kuin toinen.

Eräässä tapauksessa uhkailtiin jopa mahdollisuudella lopettaa koko suhde, mikäli vastapuoli ei salli sen muuttamista avoimeksi. Jos tällaista suhdetta mielii eikä kykene enää hyväksymään mitään perinteisempää, inhimillisempi keino olisi etsiä aidosti itsensä kaltainen ihminen kumppaniksi, eikä lähteä luomaan ihannesuhdettaan uhkailun ja manipulaation voimin. Älä ole yksi näistä tyypeistä. Kaiken kaikkiaan tiivistäisin kokemukseni pääosin positiivisiksi, ellei lasketa pientä epävarmuuden lisääntymistä elämässä kohdallani täysin kestettävissä ja pientä määrää tuomituksi tulemista vähän liian perinteisen porukan taholta.

Avoimet suhteet ovat selkeästi asia joka ei toimi jokaisen kohdalla, mutta mikäli satut olemaan yksi heistä, joille se on todellinen vaihtoehto ja vastustat esimerkiksi valehtelua ja pettämistä sekä pidät ajatuksesta laajempaan luottamukseen ja vapauteen perustuvasta suhteesta, tälle kannattaa ehkä uhrata pari ajatusta.

Olisin myös kiinnostunut kuulemaan muiden kokemuksia näistä. Mitä hyvää olet kokenut saaneesi avoimista suhteista? Oletko kokenut painostusta alkaa tai olla alkamatta tällaiseen? Oletko tullut tuomituksi suuntaan tai toiseen? Jos et ole vielä nähnyt, suosittelen lämpimästi monologia Outo Homo https: Olen joskus itsekin miettinyt miten ihmiset elävät avoimessa suhteessa ja voiko parisuhde oikeasti hyvin tällaisessa tilanteessa kun molemmilla on lupa käydä vieraissa. Kiva kuulla kokemuksia avoimessa suhteessa eläneeltä.

Avoimuus on kyllä paljon parempi vaihtoehto kuin pettäminen. Pettämisellä saa aikaan paljon hallaa jos toinen osapuoli saa sen selville ja aika usein jossain kohtaa näin käy. Se vie perustan koko suhteelta. Joskus aiemmassa pidemmässä suhteessani olisin voinut itsekin harkita avointa suhdetta.

Olimme olleet yhdessä lähes kymmenen vuotta ja seksielämä oli jokseenkin kuollutta. Silti rakastin kumppaniani ja olisin hänen kanssaan voinut jatkaa siten että säpinää olisi saanut hakea muualtakin. Mutta en sitten tiedä olisiko sekään toiminut pidemmän päälle.

Nykyisenkin kanssa olen seurustellut jo monta vuotta mutta nyt en todellakaan haluaisi avointa suhdetta. Pitkin matkaa on ollut epäilyjä pettämisestä ja huomaan kuinka paljon se syö. Huomaan olevani niin mustasukkainen ettei avoin suhde tässä kohtaa onnistuisi mitenkään ainakaan minun puoleltani.

Ja mielestäni meillä on ihan hyvä seksielämä, mitä ei aiemmassa suhteessa enää ollut loppua kohden. Eli en ainakaan itse kaipaa lisäsäpinää. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka moni mies olisi valmis avoimeen suhteeseen jos saisi kuitenkin pitää nykyiset puitteet ennallaan, puolison ja lapset, talot ja autot. Veikkaan että aika moni, varmasti useampi kuin vastakkainen sukupuoli. Naiset ainakin vetävät tunteet helposti mukaan ja siitäkös soppa sitten syntyy kun niitä rakkauden kohteita alkaakin olla useampia.

Tästäkin olisi kiva kuulla kokemuksia, voiko vakihoitoa pitää vain hoitona? Myönnän että itse en tykkäisi ihan hirveästi jos kumppanilla olisi vakihoito, juurikin tämän vuoksi. Toisaalta tilannekohtaista tämäkin, jos kyseessä olisi tyyppi josta voisin olla varma, ettei hänestä koidu suhteelle todellista vaaraa, luulen että voisin olla asian kanssa hyvin ok.

Vakihoidossa olisi myöskin se hyvä puoli, että esim. Niin, mites sitten ne mahdolliset sukupuolitaudit? Eivätkö tällaiset aiheuta ongelmia ja epävarmuutta avoimen parisuhteen osapuolten välille? Kondomissakin kun on aina rikkoutumis- ja väärinkäyttövaara, jolloin avoimen suhteen toinen osapuoli voi tahtomattaan tartuttaa toiselle osapuolelle sukupuolitaudin.

Itsestä tuntuisi ainakin vakisuhteessa olevana epämiellyttävältä ajatus, että kumppanini voisi tartuttaa minuun muilta hoidoiltaan saamia sukupuolitauteja.

Ja onhan seksissä aina myös raskauden mahdollisuus. Mitä hoito tulee vahingossa raskaaksi? Voisin kuvitella että kun ollaan vielä enemmän vakiinnuttu esim.

Sukupuolitaudit ovat kieltämättä minulle joka pelkään niitä lähes hysteerisesti hieman epäukavia ajatuksia aiheuttava tekijä. En ole tosin koskaan ollut sellaisessa avoimessa suhteessa jossa vieraissa olisi käyty edes verrattain usein viimeisimmässä suhteessa uskoakseni tapausta koko suhteen aikana , eli sinänsä tässä mielessä ei ihan hirveästi eronnut tämä suhde perinteisemmästä.

Itse toivoisin kyllä kumppanilta tai tietysti itseltäni käyntiä tarkastuksissa tuollaisten jälkeen. Raskauden mahdollisuus on myös melkoisen ahdistava ajatus, mutta ei sen ahdistavampi kuin sinkkunakaan ollessa.

Tosin mahdollinen raskaus jota tämä toinen päättää jatkaa varmasti muuttaisi koko parisuhteen dynamiikan, sillä itse jos nyt saan asettua naisen saappaisiin todennäköisesti alkaisin pelkäämään sitä, että tuleva lapsi ja kumppanini mahdollinen yhteydenpito tulevaan äitiin voisi johtaa lopulta siihen, että jäisin kakkoseksi.

Eli luottaako kumppaniinsa niin paljon että uskoo tämän valitsevan minut vai mieluummin sen toisen. Vaikeita tilanteita, joskaan eivät näy pelottavan ihmisiä ilmeisesti kauhean paljoa, kerta näitä avoimia suhteita tuntuu löytyvän.

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka suosittuja nämä ovat eri ikäluokkien keskuudessa. Voisin kuvitella että esimerkiksi polyamoriset suhteet olisivat enemmän nuorten juttu tämä on tosin vain arvaus , mutta avoimia suhteita olen itse nähnyt yhtälailla niin nuoremmilla kuin kypsemmänkin ikäisillä.

Moi En tiedä millaisissa seurapiireissä liikut, en tunne ihmisiä, jotka olisivat avoimen suhteen kannalla. Avoimessa suhteessa haluaa parisuhteen hyödyt, mutta ei velvollisuuksia, niin kypsymätöntä. Täytyy myös sanoa, että jos olisin tavannut sinut jossain, kiinnostunut ja sitten löytänyt tämän kirjoituksesi parisuhteesta, homma olisi ohi ennen alkamistakaan.

En viitsisi haaskata aikaani ihmiseen, joka on loppupeleissä sitoutumiskyvytön. Silmäilin blogiasi ja näin, että sinut on jätetty, no ei ihme! Yksikään tyttökavereistani plus minä ei huolisi poikaystävää, joka ajattelee suhteesta tuolla tavalla, Hyvää syksynjatkoa.

Eipä se varsinaisesti noin mene. Monet avoimien suhteiden suosijat näyttävät haluavan vierasta hyvin harvoin, jotkut jopa ei koskaan, vaan lähinnä nauttivat siitä mahdollisuudesta, että heillä on tarpeen tullen lupa moiseen. Parisuhteiden velvollisuuksia taas ei onneksi ole vielä keksitty virallistaa. Toisissa parisuhteissa velvollisuuksiksi on voitu sopia hyvin erilaisia asioita kuin toisissa. Toisin sanoen, joku voi todellakin kokea velvollisuudeksi olla pitämättä muista ihmisistä romanttisessa tai seksuaalisessa mielessä, jonkun toisen parisuhteessa velvollisuudet taas voivat olla vapauden mahdollistaminen vastakkaiselle osapuolelle.

Vaikka tämä palaute kaikkine tuomitsemisineen ja ei ihme-loukkauksineen haiskahtaakin provolta, otan hieman kantaa siihen, millaista jälkeä syntyy kun todellakin käy niin, että avoimia arvoja suosiva henkilö alkaa parisuhteeseen, jonka toinen osapuoli haluaa omia tämän kokonaan itselleen. Minulle ei toistaiseksi näin ole onneksi päässyt tapahtumaan, mutta olen nähnyt pari tapausta:.

Mielestäni hyvän parisuhteen ominaismerkkejä ovat esimerkiksi kyky luottaa kumppaniin, kyky hyväksyä kumppani hyvineen ja vaikeineen ominaisuuksineen sekä yleinen tunne siitä, että on parisuhteessa jossa on hyvä olla. Nämä kaikki murentuivat näkemissäni tapauksissa hyvin nopeasti, sillä osapuolten arvot ja toimintamallit eivät yksinkertaisesti tukeneet toisiaan. Tässä mielessä on vain molempien osapuolten voitto, kun tässä asiassa erilaiset ihmiset pysyttelevät kaukana toisistaan.

Suhtautuisin myös varoen uskomukseen ettet tunne avoimen parisuhteen kannalla olevia ihmisiä. Tämä näyttää olevan mitä erilaisimmissa piireissä niin yllättävän jopa omasta mielestäni yleistä, että pitäisin todennäköisempänä vaihtoehtoa, että nämä ihmiset eivät vain uskalla avata sydäntään sinulle, sillä aavistelevat millaista palautetta saisivat ;-.

Osuit ytimeen, avoimien suhteiden kannattajat olkoon vain toistensa kanssa, en usko, että on edes mahdollista, että parisuhde toimii, jos nimenomaan tästä asiasta ollaan eri mieltä. En ole provo ja muuten sulla on kivoja muuten sun artikkelit, tässä asiassa mielipiteemme eivät kohtaa yhtään. Ymmärsin, että olet avoimen suhteen kannattaja ja se on todellakin oma asiasi. Voin sanoa, että on laaja tuttavapiiri ja eikä todellakaan yksikään nainen ainakaan halua avointa suhdetta, varmaan ns.

Hän hyväksyy sen, että minä ihastun ja olen läheisessä kontaktissa muiden miesten kanssa, mutta myös luottaa siihen, että rakastan häntä ja haluan olla hänen kanssaan. Minulle taas on ookoo se, että poikaystäväni haluaa olla vain minun kanssani: Ja suhteemme toimii loistavasti.

Luulen että meillä tämä meni hieman toisinpäin. Olimme molemmat kannattajia, mutta hän meistä sitä enemmän. En itsekään olisi halunnut suljettua suhdetta, mutta elän ainakin siinä käsityksessä että tyttöystäväni nautti avoimuudesta enemmän. Mahtava teksti,avarsi mieltäni samalla kun asia on aika uusi minulle: Itselläni ei ole ollut tyttöystävää koskaan,nyt on meneillään ensimmäinen suhde ja tarkoitus olisi muuttaa tämä suhde avoimeksi,tietyillä säännöillä tietenkin,johon molemmat ollaan tyytyväisiä.

En pidä seksiä kauhean isona asiana ja on vaikea ajatella,että loppuelämän viettäisin vain yhden ihmisen kanssa. Nää avoimet suhteethan on aina kovin erilaisia siinä, kuinka paljon suhteen ulkopuolista seksiä harrastetaan. Esimerkiksi meidän suhteessamme sitä tapahtui molempien osalta tietääkseni vain kerran tai pari, eli mistään jatkuvasta seksihurjastelusta ei ollut kyse.

Epäilen, etten olisi ihan yhtä lailla viihtynyt tässä suhteessa, jos tyttöystäväni olisi viikoittain käynyt pylsimässä muiden kanssa. Toisaalta, ehkäpä sellaiseenkin olisi tottunut kun sen olisi kohdannut, paha sanoa. Kuitenkin se, että hän sitä halutessaan helposti saa, ei tarkoita että hän silti sitä ihan kaikkien kanssa harrastaisi, mikäli harrastaa ollenkaan.

Tosta tulee ehkä vähän mieleen semmoinen juttu, että näkisit että jos toinen tekee jotain muiden kanssa, niin sinunkin pitää. En siis tosiaan tiedä onko näin, mutta arvaus. Elän avoimessa suhteessa ihmisen kanssa, joka on minulle puoliso, rakastettu, elämänkumppani ja paras ystäväni. Suhteemme on syvä niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla, lempemme on intensiivistä ja intohimoista. Keskustelemme paljon, ja vietämme edelleenkin öitä valvoen yhdessä keskustelun, punaviinin, lemmiskelyn, itkemisen ja jakamisen merkeissä.

Asumme yhdessä ja olemme toistemme tuki ja turva, kannustus ja rohkaisu. Olimme olleet yhdessä muutaman vuoden ennen kuin avoimuuskeskustelu alkoi. Silloin suhteellamme oli vahva ja turvallinen perusta, perusturvallisuus ja syvä kiintymys välillämme.

Mieheni ihastuu, jopa rakastuu helposti ihastuttaviin ja rakastettaviin ihmisiin, ja olen alusta asti pitänyt tätä piirrettä valtavan sympaattisena hänessä. Siten siis vapautimme suhteen ensin suutelulle, halailu ja muu kiintymyksen osoittaminen on ollut aina sallittua. Itselläni on ollut jo kauan, ennen nykyistä suhdetta, ollut tapana ilmaista tyttöpuolisille ystävilleni kiintymystäni pussailemalla, mikä on toki edellyttänyt molempien osapuolien halukkuutta tehdä niin.

Siten siis ei ole tuntunut edes oudolta avata asiaa koskemaan vastakkaista sukupuolta. Tässä välissä tosin sovimme seuraavanlaiset säännöt:. Ketään ei saa painostaa, manipuloida tai villitä. Kaikkien osapuolten täytyy kunnioittaa toisiaan. Kaikkien osapuolten tulee tietää toistensa parisuhteellinen tilanne, eli suhteemme ulkopuolisen henkilön tulee olla tietoinen avoimesta suhteestamme.

Hänellä on siten päätösvalta haluaako hän jatkaa mahdollista intiimimpää kanssakäymistä vai ei. Milloin vain minulla tai puolisolani on oikeus vaatia suljettua suhdetta esimerkiksi vaikka määrätyksi ajaksi.

Milloin vain tulee olla oikeus myös vaikka kesken illan vieton vaatia toisen huomio itselleen ja rauhoittaa tilanne. Tapahtuman toisen ihmisen kanssa tulee olla iloinen kokemus ja jaettavissa. Jos minulta salataan asioita tai tapahtumia vähätellään niin minulla herää huoli miksi niin on. Haluan, että voimme ilolla kertoa mitä on tapahtunut ja kenen kanssa, tai että mitä toivoisi tapahtuvan. Näin avoimuudesta on tullut meille enemmän ilo kuin koskaan. Joten kun avasimme suhteen vielä seksille, nämä samat säännöt oli helppo ylettää sinne.

Erona vain, että sen verran vakavammasta intiimiyden asteesta on jo kysymys että edellytämme toisiltamme vakavaa harkintaa ja oikeaa ihmistä. Toistemme terveys ja hyvinvointi on etusijalla, mistä syystä suojaamaton seksi ei tule kysymykseenkään, ja yhtälailla pystymme sulkemaan suhteen edelleenkin milloin vain vaikka joksikin ajaksi jos siltä yhtään tuntuu.

En ole luopunut mistään, vaan saanut enemmän. Ei ole myöskään tapahtunut sydänsuruja eikä ihmisten loukkaamisia sillä kaikki kanssamme tekemisissä olleet ovat hyvin tietoisia suhteestamme. He ovat jakaneet hetken intiimiyttä ja rakkaudellisuutta omasta vapaasta tahdostaan jomman kumman meistä kanssa ilman hard feelings. Eikä missään nimessä ole ollut asetelmaa, jossa ulkopuolinen henkilö olisi jotenkin toinen nainen tai toinen mies.

Sellainen ei ole kunnioittavaa eikä reilua, ja siitä syystä jos joku kieltäytyisi kanssakäymisestä kanssani tästä syystö aivan ehdottomasti ymmärtäisin häntä enkä yrittäisi ympäri puhua. Tähän asti systeemimme on ollut pettämättömästi vapauttava ja hyvä, mutta se vaati pari vuotta ensin omaa rauhaa ja rakentamista onnistuakseen.

En ikinä aloittaisi suhdetta samantien avoimena, se olisi minulle henkisesti aivan liian raskasta. Myöskin jos tavoite on seksuaalinen niin voin sanoa että aika utopistiseksi menee. Lähdimme liikkeelle siitä, että on ihastuttavaa saada ilmaista totaalista tykästymistään ja ihastumistaan ihmiselle ja kaikki muu on toissijaista.

Seksiä tulee, jos on tullakseen. Tämä ei sovi kaikille, ja kunnioitan ihmisten suljettuja suhteita. En ikinä menisi kahden ihmisen väliin, se ei tuottaisi minulle mitään iloa. Avoimuutta vaaditaan jopa raadollisen paljon, kaikilta osapuolilta, ja tosiaan eivät kaikki jaksa sellaista säätämistä. Silloin on parempi antaa olla, ja rauhassa kohdata sitten ihminen jolle avoimuus on ok ja keskustelu asiasta tarvittaessa ok myöskin.

Kiitos kovasti pitkästä kommentista, sain siitä pari ISOA oivallusta, joista luulen koituvan vielä paljon iloa! En esimerkiksi ole tullut ikinä itse ajatelleeksi tätä asiaa siltä kannalta, että ensin rakennetaan juuri tuo kuvailemasi perusturvallisuus kuntoon suljetussa suhteessa, minkä jälkeen siirrytään avoimeen. Olen jostain syystä aina ajatellut, että avoin suhde rakennetaan avoimeksi alusta asti, mutta nyt kun asiaa hieman funtsailin, tuntuu ehdottamasi lähestymistapa yllättävän paljon miellyttävämmältä, kiitos!

Hyvin mielenkiintoinen on myös pointtisi siitä, ettei suhdetta pitäisi pitää avoimena vain ja ainoastaan seksuaalisten tarkoitusperien vuoksi. Useimmat eivät kuitenkaan kaikki tuntemani avoimet pariskunnat harrastavat avoimuutta juurikin näistä seksuaalisista syistä, mutta juuri tällä hetkellä lämpenen enemmän ajatuksellesi ihastumisesta ja yhteydestä, ei ensisijaisesti seksistä. Ompa hienoa jos tämä kokemus antoi oivalluksia: Mitä pidempi ja syvempi parisuhde kyseessä sitä ensisijaisempaa on myös velvollisuus kumppanin hyvinvoinnista.

Ei kukaan omista ketään, mutta ei toisen tunteillakaan voi leikkiä miten tykkää. Mahtavuutta jos tästä aukesi ajatuksia! Mitä parhainta kevään odotusta ja paljon lukijoita blogillesi, jota on ollut ilo selailla läpi! Kommenttisi kolahti, vastasit miltei kaikkeen mitä olen itse viime aikoina ajatellut. Kiitos myös Jevgeni mielenkiintoisesta kirjoituksesta!

Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa reilut kuusi vuotta ja voin sanoa että luotan häneen täysin. Olemme jo muutaman vuoden jälkeen aloittaneet keskustelun siitä, kuinka molemmat haluavat olla toistensa kanssa, mutta ajatus yhden henkilön kanssa olosta koko loppuelämän pelottaa. Otimme myös jossain vaiheessa puheeksi kolmannen pyörän, mutta jostain syystä sellaisen löytäminen on ollut yllättävän hankalaa.

. Jos et anna lupaa pettämiseen, niin silloin hän ei pane muita. se ei ole ainakaan vielä antanut lupaa mun harrastaa varsinaista seksiä naisen kanssa, Meillä vähän sama, paitsi mun mieheni ei luokittele itteensä bi-seksuualiksi vaan Ja että vieras mies voisi sitten kenties panna häntäkin/ otettais yhdessä hältä suihin. "Isä, joka on homo": homomiehen perhe ja vanhemmuus, 0, 0, 0 .. " Relationship care": Seksivälineet suomalaisissa naistenlehdissä luvun alussa, 0, 0, 0 .. 'Herrat lupaa hyvää' Tutkimus kehitysvammalaitoksen lakkauttamisen . 'Talo elää tavallaan ja vieras käypi ajallaan' – Eduskunnan hajottaminen ja. 2. lokakuu Ainakin meillä se toimii Hienoja kommentteja, minä saan parhan tyydytyksen jos Varmaan tiedät millaiset miehet vaimolle sopisi ja mistä seksistä vaimo tykkäisi . . samaan reikään peräkkäin ja monta kertaa, Homokatselu on kiihttaa katsella kun . Keskustelu24 Suhteet Avioliitto Vaimo vieraissa luvalla.

En follando muizoras brasileñas follando porno modelos video porno con polla parejitas porno masturbacion rusa follando chochos maduras gratis nikita bellucci xxx spanish porn porno bisex buscar porno chicos y hija corrida anal brutal virgenes xxx viejas follan tetonas hd video porno chica desnudandose nekane porn bdsm videos porno tube porno playa sexo gratis maduras cachondas follando videosx hd corridas de maduras xxx follando abuelas españolas gratis videos porno travesti pollon x-art videos porno porno maduro porno.

con tetonas gorditas videos pornos gratis peliculas porno gratis playas nudistas porno anal gratis tias gordas porn videos pornos travestis en español videos porno chica porno espanol videos lesbianas gratis de mujeres muy putas masaje erotico latinas videos porno gordas tetonas parejas xxx en español garganta profunda porno lesvi shyla stylez hd maduras en playas nudistas sexogratis videos coños peludos videos películas porno japones paginas pornos lesbianas maduras mujeres lesvianas haciendo el colegio ash hollywood videos de enanas coño quiero ver peliculas xxx videos teens chicas tetonas gratis actrices porno tetas pequeñas mujeres folladas xxx videoporn casting porno porn viejas follando xx sexo en accion videos xxx tias cachondas porno familiar porno pelirrojas desnudas maduras viejas haciendo sexo en castellano gratis tetas de putas rectuve videos lesvianas videos pornos gratis porno gratis nenas putas arabes follando gorditas maduras amater videos gratis alexis texas porno eyaculacion femenina video porno porn 18 xxx maduritas.

con x rubias videos putas chica porno de solteras videos porno en español gratis nacho vidal anal porno free porno hd porn free porno francesas webcam xxx gangbang videos x en alta definicion descargar videos sexo rico vidios por el culo phorno porno travesti follando rusas porno en español porno duro gratis folla a cuatro patas x videos gratis sexo chicas porn chicas sexis porno striptease xxx amateur x videos porno latina porno gratis amater videos lesbianas muy peludos hd videos cumloader español gratis lesbianas penes casting porno amaters maduras porno de maduras pajas femeninas doble penetracion vaginal actriz porno real videos sexo peludas culo videos masajes pornos gratis videos pornos españoles xxx tias gordas xxx lesbiana madura follando con embarazadas porno gratis maduritas folladoras hombres blacks on blondes maduras swinger trios videos porno gratis vodeos porno porno gratis nacho vidal video gratis xxx gangbang mujeres lesvianas jasmine webb hentai x videos porno porno en español porno de tetonas peludas ancianas orgias hd videos porno fuerte videos x porno hd videos de sexo arabe chicas amater nacho vidal video porn xx porno español sexo video xxx videos gratis lisa ann videos xxx videos porno mujer mujeres videos videos folladas follar porno 18 xxx videos porno gratis porno porno xxl porno.

con maduras gratis paginas porno bbw maduras.

EJAKULOI EI SEKSIÄ HOMOSEKSUAALISEEN

Ilmaisia seksi meislle vierasta luvalla homo