Luomu gay meis kalu täynnä

Ei kaikki tummaihoiset raiskaa eikä kaikki romanit varasta. Mutta tajuat varmaan, miten ihmisten asenteet syntyy. Ootko ihan varma että homoja ovat? Varmaan jotain tyyppejä jotka vetää pikku-lasten "pippelinvertailua" aikuisten tyyliin. Eihän toi ole mustakaan hieno juttu jos jotain tommosta tapahtuu varsinkaan jossain julkisessa uimahallissa, mut jos kaks tyyppiä runkkaa jossain saunassa et sää voi olettaa että ne on homoja.

Tiiäksää kyllä ne heterot pojat ja tytötkin leikkii toistensa kanssa Tikkurilan uimahalliin tehtiin remppa, kun homot runkkas ja harrasti seksiä ja kyttäsi pikkupoikia 80luvun lopulla!!

Jaahas,että ihan homot saivat hallin niin huonoon kuntoon,että halliin piti tehdä remppa? Jos siellä olisi vain käynnyt homoja olisi varmaan remppa vasta tiedossa joskus En ihan heti usko tuon remontin johtuneen homoista. Eikö heteroiden keskussdessa ole yhtään runkkaria ,itsensä paljastaajaa ja kalujen vertailijoita? Varmaan ne "tietäjät" jotka tunnistaneet "homoiksi" runkkarit sun muut ovat itse "heteropiilokaappihomoja" ja yrittäneet juttuun mukaan saaden vain pakit.

Jos tuosta kyttäitystä niin kyllä siellä tietyn ikäiset "pikkupojat" katselee miesten ja poikien kaluja verraten niitä omaansa ja tuskin sentään kaikki pikkupojat ovat homoja.

Jos nyt joku näkee jonkun runkkaavan uimahallin pesu ja pukutiloissa uskon et hän on jotain muuta kuin homo. Valitettavasti kaikilla ei ole ne älynlahjat,parasta laatua. Mutta täytyy sanoa että jos jotkut eivät osaa käyttäytyä uimahalleissa niin ne ovat laumoissa kulkevat heteromiehet. Kävin muutama kuukausi sitten katinkulta kylpylässä vuokatissa niin siellä oli sellainen noin 10 hnk jätkäporukka sellaisia vuotiaita nuoria eikä minkäänlaisia käytöstapoja.

Ensinnäkin saunamaailmassa työntyivät naisten puolelle. Ja sitten kun itse olin menossa saunaan niin väittivät että "tänne ei mahdu enää" vaikka olisin kyllä mahtunut sekaan jos olisivat vähäkään tiivistäneet. Ja vielä kolmanneksi kun olivat tulossa saunaan jossa satuin ihan yksin istumaan niin sanoin että tulkaa vain kyllä tänne mahtuu, niin palasivat ovelta takaisin. Joten heteroilla ei ole mitään varaa haukkua homoja. Enpä tuota runkkauksen ihmettä ole sattunut näkemään vaikka tuli v ikäinä aikana "asuttua" uimahallissa ja vkonlopunna molemmat päivät,myöhemmin ihan 17v asti vkonloppuisin.

Ne kerrat jolloin olen nähnyt jotain on olleet kavereitani joilla alkunut seisomaan kalu. Kyllä me pentuna katsottiin "ukkojen" ja muiden poikien kikkelit. Ja niistä sitten keskenään puhuttiin ja odoteltiin et koska se meillä alkaa kasvamaan. Se onkin sitten toinen tarina kuka kavereista oli homo,biseksuaali tai hetero,kaikki me katsottiin. Eipä meitä ainakaan homot ahdistelleet vaikka tiedettiin "muutama" homo.

Enempikin homot miehet piti meidän poikien puolta. Ainahan sen ikäisenä oli jotain siivoojien ja henkilökunnan kanssa erimielisyyksiä. Että ihan turhaa on homoja haukkua etteivät osaa käyttäytyä. Ei mitään tapoja Olen homo, mutta minusta on törkeätä tuoda yleiselle paikalle, kuten uimahallin saunaan, jotain seksitouhujaan. Minulla on mielestäni oikeus käydä uimahallissa ilman, että on katsottava jonkun asiatonta käytöstä. Joukossamme on ihmisiä, jotka ovat ihan pihalla kaikesta tai niin täynnä itseään, ettei muista välitetä.

Toihan on loputon vaiva. Pääsin vaivasta kun lopetin uimahallikäynnit jo 10 vuotta siten. Uin meressä ja kylmissä vuorijärvissä. Sinne ei homot tuu, heh. No ainahan se on homojen syytä Hyvä kun toiset osaa jo runkkaus tavastakin sanoa kuka on homo,bisse tai hetero.

Jos niit on kaksi runkkaamassa niin on vaihto ehtoja useita mitä he ovat.. Hmm jos näkee yksinäisen runkkarin mistä sen tietää et se homo?

Kummallista, kun mies tyydyttää itsensä julkisesti hän on homo,pervo ja pedofiili. Kun nainen tyydyttää itsensä julkisesti se melkein taidetta, kaunista ja kaikki ymmärtävät. I feel freedom when swimming. Kumpaakohan suuntaa tämäkin palsta edustaa? Nykyään ei osata puhua muusta kuin homoista ja seksistä. No kertoo aika paljon sinusta, jos hakeudut sellaisiin keskusteluihin, joissa homoista ja seksistä puhutaan.

Vai hakeudutko niihin vain sen vuoksi, että pääset oman tyhjän mielipiteesi kertomaan? Toki siinä olen kanssasi samaa mieltä, että seksistä on puhetta liiankin kanssa ja huvittavaa on, että heterot puhuu täällä kohta enemmän miesten välisestä seksistä kuin homot itse! Itse en homona paljoa jaksa seksistä jauhaa, saati sitten homoistakaan.

Enemmän kiinnostaa ihminen ihmisenä. Mutta tämä palsta ei kyllä homoja paljoa edusta. Enemmänkin tollojen heterojen käsityksiä, mitä homous mukamas on ja mitä ne homot tekevät. Tuskin täällä montaa homoa edes kirjoittelee. Mutta onhan toki niitäkin homoja, jotka mielellään antaa kuvaa, että homous on vain rietasta seksiä yms. Mutta uskallan väittää, että heterot täällä enimmäkseen kirjoittelee. On kiva niitä omia ennakkoluuloja ja käsityksiä täällä jauhattaa, vaikka suurin osa menee aivan puihin.

Mutta eihän sillä väliä ole, kun heterot päättävät pienessä mielessään miten päin asiat ovat tai tulisi olla. Mutta mitä tuohon aloitukseen tulee, niin kyllähän runkkailu jossain julkisessa paikassa pitäisi olla rangaistava teko. Oli tekijä sitten mitä suuntausta tahansa. Se minua kanssa ihmetyttää, että aloittaja on satavarma, että ne runkkailijat ovat homoja.

Eihän heteroissa esiinny minkäänlaisia perversioita. Ehei, jos joku poikkeavasti käyttäytyy, hänen täytyy olla homo. Mutta nehän ovat synonyymejä keskenään! Monellekkaan homolle, minä mukaanlukien, asia ei varmastikkaan noin ole. Se on heterojen harhainen käsitys asiasta.

Mutta siitähän on helppo huudella ja homoille kettuilla, kun asiasta ei mitään tiedetä, ei ymmärretä, eikä myöskään haluta ymmärtää. Normi heterolle homojen olemassa olo on yks hailee. Sorry, en ole hetero ja nähnyt "homokulduuria" ihan tarpeeksi muodostaakseni siitä mielipiteeni. Kyllä se vaan on toisten selän takana haukkumista ja munahaukkailua. Ja siitä huolimatta teet hyökkäyksen yleistäen joka homon panoja janoavaksi huoraksi?

Juu, varmasti olet sitten kaiken nähnyt ja kokenut, kun tuollaisen "mielipiteen" olet saanut muodostettua. Et sitten ole törmännyt homoihin, jotka eivät ole käsityksesi kaltaisia? Itse en olen homo ja en ole moiseen "kulduuriin" törmännyt, enkä välitä törmätäkkään.

Ei ole minulta pois, jos joku haluaa vain saada koko ajan. Tosin täällä moni kirjoitus menee vihan puolelle ikävä kyllä. Onkin isompi kysymys miten moni biseksuaali edes voi avoimesti elää omana itsenään, koska törmää koko ajan samoihin täällä ilmastuihin ennakkoasenteisiin sekä homojen että heteroiden taholta. Osalle onkin ainoa ratkaisu identifioitua jommaksikummaksi, eikä se automaattisesti tarkoita heteroa, koska homokin on hyväksytympi. Juuri näiden ennakkoasenteiden takia on biseksuaalin todella vaikeaa löytää kumppania, huomattavasti hankalempaa kuin homoilla.

Mihin väitteesi "koska tietäisin ettei toinen osapuoli tosissaan rakastaisi minua kun en ole nainen" oikein nojaa? Em löydä yhtään mitään järkevää selitystä koko heitolle. Biseksuaali voi rakasta yhtälailla miestä kuin naista, joten koko väite on naurettava. Ymmärtäisin asian heteron kohdalla, mutten muuten. Kyllä pitää tylsää elämää viettää jos tuo riittää vuoden vitsiksi. Ja oli olevinaan vitsivitsi juu, mutta helvetin huono sellainen.

Koko viestiketju on mennyt vakuutteluksi että biseksuaalinen mies on luomakunnan kruunu ja tämän tästä mainitaan pettäminen. No sana siitä, jos nykyinen miesystäväni pettäisi niin en tietenkään huutaisi hallelujaata, mutta antaisin sen anteeksi jos siitä ei tulisi tapaa ja JOS se tapahtuisi miehen kanssa. Naisen kanssa petettyään lentäisi pellolle. Miehen kanssa osaisin nähdä syitä miksi pettäminen tapahtui. En ole koskaan pettänyt miesystävääni mutta joskus kyllä mietin millaista olisi seksi jonkun toisentyyppisen miehen kanssa, se ei haittaa koska olen jättänyt sen ajattelun asteelle.

Mutta naisen kanssa tulisi kysymys enkö kelpaa ihmisenä? Ja myönnän etten pidä naisista muuten kuin taiteessa ja viihteessä naisvihaaja, hyiii!! En ole innoissani edes siitä, että miesystäväni on kertonut joskus nuorena yrittäneensä väkisin seurustella naisen kanssa koska ei hyväksynyt homouttaan. Ymmärrän kyllä syyt, mutta jotenkin vain masentaa ajatus että mies on yrittänyt jotain niin ankeaa ja tuhoisaa. Samoin miesystäväni ei hihkunut riemusta kun piirsin kuvan Skyfall-leffan bond-tytöstä Bérénice Marlohesta, koska tämän erikoinen ulkonäkö inspiroi minua.

Ei tietenkään mikään riita tullut, vain sellainen "naisiako piirtelet? Ja lopuksi, jos bi-miehen on niin hankala löytää suhdetta, niin miksei toinen bii kelpaa? Silloinhan kai sekään, kun rupeaa tekemään toista sukupuolta mieli tuota suurempaa ongelmaa? Ja myös ON homoja jotka suosivat bissejä, koska oikeasti tahtoisivat olla heteromiehen kanssa mutta kun se ei ei ymmärrettävästi onnistu, niin sitten heille kelpaa "next best thing".

Rachmael ei tuon peepingtommi1: Hän selvästi on täällä vain haastamassa riitaa. En tuohon vitsiin pureudu enempää, koska se ei muistaaksenikaan ollut keskustelun aloittajan heitto. Homot ovat sen verran arkipäivää, etten todellakaan heidän usko kohtaavan kuin satunnaista syrjintää.

Kerro olevasi biseksuaali mies ja katso miten paljon joka puolelta syrjitään. Luku on huomattavasti korkeampi. Kukaan ei ole vakuutellut biseksuaalin olevan luomakunnan kruunu, enempi homot yrittävät minun nähdäkseni sen kruunun täällä viedä todistelemalla epätoivon vimmalla olevansa niin uskollisia ja mahtavia siinä sivussa biseksuaaleja vihaten.

Toisinsanoen sinusta homojen pettäminen on sallittua, kunhan tapahtuu toisen homon kanssa. Tähän törmää todella usein. Jos et toisen menneisyyttä hyväksy, et hyväksy tätä ihmisenä. Osa homoista seurustelee aikoinaan naisen kanssa ja huomaa homoutensa vasta myöhemmin. Se on minusta luonnollista. Ja kirjoituksestasi tulee naisvastainen asenne ilmi, jota en ymmärrä. Miksi homoilla on tällainen asenne, kun nainen ei ole mitenkään uhka? Silti heistä pitää puhua alentavasti.

Vielä vähemmän ymmärrän yleistä homot vs lesbot asennetta. Voidaankin puhua homot vs muut asenteesta. Miten toisen biseksuaalin on helpompaa löytää toinen bi kuin suhde toisen ihmisen kanssa sukupuolesta riippumatta? Oletko tätä miettinyt yhtään? Eli sinusta ja suuresta osaa homoista, jokainen suuntautuneisuus pariutukoon keskenään.

Homma vaan ei biseksuaalin kohdalla mene näin mustavalkoisesti koska tällöin rakastuu ihmiseen yksilönä sukupuolesta riippumatta. Tätä tuntuu monen olevan todella hankalaa käsittää.

Eikös tuo kolmen kiva tai parinvaihto toimisi myös homoille, jotka haluavat vaihtelua? Kyllä sullakin peeping ja myös aloittajalla. Luullaan, että homot voivat mielellään mennä naimisiin naisen kans. Kyllä se on aina vastentahtoista, ellei ole uskovainen reppana. Ja ei ole bivihaa todeta, että biseksuaalit pettävät enemmän kuin homot. En yleistä, koska sanon, ettei kaikki, ja kyl homotkin pettää, mutta vähemmäm. Olen kuullut niin monta surullista tarinaa ystäviltäni siitä, että AINA tulee se sisäinen kello vastaa.

Mulla on kavereita kummastakin sukupuolesta, jotka on tämän kokenut. Ja niitä on aika monta. Ja sitten bisset syyttävät vihaajiksi, kun eivät ymmärrä sitoutumista.

Miksei bisse vaan jää toisen bissen kans, jos on pieninkin syy epäillä, että sisäinen kello tikittää. Ne bisset, jotka ymmärtävät sanan sitoutuminen voivat sitten pyrkiä homojen ja heteroiden pariin. Itse voisin rehellisesti todeta, että lakkasin liikkumassa homopiireissä ihan sen takia, että missään muussa "kollektiivissa" en ole kokenut niin ikävää ilmapiiriä kuin homojen keskuudessa.

Varmaan jokainen homo, jonka tunnnen, on harrastanut useiden partnereiden kanssa seksiä ilman, että muut hoidot ovat tietäneet asiasta. Eikä usean kanssa deittailu saman päivän aikana ole myöskään kovin epätyypillistä.

Pienet ovat piirit ja kaikki tuntee toisensa - ja hyvin moni juuri sängyn kautta. Mistä muuten tiedät biseksuaalien pettävän enemmän?

Harrastatko bimiehiä ja sitten kerskailet muille miten sait taas ukkomiehen sänkyysi pettämään omaa vaimoaan? Minä esitin asiallisen kannan. Se perustuu kokemuksiin, joita ystäväni on saanut osakseen, ja sitten heität mulle jotain saastaa.

Sulla on käynyt huono tuuri, jos jokanen tuntemasi homo pettää. Homoja saa kritisoida, mutta niin myös bissejä, olen itse huomannnut ongelman. Minä voin ihan hyvin muodostaa suhteen bissen kans. Mul ei oo bivihaa. Pitää kuitenkin varoa rakastumasta liikaa, jos se sisäinen kello alkaa bissellä tikittään.

Ihan vaan varmuuden vuoksi. Taitaa olla aloittaja ja peepingtommi1 sama henkilö. Aloittajalla oli vain hyvin asiallista tekstiä ja järkeviä ajatuksia, joten luin ketjua mielenkiinnolla ja päätin kommentoida omasta näkökulmastani asioita. En todellakaan luule homojen haluavan naimisiin naisen kanssa.

Bivihaa on täällä olevat lukuisat heitot, joita ketjusta löytyy. En todellakaan allekirjoita biseksuaalien pettävän enemmän kuin homot. Minusta pettäminen lähes kuuluu homokulttuuriin, joka muutenkin on yliseksualisoitunut. Toisilla se tikittää toisilla ei. Ei se minusta katso seksuaalista suuntautuneisuutta. Eikä biologinen kello todellakaan tule aina vastaan, se ei pidä paikkaansa.

Osa ystävistäni ei edes halua lapsia ja ovat siinä 30v, jolloin kello tikittää, jos on tikittääkseen. Miten niin biseksuaalit eivät ymmärrä sitoutumista? Tämä on minusta aivan naurettava väite, jota täällä viljellään. Omalla kohdallani olen AINA ollut sitoutunut vain ja ainoastaan yhteen ihmiseen kerrallaan, enkä haikaillut muiden perään. Millä vedät rajan kuka ymmärtää sitoutumisen?

Se ei ole kiveen hakattu käsite, koska myös pettämisen moni käsittää eri tavalla. Saman logiikan mukaan ne homot, jotka haluavat pettää, seurustelkoon keskenään, koska eivät ymmärrä sitoutumista. Mitä edellinen tietää homojen asioista kun ei kerran ole homo. Sinun kirjoitukset ovat mitä vastaisia? Jäin miettimään tuota pettämistä. Meillä biseksuaaleilla tuplatasti enemmän mahdollisuuksia pettämiseen voimme tehdä sen molempiin suuntiin,joten uskon,että petämme homoihin verrattunu myöskin tuplasti.

En ole koskaan kokenut homojen suunnalta vihaa,ainostaan hiemaista katteutta,kun meillä paremmat mahdollisuudut saada seksiä,sillä voimme valita naisista ja miehistä partnerin,olkoon se sittten petämistä tai mitä tahansa. Homovihaton tuo on todella hyvä. Siispä vihatkaamme kaikkia niitä joilta emme saa seksiä. MItä syytä minulla olisi vihata lesboja tai homoja? Ihmettelen vaan homojen asennetta homot vs muu maailma. Täällä kun lukee eri foorumeita tulee homojen asenne harvinaisen selväksi naisia, lesboja ja biseksuaaleja kohtaan.

Jo tämä ketju kertoo jyrkistä asenteista biseksuaaleja kohtaan. Ja kyllä, tiedän homojen asioista ihan tarpeeksi, koska olen siinä maailmassa aikani pyörinyt ja parin miehen kanssa seurustellut pitemmän suhteen, joka ei kaatunut pettämiseen tai naisenkaipuuseen vaan ihan muihin asioihin. Joten kyllä tiedän mistä puhun useamman vuoden kokemuksella. Homomaailma on todella sisäänpäin kääntynyt ja seksikeskeinen. Jos et kuulu sisäpiiriin, olet täysin ulkopuolinen ja kyräilyn kohde.

Se kuuluu olla vähän sulkeutunut. Mut kyl sinne sisäpiiriin varmaa pääsee hyvinkin. Mää oon kuullu sellasia bissejä, jotka yrittää houkutella mua pettään, niiden mielestä muka normaalia ja sitten ihmetellään homojen halua sitoutua. Lesboista en ole saanut kuulla negatiivista.

Siellä päin ei ole ongelmia. Vai tulee vain ilmi jyrkistä asenteista biseksuaaleja kohtaan. Taitaa olla kokemukset sata vuotiaan ja ikä Paljon kokemuksia lyhyessä ajassa! No eihän minulla mitään "useamman" vuoden kokemusta ole,kun vanhimmat lapsetkin on ovat vasta sinuakin vanhempia. Tämä ketju kertoo myöskin muutaman biseksuaalin asenteet,kuin minunkin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minä ymmärsin mitä tuo "asennevamma" kertoi.

Mutta mitäpä sitä selittelemään. Kysymys näille biseksuaaleille mitä ihmettä teette täällä homoille tarkoitetulla keskustelulla? Tuolla ihan alussa on kirjoitettu,Homoseksuaalien oma keskustelupaikka - vain homoille. Enpäs huomannut että on vain homoille tarkoitettu. Huomasin vasta, kun asiasta mainittiin. Vastakysymyksenä mitä homot tekevät biseksuaalien keskusteluissa? Tämä tulee jatkumaan muuten ikuisesti että kävisikö nyt niin että tää tirkistelytommi pitäis päänsä kiinni ja laskeutuis rauha?

Kaduttaa että omasta kallisarvoisesta elämästäni tommoselle menin kertomaan! Homot ovat oikeuksiensa suhteen lasi puoliksi tyhjä -väkeä, pettäviä, irstaita, seksikeskeisiä, itserakkaita, itsekeskeisiä, lapsia haluamattomia, perheen vastaisia, yksinäisen vanhuuden viettäviä, nais- ja bivihaajia, yleistäviä, suuttuvia, toisten keskustelupalstoille tunkeutuvia ja kaikilla mahdollisilla tavoilla aivan perseestä.

No hyvä, olkoon sitten niin. Ei minun sieluni tuosta muserru. Lue sen kaikki postaukset niin selviää mikä se on. Ihme sinäänsä,ettei kukaan ole siitä tehny ilmoitusta ylläpidolle,kuten hänellä itsellään omien sanojen mukaan on tapana tehdä. Enhän ole edes sotaa ollut julistamassa. Olen koko ajan kirjoittanut aivan asialliseen sävyyn.

Jos kommenttini osuvat noin arkaan paikkaan, voi voi. Eli asenne ilmeisesti on täällä että muista saa kirjoittaa mitä haluaa, mutta homoja pitää kohdella silkkihansikkain. Ettekö kestä asiallista kritiikkiä?

Silloin se on kasvun paikka. Kyllä se ottaa vähitellen pattiin, kun haukut homoja koko ajan, ei mitään positiivista, kun taas biseksuaaleja ylistetään maasta taivaisiin. Asiallisen viestin oman mielipiteen ilmaisun sisällön tyyliin,ei kuulu kirjoittaa,tiedän että on näin,tämä on totuus,todellisuudessa et tiedä asioista mitään ja "Jos kommenttini osuvat noin arkaan paikkaan, voi voi" Jos pidät noita asiallisina ja seuraavia,niin se taitaa olla vain "omasta ja äidin"mielestä asiallista.

Myöskin toistat turhan usein sen mitä homot tekee ja teet ihan samaa itse. Eikö sinun peepingtommi1 mielestä ole yhtään provosoivaa aloittaa tuollainen keskustelu homoille tarkoitetulla foorumissa ja sitten sinunkin on tultava vielä lisäämään omat kommenttisi siihen.

Eikö tuo teidän kahden odysseia olisi voitu aloittaa biseksuaaleille varatussa foorumissa. Laske peepingtommi1 kuinka monta nekatiivista kohtaa olet homoista täällä kirjoittanut ja sitten laske vielä ne posetiiviset,sama tee myös biseksuaaleista.

Ensinnäkään en ole homoja haukkunut tietääkseni. Olen sanonut miten näen asioiden olevan. En myöskään ole missään vaiheessa kehunut biseksuaaleja sanallakaan, joten huuhaata sekin väite. Haluatte vain nähdä asiat noin, kun en ole kertomassa miten ylivertaisia homot ovat muihin nähden.

Olen vain kirjoittanut kunkin ryhmän asemasta yhteiskunnassa vertailemalla kumpi on suvaitumpi ryhmä. Aloittanut en tätä ketjua, mutta aloittajan kirjoitus oli sen verran asiaa, että luin ja aloin kommentoimaan. Aloittajaa en tunne enkä tiedä. Lisään kommenttini, jos minulla on jotain sanottavaa, sitä on keskustelu yleensä. Aloittaja on suuri typerys ja aivan asiaton keskustelu homojen palstalla.

Sinäkin olet suuri typerys. Missä kohti väitin että olet kehunut bi: Missä kohtaa kirjoittin haukkumisesta? Herra nyt lukee uudestaan. Et sinä tunnu oikein suvaitsevalta kun et osaa edes homofoorumissa jättää homoja rauhaan.

Minusta sinulla ei ole mitään sanomista tällä palstalla,siitä sinun on turha tulla piipittämään tänne,että tuokin homo syrjii ja suvaitsematon bissejä kohtaan. Tuskin tämä sinun ristiretki saa edes bissejen joukossa kannnatusta. Jospa joku toinen bisse kommetoisi miten kokee tämän keskustelun. Vastaukseni oli tarkoitettu useammalle kirjoittajalle, kuten Henatille, joka kirjoitti "aukut homoja koko ajan, ei mitään positiivista, kun taas biseksuaaleja ylistetään maasta taivaisiin".

MIssään vaiheessa en homoja ole haukkunut yhäkään tietääkseni. Enkä myöskään biseksuaaleista kirjoittanut, kuin heihin kohdistuvista asenteista. Jos tuo on asenteesi, voimme siis olettaa että homot pysyköön homofoorumilla ja jättäköön muut foorumit rauhaan.

Muut ovat vaiettuja ja maton alle lakaistuja. Minusta taas aloittaja kirjoitti hyvin asiallista tekstiä. Silti kaikilla ovat niskavillat pystyssä. Ei todellakaan voi kuin nauraa sinua peepingtommi1 raukka. Mee jo vittuu bisse. Mitä kiksejejä homojen haukkumisesta saat?

No mitä tuolla bi-palstallakaan voi tehdä kun siellä on pelkkiä naisia?? No mitäs ne bisset naisten kanssa tekee? Mitäs kiksejä homot saavat kaikkien muiden haukkumisesta? Monessa ketjussa haukutaan naisia, lesboja ja biseksuaaleja. Keskustelin puhelimessa ystäväni bisse kanssa ja hänellä ei ole tietokonetta. Jatkuu " On erittäin ikävää,että tälläinen häirikkö pilaa bissejen mainetta,en tunnusta tuota bisseksi hän täysi kahjo".

Tuollaista mieltä oli yksi bisse. Olen lukenut päivittäin näitä kommentteja ja olen pettynyt siihen, että koko keskustelu on mennyt homojen ja bi-miesten väittelyksi. Minusta "Peepingtommi 1" on keskustellut aivan asiallisesti. Kunnioitan kyllä kaikkien mielipidettä ja muistutan, että kyllä se bikin lasketaan homoksi, jos vain tunnustetaan kaksi pääryhmää heterot ja homot.

En pidä itseäni yhtään sen parempana kun muita homojakaan. Ainoastaan biit saattavat olla vanhuudessa paremmassa turvassa kuin yksinäinen homo. Homojen vanhuudenturvaksi pitäisi löytyä joku juttu.

Toki lapseton ja vähäsukuinen biikin on täysin samassa kuopassa. Ikää tulee meille kaikille vuosittain lisää ja se tuo tullessa kaikenlaisia ongelmia. Ja yksinäisyys ei ole se vähäisin. Tarkoitukseni olikin herättää miettimään eri-ikäiset homot, mikä muu vaihtoehto voisi olla vanhuudessa kuin viinapullo tai itsari.

Kaunis elämä ei saisi päättyä tällä tavalla. Muistakaa pitää huolta toinen toisistanne myös vanhemmalla iällä. On moitittu miksi kirjoitan tästä asiasta homojen palstalle, niinpä sitä mietin edelleenkin!

Mun orastaneen bi-vihani tää keskustelu on ainakin korottanut potenssiin 7. Voisin sanoa harkitsevani asennettani homoja kohtaan uudelleen kaikkien täällä homopuolella olevien lukemieni kirjoitusten perusteella. Jos ette muita osaa suvaita, ei teitäkään tarvitse silloin suvaita. Oli miten oli, jatkossakin kohtaan tasan tarkkaan ihmiset yksilöinä, koska minua ei kiinnosta eikä minulle kuulu, mitä he makuuhuoneessaan tekevät. Jee ja kaikkia tietty kiinnostaa ja huolettaa ihan vitusti just SUN asenne?

Kertokaa sitten miltä se kuullosti. Toiseksi ollaan kohta menossa toiselle sadall kommenteissa ja postaajaa on samaa mieltä kanssa te mukaan lukien,eikö se kerro teille mitään? Minua ei kiinnosta yhden bimiehen mielipide, jolla on ollut suhteita vaikka kuinka paljon, ja tuntee outoa patologista vihaa homoja kohtaa. Liekö siksi,mkun homo ei alistunut hänen pettämisperverssionssa välikappaleeksi. Liekö myös ilmeisen häiriintynyt, kun ei näe omassa eikä biseksuaalien toiminnassa väärää?

Kehotan peepingtommia vähän miettimään sanomisiaan. Suhteita ei ole vaikka kunka paljon. Kaikki suhteeni ovat kestäneet suht pitkään. Enkä pode mitään patologista vihaa homoja kohtaan. Tämä väite on naurettava. Ei tarvitse yrittää laittaa sanoja toisen suuhun. En ole koskaan pettänyt suhteessa enkä tule pettämään. Mitähän väärää biseksuaalien toiminnassa on, etenkin kun on parisuhteessa täysin uskollinen? Tällöinhän jokaisen toiminnassa on väärää, koska ovat suhteessa uskollisia, eli pettäminen on suvaittua.

Kuulostaa sangen homokulttuuriin sopivalle asenteelle, vaikka toki uskollisia homoparejakin on. Mutta taitaa tässä poikkeus vahvistaa sääntöä. Näin voidaan hyvin helposti kirjoituksesi tulkita. Sinäänsä hauskaa,kun alussa "ei tarvitse yrittää laittaa sanoja toisen suuhun" ja kirjoituksen lopuksi juuri itse laittaa toisten suuhun sanoja. No kai se sitten kuuluu biseksuaaliseen kulttuuriin. En laittanut sanoja suuhun, jos tarkkaan luet. Kysyin asiasta, josta hän itse mainitsi ja sanoin miltä tuo kuulostaa.

Se on eri asia kuin laittaa sanoja toisen suuhun. Hei mä vihaan kaikkea. Bisset on sitä ja sitä,lesbot ihmottavia jne Joo lappalais ukon sanoin,kun sai tietää mitä lesbo tarkoittaa,mä taidan olla kans lesbo miekin nuolen miehlellään immirkäistä. Kyllä niistä ilmi käy asenne muita kohtaan ja niitä ei ole yksi tai kaksi. Ja kohteena ovat kaikki muut kuin homoseksuaalit. Joten kyllä se asenne sieltä selväksi tulee.

Toki ei sama päde onneksi kaikkiin, on niitä järkeviäkin sekä maltillisempia joukossa. Äänekkäimpänä tuolla muissa ketjuissa vaan ovat juuri vihaan kaikkia paitsi homoja asenteella olevat. Kuin myöskin sinä omallasi homovihalla: No voi juma, mikä pakko muka on pukata lapsia kun ei oikeesti vois vähempää kiinnostaa. Ihmisiä on maailmassa muutenkin ihan liikaa ja loppua ei näy -tai näkyy nimenomaan loppu, maailman nimittäin- itsekkäät heterot ja bisset ne vaan lykkää muksuja miettimättä muuta kuin oma itseään.

Puhutko nyt ittes pussiin? Lesbotkin ovat homoja, homoseksuaaleja. Ei ole olemassa mitään "lesboseksuaalia". Homot käsittelevät lesbot omaja joukkonaan ja heidät mielletään omaksi joukoksi. Ja heitäkin vastaan homoilla tuntuu olevan paljon, mutta lesbojen kohdalla myös homoja kohtaan.

Ja yhä edelleen yksikään kirjoitukseni ei ole homovihaa, vaan asiallista tekstiä. Tosin jos on liian herkkänahkainen ja haluaa asiat tulkita väärin, silloin voi ehkä noin todeta. Mikää ei mua estä yrittää läheisen lesbokaverin kanssa lasta. Tulis sellanen 4 kimppa. Ikäväähän se on' mut sen takii kannattaa uhrauksii tehdä: Bissejä kohtaa mulla on kaunaa, hyvästä syystä Sinun kohdallasi ymmärrän kyllä asenteen hyvin.

Tottakai tuollainen aiheuttaa kaunaa, vaikka kaunan pitäisi kohdistua kyseiseen yksilöön, äkkiä sitä leimaa koko ryhmän. Toivottavasti tuo oli vitsi. Et kai oikeasti halua saattaa maailmaan lapsia joiden alkuun paneminen perustuu täydelliseen petokseen ja valheeseen?

Miten niin perustuu täydelliseen petokseen ja valheeseen? Nyt en kyllä ymmärrä tätä pointtia. Jos homo lähtee lasta tekemään naisen kanssa, ymmärrän tuon pointin. Tai jos biseksuaali tekee saman ainoastaan saadakseen lapsen ja vaihtaakseen miehiin, ymmärrän pointin. Jos lapsen tekee kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä ja lapsi on yhteinen päätös, ei tuo päde enää, vaikka toinen osapuoli olisi bi. No minä tarkoitinkin tuolla pointilla homoa.

Bi voi tietenkin hankkia lapsen myös naisen kanssa, mutta vain sillä edellytyksellä että on valmis sitoutumaan vähintään 18 vuodeksi.

Niinhän se pitää, mää yritän sitä tehdä. Se vain vie hetken Eihän mikääb ole hetkessä tapahtunut. Kaikkea hyvää sinulle kuitenkin ja hän tosiaan oli vain yksi mätä omena puussa. Mätä omena nimeltään peepingtommi1 joka jaksaa jokaista naurattaa ja dissata niitä joiden mielipide ei mielytä ja likettää omia.

Niin minun mielipiteeni on nyt se että kaikki biseksuaalit ovat mielenvikaisia ja jos nyt tämä ei sovi Herra peepingtommi1: Olet toitottanut sen perään että homot olisivat sitä.

Nyt ovat ihan mukavasti ja asiallisesti vastaillut sinulle ja sinä olet leimannut kaikki juuri tollaisiksi jota tiedän biseksuaalisten olevan ja tämä on se tosi. Kunniota nyt toista näkökantaa. Kuinka moni on Qruiserilainen? Lisätkää tämän keskustelun linkki sinne. Sehän on herran suosikki temmellyskenttä. En viitsi väsätä käyttistä yhden paskan takia sinne,kun näyttää olevan tuollaista porukkaa kuin peepingtommi1. Eikö peepingtommi1 saa enään tarpeeksi tyydytystä qruiserissa,eikö se riitä että olet pilannut koko Qruiserin jo?

Sanoisinko saaneeni täällä monet hyvät naurut, kun on lukenut tätä homo-osiota S En ole myöskään dissannut niitä, joiden mielipide ei miellytä. Ainostaan kommentoinut asiallisesti takaisin, jota ilmeisesti täällä ei saisi tehdä. On se kumma, etteivät ihmiset kykene asialliseen keskusteluun hyvästä ajatuksiaherättävästä kirjoituksesta vaan heti heitetään rasistikortti tiskiin ja dissataan täysillä.

Olen myös sanonut jokaisella olevan oikeus omaan mielipiteeseensä ja niin myös on. Pelasta Hulluilta kanssa olen aivan eri mieltä, mutta hän haluaa asiat nähdä noin niin nähköön. Hänellä on siihen oikeus. Tuntuu vain, että jokaisen kirjoituksen pointti on mennyt ohi kokonaan ja keskitytty vain leikkimään marttyyria. Peepingtommi sinun kirjoitustyylisi ei ole asiallinen,sillä se on sättivän kärtyisää ja ylimielisen oman ajatuksen oikeassa julistamista. Homo foorumissa oleva keskustelu johon olet osallistunut,ensinkään ei ole asiallinen ja hyvällä kirjoitustyylillä edes kirjoitettu on hyökkäävä ja määräilevä.

Molemmat kirjoittaa erittäin saman tyylisesti joten voi olla sama kirjoittaja ja molemmat kehuvat toisiaan keskustelussa joka vahvistaa nimimerkit samaksi henkilöksi.

Sinulle "asiaa lyyli" vain tiedoksi, että kummatkin niin minä aloittaja kuin Peepingtommikin kirjoitamme toisiaan tuntematta. Meillä nyt vain on samankaltainen näkökanta ja kokemus asiasta. Kumpikaan ei vihaa ja miksi voisikaan vihata omaa seksuaallisuttaan eikä hauku homoja.

Ja jos luet koko sarjan, niin huomaat kyllä, että on siellä joku muukin bi-mies kirjoittanut jotakin. Minun tarkoitukseni on pelkästään toivoa lisää suvaitsevaisuutta erilaisuuden hyväksymiseen.

On paljon poikkeuksia "normaalista" homoseksuaallisuudesta. Voidsin mainita juuri bi-sek. Jokainen pitäisi saada elää oman seksuaallissutensa kanssa myös vanhana turvallisesti. Oma tarkoitukseni on ollut herätellä näkemään tilanne homokuplan ulkopuolelta anteeksi jos ilmaus loukkaa, ei ole tarkoitus. Yhä edelleen näen tilanteen olevan, mitä olen kirjoittanut eikä sättimisenne asiattomuudesta tmv.

Mitä syytä minulla vieläkään on vihata homoja? Minua ei kiinnosta ihmisen seksuaalinen suuntautuneisuus vaan millainen hän on ihmisenä. Tämän perusteella luon mielipiteeni ihmisestä. Homokulttuurista taas minulla on oma käsitys. Ja kyllä ne asenteet alkavat muuttua, kun lukee täällä eri ketjuja ja näkee homojen asenteet. Te ette kumpikaan jos sitten haluaette olla eri henkilö,ette halua tai ette ymmärrä mitä luette ja kirjoitatte. Asia on nyt yksinkertaisesti niin.

Turha teidän on tuosta kirjoittaa,sillä ette osaa kertoa asiaa niin ettei se olisi sättivä ja homovastaista haukkumista,ainoastaan munaatte itseänne vieläkin lisää,jos sen lisääminen on mahdollista. Hei mulla on ajatus! Tässä on nyt selvästi senssien paikka! Molempia yhdistää sama käsitys homoukulttuurin huikeasta pahuudesta ja koska ensin mainittu nyt ilmeisesti voi ihmettä! Sittenhän voitte vaikka molemmat yhdessä tai erikseen alkaa vongata lesboa avikseen ja sitte vaan muide paksuks!

Eläkää niinkuin saarnaatte, osoittakaa ettette ole paskahousuja. Homotiainen,etkö tiedä peilin kanssa rakasteminen saattaa olla vaarallista,etenkin siinä kiihkeimmassa kohtaa voi peli mennä rikki. Just just, todella järkevää. Homokulttuurin keskiössä nyt vaan on seksi ja muna, se ei kiistämällä mihinkään siitä muutu. Jos aiotte kulttuuristanne tehdä muuta kuin yliseksualisoidun, niin muuttakaa sitä. Jopa homot itse myöntävät kulttuurinsa olevan tällainen ja olen homojen kanssa keskustellut asiasta.

Lyylille vaan terveiset, että ymmärrän mitä kirjoitan, tietyllä ryhmällä vaan tuntuu olean tarve kääntää asiat siten, että saatte marttyyriksi itsenne. Tämä linkki kertoo miten paljon mitä sinä ymmärrät http: Mitä siinä kiemurtelet kuin lapamato heti kun itse tarvis tehdä muutakin kuin aukoa päätään? Vai eksä kestä pikku kyseenalaistusta? Vai eikö oma lutukka lesbovaimo ja lapset vaan houkuta? Et kai vaan halua olla itsekeskeinen ja itserakas sinkku?

Semmosiahan ne on kaikki sinkut, eiku sori, se olikin tietty vain HOMOsinkut. Ei ollut mikään sattuma että lukujen HIV epidemia räjähti homojen keskuudessa ja vei ennenaikaiseen hautaan lukemattomia homoja. Epidemian syy oli homojen hillitön promiskuiteetti ja haluttomuus pitää kondomia vaikka se oli jo tuolloin keksitty. Jee, muistan joskus vuosia sitte Voguessa eräs ukkeli pyrki saunassa juttusille ja sano olevansa paikalla ensimmäistä kertaa muttei viimestä, oli naisen kans yhdessä kanssa mutta "kovasti tämäkin puoli kiinnostaa", tokasin vaan vastaukseks että enpä tiä kun mulla on vaan tää yks puoli ja äijällä meni jauhot suuhun kun ei heti ollukaan ketarat levällään.

No kenties siks että mitäs se lesbojen, naisten ja heterojen puolella tasteleva bizze siel homosaunassa teki kunnei muna ja seksi kiinnosta kun homoja?

Ja juu homoja kuoli luvulla paljon samon kun bisse miehiä , kaikkihan ton tietää. Päästä vaan paskanen nauru, ei se ainakaan mua haittaa. Niin, miehethän eivät yleensäkään ole naisia huomattavasti enemmän seksin perään ja tuon aikainen irstas piilohomo-kulttuurihan ei myöskään pahentanut tuota HIV asiaa, ei.

Siihenhän ei myöskään vaikuta se, että lesboseksi painoittuu enempi oraaliin ja käsipelii, tai siihen että naisten välisessä seksissä on vähemmän kehonnesteitä pelissä. Lesboseksi on tilastollisesti kaikista vähiten sairausaltista. Ennen kuin syyllistät vain homoja kaikesta, mieti miksi esimerkiksi tippurista on viimeaikoina ollut raportteja antibioottiresistanssista. Voisiko syy olla mm. Kaikkeenhan on katsos nykyään lääke ja kortsulla ehkäistään lähinnä raskautta, sehän vasta paha nakki olisikin!

Lesbojen pienet sukupuolitauti määrät johtuvat siitä että tuon vähemmistön naiset eivät ole niin irstaita kuin homot koska naiset eivät yleensäkään mene sänkyy jokaisen vastaantulijan kanssa. Vai voisitko kuvitella lesboja lesbosaunassa nuolemassa ja sormettamassa toisiaan tai jossain pornokaupan cruisin alueella nussimassa kuin puput: D Ja mitä tippuriin tulee niin eikö se muka tartu homoihin? Kortsuja käytetään yhtä paljon taudeilta suojautumiseen kuin raskauden ehkäisyyn. Sitten ovat tietysti herpes ja kondylooma mutta niitä ei ilmeisesti homopiireissä pidetä minään.

Jo se peepingtommin asiallinen kirjoittelu on nähty täällä kuin myöskin Qruiserissa. Qruiserissa solvaat jatkuvasti samaa henkilöä jota on jatkunut pitempään aikaan ja luulet sitten että joku voisi edes uskoa mitä kirjoitat. Peepingtommi jos sinä olet tota mieltä homokulttuurista ja minä eri mieltä miksi juuri sinun mielipiteesi pitäsi olla "se ainoa oikea"? Toi mitä Lyylille vastasit "tietyllä ryhmällä" kertoo sen,muuta ei ole kuin se sinun oikea TIETO ja ei muuta saa olla.

Sinä et tiedä paljoakaan homoista tai yleensäkään elämästä,luettuani kaikki mitä olet täällä ja qruiserissa kirjoittanut,selvitti minulle mikä oikein olet. Kerranko te bisset olette niin hyviä ja te homot niin pahoja. Miksi bissekultuuriin kuuluu insesti? Omia lapsia pannaan ja se aivan sama onko kyseessä poika tai tyttölapsi? Miksi bisseitä löytyy eniten pedofiilejä? Sekö se sitä teidän suvaitsevaa kulttuuria on? Peepingtommi ottanut jo esille kaiken pahan homoista ja tässä nyt teille sitä omaanne herkkua.

Suvaitsevasti homot on tuostakin asiasta pitäneet turpansa kiinni. Sinulla on oma mielipiteesi ja kunnioitan sitä. En ole sanonut kertaakaan mielipiteeni olevan ainoa oikea. Ei se insesti nimenomaan bissekulttuuriin kuulu, sitä ilmenee kaikissa kulttuureissa. Koska en asiaan ole perehtynyt, en ota kantaa enempää.

Kuvasit muuten juuri homokulttuurin osuvasti, pannaan kaikkea mikä liikkuu tosin erolla, että asiasta huudellaan. Ja mitä pettämiseen tulee, homokulttuurissa se on hyvin yleistä samaten biseksuaalien kohdalla. Ainoalla erotuksella, että bi pettää, koska ei voi tulla kaapista ulos nykyasenteiden takia. Oli miten oli, pettäminen on minusta aina tuomittavaa. Ja ei, asiasta ei ole pidetty turpaa kiinni.

Ja ei, sanat suvaitsevaisuus ja homo eivät esiinny samassa lauseessa. Kuule jos joku yks sanoo että biit panee omia kakaroitaan niin silloinhan se on tyhjentävä totuus koko bi-populaatiosta. Ilmeisesti homo jota peepingtommi1: Itse asiassa niistä voisi pelkän kohteliaisuuden vuoksi ottaa hiukan pois Ja homosuhde on bi-, nais. Homothan ovat absoluuttinen paha. Eiväthän ne ITSE toki voi omia asioitaan ajaa, jonkun homon on passattava eteen.

Näin siitäkin huolimatta että monet homojärjestöt, kuten allout. Peepingtommi1 en todellakaan kuvaillut homoja siinä se kertoo biseksuaali miehestä.

Miksi halusit vääntää sen,että olisin sanonut homoista noin? Etkö kunnioita minun mielipidettäni,ei ole oikein vääristellä toisten ilmaisuja itselleen sopiviksi. Peepingtommille tiedoksi aikoinaan ennen kristin uskoa Suomen niemen rannikolla palvoltiin miehen sukupuoli elintä nimeltää Jumi ,en nyt muista oliko se uskonnon nimi vai mikä..

Siinä paljon muna keskeistä kulttuuria. Kyllä se hetero seksissäkin on tuo rakastelukin on aika muna ja pannu voittoista,joten se muna keskeisyys on muissakin kulttuureissa kun homokulttuurissa.

Olet peepingtommi unohtanut että rakastaminen ja seksi on eri asia,on rakkautta seksiä rahasta,ilman rahaa seksin halusta,on kokeilevaa seksiä ja oikeata rakkautta johon kuuluu seksi. Voidaanko tuon mukaan sitten vetää tuo muna keskeisyys päätös,yhtä hyvin voidaa heteromiesten kesken vetää se johtopäätös että se pillu keskeinen ja taasen heteronaisten on muna keskeinen. Gayboiga Turha yrittää laittaa sanoja toisen suuhun, se ei voi kuin mennä metsään.

Olkoon homot mitä haluavat olla. Suvaitsevaisuutta voisitte opetella lisää. Japanissa penistä juhlitaan hedelmällisyyden symbolina vuosittain. Oma kokemus taas heteroseksistä on aivan toinen. Se on tunnepitoisempaa minusta kuin miehen kanssa.

Miehenkin kanssa voi olla tunteita pelissä ja onkin suhteessa, mutta muutoin minusta heteroseksi on muuta kuin munakeskeistä. Jos tuo homokulttuurin yliseksualisoint johtuu kaltaisistani ihmisistä, miksi osa homoista myöntää asian olevan näin? Ja jos asia ei ole näin, miksi homoilla on erilaisia panoluolia? Ja mitä baareihin tulee, siellä ensin katsotaan mitä on päällä , sen jälkeen millainen olet ja siinä on tuomiosi. Herkussa sama meininki lievempänä ja kummastakin haetaan panoa.

Homokulttuuri ei ole minulle todellakaan vierasta, siihen on turha vedota. Olen sitä aikoinani vuosia nähnyt. Nyt kun peepingtommille on tullut selväksi homojen kanta ja mitä he ovat,miksi jatkat tätä. Oletko lapsellinen,tyhmä vai molempia ja haluat vain jatkaa homojen sättimistä? Eikö nyt olisi viisasta kääntää katse lesboja tai transsuja kohti ja sinulla on jo tekstit valmiina vaihdat sanat homo ja muna,heille sopivaksi. Aika turhaa sinun on jatkaa keskustelua homojen ainoastaan jatkaminen tarkoittaa "jatkanpas täs vittuilua homoille".

Mitä nyt homoluoliin tulee muistaakseni heteroilla on myöskin omia luolia. No tuon ikäsellä nyt ei ole niin paljon kokemuksia jokaiselta alalta että niillä pitäisi nyt hirveän paljon revitellä turpaansa.

En kyllä ole heteroiden kohdalla vastaaviin luoliin törmännyt kertaakaan. Homojen kohdalla niihin kyllä törmää aika yllättävän usein, joten kyllä sekin kielii omaa kieltään "homokulttuurista". En ole vieläkään sättinyt, vaan kritisoinut. Jos sättimistä on eriävä mielipide, jota ei kestetä, niin sitten olen sättinyt. Vai onko kaikki muu sättimistä, kuin homojen ylistäminen? Siltä alkaa enempi kuulostaa asia korvaani. Niitä löytyy heteroille ihan omia luolia. Aurinkorannoilla ihan tietyt ravintolat.

Italiassa,ranskassa ja espanjassa on paikallisilla ihan omat heteroluolat kuin myös homoluolat. Jos nyt pitäisi pääkaupunki seudulta mainita,minun tiedot vanhoja,muutin pois suomesta esim. Muistan oli ihan lehtien lööpeissä,kun helsingissä kärysi muutama tälläinen"yksityinen" heteroluola Kritisoinin kritiikki varmaankin sinulle selittää wikipedia luulen.

Heteroluolista hiukan,Helsingissä on jo yli sadan vuoden perinne niistä. Jo suurruhtinaskunnan aikaan tunnettiin Töölönlahden pohjois puoli eli Hakaniemen alue monesta epämääräisestä "luolasta" Aika pumpulissa on peepingtommi elännyt,kun niistä ole tietoinen,kuin nykyisistäkään.

Tietysti homoluolien tyyli tulee räikeästi esiin,kun niitä on suhteellisen vähän Suomessa,käyttäjä kuntaan verrattuna ja olisi kummaan jos sinne hakeudutaan seksiä hakemaan,ettei se näkyisi. Jos tekisin peepingtommin periaattella päätökset,niin jokainen ravintola on "seksiluola".

Olet valittanut bisse osaton keskustelusta ylläpidolle ja monesta muustakin. Onneksi siellä on sellaisia jolta sana lipsahtaa. Taitaapi edelläoleva katkera kaarina olla huonolla tuulella: Eikö ole flaksi käynyt?

Kyllä noista baareista tiedän, joista seuraa haetaan. Niissä ei heteropuolella sentään ole panokoppeja kuten Herculeksessa aikoinaan oli. Eikä myöskään dark roomeja tmv, joita löytyykään yllättäen mistä baareista. Ja jos jatkamme homokulttuurin seksualisoinnin listausta, kesäisin ei edes puistoissa housut pysy jalassa porukalla. Ja sitten sanotaan, että homokulttuuri on vain ah niin korkeakulttuuria, eikä mitään panokeskeistä? Yhteydessä ylläpitoon kerran, koska toivoin aloittamani ketjun poistoa.

Enkä suureen ääneen vaan asiallisesti. Tässä taidettiinkin nähdä juoruilusta hyvä esimerkki ja miten yksityisyyden suojaa loukataan. Mistä juuri tiedät et ne homoja?? Eikö miteenkään voisi olla kaksi bisseä? Kertoiko ne sulle et ovat homoja? Vai oliko molemmilla lappu jossa luki ollaan homoja? Hmm jos vaikka huijasivat suo kun bisset ovat kaapissa ; hyvä se kaikki on leimata homojen niskaan!!!

Mistä tiiät näiden kaikkien suuntauksen noinkin tarkkaan? Joo naura ihan rauhassa. Etkö nyt itse ole yhtään ahdasmielinen ja suvaitsematon syrjijä! Joo ihan varmasti homomestoissa kaikki on homoja: Eiköhän sulla ole nousut nyt kusi päähän kun kaikessa näet vain homoja ja niiden nurjan puolen.

No jos täällä on jonkun yksityisyyttä loukattu niin sehän on jo poliisi asia. Nimittäin ylläpidolla ei ole oikeutta levitellä kenenkään henkilötietoja, vaan heitä koskee täydellinen vaitiolo velvollisuus, samallalailla kuten esimerkiksi lääkäreitä sairaanhoitajia ja psykiatreja. Johan nyt täällä ollan äksyjä,isot miehet? Ihan naurettavaa väittää homoja irstaiksi ja panokeskeisiksi.

Lesbothan ovat vielä pahempia, monta kertaa olen nähnyt muijia dtm: Olet tainnut silmäsi ummistaa asialta: Mites ne lesbot sitten panee, vaikka nyt ravintolan vessassa? Mun on jotenkin vaikea mieltää lesbojen "panemista", koska olen mieltänyt panemisen niin, että joku panee jotakin johonkin.

Eihän lebot voi panna, koska se keskeinen komponetti puuttuu? Mielellään todistaisin livenä lesbojen panemista, jos he mukaan kutsuisivat: Jospa ne lesboillakin on kädet ja kieli ,niih meinas noi jalat unohtua ja pää: Ei kai he ole sen kummemman näköisiä ulkoisesti kun me muutkaan.

No miksi sitä sitten kutsutaan jossei panemiseksi? Jep tulipa luettua ja aika turhaa turinaa suurimmalta osaltaan. Ainakin yhden viha toisia suuntauksia kohtaan tuli ihan selvästi esille,hänen jokaisessa viestissään. No kyseinen herrahan on nyt erittäin tunnettu toisissa foorumeissa ja medioissa. Eräässäkin mediassa toi suureen meteliin esiin Setan rekrytoinnista hän seuraavaa: Toivottavasti valiokuntaan saatte hyvän porukan ja muutosta aikaan.

Transihmisten asiat ovat kyllä jääneet jalkoihin minusta ja ovat retuperällä. Muut ovatkin sitten vaiettu täysin. Joskus olen toimintaan osallistunut, muttei ollut minua varten. En muista missään törmänneeni yhtä sisäänpäin lämpiävään porukkaan kuin siellä.

Niin vastasin, kun ehdotettiin Setan toimintaan mukaan menemistä. Omat kokemukseni ovat huonot, mutta toivon silti tuon Setan trans valiokunnan saavan jotain aikaan. Kai sitä saa toivoa toisille hyvää, vaikken järjestöstä pidäkään? Olisi kannattanut ehkä ottaa myös välikommentti mukaan, johon vastasin, mutta näinhän se kirjoittaja sai oman asenteensa paremmin näkyviin. Eriytän tuon, koska se keskittyy tiettyyn ryhmään. Toisaalta Setan toiminta on koko ajan pyörinyt homojen ympärillä joo, mutta tuo toivottavasti saa aikaan jotain.

MInulle on turha ehdottaa Setan toimintaan mukaan menemistä, kuten tuossa välissä tehtiin, koska kokemukseni on mitä on.

Unohtui taas asia, ettei toisille saa toivoa mitään hyvää, anteeksi en tee samaa virhettä toiste: Onneks kun on tätä Elämää, ei tule täällä roikuttua väijymässä minuutilleen jokaista käännettä toisin kuin Peepingtommillatuntuu olevan.

Mutta pisti viimeisimmistä vauhkoamisista silmään, ettei "heteroilla muka ole panokoppeja" tms. No kyllä huomaa että on rajoittunutta ja suojattua elämää vietetty.

Itse olen vieraillut homotuttavan ylläpitämässä pubissa -asiakkaat heteroja- ja kyseinen tuttava esitteli parisängyllä varustetun, oikein nätin makuuhuoneen, joka oli vuokrattavissa iltaa kohti kun ylväällä, ei-seksikeskeisellä, siveällä ja uskollisella heteroasiakkaalla teki hiukan vierasta vituraa mieli Mistä tämä peepingtom muka luulee että juontuu että julkisesti kutevalle heteroparille englanninkielisissä maissa fraasinomaisesti huudellaan "get a room"?

Olen heterobaareja enemmän kiertänyt, enkä moisiin ole yhtään missään törmännyt. Homobaarien kohdalla taas tilanne on toinen. Miksihän homoille ei moista huudeta tuli vaan mieleen? Suu vahdossa jauhat sontaa vain.

Sun baarin kiertämiset voi ihan tarkkaan arvata. Sinähän se oot heitellyt eniten lokaa homojen niskaan ku kaikki muut yhteensä koko Suomi Hyvin meni sun tiedot ihan nappiin tos setan jutus,ei voi yhtään uskoo mitään mistä vauhkoot. Jos noin paljon tiedät minusta, missäs baareissa olen kiertänyt?

On tullut nähtyä Suomen ja muiden maiden yöelämää ihan kivasti ja ainoastaan panokoppeja on ollut homobaareissa, joihin olen eksynyt. Et ilmeisesti osaa erottaa asiaa ja lokaa. Ai niin homoista kaikki kritisointi on loanheittoa. Unohtuu tämä asia aina joskus, anteeksi: Setan toiminnasta on kokemusta, olen siihen erehtynyt aikoinaan menemään mukaan.

Hyvä vaan, jos saisivat jotain aikaan muiden kuin homojen eteen. Kyllä nuo panokopit ovat osoitus homojen alhaisesta moraalista sillä mikään ei estä homoakaan lähtemästä mieleisensä miehen kanssa jomman kumman kämpille. Ja luulisi se olevan paljon mukavampi paneskella pehmeässä sängyssä kaikessa rauhassa. En tiedä missä baareissa olette pyörineet,mutta minulla 40v kokemus baareista viideltä mantereelta ja olen törmännyt myöskin heterobaareissa panokoppeihin ja niitä on huomattavasti enemmän kuin homojen panokoppibaareja.

..

Luomu gay meis kalu täynnä

Seksikäs naiset Riihimäki / By forum helsinki gay escort tampere keilahalli netistä julkkis porn hellää seksiä luomu tissit thai escorts kuntosali hieronta tallinna ilmais seksivideot oikea mies naitu pillu kulli pillu hotmail salasanan lemmikit suomi24 thaimaa kaksonen ja tykkää naisessa pillu täynnä johanna tukiainen. helmikuu chat forever kerava eturauhasen hieronta rakel liekki suomi24 gay naintivideoita suomi24 thaimaa kaksonen ja tykkää naisessa pillu täynnä johanna ilmais seksivideot oikea mies naitu pillu kulli pillu hotmail salasanan vaihto vittu romanttisia elokuvia hyvä deitti-ilmoitus isot luomu tissit ilmaista seksi. maaliskuu Nyt tarvitaan Chat- koodi Seksi on usean gay-miehen mielessä, video ilmais gay videota naisen ejakulaatio äiti antaa. kulli pillu hot Todella Huolissaan Seuranhaku Seksi Luomu Tissit Suutarinmäki. Sexitreffit mature escorts On se vaan surkeeta, et suomi on täynnä mieleterveysongelmaisia miehiä.

KULLI KALUSSA HOMOSEKSUAALISEEN VAIMOLLE VIERASTA MUNAA

Tuntuu, että heterot ei yleensä kestä kunnon löylyjä. Heti alkaa päät menemään alas kun vähän selässä tuntuu löyly.. Kukin on yksilö, joten älä yleistä. Onko niin vaikea tajuta, että kaikki homot eivät ole itsensäpaljestelijoita? Miksi pitää leimata ryhmä kun yksi käyttäytyy huonosti? Mutta ei sun mulle kannata olla vihainen vaan niille homoille, jotka käyttäytyy tällä tavalla. Ei kaikki tummaihoiset raiskaa eikä kaikki romanit varasta.

Mutta tajuat varmaan, miten ihmisten asenteet syntyy. Ootko ihan varma että homoja ovat? Varmaan jotain tyyppejä jotka vetää pikku-lasten "pippelinvertailua" aikuisten tyyliin. Eihän toi ole mustakaan hieno juttu jos jotain tommosta tapahtuu varsinkaan jossain julkisessa uimahallissa, mut jos kaks tyyppiä runkkaa jossain saunassa et sää voi olettaa että ne on homoja.

Tiiäksää kyllä ne heterot pojat ja tytötkin leikkii toistensa kanssa Tikkurilan uimahalliin tehtiin remppa, kun homot runkkas ja harrasti seksiä ja kyttäsi pikkupoikia 80luvun lopulla!! Jaahas,että ihan homot saivat hallin niin huonoon kuntoon,että halliin piti tehdä remppa? Jos siellä olisi vain käynnyt homoja olisi varmaan remppa vasta tiedossa joskus En ihan heti usko tuon remontin johtuneen homoista.

Eikö heteroiden keskussdessa ole yhtään runkkaria ,itsensä paljastaajaa ja kalujen vertailijoita? Varmaan ne "tietäjät" jotka tunnistaneet "homoiksi" runkkarit sun muut ovat itse "heteropiilokaappihomoja" ja yrittäneet juttuun mukaan saaden vain pakit.

Jos tuosta kyttäitystä niin kyllä siellä tietyn ikäiset "pikkupojat" katselee miesten ja poikien kaluja verraten niitä omaansa ja tuskin sentään kaikki pikkupojat ovat homoja. Jos nyt joku näkee jonkun runkkaavan uimahallin pesu ja pukutiloissa uskon et hän on jotain muuta kuin homo. Valitettavasti kaikilla ei ole ne älynlahjat,parasta laatua. Mutta täytyy sanoa että jos jotkut eivät osaa käyttäytyä uimahalleissa niin ne ovat laumoissa kulkevat heteromiehet.

Kävin muutama kuukausi sitten katinkulta kylpylässä vuokatissa niin siellä oli sellainen noin 10 hnk jätkäporukka sellaisia vuotiaita nuoria eikä minkäänlaisia käytöstapoja.

Ensinnäkin saunamaailmassa työntyivät naisten puolelle. Ja sitten kun itse olin menossa saunaan niin väittivät että "tänne ei mahdu enää" vaikka olisin kyllä mahtunut sekaan jos olisivat vähäkään tiivistäneet. Ja vielä kolmanneksi kun olivat tulossa saunaan jossa satuin ihan yksin istumaan niin sanoin että tulkaa vain kyllä tänne mahtuu, niin palasivat ovelta takaisin. Joten heteroilla ei ole mitään varaa haukkua homoja. Enpä tuota runkkauksen ihmettä ole sattunut näkemään vaikka tuli v ikäinä aikana "asuttua" uimahallissa ja vkonlopunna molemmat päivät,myöhemmin ihan 17v asti vkonloppuisin.

Ne kerrat jolloin olen nähnyt jotain on olleet kavereitani joilla alkunut seisomaan kalu. Kyllä me pentuna katsottiin "ukkojen" ja muiden poikien kikkelit. Ja niistä sitten keskenään puhuttiin ja odoteltiin et koska se meillä alkaa kasvamaan.

Se onkin sitten toinen tarina kuka kavereista oli homo,biseksuaali tai hetero,kaikki me katsottiin. Eipä meitä ainakaan homot ahdistelleet vaikka tiedettiin "muutama" homo. Enempikin homot miehet piti meidän poikien puolta.

Ainahan sen ikäisenä oli jotain siivoojien ja henkilökunnan kanssa erimielisyyksiä. Että ihan turhaa on homoja haukkua etteivät osaa käyttäytyä.

Ei mitään tapoja Olen homo, mutta minusta on törkeätä tuoda yleiselle paikalle, kuten uimahallin saunaan, jotain seksitouhujaan. Minulla on mielestäni oikeus käydä uimahallissa ilman, että on katsottava jonkun asiatonta käytöstä. Joukossamme on ihmisiä, jotka ovat ihan pihalla kaikesta tai niin täynnä itseään, ettei muista välitetä. Toihan on loputon vaiva. Pääsin vaivasta kun lopetin uimahallikäynnit jo 10 vuotta siten.

Uin meressä ja kylmissä vuorijärvissä. Sinne ei homot tuu, heh. No ainahan se on homojen syytä Hyvä kun toiset osaa jo runkkaus tavastakin sanoa kuka on homo,bisse tai hetero. Jos niit on kaksi runkkaamassa niin on vaihto ehtoja useita mitä he ovat.. Hmm jos näkee yksinäisen runkkarin mistä sen tietää et se homo? Kummallista, kun mies tyydyttää itsensä julkisesti hän on homo,pervo ja pedofiili.

Kun nainen tyydyttää itsensä julkisesti se melkein taidetta, kaunista ja kaikki ymmärtävät. I feel freedom when swimming.

Kumpaakohan suuntaa tämäkin palsta edustaa? Nykyään ei osata puhua muusta kuin homoista ja seksistä. No kertoo aika paljon sinusta, jos hakeudut sellaisiin keskusteluihin, joissa homoista ja seksistä puhutaan. Vai hakeudutko niihin vain sen vuoksi, että pääset oman tyhjän mielipiteesi kertomaan?

Toki siinä olen kanssasi samaa mieltä, että seksistä on puhetta liiankin kanssa ja huvittavaa on, että heterot puhuu täällä kohta enemmän miesten välisestä seksistä kuin homot itse! Itse en homona paljoa jaksa seksistä jauhaa, saati sitten homoistakaan. Enemmän kiinnostaa ihminen ihmisenä. Mutta tämä palsta ei kyllä homoja paljoa edusta.

Enemmänkin tollojen heterojen käsityksiä, mitä homous mukamas on ja mitä ne homot tekevät. Tuskin täällä montaa homoa edes kirjoittelee. Mutta onhan toki niitäkin homoja, jotka mielellään antaa kuvaa, että homous on vain rietasta seksiä yms. Mutta uskallan väittää, että heterot täällä enimmäkseen kirjoittelee.

On kiva niitä omia ennakkoluuloja ja käsityksiä täällä jauhattaa, vaikka suurin osa menee aivan puihin. Mutta eihän sillä väliä ole, kun heterot päättävät pienessä mielessään miten päin asiat ovat tai tulisi olla. Mutta mitä tuohon aloitukseen tulee, niin kyllähän runkkailu jossain julkisessa paikassa pitäisi olla rangaistava teko. Oli tekijä sitten mitä suuntausta tahansa. Se minua kanssa ihmetyttää, että aloittaja on satavarma, että ne runkkailijat ovat homoja.

Eihän heteroissa esiinny minkäänlaisia perversioita. Ehei, jos joku poikkeavasti käyttäytyy, hänen täytyy olla homo. Mutta nehän ovat synonyymejä keskenään! Monellekkaan homolle, minä mukaanlukien, asia ei varmastikkaan noin ole. Se on heterojen harhainen käsitys asiasta. Mutta siitähän on helppo huudella ja homoille kettuilla, kun asiasta ei mitään tiedetä, ei ymmärretä, eikä myöskään haluta ymmärtää.

Normi heterolle homojen olemassa olo on yks hailee. Sorry, en ole hetero ja nähnyt "homokulduuria" ihan tarpeeksi muodostaakseni siitä mielipiteeni. Toki kai kaikki tietävät tai ainakin luulevansa tietää jonkun harvan parin jotka ovat olleet vuosikymmeniä yhdessä.

Toki heterosuhteetkin kariutuvat, mutta suhteessa pitkiä heteroavioliittoja löytyy paljon, paljon enemmän kuin homoliittoja. Miksi sitten homot vaativat avioliittoa, eikö rek.. Minusta bi-miehenä avioliitto on naisen ja miehen välinen eikä sitä voi sekoittaa mihinkään tasa-arvoon. Avo-liitto, avioliitto ja rek. Miksi homoliitot sitten ovat niin lyhyitä. Monesti vuotta kestäviä.

Monesti se "ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen" eli joku tulee väliin. Ehkä suurin on se, että luullaan olevansa rakastuneita eli sekoitetaan rakkaus ja ihastuminen keskenään.

Alussa se kyllä se kantaa, mutta ensimmäisen erimielisyyden tullessa suhde katkeaa ennen aikoijaan, koska "liima" puuttuu suhteesta.. Yksi huono puoli heterosuhteen verrattuna on lapsi. Monesti lapsi pitää heterosuhteessa parin yhdessä pienissä vastoinkäymisissä. Hyvin itsekeskeisiä ja -rakkaita. Yksi suuri puute on myös, etteivät kumppanit aina tunne toisen seksaallisuutta tarpeeksi Heteroseksi on hyvin yksinkertaista verrattuna homoseksiin , jossa monta eri versiota harrastaa sitä.

Toiven voi tykätä imeä penistä kun taas toinen ei haluasi ottaa toisen elintä lutkuttaakseen. Toinen voikin pitää enemmän oman tutun kätensä työstä kun vieraan. Anaaliseksiin suhtaudutaan tunnepohjaisesti eikä omista päähänpiittymistä päästä eroon.

Seksitä pitäisi puhua todella paljon ennen suhteen alkamista. Jos kaksi btm tai kaksi top kaveria liittyvät yhteen, niin se on jo ennakkoon tuhon tuomittua.

Omia halujaan ei kukaan vuosien aikana pysty kumoamaan Toki hetki suhteen alussa. Onko se yksineläjän elämä sitten niin tuhon tuomittu. Ei sitä voi täydentää kivoilla ja hyvillä harrastuksilla ja etsimällä kaveriseuraa heteropuolelta, niin miehistä kuin naisistakin. Viinapullo ei saisi olla se homon paras ystävä, kuten liian usein käy.

Nuorella iällä ei ole vaikeuksia, mutta myöhemmällä keski-iällä sekä vanhana yksinäisyys voi olla raastava, ellei sille itse tee mitään jo etukäteen nuoruudessa.

Bi- miehet ovat toki paremmassa suojassa oman perheen parissa. Monesti vittuilllaan, että käyttää avioliittoa suojakilpenä. Toki näinkin joku voi tehdä ja ajatella, mutta ei ole aina totuus. Ja moni bi-mies ei myöhemmällä iällä enää halua homosuhteita, vaan keskitty muuhun. Ja jos harrastaakin irtosuhteita, niin sekin on jokaisen oma asia.

Paras ratkaisu olisi se, että homonuori ja lesbonuori perustaisivat perheen jossa olisi peini vapaus kummallakin liikkua rajan yli.

Toki kukaan lesbo ei ala toisen piiaksi, vaan kummatkin hoitaisivat perhetyöt sopimuksensa mukaisesti. Yhteinen lapsikin olisi mahdollista keinohedelmöitystä apuna käyttäen. Kaikki nuoret homot nyt lesbojahtiin. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Suolen tyhjennys apteekkituotteilla Mulla on sellainen pieni vesipumppu suolen tyhjennystä varten.

Mä elän vaan itseäni ja omaa minuuttani. Varten siksi mä olen oman elämäni toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. En välitä vitt uakaan muista ihmisistä. Kavereita ja panokumppaneita riittää näin nuorella iällä. Voi hyvä luoja mitä tekstiä! Luuletko sinä tosiaan että homot on yhtä tasapainottomia haahuilioita kuin te bisset?

Sinä vielä yllytät homoja valehteluun. Elä sinä sen akkas kans vaan sitä valheellista kulissi elämääs kunhan et sotke siihen lapsia kärsimään valheistasi. Mutta anna homojen elää rehellistä homoelämää rauhassa! D Voin sanoa ihan homopiireissä pyörineenä ja paljon homoja tuntevana ihmisenä, ja itse homona, että kyllä se pettäminen on aika maksimaalista juurikin homojen keskuudessa.

Biseksuaaleja ukkomiehiä mollataan vain siksi, että he sattuva tykkäämään myös naisista ja nuolevat ""silakkapillua"". Homot ovat jostain syystä todella katkeria biseksuaaleille miehille ja syyttelemässä niitä kaksoiselämästä, vaikka itse saattavat olla todella epärehellisiä kumppaneilleen.

Nykyään kaveraan aika paljon juurikin heterojen kanssa ja kyllä niillä on aivan eri meiningit kuin homoilla. Ei sitä selän takana juoruamista, mustasukkaisuusdraamoja, päihdekeskeisyyttä ja oman seksuaalisuuden liputtelua jaksa edes homo katsoa. Bisset helvettii tältä palstalta, eläkä rupee tääl puuttumaa toisten asioihin. Ei sitä kukaan itseään arvostama homo halua.

Sitten kun ehdotta, että mene hetero naimisiin naisen kanssa ja nussi miestä, onko se mies vihaa? Jos ei nussi, sitten vihaa vai? Ei ole muuta kuin nämä kaksi optiota? Monikohan miehistä ottaisi naisen, jos tällä ei olisi alapäässä sitä asiaa, jota on kutsuttu myös maailman vakaimmaksi pankiksi Ja mitähän naisvihaa toikin oli?

Se, etten haluu tuhlata elämääni asuen samas talos naisen kans ei tee musta naisvihaajaa. Vaikka bissereppanat jotain sellaista sanois. Pysykää nyt helvetti vieköön sitten naisis, kun niistä tykkäätte. Ja jumalauta te tässä naisvihaajia ootte, kun petätte naisianne harrastamalla irtoseksiä jonkun toisen bissereppanan kanssa. Homot kun ei halua olla pettämisen välikappale.

Ootte sekä nais, että homovihaajia. Nyt kaikki bisset bissejahtii. Antaka muiden olla rauhassa. Sori nyt vaan, mutta kyllä tuo biseksuaalivihasi on aika häikäisevää. Homolle on aika ookoo tuo pettäminen ja muita käsketään huolehtimaan ""omista asioistaan"", mutta sitten biseksuaalien päälle syljetään koska petettävä onkin nainen, vaikka toisaalla suorastaan halveksitaan naisia ja sitä ""silakkalaatikkoa"".

Ja aika kummallista tuo miten aluksi halveksut bissejen tapaa pettää ja hakea seksikumppaneita, mutta sitten kehoitatkin bissejä bissejahtiin ja käsket jättää muut rauhaan. Ehkä enemmän mietityttää, että mitä biseksuaalin elämä sinua liikuttaa? Onko se sinulta pois, jos biseksuaalit hakevat toisistaan seuraa? Vai onko komealta biseksuaalimieheltä tullut pakit tai menny sukset ristiin ja nyt olet katkera?

Joissain kohdissa olen samaa mieltä, homon kohtalo usein on yksinäisyys ja viina on tauti, kansallisellakin tasolla. Yksinäisyyskin on melkein kansantauti tässä kylmässä, välillä lähes Aspergermaisessa maassa. Suhteutettuna määrään niitä pitkäkestoisia suhteitakin varmaan onkin vähemmän. Jos nyt tuntuu siltä, niin mieti aikaa 20v sitten ja sitäkin aikaisemmin. Parisuhde oli varmaankin mahdoton käsite kiitos ympäristön asenteiden. Noihin aikoihin nähden nykypäivä on paljon miedompaa.

Mutta aivan turhaan lyttäät niitä, joilla on se pitkäkestoinen parisuhde, jotka haluavat avioliittoa, ja niin edelleen.

Avioliitto laillisena käsitteenä on aivan eri asia kuin "papin aamen". Papin aamenet eivät saa tulla lain eteen. Seurakuntien ja kirkon tulisi itsensä kesken päättää, mikä heidän kantansa on. En ymmärrä mitä ihmettä tarkoitat anaaliseksin tunnepohjaisuudella tai heteroseksin yksinkertaisuudella ja muilla graafisilla kuvailuillasi? Aivan hyvin voisin väittää vastaan, että heteroseksi se vasta monimutkaista onkin; täytyy tehdä rituaalia jos toista ja sittenkään ei ole varmaa, saatko mitään.

Kaksi samansukupuolista tietävät paremmin mistä pitävät, ja ovat halukkaampia tyydyttämään toista pelkästä seksin ilosta eikä mistään rituaalipeleistä. Parhaassa tapauksessa joudut painostuksesta menemään naimisiin, ettet jää kavereistasi jälkeen. Sukupuolisia eroja on, mutta yksilöllisyys on se, mikä ratkaisee.

Bi-miehet ovat harmaa käsite. Itsestä tuntuu, että suuri osa "bi-miehistä" ovat juuri noita jotka menevät naimisiin naisen kanssa painostuksesta ja huomaavat että miestähän tässä kaivataan. Valitat siitä, että homot ovat pinnallisia, mutta samaan aikaan agendasi on ajaa heitä pinnalliseen avioliittoon ja harrastaa suhteen ulkopuolista, samansukupuolista seksiä?

Tuohan on sitä itsepetosta jos mikä ja aiheuttaa takapakkia kaikelle kehitykselle. En tiedä mikä tämä utopiasi on, mutta se ei todellisuudessa toimi kuin heteroille ja salaisten suhteiden tapauksessa myös bi-miehille.

Samansukupuolisten suhteiden ei tulisi olla minkäänlainen "oikku" muiden silmissä. Ole rehellisesti sitä mieltä kuin olet, mutta älä vesitä tuolla lailla.

Mutta kun näitä teidän tarinoita lueskelee niin teillä homoilla ei aivoissanne liiku yhtään mikään muu kuin paneskelu ja kyrvän hyvinvointi,tunnetasoltanne olette aivan vajaamielisten huumehörhöjen tasolla.

Nuo kaikki havaintosi pohjustat siis Suoli Näillä palstoilla pyörii samat aiheet ja samat kummajaiset, paras on kun pysyy poissa koko sivustolta ja kun samaan päätöksen heittää TV-tarjonnan pois jättämisen, on psyyke jo huomattavasti paremmalla mallilla. Itse käyn täällä satunnaisesti katsastamassa, jospa jotain järkevää olisi.

Valitettavaa, mutta oli kyseessä sitten mikä tahansa homosivusto niin hörhöjen määrä on huomattavan moninkertainen. En tiedä tai tajua mistä sellainen sitten voisi johtua, mutta jos ja kun löydät vaikkapa qruiserista mieleistä seuraa, niin eipä aikaakaan kun pintaa raaputtamalla alkaa tyypistä paljastumaan asioita, jotka laskevvat tyypin luotettavuuden aivan nolliin. Olet miettinyt paljon, mutta olet silti pihalla. Me homot emme ole biseksuaaleja, piste.

Mitään rajan yli vetoa ei ole. Homo-lesbo -pari olisi vain kämppispari, joka hakisi lämpöä mistä sattuisi saamaan. Irtosuhteet ovat huomattavasti pahempi asia, kuin mollaamasi 4 vuoden seurustelut ihanan miehen rinnalla. Mitä yksi yö on yön rinnalla? Ystävät ja kämppikset voivat tarjota elinikäistä ystävyyttä ilman parisuhdettakin. Sen saamme helposti ilman kulissiliittoakin.

Kuten itse sanoit, sänkyyn ja suhteeseen ei tulisi hypätä tutustumatta. Kahden miehen välinen suhde on paljon muutakin kuin seksiä. Niin toivoisi heterollakin olevan. Silti kaksi top-miestä voi hyvin löytää yhteisen sävelen myös makuuhuoneen puolella. Ihminen ei ole eläin.

Me kykenemme hellyyteen, jota eivät pelkät vaistot ohjaa. Heteroilla on kumma disneymäinen käsitys yksinäisyydestä ja itsekkyydestä. Se, että homolla ei ole perhettä, ei tee miehestä yksinäistä eikä itsekästä. Huomasitko miten itsekäs sinä olet: Suomi24 on jo itsessään palsta jonka perusteella ei kannata kenenkään mieltään pahottaa: Olen mielenkiinnolla lukenut vastauksia ajatuksia 1 viestiini.

Osa kirjoituksista on ollut älykkäitä vastauksia ja toiset taas sitä vähemmän. Jokaisella on mielipide oikeus ja kunnioitan sitä. Pällimäisenä on käteen jäänet ovat ns. En muistaakseni kehottanut ketään bisseä hakemaan miesseuraa tai jos niin, peruutan sen nyt. Tarkoitukseni oli kertoa niille nuorille homoille ja lesbotytöille, että ne voisivat siitä liitossa myös hakea seksuaallisuuttaan omasta sukupuolestaan vaikka vuoroviikon.

Koska parisuhde on vain tekninen. Lähes jokainen nainen oli sitten hetero, lesbo tai bi haluaa sen lapsen,. Onhan toki myös homoja joille isyys merkitsee paljon. Tässä nyt olisi mahdollisuus toteuttaa se toive muullakin tavalla kuin sillä luomumenetelmällä. Ja minusta on aina parempi, että lapsella on äiti ja isä kuin kaksi äitiä tai kaksi isää. Toki rakkautta lapsi saa aivan varmasti enemmänkin kuin monessa heteroliitossa.

Muuten homojen "hilserajan" yli menee, että bi-mies voi todella rakastaa naista. Ei kukaan homo voi mennä avioliittoon naisen kanssa tai siitä tulee yhden yön kestävä sillä homo ei pysty hoitamaan ns. Puheet kulisseista voisi jo lopettaa.

Kysyisin "alle 30" missä niitä syanidikapseleita myydään, rautakaupassako?. Kyllä seksi heteroseksissä on yksinkertaisempaa. Naisella on aukko johon kovettunut penis. Esileikit ovat asia erikseen ja niitä on myös homoseksissä. Tämä nyt yleisellä tasolla. En vesitä mielipiteitäni, vaan kerron vain yhden totuuden ja annan lukijan kertoa sen toisen. Kyllä kämppiksiä ja kavereita löytyy riittävästi kun on nuori ja asuu pk. Mutta kun mennään maaseudulle jonnekin takahikiällä, niin mistä löytää maataloista niitä kämppiksiä ja saman mieliä kavereita.

Taitaa olla nuppineulan etsimistä heinäsuovasta. Monesti nuorella iällä ei tulee ajateltua, että itse myös vanhenee. Oletan, että jossain jo 60 vuoden iässä taitaa olla aika vaikea löytää seuraa, Keski-ikä koko ajan kohoaa, joten miettimistä on, miten hoitaa itsensä vuoden iässä kun voimat heikkenee ja yhteiskunnan apu vähenee.

Pitäisi päästä terveyskeskusjonoihin ja kokeisiin jne. Jalat ja kädet tutisevat. Noita nyt on vain tullut nähdyksi. Eikä siinä paljon auta toisen saman ikäisenkään apu.

Vastuu siirtyy silloin nuoremmille sukupolville. On hyvä jos omistaa sisarusten lapsia jotka auttavat setää tai enoa käytännön asioissa. Mutta niitä ei kaikilla ole. Ruotsi on edelläkävijä monessakin asiassa ja myös tässä. Siellä on "veljeskoteja" joihin vanhat homot voivat hakeutua.

Palvelutalo, Oma rauha, mutta palvelu pelaa. Seuraava kappale ei ole tosikoiden luettavaksi. Jos Suomeen perustetaan samanlainen, niin pidetään yhdessä huoli, että henkilökunnaksi palkataan vain ainoastaan alle 30 vuotiaita salskeita miehillä joilla ei saa olla senttiäkään löysää ihraa vartalolla. Kaikki läskiset nuoret ainoastaan autotallien ja katujen siivoukseen.

Pisin määräaikainen työsopimus 10 vuotta eikä yhtään pidempi. Fan sortuu nyt myös itse siihen mistä hän muita syyttää. Linja näyttäisi olevan hyvin pitkälle se, että homoihin ei saisi kohdistaa minkäänlaista kritiikkiä, mutta sitten biseksuaalien ja heterojen suuhun voidaan tunkea ihan mitä tahansa. Jos itse kykenet tekemään tuollaisia yleistyksiä, niin miksi olet noin kovalla puollustuskannalla kun joku kehtaa arvostella homoja?

Elikkä haluat onnettomia ihmisiä lisää. Koeta nyt jo tajuta et homo ei saa lesbosta mitää kiksejä. Se olis vaan taakka. Ja sit kehotat irtoseksiin pysyvvän parisuhteen sjaan. Voisit ymmärtää, että bisset ovat aivan eri juttu. Et pysty neuvomaan ketään homoa, koska olet bisse. Bisse pystyy rakastaan naista, homo ei. Se kulissiliitto tuottais pelkkää tuskaa ja pahaa oloa. Parhaiten menis niin, että bisset pysyköön omissa piireissään.

Ei tartte mainostaa pettämistä ja irtoseksielämää ilman mitään tunteita sitä toista kohtaan. Se toinen on siis vaan bissen seksilelu. Eli bisset takas omalle palstalle viettämään irstasta elämäänsä. Mä ennemmin elän koko ikäni vaikka vuotiaaksi yksin omassa itserakkaassa ja -keskeisessä homoudessani ennenkuin halvennan itseäni jonkun naisen kanssa ilveilemällä.

Ja juu seurustelen HOMOsuhteessa. Lapsia en todellakaan halua sen voin jo 4. Mikä itseisarvo lisääntyminen muuten muka on? Paitsi huterossa mies-nainen suhteessa, missä bi-miehen tekee pikkusen parrua mieli ja hankitaan muksu pitämään liitto koossa. No joo, provohan tuo AP on tai sitten joku miesteniskureissullaan pakit saanut ukkomies, jonka pitää hakea hiukan revanssia. Sen haistaa tällaisestä muka huvittuneen ylimielisestä nautin-keskustelusta-viisaita vastauksia-tyhmiä vastauksia-ollaanpas-sitä-tosikkoa-hihhii!

Mutta jos olis tosi kyseessä, niin ylipäätään on turha väitellä sellaisen kanssa joka syyttää homoja argumenteilla jotka pätevät täysin omaan itseensä: Luulen että tähänkin tulee vastaukseksi jotain teko-itsevarmaa virnuilua, mutta se vain osoittaa että olen oikeassa. Kaikki nuoret homot nyt lesbojahtiin Miksi pitäisi alkaa leikkiä kotia, koska jossain on jollain sopivat värkit, jotka sopivat yhteen?

Vai tarkoititko, että lisääntyminen on niiden värkkien primäärinen käyttökohde? Sinulla ei näytä olevan edes alkeellisintakaan näkemystä siitä, mikä on ihmisen seksuaalisuus ja miten se toimii. Mitähän ihmettä luulet tuollaisesta parisuhteesta irtoavan, joka on jokinlainen perheyritystä vastaava yritysmuoto eikä mikään parisuhde? Taidat itse olla kotoisin just tuollaisesta perheestä, koska usein ihmiset ovat sokeita omaksumilleen elämäntavoille, joita sinun kohdallasi vaikuttaisi olevan; vanhempien tunteettomuus toisiaan ja lapsiaan kohtaan, hyödyntavoittelu, jonkinlainen omituinen velvollisuudentunto sukua kohtaan?

Missähän ihmeen Pohjois-Suomen uskonnollisessa pers'lävessä se sinäkin olet siinnyt? Ja mitä tulee bisseihin, nehän ne vasta ovatkin sen homoseksin perässä vanhemmalla iällä ja ihmekös tuo, kun ovat juuri eläneet noiden sinun "elämänviisauksiesi" mukaan; on perhe, tukahdutettu seksivietti, pettämistä, joka lopulta tuhoaa perheen, teeskentelyä ja elämistä toisten, lähinnä suvun ja uskon, mukaan.

Jos käännämme tuon tekstin ylösalaisin, se kertoo oikeastaan sinun elämänvalinnoistasi, eikö niin? Jotkut täällä ei näköjään edes tiedä mitä biseksuaalisuus tarkoittaa. Harmittavan monet, lähinnä homot ja lesbot luulee että bisset on pelkän seksin perässä.

Se että mies on bi ei todellakaan tarkoita että sitä kyrpää on saatava vaikka olisikin suhteessa naisen kanssa. Ei ne bisset sukupuolielimien kanssa seurustele, vaikka jotkut homot niin näköjään luuleekin.

Pettäjiä tietysti aina löytyy, mutta sillä ei ole mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa. Biseksuaalin on vaikea ymmärtää uskollisuutta. Aloittaja selvästi pitää homoseksiä pelkkänä leikkinä, johon ei liity uskollisuutta. Ikään kuin olisi oikeaa seksiä ja leikkiseksiä. Meillä ja heteroilla seksuaalisuudelle on suunta ja siksi vihjailut siitä, että "kokeilisit vähän aidan tostakin puolta" ovat irstaita.

Olet aivoton ja suvaitsematon juntti. Ja sitten itketään kun homoille ei riitä ymmärrystä? Tottahan tuo että ironista tekstiä täällä tulee, mutta jokaisella stereotypialla on toisaalta alkunsa. Ehkä sinun omassa päässäsi kyllä, muta väitätkö sitten myös, että homo ei kykene olemaan yhden kanssa kun muitakin miehiä pitäisi päästä jatkuvasti kokeilemaan? Logiikkasi mukaan näin olisi näppylät. Jos siis haluat että sinua ei tuomittaisi, niin älä myöskään tuomitse muita.

Mistäköhän se mahtaa sitten johtua, että vaikka rakkautta riittää muille jaettavaksi, hyvin, hyvin harva bisse pariutuu homon tai lesbon kanssa?

Sen sijaan bissepalsta on täynnää rakkaudennälkäistä ruikutusta. Tuomitsen muuten muuten oikein mielelläni, koska en ole kristitty. Aika moni homo on myös eronnut kirkosta, joten lopeta noiden uskonnollisten sitaattien suoltaminen, koska niihin on turha vedota. Kirkolla on niin huono maine, että et vakuuta ketään. Tyypillinen bisse miehen elämänkaari. Ensin mennään naisen kanssa yhteen, vannotaan vihkivala tehdään lapsi kenties kaksi, ja kun muutama vuosi on kulunut niin ilmoitetaan perheelle että "sori mutta nyt minä joudun jättämään teidät kun minä tykkäänkin miehistä".

No sitten mennäänkin vuorostaan miehen kanssa yhteen, rekisteröidään kenties parisuhdekkin ja jälleen vannotaan "ikuista rakkautta".

Ja taas kun on jonkun aikaa kulunut niin ilmoitetaan miehelle että "sori nyt vaan mutta minä haluan sittenkin elää naisen kanssa". Ja tämä sama juupas eipäs leikki jatkuu läpi elämän. On aika jännää lukea teidän kannanottojanne. Tuntuu siltä, että osa lukee kirjoitustani myös tahallaan väärin tai sitten olen kirjoittanut epäselvästi mitä tarkoitan.

Toki on siellä tarkoituksellakin jokin heitto. Selvennän nyt vähän mielipiteitäni. En halveksi homosuhteita enkä pidä sitä huonompana kuin heterosuhteita jne. Enkä myöskään tarkoituksella ole aiheuttamassa ahdistusta ja mielipahaa kellekään. Mikä oli aiheeni, niin siitä ei monikaan katso olevan valmis keskustelemaan.

Nimittäin, miten aikoo selvitä yksin tässä elämässä siinä vaiheessa kun ikää pakostakin karttuu. Tiedän, että on olemassa erakkoluonteita joille yksineläminen ei tuota tuskaa. Mutta aina silloin tällöin törmää nuoriin, jotka miettivät jo asioita etukäteen.

Ja näitä nuoria ajattelin kirjoituksellani. Mitä mahdollisuuksia heillä voisi olla viidenkymmenen ikävuoden jälkeen. Suomalainen sanalasku sanoo, että "niin makaat kuin petat" Monia elämänpäätöksiä pitää tehdä jo pari-kolmikymppisenä. Oikein hyvä jos löytää homon parisuhteeseen. Mutta Suomi on iso ja harvaan asuttu maa, joten se ei aina helppoa. Voisi olla hyvä, että hakeutuu jo nuoruudessa isommille paikkakunnille eikä jäädä tuppukylään.

Tarkoitukseni on vain virittää keskustelua niistä mahdollisuuksista joita voisi olla yksinäisen vanhuuden varalta. Ei moittia ketään eikä yllyttää seksiin eikä selibaattiin. Miehet ovat jostain syystä taipuvaisempia yksinäisyyden kirouksiin viinaan, mielen häiriöön, itsemurhin kuin taas naiset, jotka usein elävät osan tai kokonaan yksin elämänsä vanhat piiat, lesket.

Kerro mitä sinä teet tai ajattelet tekeväsi vuotiaana?. Kukaan sitä tarkalleen voi tietää, mutta kaikilla on joku ajatus varmaankin. Nyky yhteiskunnasta ei taida siinä olla paljon apua.

Minkä takia minun pitäisi perustaa perhe lesbon kanssa, ryhtyä suhteeseen, jossa kumpikin olisi onneton? Pelkkä ystävyyssuhde se olisi, ei mitään muuta.

Ja puhuit lasten hankkimisesta? No niinhän siinä sitten luultavasti kävisi, että kun muksut on pyöräytetty, nainen ottaa ja lähtee suhteeseen toisen naisen kanssa vieden lapset mukanaan.

Eipä siinä isällä paljon sananvaltaa olisi. Kyllä on lapsellista ajattelua ja osoittaa ettei tällä bi-provolla taida olla paljon omakohtaista kokemusta. Tarvisisiko ITSE raahata nainen vihille ja alkaa jälkikasvua puskemaan?

Ettäkö kakarat ja avioliitto muka takaavat jonkun seurallisen ja hyvän vanhuuden? Montako kertaa käykin niin, että puolisot kuolevat tai ottavat eron ja aikuistuneet lapset eivät piittaa hevonpersettä iäkkäästä vanhemmastaan, ellei sitten olla jotain peräkammarin poikia ja tyttöjä joilla ei oma elämä ainakaan taloudellisesti suju? Ei ne peräkammarin lapsetkaan osaa aina arvostaa, kun ei ole ikinä kotoa päästy. Täällä se homojen suvaitsemattomuus muiden erilaisuutta tuleekin hyvin selkeästi ilmi.

Minusta aloittaja kirjoitti asiasta asiana, mutta tuo on aina ollut vaikea pala homoille. Joka kerran, kun erotilastot tuodaan esiin ja homot mainitaan, alkaa samanlainen riitely. Tilastot ovat mitä ovat ja kertovat vain osan totuutta. Pelottaako asia näin paljon? Ja sitten heti alkaa biviha, joka on homoille myös tyypillistä. Ei se bissen elämänkaari ole sitä, mitä aiemmin joku väitti.

Toiset voivat olla hyvinkin onnellisesti naimisissa koko ikänsä kaipaamatta toista sukupuolta kuin mitä oma kumppani on.

Se on ainoastaan oma valinta. Jos kerran biseksuaaleilla heittää mieliteko noin paljon, minkä takia homot sitten pettävät todella usein? Eikö heille pitäisi riittää tämän logiikan mukaan kumppani, kun ei toinen sukupuoli kiinnosta lainkaan? Homojen yksinäisyyteen vaikuttaa voimakkaasti jokaisen omat valinnat. Rakentaako toimivan suhteen, pettääkö, haluaako elää yhdessä vai liidellä kukasta kukkaan.

Tässä suhteessa mielipide voi hyvinkin muuttua vuosien varrella, mutta iän kasvamisen myötä ovat pariutumishalukkaat jo luultavimmin pariutuneita jo. Aina on hienoa, jos kaksi ihmistä toisensa löytävät ja rakentavat toimivan suhteen. Tulee muuten hyvin ilmi biseksuaalin kanta homoja kohtaan. Etkö ole homovihainen kun muistat jokaisessa postauksessa kertoa,että homot ovat suvaisemattomia ja ovat vihaavat biseksuaaleja. Mistä johtuu sinun homoviha? Miksi haluat kertoa homojen olevan biseksuaaleja vihaavia,kun kerran asia ei todellakaan ole näin.

Lueppa ketjua tarkemmin ja katsopa muista S Ei siellä ole muuta kuin vihamielistä tekstiä. Ja kun tätäkin ketjua lukee, on homojen kanta biseksuaaleja kohtaan avoimen syrjivä.

Tästä herääkin kysymys, pitääkö homot hyväksyä, jos he eivät ole valmiita muita hyväksymään. Oma kantani ei ole syrjivä eikä homovastainen. En arvostele ihmisiä heidän suuntautuneisuutensa mukaan vaan ihan sen mukaan, millainen yksilö on. Huomattu sinun vihamielisyys homoja kohtaan. Sitten olet sisäistänyt kirjoitukseni väärin. Täällähän se piippari taas mesoaa tutussa aiheessaan välillä qruiserissa paasaa samaa jopa kolmella eri nimimerkillä ja suomi Niin, mutta pitääkö bisse alkaa tuputtaa homolle tuhoontuomittua ja onnetonta elämää, kuin elämää NAISEN kanssa, olkoonkin että tämä olisi lesbo..

Suhde ilman seksiä ja romanttisia tunteita on pelkkä ystävyyssuhde. Minulla on yksi todella hyvä lesbokaveri, mutta että alttarilleko se siis sinun mielestäsi pitäisi viedä? Ja minkäköhän helvetin takia, mitä se muka muuttaisi? Ainakaan en huomannut mitään tuputtamista täällä, eikä tuputtamista tarvitse minusta tehdä. En ainakaan itse sitä tee. Onko se oikeutus, etenkin kun aloittaja ei tuputtanut minusta, hyökätä jatkuvasti bissejä vastaan syrjivästi? Miksi homot kokevat kaikki muut uhkana?

Uskollisuutta ei ainakaan minun ole lainkaan vaikea ymmärtää, vaan se on selviö. Jos homot ymmärtävät uskollisuuden niin hyvin, miksi sitten vieraissa juostaan? Tällöin homot joko eivät ymmärrä uskollisuutta tai eivät välitä siitä hakiessaan pelkästään nautintoa. Miksi tällöin pitää edes ryhtyä suhteeseen?

Mitähän täällä muut olette tehneet kuin yleistäneet bisset? Nyt kun homoja yleistetään, ollaan barrikaadeilla. Mikä yksinoikeus homoilla on täten yleistää? Om aivan tiedossa, että homot juoksevat vieraissa kuin toiset juoksevat cooperin testissä.

Se vaan nyt kuuluu ilmeisesti homokulttuuriin, mutta onneksi kaikki eivät näin toimi. Myöskään biseksuaalit eivät kaikki automaattisesti ole pettäjiä. Itse olen ollut suhteessa homojen ja heteroiden kanssa ilman pettämistä.

Suhteet eivät kaatuneet seksuaalisuuteeni vaan aivan muihin seikkoihin. Kyllä bi voi rakentaa aivan tasan tarkkaan toimivan suhteen homon, heteron tai toisen biseksuaalin kanssa.

Niin tyypillistä bissen ajattelua. Itse yleistät ihan yhtä törkeästi homoja, mutta sehän on ihan OK mokomia bi-vihaajia kohtaan? Taitaa kuulua peepingin maailmaan paha viha homoja kohtaan. No eipä sitten homot kovinkaan useasti vieraissa käy,hmm viimeiseksi juoksin cooperin Bisset on kuin jotkut uskonlahkot että yritetään väkisin tuputtaa omia oppejaan eri henkisille.

Koittakaa nyt vihdoin ymmärtää että homoja ei naiset kiinnosta. Emme tarvitse teidän oppejanne kiitos! No jos kerran siitäkin olet eri mieltä että homoja ei naiset kiinnosta, niin silloin en edes puhu "sinusta", koska silloinhan et edes ole homo vaan bisse, vaikka kuin yrität toisin väittää.

Joten älä yritä esiintyä täällä homon roolissa jos et oikeasti sitä ole! No kun en ole "siitäkin" eri mieltä, vaikka yritätkin sanojani muuksi vääntää. Toinen juttu on se, että kyllä minä tiedän kuule olevani ihan homo, kun minua ei kiinnosta naiset ja miehen kanssa olen elänyt kohta kymmenen vuotta, joten älä tule mulle selittämään mikä minä olen.

Se että minä olen homo, niin olen myöskin sinut sen ajatuksen kanssa, että on olemassa myös biseksuaaleja, aseksuaaleja, transsukupuolisia, heteroja jne. Ihan suoraan sanottuna minua vituttaa suurimmassa osassa homoja juuri toi, että aletaan määrittelemään sitä kuka mitäkin edustaa ja sitten se oma homous onkin sellainen asia, jota ei saa millään tavalla kritisoida ilman, että leimautuu homofobiksi tms. Jos et liputa sateenkaarilippua, halua kuulua johonkin homokollektiiviin ja sinua etoo päälleliimatut maneerit ja stereotypiat, niin mielipidepalstalla sinusta muuttuukin hetkessä kaappihomo, kulissiliitossa elävä biseksuaali ukkomies tai joku muu vastaava.

En ymmärrä miten voin olla sellainen kun elän ihan avoimesti toisen homomiehen kanssa. Kaikkia eivät miellytä queer-elämäntapa ja ihan ymmärrettävää, että provosoivasti käyttäytyvä ja pukeutuva, idioottihuomiota hakeva saattaa saada osakseen huomiota juurikin idiooteilta.

En kyllä ole huomannut mitään tuputusta, enkä itse tuputa mitään. Vaikka mitään ei tuputtaisi, jos ketjussa mainitaan muut kuin homot, ollaan heti lähes natsikorttia löymässä pöytään ja niskakarvat pystyssä. Johtuu selvästi siitä, että homoista muita ei ole olemassa kuin heterot, eivätkä heterot koe kiinnostusta homoja kohtaan. Koska homot ovat aikoinaan kokeneet syrjintää, kantavat näemmä kaunansa muihin ryhmiin syrjimällä heitä.

Tältä se oikeasti alkaa jo kuulostaa. Jos homoista yleistät yhden asian, yleistät törkeästi. Tällaista ajattelua tukee erinomaisesti Rachmaelin kirjoitus, josta asenne tulee selkeästi ilmi. Tuputuksen ketjuani lukiessa mainitsevat sitäpaitsi ainoastaan homot, joten sekin kertoo todella paljon. Miten jotain biitä ylipäätään edes voi syrjiä kun on etuoikeutetummassa asemassa. Biihän voi viettää heteron elämää ja olla siten syrjinnältä suojassa.

Ei kukaan homovihaajakaan koskaan mainitse biseksuaaleja tai edes lesbojakaan usein, se on AINA homot jotka saavat kaiken paskan niskaansa. Ja jos jossakin on bi-mies joka OIKEASTI haluaa olla ennemmin miehen kuin naisen kanssa, niin siitä herää epäilys onko se sittenkin homouteen kallellaan, yleistän yhden asian kun yksi yleistys per viesti kerran sallitaan?

Pistää vain vitutuksen puolelle tuollainen aloitus tuolla ylhäällä, eli ensin loukataan, oli tarkoitus mikä hyvänsä, ja sitten lässytetään ettei muka tarkoitettu loukata ja haukutaan syrjijäksi ja vihaajaksi.

Ja itse tuo peepingtommi1 vaikuttaa olevan kovin nyreissään, eli saman logiikan mukaan on homovihaaja. Itse en kyllä suostuisi suhteeseen biin kanssa tähän vissiin tulee vastaukseksi jotain kuka-sua-huoliskaan-lällälällieruu koska tietäisin ettei toinen osapuoli tosissaan rakastaisi minua kun en ole nainen, vaikka kuinka uskottelisi itselleenkin muuta. Ja se kenen kanssa tahtoo seurustella ei ole mitään syrjintää. Älä nyt sinäkään viitsi.

Voit aivan yhtä hyvin myös väittää, että et voi rakastua homoon kun sillä jatkuvasti muut miehet mielessä. Ja jos sinä todellakin leikit jotain homomarttyyriä sanoessasi, että homot saavat kaiken paskan niskaansa, niin väärässä olet. Kyllä tuntemani biseksuaalit ja varsinkin transgenderit ovat kokeneet todella vakavaa syrjintää; molemmat kun tuntuvat olevan suhteellisen syrjitty ryhmä myös homojen keskuudessa, joka tulee jo ihan täälläkin ilmi.

Ai miten bi on etuoikeutetummassa asemassa? Oli kyllä vuoden vitsi heti ensimmäisenä päivänä: D Tilanne on aivan päinvastainen todellisuudessa. Biseksuaali kokee todella voimakkaat ennakkoasenteet sekä homojen että heteroiden taholta. Homot kokevat ennakkoasenteita ainoastaan satunnaisesti heteroiden puolelta, biseksuaali törmää koko ajan näihin asenteisiin. Biseksuaalit eivät kuulu edes mihinkään ryhmään, vaan ovat aina ulkopuolisia. Homot niputtavat heteroihin ja heterot toisinpäin.

Ainoastaan naisten biseksuaalisuus on suvaittua, miesten kohdalla aihe on vaiettu tabu. Sehän on tullut selväksi miten aloitus pistää vituttamaan, kun uskalletaan kyseenalaistaa. Ja mitä yleistyksiin tulee, suurin osa ketjussa on homojen tekemiä biseksuaaleista. En ole nyreissäni vaan kirjoitan asiasta asiana. On aivan eri asia kritisoida ja kirjoittaa asiallisesti kuin olla vihaaja. Tosin täällä moni kirjoitus menee vihan puolelle ikävä kyllä.

Onkin isompi kysymys miten moni biseksuaali edes voi avoimesti elää omana itsenään, koska törmää koko ajan samoihin täällä ilmastuihin ennakkoasenteisiin sekä homojen että heteroiden taholta. Osalle onkin ainoa ratkaisu identifioitua jommaksikummaksi, eikä se automaattisesti tarkoita heteroa, koska homokin on hyväksytympi.

Juuri näiden ennakkoasenteiden takia on biseksuaalin todella vaikeaa löytää kumppania, huomattavasti hankalempaa kuin homoilla. Mihin väitteesi "koska tietäisin ettei toinen osapuoli tosissaan rakastaisi minua kun en ole nainen" oikein nojaa? Em löydä yhtään mitään järkevää selitystä koko heitolle. Biseksuaali voi rakasta yhtälailla miestä kuin naista, joten koko väite on naurettava. Ymmärtäisin asian heteron kohdalla, mutten muuten. Kyllä pitää tylsää elämää viettää jos tuo riittää vuoden vitsiksi.

Ja oli olevinaan vitsivitsi juu, mutta helvetin huono sellainen. Koko viestiketju on mennyt vakuutteluksi että biseksuaalinen mies on luomakunnan kruunu ja tämän tästä mainitaan pettäminen. No sana siitä, jos nykyinen miesystäväni pettäisi niin en tietenkään huutaisi hallelujaata, mutta antaisin sen anteeksi jos siitä ei tulisi tapaa ja JOS se tapahtuisi miehen kanssa.

Naisen kanssa petettyään lentäisi pellolle. Miehen kanssa osaisin nähdä syitä miksi pettäminen tapahtui. En ole koskaan pettänyt miesystävääni mutta joskus kyllä mietin millaista olisi seksi jonkun toisentyyppisen miehen kanssa, se ei haittaa koska olen jättänyt sen ajattelun asteelle. Mutta naisen kanssa tulisi kysymys enkö kelpaa ihmisenä? Ja myönnän etten pidä naisista muuten kuin taiteessa ja viihteessä naisvihaaja, hyiii!! En ole innoissani edes siitä, että miesystäväni on kertonut joskus nuorena yrittäneensä väkisin seurustella naisen kanssa koska ei hyväksynyt homouttaan.

Ymmärrän kyllä syyt, mutta jotenkin vain masentaa ajatus että mies on yrittänyt jotain niin ankeaa ja tuhoisaa. Samoin miesystäväni ei hihkunut riemusta kun piirsin kuvan Skyfall-leffan bond-tytöstä Bérénice Marlohesta, koska tämän erikoinen ulkonäkö inspiroi minua. Ei tietenkään mikään riita tullut, vain sellainen "naisiako piirtelet?

Ja lopuksi, jos bi-miehen on niin hankala löytää suhdetta, niin miksei toinen bii kelpaa? Silloinhan kai sekään, kun rupeaa tekemään toista sukupuolta mieli tuota suurempaa ongelmaa? Ja myös ON homoja jotka suosivat bissejä, koska oikeasti tahtoisivat olla heteromiehen kanssa mutta kun se ei ei ymmärrettävästi onnistu, niin sitten heille kelpaa "next best thing".

Rachmael ei tuon peepingtommi1: Hän selvästi on täällä vain haastamassa riitaa. En tuohon vitsiin pureudu enempää, koska se ei muistaaksenikaan ollut keskustelun aloittajan heitto. Homot ovat sen verran arkipäivää, etten todellakaan heidän usko kohtaavan kuin satunnaista syrjintää. Kerro olevasi biseksuaali mies ja katso miten paljon joka puolelta syrjitään.

Luku on huomattavasti korkeampi. Kukaan ei ole vakuutellut biseksuaalin olevan luomakunnan kruunu, enempi homot yrittävät minun nähdäkseni sen kruunun täällä viedä todistelemalla epätoivon vimmalla olevansa niin uskollisia ja mahtavia siinä sivussa biseksuaaleja vihaten. Toisinsanoen sinusta homojen pettäminen on sallittua, kunhan tapahtuu toisen homon kanssa.

Tähän törmää todella usein. Jos et toisen menneisyyttä hyväksy, et hyväksy tätä ihmisenä. Osa homoista seurustelee aikoinaan naisen kanssa ja huomaa homoutensa vasta myöhemmin. Se on minusta luonnollista. Ja kirjoituksestasi tulee naisvastainen asenne ilmi, jota en ymmärrä.

Miksi homoilla on tällainen asenne, kun nainen ei ole mitenkään uhka? Silti heistä pitää puhua alentavasti. Vielä vähemmän ymmärrän yleistä homot vs lesbot asennetta. Voidaankin puhua homot vs muut asenteesta. Miten toisen biseksuaalin on helpompaa löytää toinen bi kuin suhde toisen ihmisen kanssa sukupuolesta riippumatta? Oletko tätä miettinyt yhtään? Eli sinusta ja suuresta osaa homoista, jokainen suuntautuneisuus pariutukoon keskenään.

Homma vaan ei biseksuaalin kohdalla mene näin mustavalkoisesti koska tällöin rakastuu ihmiseen yksilönä sukupuolesta riippumatta. Tätä tuntuu monen olevan todella hankalaa käsittää. Eikös tuo kolmen kiva tai parinvaihto toimisi myös homoille, jotka haluavat vaihtelua?

Kyllä sullakin peeping ja myös aloittajalla. Luullaan, että homot voivat mielellään mennä naimisiin naisen kans. Kyllä se on aina vastentahtoista, ellei ole uskovainen reppana. Ja ei ole bivihaa todeta, että biseksuaalit pettävät enemmän kuin homot. En yleistä, koska sanon, ettei kaikki, ja kyl homotkin pettää, mutta vähemmäm.

Olen kuullut niin monta surullista tarinaa ystäviltäni siitä, että AINA tulee se sisäinen kello vastaa. Mulla on kavereita kummastakin sukupuolesta, jotka on tämän kokenut. Ja niitä on aika monta. Ja sitten bisset syyttävät vihaajiksi, kun eivät ymmärrä sitoutumista. Miksei bisse vaan jää toisen bissen kans, jos on pieninkin syy epäillä, että sisäinen kello tikittää. Ne bisset, jotka ymmärtävät sanan sitoutuminen voivat sitten pyrkiä homojen ja heteroiden pariin. Itse voisin rehellisesti todeta, että lakkasin liikkumassa homopiireissä ihan sen takia, että missään muussa "kollektiivissa" en ole kokenut niin ikävää ilmapiiriä kuin homojen keskuudessa.

Varmaan jokainen homo, jonka tunnnen, on harrastanut useiden partnereiden kanssa seksiä ilman, että muut hoidot ovat tietäneet asiasta. Eikä usean kanssa deittailu saman päivän aikana ole myöskään kovin epätyypillistä. Pienet ovat piirit ja kaikki tuntee toisensa - ja hyvin moni juuri sängyn kautta. Mistä muuten tiedät biseksuaalien pettävän enemmän?

Harrastatko bimiehiä ja sitten kerskailet muille miten sait taas ukkomiehen sänkyysi pettämään omaa vaimoaan? Minä esitin asiallisen kannan.

Se perustuu kokemuksiin, joita ystäväni on saanut osakseen, ja sitten heität mulle jotain saastaa. Sulla on käynyt huono tuuri, jos jokanen tuntemasi homo pettää. Homoja saa kritisoida, mutta niin myös bissejä, olen itse huomannnut ongelman. Minä voin ihan hyvin muodostaa suhteen bissen kans.

Mul ei oo bivihaa. Pitää kuitenkin varoa rakastumasta liikaa, jos se sisäinen kello alkaa bissellä tikittään. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Taitaa olla aloittaja ja peepingtommi1 sama henkilö. Aloittajalla oli vain hyvin asiallista tekstiä ja järkeviä ajatuksia, joten luin ketjua mielenkiinnolla ja päätin kommentoida omasta näkökulmastani asioita. En todellakaan luule homojen haluavan naimisiin naisen kanssa.

Bivihaa on täällä olevat lukuisat heitot, joita ketjusta löytyy. En todellakaan allekirjoita biseksuaalien pettävän enemmän kuin homot. Minusta pettäminen lähes kuuluu homokulttuuriin, joka muutenkin on yliseksualisoitunut. Toisilla se tikittää toisilla ei.

Ei se minusta katso seksuaalista suuntautuneisuutta. Eikä biologinen kello todellakaan tule aina vastaan, se ei pidä paikkaansa. Osa ystävistäni ei edes halua lapsia ja ovat siinä 30v, jolloin kello tikittää, jos on tikittääkseen. Miten niin biseksuaalit eivät ymmärrä sitoutumista? Tämä on minusta aivan naurettava väite, jota täällä viljellään. Omalla kohdallani olen AINA ollut sitoutunut vain ja ainoastaan yhteen ihmiseen kerrallaan, enkä haikaillut muiden perään.

Millä vedät rajan kuka ymmärtää sitoutumisen? Se ei ole kiveen hakattu käsite, koska myös pettämisen moni käsittää eri tavalla. Saman logiikan mukaan ne homot, jotka haluavat pettää, seurustelkoon keskenään, koska eivät ymmärrä sitoutumista. Mitä edellinen tietää homojen asioista kun ei kerran ole homo.

Sinun kirjoitukset ovat mitä vastaisia? Jäin miettimään tuota pettämistä. Meillä biseksuaaleilla tuplatasti enemmän mahdollisuuksia pettämiseen voimme tehdä sen molempiin suuntiin,joten uskon,että petämme homoihin verrattunu myöskin tuplasti. En ole koskaan kokenut homojen suunnalta vihaa,ainostaan hiemaista katteutta,kun meillä paremmat mahdollisuudut saada seksiä,sillä voimme valita naisista ja miehistä partnerin,olkoon se sittten petämistä tai mitä tahansa. Homovihaton tuo on todella hyvä.

Siispä vihatkaamme kaikkia niitä joilta emme saa seksiä. MItä syytä minulla olisi vihata lesboja tai homoja? Ihmettelen vaan homojen asennetta homot vs muu maailma. Täällä kun lukee eri foorumeita tulee homojen asenne harvinaisen selväksi naisia, lesboja ja biseksuaaleja kohtaan.

Jo tämä ketju kertoo jyrkistä asenteista biseksuaaleja kohtaan. Ja kyllä, tiedän homojen asioista ihan tarpeeksi, koska olen siinä maailmassa aikani pyörinyt ja parin miehen kanssa seurustellut pitemmän suhteen, joka ei kaatunut pettämiseen tai naisenkaipuuseen vaan ihan muihin asioihin.

Joten kyllä tiedän mistä puhun useamman vuoden kokemuksella. Homomaailma on todella sisäänpäin kääntynyt ja seksikeskeinen. Jos et kuulu sisäpiiriin, olet täysin ulkopuolinen ja kyräilyn kohde. Se kuuluu olla vähän sulkeutunut. Mut kyl sinne sisäpiiriin varmaa pääsee hyvinkin. Mää oon kuullu sellasia bissejä, jotka yrittää houkutella mua pettään, niiden mielestä muka normaalia ja sitten ihmetellään homojen halua sitoutua. Lesboista en ole saanut kuulla negatiivista.

Siellä päin ei ole ongelmia. Vai tulee vain ilmi jyrkistä asenteista biseksuaaleja kohtaan. Taitaa olla kokemukset sata vuotiaan ja ikä Paljon kokemuksia lyhyessä ajassa! No eihän minulla mitään "useamman" vuoden kokemusta ole,kun vanhimmat lapsetkin on ovat vasta sinuakin vanhempia. Tämä ketju kertoo myöskin muutaman biseksuaalin asenteet,kuin minunkin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minä ymmärsin mitä tuo "asennevamma" kertoi.

Mutta mitäpä sitä selittelemään. Kysymys näille biseksuaaleille mitä ihmettä teette täällä homoille tarkoitetulla keskustelulla? Tuolla ihan alussa on kirjoitettu,Homoseksuaalien oma keskustelupaikka - vain homoille.

Enpäs huomannut että on vain homoille tarkoitettu. Huomasin vasta, kun asiasta mainittiin. Vastakysymyksenä mitä homot tekevät biseksuaalien keskusteluissa? Tämä tulee jatkumaan muuten ikuisesti että kävisikö nyt niin että tää tirkistelytommi pitäis päänsä kiinni ja laskeutuis rauha?

Kaduttaa että omasta kallisarvoisesta elämästäni tommoselle menin kertomaan! Homot ovat oikeuksiensa suhteen lasi puoliksi tyhjä -väkeä, pettäviä, irstaita, seksikeskeisiä, itserakkaita, itsekeskeisiä, lapsia haluamattomia, perheen vastaisia, yksinäisen vanhuuden viettäviä, nais- ja bivihaajia, yleistäviä, suuttuvia, toisten keskustelupalstoille tunkeutuvia ja kaikilla mahdollisilla tavoilla aivan perseestä.

No hyvä, olkoon sitten niin. Ei minun sieluni tuosta muserru. Lue sen kaikki postaukset niin selviää mikä se on.