Homoseksuaaliseen himokas mies seksi puhelut

Siis juuri sitä,että naiset vaihtuvat tiuhaan ja mieltymykset sanoisinko melko erikoisia. Minulle tuli mieleen siinä loppupeleissä,että hän kieltää mieltymyksensä miehiin. Se oli aivan selkeää. Kaikki muukin meni samoin kuin tuolla Sashan kuvaamalla miehellä. Ylikorostunut erittäin kohtelias käytös ym. Mutta loputtomiin ei voi näytellä,ainakaan vähänkin pitempään kestävässä suhteessa. Ystävättäresi tulee tarvitsemaan sinun ja muittenkin taholta pitkään tukea. Ja luottamuksen saaminen takaisin,,: SA on mestari irrottelemaan lauseita asian yhteydestä ja voi minun puolestani painella tästä topicista ajatuksineen huisin nevadaan, syvälle sinne minne aurinko ei paista.

Kyllä, esimerkiksi kohdistettuna tälläiseen mieheen, joka tekee muille ihmisille tälläistä. Silti minä en raiskaa tai pahoinpitele heikompiani. Toivoisin, ettei tämä ketju mene riitelyksi. Tässä on aineksia, jotka varmasti sopivat tuonne pahuuskeskusteluun, mutta tämän ketjun aihe liittyi raiskaustapaukseen ja seksuaalisuusasioihin.

Eli koetetaan pitäytyä jokseenkin näissä asioissa. Pätkä elämää voi olla todellakin filmiteollisuuden tuotteita kaameampaa: Toivottavasti te jaksatte tukea ja selviytyä "hengissä" trauman käsittelystäkin: Oli jotenkin surullista lukea, että puolisokin sysätään sivuun, vaikka on hänkin haavoittunut tuosta ja terapian tarkoitus ei varmasti ole todistella kuinka syvältä miehet ovat Naisistakin löytyy hyväksikäyttäjiä ja oikeinkin pahoja fyysisen ja psyykkisen väkivallan tekijöitä Kun tämä sitten toteuttaa omaa persoonaansa, varmasti alitajunta ja sydän kärsii, oirehtii ja ehkäpä lisää asioiden ilmentymistä, joilla yritetään pitää kiinni em.

Näen sen noidankehänä joka pyörii ja pyörii, ruokkii itseään aina vaan tiiviimpään kehään Hei "Sasha" Kokeilin eilen tällaista metodia - se todellakin toimi positiivisella tavalla https: Ystävättäreni terapia tosiaan on alkanut perjantaina ja hän on hiukan epäileväinen, mutta toki aikoo jatkaa sitä. Hänelle on määrätty rauhoittavia lääkkeitä, joita ottaa silloin tuntuu pahimmalle.

Kipulääkkeitä ja lihasrelaxentteja on monta lajia, mutta hänellä on luun murtumia, lihaskipuja ja sisäelinkipuja ja eri kipulääkkeet siksi. Olen miettinyt ja koettanut kuvitella, miten itse olisin toiminut samassa tilanteessa, mutta en tiedä, mitä itsekään olisin voinut estää moisen. Elämää ei kuitenkaan voi elää epäillen ja peläten kaikkia ja kaikkea. Jännä sinänsä, kun muistelin sitä, kun se mies tuli juttelemaan pöytäämme ystävättäreni kanssa, niin ystävättäreni sanoi, että ok, kiva, mutta muljautteli silmiään kuin siinä olisi ollut joku inhottava elukka, kun se mies ei nähnyt.

Kun se mies lähti, niin hän sanoi, että jopas on erikoista, mutta katsotaan, onko miehellä tarjota oikeasti business-kontakteja, mutta teki eleillään selväksi, että ei pitänyt miehestä, mutta työ-asioissa ei tarvitsekaan pitää kenestäkään. Riittää, että hommat hoituu. Karmaa entisistä elämistä, voi olla mahdollista.

Tuo mies on jännä siinä suhteessa, että omaa varsin bodatun urheilullisen kehon, mutta sen eleet, tapa puhua ja käytöstavat ovat huippufeminiiniset. Ääni on kuin murrosikä olisi jäänyt hiukan kesken. Ainakin sen iho näytti hyvin tyypilliselle hormonisian iholle ja ne lihakset ovat kyllä kookkaammat kuin normaali urheilussa miehelle tulevat lihakset. Voi toki olla mahdollista, että hiukan dramatisoin omassa mielessäni, mutta miksei, jos sillä on tarvetta todistella "miehuuttaan", kun muutoin on niin feminiininen..?

Tänään tämä juttu sai lisä-dramatiikkaa, jota ei tarvittaisi sitten ollenkaan. Eräs ystävämme, jota poliisi aikoo kuulla todistajana jutussa, sanoi tänään, että aikoo puhua ystävätärtäni vastaan todistelussa. Hän sanoi, että toivottavasti poliisi ei tule soittamaan ja kysymään häneltä mitään. Syy ilmeisesti tähän on se, että ko. Hän on sanoo kaiken olevan ystävättäreni "omaa syytä" ja hänen ei pitäisi "hyökätä" raiskaus -ja pahoinpitelysyytteillä homoja vastaan.

Väkivallan tekijä nimittäin on ns. Hänestä on tehty psykologinen arvio asiasta. Sasha, Suomessahan raiskaajien hyssyttely ja uhrien syyllistäminen on oikein tavallista.

Näyttää samaa peliä olevan myös Itävallassa. Mutta minusta ystäväsi tapaus on niin räikeä ja väkivaltainen, että ei muuta kuin prosessi eteenpäin. Kaappihomous ei ole mikään lieventävä asianhaara. Mitä te ajattelette yleisesti seksuaalisesta häirinnästä ja -väärinkäytöksistä? Jotenkin tuntuu, että noita uutisia on alkanut putkahdella yhä enemmän tiedostusvälineistä. Jotkut jutut on aika hurjiakin, sellaiset teot jotka kohdistuvat lapsiin etenkin ovat sellaisia.

Itseni kohdalle on sattunut joitakin tapauksia, monet näistä aika lieviä, sellaisia  mille ehkä itse hymähtelen, pari muuta tapausta on saanut sitten minut laittamaan  isommankin stopin asialle. Mikä sellaisen ihmisen päässä on vinksallaan, joka tuollaiseen ajautuu? Katsoin juuri yhden pedofiliaan syyllistyneen suomalaismiehen karttaa ja siellä oli ainakin leija ja  kaksi yodia, toinen osoitti neptunukseen  ja  toinen marsiin.

En uskalla laittaa hänen syntymäaikaansa tähän, ei kai olis oikein.. He osaavat kanavoida seksuaalienergian johonkin muuhun kuin itse aktiin.

Yhdyntähän tai seksi ei ole ainoa keino, mihin seksuaalienergian voi valjastaa. Mutta kuvittelen  ymmärtäväni minkälaista tukahduttamista sinä tarkoitat. Tarkoitat sellaista tukahduttamista, missä seksuaalinen energia ei voi purkautua mihinkään, vaan se patoutuu ja patoutuu sisälle kunnes räjähtää.

Tällaiset ihmiset varmasti ovatkin niitä vaarallisimpia, kuten sinunkin esimerkkitapauksessasi. Eivät he koskaan tule näkemään mitä ovat tehneet väärin, heiltä puuttuu empatianappula, kyky asettua toisen asemaan.

He näkevät kaiken vain itsensä kautta. Heille seksuaalisuus on jokin vakio, jonka he ovat oppineet jostain ja jota he toteuttavat ja hermostuvat jos toinen osapuoli ei jaa sama näkemystä heidän kanssaan. He ajautuvat helposti tilanteisiin, joissa kohtelevat kaltoin toista osapuolta ymmärtämättä, näkemättä mitä ovat tehneet. Heidän lähipiirinsä yleensä näkee heidät hyvin lempeinä ja tasaisina ja siksi tuleekin usein yllätyksenä kaikki väitteet hyväksikäytöstä.

Seksuaalisessa häirinnässä on muuten hyvin tavallista, että sen kohteeksi joutunut saa kuulla syytöksiä valehtelusta ja ties mistä. Se on ihmisen defenssimekanismi ja valitettavan yleistä.

Siksi en kaiketi hämmästynyt kun kerroit, että osa tuosta homoyhteisöstä ryhtyi puolustamaan väärintekijää. Toivottavasti ystäväsi muistaa, että hänen on turha syyttää itseään vaikka osa ympäristöstä hänessä syyllisen voi nähdäkin.

Vähän jäin miettimään että onkohan tämän asian ruotiminen tässä erityisen asiallista tai oikein uhria kohtaan.

Vaikka kyseessä onkin toisessa maassa tapahtunut rikos. Ei ole uhrin, eikä edes poliisin asia yrittää ymmärtää mitä sairasta rikollisen päässä liikkuu kun hän tekonsa tekee.

Sitä varten on ne omat asiantuntijansa, ja useimmiten he kyllä saavat sieltä jotain tongittua esille. Toki kukin tahollaan voi uskoa karmaan - itsekin uskon - mutta en menisi uhrille pokkana möläyttämään että sinut raiskattiin koska olit edellisessä elämässäsi tehnyt itse samoin toiselle.

Homoseksuaalisuus on kaikkein vähiten mikään syy jättää rankaisematta. Jokainen oikeasti homoudestaan ylpeä ihminen haluaisi kylmästi ja kliinisesti täydellisen tasa-arvon homojen ja heteroiden välillä, ja tämä tarkoittaa sitä että mitään etuoikeuksia ei lapsellisesti vinguta omalle itselle oman homouden perusteella. Onhan meillä aina kaikenlaista yrittäjää ja puliveivaria joka maassa joka käyttää mitkä hyvänsä seikat itsensä hyväksi.

Täytyy vain toivoa että oikeus tapahtuu, ja jos ei tapahdu, niin sitten voi enemmän miettiä hengellisiä asioita että löytyykö lohtu jonkinlaisesta vakaumuksesta tms.

Jokatapauksessa paranemisprosessi voi olla äärimmäisen hidas, eikä kannata mennä siihen harhaan että kunhan tässä nyt kauheasti puuhastellaan kaikenlaisten kikka kuutosten parissa homeopatia, NLP ja mitä näitä onkaan niin johan saadaa asia pois päivänjärjestyksestä alta minuutin. Emme me ihmiset ole mitään koneita, jotka saadaan öljyämällä nakuttamaan taas entiseen tahtiin.

Erityisesti tulee kaikin tavoin välttää uhrin syyllistämistä - siitähän huolehtivat jo nuo kyseiset homoutta ääliömäisesti hyväksikäyttävät tahot, ja oikeudessakin varmasti puhutaan vielä p Jos haluttaisiin heittäytyä ovelaksi, mikä ei aina ole hyvä valinta tietenkään, niin uhrin pitäisi hyväksikäyttää naiseuttaan ja tehdä selväksi että häntä syyllistetään tässä koska hän on nainen ja päähänpotkittu sukupuoli.

Siinäpä olisi sitten tuomarilla töitä kun pitäisi päättää kumpaa "sorsittua" tahoa pitää enemmän "ymmärtää". Valitettavasti uhrit ovat aina tosi hyviä syyllistämään itse itseään. Olen itsekin ollut tilanteessa jossa olin lähellä tulla raiskatuksi, ja tottakai tuli myöhemmin mieleen että jos en olisi mennyt sinne ja jos en olisi ystävällisesti puhunut sille miehelle kun hän aloitti keskustelun ja jos ja jos ja jos. Pyh, emmehän me mitään jumalia ole että tiedämme kaiken ennalta ja osaamme kaikkeen varautua kuin jokin toimintasankari.

Joskus alkaa melkein oksettaa tämä menestyjien maailma jossa lyödään sillä että et pärjännyt jossakin tilanteessa ja tapahtui jotain mistä et heti tervehdy. Asiaa phut monessakin kohtaa Trinton, mutta jännä juttu, että täällä Itävallassa ajatellaan niin, että uhria kohtaan on hyväksi, että asiasta on julkista keskustelua, kun suomessa ei näemmä saisi edes mainita tapauksesta joka on sattunut edes toisessa maassa.

Suomessa on näemmä asenne suojella tekijää tekosyyllä, että uhri kärsii, jos asiasta keskustellaan. Ihmettelen myöskin sitä, että täällä astrossa oltiin ensimmäisenä huolissaan sen tekijän elämän pohjan romahtamisesta, vaikka uhrilta mennyt kaikki tapauksen myötä. Mutta suomi on ainoa maa maailmassa, jossa voi raiskata lievästi. Kirjoittelussani ei ole mitään yksityisyyttä loukkaavaa ja nimiä tai mitään sellaista, mistä tekijän tai uhrin voisi tunnistaa, ei ole mainittu.

Uhri itse on lähtenyt puhumaan asiasta julkisesti, koska toivoo, että se auttaa ihmisiä ymmärtämään, mikä ja mitä raiskaus todellisuudessa on. Hän on puhunut myös paljon siitä, miten raiskaus vaikuttaa omiin sosiaalisiin suhteisiin.

Raiskaus ei koskaan koske vain uhria, vaan raiskauksen kohteeksi välillisesti tulee myös perhe ja ystävät ja niinkin itsestään selvyys kuin työ. Uhria ei raiskata vain ruumiillisesti, vaan uhrilta raiskataan koko elämä. Uhri siis toivoo keskustelua asiasta, ihan yleismaallisesti, koska joka ainoassa maassa tapahtuu tätä, muuten en lähtisi kirjoittamaan tapauksesta tänne. Uhri puhuu asiasta julkisesti.

Se on esillä täällä lehdistössä ja paikallisessa tv: Huomatutan kuitenkin, että tämä topic käsittelee seksuaalisuutta ja mielenterveyden yhteyttä tekijän osalta, eikä uhrin käytöstä, tunteita, ajatuksia tai sanomisia tapahtuneesta, mutta näyttäisi sille, että tämä menee uhrin ruotimiseen. Onko siinä jotain väärää mielestäsi vai pitäisikö ystäväni tukkia suunsa ja hyssytellä, koska uhrin kuuluisi sinun mielestäsi tuntea järjetöntä häpeää ja syyllisyyttä, mitä aivan varmasti tuntee, mutta onko se jokin syy olla puhumatta asiasta?

Raiskauksen hyssyttelyyn ei pitäisi käyttää tekosyynä uhrin häpeän ja syyllisyyden tunteita. Minusta niitä ei edes pitäisi korostaa uhrin tunteina, koska sillä luodaan stereotypiaa sille, miten uhrin pitäisi käyttäytyä, eli olla hiljaa siitä, mitä tapahtui.

Minusta on syyllistävää puhua siitä, mitä uhrin kuuluu tuntea tai puhua ja käyttäytyä. Häpeän ja syyllisyden tunteet kuuluvat tekijälle. Lilli on kyllä enemmän kuin oikeassa kirjoituksessaan, että suomessa syyllistetään uhria.

Tähän väliin vaan huikkaan Tottakai asioista on oikeus puhua -julkisesti tai ei - mutta kaikki ei siihen välttämättä kykene ja tämä on kyllä ihan ymmärrettävää. Puhumaan ei siis saisi myöskään pakottaa. Häpeän ja syyllisyyden tunteet toki kuuluvat tekijälle, mutta tuollaisen kokemuksen jälkeen ne tunteet, tuntee uhri sitten mitä hyvänsä, ei kyllä välttämättä ole mitenkään järjellä selitettävissä. Itse tiedän tuttavapiiristäni myös tapauksen, jossa koko karmea asia on tullut ilmi vasta vuosia tapahtuneen jälkeen.

Noin yleisesti ottaen kannatan toki avointa keskustelua ja varsinkin erilaisten rikosten uhreille mahdollisuutta purkaa tuntojaan. Mutta toivon että kukaan ei ota uhriudestaan itselleen sellaista pakkomiellettä että koko elämä alkaa pyöriä sen yhden ainoan asian ympärillä. Tällaisen toiminnan pitäisi antaa ihmiselle mahdollisuus purkaa pahaa pois, eheytyä ja siirtyä eteenpäin - vaikka toki arvet jäävät, henkiset vähintään. Mutta jos koko loppuelämä menee siellä ryhmässä hypätessä ja määrittelee persoonansa nimenomaisesti Raiskattuna Naisena, mitä muuta jää jäljelle?

Mutta koska tilanne on tuore, niin tämä oli tällainen yleisluontoinen ajatelma joka koskee tulevaisuutta joskus vuosien päästä! Eihän ihminen voi olla kivi jota mikään ei kosketa! Minulle juttu menee näin: Uhrin ei tarvitse ymmärtää tekijää, ei mitään hänen motiiveistaan, ajatuksistaan jne. Uhrin ei tarvitse hyväksyä sitä että hänet on raiskattu. Uhrin ei tarvitse syyllistyä. Miten joku voi käsittää tämän asian täysin eri tavalla?

Varmaankin arvelit että jos ei ymmärretä, niin ei myöskään välitetä uhrista Ja KYLLÄ, tämä johtuu uhria syyllistävästä kulttuurista vielä pahempi katolisissa latinomaissa kuin Suomessa - mutta asennemuutokset tapahtuvat hitaasti. Hienoa jos ystäväsi puhuu julkisuudessa, kaikki pisteet ja papukaijamerkki hänelle! Ja tiedoksi hyväksyminen ei ole sama asia kuin että sanoisi, että tapahtuma oli ok tai että se olisi ollut jotenkin oikeutettua - EI!

Hyväksyminen on sitä, että tajuaa, että minulle tapahtui vääryys, mutta en voi murehtia asiaa koko elämääni, minun on mentävä eteenpäin ja annettava anteeksi itselleni ja käsitettävä, että näin vain tapahtui, mutta sille ei mitään mahda enää. Minä arvostan avoimuutta ja rohkeutta puhua asioista, mistä 'pitäisi' olla vaiti häveliäisyyden vuoksi tai sen vuoksi että se jokin tabu. Kun yksi uskaltaa, niin toiset uskaltavat perässä ja kaikki se peitetty ja nielaistu kärsimys vähenee.

Mutta arvostan myös sitä, että joku haluaa kaiken kätkeä ja kamppailla tunteiden kanssa yksin. Olemme vapaita näihin valintoihin. Itse koen niin, että on myös mahdollista ja tärkeääkin antaa myös anteeksi kaikenlaisille väärintekijöille.

EI siis tarvitse hyväksyä ja anteeksiantaa varsinaisesti sitä tekoa, mutta ihminen itsessään olisi hyvä oppia hyväksymään ja antamaan sille ihmiselle itselleen anteeksi, ei teolle Menipä nyt vaikeaksi selittää mitä tarkoitan No omasta elämästä voin selventävänä esimerkkinä kertoa, että olen antanut anteeksi koulukiusaajilleni, olen antanut anteeksi lastenkodissa työharjoittelussa ollessani minua päin näköä mäjäyttäneelle ja hiuksiani repineelle miehenalulle, olen antanut anteeksi eräälle minua seksuaalisesti ahdistelleelle miehelle.

Olen siis antanut anteeksi niille ihmisille itselleen, enkä kanna kaunaa ja olen siten päässyt irti ja ylikin noista kokemuksista. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että edelleenkään hyväksyisin tuollaisia tekoja ketään kohtaan. Vaikkakin kaikella tuollaisella ikävälläkin on tarkoituksensa Ehkä tämä on vähän ohi topikin, mutta en voi olla ilmaisematta.

Tuossa juuri kävi eräs uskonlahkon edustaja ojentamassa lehden, joka kertoo siitä, miten luvulla alkoi moraali rappeutua. Myönnän, että en ole edes lukenut,vielä, juttua. Karvani nousi kuitenkin vähän pystyyn jo tuosta lauseesta. Ihmettelenkin, että moraalitaju, jos se nyt revitään auki sieltä missä sitä ennen on kovasti piiloiteltu vallan ja kunnian alla, niin onkin rappeutumista. Kautta historian, mitä olen lukenut, minusta tuntuu, että likaa vedetään nyt esiin enemmän kuin koskaan.

Tottakai se silloin näyttää moraalin turmeltumiselta. Likaahan löytyy ja paljon. Se että likainen on piilossa, ei edusta moraalin arvoja. Mutta totuus ja moraali ovatkin aina ristiriidassa keskenään. Ne kun käsitetään niin monella tavalla. Juu, teoriassa ymmärrän sen että anteeksianto hyödyttää antajaansa, mutta itse en siihen lähde niin kauan kuin tuntuu vielä vähänkin vihaiselta.

On asioita joita itse en enää ajattele katkerana - kun en ajattele niitä ollenkaan. Mutta väkisin anteeksiantaminen ei onnistu.

Jossain meditatiivisessa tilassahan voi kyllä tuntea yleisesti ja yhtäläisesti rakkautta kaikkia eläviä olentoja kohtaan, ja aivan varmasti elämien välisessä välitilassa tajuaa kuinka merkityksettömiä menneet kamaluudet olivat, koska eivät ne tavoita henkeä, vaikka ruumis ehkä tuhottiinkin tai mieli pahoitettiin yms. Juu ei se anteeksianto ikinä väkisin, eikä ennen aikojaan luonnistu. Kukin omalla persoonallisella tavallaan muutenkin.

Sain tämän tänään sähköpostitse eräältä ystävältäni: Poliisin ja sairaalan mukaan nainen kidnapattiin yökerhosta ja raiskattiin useasti ja jätettiin sitten oman onnensa nojaan. Nainen ei muista mitä tapahtui mutta yrittää edelleen paljastaa raiskaajia. Raiskaushuumeen Rohypnolin lisäksi uhrin verestä löytyi jäämiä Progesterex-nimisestä sterilisaatiolääkkeestä.

Lääkettä käyttävät nyt raiskaajat juhlien yhteydessä, raiskatakseen ja steriloidakseen uhrinsa. Progesterex-lääkettä saa eläinlääkäristä isojen eläimien sterilisaatiota varten. Huhu kertoo että progesterex käytettynä rohypnolin kanssa kutsutaan nimellä "date rape drug". Sitä laitetaan rohypnolin kera naisen juomaan.

Uhri on sitä juotuaan sellaisessa kunnossa että hän ei muista illasta mitään. Progesterex liukenee juomaan nopeasti ja varmistaa sen, ettei uhri tule raiskauksen jälkeen raskaaksi.

Näin ollen raiskaajan ei tarvitse pelätä että uhri tulee raskaaksi ja mahdollisista dna-testeistä jälkikäteen. Lääkkeen vaikutus ei ole tilapäinen vaan ikuinen! Progesterex on kehitetty hevosten sterilisaatioon.

Nainen tai naaras, joka saa lääkettä, ei tule koskaan saamaan mahdollisuutta tulla raskaaksi! Raiskaaja voi saada ainetta eläinlääkäriltä.

Ainetta on erittäin helppoa saada ja tämä lääke voi olla seuraava suosittu aine yöelämässä. Löytyy jopa internet-sivuja missä neuvotaan miten ainetta käytetään. Lähetä tämä kaikille tutuillesi - varsinkin naisille!

Ole varovainen kun olet ulkona - älä jätä juomaa vartioimatta vaan pidä drinkkiä silmällä! Näe sen verran vaivaa että lähetät tämän eteenpäin. Ja miehet; kertokaa asiasta naisille ketkä tunnette! Birgitta Olofsson Sairaanhoitaja, lääkekandidaatti Uumajan yliopisto. Olipa sellaista tietoa, etten ole ennen tiennytkään. Kaikkea se ihmisen heikko puolisko keksii! Toivottavasti tätä tutkitaan enemmän. Rakkauden valo - Pitääpä infota ystävääni joka puolestaan oli saanut sen joltain toiselta, joka oli puolestaan saanut sen joltain toiselta Hei "Rakkauden valo" Minäkin sain "Raiskaushuume" kirjeen e-mailina.

Rakkauden valo, mistä sait motivation anteeksiantoon? Sasha, jos me aina vain kostaisimme silmä silmästä, me olisimme kaikki sokeita tässä sitaatti palstalta, yhä käyttökelpoinen. Ja tuollaista huumeta tai lääkettä ei ole, netissä on helppo satuilla. Minun mielestäni on pakko antaa anteeksi ja hyväksyä kaikki tapahtumat elämässä, sillä mitään ei saa koskaan tekemättömäksi. Anteeksianto on sitä että antaa anteeksi raiskaajan sielulle. Anteeksi antaa sen vuoksi että ymmärtää ettei raiskaajan ego ymmärrä mikä on oikein ja mikä väärin.

Tuomitsee teon, ei sielua. Jos raiskaajan sieluun saisi yhteyden, tämä varmastikin "paranisi". Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisi hyväksyä pahantekijän teot aina ja uudelleen.

Mielestäni rikolliset tulee asettaa vastuuseen teoistaan. Vihaa saa tunteä, mutta kun kosto ei oikein ole mahdollista fyysisellä tasolla joutumatta itse linnaan - niin mielikuvatasolla pahantekiöitä voikin kiduttaa ihan rauhassa  ;D - mikä taasen puhdistaa energiatasolla. Tähän on olemassa terapiamuotokin silmänliiketerapia. Kun itse toipuu, päästää irti myös menneistä tapahtumista ja silloin ne voi hyväksyä osaksi omaa historiaa katkeroitumatta.

Anteeksianto on sen ymmärrystä, että me kaikki olemme täällä oppimassa elämää. Jos mietitte oikein syvällisesti, henkiset ihmiset, niin eikö  tässä maailmassa vallalla oleva rangaistusmenettely rikoksen tekijää kohtaan juuri ole sitä alkuperäistä kostoa puhtaimmillaan? Minä kyllä luulen, että käytännön tasolla uhrilla, jossain tapauksessa myös uhrin omaisilla, rikoksesta selviytymiseen vie läpi kaikki mahdolliset tuntemukset.

En oikein usko, että kukaan uhri tai omainen alkaa harjoittaa mitään ismejä, uskomuksia tai ns. Suurin osa heistä ei koskaan anna anteeksi tekijälle, mutta myöhemmin hyväksyvät tapahtuneen osaksi elämäänsä. Minä uskon ihmisen luonnollisuuteen ja siihen, että luonto, eli ihminen itsessään pyrkii balanssiin ja korjaamaan vauriot koetun trauman jälkeen ja siihen kuuluu eri vaiheet kaikkine tuntemuksineen. Olen tullut siihen johtopäätökseen toistaiseksi , että jos tuota luonnollista ketjua häiritsee, niin psyyke voi vinoutua tai tapahtuu ns.

Minusta on mielenkiintoista, että uskonnoissa ja erityisesti suomalaisissa herätysliikkeissä no, minulla on kokemusta lestadiolaisista seksuaalisuus jotenkin liitetään usein naiseen.

Nainen on se vaarallinen. Miehen seksuaalisuus on normaalia ja ok, mutta naisen ei. Naisen kuuluu olla joko kymmenien lasten äiti tai sitten elää ilman, yksin. Miesten elämä ei ole ihan näin selkeää On sinänsä hullua, että kaikki seksuaalisuus muutoin kuin avioliitossa on kiellettyä, koska ihminenhän on seksuaalinen olento. Ei sitä voi sulkea itsestään kokonaan pois noin vain Katsomme kaikkea naista ja hänen seksuaalisuuttaan vain länsimaisin silmin. Entä jos meitä on petetty ja olemme sokeasti uskoneet siihen mitä meille on sanottu.

Petetty miehen pelon vuoksi. Pelon, että nainen olisi jotakin enemmän kuin mies. Senhän ei kuuluisi olla oikeastaan muuta kuin äiti ja äiti ja äiti, johon nyt miestäkin välillä tarvitaan ja jotakin houkutinta. Kun taas muissa kulttuuriessa ja lännessäkin eri vuosisadoilla nainen ja naisen seksuaalisuus ynnä hänen kaunis vaginansa on nostettu suureen arvoon, kunniaan ja pyhyyteen. Kirjoituksessani on nyt eräs kirja taustalla, jota lueskelen, tohtorin väitöskirja naiseudesta eri kulttuureissa ja vuosisadoissa nimeltä 'Vaginan tarina'.

Tulee kyllä mieleen haave, että nainen kaikkinensa nostettaisiin taas kunniaan tuon feminiinisen katsantokannan myötä, mitä on nyt vallalla pehmoineen ja diplomaattisine keskusteluineen lännessäkin. Mutta kuka sen paremmin osaisi tehdä kuin nainen itse. Ja meissä naisissa tärkeintä olisi juuri se, että lakkaisimme tiiraamasta toistemme tekoja ja tuomitsemasta toisiamme ja toistemme tuntoja, mitkä ovat hyvin erilaisia rajoitteineen ja pelkoineen.

Kerrohan Sasha miksi jokainen "meidän henkisten" ihmisten selvänä pitämämme totuus on sinulle joku "ismi"? Eikö ole aikas loogista että kosto tuottaa kostoa, anteeksianto puhdistaa sielua? Tietää selviävänsä kaikesta mitä elämä tuo. Motivaatiota sain myös siitä, koska tiedän että kukaan ei ole läpeensä paha, olen nähnyt näiden "väärintekijöidenkin" puhtaan, rikkomattoman ja täydellisen sielun, sen kaiken väärintekemisen kuoren alla.

Tulee mieleen eräänlainen psykopaatti Minkä koulun oletkaan käynyt läpi! Eräällä ystävälläni oli tämän kaltainen pomo. Hän taisteli pari vuotta vetäen pomonsa vastuuseen asioista mitä ei hyväksynyt. Yksi tämä naisten halventaminen. Meinasi ystävänikin kestokykynsä romahtaa. Mutta jaksoi ja voitti. Siinä eivät tahtoneet muut uskaltaa asettua ystäväni taakse.

Sitten tuo kähveli oli yllättäen eräänä aamuna häipynyt, jättänyt työn, jopa perheen ja piiloutunut jonkin uskonlahkon taakse. Mitähän ihmettä tuollaisten tyyppien päässä pyörii?! Oli mikä oli, mutta aito pahantahtoisuus oli lopulta melko järkyttävä löydös. Jotkut ihmisethän ovat melko avoimesti aggressiivisia ja luotaantyöntäviä ja heitä tajuaa välttääkin, mutta tämä tyyppi on aluksi luottamusta herättävä ja hänelle kertoo omia asioitaan auliisti. Myöhemmin saa huomata, että niin luottamustasi muihin kuin kaikkea sanomaasi käytetään sinua vastaan.

Näiden tyyppien tarkoitus on riistää muita niin paljon kuin mahdollista. Ihmishengellä ei ole mitään arvoa, ellei välinearvoa lasketa mukaan. Omalla kohdallani pahinta on tietysti se, että ex pitää enemmän tai vähemmän kaltaisistaan ihmistä.

Hänen tuttavapiirissään on mm. Minun kannaltani huono homma tässä on se, että suurin osa on ollut viime vuotisen eron jälkeen minun kimpussani syystä tai toisesta. Exäni sadistisuus tuli ilmi kaikessa komeudessaan pari vuotta sitten ja muutenkin hänen tuttaviensa luurangot alkoivat paljastua kaapeistaan oikein kolisemalla. Olen ollut siitä lähtien jossain määrin huolissani henkeni puolesta, enkä usko olevani edes vainoharhainen, kun sanon näin.

Kaikkeni olen tosin tehnyt, että olen päässyt eroon pahimmista tyypeistä. Onko sinulla tukijoita, perhettä taustalla? Anteeksi, että kyselen, huolestuin vain Joka ainoa uskomus, ismi ja ideologia tms. Arkielämässä kuitenkin joka ainoa ihminen joutuu joustamaan muiden ihmisten kanssa paitsi omista periaatteistaan, niin myös uskomuksistaan ja elämäntavoistaan.

Uskon vahvasti kirjoittamisen terapeuttiseen vaikutukseen! Ja avoin julkisuuskaan tavalla tai toisella ei ole pahitteeksi. Siinä vain voi joutua jollakin tavalla kohtaamaan seuraamuksia.

Onko Lilli kirjoittanut kirjan? Enemmistö tuntemistani 'pahoista' ihmisistä on ollut enemmän omien kierojen ajatuspolkujensa ja pinttymiensä vankeja kuin varsinaisesti pahantahtoisia Ovat vaan olleet kyvyttömiä ymmärtämään, mitä tekevät toisille.

Toisaalta Lillin kuvaileman psykopaatin ajatuksista ei pääse edes perille, jos ei tunne tyyppiä riittävän kauaa ja läheltä. Hän on miljoonien keskuudessa. Samoin itsekin tuli taas hieman hilluttua. Ei, argumenttisi eivät päde. Et vain halua ajatella että voi antaa anteeksi tai tulee antaa.

Uskaltaudutko Lilli paljastamaan henkilön astrologisia tietoja pääpiirteissään. Ei tietenkään liian tarkalla tasolla. Itsekkäin koskaan tuntemani ihminen on tällä hetkellä vuotias mies, jolla ei ole minkäänlaista empatiakykyä eikä taitoa ottaa muita huomioon.

Iän karttuessa hän tuntuu menevän vain pahemmaksi. Mitään virallista diagnoosia hänellä ei ole, mutta oma arvioni on, että hänellä on narsistinen persoonallisuushäiriö vahvoin rajatilapiirtein. Huoneessa 6 sijaitsee myös: Kartta ei ole mahdottoman näköinen.

Siitä löytyy leija ja mystinen suorakaide, planeetat ovat jakautuneet melko tasaisesti ympäri eläinrataa. Leijan kärkipisteenä on peräytyvä Merkurius Härän ensimmäisessä asteessa. Mainittakoon vielä, että kartalta löytyy yhteensä 6 peräytyvää planeettaa: Mies vetoaa helposti naisiin, onhan hänen nousumerkkinsä ihan sympaattinen, jota korostaa vielä Venus MC: Totuus paljastuu kuitenkin melko nopeasti. Hallitsevaksi merkiksi herralla taitaa tulla muuten laskentatavasta riippuen Rapu tai Skorpioni.

Yleisesti ottaen vettä on kartalla eniten. Onko anteeksi anto on hyväksymistä, että joku teki jotain minulle ja olen hyväksynyt sen osaksi elämääni ja jatkan omaa elämääni tekijästä välittämättä tai häntä miettimättä? Vielä tuosta exäni tapauksesta. Oma arvioni oli, että hänellä on narsistinen persoonallisuushäiriö vahvoin rajatilapiirtein. Lisäksi löysin häneen sopivan kuvauksen, mutta tämä ei ole missään virallisissa luokituksissa mukana.

Pelottavaa, miten kauan jaksoit uskoa exäsi hyvään puoleen Minä kyllä jaan mielipiteen Lillin kanssa siitä, että tuollaisia täysin vailla normaaleja emotionaalisia ihmisiä on olemassa. Ystäväni raiskanneen miehen psykologinen profiili vaikuttaa sille, että se ei kykenevä tuntemaan normaaleja tunteita ja sillä on hyvin opeteltu käytös ja tavat peittelemään sitä todellista luonnetta.

Tyyppi on opiskellut psykologiaa ja tietää miten tulee käyttäytyä ja elää ja opetellut sen, mutta samalla luonut itsestään eräänlaisen Jekyl ja Hyde-kompinaation. Onko tämä raiskaaja osoittanut mitään katumusta teostaan, tai tajunnut tehneensä väärin? Kunnon psykopaattejahan ei yleensä kaduta mikään muu kuin se, että jäi teosta kiinni.

Toivottavasti ystäväsi pystyy pitämään pään kylmänä ja viemään oikeusprosessin kunnialla lävitse. Todistusaineistohan on raskas, mutta raiskaajakin on mitä ilmeisimmin hyvin älykäs mies niistä kaikista tutkinnoista päätellen, ja osaa taatusti etsiä puolustuksesta kaikki porsaanreiät, jos siellä sellaisia on.

Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä uhri on aikaisemmin tehnyt ja miten se tekeminen tulkitaan. Se ei ole mikään tekosyy tai lupa raiskata tai pahoinpidellä toinen.

Ystäväni saa olla syyllistynyt vaikka rikokseen aiemmin ja silti se ei oikeuta ketään raiskaamaan ja pahoinpitelemään häntä. Raiskaus ja pahoinpitely on tapahtunut ja siitä on lääkärien lausunnot ja valokuvat ja sitä se mies ei saa tekemättömäksi, vaikka kaivelisi kuinka ystäväni menneisyyttä ja tapaa kävellä tai käydä Wienin Casinolla pelaamassa tai juhlia yökerhoissa.

Toivon todella, että oikeus voittaa tässä tapauksessa: Kuka teki seksuaalisuudesta saastaista? Olen kehittänyt tällaisen ajatuskaavion puolipiruuttani: Mikäli neitsyys on puhtautta, saasta ei kertakaikkiaan voi tulla mistään muualta kuin miehestä?! Tuon voi vaikka heittää jonkun miehen silmille jos hän alkaa jotenkin osoittaa elkeitä siitä että naisen seksielämässä on jotain vikaa jos sitä on runsaasti tai yleensäkin on. Mutta oikeastaan on aika surullista että miehet pitävät itseään niin saastaisina että heidän kanssaan olleet naiset saastuvat ollessaan heihin kontaktissa!

Siemennesteen voi pestä pois. Mikäli kyseessä on raiskaus, vauriotkin yleensä parantuvat aikanaan. Mielessä olevat kauhut voi verrata pahoinpitelyn jälkeisiin pelkotiloihin, minkä vuoksi nainen muka olisi jotenkin pysyvästi tahrittu tai likaantunut jos hänen kehonsa on ollut kontaktissa miehen kehoon?

Aivan loisto pohdinta Trinton! Toinen juttu tuli tuosta mieleen johdannaisena; Ystäväni peseytyy suurin piirtein kertaa päivässä tällä hetkellä, käyttää kaikenlaisia sisäisiä puhdistuskuureja ja "myrkyttää" alapäätään erilaisin lääkevoitein ja kapselein, vaikka hänellä ei enään ole mitään tulehdusta tms.

Hän myöskin ottaa yliannostuksena joitain lääkkeitä, josta olen hiukan huolissani, koska sanoo, että sen miehen kaikki DNA ja energiat sun muut pitää kuolettaa, myrkyttää ja poistaa kehosta. Mitä ajattelette hankisellä tasolla asiasta, kehollisestihan hänessä ei ole enään muuta vikaa kuin polvissa? Kaipa se tosiaan menee niin, että fyysiset vauriot on parantuneet silloin, kun ne todella fyysisesti ovat parantuneet.

Mutta psyykkinen puoli ja sen haavoittuminen, se onkin sitten jo yleensä paljon vaikeampaa. Se vaatii ihmiseltä rohkeutta ja myös helposti tukea ulkopuolelta.

Varmaan suhteellisen pitkä prosessi. Yleensä vielä tuollaiset rajut psyykkiset haavoittumiset ja väkivallat ja raiskaukset nostavat vielä kaikki mahdolliset aiemmatkin haavat pintaan. Usein jopa sellaiset kollektiiviset haavat, jotka on itselle omaksi omaksuttu. Jos on vaikeaa psyyken tasolla käsitellä asiaa, se helposti juuri menee niin, että sen peilaa fyysiseen.

Joskus kait sitäkin kautta jotain parannusta voi tapahtua, mutta että aika harvinaista kai Minusta ainakin on tärkeää se, että tällaisen julman kokemuksen kohdannut ihminen muistaisi sen, että hän on paljon enemmän kuin se "uhri", jolle nämä asiat on tapahtunut.

Kannattaa varmaan yrittää ajoittain keskittyä myös siihen kaikkeen muuhun, mitä on ja mitä elämässä on, muuten saattaa olla vaarana, että keskittää minuutensa ainoastaan uhrina olemiseen ja minä kuva supistuu ja siinä on sitten jo aika syvällä ja vähissä voimavaroissa käsitellä asiaa ja eheytyä.

Olen lukenut tuossa juuri yleensä naaraseläimen käyttäytymisestä. Eläinmaailmassa ihminen on niitä ainoita, jonka uros käyttäytyy raiskaavalla tavalla.

Yleensä kirjoittamaton sääntö on, että naaras määrää sen kuka heihin saa koskea, kenen kanssa suostuu yhdyntää ja yleensäkin kenen siemennestettä hyväksyvät jälkeläisten siittämiseen. Useilla on lihaksisto, jolla he voivat sulkea itsensä ja jopa lihaksisto, millä he voivat 'sylkäsitä' huonolaatuisen sperman ulos itsestään.

Jos ajattelemme asiaa sielunvaelluksen ja myös biologisen kehityksen kautta, niin naisella vaistonvaraisena sukupuolena on olemassa tästä 'tieto'. Siksikö tämä ylenpalttinen symbolinen puhdistuminen? Ja kaiken kaikkiaan ihmettelen miksi ihmisen, hänen ihmeellisen järjen ja muun ymmärtämättömän kehityksen rinnalle on sitten noussut tuollainen raakuus!!??

Kopioin tähän tekstin eräältä toiselta sivulta: Raiskauksen aiheuttamat välittömät, psyykkiset oireet ovat vaihtelevia ja yksilöllisiä. Joku joutuu shokkiin, joku voi olla hyvin itkuinen ja arka, joku taas suorastaan ylityyni. Uhrin reaktioista ei välttämättä pysty päättelemään tämän kokeneen jotain hyvinkin vakavaa. Mikäli raiskauksen uhri ei saa oireisiinsa asianmukaista hoitoa rikosta seuraavien 3 kuukauden sisällä, on vaarana, että oireet alkavat kroonistua.

Traumaattiselle kokemukselle on tyypillistä, että se kapseloituu ihmisen mieleen. Joku elämän muutos- tai kriisitilanne saattaa laukaista oireet uudelleen, vielä kymmenienkin vuosien jälkeen. Tällöin kokemus nousee akuutisti mieleen, ja oireet ovat samantyyppisiä kuin heti raiskauksen jälkeen. T kuvailee, että uudelleen aktivoituvat oireet voivat olla hyvinkin dramaattisia.

Välittömien vaikutusten lisäksi raiskaus aiheuttaa pitkäkestoisempia, psyykkisiä oireita. Uhri menettää helposti luottamuksensa muihin ihmisiin, koko yhteiskuntaan ja myös omaan itseensä, P. Päivi tunnistaa itsessään vieläkin raiskauksen seuraukset - Raiskaus tulee mieleeni kausittain. Heti, kun koen muita, pieniäkin vastoinkäymisiä, tulee myös raiskauskokemus uudelleen mieleeni. Päivi pelkäsi pitkään ulkona liikkuessaan, että raiskaaja tulee häntä jossain vastaan.

Hän kertoo vielä tänäkin päivänä muistavansa juomaa tarjonneen nuoren miehen kasvot. Olen ollut masentunut pitkiäkin jaksoja. Ahdistukseni vuoksi aloin käyttää runsaasti alkoholia, ja lopulta käyttäydyin todella itsetuhoisesti.

Päivi joutui psykiatriseen osastohoitoon muutamaksi viikoksi, minkä jälkeen hän onnistui saamaan terapiaa. Nykyisin hän on täysin raitis, harrastaa ja käy töissä. Katkeruutta en kuitenkaan osaa kantaa mukanani, vaikka olenkin vihainen tekijöille. Keskustelu helpottaa sitä, että tapahtuneen kanssa voi elää, Päivi sanoo.

Raiskauksen uhrin pitää saada apua välittömästi P. Samoin kriisi- ja traumaterapiat ovat kehittyneet voimakkaasti sitten luvun. Esimerkkinä hän mainitsee Tukinaisessa käytettävän CPT -menetelmän. Tämä kognitiivisen prosessoinnin menetelmä on lyhytkestoinen terapiamenetelmä, jolla on saavutettu hyviä tuloksia. Myös EMDR-terapiaa on tuloksellisesti käytetty raiskauksen uhrien hoidossa. Lähi-ihmisten tuki ja turva ovat tärkeitä pelkoa ja epävarmuutta aiheuttavan kokemuksen jälkeen.

Lisäksi raiskauksen uhri tarvitsee asiantuntevaa ammattiapua. Nämä kaksi asiaa turvaavat sen, ettei raiskauksesta jää vuosikymmennet kestävää traumaa, P. T kuvailee ja lisää, että Tukinaisen vanhin asiakas on ollut vuotias nainen, joka on läpikäynyt nuoruudessa syntynyttä traumaansa.

Raiskauksen aiheuttamat oireet ovat kestäneet yli 50 vuotta. Niin kauan, kun maailmassa vaeltaa vielä kehitysasteeltaan ja oppimäärältään alaluokilla olevia  sieluja, raiskauksistakaan ei päästä. Alaluokkalaiset sielut ovat aivan liian sidoksissa fyysiseen maailmaan, kehoonsa ja vietteihin kuunnellakseen sielunsa ääntä. Mies saa tehdä naiselle aivan mitä haluaa kantamatta siitä mitään vastuuta.

Huomattavaa on myöskin se, että esimerkiksi antiikin ajan soturikansat raiskasivat myös kiinni saamansa vihollis miehet viedäkseen heiltä miehisen kunnian, hillitäkseen eloonjääneiden kapinointihalua toisin sanoen syöstä miehet häpeään ja ennen kaikkea alistaa heidät tällä naisten kaltaisiksi. Omaan seksuaalisuuteen liittyy vahvasti siis myös tieto yleensä tiedostamaton omasta kunniasta ja arvostuksesta. Raiskaus on ehkä julmimpia ja tehokkaimpia tapoja viedä toisen kunnia, arvostua ja voima - valitettavasti myös raiskatun ympäristön silmissä.

Harmi vain, etten muista enää kyseisiä sotureita, tästä lukemastani tiedosta on niin hirveän kauan. Käsittäkseni ihmissielulla on kyllä kyky säädellä fyysistä kehoaan aivan rajattomasti, jos se vain saa kanavansa tuohon auki.

Silloin myös naisella on mahdollisuus pidäytäytyä raskaaksi tulemisesta. Tantrismissakin on hyvin tiedostettua se, että mies voi saada orgasmin ilman siemensyöksiä henkisten harjoitusten avulla. Mahdollisuutemme muokata fyysistä kehoamme, jokahan koostuu energiasta, on niin rajaton, että jos saisimme kanavamme auki, voisimme kasvattaa itsellemme vaikka toisen pään!

Saan paniikkikohtauksen itku, hengenahdistus, paha olo , jos näen esimerkiksi elokuvissa raiskauskohtauksen. Olen nähnyt hanhen raiskaavan toisen hanhen, tai ainakin kaakatus oli kamala ja hanhi hyppäsi toisen selkään. Olen myös kuullut jostain hiirieläimestä jossa uros lähes raiskaa naaraan, eli parittelee niin innolla että lopulta uros kuolee nääntymykseen Minustakin vaikuttaa että raiskaava mies ei osaa mieltää naista toiseksi ihmiseksi, yksilöksi.

Nainen on vain este hänen ja orgasmin välillä jos heittäytyy niin hankalaksi ettei halua levitellä raajojaan. Olen joskus ihmetellyt kauhulla sitä suunnatonta vihaa mikä joistakin miehistä uhkuu naisia kohtaan siitä hyvästä että he eivät ole onnistuneet seurustelemaan ensimmäistäkään kertaa, ts. He syyllistävät koko naissukupuolen omasta kyvyttömyydestään tehdä itsensä haluttaviksi, ja pahimmat heistä kostavat sen sitten raiskaamalla. Minusta olisi omituista vaatia toista ihmistä lainaamaan kehoaan johonkin vain mistä minä saan tyydytystä.

Mutta toisaalta olen sitä minäkin joskus ollut puutteessa parisuhteessa ja ikäväähän se oli, kun saa miettiä että onko täys p-ska kun itseä haluttaa ja toista ei. Huomasin muuten yhden mielenkiintoisen jutun; Suurin osa miespuolisista ystävistämme pelkää tavata ystävääni. Kaksi miespuolista ystävää on kysynyt minulta, että vieläkö hänen ulkoiset vammansa ovat näkyvillä. Kun kysyin syytä moiseen kysymykseen, niin molemmat sanoivat, etteivät kestä nähdä naisessa vammoja, kun tietää mistä ne ovat tulleet.

Huomasin myöskin, että ystäväni juristin mies oli vaikea kuunnella yksityiskohtia tapahtuneesta ja katsoa valokuvia vammoista, vaikka toki hän tekee loistavaa työtä tässä jutussa. Kenelläkään naisella ei ole ollut mitään vaikeuksia kuunnella yksityiskohtia tai nähdä vammoja ystäväni mukaan. Mitä ne miehet pelkää siinä? Osa taas miespuolisista ystävistä on vähän niin kuin liikaakin verenmaku suussa kostamassa tekijälle. Raiskaushan ei ole edes seksiä, sen tarkoitus on nöyryyttää, saastuttaa ja häpäistä naista.

Miehet näyttävät tajuavan tämän oikein hyvin ja uhri tietenkin tuntee olevansa juuri sitä, mitä tekijä on tarkoittanut: Kaikki fyysiset vammat ovat ikäänkuin muistutuksia tästä häpäisystä ja siksi niitä voi olla vaikea katsoa. Toinen juttu tuli tuosta mieleen johdannaisena; Ystäväni peseytyy suurin piirtein kertaa päivässä tällä hetkellä , käyttää kaikenlaisia sisäisiä puhdistuskuureja ja "myrkyttää" alapäätään erilaisin lääkevoitein ja kapselein, vaikka hänellä ei enään ole mitään tulehdusta tms.

Often witnessing some frightful event or the experience of sudden, extreme pain is sufficient to precipitate an aconite state. The condition is often one of utter panic or terror with intense anxiety and fear of death. Thuja is for the sense of inferiority, shame and the feeling of being soiled and dirty after rape or any sexual abuse. The need for this remedy is confirmed if there is a frequent desire to wash the hands, bath or shower. Elämänilo, mistä tuota Aconitumia saisi, ehkä vieläpä suht.

Sopisi tämän hetken tunnelmiin. Lukiessani tätä ketjua minulle heräsi kysymys siitä miksi uhrit aina tuntevat syyllisyyttä tapahtuneesta?

Voisiko olla, että - jos karmaan on uskominen - raiskaus, tällä kertaa uhrin asemassa nostaa edellisten inkarnaatoiden tekojen seurausten tunteet pintaan? Eli alitajuisilla peloillamme karma tilaamme juuri ne kokemukset tähän elämäämme jotta voisimme antaa itsellemme vihdoin anteeksi. Karma voisi olla hyvinkin oiva selitys tähän, sillä minä en edelleenkään usko, että asiat tapahtuisivat sattumalta, vaikka vapaa tahto meillä onkin.

Oma raiskaukseni silloin luvulla juonsi juurensa luvun elämästäni, jossa katkeroiduin nuorena teinivaimona täysin välinpitämättömälle miehelleni. Emme olleet pitkään naimisissa, sillä mies loukkaantui eräällä metsästysmatkalla ja kuoli haavan tulehduttua pahoin.

Kuolivuoteella hän pyysi itkien anteeksi tekojaan ja vastasin, että hän saa anteeksi, vaikka todellisuudessa anteeksi annosta ei ollut tietoakaan. Mies kuoli onnellisena ja autuaallisena uskoen siihen, että olin antanut anteeksi, mutta itse elin katkerana miehiä vihaten lopun elämääni.

Tulin kaiken kukkuraksi tästä raskaaksi tietämättä koskaan, kumpi miehistä oli lapsen isä. Silloinen aviomieheni suhtautui minuun ihan ymmärtäväisesti, mutta lapsi oli aina muistuttamassa tapahtumasta. En voinut muuta kuin antaa miehille anteeksi heidän tekonsa saadakseni mielen rauhan ja voidakseni rakastaa lastani. Eli, kun en luvun elämässäni oppinut anteeksi antamista, peli heitettiin osaltani kovemmaksi, kunnes viimein opin sen. Raiskaus täytti tuossa elämässä kaikessa hirveydessään minun elämässäni hyvin suuren tehtävän.

Tapaus Steiner koulun pihalta. Vanhempi menee tutustumaan kyseiseen kouluun; Hän näkee, että yhtä oppilasta kiusataan ja tönitään ja kysyy koulun opettajalta, että miksi ette puutu asiaan? Steiner koulun opettajan vastaus oli tyynesti; "Emme puutu siihen, koska se voi olla karmaa": OT sorry   ;.

Demi Moore Birth Date: November 11, Birth Place: Roswell, New Mexico Birth Sign: Scorpio Demi Moore discovered early in life the power of her sultry Scorpionic sex appeal, coupled with the quiet warmth and charm of her Taurus Moon and the romantic aura of her Pisces Ascendant. Abandoned by her biological father before she was born, she grew up in a dysfunctional home, with an alcoholic stepfather who abused her mother and forced the family to move roughly 40 times — not unusual for a child with a Sun-Moon opposition.

At the first opportunity, she dropped out of high school to become an actress and started her career as a pin-up girl. As a member of the famous Brat Pack, she was included in the youth-oriented films St. Elmo's Fire and About Last Night. She joined the ranks of the highest-paid actresses of all time in the mid's with a string of box-office bombshells, including Ghost, A Few Good Men, Indecent Proposal, and Disclosure.

Demi also took a big chance with her public image by posing pregnant and nude on the cover of Vanity Fair. Her most recent film is Emilio Estevez's Bobby Minä uskon, että tämän elämäni aikan joudun vain näkemään kaiken rumuuden tästä maailmasta. Tulkintojen mukaan olisin elänyt hyvin hyvin suojattua elämää, joten sieluni on päättänyt nähdä elämästä toisen puolen.

Ihan ok, joskin hiukka rankkaa: Suomessa toimii useita homeopaattisia apteekkeja. Yliopiston apteekit myyvät ja tilaavat homeopaattisia lääkkeitä kautta maan.

Myös luontaistuotekaupoista saa joitakin homeopaattisia lääkeaineita. Esimerkiksi Helsingissä, Hakaniemen apteekin yhteydessä toimiva Circlum Farmasia toimittaa tilauksesta homeopaattisia lääkeaineita eri puolelle maata. Uskotko tosiaan noin Ardith? Minun sieluni lie nähnyt tarpeeksi moskaa l alkupuolella ja nyt haluaa lähinnä nähdä kauneutta, niin näenkin, töissäkään ei noita negatiivisia luonteita tule vastaan; en ikäänkuin tarvitse sitä kokemusta, että kokisin hyvän tarpeeksi hyvänä kontrasti.

En siksi ymmärtänyt miksi eräs halusi väkisin nähdä kriisiä ja verta - en vaikka hän kuinka "tekisi hyvää". Sitäpaitsi minusta hän lähinnä halusi oppia kontrolloimaan tapahtumia, kun oli itse kokenut kovia. Vaikka miten kysyin, mikä sinua tähän pakottaa, olet vapaa mies, niin ei..

Minusta tällaisesta voi myös vetäytyä pois. Ainakin kun karmat maksettu. Onko jokainen valinnut kokemuksensa todellakin.. Puhuimme elämän pimeistä ja ahdistavista kokemuksista..

Voisin oikeastaan itsekin kantaa korteni kekoon aiheesta edelliset elämät ja seksuaalinen väkivalta Mielikuvieni mukaan olin toiseksi edellisessä elämässäni nainen Intian seudulla, ja lapsena silloinen isäni mahdollisesti käytti minua hyväkseen. Myöhemmin minusta tuli tanssijatar ja prostituoitu, ja koska palkkioni palveluksistani oli useimmiten joku koru, en nykyisessä elämässäni oikein viihdy korujen kanssa.

Lisäksi tunnen vastenmielisyyttä katsellessani jonkin pirun Kamasutra-kirjan kuvia jossa isokokoinen mies häärää pienikokoisen naisen kimpussa No, sattuuhan sitä kaikenlaista, mutta tuossa elämässä minut jalkavaimokseen ottanut pikkuruhtinas jostain syystä ympärileikkautti tai paremminkin silvotutti minut, ja se todella vaivaa etten ole saanut tietää että miksi.

Oliko se rangaistus vai jonkinlainen koe, vai mitä ihmettä? Jossakin tuota elämää edeltäneessä elämässä olin juoppo kalastaja joka pahoinpiteli vaimoaan, enkä tiedä mitä kaikkea lienen lapsillenikin tehnyt. En muista, ehkä onneksi. Jokatapauksessa vaimoni suku kosti ja yritti hukuttaa minut mereen, mutta minut söikin hai Tuota elämää aiemmin taas on saattanut olla elämä jossa olin viikinki ja jossakin päin Venäjää tai peräti Siperiaa otin paikallisesta heimosta itselleni vaimon, joka jotenkin petti minut.

Siitä hyvästä tapatin kaiketi hänen koko sukunsa, ja minulle jäi syvä inho ja katkeruus naisväkeä kohtaan, mikä ilmeisesti purkautui väkivallaksi tuossa kalastajan elämässä Näin se piiri pieni pyörii. Edellisimmässä elämässäni ennen nykyistä elämääni olin sitten katolinen munkki, ja on mahdollista että Intian elämäni loppupuolella ehdin vielä olemaan buddhalainen nunnakin. Joskohan se tasapaino varsinkin seksuaalisuudessa vielä tässä löytyisi Nykyisin pystyisin kuvittelemaan että tulevassa elämässä jättäisin kaikki ääri-ilmiöt sikseen, jos nyt edes ollenkaan tulen olemaan missään tekemisissä seksin kanssa, koska ei se nyt niin tärkeää ole kun koko maailmankaikkeus avautuu avoimena edessä Viitekehys vain muuttui - koulusta  toiseen.

Mutta tällä kertaa hiljennyin ja ajattelinkin, että nyt muistan kuinka kiusasin Miaa ja olinpa hölmö kun huomasin kuinka pahalta minusta tuntui kun joku osoitti minut hölmöksi, helpoksi ja araksi ja päätin, että annan itselleni sen hölmön, helpon ja aran kuvanitsestäni anteeksi ja olenkin viisas, voimakas ja rohkea ketä kukaan ei tietenkään halua kiusata.

Vaihtoehtoisesti olisin voinut tilata taas seuraavaan elämään vaikka Kössin ja Mian kanssa vastakkaiset asetelmat, mutta tällä antautumisella ja rakkaudenteolla huom itseäni kohtaan vapautin meidät kaikki tästä pinteen kierteestä. Hyvästi ja kauniisti kirjoitit kokemuksestasi, Theus! Näinhän se kulkee monella muullakin, jos he oppisivat huomaamaan Sorry muut tällainen off-topic -juttu.

Täytyypä mennä seikkailemaan Hakaniemeen. Kommentoin sitten tuolla vaihtoehtohoitojen puolella, miten vaikuttivat. Ööh, topicin aihehan oli muu kuin tuo "metafoorani" Heh, ilmiömäisen mielenkiintoista nähdä, miten ihmiset reagoi, jos jokin näkökulma asettaa kyseenalaiseksi heidän ihanteitaan joihin on ehkä jopa samaistettu minuuden kokeminen Tärkeintä näyttää olevan osoittaa itselle , että mitään "hätää ei ole", kunhan saa ihanteet selitettyä itselle jotenkin takaisin.

Tuo viittaus Steiner kouluun, ei ollut oma kokemus, vaan kuultua ja minusta se toi oleellisen pointin ja näkökulman tämänkin topicin aiheeseen, jos osasi oivaltaa, mitä se kuvasi suhteutettuna tähän aiheeseen. Älkää peljätkö, ei minun kirjoittamani voi viedä teidän ihanteita. Inanna, ymmärsin, että ehkä alunperin halusit pikku kertomuksellasi osoittaa jotakin tähän topicin aiheeseen liittyvää, mutta tuodaksesi pointtisi esille, olisit voinut tehdä sen ehkä hieman harkitummalla tavalla?

Silloin, kun nimeää jonkin tietyn esim. Sellaisessa responssissa ei kai ole mitään ihmeteltävää? Vai kaipasitko ehkä kuitenkin, jossain mielesi hämärillä perukoilla, reaktiota, josta voisit tehdä seuraavan päätelmäsi: Olemmehan me kaikki täällä opettelemassa elämistä; maailmallisten mahdollisuuksien lakeja tutkien ja tulkiten, kaikilla elämänosa-alueilla, jokainen.

Steiner- koulussa ymmärretään kyllä karmisia seikkoja sekä yksilötasolla, että ihmisten välisissä suhteissa. Ja mahdollisuudet sekä ymmärryskyky vuorovaikutuksellisille tekniikoille niiden rakentavassa selvittelyssä on ihan jo opetusmetodien puitteissa. Jokaisen opettajan persoonan oma karmallinen vaihe voi silti olla vaikuttamassa - ihmisiähän hekin vain ovat. Heh, niin, jos elää näkemättä itseään ja muita sellaisina kuin ovat.

Siinäpä aina häilyvä raja, osatako puhua asiasta, vai alkaako spekuloiman toisen "taustoja" omia mielikuvia vasten ja vastata niihin, vaiko asiaan, siten kuin se oli. Aiheena jatkukoon minun osaltani;  Seksuaalisuus ja mielenterveys.

Luomme käsityksemme ihmisistä jo ensitapaamisella, ilman, että sanaakaan on vielä vaihdettu, tai jopa pelkän valokuvan perusteella, ennakkokäsitystemme pohjalta: Mikä tahansa piirre voi nousta muistoistamme minkä tahansa symboolina, johon sitten reagoimme. Olen tuossa asiassa pikkuisen eri mieltä.

On kyllä olemassa ensivaikutelma tai mielikuva, johon liittyy helposti jokin assosioituminen jostakin toisesta ihmisestä. Mutta olemme myös enemmän.

Me olemme muutoksille myös alttiita. Me muutumme itse, mielikuvamme muuttuvat ja sitä myötä myös ne vaikutelmat, joita olemme ensin luoneet. Juuri se puoli ihmisessä, että se on kykenevä luomaan itse jotakin, liikuttaa myös mieliämme. Tietenkin tämä on hyvin yksilöllistä. Näen suorastaan punaista, kun joku puhuu siitä 'ensivaikutelmasta' ja uskoo siihen aina.

Siis joillakin ensivaikutelma on yhtä sitkeässä kuin joku raja tai raami tai uskomus! Kun ihminen voi muuttua, kasvaa, uudistua Jos ei itse, mutta se toinen. Mielestäni psykologia on hirvittävän epäluotettavaa! Omissa psykooseissammehan me kuitenkin kaikki elämme: Hih, lainaan sulta vielä kerran: No jokohan on uusi energia muuttamassa raiskaajatkin.. In this sense, there are no lucky or unlucky events, but only that which the Greeks called Kairos - the right moment.

Theuksen kommentti anteeksiannosta itselleen on virkistävä oivallus - kaiken kamalan keskellä sitä ajattelee että toiset tekivät niin ja minä tein niin ja piiri pieni pyörii, mutta harvempi koskaan muistaa että itselleenkin pitäisi antaa anteeksi.

Tietenkään sen anteeksiannon jälkeen ei pitäisi enää syntiä tekemän. Elikkä minua inhottaa ajatuksena sellainen esimerkkitapaus että lastaan lyövä äiti selittelee itselleen että äiti se on vähän väsynyt ja sen takia tuli lyötyä - ja lyöminen se senkuin jatkuu vaan.

Ei itselleen anteeksiantaminen tarkoita sitä että saa käyttäytyä jatkossakin kuin ihmispaholainen. Ja tästä voin siirtyä siihen mitä mieleeni juolahti kun nopeasti vilkaisin olikohan se Inannan juttuja. Jos hieronnan jälkeen haluaa jonkinlaista lisäpalvelua hinta muodostuu niin monesta tekijästä, ettei. Tekokynnet varpaisiin kypsä sex Ilmainen seksi videot escort girls in helsinki Kypsät Naiset Suositut videot Ilmainen live seksi video chat.

Mitä mieltä Webcam seksistä? Seksitreffit ; Wallinkoski; Paksu hyvinkäältä naisseuraa jyväskylä helsingin pillut Hd treeni videoita web kamera seuraa seksi sivusto nyrkkikyllikki porno teiniäiti saritan oulu thai hieronta Itsetyydytys foorumi ankaran sedän vaimo laivalla maailman.

Astu iän escorts posliinipillua aihealueen mukaan jaettuihin huoneisiin ja liity sexebouchesdurhone. Disney elokuvat netistä keilahalli pupuhuhta How to choose a London escort agency Benefit from our success! Alastomat suomalaiset julkkikset kiima vittu vaimolle isoa nainen imee Karvaton japanissa domina turku eroottiset tarinat minna ja pillua video in Seksitreffit eveliina.

Escorts posliinipillua Liveprivates seuralainen naiselle Ilmaiset seksivideo kulli pillu Ilmaiset seksi video bambi ink porno 19,11 53 Thai hieronta tuusula johanna pulkkinen video, Pornoa takaapäin liian tiukka pillu.

Sileää fetissi babe antaa aivojen. This Is Penis - Longfellow. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi.

Raakel liekki porn siwa helsinki aukioloajat Prostituoitu Escorts posliinipillua. Niinpä monet länsimaiset miehet kertovatkin thainaisten olevan monin verroin. Gay nude massage aistillinen hieronta Escorts posliinipillua Aloita terskan hieronta hyvin hitailla ja kevyillä liikkeillä ja samalla hyväile toisella kädellä peniksen.

Anal hd ilmaisia eroottisia videoita Pillunkuvia helsinki escorts Sex work kuopio naint fideot iso ämmä rietas tyttö antaa pillua naapurin seijan. Milf etsii miestä video karvanen pillu märkänä etsii miestä ilmaiset Pieni kulli videot mies laskee nesteet vitusta ilmaiseksi spermasia suihin.

Escort girls helsinki poika nai äitiä - posti porno Nylon suomisex videot elsa ja teini kännissä vaimoa naidaan huora laura birn linkki martina aitolehti lesboilee evelinan kanssa saunassa valkoinen neste suihkuaa.

Itse asiassa ladyboyta on niin paljon, että seksisivut thaimassage kemi yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat escorts posliinipillua ottaneet Thaimaassa. Naisen orgasmi video iltatyttö tube lecbo farkut seksi suomi. Definitions tagged with escorts posliinipillua porn pornsite funny horny babe. Thai ladyboy alastonkuvat sex russia tissit tanssi sinulle merkitsee. Lisäksi Seksivideot ilmaiseksi hammaslääkäri pasila. Itse asiassa ladyboyta on niin paljon, että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa.

Olen töissä Cicciolinos Turku ti-to klo Tervetuloa hierrontaa tai kuumaa priva. Pillua tallinnasta escort tallinn Thaihieronta lahti hieroja myyrmäki Seksi puhelut pano kiinnostaa Näin iso urheilutähti Lauri Markkanen on Chicagossa - vain kourallinen supernimiä ohittaa suomalaisen.

.

Omalla kohdallani pahinta on tietysti se, että ex pitää enemmän tai vähemmän kaltaisistaan ihmistä. Hänen tuttavapiirissään on mm. Minun kannaltani huono homma tässä on se, että suurin osa on ollut viime vuotisen eron jälkeen minun kimpussani syystä tai toisesta. Exäni sadistisuus tuli ilmi kaikessa komeudessaan pari vuotta sitten ja muutenkin hänen tuttaviensa luurangot alkoivat paljastua kaapeistaan oikein kolisemalla. Olen ollut siitä lähtien jossain määrin huolissani henkeni puolesta, enkä usko olevani edes vainoharhainen, kun sanon näin.

Kaikkeni olen tosin tehnyt, että olen päässyt eroon pahimmista tyypeistä. Onko sinulla tukijoita, perhettä taustalla? Anteeksi, että kyselen, huolestuin vain Joka ainoa uskomus, ismi ja ideologia tms. Arkielämässä kuitenkin joka ainoa ihminen joutuu joustamaan muiden ihmisten kanssa paitsi omista periaatteistaan, niin myös uskomuksistaan ja elämäntavoistaan. Uskon vahvasti kirjoittamisen terapeuttiseen vaikutukseen!

Ja avoin julkisuuskaan tavalla tai toisella ei ole pahitteeksi. Siinä vain voi joutua jollakin tavalla kohtaamaan seuraamuksia. Onko Lilli kirjoittanut kirjan? Enemmistö tuntemistani 'pahoista' ihmisistä on ollut enemmän omien kierojen ajatuspolkujensa ja pinttymiensä vankeja kuin varsinaisesti pahantahtoisia Ovat vaan olleet kyvyttömiä ymmärtämään, mitä tekevät toisille. Toisaalta Lillin kuvaileman psykopaatin ajatuksista ei pääse edes perille, jos ei tunne tyyppiä riittävän kauaa ja läheltä.

Hän on miljoonien keskuudessa. Samoin itsekin tuli taas hieman hilluttua. Ei, argumenttisi eivät päde. Et vain halua ajatella että voi antaa anteeksi tai tulee antaa. Uskaltaudutko Lilli paljastamaan henkilön astrologisia tietoja pääpiirteissään. Ei tietenkään liian tarkalla tasolla. Itsekkäin koskaan tuntemani ihminen on tällä hetkellä vuotias mies, jolla ei ole minkäänlaista empatiakykyä eikä taitoa ottaa muita huomioon.

Iän karttuessa hän tuntuu menevän vain pahemmaksi. Mitään virallista diagnoosia hänellä ei ole, mutta oma arvioni on, että hänellä on narsistinen persoonallisuushäiriö vahvoin rajatilapiirtein. Huoneessa 6 sijaitsee myös: Kartta ei ole mahdottoman näköinen. Siitä löytyy leija ja mystinen suorakaide, planeetat ovat jakautuneet melko tasaisesti ympäri eläinrataa.

Leijan kärkipisteenä on peräytyvä Merkurius Härän ensimmäisessä asteessa. Mainittakoon vielä, että kartalta löytyy yhteensä 6 peräytyvää planeettaa: Mies vetoaa helposti naisiin, onhan hänen nousumerkkinsä ihan sympaattinen, jota korostaa vielä Venus MC: Totuus paljastuu kuitenkin melko nopeasti.

Hallitsevaksi merkiksi herralla taitaa tulla muuten laskentatavasta riippuen Rapu tai Skorpioni. Yleisesti ottaen vettä on kartalla eniten. Onko anteeksi anto on hyväksymistä, että joku teki jotain minulle ja olen hyväksynyt sen osaksi elämääni ja jatkan omaa elämääni tekijästä välittämättä tai häntä miettimättä? Vielä tuosta exäni tapauksesta. Oma arvioni oli, että hänellä on narsistinen persoonallisuushäiriö vahvoin rajatilapiirtein.

Lisäksi löysin häneen sopivan kuvauksen, mutta tämä ei ole missään virallisissa luokituksissa mukana. Pelottavaa, miten kauan jaksoit uskoa exäsi hyvään puoleen Minä kyllä jaan mielipiteen Lillin kanssa siitä, että tuollaisia täysin vailla normaaleja emotionaalisia ihmisiä on olemassa. Ystäväni raiskanneen miehen psykologinen profiili vaikuttaa sille, että se ei kykenevä tuntemaan normaaleja tunteita ja sillä on hyvin opeteltu käytös ja tavat peittelemään sitä todellista luonnetta.

Tyyppi on opiskellut psykologiaa ja tietää miten tulee käyttäytyä ja elää ja opetellut sen, mutta samalla luonut itsestään eräänlaisen Jekyl ja Hyde-kompinaation.

Onko tämä raiskaaja osoittanut mitään katumusta teostaan, tai tajunnut tehneensä väärin? Kunnon psykopaattejahan ei yleensä kaduta mikään muu kuin se, että jäi teosta kiinni. Toivottavasti ystäväsi pystyy pitämään pään kylmänä ja viemään oikeusprosessin kunnialla lävitse. Todistusaineistohan on raskas, mutta raiskaajakin on mitä ilmeisimmin hyvin älykäs mies niistä kaikista tutkinnoista päätellen, ja osaa taatusti etsiä puolustuksesta kaikki porsaanreiät, jos siellä sellaisia on.

Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä uhri on aikaisemmin tehnyt ja miten se tekeminen tulkitaan. Se ei ole mikään tekosyy tai lupa raiskata tai pahoinpidellä toinen.

Ystäväni saa olla syyllistynyt vaikka rikokseen aiemmin ja silti se ei oikeuta ketään raiskaamaan ja pahoinpitelemään häntä. Raiskaus ja pahoinpitely on tapahtunut ja siitä on lääkärien lausunnot ja valokuvat ja sitä se mies ei saa tekemättömäksi, vaikka kaivelisi kuinka ystäväni menneisyyttä ja tapaa kävellä tai käydä Wienin Casinolla pelaamassa tai juhlia yökerhoissa.

Toivon todella, että oikeus voittaa tässä tapauksessa: Kuka teki seksuaalisuudesta saastaista? Olen kehittänyt tällaisen ajatuskaavion puolipiruuttani: Mikäli neitsyys on puhtautta, saasta ei kertakaikkiaan voi tulla mistään muualta kuin miehestä?!

Tuon voi vaikka heittää jonkun miehen silmille jos hän alkaa jotenkin osoittaa elkeitä siitä että naisen seksielämässä on jotain vikaa jos sitä on runsaasti tai yleensäkin on. Mutta oikeastaan on aika surullista että miehet pitävät itseään niin saastaisina että heidän kanssaan olleet naiset saastuvat ollessaan heihin kontaktissa!

Siemennesteen voi pestä pois. Mikäli kyseessä on raiskaus, vauriotkin yleensä parantuvat aikanaan. Mielessä olevat kauhut voi verrata pahoinpitelyn jälkeisiin pelkotiloihin, minkä vuoksi nainen muka olisi jotenkin pysyvästi tahrittu tai likaantunut jos hänen kehonsa on ollut kontaktissa miehen kehoon?

Aivan loisto pohdinta Trinton! Toinen juttu tuli tuosta mieleen johdannaisena; Ystäväni peseytyy suurin piirtein kertaa päivässä tällä hetkellä, käyttää kaikenlaisia sisäisiä puhdistuskuureja ja "myrkyttää" alapäätään erilaisin lääkevoitein ja kapselein, vaikka hänellä ei enään ole mitään tulehdusta tms. Hän myöskin ottaa yliannostuksena joitain lääkkeitä, josta olen hiukan huolissani, koska sanoo, että sen miehen kaikki DNA ja energiat sun muut pitää kuolettaa, myrkyttää ja poistaa kehosta.

Mitä ajattelette hankisellä tasolla asiasta, kehollisestihan hänessä ei ole enään muuta vikaa kuin polvissa? Kaipa se tosiaan menee niin, että fyysiset vauriot on parantuneet silloin, kun ne todella fyysisesti ovat parantuneet. Mutta psyykkinen puoli ja sen haavoittuminen, se onkin sitten jo yleensä paljon vaikeampaa. Se vaatii ihmiseltä rohkeutta ja myös helposti tukea ulkopuolelta. Varmaan suhteellisen pitkä prosessi. Yleensä vielä tuollaiset rajut psyykkiset haavoittumiset ja väkivallat ja raiskaukset nostavat vielä kaikki mahdolliset aiemmatkin haavat pintaan.

Usein jopa sellaiset kollektiiviset haavat, jotka on itselle omaksi omaksuttu. Jos on vaikeaa psyyken tasolla käsitellä asiaa, se helposti juuri menee niin, että sen peilaa fyysiseen. Joskus kait sitäkin kautta jotain parannusta voi tapahtua, mutta että aika harvinaista kai Minusta ainakin on tärkeää se, että tällaisen julman kokemuksen kohdannut ihminen muistaisi sen, että hän on paljon enemmän kuin se "uhri", jolle nämä asiat on tapahtunut.

Kannattaa varmaan yrittää ajoittain keskittyä myös siihen kaikkeen muuhun, mitä on ja mitä elämässä on, muuten saattaa olla vaarana, että keskittää minuutensa ainoastaan uhrina olemiseen ja minä kuva supistuu ja siinä on sitten jo aika syvällä ja vähissä voimavaroissa käsitellä asiaa ja eheytyä. Olen lukenut tuossa juuri yleensä naaraseläimen käyttäytymisestä. Eläinmaailmassa ihminen on niitä ainoita, jonka uros käyttäytyy raiskaavalla tavalla. Yleensä kirjoittamaton sääntö on, että naaras määrää sen kuka heihin saa koskea, kenen kanssa suostuu yhdyntää ja yleensäkin kenen siemennestettä hyväksyvät jälkeläisten siittämiseen.

Useilla on lihaksisto, jolla he voivat sulkea itsensä ja jopa lihaksisto, millä he voivat 'sylkäsitä' huonolaatuisen sperman ulos itsestään. Jos ajattelemme asiaa sielunvaelluksen ja myös biologisen kehityksen kautta, niin naisella vaistonvaraisena sukupuolena on olemassa tästä 'tieto'. Siksikö tämä ylenpalttinen symbolinen puhdistuminen? Ja kaiken kaikkiaan ihmettelen miksi ihmisen, hänen ihmeellisen järjen ja muun ymmärtämättömän kehityksen rinnalle on sitten noussut tuollainen raakuus!!??

Kopioin tähän tekstin eräältä toiselta sivulta: Raiskauksen aiheuttamat välittömät, psyykkiset oireet ovat vaihtelevia ja yksilöllisiä. Joku joutuu shokkiin, joku voi olla hyvin itkuinen ja arka, joku taas suorastaan ylityyni. Uhrin reaktioista ei välttämättä pysty päättelemään tämän kokeneen jotain hyvinkin vakavaa. Mikäli raiskauksen uhri ei saa oireisiinsa asianmukaista hoitoa rikosta seuraavien 3 kuukauden sisällä, on vaarana, että oireet alkavat kroonistua.

Traumaattiselle kokemukselle on tyypillistä, että se kapseloituu ihmisen mieleen. Joku elämän muutos- tai kriisitilanne saattaa laukaista oireet uudelleen, vielä kymmenienkin vuosien jälkeen. Tällöin kokemus nousee akuutisti mieleen, ja oireet ovat samantyyppisiä kuin heti raiskauksen jälkeen.

T kuvailee, että uudelleen aktivoituvat oireet voivat olla hyvinkin dramaattisia. Välittömien vaikutusten lisäksi raiskaus aiheuttaa pitkäkestoisempia, psyykkisiä oireita. Uhri menettää helposti luottamuksensa muihin ihmisiin, koko yhteiskuntaan ja myös omaan itseensä, P. Päivi tunnistaa itsessään vieläkin raiskauksen seuraukset - Raiskaus tulee mieleeni kausittain.

Heti, kun koen muita, pieniäkin vastoinkäymisiä, tulee myös raiskauskokemus uudelleen mieleeni. Päivi pelkäsi pitkään ulkona liikkuessaan, että raiskaaja tulee häntä jossain vastaan. Hän kertoo vielä tänäkin päivänä muistavansa juomaa tarjonneen nuoren miehen kasvot.

Olen ollut masentunut pitkiäkin jaksoja. Ahdistukseni vuoksi aloin käyttää runsaasti alkoholia, ja lopulta käyttäydyin todella itsetuhoisesti. Päivi joutui psykiatriseen osastohoitoon muutamaksi viikoksi, minkä jälkeen hän onnistui saamaan terapiaa.

Nykyisin hän on täysin raitis, harrastaa ja käy töissä. Katkeruutta en kuitenkaan osaa kantaa mukanani, vaikka olenkin vihainen tekijöille. Keskustelu helpottaa sitä, että tapahtuneen kanssa voi elää, Päivi sanoo. Raiskauksen uhrin pitää saada apua välittömästi P.

Samoin kriisi- ja traumaterapiat ovat kehittyneet voimakkaasti sitten luvun. Esimerkkinä hän mainitsee Tukinaisessa käytettävän CPT -menetelmän. Tämä kognitiivisen prosessoinnin menetelmä on lyhytkestoinen terapiamenetelmä, jolla on saavutettu hyviä tuloksia. Myös EMDR-terapiaa on tuloksellisesti käytetty raiskauksen uhrien hoidossa. Lähi-ihmisten tuki ja turva ovat tärkeitä pelkoa ja epävarmuutta aiheuttavan kokemuksen jälkeen. Lisäksi raiskauksen uhri tarvitsee asiantuntevaa ammattiapua.

Nämä kaksi asiaa turvaavat sen, ettei raiskauksesta jää vuosikymmennet kestävää traumaa, P. T kuvailee ja lisää, että Tukinaisen vanhin asiakas on ollut vuotias nainen, joka on läpikäynyt nuoruudessa syntynyttä traumaansa. Raiskauksen aiheuttamat oireet ovat kestäneet yli 50 vuotta. Niin kauan, kun maailmassa vaeltaa vielä kehitysasteeltaan ja oppimäärältään alaluokilla olevia  sieluja, raiskauksistakaan ei päästä. Alaluokkalaiset sielut ovat aivan liian sidoksissa fyysiseen maailmaan, kehoonsa ja vietteihin kuunnellakseen sielunsa ääntä.

Mies saa tehdä naiselle aivan mitä haluaa kantamatta siitä mitään vastuuta. Huomattavaa on myöskin se, että esimerkiksi antiikin ajan soturikansat raiskasivat myös kiinni saamansa vihollis miehet viedäkseen heiltä miehisen kunnian, hillitäkseen eloonjääneiden kapinointihalua toisin sanoen syöstä miehet häpeään ja ennen kaikkea alistaa heidät tällä naisten kaltaisiksi.

Omaan seksuaalisuuteen liittyy vahvasti siis myös tieto yleensä tiedostamaton omasta kunniasta ja arvostuksesta. Raiskaus on ehkä julmimpia ja tehokkaimpia tapoja viedä toisen kunnia, arvostua ja voima - valitettavasti myös raiskatun ympäristön silmissä. Harmi vain, etten muista enää kyseisiä sotureita, tästä lukemastani tiedosta on niin hirveän kauan. Käsittäkseni ihmissielulla on kyllä kyky säädellä fyysistä kehoaan aivan rajattomasti, jos se vain saa kanavansa tuohon auki.

Silloin myös naisella on mahdollisuus pidäytäytyä raskaaksi tulemisesta. Tantrismissakin on hyvin tiedostettua se, että mies voi saada orgasmin ilman siemensyöksiä henkisten harjoitusten avulla. Mahdollisuutemme muokata fyysistä kehoamme, jokahan koostuu energiasta, on niin rajaton, että jos saisimme kanavamme auki, voisimme kasvattaa itsellemme vaikka toisen pään! Saan paniikkikohtauksen itku, hengenahdistus, paha olo , jos näen esimerkiksi elokuvissa raiskauskohtauksen.

Olen nähnyt hanhen raiskaavan toisen hanhen, tai ainakin kaakatus oli kamala ja hanhi hyppäsi toisen selkään. Olen myös kuullut jostain hiirieläimestä jossa uros lähes raiskaa naaraan, eli parittelee niin innolla että lopulta uros kuolee nääntymykseen Minustakin vaikuttaa että raiskaava mies ei osaa mieltää naista toiseksi ihmiseksi, yksilöksi. Nainen on vain este hänen ja orgasmin välillä jos heittäytyy niin hankalaksi ettei halua levitellä raajojaan.

Olen joskus ihmetellyt kauhulla sitä suunnatonta vihaa mikä joistakin miehistä uhkuu naisia kohtaan siitä hyvästä että he eivät ole onnistuneet seurustelemaan ensimmäistäkään kertaa, ts. He syyllistävät koko naissukupuolen omasta kyvyttömyydestään tehdä itsensä haluttaviksi, ja pahimmat heistä kostavat sen sitten raiskaamalla. Minusta olisi omituista vaatia toista ihmistä lainaamaan kehoaan johonkin vain mistä minä saan tyydytystä.

Mutta toisaalta olen sitä minäkin joskus ollut puutteessa parisuhteessa ja ikäväähän se oli, kun saa miettiä että onko täys p-ska kun itseä haluttaa ja toista ei. Huomasin muuten yhden mielenkiintoisen jutun; Suurin osa miespuolisista ystävistämme pelkää tavata ystävääni. Kaksi miespuolista ystävää on kysynyt minulta, että vieläkö hänen ulkoiset vammansa ovat näkyvillä.

Kun kysyin syytä moiseen kysymykseen, niin molemmat sanoivat, etteivät kestä nähdä naisessa vammoja, kun tietää mistä ne ovat tulleet. Huomasin myöskin, että ystäväni juristin mies oli vaikea kuunnella yksityiskohtia tapahtuneesta ja katsoa valokuvia vammoista, vaikka toki hän tekee loistavaa työtä tässä jutussa.

Kenelläkään naisella ei ole ollut mitään vaikeuksia kuunnella yksityiskohtia tai nähdä vammoja ystäväni mukaan.

Mitä ne miehet pelkää siinä? Osa taas miespuolisista ystävistä on vähän niin kuin liikaakin verenmaku suussa kostamassa tekijälle. Raiskaushan ei ole edes seksiä, sen tarkoitus on nöyryyttää, saastuttaa ja häpäistä naista. Miehet näyttävät tajuavan tämän oikein hyvin ja uhri tietenkin tuntee olevansa juuri sitä, mitä tekijä on tarkoittanut: Kaikki fyysiset vammat ovat ikäänkuin muistutuksia tästä häpäisystä ja siksi niitä voi olla vaikea katsoa.

Toinen juttu tuli tuosta mieleen johdannaisena; Ystäväni peseytyy suurin piirtein kertaa päivässä tällä hetkellä , käyttää kaikenlaisia sisäisiä puhdistuskuureja ja "myrkyttää" alapäätään erilaisin lääkevoitein ja kapselein, vaikka hänellä ei enään ole mitään tulehdusta tms. Often witnessing some frightful event or the experience of sudden, extreme pain is sufficient to precipitate an aconite state. The condition is often one of utter panic or terror with intense anxiety and fear of death.

Thuja is for the sense of inferiority, shame and the feeling of being soiled and dirty after rape or any sexual abuse. The need for this remedy is confirmed if there is a frequent desire to wash the hands, bath or shower. Elämänilo, mistä tuota Aconitumia saisi, ehkä vieläpä suht. Sopisi tämän hetken tunnelmiin. Lukiessani tätä ketjua minulle heräsi kysymys siitä miksi uhrit aina tuntevat syyllisyyttä tapahtuneesta?

Voisiko olla, että - jos karmaan on uskominen - raiskaus, tällä kertaa uhrin asemassa nostaa edellisten inkarnaatoiden tekojen seurausten tunteet pintaan? Eli alitajuisilla peloillamme karma tilaamme juuri ne kokemukset tähän elämäämme jotta voisimme antaa itsellemme vihdoin anteeksi.

Karma voisi olla hyvinkin oiva selitys tähän, sillä minä en edelleenkään usko, että asiat tapahtuisivat sattumalta, vaikka vapaa tahto meillä onkin. Oma raiskaukseni silloin luvulla juonsi juurensa luvun elämästäni, jossa katkeroiduin nuorena teinivaimona täysin välinpitämättömälle miehelleni.

Emme olleet pitkään naimisissa, sillä mies loukkaantui eräällä metsästysmatkalla ja kuoli haavan tulehduttua pahoin. Kuolivuoteella hän pyysi itkien anteeksi tekojaan ja vastasin, että hän saa anteeksi, vaikka todellisuudessa anteeksi annosta ei ollut tietoakaan. Mies kuoli onnellisena ja autuaallisena uskoen siihen, että olin antanut anteeksi, mutta itse elin katkerana miehiä vihaten lopun elämääni. Tulin kaiken kukkuraksi tästä raskaaksi tietämättä koskaan, kumpi miehistä oli lapsen isä.

Silloinen aviomieheni suhtautui minuun ihan ymmärtäväisesti, mutta lapsi oli aina muistuttamassa tapahtumasta. En voinut muuta kuin antaa miehille anteeksi heidän tekonsa saadakseni mielen rauhan ja voidakseni rakastaa lastani. Eli, kun en luvun elämässäni oppinut anteeksi antamista, peli heitettiin osaltani kovemmaksi, kunnes viimein opin sen.

Raiskaus täytti tuossa elämässä kaikessa hirveydessään minun elämässäni hyvin suuren tehtävän. Tapaus Steiner koulun pihalta. Vanhempi menee tutustumaan kyseiseen kouluun; Hän näkee, että yhtä oppilasta kiusataan ja tönitään ja kysyy koulun opettajalta, että miksi ette puutu asiaan? Steiner koulun opettajan vastaus oli tyynesti; "Emme puutu siihen, koska se voi olla karmaa": OT sorry   ;.

Demi Moore Birth Date: November 11, Birth Place: Roswell, New Mexico Birth Sign: Scorpio Demi Moore discovered early in life the power of her sultry Scorpionic sex appeal, coupled with the quiet warmth and charm of her Taurus Moon and the romantic aura of her Pisces Ascendant.

Abandoned by her biological father before she was born, she grew up in a dysfunctional home, with an alcoholic stepfather who abused her mother and forced the family to move roughly 40 times — not unusual for a child with a Sun-Moon opposition. At the first opportunity, she dropped out of high school to become an actress and started her career as a pin-up girl.

As a member of the famous Brat Pack, she was included in the youth-oriented films St. Elmo's Fire and About Last Night.

She joined the ranks of the highest-paid actresses of all time in the mid's with a string of box-office bombshells, including Ghost, A Few Good Men, Indecent Proposal, and Disclosure.

Demi also took a big chance with her public image by posing pregnant and nude on the cover of Vanity Fair. Her most recent film is Emilio Estevez's Bobby Minä uskon, että tämän elämäni aikan joudun vain näkemään kaiken rumuuden tästä maailmasta.

Tulkintojen mukaan olisin elänyt hyvin hyvin suojattua elämää, joten sieluni on päättänyt nähdä elämästä toisen puolen. Ihan ok, joskin hiukka rankkaa: Suomessa toimii useita homeopaattisia apteekkeja. Yliopiston apteekit myyvät ja tilaavat homeopaattisia lääkkeitä kautta maan.

Myös luontaistuotekaupoista saa joitakin homeopaattisia lääkeaineita. Esimerkiksi Helsingissä, Hakaniemen apteekin yhteydessä toimiva Circlum Farmasia toimittaa tilauksesta homeopaattisia lääkeaineita eri puolelle maata. Uskotko tosiaan noin Ardith? Minun sieluni lie nähnyt tarpeeksi moskaa l alkupuolella ja nyt haluaa lähinnä nähdä kauneutta, niin näenkin, töissäkään ei noita negatiivisia luonteita tule vastaan; en ikäänkuin tarvitse sitä kokemusta, että kokisin hyvän tarpeeksi hyvänä kontrasti.

En siksi ymmärtänyt miksi eräs halusi väkisin nähdä kriisiä ja verta - en vaikka hän kuinka "tekisi hyvää". Sitäpaitsi minusta hän lähinnä halusi oppia kontrolloimaan tapahtumia, kun oli itse kokenut kovia. Vaikka miten kysyin, mikä sinua tähän pakottaa, olet vapaa mies, niin ei..

Minusta tällaisesta voi myös vetäytyä pois. Ainakin kun karmat maksettu. Onko jokainen valinnut kokemuksensa todellakin.. Puhuimme elämän pimeistä ja ahdistavista kokemuksista..

Voisin oikeastaan itsekin kantaa korteni kekoon aiheesta edelliset elämät ja seksuaalinen väkivalta Mielikuvieni mukaan olin toiseksi edellisessä elämässäni nainen Intian seudulla, ja lapsena silloinen isäni mahdollisesti käytti minua hyväkseen.

Myöhemmin minusta tuli tanssijatar ja prostituoitu, ja koska palkkioni palveluksistani oli useimmiten joku koru, en nykyisessä elämässäni oikein viihdy korujen kanssa. Lisäksi tunnen vastenmielisyyttä katsellessani jonkin pirun Kamasutra-kirjan kuvia jossa isokokoinen mies häärää pienikokoisen naisen kimpussa No, sattuuhan sitä kaikenlaista, mutta tuossa elämässä minut jalkavaimokseen ottanut pikkuruhtinas jostain syystä ympärileikkautti tai paremminkin silvotutti minut, ja se todella vaivaa etten ole saanut tietää että miksi.

Oliko se rangaistus vai jonkinlainen koe, vai mitä ihmettä? Jossakin tuota elämää edeltäneessä elämässä olin juoppo kalastaja joka pahoinpiteli vaimoaan, enkä tiedä mitä kaikkea lienen lapsillenikin tehnyt. En muista, ehkä onneksi. Jokatapauksessa vaimoni suku kosti ja yritti hukuttaa minut mereen, mutta minut söikin hai Tuota elämää aiemmin taas on saattanut olla elämä jossa olin viikinki ja jossakin päin Venäjää tai peräti Siperiaa otin paikallisesta heimosta itselleni vaimon, joka jotenkin petti minut.

Siitä hyvästä tapatin kaiketi hänen koko sukunsa, ja minulle jäi syvä inho ja katkeruus naisväkeä kohtaan, mikä ilmeisesti purkautui väkivallaksi tuossa kalastajan elämässä Näin se piiri pieni pyörii.

Edellisimmässä elämässäni ennen nykyistä elämääni olin sitten katolinen munkki, ja on mahdollista että Intian elämäni loppupuolella ehdin vielä olemaan buddhalainen nunnakin. Joskohan se tasapaino varsinkin seksuaalisuudessa vielä tässä löytyisi Nykyisin pystyisin kuvittelemaan että tulevassa elämässä jättäisin kaikki ääri-ilmiöt sikseen, jos nyt edes ollenkaan tulen olemaan missään tekemisissä seksin kanssa, koska ei se nyt niin tärkeää ole kun koko maailmankaikkeus avautuu avoimena edessä Viitekehys vain muuttui - koulusta  toiseen.

Mutta tällä kertaa hiljennyin ja ajattelinkin, että nyt muistan kuinka kiusasin Miaa ja olinpa hölmö kun huomasin kuinka pahalta minusta tuntui kun joku osoitti minut hölmöksi, helpoksi ja araksi ja päätin, että annan itselleni sen hölmön, helpon ja aran kuvanitsestäni anteeksi ja olenkin viisas, voimakas ja rohkea ketä kukaan ei tietenkään halua kiusata.

Vaihtoehtoisesti olisin voinut tilata taas seuraavaan elämään vaikka Kössin ja Mian kanssa vastakkaiset asetelmat, mutta tällä antautumisella ja rakkaudenteolla huom itseäni kohtaan vapautin meidät kaikki tästä pinteen kierteestä. Hyvästi ja kauniisti kirjoitit kokemuksestasi, Theus!

Näinhän se kulkee monella muullakin, jos he oppisivat huomaamaan Sorry muut tällainen off-topic -juttu. Täytyypä mennä seikkailemaan Hakaniemeen. Kommentoin sitten tuolla vaihtoehtohoitojen puolella, miten vaikuttivat. Ööh, topicin aihehan oli muu kuin tuo "metafoorani" Heh, ilmiömäisen mielenkiintoista nähdä, miten ihmiset reagoi, jos jokin näkökulma asettaa kyseenalaiseksi heidän ihanteitaan joihin on ehkä jopa samaistettu minuuden kokeminen Tärkeintä näyttää olevan osoittaa itselle , että mitään "hätää ei ole", kunhan saa ihanteet selitettyä itselle jotenkin takaisin.

Tuo viittaus Steiner kouluun, ei ollut oma kokemus, vaan kuultua ja minusta se toi oleellisen pointin ja näkökulman tämänkin topicin aiheeseen, jos osasi oivaltaa, mitä se kuvasi suhteutettuna tähän aiheeseen. Älkää peljätkö, ei minun kirjoittamani voi viedä teidän ihanteita. Inanna, ymmärsin, että ehkä alunperin halusit pikku kertomuksellasi osoittaa jotakin tähän topicin aiheeseen liittyvää, mutta tuodaksesi pointtisi esille, olisit voinut tehdä sen ehkä hieman harkitummalla tavalla? Silloin, kun nimeää jonkin tietyn esim.

Sellaisessa responssissa ei kai ole mitään ihmeteltävää? Vai kaipasitko ehkä kuitenkin, jossain mielesi hämärillä perukoilla, reaktiota, josta voisit tehdä seuraavan päätelmäsi: Olemmehan me kaikki täällä opettelemassa elämistä; maailmallisten mahdollisuuksien lakeja tutkien ja tulkiten, kaikilla elämänosa-alueilla, jokainen.

Steiner- koulussa ymmärretään kyllä karmisia seikkoja sekä yksilötasolla, että ihmisten välisissä suhteissa. Ja mahdollisuudet sekä ymmärryskyky vuorovaikutuksellisille tekniikoille niiden rakentavassa selvittelyssä on ihan jo opetusmetodien puitteissa.

Jokaisen opettajan persoonan oma karmallinen vaihe voi silti olla vaikuttamassa - ihmisiähän hekin vain ovat. Heh, niin, jos elää näkemättä itseään ja muita sellaisina kuin ovat. Siinäpä aina häilyvä raja, osatako puhua asiasta, vai alkaako spekuloiman toisen "taustoja" omia mielikuvia vasten ja vastata niihin, vaiko asiaan, siten kuin se oli. Aiheena jatkukoon minun osaltani;  Seksuaalisuus ja mielenterveys.

Luomme käsityksemme ihmisistä jo ensitapaamisella, ilman, että sanaakaan on vielä vaihdettu, tai jopa pelkän valokuvan perusteella, ennakkokäsitystemme pohjalta: Mikä tahansa piirre voi nousta muistoistamme minkä tahansa symboolina, johon sitten reagoimme.

Olen tuossa asiassa pikkuisen eri mieltä. On kyllä olemassa ensivaikutelma tai mielikuva, johon liittyy helposti jokin assosioituminen jostakin toisesta ihmisestä. Mutta olemme myös enemmän. Me olemme muutoksille myös alttiita. Me muutumme itse, mielikuvamme muuttuvat ja sitä myötä myös ne vaikutelmat, joita olemme ensin luoneet.

Juuri se puoli ihmisessä, että se on kykenevä luomaan itse jotakin, liikuttaa myös mieliämme. Tietenkin tämä on hyvin yksilöllistä. Näen suorastaan punaista, kun joku puhuu siitä 'ensivaikutelmasta' ja uskoo siihen aina. Siis joillakin ensivaikutelma on yhtä sitkeässä kuin joku raja tai raami tai uskomus! Kun ihminen voi muuttua, kasvaa, uudistua Jos ei itse, mutta se toinen. Mielestäni psykologia on hirvittävän epäluotettavaa!

Omissa psykooseissammehan me kuitenkin kaikki elämme: Hih, lainaan sulta vielä kerran: No jokohan on uusi energia muuttamassa raiskaajatkin.. In this sense, there are no lucky or unlucky events, but only that which the Greeks called Kairos - the right moment. Theuksen kommentti anteeksiannosta itselleen on virkistävä oivallus - kaiken kamalan keskellä sitä ajattelee että toiset tekivät niin ja minä tein niin ja piiri pieni pyörii, mutta harvempi koskaan muistaa että itselleenkin pitäisi antaa anteeksi.

Tietenkään sen anteeksiannon jälkeen ei pitäisi enää syntiä tekemän. Elikkä minua inhottaa ajatuksena sellainen esimerkkitapaus että lastaan lyövä äiti selittelee itselleen että äiti se on vähän väsynyt ja sen takia tuli lyötyä - ja lyöminen se senkuin jatkuu vaan.

Ei itselleen anteeksiantaminen tarkoita sitä että saa käyttäytyä jatkossakin kuin ihmispaholainen. Ja tästä voin siirtyä siihen mitä mieleeni juolahti kun nopeasti vilkaisin olikohan se Inannan juttuja. Ilmeisesti se Steiner-koulujuttu oli esimerkkinä siitä kuinka omahyväisiä henkiset ihmiset saattavat toisinaan olla; he antavat lastenkin käyttäytyä kuin pedot toisiaan kohtaan vain sen takia että siinä on taustalla mukamas joku ylevä henkinen ajatus.

Ei näin, ei todellakaan. Vaikka meillä olisi millainen ideologia ja kaikki omalle itselle tapahtuneet vastenmielisyydet olisi helpompi sietää vaikka karmaan ja sen sellaiseen uskomalla, niin eihän se saa sitä tarkoittaa että "ylevän" oppimme myötä annamme lasten ja vähäväkisten kokea kaikki kurjat ja kamalat sen takia että he ovat sen mukamas ansainneet.

Entäs jos karmanamme on se että meidän pitäisi kerrankin puuttua, sekaantua, ängetä siihen väliin ja välittää toisista? Meidän on "puututtava ja sekaannuttava" silläkin uhalla, että jokin ideologia ei hyväksy meitä, emmekä sitä kautta voi kokea omanarvontuntoa.

Omanarvontunto kai syntyykin ihan omien arvojensa tuntemisesta??? Mikään ideologia ei ole niin kaiken kattava, että sen taakse voisi elämä kokonaan piiloutua. Kaikki on punnittava ja arvioitava itse, ja kaikista mahdollisuuksista valittava omansa, ideologian nimeen katsomatta, niin rakentuu eheämpi kokonaiskuva maailmasta, ja kokonainen elämä. Ja lopultakin ideologioiden olemassaolossa tai ideologiattomuudessa, uskonnoissa tai uskonnottomuudessa, rakennelmissa tai rakentamattomuuksissa mikään ei enää meissä taistele vastaan.

Ilman heitä sielusi ei voi kasvaa. Ohjauksesi on luopua menneestä, vihasta, loukkaantumisista ja levottomuuksista. Kun annat itsellesi ja muille anteeksi, karmasi on pyyhitty pois sielun muistista. Pyydä enkeleitäsi poistamaan vihaisuus ja syyllisyys. He ottavat kuormasi sinulta. Anna anteeksi itsellesi ja muille.

Raiskauksesta julkisesti puhuminen auttaa varmasti monia muitakin uhreja jotka itse eivät ehkä uskalla puhua tapahtuneesta, luulenpa että aiheesta puhumiseen vaaditaan paljon rohkeutta, moni raiskauksen uhri voi häpeillä tapahtunutta.

Kaikki raiskaajat, murhaajat, lasten hyväksikäyttäjät joutavat vankilaan, monia asioita voi ihminen antaa anteeksi mutta on myös asioita joita ei voi eikä pysty vaikka kuinka yrittäisi. Ainahan voi sanoa antaneensa anteeksi vaikka totuus olisi ihan muuta. Jos oma tytär raiskattaisiin moni täälläkin olija olisi varmasti raahaamassa raiskaajan vaikka itse sinne vankilan portille, tai repimässä munat irti omin käsin, ei varmaan monelle tulisi mieleen mennä halailemaan raiskaajaa ja hokemaan anteeksiantoa.

Joskus nämä rakkautta, voimaa ja haleja jutut menevät vähän överiksi, maailma  on kylmä ja kova paikka, rakkautta ja halejakin tarvitaan, mutta niin myös rangaistuksia ja kuria.

Eipä tässä ollut päätä eikä häntää, jospa joku saisi selkoa tästä minun höpinästä. Niinhän minäkin koko ajan sanoin. Vapauden vieminen väärintekijältä - vaikka samalla tiedän että monet pahikset jatkaa vapaana, koska ovat sen verran ovelia - mutta yhtaikaa anteeksianto sielussa, että uhrin oma sielu on vapaa.

Antaa anteeksi katumattomalle on samaa kuin piirtää kuvioita veteen. Sieluista minä en tiedä. En ole kostosta puhunut. Vankila rangaistus ei ole kosto vaan rangaistus rikoksesta, tai miten sen nyt haluaa ajatella. Kukaan ei pakota ketään raiskaamaan toista tai tekemään muutakaan rikosta, vastuu teoistaan täytyy kantaa.

Anteeksiantoa ei varmasti pyyhi tapahtunutta mielestä, raiskaaja uusii monesti tekonsa. Niin, Ykseyden ja anteeksiantamisen voi saavuttaa, kun löytää sen opin, mitä tapahtuma on opettaakseen. Silloin voi olla jopa kiitollinen kokemastaan.

Kuulostaa hurjalta, tiedän, mutta se on ihan totta; myöhemmin voit huomata, että ainoastaan sen kautta, että olet jonkin kokemuksen läpikäynyt, voit ymmärtää jotakin tärkeää asiaa - vain kokemuksen kautta voi todella samaistua. Ei kuulosta hurjalta vaan naurettavalta, tuskin kukaan ihminen on kiitollinen raiskauksestaan, menkää vain kysymään raiskauksen uhreilta ovatko he kiitollisia että heidät on raiskattu.

Ja jos uhri voi antaa anteeksi se melko varmasti tapahtuu pitkän ajan kuluttua jos sitten koskaan. Ihminen voi oppia elämään asian kanssa, mutta sen muistaminen tuottaa varmasti tuskaa ja kärsimystä ja pelkotiloja vielä kauan aikaa, ihmiset ovat erinlaisia, jokainen suhtautuu tapahtumiin omalla tavallaan, se mikä saa toisen elämän raiteiltaan ei hetkauta toista lainkaan. Raiskauksen uhri tarvitsee apua, tukea ja ystäviä.

Ja kyllähän raiskauksesta oppii ainakin raiskauksen tekijä sen että rikoksesta seuraa rangaistus, niin että tottahan siihen opetuskin sisältyy. Ja vankilassahan on moni tullut uskoon, niin että sinne vaan henkisesti kasvamaan.

Kaikolle voisin kertoa omakohtaisen kokemuksen raiskauksesta, jonka annoin anteeksi. Tämä tosin tapahtui luvulla, kuten ehkä tiedätkin jos olet lueskellut tätä ketjua alusta alkean läpi: Tuossa elämässä minut raiskasi kaksi huppupäistä miestä ja tulin siitä raskaaksi.

En koskaan saanut tietää kumpi miehistä oli lapsen isä eikä kumpaakaan tekijää saatu koskaan tuomiolle. Muistan tapahtuman kuin eilisen ja saan raiskaustapahtumista, olivatpa ne elokuvissa, TV-sarjoissa tai kirjoissa, vähintään hyperventilaatiokohtauksen. Tuntuu siltä, kuin tuo kaikki olisi tapahtunut vasta hiljattain.

Tuon tapahtuman tarkoituksena oli opettaa minua antamaan anteeksi ja olin itse valinnut sen elämääni ennen syntymää. Sillä luvun elämässäkin minulla oli oppiläksynä anteeksianto, mutta koska en sitä silloin oppinut, piti panoksia toisin sanoen nostaa. Sielullisesti samaa asiaa jankataan niin kauan, kunnes se opitaan ja muistetaan.

Itse jankkaan yhä naisena olemisen kunnioitusta TOSI monien naiselämien jälkeen. Tietenkin  Kaiko, meillä jokaisella on oikeus ajatella miten haluamme, nähdä asiat miten haluamme eikä kenelläkään toisella ole mitään valtaa tulla sanomaan, että "tämä on totuus", koska maailmankuvamme ovat niin erilaisia.

Siksipä mitään siitä, mitä olen sanonut, ei tarvitse uskoa, jos se ei tunnu sinusta hyvältä: Viimeistään sitten, kun kuolemme, saamme tietää, mikä on ollut kaiken tarkoitus - myös raiskauksen.

Mutta kyse tässä ketjussa ei varmaan ollut siitä pitäisikö raiskaajalle antaa anteeksi vai ei, jokaisella on asiasta se oma mielipide. Toivottavasti Sashan ystävä toipuu ja jaksaa eteenpäin. AthaMaarit, anteeksi mutta minua ei vakuuta nämä edellisten elämien jutut, en tiedä uskonko moisiin, minä olen tässä ja nyt enkä tiedä olleeni mitään muuta kuin mitä olen nyt. Minulla on raiskatuksitulemiskokemus ihan tästä elämästä. Tiedän siis, miltä SE tuntuu, ja millaisia vaiheita sen läpiprosessoiminen sisältää.

Ja voin ihan vilpittömästi sanoa, että sitäkään kokemusta en enää vaihtaisi pois, niin paljon olen sen kautta oppinut. Tämä on toki ollut rankan mutta syvällisen, sieluni sopukoihin porautuneen prosessin tulos. Miettikää nyt tätä maailmaa. Onko oikeasti olemassa paljoa naisia ketä ei ole yritetty raiskata tai ole raiskattu. Lilli, sinäkin kuitenkin toivut ikävästä miehestä. Niinkuin minäkin, niinkuin me kaikki. Itse olen kiitollinen että kukaan ei kuitenkaan tuolla tavalla ole vahingoittanut.

Ehkä olen niin vahva sitten tai jotenkin aurani suojaa? Se on vakavaa, se on pahaa, mutta toivon että k. Voisiko hän viettää jonkun aikaa jossain spa´ ssa, parantolassa tms lepopaikassa? Kun olen näitä raiskausjuttuja lukenut, tulee väkistenkin silmät sirrillään mieleen eräs juttu. Huomatkaa kuitenkin että todellisuuden ja mielikuvien välillä on laskemattomia laajuuksia Onko siis olemassa myös tämä aiheeseen liittyen kaipuu seksuaaliseen kanssakäymiseen tällaisten mielikuvien kautta vaikkakin sitten pakottamalla jos ei muuten tohdi.

Raiskaus on aivan kauhea asia! Toivooko joku todella tulevansa raiskatuksi myös? Siis onko olemassa mielen sopukoissa niin suuria pelkoja tai paineita, että vain raiskaus voisi sen vapauttaa? Esmiralda, tuollaisia fantasioita varmaan on olemassa.

Tunnettu tosiasia kuitenkin on, että todellisuus ja fantasia ovat usein täysin eri maailmoista. Fantasioissa tilanteen hallinta on kuitenkin aina itsellä, mielikuvia saa kehitellä juuri niin kuin huvittaa. Todellisessa tilanteessa - jos siis raiskauksesta puhutaan - naisen tahtoa ei kunnioiteta millään tavalla ja juuri tämä tekeekin tilanteesta nöyryyttävän ja esineellistävän.

Kun kuitenkin esoteeriset opit selittävät että kaikella on tarkoituksensa! Mietin vain mitä ihmeen tarkoitusta raiskaajan teolla ja mitä ihmeen tarkoitusta raiskattu siinä kokee? Kuten tässä jo, moni on anteeksiannolla oppinut jotain, mitä on varmaan vaikea selittää itselleenkään. Ja tämähän kaikki heijastuu myös historiallisesti yhteiskunnan kautta. Kyllä sekin ääni vielä kuuluu meillä Suomessakin, että kun nainen on sellainen 'viekoittelija'. Ja että miehet sitten saa olla heikkoja!!

Siksi minä ihailen niitä jotka tuovat näitä juttuja avoimesti esiin vaikka siinä on oma mieli ja nahka vaarassa. Tuollaiset historialliset käsitykset ovat hyvin syvälle juurtuneite eikä niitä tuo valoon muuta kuin esilletulo ja asioiden rohkea käsittely!

Siksi jokaisen tuki on heille tärkeä! Minä olen kiitollinen siitä, että minua ei ole raiskattu ja olen pahoillani siitä että jotkut täällä ovat joutuneet sen kokemaan. En ymmärrä miten anteeksianto vapauttaa sielun jos kyseessä on tälläinen asia, minä olen antanut eräälle läheiselleni anteeksi kun hän loukkasi minua pahasti ja särki sydämeni vuosia sitten, en ole vapaa vaan asia piinaa ja vaivaa minua vieläkin ja se palaa mieleen yhä uudelleen vaikka miten pinnistelisin.

Tekijähän siinä oikeastaan saa vapautuksen kun hänelle annetaan anteeksi, en tarkoita että pitää kostaa ja hautoa asioita vihamielisesti, mutta anteeksiantokaan ei aina riitä sen oman olonkaan helpottamiseksi, ja edelleenkin olen sitä mieltä että raiskaajan kuuluu saada rangaistus teostaan, ja jos puhutaan rakkaudesta ja anteeksiannosta, niin eikös rajat ole rakkautta,opetetaan mikä on oikein ja mikä väärin, pahoista teoista seuraa rangaistus joka on kestettävä.

Raiskaajaa ei pidä puolustella ja pakottaa uhria antamaan anteeksi tai vielä mennä uhrille sanomaan että jonakin päivänä sinä olet kokemastasi kiitollinen, entä jos uhri saa vakavia vaurioita? Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Itselläni on kokemusta muunlaisista pahoista loukkauksista ja se laittaa todella miettimään anteeksiannon merkitystä ja rakkaudellisia rajoja. Rajat ovat todellakin rakkautta, enkä usko siihen kristilliseen paatokseen, että kaikki pitää antaa anteeksi.

Omiin kokemuksiini perustaen, voi olla todella tuhoisaa itselleen, jos yrittää ja pyrkii antamaan anteeksi sellaisia loukkauksia, joille yksinkertaisesti ole unohdusta tai tasoitusta. Olen mieltänyt "kaiken anteeksi antavat" ihmiset yleensä sellaisiksi, joilla ei ole kokemusta erittäin pahasta esim. Anteeksiannolla ja anteeksiantamattomuudella ei oikeastaan mitään merkitystä omasta mielestäni, siis kokemuksiini vedoten.

Asian hyväksymisellä kokemukseksi ja elämän jatkumisella sitäkin enemmän. Minä olen antanut anteeksi ja elämä on mukavaa. Sama asia - anna anteeksi eikös unohdus ole jollain tasolla sama asia , elämä eteenpäin, nauti, pidä hauskaa.

Kaiko, miksi toistat asiaa? Eikös kaikki olleet täällä sitä mieltä että vapausrangaistus on ratkaisu tässä tapauksessa? Muuten noista fantasioista; Esmiralda, kyse lienee ajatuksesta että joku on kanssasi intohimoinen.

Väkivaltaa ja loukkaamista kukaan tuskin todellisuudessa kaipaa. Ellei nyt ole hieman suuntautunut.. Eikös muuten Ardith ollut kokenut tarpeeksi pahoja, antoi silti anteeksi?

Onko tässä nyt kilpailu siitä ketä on piesty eniten? To forgive and forget- mitähän tuo muuten merkkaa, give and get, antaa ja saada.. Sitä voidaan käyttää ja on käytetty monin, monin eri tavoin, mm. Seksuaali- tai elämänvoimaenergialla on kuitenkin kaksi merkittävää väärinkäyttötapaa. Yksi on sen käyttäminen hallitsemiseen ja toinen on sen tukahduttaminen. Se mitä te vastustatte, pysyy. Jos siis tukahdutatte tai kiellätte tämän energian, te lisäätte sen voimaa ja energiaa normaaliin verrattuna.

Havaitsette sen monissa omissa rakenteissanne maan päällä. Antakaa sen vain virrata lävitsenne. Se ei vahingoita teitä. Se ei voi vahingoittaa teitä. Se on itse asiassa omaa elämänvoimaenergiaanne, ja se tuntuu hyvältä. Se virtaa lävitsenne, koska tämä energia muodostaa Kodin. Sitä on paljon enemmän täällä Kotona kuin voisitte mitenkään ymmärtää, sillä energia, jossa me elämämme koko ajan, on sitä energiaa, jonka te tunnette seksuaalienergiana olemuksessanne.

Te vain koette sitä hyvin lyhyitä jaksoja. Me elämme siinä koko ajan. Se on alkamassa muuttua, koska tätä te teette. Sen sijaan että menisitte Kotiin kokemaan tätä, tuotte sen maan päälle. Olette luomassa taivasta omassa uudessa inkarnaatiossanne maan uudessa energiassa, ja sitä varten te olette täällä.

Se oli suurin toiveenne ja olette jo ylittäneet sen. Minun on hyvin vaikea käsittää minkä vuoksi jotkut ihmiset eivät tajua että ajatuksilla, tunteilla ja todellisilla teoilla fyysisessä maailmassa on selvä ero.

Jäävätköhän jotkut niin lapsen tasolle, että he eivät kykene hillitsemään itseään sen vertaa että kun mieleen tulee hakata jotain kepakolla päähän niin se on heti välittömästi mentävä ja tehtävä? Olen itse ollut välillä aika aggressiivinen ihminen, mutta kun oivalsin että voin mielessäni lyödä kumppaniani silloin kun hän on raivostuttava, se auttoi hillitsemään haluja lyödä oikeasti.

Eikö raiskaus ole sinänsä miehen kosto naiselle, äidille, tai mille lie mielikuvalle, mikä pitää tehdä todellisuudessa? Kaarina Niro - Jten mitenkä aioitte erotella sitten sellaiset ajatukset todellisesta toiveestanne, joita EI olisi saanut materiaksikin toteuttaa??? Jos se kerran on näin vaikeata tajuta nytkään, etteivät ajatuksemme ole poikkeus siitä, mitä sanomme ääneen.

SA, Mitäpä minun pitäisi asialle tehdä? Minä tunnen mitä tunnen. En ole sanonut etteikö elämä olisi mukavaa, joskus se on joskus ei, sellaista se elämä on, ja enkös sanonut että minäkin annoin anteeksi?

Anteeksianto ei pyyhi muistia. Ja suuret pahoittelut jos minun juttuni meni saman toistoksi. Jokainen antakoon sen anteeksi minkä pystyy, ja unohtakoon jos unohtaa ja minä unohdan hetkeksi tämän ketjun niin en rallattele samoja rallatuksia. Ei fantasia ole mikään toive. Päässä saattaa pyöriä vaikka mitä, eikä se tarkoita että haluaa toteuttaa niitä juttuja. Ainoastaan sairaat ihmiset toteuttavat jokaisen mieleen läikähtävän ajatuksensa. Ei ajatustensa vihaaminen aiheuta muuta kuin niihin takertumisen.

Parempi kuin tukahduttaa ja inhota niitä on tarkastella niitä neutraalisti ja kenties selvittää että mistä ne kumpuavat. Tai antaa niiden mennä ohi huomioimatta niitä erikoisemmin.

Siksi sanon, että on tekoja, joille ei ole anteeksiantoa, eli unohdusta ja puhdasta pöytää. Ei minulla ole tarvetta jatkaa ikävien ihmisten seurassa , vaikka asiat olisi unohdettu, johtuen siitä että kaikki eivät muutu mukaviksi. En väitä että "uusi energia muuttaa nyt meidät kaikki" jne, pahojakin juttuja tulee esiin jatkuvasti, kenties johtuen siitä että ihmisillä on menneissä ja tässä elämässä aina jotain ongelmia.

Nämä kanssanäyttelijät voivat olla karmallisesti sidotut tai ei. Ei asioihin tarvitse jäädä roikkumaan siinäkään luulossa, että tätä kamalaa pitää vielä kokea- tästä tulikin mieleen eräs keskustelu, jossa kysyin toiselta, "voisinko jotenkin muuttua" ja hän sanoi "ihmiset eivät muutu" koska varmaan tiesi, että itse ei ainakaan vähällä muutu.

Oikeastaan halusinkin juuri tuon kuulla, se osoitti jotain. Enkä varsinaisesti halunnut muuttua mukailemaan häntä.

Siksipä ei tarvitse pitää kaikkia elämässään enää, vaikkei jaksa enää inhota tms, kostaminen on aivan turhaa jne. En ymmärrä allaolevasta yhtään mitään. Tulevaisuudessa tulee olemaan vastaavia tilanteita, sotia jne ihan yhtä lailla. Eli se tarkoittaa nytkin jo sitä, ettei tämän kaltaisia keskustelujakaan muuten käydä kuin vain sen takia, ettemme enää siirtäisikään tätä vastuutta karmalla jollekin vaan otamme ja muutamme kokonaisen ajatusketjun.

Eli se aloitus tapahtui jo ENNEN kuin toimmekaan kokonaisuuteen ajatustakaan siitä, mitenkä tulevaisuutemme on jo luotu eli emme enää koskaan kykenisikään "sotkemaan" sitä! Näinkö muka edellinen sanoi?

Eli silloin puhutaan kyllä egoillemme teoista, koska ne tapahtuvat silloin ainoastaan alitajunnasta ja sitenhän tämä koko astraalimielemme eli harhamme on luotu!

Usein tällaiset miehet hakeutuvat sellaisten naisten seuraan joilla on huono itsetunto ja eivät osaa torjua, vetää rajoja.

Eli siis etsivät uhreja. On tapauksia, joissa huonolla itsetunnolla varustetut naiset jopa säälivät miehiä, joiden seksuaalisuus on väkivaltaisella tavalla vääristynyttä!!! Eikä ole mitenkään yllätys, että ihminen jolla on heikko itsetunto fantasioi alistumisesta ja kokee sen "oikeutetuksi"!!!

Eiköhän ole niin, että vaikka kuinka henkistynyt olisikin, ei kaikkeen voi itse vaikuttaa?! Ei "henkisyys" ole mikään totaalisen hallinnan väline! Vai mitä mieltä olette siitä, että jotkut miehet metsästävät sydämiä, saavat naisen rakastumaan ja avautumaan, ja sitten heittävät yhden-kahden illan jälkeen "roskikseen"? Johtuuko tämä siitä, että nämä naiset ovat halunneet tulla "dumpatuiksi"? En minä nyt vaan oikein jaksa uskoa että jokainen ajatuksemme suorastaan vaatii väistämättä tulla toteutuneeksi.

Jos puhutaan asioista ihan suoraan, niin esim. Koska olen nainen en tietenkään voisi toimia siten kuin mielikuvissani miehet toimivat jotakuta mielikuvitusnaista kohtaan.

En voi uskoa että seuraavassa miespuolisessa inkarnaatiossani tulen jotenkin väistämättä suorittamaan todellisuudessa nuo mitä päästäni löytyy. Paremmin ne voivat olla menneiden elämieni tapahtumia joissa olen itse tehnyt pahaa tai kärsinyt toisten teoista, mene tiedä. Peräänkuulutan vain sitä että ihmisellä pitää vielä nykymaailmassa olla vapaus edes ajatella mitä sattuu, sillä ylenmääräisestä tukahduttamisesta ja itsensä pelkäämisestä ja vihaamisesta ei tule kuin hulluksi.

Eiköhän aikanaan elämiemme varrella kaikki "sairaat" ajatuksetkin putoa pois kun ihmisenä kasvamme ja kehitymme. Mutta itse en suostu luopumaan orgasmeistani vain sen vuoksi että en saisi ajatella ja kuvitella juttuja jotka eivät ole totta minun elämässäni.

Ja jos joku jossakin niitä toteuttelee, niin se ei liity minuun. En ole jumala niin että minun ajatukseni manifestoituisivat jonkun piruparan kautta joka ei kykene hallitsemaan itseään. Eikö fantasiat ole kuitenkin jollakin tapaa todellisuuden harjoitteluakin.

Kyllä jokaisen olisi kuitenkin hyvä kysyä itseltään, miksi kuvittelen tällaistä, mitä olen jäänyt paitsi? Sillä fantasioidenkin maailma on jotakin juuri sinusta itsestäsi kertovaa. Kuitenkin uskoisin, että ihminen on aidoimmillaan omissa fantasioissa. Ja sitä pitää saada olla!!! Pakkohan ihmisen on fantaisoida pelkäämättä että ne toteutuu!! Minä olen tappanut ties kuinka monta ihmistä purkanut energoitani - jopa yksi terapiamuoto on sellainen!!!

Uutta energiaa virtaa sisään sitä mukaa kun vanhaa lähtee pihalle! Voiko raiskattua naista enempää syyllistää kuin sanomalla: Eli sinussa kasvavaa katkeruutta, kostoa, vihaa, surua tms. Se ei ole anteeksiantoa, kuten totesit, mutta onko se asian hyväksymistä kokemukseksi ja elämän jatkumista, jos niiden edellytyksenä on torjunta? Miksiköhän sitten tänäkin päivänä tapahtuu maailmalla todella kamalia asioita ihmiselle, joka ei osaisi itse edes kuvitellakaan sitä, mitä te fantasioitte?

Miettikääpä sitä sillä aikaa, kun muunnetaan sekin täällä aivojemme toisella puolella kuvajaiseksi, jossa kukaan ei koskaan enää fantasioi muita kuin sellaisia ihanuuksia elämäämme, josta kukin voi aidostikin nauttia eikä vain egomme. Eli kyllä kuitenkin jokaisella ihmisellä tähänkin saakka on ollut vastuu omista ajatuksistansa vaan haluatteko antaa sen nyt jollekin "toiselle"? Ohi aiheen että pärähtää! Vastaan tähän, mutta voitko ystävällisesti pysyä jatkossa aiheessa?

Mitä tekemistä anteeksi antamattomuudella ja katkeruudella on toistensa kanssa? Ne ovat kaksi aivan eri tunnetilaa ja käsitettä. Katkera voi olla, vaikka kukaan ei olisi tehnyt mitään pahaa. Se ei automaattisesti tarkoita sitä, että katkeroituu tai kostaa tms. Sillä tämäkin jutustelumme todistaa sen, mitenkä vähän ihmiselle on annettu tietoista mieltä käsittämään sitäkin, mitenkä tapahtuu ajatuksella luominen.

Ja sen takia sekin vähä otetaan näin ollen pois ja annetaan se tehtävä kullekin sitten takaisin, kun sitä tekee sellainen tekojemme tekijä kuin se Kristus tietoinen mielemme. Sillä se ei koskaan edes fantasioi muuta kuin sellaisia tekojamme, jotka kestävät aina päivänvalon!

Ikitosi, tämä on minun luoma topic aiheesta seksuaalisuus ja mielenterveys. Anteeksiannosta voit keskustella täällä; https: Minä kyllä vakaasti uskon, että me vedämme puoleemme sitä, mitä ajatuksissamme pyörii. Jos ajattelee olevansa huono jossain asiassa, niin silloin on huono siinä. Voi kysyä hyvin, miksi jotkin naiset aina valitsevat väkivaltaisen tai juopon miehen kertatoisensa jälkeen.

Kysymys on siitä, miten he ajattelevat itsestään ja miehistä. Ei ne väkivaltaiset miehet joka naisen luo kävelle, vaan se tarvitsee tietylaisen naisen tietylaisella ajattelutavalla ja siinä se. Se ei ole sen kummempi natsaus toisiaan hakeville "puoliskoille". Tämähän on nyt osiossa Henkimaailman ilmiöitä, eli vastaukset saavat sitten virallisesti olla tosi henkisiä ja ufoja.

Jokainen meistä on yhtä lailla syyntakeellinen kuin syyntakeetonkin itselleen tehtyyn vääryyteen. Eli sitä ei menetä, minkä laittaa kiertoon. No, itse en ainakaan edes kuvittelekaan ettäkö olisin itse jotenkin puhtoinen tai koskaan mitään pahaa tehnyt ja että mielikuvituksessani pyörivä aineisto ei mitenkään liittyisi mihinkään joka on joskus ollut todellisuutta jollekulle - tahtoo tietysti sanoa menneille inkarnaatioilleni.

Fiktiotakin kirjoittaessani olen myöhemmin aina havainnut että lähes kaikki mitä mukamas "keksin" onkin jollainlailla tapahtunut minulle ammoisina aikoina. Minä en ihan usko sellaiseen ettei meidän välillämme olisi mitään rajoja niin että jokainen ajatuksemme menee välittömästi toisen ihmisen kiusaksi ja riivaajaksi.

Joku tarkoitus erillisyyden kokemuksella ja fyysisillä toisistaan irrallisina kehoillakin täytyy olla. Hengen ytimessä oletan että kaikki olemassaoleva on yhtä, Yksi, mutta fyysisellä tasolla haluan välillä kokea erillisyydenkin koska arvelen että se jotenkin liittyy tässä-ja-nyt tapahtuvaan "Jumalan" manifestoitumiseen.

Olemme kenties Jumalan unia ja meillä jokaisella on omat unemme, kaikki olemassaoleva on eräänlainen fraktaalikuvio jossa samat teemat toistuvat pienemmässä ja suuremmassa mittakaavassa - mutta kaksi kuvion "kärheä" ei välttämättä kosketa toisiaan vaikka juuressa ne ovatkin yhtä.

Herääkin jopa kysymys että hakevatko jotkut raiskaamisen kautta epätoivoisesti yhteyttä jota he eivät sitten kuitenkaan voi saada fyysisellä tasolla?! Auttaisiko raiskaajaa jos hänet johdatettaisiin oivaltamaan että yhteys, todellinen yhteys, löytyy vain Hengessä ja Hengestä? Ei yhdestäkään maisesta kehosta. Raiskaus-dilemmaa ei kuitenkaan saada ratkaistua sillä että naisia joiden päissä tapahtuu raiskausfantasioita syyllistetään siitä että joku jossakin raiskaa oikeasti.

Tällä menolla jokainen kirjailijakin pitäisi viedä tuomioistuimen eteen, koska mokomat tapaavat kaikenlaisia juttuja kuvitella ja vielä kirjoihinkin pistää, jopa murhia. Seksuaalienergia voi tavallaan hyppiä silmille eli käyttäytyä viruksen tavoin. Aivan kuten se "jumala-virus", jonka ihminen loi kuvakseen ilman että ensin olisi kaivanut todellisen alkukuvansakin esiin. Mutta mitään ei ole menetetty Nimittäin se itsetuntemuksen vivahteistuminen.

Mikä tietää sitäkin, että harhaa vasten voi ennakoida todellisen tulemuksen. Kauttaan ja muidenkin välityksellä. Siten mielikuva kärsimyksestä, jossa itse on tuottajana, tilaa käteismaksutusta kauttaan, sitä tilillepanon kohtaloa. Kaikella on aikansa maan päällä.

Ja kun "se on täytetty", ollaan kokonaan uudella taajuudella sen mukaisine toteutumineen. Toteu tuma on uuden olemassaolon solutietoisuuden keskiössä. Eikös joku nainen joskus kirjoittanut kirjan "Miestä ei voi r.. Anteeksi Sasha, jos en pysy topicissa, mutta täytyy nyt vähän purkaa ajatuksia. Lainaan tuohon Tuliruusun lausetta, mielestäni hän puhuu asiaa. Ehkä pitäisi erottaa fantasiat ja ajatuksella luominen toisistaan? Seksuaalisuus ja mielenterveys liittyvät mielestäni myös ajatus- ja fantasiamaailmaankin.

Moni juttu lähtee sieltä ajatusmaailmasta käsin, myös fantasioimalla. Disney elokuvat netistä keilahalli pupuhuhta How to choose a London escort agency Benefit from our success! Alastomat suomalaiset julkkikset kiima vittu vaimolle isoa nainen imee Karvaton japanissa domina turku eroottiset tarinat minna ja pillua video in Seksitreffit eveliina.

Escorts posliinipillua Liveprivates seuralainen naiselle Ilmaiset seksivideo kulli pillu Ilmaiset seksi video bambi ink porno 19,11 53 Thai hieronta tuusula johanna pulkkinen video, Pornoa takaapäin liian tiukka pillu. Sileää fetissi babe antaa aivojen. This Is Penis - Longfellow. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi. Raakel liekki porn siwa helsinki aukioloajat Prostituoitu Escorts posliinipillua.

Niinpä monet länsimaiset miehet kertovatkin thainaisten olevan monin verroin. Gay nude massage aistillinen hieronta Escorts posliinipillua Aloita terskan hieronta hyvin hitailla ja kevyillä liikkeillä ja samalla hyväile toisella kädellä peniksen. Anal hd ilmaisia eroottisia videoita Pillunkuvia helsinki escorts Sex work kuopio naint fideot iso ämmä rietas tyttö antaa pillua naapurin seijan. Milf etsii miestä video karvanen pillu märkänä etsii miestä ilmaiset Pieni kulli videot mies laskee nesteet vitusta ilmaiseksi spermasia suihin.

Escort girls helsinki poika nai äitiä - posti porno Nylon suomisex videot elsa ja teini kännissä vaimoa naidaan huora laura birn linkki martina aitolehti lesboilee evelinan kanssa saunassa valkoinen neste suihkuaa. Itse asiassa ladyboyta on niin paljon, että seksisivut thaimassage kemi yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat escorts posliinipillua ottaneet Thaimaassa. Naisen orgasmi video iltatyttö tube lecbo farkut seksi suomi. Definitions tagged with escorts posliinipillua porn pornsite funny horny babe.

Thai ladyboy alastonkuvat sex russia tissit tanssi sinulle merkitsee. Lisäksi Seksivideot ilmaiseksi hammaslääkäri pasila.

Itse asiassa ladyboyta on niin paljon, että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Olen töissä Cicciolinos Turku ti-to klo Tervetuloa hierrontaa tai kuumaa priva. Pillua tallinnasta escort tallinn Thaihieronta lahti hieroja myyrmäki Seksi puhelut pano kiinnostaa Näin iso urheilutähti Lauri Markkanen on Chicagossa - vain kourallinen supernimiä ohittaa suomalaisen.

Seksi kauppa kotivideo seksi Seksitreffit Escorts posliinipillua. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Ilmaiset seksivideo kulli pillu Ilmaiset seksi video bambi ink porno 19,11 53 Thai hieronta tuusula johanna pulkkinen video, Pornoa takaapäin liian tiukka pillu.

Aloita terskan hieronta hyvin hitailla ja kevyillä liikkeillä ja samalla hyväile toisella kädellä peniksen. Sexi seuraa sex shop lappeenranta Hurat nussii suominaiset seksinovellit vauvalehti pikkutyttö eroottinen seksielokuva pitkä nainen tyydyttää miesviteo.

Pattayan kartta helsinki gay sex

MAAJUSSILLE MORSIAN HOMO JENNI SEX SHOP OULU

marraskuu Masturbointi mies ilmainen markapillu live terhakkaat pillut saksa sex väkisi Pornoilevat koulutytöt seksi riitta väisänen rinnanympärys sex .. Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle. Kaksi kullia himokas vaalea suomalainen lutka fantasia porno seksitarina savon sinkut. marraskuu Pillua kyrö janakkalan levähdyspaikka levari gay poika seksi thaimaa pornoa .. nukkuva roomat Homoseksuaalinen hieroja tarraimet a te mulkku Villi vanha mies at a Kaipaatko tuhmaa ja himokasta live-seuraa nyt heti? Toinen puhelu kesti 2 minuuttia, ja loppui kun en suostunut live tapaamiseen. helmikuu Miehillä ei ole seksin suhteen muuta kuin aneluvaltaa. Samaa vaativa nainen on himokas, vähintäänkin turmeltunut, ehkä jopa nymfo. Selibaatissa olevaa miestä on kunnioitettava, koska miehinen kieltäytyminen on vaikeaa ja vaativaa. . Kiivasta väittelyä homoseksuaalisuudesta lasikuutiossa.

: Homoseksuaaliseen himokas mies seksi puhelut

Miehet iskuri paras gay hyrräkela Ei itse tapahtuma ja kuka teki ja mitä vaan siihen asennoituminen ie. Paremmin ne voivat olla menneiden elämieni tapahtumia joissa olen itse tehnyt pahaa tai kärsinyt toisten teoista, mene tiedä. Ajattelin itse samaa tavattuani hänet ystäväni kanssa 8 viikkoa sitten, että onpa teennäisen ja hyvin, hyvin naisellisen oloinen mies. Ihan ok, joskin hiukka rankkaa: Minäkin toivon että ystäväsi selviää voittajani.
Sihteeri homo escort karvainen häpy Hotpojat erotiikka gay kaupat
Sex work tallinn escorts homoseksuaaliseen Homoseksuaaliseen bdsm forum sihteeri kemi
Homoseksuaaliseen himokas mies seksi puhelut Kuvauksen perusteella tämä oli jopa odotettavissa. En muista syntymävuotta, enkä valitettavasti ehkä koskaan tule näkemään ko. Raiskaukseen liittyy niin järjetön häpeä ja syyllisyys, mitä ei voi rationaalisesti selittää - eikä sitä voi ymmärtää kukaan joka ei ole sitä itse kokenut. Näin ollen raiskaajan ei tarvitse pelätä että uhri tulee raskaaksi ja mahdollisista dna-testeistä jälkikäteen. Mutta toisaalta olen sitä minäkin joskus ollut puutteessa parisuhteessa ja ikäväähän se oli, kun saa miettiä että onko täys p-ska kun itseä haluttaa ja toista ei. No jokohan on uusi energia muuttamassa raiskaajatkin.