Big homoseksuaaliseen brother suomi seksi miten saada mies laukeamaan

Ensimmäiset luokkalaiseni menettivät neitsyytensä tuona vuonna. Kahdeksannella kävi toinen valistaja, jaettiin yhdet kondomit, että opeteltaisiin banaanilla niiden paikalleen laittoa yms. Esiteltiin e-pillereitä ja muita naisten ehkäisyvälineitä. Nyt Opetusministerille töitä,tuollaiset oppipaketit pois. Ei ala-aste ikäisille tarvitse seksiopetusta antaa. Ei ne ny varmaan rupea ala-asteelaisille opettaan ensimmäisenä, kuinka vedetään kortonkia päälle, vaan opetuspakissa, jotka on siis suunnattu aiheen opettajille, on kerrottu, mitä eri ikäryhmien pitäisi tietää.

Ei ne niitä käytä vaan tustuvat oikeaan anatomiaan ja miten ehkäisyvälineitä käytetään! Eikä niitä kotiin kanneta, vaikka joillekin vanhemmille olisi asiaa lahjoittaa tuollainen paketti, tiedä vaikka saataisiin syntyvyys nousemaan tai että pöntöt evät enää lisääntyisi! Että olette kyllä tynnyrissä kasvaneita! Miten tuohon tekoemättimeen tutustutaan? Shelock f-ing Holmes Pistetään kiertämään luokassa, että saavat pyöritellä sitä käsissään ja luokan kovin pelle työntää sinne sormensa. Sinne säästyi pari kymppiä per oppilas kun menee salaperäisyys.

Oikea aika olisi 8. Meidän luokalla menetti yksi tyttö neitsyytensä 7. Kuvittele jos hän ei olisi tiennyt mitään e-pillereistä tai kondomeista. Pitäisi enemmänkin puhua parisuhdeterveydestä. Se on sitä pidetään itsemme kunnossa sisäisesti ja ulkoisesti. Läskit eivät ole hyvää parisuhdeterveyttä.

Ennemminkin sai sen kuvan että paketti oli tarkoitettu käytettäväksi opetuksessa, siis että opettajille annetaan yksi tällainen jota voidaan sitten käyttää havaintovälineenä oppitunneilla. Minusta on hassua että jotkut vetävät niin herneen nenään että meidän jokaisen luonnolliseen anatomiaan viittaavat opetusvälineet voisivat olla liian rohkeita käytettäväksi.

Kyllä ne ihan saman näköiset vehkeet löytyvät housuihin kurkaamalla ja ovat saunassakin esillä. Meille myös havainnollistetaan vaikka luurankoa ihan oikean näköisellä oppimateriaalilla vaikka se jollekin voi tuoda mieleen kuoleman. Sekin pitäisi varmaan muuttaa söpöksi ja hymyileväksi että kenellekään ei tule painajaisia? Auktoriteetti-isä varmastikin heti Iltalehden jutun lukeneena tajusi, ettei noita paketteja jaeta lapsille, vaan kuten esim.

Jos rullaa kortsun tekopeniksen päälle, niin sehän saattaa aiheuttaa myös ahdistusta nuorelle, kun joutuu kaikkien edessä tekemään? Eikös siitä muiden nauru ja mahdollisesti nolokin tilanne synny?

Banaani vois olla joillekin helpompi. Tekovagina on mun mielestä vähän outo ottaa tunnille, tekopeniksen ymmärrän paremmin, mutta mihin tuota vaginaa tarvitaan? Ainoastaan jos opetetaan, miten naisten kondomi laitetaan, mutta muuten en? Sit mietin sellaistakin asiaa, että ovatko nuo tekopenikset ja -vaginat realistisia? Mutta kun mun näyttää pienemmältä kuin tuo 14? Tai entä onko tekovagina oikeasti realistinen myöskään?

Muuten voi kyllä olla ihan hyvä idea tuo tekopenis esimerkiksi, mutta vielä tärkeämpää on, että myös tytöille varmasti opetetaan tuo kortsun laitto. Meillä opetettiin koulussa vain pojille. Tästä on vain muutama hassu vuosi. Ajattelin ensin liittyä ajatuksen vastustajiin. Mieleni hiukan muuttui tässä lukiessani. Seksiin liittyvien asioiden opetus on kauan sitten havaittu tarpeelliseksi, ja sen seurauksena monena vuosikymmenenä teiniraskaudet vähenivät. Jos en väärin muista, tilanne on viime vuosina kääntynyt huonompaan.

Kun minä kävin peruskoulua, sukuelinten anatomiaan, seksin perusasioisihin ja hedelmöittymiseen tutustuttiin ensimmäisen kerran viidennellä luokalla. Tiedän, että monissa kouluissa tuo tärkeä opinkappale hypättiin yli opettajien asenteiden takia.

Tekisi mieleni ihan nimeltä kiittää sitä varttunutta miesopettajaa, joka meille opetti nuo seikat ja kysyi ne vielä kokeessa. Olihan se karmeaa pyytää siihen kokeeseen palautuksen jälkeen äidin nimikirjoitusta, mutta en minä siitä rikki mennyt. Tiesivätpähän sitten vanhemmatkin, että opetettu on, ja koska menestyin kouluissa, opettaja äitini varmasti totesivat, että on myös opittu.

Ja miksi jo viidennellä? Monien tyttöjen kuukautiset alkavat siinä 11 ikävuoden paikkeilla jo. Pitäähän heidän tietää, mistä on kyse. Mahtaa olla karmea tunne, jos alapäästä vuotaa verta, muttei ymmärrä, mistä on kyse. Ja joidenkin poikien siemensyöksytkin ovat alkaneet.

Eikä siitä viidennestä luokasta mene kovin monta vuotta siihen, kun jotkut jo tekevät ensimmäisiä omaehtoisia seksikokeiluita. Eiköhän se viides luokka siis ole hyvä ratkaisu, vaikkei joka asiaa vielä kovin pikkutarkasti käytäisi.

Näillä palstoilla vaahdotaan paljon esimerkiksi peniksen koosta. En tiedä, onko asia tärkeä ihan viidennellä luokalla, mutta yläasteella voisi olla ihan hyvä, että oppilaille näytettäisiin anatomisesti oikea malli normaalikokoisesta peniksestä. Loppuisi se löpinä niistä viinipullon kokoisista kangista. Eikä olisi pahaksi nähdä mallia naisenkaan elimestä.

Tottahan niistä on kuvia netti pullollaan, mutta nuoren medialukutaito on sillä saralla vielä puutteellinen, ja asia näyttää olevan hämmentävä vielä parikymppisillekin. Oletteko kuulleet, että klamydiatartuntaa kantaa lähes viisi prosenttia lukioikäisistä tytöistä?

Etelän suurimmissa kaupungeissa hiukan useampi kuin maaseudulla. Lukioikäiset toki jo hölmöilevät päissään. En silti näe mitään syytä vähentää tärkeiden asioiden painottamista siksi, että jotkut tahallaan hankkivat itsensä edesvastuuttomiksi. Raskaudesta ja sukupuolitaudeista on jo jauhettu vaikka kuinka paljon. Koskahan alettaisiin keskustella seksin psyykkisistä vaikutuksista. Yleensä romanttisesti ajatellaan, että ensin on tunteita tai ainakin halu ja sitten seksiä.

Kukaan ei koskaan kertonut, että asia on myös päin vastoin: Mitään dildoja jaella ala-asteella. Ajatuksena tuo on mitä paras minusta, mutta liian nuorille antavat tuon. Isänä minusta on hyvä, jos koulu parantaisi seksuaalivalistuksen tasoa ja nostaisi sen vastaamaan tämän päivän ongelmia enemmän.

Joka tasolla ihmiset tyhmistyvät, ei voi mitään ;nyt näyttäisi olevan opettajat vuorossa. Onni heille, joiden lapset ovat koulunsa jo käyneet. Peniskateus on taaksejäänyttä aikaa!! Suosiiko koulu nysädildoja vai jättidildoja? Ja klamydialla varustettuja yh-äitejä Suomi täyteen, siinähän oppivat.

Onko Suomi tällä hetkellä jotenkin huonossa jamassa sukupuolitautien suhteen?? Uskoisin kuitenkin, että työkalupakki on ajateltu tueksi koulun perinteistä opetussuunnitelmaa varten. Monille aikuisillekin tuo työkalupakki voisi tulla tarpeeseen. Aids-tukikeskuksen työkalupakki-koulutuskutsussa kerrotaan seuraavaa: Kumpi teidän mielestänne on parempi, se että nuoret saavat oikeaa tietoa koulussa vai se että he surffailevat netissä aika kyseenalaisilla pornosivuilla jotka ovat pullollaan asiattomia esimerkkeja seksistä.

Voitte olla varmoja että siltä löytyy kaikenlaista materiaalia niin eläinseksistä pedofiliaan ja kaikkeen muuhun kyseenalaiseen juttuun ja myös täysin ilmaiseksi kun vain etsii ja nuoret ovat yleensä netin käytössä aika hyviä. Eihän ne noita kapistuksia kotiin saa. Ikäkysymys voisi ehkä olla että tuollaista materiaalia esitellään. Positiivista ainakin se etteivät käytä mitään jättikyrpää vaan tuollaista normaalikokoista.

Niin tämä on vain minun mielipide tuosta iästä ja siihen on hyvä syy. Kun poikani oli 14v ja olin päässyt aiemmin töistä menin koputtamatta kysymään mitä ruokaa hän haluaa niin siellä oltiin täydessä touhussa. En osannut kuin sulkea oven järkytyksestä. Tiesin kyllä tyttökaverista mutta oletin että se on vaan viatonta ystävyyttä. Kun odotin nuorta paria alakertaan ja oletin että he ovat noloina mutta hö, poikani pussasi tyttöystäväänsä hyvästiksi ja oli kuin mitään ei ole tapahtunut.

Kehtasi sanoa että jos koputtaisit seuraavalla kerralla. No juu olishan se ollutkin viisainta mutta kysymys ei ollut siitä vaan ärsyttävästä välinpitämättömästä asenteesta. Tietysti kysyin että käytittekö ehkäisyä ja sanoi että tieysti kuten aina? Olivat jo puoli vuotta harjoitelleet. Tietysti olin puhunut näistä asioista pojalle mutta kun kysyin että mites koulussa niin sanoi että kortsupaketissa on käyttöohje mä en tartte mitään banaanipelleilyä.

Miten minun olisi pitänyt tehdä? Ainakin olen oppinut koputtamaan joka kerta. En osaa vieläkään suhtautua asiaan ja ehkä vanhemmillekin on opetettava jotain näistä asioista. Meinaatko että poikasi olisi pitänyt pyytää sinulta, äidiltä, anteeksi? Kyllä se olet sinä, jonka olisi pitänyt pyytää anteeksi. Ei nuoren huoneeseen noin vain marssita. Jos ovi on kiinni, se yleensä tarkoittaa, että henkilö kaipaa yksityisyyttä.

Ihmisen kuuluu kunnioittaa toisen yksityisyyttä. Jos teillä on seksin harrastaminen kiellettyä alaikäisiltä, niin olisit tiedottanut siitä pojallesi hyvissä ajoin. Myönnän että moka tuli tehtyä kun en koputtanut. En minä vaatinut mitään anteeksipyyntöä enkä alkanut edes möykkäämään.

Jos tuntisit poikani hän on varsin omapäinen ja ylpeänä voin sanoa että nero koulussa tosin opettajat huomauttelee häntä ylimielisyydestä. Minkäs teet jos poikani tietää enemmän kuin opettaja. Hah, jos kieltäisin seksin harrastamisen talossa luultavasti hän järjestäisi orgiat. Koska hän ei voi sietää alkoholia ja huumeita niin naikoon sitte.

Kyllä se on jo Tässä on kyllä menty jo liian pitkälle ja kuinka tällainen on edes sallittua, että ala ikäisille nuorille, jotka ovat vielä lapsia, eivät aikuisia sallitaan tällainen. Koko ajanhan on tiukennettu rajoja seksiä koskevissa asioissa. Vaaditaan rikos selvitys kaikilta, jotka ovat ala ikäisten kanssa tekemisissä, ettei ole mitään seksiin liittyvää rikosta lasten ja ala ikäisten kanssa tekemisissä olevilta aikuisilta.

Mitä muuta onkaan puhuttu muutaman viime vuoden aikana, vaikkapa työpaikoilla tapahtuneista seksuaalisesta häirinnästä ja siihen on vaadittu puuttumista tiukalla kädellä, vaikka osapuolet ovat aikuisia ihmisiä. Se ei siis ole enää seksuaalista ahdistelua, jos vaikka kahvitunnilla joku firman miehistä ottaa esiin tekopeniksen, kun paikalla on naispuolisia työntekijöitä ja alkaa esitelmöimään firman naisille, kuinka vehje toimii.

Samalla joku firman miehistä on ottanut mukaansa tekovagian ja yhdessä he konreettisesti pitävän opetus hetken, kuinka homma toimii, näillä tekovehkeillä.

Jos kerran peruskoulussa aletaan esitelmöimään ja opettamaan seksileluilla, niin se on jo seksuaalista häirintää ja ahdistelua. Jollei opetus ole vapaa ehtoista, niin se on pakottamista. Nyt mennään sellaiselle alueelle, mikä ei missään nimessä kuulu peruskoulun tehtäviin. Seksuaalikasvatus vasta, kun nuori on täysi ikäinen eli lukio tai ammattikoulu. Ei meillä ollut kertaakaan mitään seksuaalikasvatusta ammattikoulussa, mutta peruskoulussa oli.

Eikö tämä ole ristiriitainen asia. Ei seksi kuulu ala ikäisille, tällainen opetus tulee heti kieltää, koska ei se ole koulun ulkopuolellakaan sallittua, vaan siitä joutuu linnaan. Mutta jos sä luulet, että tuossa opetuksess on kysymys jostain pornosta, kuten esimerkkis antaa olettaa, niin toivottavasti pysyt kaykana lapsista. Muuten, ammattikoulussa minkä itse muonoin kävin oli seksuaali valistuksen tunti 1kpl. Itse olen parikymppinen nuori nainen eikä noista teinivuosista kovin kauan siis vielä aikaa ole..

Olen monen kuullut "ekan kertansa" tapahtuneen jo vuotiaana ja vuotiaaksi mennessä hyvin moni nuorista on jo kokenut ekan kertansa tämä siis ihan omaa kaveripiiriä ja muita ikäisiäni aikanaan seuranneena, en väitä, että kaikki.

Kyllä sitä jo 8-vuotiaana tiesi, mitä seksi on ja näki ja kuuli kaikenlaista, mielestäni erittäin hyvä, että koulun kautta tulee oikeaa tietoa kaikesta seksiin liittyvästä, jottei synny vääriä mielikuvia ja oletuksia.

Ja ei, en siis todellakaan ole sitä mieltä, että oikea aika seksikokeiluihin olisi ala-asteiässä tai vielä yläasteellakaan, mutta näin asiat nykypäivänä vain menevät, valitettavasti.

Ettekä vanhempina välttämättä todellakaan tiedä mitä siellä nuoren elämässä ihan oikeasti tapahtuu ja onko hän mahdollisesti jo aloittanut seksikokeilut, ellette ole vaatteisiin gps-paikanninta asettaneet tai seuraa muutoin hänen jokaista liikettään mikä muuten olisi aika sairasta.

Ei seksin tarvitse olla mikään tabu, josta ei saa keskustella. Vaikka koulun opetusta laajennetaan, ei se tarkoita, että nuorten pitäisi heti silloin aloittaa seksikokeilut. Ei meillä ainakaan todellakaan kannustettu kokeiluihin koulussa, vaan painotettiin ettei mikään kiire todellakaan ole.

Eikä siellä mitään pornoa kuitenkaan tunneilla katsota vaikka kyllä meillä jo 7. Minulla taas päinvastainen kokemus tuttavapiirissä. Hyväksyvän ilmapiirin luomisen takia myös poikien on kaiketi maisteltava niitä, kunhan ne on ensin pingotettu tekopenisten päälle Jos kerran näitä seksileluja tuodaan kouluun opetus välineiksi, niin ehdottomasti myös konkreettistä opetusta.

Näistä seksileluista puuttuu tuoksu eli ehdottomasti opetus niin, että myös yksityisesti. Me pojat vaaditaan, että seksiopettaja on nuori, kaunis ja pitäähän sitä pinpsaa päästä nuuhkasemaan ensimmäisen kerran.

Miks sillon ei ollu näin avarakatseista seksiopetusta, kun olin peruskoulussa!!!!! Eli jos koulussa opetetaan anatomiaa, niin kaikki elimet mistä puhutaan on otettava oikeesti esille , sanotaan ny vaikka sydän tai keuhkot. Noh, lukuvuonna , jolloin olin yhdeksännellä luokalla, meillä oli biologian tunnilla teurastamolta tuodut poron: Saatiin jopa muoviputken kanssa puhaltaa poron keuhkot täyteen ilmaa.

Haisi luokka jäkälälle kun keuhkoihin puhallettu ilma tuli takas ulos. Muistelen lämmöllä noita biologian tunteja. Näin meillä siis Rovaniemellä. Se vain oli harmittavasti katkaistu juuri tuosta alapäästä niin että kiinnostavimmat osat jäivät pois Joten hyvä että nykyään on myös tuo alempi osasti mukana. Ainoa mikä tietysti itseä mietityttää on se, että seksuaalisuus esitellään tiettyjen välineiden kautta. Se kun on muutakin.

Toivottavasti se tuodaan esiin opetuksessa. Naisena tuntuu, että tekokyrvästä ja -vaginasta on vielä pitkä matka erotiikan kokemiseen, joka on myös osa seksuaalisuutta. Kondomin käytöstä valistaminen on mielestäni tosi myönteistä. Juu ei, ei ne teidän kersat niitä vekovärkkejä kotiin asti saa. Ne on kallista kamaa. Kyllä sitä kondomin käyttöä opetettiin jo luvulla, eli mikä ihmeen pimeä keskiaika tässä lienee välissä ollut kun on päästy uusmoralisoitumaan ja toivotaan että lapset eivät tietäisi mistään mitään ja oppisi mitään.

Lieneekö sitten parempi että sähläävät keskenään ja hankkivat tauteja ja itsensä tiineeksi. Ei ne jälkiehkäisypilleritkään nuorelle keholla kauhean hyväksi ole. Vai aikookos aloituksen tehnyt ihminen alkaa kasvattamaan lapsenlasta jonka väänsi vuotias tytär?

Poikani oli 11 v kun löysin hanen repusta porno-cd. Kyllä koulussa on aina joku kaveri keneltä saa"väärää" opetusta. Nyt sitten tulee asiallista taholta. Ja tämän "teknisen" osan lisäksi pitäisi ehdottomasti olla tietoa seurustelusta, parisuhteesta, rakkaudesta, ihastumisesta jne.

Tekopenis täällä vaa Tämä on hauka keskustelu ja Suomi Aiemmin jo kirjoittelinkin ja minulla jäi häiritsemään se, että eikö voi käyttää sellaista tavaraa jota on terveydenhoito-oppilaitoksissa tai jossain. Tuollainen seksikauppakama vähän arveluttaa.

Kiinnitin kanssa huomiota opetusvälineiden epäluonnolliseen ulkonäköön. Naisen värkki oli kuin karvaton muffinssi, jossa reikä keskellä. Eivät ne kyllä ihan siltä näytä, ei minun ainakaan. Jos tarkoitus on todella tutustuttaa lapset ihmisen sukuelimiiin mutta kuka ei koskaan olisi edes vilaukselta nähnyt? Justus, johan on aikoihin eletty Pitäs teetättää tutkimus, että millaista joukkoa on ollut työryhmä, joka on ollut ajamassa moisen kouluopetuksen ja leluleikin ideaa.

Epäilen, että ei ole kyllä normaalia, tasapaioista saati sitten onnellista perhe-elämää eläviä vanhempia jotka olisivat omia lapsiaankaan kunnolla kasvattaneet. Sanotaan, että kaiken pahan alku ja juuri on rahan himo. Voidaan kysyä, että kuka repii rahaa tästä ideasta, materiaalin tuottamisesta ja kuka repii pikku lahjuksia.

Nimittäin Suomessakin esiintyy lahjontaa, mikä tuli esiin tuossa n. Suomessakaan ei ole puhtaata paperit rahamaailmassa. Taitaa olla levinnyt Suomeenkin joku kreikkaepidemia Minä laittasin nuo idean taustalla olevat vastuuseen. Eikö noilla tolloilla ole sen verran maalaisjärkeä, että ei tuollaisella materiaalilla opeteta parhaiten sen ikäisiä joille tuo materiaali on ohjattu.

Vaan arvovalistuksella ja -kasvatuksella. Nuo tollot ovat ikäänkuin antamassa uimataidottomille mukaan pelastusrengasta, Sitä on sitten raahattava mukana aina ja kaikkialla, ettei vain hukuttaisi. Mutta viisas antaisi aivan eri opetuksen. Hän opettaisi heidät uimaan. Pääkopan sisässä on paras ehkäisyväline! Sinne kasvatetut terveet arvot ovat tae oikealla tiellä pysymiseen. Seksivalistus ei luo terveitä arvoja, vaan terve kasvatus. Kun yhteiskunta hylkää moraalin, on varma turmeltuminen taatusti edessä.

Joutasivat hekin sinne Ahvenanmaalle homojen ja somalien kanssa Ole poliittisesti sitoutumaton, että silviisii Jos parempi idea Kerros kuinka sinä sen valistuksen sitten suorittaisit niin, että ne penskat sitten ei sitä seksiä harrastais?

Onko sinulla jokin parempi idea jota tähän mennessä kukaan ei ole vielä kokeillut? Kertoisitko teineille että älkää harrastako seksiä ennenkuin avioliitossa aikuisena, ja ne uskois, vai kuinka?

Ja ketokaa niille nuorille, ettei seksiä tarvitse harrastaa jos ei itse tahdo. Mitään sellaista ei tarvitse tehdä vain miellyttääkseen poika-tai tyttöystävää. Nettiporno ei ole realistista Mutta koska nettiporno ehtii ensin, koulunn on kerrottava miten se oikeassa elämässä menee. Turvallisesti vain luvan kanssa.

Yhtälailla ja itseasiassa tärkeämpää olisi, että kodeista pitäisi tulla se oikea valistus ja tieto. Koulut on yhtenäistämässä ja päivittämässä omaa valistustaan. Ei niitä välineitä kotiinviemisiksi anneta. Nyt mies 38v Itselläni käsi kävi jo joka päivä montakin kertaa kun olin 13v ja peppuun tuli tungettua yhtä sun toista.

Turhaa tuota kukaan vanhemmista kauhistelee. Kauhistelisivat poikiensa mattojen alla tai likaisissa sukissa olevia "kovia kohtia" kun eritteet on niihin yllättävän tarpeen tullen pyyhitty. Eikä pojalla ole koko ajan nuha, jos vessa- tai käsipaperia huoneesta löytyy. Että haistelkaa niitä myttyjä vaan ja miettikää seksilelujen pahuutta. Ja tytöillä on tuossa iässä käynyt sormi jos toinenkin varuksissaan. Jokainen sitä tekee ei tuossa nyt mitään ihmeellistä ole.

Niin ja itse vein Kallen tai Jallun jonka olin löytänyt koulun metsään jo 8-vuotiaana, sitä sitten poikien kanssa kiinnostuneesti tutkittiin ;- Nykyjään nettiaikana ei lehtiä tarvitse, sekunti vain kun aikuisen silmä välttää niin jo pennut on nähneet "vahingossa" eläinpornot ja kaikki.

Itseäni vanhempana arveluttaa välineiden käyttö koulun puolesta. Muistakaa että me veronmaksajat maksamme palkkaa tuollaisille opetusmateriaalin suunnittelijoille. Meidän hiljaisen enemmistön täytyy nousta nyt esiin tätä räävittömyyttä vastaan. Ollessani yläasteella, ei seksuaalikasvatustunnilla kovinkaan paljon näytetty välineitä eikä varsinkaan harjoiteltu niiden käyttöä.

Ja siitä on kuitenkin vasta 5 vuotta kun olen yläasteen lopettanut. Totuus on kuitenkin se, että monet yläasteikäiset harrastavat seksiä ja näistäkin asioista pitää silloin tietää. Omat vanhempani eivät ainakaan ole minulle näissä asioissa neuvoja antaneet.

Ompa aito vagina Tosiaan se banaani tuntui omassa nuoruudessa hiukan kornilta.. Mutta hiukan ihmetyttää tuo että penis on kokoa ylinormi 14cm eli tuskin aiheuttaa hirveitä komplekseja kenellekkään kun taas tuo tekovagina ei muistuta lähellekkään yhtäkään vaginaa mitä itse olen koskaan nähnyt.. Kuinka kamalat kompleksit nuoret tytöt saa alapäistään kun ne poikkeaa tuosta kapineesta, ja kuinka harhaiset luulot ne pojat saavat vaginan ulkonäöstä tai koostumuksesta?

Ja ihan suoraan en ymmärrä miten tuo keinovagina auttaa kertomaan sukupuolitautien tai ei toivottujen raskauksien ehkäisystä? Kun paketissa ei ole pessaareita tai ehkäisy vaahtoja tai muita tietenkään kun tarkoitus on paino pitää siinä sukupuolitautien ehkäisyssä.

Vai pitääkö opettajan ruveta demonstroimaan aktia jostain kummasta syystä? Hieman naurattaa tosiaan että penis on pienenpuoleinen. Ehkäpä halutaan rohkaista "pienen" omistavia. Tämä asian puolestapuhujille miehille yksi kysymys: Mieti mies millaista asiaa sinä alat puoltamaan Jos olet "avoimmuuden" ja liian varhaisen valituksen kannalla niin voin olla varma, että sinun kannattaa varata aika itsellesi aivoleikkaukseen Kyllä ois kirveellä töitä Mutta eikö paketissa ollut liukuvoidetta?

Ehkä sitä sivellään sinne tekopimpsaan? Mitäs muutakaan sillä tehdään. Ja se ei kyllä muistuta yhdenkään naisen alapäätä. Oot kyllä uskomattoman sekaisin oleva uskovainen. Itse ainakin tykkään kokeneista naisista enkä mistään neitsyistä. Ja niistä hiljaisista hissukka-kaunottarista saa kyllä kuorittua esiin todellisia narttuja 8 - jokainen nainen kun tykkää syvästi seksistä, kunhan uskaltaa heittäytyä. Katsos kun rakastavia naisia löytyy ihan niistä kokeneistakin.

Ihanan itsevarmoja naisia, eikä mitään miesten alistamia uskovaisia. Olen aivan yhtä mieltä: Meillä on länsimaissa niin valtavat seksiongelmat jo nyt. Mitä enemmän seksiä tyrkytetään , sitä enemmän syntyy seksiaddiktiota. Kyllä maailma kieppuu alapään ympärillä. Ei ihme että ihmiset on niin sekaisin tärkeissä asioissa ,lkun koulun oppituntikin jo perustuu havainto välineisiin seksi kaluihin. Kyllä Omilla vanhemmilla on vastuu opettaa,lapsiaan tässä asiassa ,ei se ole koulun asia, koulu ei ole mikään seksin valistus paikka.

Vaan oppimis paikka ,missä opetetaan alaikäisiä kirjoittamaan ja laskemaan , lukemaan, ja käyttämään yläpäätään hyödyksi, tulevaisuutta varten.

Alapää on sitten aikuusuutta varten ja sen opettaminen ei suinkaan ole koulun asia. Vastuuntuntoiset vanhemmat on velvollisia kertomaan kunkin iän mukaan ,mikä on sopivaa ymmärrykselle, ettei siitä tule kieroutunutta käytöstä.

Minun mielestä alaikäisille ei saisi kertoa mitään seksistä, koska sitten he innostuvat kokeilemaan sitä. Nykyajan seksiopetus on erittäin vastenmielistä. Ja että kondomien käyttö opetetaan ja sekin että mistä niitä saa. On hyvä että niitä saa jo ihan tavallisesta kaupasta. Itse kun nuorena seurustelin ja poika likisti kovin, tunsin jotain kovaa ja se tuntui pahalta ja sanoin että vetoketju painaa. Nyt voi nauraa mutta silloin yli 40 v sitten en todella tiennyt että mikä se niin iso on vetoketjun paikalla.

Ja paria vuotta aiemmin kun vuoto alkoi tunnilla, en tiennyt mitä se oli ja olin kauhuissani ja tulin ihan kipeäksi pelkästä pelosta. Opettajalle sanoin että päätä särkee, ja hän laski kotiin.

Kun menin kotiin ja ihmettelin äidille asiaa, hän minulle suuttui, että tyhmä tyttö kun ei ole siteitä ostanut. Mistä olisin voinut tietää, kun ei kukaan kertonut, ei äiti ainakaan, eikä koulussakaan opettaja mitään kuukautisvuodosta puhunut. Sitten kun olin jo vuoden seurustellut, tuli halu tehdä enemmän, mutta olikin tenkkapoo, että piti niitä kondoomeja saada,minä tyttö opettelin ne tupakkakaupasta hakemaan, kun muualta ei saanut. Se oli vähän hävettävää, yritin olla pokkana vaan, ja isot miehet katsoivat että ahaa.

Sekin pitää osata, kynsiä käyttämättä, päälle laittaa. Nuoren pitää tietää etukäteen, että sitten kun asiat on edessä tietää, miten on. Mitä on valkovuoto, siemensyöksy, kuukautiset, paisunut penis ja kostunut emätin. Hyvä nuorten on ne kaikki tietää ennenkuin ne kuukautiset alkavat, eli ennen 11v.

Ja hyvä , jos jokaisessa koulussa asiat opetetaan ihan kaikille, se mikä on kaikkien tiedossa, ei olekaan sitten niin erityistä ja merkityksellistä. Ei tarvitse kihitellä oudoille salaisuuksille ja ei tarvitse netistä pornosivuilta etsiä tietoa, kun tietää jo ja tietää oikean tiedon asioista.

Turha sitten on mennä rankaisemaan näitä nuoria, kun heitä on siihen kehoitettu. Kun nuoria opetetaan näillä seksileluilla, niin sehän antaa vähän niinkuin luvan mennä myös käytännössä kokeilemaan. Luuleeko nämä seksiopettajat, että nuoret pojat tyytyvät pelkästään leluihin. Pitäähän se päästä oikeasti toteamaan, miltä pimpsa tuoksuu. Jos kerran seksiopetusta näin radikaalisti uudistetaan, niin pojille ehdottomasti nuori ja kaunis seksiopettaja ja vois kyllä opettaja antaa yksityisesti sitä pimpsaa nuuhkasta, kun nyt halutaan tuo seksiopetus tehdä niin aidon tuntuisesti, mutta tuoksut puuttuu.

Eikös se kuulu oleellisesti seksiin ja kiihottaa.. Vika on vanhemmissa, jos eivät ole osanneet opettaa moraalia lapselleen. Jos lapsella on käsitys oikeasta ja väärästä ei hän ala raiskaamaan ketään. Alaikäiset tarvitsevat tietoa naisen ja miehen anotomiasta.

Siis siitä millainen itse on sisältä, miten oma penis, vagina toimiii. Miksi ei anneta lapsien olla lapsia, nuorten nuoria? Tajutkaa että lapsen ajatusmaailma ei ole kuin aikuisen. Nuoret ovat seksuaalisesti kypsiä. Jos nuoret ovat nuoria, he harrastavat seksiä. Seksuaalisista haluista pidättäytyminen on luonnotonta. On oikein kansanedustajatasolta ilmoitettu että"vittu haisee hyvälle". Meilläpäin viereisestä reiästä tulee haisevaa tavaraa ulos mutta rasvaa siihen ei tarvita.

Sisäänpäin tuupatessa kuivaan reikään tarvitaan rasvaa. Nämä opetusvälineet ovat hanunista ja koko homma haisee paskalta! Mitä ihmeen tekemistä HIV-tukikeskuksella on lapsien opetuksessa. Oli seksi valistusta tai ei niin vastuulliset ihmiset tulee joka tapauksessa pitämään huolta ehkäisystä mutta vastuuttomat ei. Ei ne noita kotiin saa vaan on näytteet koulussa opettajalla joilla kondomin käyttöä ja suojausta suuseksiä varten harjoitellaan..

No mä ainakin aloitin touhut 6 -vuotiaana samanikäisten kanssa. Ei siinä ole mitään pahaa tai laitonta, kun sen ikäisiä oltiin. Kyllä seksuaalikasvatusta pitää olla jo aivan alakouluikäisille. Ystävättäreni, luvun puolivälissä syntynyt, sai kuukautisensa n. Koulussa ei oltu puhuttu vielä mitään lisääntymisbiologiasta ja seksuaalisuudesta hänen ikäisilleen.. Ystävätär lähti itkien kotiin koulusta, luullen kuolevansa, kun alkoi vuotaa verta kesken päivän.

Hänelle kuukautisista muodostui vuosikausiksi pelottava ja ahdistava asia tuon tapauksen vuoksi! On paljon parempi kertoa asioista koulussa lapsille ja nuorille ajoissa, ennen kuin he ehtivät törmätä nettipornoon yms. Lapsia ja nuoria nämä asiat kumminkin kiinnostavat, niin on parempi kertoa avoimesti, etteivä he hae tietoaan ties mistä lähteistä.

Asiallinen ja oikea tieto on paljon parempi kuin nipullinen harhakäsityksiä ja kuulopuheita! Tekopenis kondomin käytön harjoitteluun ei ole ollenkaan huono ajatus ja jos kerran näytillä on penis, niin miksei myös vagina jolla havainnollistaa anatomiaa. Koulujen seksuaalikasvatus ei kannusta ketään aloittamaan seksiä nuorempana, USA: USA on varsinainen teiniraskauksien luvattu maa! Siinä nähdään mitä nämä tekopyhät siveyskampanjat saavat aikaan.

Ei tarvitse ihmetellä, että miksi yhä enemmän tulee nuoria, joilla on elämässä vaikeuksia ja mielenterveysongelmia. Syypäitä siihen ovat kaikki nämä aikuiset, jotka eivät anna lasten olla lapsia, vaan pyrkivät aikuistamaan lapset aikuisiksi jo alle 18 vuotiaina. Pitäisi olla seksuaalisesti viriili jo ennen 18 vuotta.

Älkää kukkahattutäti paapojat voivotelko, kun teini tulee raskaaksi 16 vuoden iässä. Kaikki nämä seksiopetusta tuputtavat pitäisi laittaa vastuuseen, kun alaikäinen tulee raskaaksi, älkää vaan menkö ehdottamaan aborttia, ei se ole mikään takaportti.

Nämä seksikasvatusta vouhottavat saattavat jopa ehdottaa, että kokeilkaa ja tutustukaa kehoonne ja tietenkin nuoret sitten kokeilee. Tuputetaan ja aivopestään, että ainut oikea elämän tyyli ja aikuinen on sellainen, joka on mahdollisimman tehokas, ajattelee enemmän euroopan unionia, uhraa elämänsä työn alttarille ja on mukana kiireisessä työelämässä heti 18 täytettyään ja jatkaa työelämässä 75 vuotiaaksi asti, mieluiten hautaan saakka, ettei vaan yhteiskunnan tarvitse maksaa hänelle työeläkettä, johon hän on maksanut eläkemaksuja palkastaan, että pääsisi nauttimaan siitä eläkkeestä sitten joskus vanhana.

Sitä saapi kun äänestää Vihreitä. Puhut seksistä niin kuin se olisi aikuisten asia, vaikka näin ei ole. Jos näin olisi, luonto olisi järjestänyt asiat niin, että ihminen tulee sukukypsäksi vasta vuotiaana. Hän on fyysisesti jo täysin aikuinen. Antaa hänen tehdä, mitä luonto käskee hänen tehdä. Seksuaalinen pidättäytyminen on luonnotonta. Luonto luonto luonto, miten oletat että kesäiset ovat 1. Hankkeessa jätetty kokonaan huomioimatta lapsen kehitys.

Eikös orwellianistieliitti haluakin tuottaa vinoon kasvaneita orwellianisteja? Fyysisiä valmiuksia ei tarvita muita kuin halut. Mitä henkisiä valmiuksia tarvitaan? Onko seksi jotenkin pelottavaa? Tottakai se voi olla pelottavaa, jos siitä vaietaan eikä uskalleta puhua. Siitä tehdään kuin kielletty asia. Mutta jos se olisi aivan normaalia ei siinä ole mitään pelottavaa. Se voi olla hauskaakin, jos siihen osataan suhtautua avoimesti. Ja jos 9-kesäiset haluavat harrastaa seksiä, niin ehkäisy pitäisi opettaa jo siitä lähtien.

Rikollisella oppilaitoksella ei ole oikeutta velvoittaa lasta seksuaaliseen toimintaan, se on rikollista ja rangaistavaa, voidaan tutkia mm. Jokaisella Suomen kansalaisella ihmisenä ja yksilönä tulee olla koskemattomuus ja vapaus omaan itseensä 1.

Lapselta riistetään oikeus ja vapaus kasvaa omaa tahtiansa, omaa nopeuttansa, luonnollisesti kehittyä omaa vauhtiansa. Minä vedän tyttöni pois koulusta ja haastan tätä rikollista toimintaa harjoittavan rikollisen opettajan yksilönä oikeuteen jos tyttöni joutuu tämän rikollisen toiminnan uhriksi. Näkökulmasi, väitteesi, mielipiteesi eivät ole lainkaan perusteltuja -- täysin puutteellisia ja naiiveja monellakin tapaa.

Ja jokaisella ihmisellä, myös 9-kesäisellä on oikeus harrastaa seksiä halutessaan vedoten: Edeleen, instituutiona et voi velvoittaa kyseiseen toimintaan lainvoimaisesti, se on tällöin rikollista ja rangaistavaa toimintaa, Suomen perustuslain ja kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastaista toimintaa.

Klikkaa pääsi sisään Kerrankin asiallista tekstiä, kiitos. Eräs kaverini valitti vuotiaana olevansa vanhapiika ja sitten pääsi "taakastaan" eroon ja monta äijää on sen jälkeen ollutkin tunnen heistä 8 eikä loppua näy, opiskelut menivät tytöllä päin pillua, nykyään juo liikaa ja ottaa piikkiä.

Mikäs siinä, seksiä tulee joka tuutista ja kukapa haluaisi olla "epänormaali" toisten silmissä? Jo nuorisovaatetuskin on hyvin provosoivaa ja seksikästä lähes kaikilla. Pintaa kuulu näkyä ja kaikki haluaa olla mahdollisimman erottuvia.

Monet ikätoverini ovat jo kokeneet lähes kaikkea, kaikissa mahd. Onko nuoruus vain seksikokemusten keruuta varten? Eikä kyse ole nyt mistään nuorien juttujen paisuttelusta vaan nykyaika on hyvin moraaliton ja jos poikkeat siitä jäät nopeasti ulkopuoliseksi. Tuntuu kyllä hirveältä ajatella että tuollaisia pornovälineitä otetaan käyttöön koulussakin, varsinkin kun minulla on 3 nuorempaa sisarusta kotona.

Monilla nuorilla on vääristynyt sinkkuelämää-hollywood-porno-blingbling-käsitys elämästä, ja kun he huomaavat mitä elämä todella on niin isku tulee olemaan KOVA! Hienoa kuulla, että on vielä kunnollisiakin, terveitä elämänarvoja kannattavia nuoria. Itse olen vuotias nuorimies, ja tiedän jo ihan omasta kokemuksesta mistä puhut.

Nykynuorten elämä on tosi pinnallista. Oman tien kulkijat, joille tunteet, moraali ja rakkaus ovat tärkeämpiä kuin satunnaiset seksikokeilut ja bailaaminen, jäävät helposti yksin.

Kyseiset lelut eivät vahingoita ketään. Asiassa ei ole mitään väärää. Kyse on vain asennoitumisesta. Seksi on tarve siinä missä ruokakin eikä siinä pitäisi olla mitään kiusallista tai hävettävää. Olen varma, että jos seksistä ja seksuaalisuudesta puhuminen olisi yhtä normaalia kuin säästä puhuminen, pienenisivät sukupuolitautien ja ei-toivottujen raskauksien määrä huomattavasti, kun ihmiset olisivat tietoisempia.

Olen varma, että myös syrjäytyneiden määrä vähenisi: Moni nuori mies syrjäytyy johtuen heikosta itsetunnosta ja ilmaisutaidon puutteesta.

Heidän riittämättömyyden tunteensa johtuvat hyvin usein siitä, että heillä ei ole tyttöystävää eivätkä he ole koskaan suudelleet tai harrastaneet seksiä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että heillä on ollut liian suuri kynnys ilmaista seksuaalisuuttaan. Kynnys kasvaa hyvin suureksi, kun seksuaalisuutta pidetään yleisesti kiusallisena asiana ja siitä ei kehdata puhua avoimesti.

Olen nyt listannut hyödyt, mitä seksuaalisuudesta avoimuudesta on. Te, jotka kannattatte mieluummin seksuaalisuutta sulkeutuneisuutta, voisitteko vähän argumentoida sen hyödyistä? Mukava kuunella orwellianistisia sairaita termejäsi kuten "asennoituminen", "kiusallinen", "hävettävää", "normaalia".

Kuten yllä jo mainittiinkin useaan otteeseen, kuinka joku voi olettaa, vaatia, velvoittaa lapsen olevan henkisesti tai fyysisesti tarpeeksi kehittynyt eli valmis seksiin? Ja mitä tulee seksuaaliseen tasa-arvoon tässäkin seikassa? Nyt perkele näkökulmia kehiin!

Ja voisitko määritellä termin orwellianistinen? Eikö epärealistisen kuvan antaminen ole ollenkaan väärin? Ja nuoren seksuaalisen itsetunnon kehittymistä hankaloitetaan esittämällä epärealistisesti siihen tarvittavat välineet? Sama kun sanoisi että pitää olla täysin terhakat tupla D: Kannatan todellakin seksuaalikasvatusta ja seksuaalista avoimmuutta niin koti kuin koulu , mutta ulkonäköpaineiden luominen täysin epärealistisella välineellä on väärin.

Eivät seksilelut luo ulkonäköpaineita, jos ne ovat normaalin näköisiä ja kokoisia. Se rönttönen missä symmetrinen 3x3mm supervenyvä reikä jota mainostetaan hyllyväksi jonka sisällä nautintonystyrät on normaali..? Juu normaali seksilelu kyllä, mutta ei normaali vagina.. Suositellaan, että pojille uootettaan DIldot perseeseen, jotta he puhuisivat parempaa ruotsia. Lakiesitys on tehty Eduskunnassa. Homopornoleffoja esikouluihin, opetetaan kuinka tasa-arvoa ja erilaisuutta tulee hyväksyä. Äkkiä lapset pois orwellianistien sairaasta järjestelmästä!!

Tämän takia vanhempien tulisi tukea lapsen ja nuoren terveen itsetunnon ja itseilmaisun kehitystä, mikään seksi tuskin sitä nostattaa. Kannattaa ensin hoitaa omaa yläpäätä ja kenties fyysistä terveyttä ja sitten voikin jo ajatella alapäätä. Väitätkö, ettei ihmisen itsetunto voi romahtaa enää teini-iässä? Väitätkö, että itsetuntoon ei vaikuta mitenkään se, että onko tyttöystävää vai ei?

Luultavasti sellainen, joka on teini-iässä kokenut paljon riittämättömyydentunteita tietää paremmin. Normaali ihminen ei tarvitse koko elämänsä aikana mokomia ' leikkikaluja '. Tuollaisella ei ole mitään tekemistä tavallisen terveen normaalin seksuaalisuuden kanssa.

Tuollainen on suorastaan rikollista - antaa nyt nuorille kuva perverssioiden olevan jotenkin ok, mitä ne eivät todellakaan ole. Äänestä sinäkin punavihreitä orwellianisteja, niin minäkin teen! Haluan elää orwellianistisessa totalitaariyhteiskunnassa.

Roskaa, eivät miehet syrjäydy luuseriuttaan tms. Todellisuudessa kyse on siitä että niin monet naiset eivät yksinkertaisesti kelpaa. Kuka Mies nyt ottaisi joltain feministiltä mitään sekunniksikaan?

Naiselliset naiset, niin fyysisesti kuin henkisesti, kyllä kelpaavat ja saavat miehen itselleen. Tällaisia oikeita naisia vain on entistäkin harvemmassa myös meillä Suomessa. Hyvä ehdotus tämä Eikö kouluissa, joissa oppilaat ovat jo 16v, voisi järjestää myös oppitunteja asian tiimoilta. Nettiin suorat lähetykset kuinka tytöt puhkovat kalvojaan ja pojat spruittailevat, opettajat voi avustaa, varmasti kiinnostaa heitäkin. Taitolaji, naisethan ne nimenomaan kyselee "onko se hyvä sängyssä".

Poika voi sitten esittää todistuksen ja sanoa että 9. Ja tyttö että 10 , annan myös anaalia ja imen loppuun saakka ja pidän siitä todella paljon.

Kyllä itsetunto voi teininä romahtaa, monella näin käykin ja se on oikeastaan aika normaali ja ohimenevä vaihe. Kaikki teinithän miettivät itseään,omaa muuttuvaa kehoaan ym.

Teini-ikä ei kuitenkaan kestä ikuisesti, aikuiseksi tulee kasvaa ; ei angstissa kannata rypeä koko ikäänsä. Oli minulla riittämättömyydentunteita teininä, minua oli kiusattu paljon ala ja ylä-asteella henkisesti kuin fyysisestikkin.

Lisäksi sairastin yhtä vakavaa sairautta tuona aikana, jäin lapsena jopa orvoksi kun äitini kuoli auto-onnettomuudessa ollessani 4- vuotias Ei minulla ollut poikaystävää teininä. Ei vaikuttanut itsetuntooni, keskityin opiskeluun ja jätin kaverini lopettamaan opintonsa ja pamahtamaan paksuksi en tosin väitä että näin aina menee. Seurustelin ekan kerran vuotiaana ja tuo mies on nykyinen aviomieheni jota rakastan yli kaiken: Nyt olen vuotias ja mitään en elämässäni vaihtaisi.

Eli kun siihen oikein "asennoidut" kun tykkäät tuosta termistä niin käytetään nyt sitä niin et jää surkuttelemaan turhia. Ei lasta voi velvoittaa kasvamaan jonkin manuaalin mukaan, hankkeessa nimenomaan riistetään lapselta oikeus ja vapaus kasvaa ja kehittyä luonnollista vauhtiaan, omaa tahtiaan aikuiseksi.

Miksi lapsille halutaan tyrkyttää seksiä? Anna lapsen olla lapsi! Joillakin itsetunto ei parane ja näistä tulee syrjäytyneitä. Ei naisilla ole samanlaista ongelmaa, joten et voi tietää. Ei opetusjärjestelmä tyrkytä seksiä lapselle, vaan hänen oma kehonsa. Opetusjrjestelmä vain pyrkii antamaan tukea. Mitä enemmän sitä annetaan, sen parempi. Jos sitä ei anneta, lapsi on helposti pulassa. Ihmisten on aika herätä sateenkaarimaasta ja tajuta, että eivät lapset ole ikuisesti lapsia ja että seksi tulee kuvioihin.

Onhan se surullista kun lapset eivät harrasta enää söpöjä kotileikkejä vaan haluavat seksiä. Mutta lapset elävät itseään varten eivätkä ole tarkoittu vanhempien koristeiksi ja ihastelunkohteiksi. Sellainen on huono vanhempi, joka ajattelee omia tunteitaan enemmän kuin lapsensa tunteita. Lapsen tunteisiin kuuluu seksuaalisuus jo teini-iässä. Hyvä vanhempi on sellainen, joka tukee lastaan näissä tunteissaan eikä yritä vähätellä niitä tai tehdä niitä mitättömiksi.

Samalla väitteellä voidaan perustella 5-vuotiaalle taaperolle keinopeniksiä ja vaginoita, eihän esille ottamassasi näkökulmassa ole mitään järkeä. Aikaa on myöhemmällekkin, miksi seksismi halutaan institutionalisoida?

Anna lapsen olla lapsi ja kasvaa rauhassa! Ei lapsen tulisi olla kiinnostunut 9-vuotiaana seksistä, eihän se ole lainkaan keskeistä tuossa elämänvaiheessa. Heti pitää 16 vuotiaana olla tyttöjen ja poikien valmiita antamaan miehille hyvää. Poika joka oppii antamaan vähän sitä peppaakin pääsee heti julkkispiireihin ja nuoruus on paljon hauskempaa.

Pientä joustavuutta pitää olla. Tiesitkö, että jo 2-vuotias leikkii omalla peniksellään eikä siinä ole mitään pahaa. Penikset ja vaginat eivät vahingoita ketään. Kyllä sinä varmasti sen ymmärrät.

Hyvä vaan että opetetaan jo nuorena nää seksiasiat. Itse en aikoinaan vuotiaana edes tiennyt miten runkataan.

Ja hyvä opettaa esim. Ei näitä kaikki tiedä jos ei opeteta. Kuule äläs nyt vähättele siellä tiedän hyvin mistä puhun, ei minullakaan ollut liuta miehiä kintereillä. En jäänyt kotiin nyhjäämään ja kauan kestikin kunnes löysin jonkun kiinnostavan joka oli myös minusta kiinnostunut.

Itsesäälissä rypeminen ei auta ketään poikaseni. Älä sitä minulle kerro vaan niille lukuisille syrjäytyneille, joilla ei ole tyttöystävää. Nuorilla miehillä ei riitä sekään, että joku on heistä kiinnostunut, vaan heidän pitää osata ilmaista oma seksuaalisuutensa.

Tyttöjen pitää vain odottaa, että joku tulee lähestymään heitä. Heikkoitsetuntoisilla pojilla taas on hurjat lähestymispaineet. Teineillä on huono itsetunto koska aikuiset miehet eivät kerro heille että he ovat todella kiihoittavia. Pojillekin tekisi hyvää tietää mitä naapurin mukava perheenisä todellisuudessa tahtoisi hänen kanssaan tehdä. Ja tämä on tosiasia. Myöhäisteinipojat kun tuppaavat olemaan kovin paljon kiihoittavampia kuin miesten kotona makaavat 50v lihavat vaimonsa.

Tiedän monia naimisissa olevia miehiä jotka kertovat katselevansa mielellään poikiensa kavereita ei siis lapsia vaan Mutta tästä nyt ei todellakaan muutoin puhuta. Pojat voisivatkin ruveta taas käyttämään kunnon Lewiksiä lököjen sijaan, näkyisi muodot paremmin meille vanhemmille miehille. Tytöt oppivat poikia nopeammin että seksillä tässä maailmassa pelataan. Näin se nyt vain menee. Äidit opettaa muuta mutta tekevät itse päinvastoin.

Kyllä tytöt sen huomaa. Ja tottahan se on, ei maailma miksikään ole muuttunut ja ulkonäkö merkitsee paljon. Aina on reittäpitkin menty uralla ja niin se on täällä työelämässä vieläkin.

Pikkuisen lirautat ja palkinto on oleva suuri henkilökohtaista lisää, etuoikeuksia, saa anteeksi yhtä sun toista Jotta opiskelijat; jos teillä on likaisia kuvitelmia maailmasta tulette huomaamaan että ne olivat pientä mitä todellisuus on. Tervetuloa maailmaan, teitä jo odotetaan! Häivy takaisin sillan alle paha paha trolli.

Mutta "once you pop you cant stop No kerro sinä se heille jos heitä niin tunnet: Suoraan sanoen olen itse ruma nainen,minusta harva oli kiinnostunut.

MINÄ iskin mieheni, en jäänyt ruusuksi odottamaan että hän tuli luokseni, ehei en ollenkaan. Se, että kaikki mitä sinä teet elämässäsi mikä on vähääkään erilaista kuin minun elämässäni oikeuttaa siis siihen, että sinulla ei saa olla oikeuksia mihinkään mikä vähääkään tuottaa sinulle iloa tai onnellisuutta? Omasta mielestäni sinä kuulostat kateelliselta, ennakkoluuloiselta sadistilta, joka nauttii kun muut kärsivät.

Mielestäsi seksuaalinen käytös tai seksi ei ole normaalia. Tiedoksesi vain, että heteroseksuaalisuuskin on seksuaalisuuden osamuoto ja heteroseksikin on seksiä. Tältä pohjalta olet siis sitä mieltä, että heteroseksuaaleilta voi ottaa kaikki ihmisoikeudet pois ja heteroseksiä ei saa olla eikä harrastaa kun se on seksiä. Suosittelen sinulle nunna- tai munkkiluostaria. Siellä ei tarvitse harrastaa koskaan seksiä, ei edes heteroseksiä, sehän on syntiä, vieläpä perisyntiä se heteroseksi!

Olet varmasti sitä mieltä, että heteroseksi saa harrastaa ja olla, koska se on luotu suvun jatkamiseen. Väitätkö siis, että joka kerta kun harrastat seksiä syntyy aina yksi uusi lapsi maailmaan? Että harrastat vaan kerran seksiä ja sitten tulee yksi lapsi taas lisää maailmaan? Väitätkö siis, että sinä harrastat seksiä vain ja ainoastaan silloin kun syntyy lapsi?

Pitäisikö sinulta ottaa ihmisoikeudet siis pois jos sillä ainoalla seksin harrastamis kerralla ei synnykään lasta? Väitätkö siis, että sinä et esim. Että niikö hyi vaan se on syntiä se ja kaikki ihmisoikeudet pois sinulta heti, eikö vain?

Entäs jos ei tulekaan heti sitä lasta? Entä jos se nainen on niin rääkätty niin usealla synnytyksillä, että ei enää kykene saamaan lapsia ja seuraava synnytys tarkoittaa tälle synnyttäjälle hengenvaaraa ja kuolemaa? Että parempi vaan naisen kuolla siihen ja rääkätä sitä, niinkö? Entäs jos se nainen onkin kyvytön saamaan lapsen? Entäs ne heteroparit, jotka joko a eivät kykene saamaan lasta b eivät halua lapsia?

Mites he kun kuitenkin haluavat sitä heteroseksiä harrastaa, mutta eivät halua lisääntyä? Pitäisikö heiltä riistää kaikki ihmisoikeudet pois ja mahdollisuus onnelliseen elämään vain sen takia, että ovat heteroita, mutta a eivät kykene saamaan lapsia b eivät halua lapsia? Sut on luotu olemaan historiassa häviäjä, vähän niin kuin rotujen välisten avioliittojen vastustajat. Näin heterona irtisanoudun kaikesta "heteronro 1": Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka huono olo minulle tuollaisesta tekstistä tulee.

Ei mikään ihme, ettette halua tänne heteroita keskustelemaan, jos ne heterot ovat tuollaisia. En minäkään haluaisi keskustella tuommoisen kanssa. Mutta olkaa te viisaampia ja älkää yleistäkö. Ei noita idiootteja oli kuin kourallinen. D Onko se niin helvetin vaikeeta hyväksyä, että joillekin homoseksuaalisuus on jotain muuta kuin hyväksyttävää tai houkuttelevaa tai normaalia seksuaalista käytöstä? Ja jyrkän mielipiteeni vuoksi olen nyt myös uusnatsi???

D Ja vaikka tunnet, että mielipiteeni loukkaa tai väheksyy sua, niin yritä tuon "psykiatrinen hoito" -kliseen tilalle kirjoittaa jotain älykkäämpää ja osuvampaa. Ja kyllä meitä heteroita, jotka vastustaa homoseksuaalisuutta on kuule "pikkusen" enemmän kuin kourallinen. Seuraavan kerran kun hyökkäät heteroa vastaan, niin lue tekstisi pariin kertaa ennen kuin julkaiset sen.

Tuollainen nimittely ja mielenterveyskliseiden viljely ei johda mihinkään muuhun kuin huutonauruun. Voisitko tiivistää tuon ulosantisi? Tekstisi on niin tunnepainotteisesti kirjoitettu, ja hyppien asiasta toiseen ja takaisin, etten millään jaksa paneutua siihen, mitä yrität sanoa.

Se on kuitenkin aika pieni osa sitä kaikkea, unohdatte tärkeimmän eli rakkauden. Mä rakastan mun naista ja seksi kuuluu siihen siinä sivussa, elämä koostuu muustakin kuin homoseksistä! Ja rakkautta tämä maailma kaipaa, eikä turhaa vihaa. Joo, ihanku ei muuta tehtäis! D pannaan vaan kokoajan toisiamme, paskat muusta. On se kyllä kivaa naida ja kun suhde loppuu kuitenkin nopeasti, pitää naida varastoon, että sitten voi talvehtia sitä seuraavan selibaatin yli.

Sitä paitsi, kunnon seksi vie pois häpeää. Mitä enemmän häpeän tunnetta, mitä nämä fundikset ovat aiheuttaneet, sitä vapauttavampaa on seksi. Pitää ottaa ikään kuin kaikki kärsimykset takaisin korkojen kera. Lesbous vaan kiinnostaa tosi paljon. Olen joskus sanonutkin, että jos Suomen tv: Big Brother -formaatin tapaan jatkuvana lähetyksenä lesboparin elämää heidän kotoaan, seuraisin sarjaa ehdottomasti.

Vaihdoin työpaikkaa tässä jokin aika sitten, ja uudessa työyhteisössä oli tosi butch nainen. Oikein petyin kun häntä googlailtuani sain selville, että hän on naimisissa miehen kanssa Mutta noin kovaan hintaan vaatisin, että ainakin toinen heistä olisi selkeä butch farkkuliiveineen ja motoristikenkineen.

Maksa se ylimääräinen raha mielummin sille butchille. En mä ymmärrä kyllä, miks kukaan haluaisi maksaa tästä draamasta. Jotenkin tulee mieleen Slavoj Zizekin ajatus siitä, että meikäläisten elämä merkityksellistää teidän heteroiden elämä aivan niin kuin Titanicissa työväenluokkainen rakastaja antoi merkityksen yläluokkaiselle hempukalle, minkä jälkeen hänet voitiin jättää vajoamaan meren pohjaan Ehkä se on vähän hyväksikäyttävää, mutta minkäs teet, seksuaalivähemmistöjen edustajat on niin kiinnostavia!

On teillä, v i t t u, köyhä elämä, mut just nyt oon tyytyväinen, etten syntynyt hetskuksi On paljon kivempi olla lebe kuin kyylätä meikäläisten elämiä.

Ja mä luulin, että heteron elämä on ihanaa ja helppoa! Ei meillä oo niin kivaa kuin homoilla. Homoilla on Euroviisut, homosaunat ja drag bear race. Vastaa alkuperäiseen viestiin Mitä hittoa heterot tekee täällä?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

. Miten voin saadaa tämän rikoksen anteeksi? Mikäs siinä, seksiä tulee joka tuutista ja kukapa haluaisi olla "epänormaali" toisten silmissä? Opetin nämä sitten heti muillekin ja neuvoin myös tutuille tytöille kuinka voi pitää hauskaa ja 7-vuotiaana maistoin ensimmäisen kerran saman ikäisen pimppiä. Kuka Mies nyt ottaisi joltain feministiltä mitään sekunniksikaan? Olen samaa mieltä, vaikka omia lapsia ei olekaan. Ja suuremmalla todennäköisyydellä isot pojat ei pääse naruttamaan pikkulikkoja.

STRAPON DOMINA SEX TURKU HOMOSEKSUAALISEEN

Ja elävät bi-seksuaalit jos ketkä jalostavat kulttuuria ja geenijatkumoja. Ei lasta voi velvoittaa kasvamaan jonkin manuaalin mukaan, hankkeessa nimenomaan riistetään lapselta oikeus ja vapaus kasvaa ja kehittyä luonnollista vauhtiaan, omaa tahtiaan aikuiseksi. Olen varma, että myös syrjäytyneiden määrä vähenisi: Aids-tukikeskuksen työkalupakki-koulutuskutsussa kerrotaan seuraavaa: Heillähän on siellä kirkoissa, synagoogissa ja minareeteissa aina joku henkilö edessä joka on oppinut lukemisen alkeet ja ne muut vain kuuntelevat. Väitätkö siis, että sinä et esim.

Big homoseksuaaliseen brother suomi seksi miten saada mies laukeamaan