Miten mies saa orgasmin homo treffit varatuille

Ja Kyllä - olen ollut niidenkin miesten kanssa joiden kanssa ei ole ollut kipinää. Sekä sängyssä että seurustellut. Tilanne ollut aivan sama kuin "kipinän kanssa". Taidat tarjoilla miehille liian valmista pakettia. Teet kaiken, niin mihin miestä enää tarvitaan? Mitäpä jos seuraavan kerran sinä et puhuisi miehille parisuhteesta mitään? Tapaile miehiä ajatuksella "tutustutaan ja nautitaan hyvästä seurasta" ja tee selväksi, että miehen tulee osallistua tuohon seuran pitoon ja siihen, että sinä nautit.

Ei niin, että sinä järkkäät kaiken kivan. Parisuhteesta puhuminen voi olla myös aikamoinen turn-off henkilölle, joka on itse vasta vaiheessa "katsotaan nyt". Ja jos järkkäät kaiken kivan ja annat lisäksi pesää, niin voiko miehiä toisaalta moittia että ottavat sen vastaan? Osallistuminen ja helppous ovat kaksi eri asiaa. Parisuhteessa molemmat osallistuvat, helpossa suhteessa toinen antaa ja toinen ottaa. Ehkä sinä omalla toiminnallasi ruokit tuota jälkimmäistä?

Nainen on kiltti kun jakaa pillua kaikenlaisille komeille pelimiehille mutta ei meille kunnollisille jotka haluaisi oikeesti sen parisuhteen.

Voi kumpa saisi joskus näyttää että meitä oikeesti kilttejäkin miehiä on olemassa. En vain koskaan pääse treffeille. Miten voit seurustella tai harrastaa seksiä miehen kanssa jota pidät rumana? Hyvät pelimiestaidot ainakin täytynyt olla näillä miehillä, jotta sitä kemiaa on syntynyt. Todennäköisesti olleet varattuja, koska muuten kukaan "ruma" mies ei jättäisi pariin kertaan, jos mahdollisuus tutustua vieläpä "kauniiseen" naiseen.

Kyseiset miehet antaneet oikeat puh nrot, osoitteet työpaikat. Ei voi olla varattuja. Minun silmissäni mies ei ole ruma, jos haluan häntä fyysisesti: Rumia ovat olleet yleisen mittapuun mukaan.

Mikä on yleinen mittapuu? Oletko varma että miehet ovat olleet rumia? Ei nuo asiat kerro onko varattu. Tapaamastani miehestä tiesin nämä asiat ja vielä oli kuvallisena nettiprofiilissa.

Ei kertonut naimisissa olevan. En olisi ensimmäiseksi uskonut varattu olevan. Ja on muuten edelleenkin profiili deitillä, vapaana, tositarkoituksella liikenteessä Nettitreffeillä muuten pyörii aika tavaton määrä sekopäitä ja moniongelmaisia - ja saalistajia. Varmaan enemmän kuin missään livenä. Mutta myös niitä kunnon tyyppejä. Mahdoton sanoa missä kohtaa menee pieleen sulla tuon perusteella. Sun pitäisi kysyä niiltä sun miehiltä raaka totuus ilman kaunisteluja, että missä maksaa. Siinä vaiheessa ne lopettaa yht pidon ihan kokonaan: Kyllä mä osaan kommunikoida, enkä sorru illuusioissa elämiseen.

Jos epäilen ettei mies ole tosissaan liikkeellä, kysyn suoraan. Mutta ne ei vastaa mtn vaan katoaa siinä vaiheessa kun en enää anna seksiä. Vaikka olen ihan ystävällisesti ja rakentavassa mielessä kysynyt mikä minussa on vikana tai tein väärin, vai eikö vaan lopulta ollut kemiaa, ne ei vastaa mtn.

Paskamaisinta on kyllä se ettei saa tietää.. Turhauttavaa, ihmiset on turhauttavia. Tavataan siis niin kerron missä se vika sinussa on. Olen yrittänyt soittaa ja ehdotin tapaamista.

Mitäpäs jos kyse on siitä että olet sinänsä järkevä mutta lopultakin elähtänyt ja tylsä nainen joka haluaa "perusmiehen". Tarjoamassasi roolissa ei ole mitään hohtoa. Tuo "60 tykkäystä" tai mitä lieneekään on sama kuin kysyisi tykkääkö kärpäset paskasta, tottakai tykkää. Tämä ei kerro naisen laadusta mitään, vaan lähinnä miesväen puutteen tasosta ja markkinoiden epäsuhdasta jokaiselle naiselle löytyy tykkääjiä.

Jopa niille susirumille yliläskeille muutama. Samaten tuosta tavallaan huokuu se että "Olen hyvännäköinen ja siksi oikeutettu suhteeseen" Jos oletkin hyvännäköinen et ole silti oikeutettu lähtökohtaisesti yhtään mihinkään. Olet siis toisella kierroksella. Jos on niin moro vaan helvetin vaikeaa tulee olemaan. Samoin kysymys herää että millainen on nainen joka valitsee sellaisen suhteen joka kaatuu?

Tämä on kaikkein vähiten huono vaihtoehto - ongelmana voi olla että "toinen kierros" mielletään edelleen tämän naiiviuden kautta ja odotukset miehestä samaa tasoa jatkossakin. Sanoisin että tää kakkosvaihtoehto saattaa koskea sinua, kovasti tunnut lataavan odotuksia ja kuitenkaan mitään sen ihmeellisempää ei ole luvassa kuin leipäparisuhdetta.

No tähän sairauteen varmaan ei sitten ole lääkettä koska nämä vahvat ja itsenäiset naiset eivät suostu myöntämään olevansa sairaita. Alkaakos se vähän näkyä jo sinusta läpi? Miellyttääköhän se miehiä, saakohan se sinut vaikuttamaan hyvältä kumppanimateriaalilta? Vaikka kommenttini onkin negatiivinen sen tehtävä onkin kartoittaa potentiaaliset ongelmat aloittajan roolissa.

Tässä pitää tietää että olen itse kriteereihin täydellisesti sopiva mies myös henkisiltä ominaisuuksiltani - joskaan en markkinoilla vaan suhteessa. Elämäni oli ihan jees ennen kumppaniani. Jos tuo tuosta häipyy - tai minä häivyn - on elämäni edelleenkin ihan jees. Olen kirjoitellut treffiprofiileja nuorempana jonkinverran, olin silloin epätoivoisempi ja märkäkorvaisempi, kokemattomampi joskin sama ihminen pohjimmiltaan kuin nyt, jos olisi toiminut silloin jonkun kanssa ja joku olisi suhtautunut vakavasti ja maltilla minuun niin olisi löytänyt saman toimivan jampan ennenpitkää.

Minulla ei ole mitään ohjetta sille kuinka kaltaiseni miehen löytää. Se voi olla oikeasti haastavaakin koska en ollut koskaan sinänsä tyrkyllä. Nuoren vaimoni löysin semivahingossa kehumalla hänen ulkonäköään ohimennen, hän tarttui sanoihini, tutustuimme, panimme, seurustelimme ja menimme naimisiin kun luonne natsasi.

Ellei olisi toiminut yhteiselo ja luonteet soveltuneet yhteen se olisi jäänyt siihen panemiseen ja sekin luultavasti lyhytaikaisesti. Se mitä voin neuvoa on että jos joskus löydät hyvän miehen jonka saat itsellesi ole helvetin kiitollinen, myös sille miehelle siitä että on hyvä. Jos kuset sellaisen jutun niin sitten sinä olet se joka on paskaa. Oli brutaalia rehellisyyttä, mutta jos tässä olisi yhä tykkäys-nappi, painaisin sitä tämän kirjoituksen kohdalla.

Tuollainen on ainoa tapa osoittaa naisille, että miten helvetin pihalla he ovat. Heidän seksuaalinen valtansa sekä naiset vastuuttomina lapsina pitävä kulttuuri on sellainen, että he eivät välttämättä koskaan kasva syyn ja seurauksen suhdetta ymmärtäviksi aikuisiksi. Varmaksi en pysty sanomaan mutta todennäköisin selitys näissä tapauksissa on tämä: Harva nainen arvioi vanhempana markkina-arvonsa oikein.

Osa ymmärtää että nuoremmat ovat kysytympiä, samoin kuin lapsettomat. He väittävät tyytyvänsä rumaan, koska mies on exiä rumempi - mutta se ei riitä. Mutta luultavasti ne miehet kokevat saavansa paremmankin nuoremman, kauniimman suhteeseen ja siksi kelpuuttavat ap: Suosittelen katsomaan peiliin, olemaan hyvin realistinen. Laita rinnakkain kuva itsestäsi vuotiaana ja nyt. Miesten iällä ei ole väliä, v miellyttää aina eniten silmää. Tiedän ihan tarkkaan tasoni.

En ole etsinyt hyvännäk miehiä, enkä ns. Ulkonäköäni kehuvat sekä miehet että naiset. Siitä tämä ei ole kiinni. Minua vaatimattomamman näköiset ikäiseni naiset ovat 2. En etsi mitään kuuta taivaalta. Ap kirjoitukseni idea on se, miten sitten tällainen sinun mielikuvassasi alempiarvoinen voi tietää kuka niistä "alempiarvoisista" miehistä on lopulta playeri ja kuka ei?

Kun ne tapaamani miehet ovat ihan itse kertoneet etteivät löydä naista, koska saavat pakit kuvan lähettämisen jälkeen. Elävätkö hekin sitten jossain illuusiossa oman tasonsa suhteen, kun jatkavat mieluummin täällä netissä roikkumista vuodesta toiseen, kuin ovat minun kanssani. Mä kun olen ollut ihan vilpittömästi ihastunut mieheen, ja jos olen haluttu sänkykumppani, niin kyllä suoraan sanottuna alkaa masentamaan jos ei sitten parisuhteeseen kelpaa.

Joku kirjoitti ketjuun, ettei saa olla epätoivoinen. Vientiä olisi sekä livessä että neisssä ulkonäköni vuoksi. Mutta kun en kiinnostu kaikista, enkä varsinkaan ulkonäön perusteella. Jos olisin epätoivoinen, olisin jo parisuhteessa miehen kanssa josta olisin vain osittain kiinnostunut. Etsin miestä josta tykkään ihan kympillä. Mutta kun en tunnista playereita.. Joku tässä ei nyt täsmää.

Pytytkö laittamaan vähän lisätietoja: Joku tässä "tarinassa" ei mene yksiin tosielämän kanssa. Jos kirjoittaja sattuu kuitenkin olemaan tosissaan, niin joku vikahan sinussa tai viettelymetodiikassa on, koska vaikeaa tuntuu olevan.

Älä yritä kieltää ongelmaa tai se on ja pysyy. Kannattanee siis lukea ketju ajatuksella, jos haluaa edistyä. Niin sanottua peluriahan on melkoisen vaikea tunnistaa aivan limaisimpia tapauksia lukuunottamatta näin niin kuin yleisesti.

Yleissääntönä voisi kai sanoa, että mitä tasokkaampi mies, sitä suuremmat riskit. Tasot on suunnilleen nuo. Mulla ei ole tuollaista perunaenää, eikä miehet ole olleet noin ylipainoisia.

Kyllä mä tiedän, että vika on minussa, kun näin käy liian usein. Mutta kun kukaan ei kerro mikä se vika on! Olen kysynyt ihan suoraan, enkä ole sokerista tehty, vaan kestän kuulla totuuden. Miehet eivät vastaa ollenkaan. Siihen loppuu kokonaan yht. Lisään muuten, että "tasokkaat" miehet eivät kuseta naisia, koska mies ei voi olla tasokas jos tekee niin. Toisekseen tasokas mies saa niin tasokkaan naisen, ettei hänellä ole tarvetta kusettaa ketään. Jos saa kedon kauneimman kukan, tuskin menee repimään niitä rikkaruohoja irti ihan kiusallaan..

Et ainakaan ymmärrän miehisestä ajatusmaailmasta mitään, mikä voi olla yksi ongelmatekijä lisää soppaan. Ja naiset ovat kovasti eri mieltä sinun kanssa tuosta tasokkuudesta. Ja olen minäkin, kun eihän pettämisalttius muuten tekijämiestä mitenkään vesitä. Ei tietenkään ole mikään varmin kortti pullantuoksuiseen perheidylliin, muttei ihmisiä universaalisti niin vertaillakkaan. Onko nuo niitä sisäänlämpiäviä palstateorioita? Moni tasokas mies saa niin paljon että haluaaa lisää.

Erityisesti playereillä on minun veikkaukseni mukaan sellainen persoonallisuus että haluavat kokeilla kaikkea ja kaikkia. Minun tuntemiani playereitä, jotka todellakin ovat naisten suosiossa, yhdistää seuraavat asiat: Tässä lienee palstan termeistä kysymys: Mutta enivei, kunhan tietää jotenkin mistä on kysymys.

Tossahan se oli suoraan hevosen suusta. Vaadit sitä että mies osuu "ihan kympillä". No normaali tavallinen mies ei ole sellainen. Se pleijeri tai muu naistennaurattaja-hurmuri on sellainen joka osuu kympillä. Ette te naiset oikeasti niin täysin erilaisista miehistä pidä vaikka siinä pientä vaihtelua onkin. Nyt kun näin noi sun laittamat kuvat niin ymmärrän ehkä paremmin kuin ikinä arvaatkaan.

En mä ihastu ensi silmäykestä keneenkään. Nuorena kyllä kävi näin, mutta ei enää aikoihin. Kyllä mä olen alkanut sillai tapaamisten edetessä tykätä niistä miehistä. Et kai lukenut ap ja muita tekstejäni, kun nämä miehet on nimenomaan niitä, joita muuta naiset ei huoli. Naisystäväni ovat ihan ihmetelleet miten voin olla sellaisen miehen kanssa..

Ja miehet itse sanoneet ettei vientiä ole. Joten unohda tuo, että ne olisi jotaan supliikkeja jotka saa kaikki naiset lankeamaan. Niinpä, ehkä oletkin juuri Hän. Sattumako vain, että Hänen profiilinsa poistui kun tämä keskusteluketju ilmaantui Koska en ole kanssasi deittaillut. En puutu nyt AP: Jos lyhyesti pitäisi vastata, niin sanoisin, että vahva signaali on itsevarmuus.

Liiallinen itsevarmuus naisen seurassa voi kertoa, että naisten kanssa on harjoiteltu paljon ja että naisia tulee ja menee, jos sinä et tärppää, on ringissä muita. Sopiva hermoilu osoittaa taas, että tilanne on uusi tai sinä olet erityisen kiinnostava ja mies pelkää, että pilaa tilaisuutensa sanomalla tai tekemällä jotain tyhmää.

Onhan niitä muitakin juttuja, joita kannataa tarkkailla. Tuo itsevarmuus-juttu pitää paikkansa. Se on muistaakseni myös ihan tutkittukin juttu, että ujommat ovat uskollisempia ja parempia partnereita. Joten naiset valitsevat lähtökohtaisesti jo väärin parinsa. Tapaamani miehet ovat ollleet aika hiljaisia. Eivät sen paremmin kysele kuin kerro itsestäänkään.

En pidä "levottomista" ylisosiaalisista miehistä. Joillakin ollut hyvinkin pitkiä parisuhteita ja joillakin vain yksi lyhyehkö. Tuohon hyvännäköisyyteen olen jo vastannut moneen kertaan, että en etsi komeita miehiä, koska tässä 2 kierroksella ne komeat etsii nuoria naisia. Ei kiinnosta lipevät myyntitykit, vaan ihan tavallista työtä tekevät miehet. Kotonaviihtyviä, koska itsekin viihdyn kotona.

Miehet saattavat olla kirjoitellessa itsevarmoja, mutta tavatessa epävarmoja. Pari deittiä on jopa tärissyt tavatessamme. Joo kuten sanoin, en puuttunut sinun tapaukseen, vaan selostin ajatuksia yleisesti. Näissähän ei ole kyse mistään luonnonlaeista, joissa yksi poikkeava tapaus kumoaisi koko säännön. Jokin sinun kohdallasi sitten aiheuttaa sen, että olet kiinnostava sellaisten miesten kohdalla, jotka tykkäävät pelailla tai jopa niin, että tavattuaan sinut eivät halua jatkaa.

Se nyt kuitenkin on suht yleistä, ettäkuumin kiinnostus monesti valuu siemennesteen mukana ulos. Aivan mahtavan hyviä useampia vastauksia miehiltä kun aina miehiä syytetään puhumattomuudesta ja avautumisesta ja eipä ole paljoa lisättävääkään minulta kun rautalangasta yritetään vääntää yksinkertaista miesten logiikkaa ja monella naisella olisi opittavaa tästä mutta sehän ei mene siihen suoraan sanottuun kieroituneeseen naisten logikkaan.

Vaikka muuta väität, niin epätoivo paistaa läpi. Tutustu muualla, kasvokkain, hitaasti. Kyllä hyvännäköisenkin pitää etsiä seuraa netistä, jos haluaa muutakin kuin seksisuhteen. Nettitreffeillä pääsee kertomaan jo ennen yhteydenottoa enemmän arvoista, elämäntavoista, harrastuksista ym. Tietenkin jos on kesimääräisen tyhmä niin ei varmaan ole paljon mitä profiiliin kirjoittaa Hyvännäköisten ei tarvitse etsiä seuraa mistään. Ei netistä, ei baareista. He ajatutuvat suhteisiin opiskelu-, harrastus-, työ- tai kaveripiireissä.

Tuo pitää paikkansa nuorten kohdalla, mutta ei 2 kierroksella. Verkostoja ei välttämättä ole. Ainoana pointtina on ärsyttää palstamiehiä kertomalla kuinka komeat ja itsevarmat miehet ovat parempia kuin rumat ja epävarmat. Koko teksti pohjustaa tätä kohtaa: Silmäilin sieltä täältä vastauksia, aika sekalaista, osa huonojakin. Jäi kuva, että olet nyt hieman tohkeissasi asiasta, siis rentouden vastakohtana, esim.

Tämä perusasetelma ruokkii sitä linjaa, mille olet nyt vastoin tarkoittamaasi joutunut. Jos mies tällöin kinuaisi sitä, tietäisit heti, ettei ole ehkä käypä mies. Eli linja olisi ihan muuta kuin viini- ja satunnaiset sänkypalvelut!

Nyt olet tavannut pääasiassa sitoutumishaluttomia ihmisiä, joilla on vaan halu sekstailla jonkun kanssa, tietty: Kestävän pohjan suhteelle luominen pikavauhtia ei monesti onnistu vanhemmalla iällä, koska molemmille on vakiintuneet omat halunsa ja tapansa.

Ei ole tavatonta sekään, että molemmat asuvat omissa osoitteissaan huolimatta, että jonkin muotoisessa kimpassa ollaan, ihan vaan siitäkin syystä, että toisen virkein aika aamusta on toisen parasta nukkuma-aikaa Pääpointti on se, että pitää lisäksi jokin muu molempia yhteensitova vahva tekijä pysyvän suhteen pohjaksi kuin seksi, se sinällään on liian köykäinen, ainakin sellaisiin kumppaneihin nähden mitä olet tavannut he irtoavat turhan helposti Yhteinen historia myös tunne- sellainen on yksi vahva tekijä, ja sen alkujuuria yritin edellä tuolla ideaalilla kuvata.

Mihin muuten eka liittosi kaatui, saa vastata jos haluaa Mutta asia on ja pysyy, niille jotka muutenkin lueskelevat kuin hupina ja ajankuluna.

Hyvä kirjoitus, tästä voisi tiivistää, että kannattaa jättää alkuun seksi pois ja keskittyä vaikka yhteiseen harrastukseen. Jos ei ole mitään yhteistä, mies vain hengailee kanssasi odottaen seksiä.

Jos löytyy yhteinen mielenkiinnon kohde, seksittömyys ei tunnu pihtaukselta, koska on kivaa muutenkin. Olet varmasti oikeassa, kuten edellinenkin kirjoittaja. On kuitenkin olemassa pariskuntia, joiden pysyvä parisuhde on alkanut jopa siitä ekatreffeillä panemisesta. Tai yleensäkin niin, että ollaan ihastuttu jo alkuvaiheessa. Ei sanota edes kysyttäessä, vaan yritetään käyttää paremman puutteessa hyväksi. Itse kun olen sellainen, että jos pidän miehestä, ei se tykkääminen muutamassa tapaamiskerrassa haihdu, vaan alkaa syvenemään.

Tapaamillani miehillä tämä toimii toisin pän. Ehkä todellakin ainoa keino on kieltäytyä seksistä. Mukaillen edellä olevaa kirjoitusta, seksiäkin voisi harrastaa muun yhteisen toiminnan tuoman hyvän olon päälle ja ehkä löytyneen saman aaltopituuden merkeissä ja seurauksena. Innostuksen hiipuminen taitaa monesti sitä olla, että siinä pelkästään seksi toimii innoittajana, ei niinkään 'kohde', kenen kanssa sitä milloinkin on tilaisuus harrastaa.

Tällaisten tapausten poiserottelu taitaa langeta usein naisten kontolle: Miehillä vaan ei nykyisin ole aikaa tehdä mtn yhdessä. Niillä on lapset vuoroviikoin tai joka toinen vkonloppu ja sitten harrastukset, ehkä vuorotyö päälle.

Itse etsin nimenomaan miestä, jonka kanssa voisin harrastaa yhteisiä juttuja, matkustaakin ja olisi samoja mielenkiinnonkohteita. Näillä kriteereillä olen deitit valinnutkin. Lopulta kuitenkin käy niin, että sen työ- ehkä lapsetkin -harrastukset- rumban päälle ne miehet ei jaksa halua?!!

Ja kun sitä ollaan muutama kerta tehty ja kyselen josko tavattaisiin useammin, tehtäisiin jotain muutakin, tai milloin lähdetään esim reissuun, mies valittaa ettei jaksa ja plaaplaa. Kun sitten kyseenalaistan suhteen tasoa ja ihmettelen miksi mies on sitten vapaa-ajallaan treffeillä online, vaikka on niiiiin kiireinen, alkaa painostava hiljaisuus.

Ja lopulta irtisanon tuon panosuhteen, jossa kelpaan vain ruoanlaittajaksi, viinintarjojaksi ja sänkykumppaniksi silloin kun mies muulta nettideittailultaan jaksaa. Nämä miehet eivät koskaan kerro syytä, miksi juttu ei etene. Eikö se vastaus tossa jo ollu. Jos miehet on kerran jossain nettitreffeillä vielä kirjoilla kun olette jo seksissä saakka ja olettettavasti useamminkin kuin yhden kerran humalaisena lipsahduksena niin eikö se silloin ole jo aika selvää että mies ei oikeasti ole kiinnostunut sinusta kuin juuri panona.

Toinen vaihtoehto on se, että mies tajuaa jo heti aikaisessa vaiheessa että suhteenne ei tule toimimaan, eli vaikkapa että sinä et tule olemaan tyytyväinen siihen millainen mies on, joten mies jatkaa sopivan naisen etsimistä.

Sinä olet vain sellainen jolta saa seksiä. Eihän mies tavallaan siinä tee mitään väärää jos ei yhteistä tulevaisuutta lupaile, vaan viettää vaan aikaa sinun kanssasi mm.

Ehkä nyt muutenkin ei voi syyttää toista siitä että jos ei itse ajoissa kysy niitä oleellisia kysymyksiä. Siis tapailun siinä vaiheessa kun on jo kiinnostusta, muttei olla vielä päädytty seksiin, niin kysyy että onko toinen kiinnostunut tosissaan katsomaan juttua eteenpäin. Tekee jo silloin selväksi että ei halua pelkkää panosuhdetta.

Ja että mitä suhteelta odottaa. Osa pelimiehistä ei varmaan asiasta välitä, vaan sanoo sen mitä olettaa sinun haluavan kuulla. Mutta ne tosissaan olevat saattavat ehkä sanoakin sen totuuden jos eivät ole varmoja että kiinnostaako tulevaisuus kanssasi. Toisaalta, monet ihmiset ovat ailahtelevaisia.

Muutaman tapaamisen jälkeen toinen voi vielä kiinnostaa todella paljonkin. Niin paljon että on valmis seksiinkin. Mutta siitä sitten parin tapaamisen jälkeen huomaakin että ei se seksikään ollut niin ihmeellistä ja oikeastaan ei ole yhteistä sen toisen kanssa.

Eikä pelkästään miehet ole tuollaisia. Osa naisista on aivan samanlaisia. On minullekin nainen leperrellyt että olen ihana. Ja on ollut sitä villiä seksiä. Ja nainen on kertonut että voisi rakastua minuun Sitten kun siitä viikon päästä ei nainen enää ehdikään tapaamaan. Eikä vielä kahdenkaan viikon päästä Ja lopulta sitten tapaamisehdotuksiin tulee vaan tekstarilla se tieto että ei nyt taidakaan olla kiinnostunut minusta siinä mielessä, niin eihän sitä voi kuin ihmetellä että mihin se kaikki tykkääminen, ihastuminen, rakastuminen, seksin halu ja kaikki muu katosi.

Ehkä koska tuli vastaan joku parempi. Tai ehkä koska nainen vain hetken huumassa teki täysin vääriä johtopäätöksiä, vaikka oli aina selvää että en ole naiselle oikeanlainen.

Syytänkö minä silti kaikkia naisia siitä että miksei voinut sitten heti kertoa että en kiinnosta. Kyllähän minä sen tajuan että nainen vaan teki karkean arviointivirheen kun alunperinkään yritti mitään suhdetta kanssani. Ja miksei siihen heti saanut vastausta että ei toiselle kelpaa Ymmärrän että ei se helppoa ole siinä toisellekaan todeta suoraan että nyt tuli tehtyä virhe.

Etenkin jos hetken aikaa on ollut hauskaa yhdessä. Niin paljon kun siinä ehkä oma sydän saakin kolhuja tuollaisten takia, niin asiaan pitää suhtautua niin että olipahan ainakin sen pienen hetken aikaa kivaa. Ja jos vielä joskus erehdyn niihin vääriin naisiin, niin tiedän että en voi kuin syyttää itseäni. Ei pidä itse antautua siihen hetken huumaan, jollei ole valmis myös siihen nurjaan puoleen, eli siihen ettei useimmiten lopulta kelpaakaan.

Ja turha siihen on syitä kysellä. Koska sitä rehellistä syytä ei tule siltä toiselta osapuolelta koskaan samaan. Mutta jollei ole aivan sokea, niin rivien välistä voi kyllä lukea ne syyt. Ja ottaa niistä ainakin hieman opikseen. Sinunkin pitäisi varmaan miettiä että eikö muka ne ennusmerkit jutun kaatumisesta olleet koskaan luettavissa? Tuliko se ero täysin puun takaa? Ja sinähän sen eron ilmeisesti useimmiten laitat alulle. Pakottamalla miehen valitsemaan eron koska et halua jatkaa siinä tilanteessa missä olette.

Nämä miehet ovat sanoneet tykkäävänsä minusta ja on kuulemma ikävä ja plaaplaaplaa. Kyllähän mä tajusin että jos ovat treffeillä online, en ole kiinnostava, mutta tässäkin vaiheessa miehet eivät sano suoraan mitään. Ja tapailemisen alkuvaiheessa ovat nimenomaan sanoneet että ovat kiinnostuneita tositarkoituksella. Että milloinkas tiedän kuka puhuu pelkkää paskaa, ellen käy treffeillä stalkkaamassa onko mies online?

Naiset vaan puhuu että kelpaa muka kiltti ja kunnollinen. Oikeesti niille ei kelpaa muu kuin renttu ja se on monesti nähty. Muakin on kehuttu hyväksi tyypiksi mutta kuitenkaan en kelpaa koska olen ruma.

Renttu kyllä heti kelpaa, olen sen nähnyt monesti. Tässä on toisin päin, nainen kelpaisi "kilteille ja kunnollisille" vai seksiin. Suurin osa nettitreffeillä olevista miehistä hakee vain seksiä. Tämä on sama niin nuorissa kuin vanhemmissakin. Paljon löytyy myös varattuja, vaikka niin ei uskoisi. Ainut keino karsia pelimiehet, on ensin tutustua mieheen pari kuukautta tiiviisti, ettei hän pidä muita suhteita ja vasta sitten harrastaa seksiä.

Kannattaa myös vierailla miehen luona ennen seksiä. Se kertoo jo paljon, onko miehillä vaimoa tai muita naisia. Jos olet keski-ikäisenä löytänyt paljon "sopivia" miehiä nettitreffeiltä, on kriteerisi epätavallisen löysiä. Noin vuotiaidenkin naisten on todella vaikea löytää täyspäistä tai vapaata miestä nettitreffeiltä.

Nimenomaan vapaita miehiä on hyvin vähän ja jos mies ei asu naisen kanssa, niin hän pyörittää useaa naista kuvioissa mukana. Ennen seksiä kannattaa sanoa suoraan ääneen ja kysyä miehen mielipidettä, mitä ollaan hakemassa. Yksi asia, joka itselläni tuli mieleen, on että olet niin vahva nainen, että mies tuntee kanssasi alemmuutta. Mies ei siis pysty ajattelemaan tasavertaista suhdetta kanssasi, koska tietää olevansa ulkonäöllisesti rumempi, tyhmempi tai seksuaalisesti haluttomampi. Onhan paljon malleja ja erittäin hyvännäköisiä naisia, joilla on vaikeuksia löytää parisuhdetta, koska miehellä pitää olla hyvä itsetunto.

Olen huomannut, että miehille voi hyvin pienistä asioista tulla tunne, että nainen vaatii heiltä liikaa. Pitkään yksin olleet ja vähän katkeroituneet miehet eivät halua naisen määräävän tahtia. Seksin puutteen takia katkeroituneet miehet tuntevat myös kateutta naiselle, joka saa helposti seksiä. Nämä naisen mietintöjä, jotka itse olen havainnut ja jotka miehet ovat saaneet sanotuksi minulle.

Kohta " vuotiaiden naisten on todella vaikea löytää täyspäistä ja vapaata miestä nettitreffeiltä", vaan vaatii lisähuomautuksen: Jotenkin se naisten mielenkiinto lopahtaa kuvienvaihtoon. Senpä takia aloittajan sepustus kuulostaa huonolta vitsiltä. Etenkin tämä viimeinen kappale tekstistäsi kannattaa lukea ajatuksella tossa voi olla perää.

Anna asioiden edetä omalla painolla. Muutenkin olet ollut vahvasti kuskin paikalla. Eikö ne miehet ole olleet valmiita tekemään mitään?

Ei kovin lupaava alku. En ole painostanut ketään, koska olen 2. Minun mielenkiintoni ei lopahda kuvaan. Kiinnostun miehestä sen perusteella mitä ollaan kirjoiteltu. Kuva ei vaikuta siiihen millään tavalla. Toisaalta rumahko mies on ollut livetapaamisen jälk vielä kiinnostavampi kuin ennen tapaamista. Ja täytyy tässä mainita, että olen saanut vain 1 pakit livenä viim vuoden aikana, vaikka olen tavannut parikymmentä miestä.

Kyse ei siis ole siitä, että olisin jotenkin ylivoimaisen kamala lievnä. Olin suorastaan iloinen niistä 1 pakeista, kosak kerrankin tuli vastaan mies, jolla oli selkärankaa ilmoittaa ettei kiinnosta. Yksi tyyppi oli viettänyt luonani 3 vkonloppua täysihoidossa ja juonut minun ostamiani viinejä ym. Sitten 4 kerralla kun oli tulossa, ilmoitin etten ole ehtinyt käydä alkossa, joten jos haluaa jotain nauttia, joutuu tuoda tullessaan.

Mies toi kaljaa, vaikka tietää etten juo itse sitä. Vei sitten tyhjät tölkit kauppaan seur päivänä ja toi mulle sieltä suklaalevyn. Se suhde päättyikin minun puoleltani, koska en voi sietää säännöllistä alkoholin juomista ja sille miehelle se näytti olevan rutiinia joka vkonloppu. Minä juon lähinnä vain lasillisen ruoan kanssa silloin tällöin. Mutta kokemusket ovat nämä, eli miehet eivät ikinä jaksa raskaan työvkon jälk lähte minnekään, vaan haluavat luokseni täysihoitoon.

Kukaan ei tuo mtn tullessaan eikä ehdota että osallistuisi kustannuksiin millään tavalla, vaikka laitan kunnon ruoat pihveistä ja punkusta lähtien. Ihmettelen muita naisia, joita miehet vie helvetti etelään asti tai vkonloppureissulle kotimaassa hotelliin ja vaikka mitä, kun mua ei viedä edes leffaan. Eikä nyt kyse ole siitä, että haluasin käyttää miestä hyväkseni, vaan siitä että olen miesten silmissä täysin arvoton.

Vaikka ulkonäköni onkin ok. Mitäs jos ne miehet kokevatkin alemmuuden tunnetta? Jos olet hyvän näköinen ja muutenkin kympin nainen, he voivat pelätä että eivät kelpaa kuitenkaan.

Että katselet heitä hetken, he rakastuvat ja sinä lemppaat heidät pihalle - ai, ottaa kipiää! Tuo on pelkkä myytti. Jos miehellä on pienikin mahdollisuus kympin naiseen v, kaunis, seksikäs, mukava, fiksu, kaikin puolin naisellinen ja seksiäkin on saatu, ei siinä vaiheessa enää karata.

Karkaaminen tapahtuu aikaisemmassa vaiheessa kun epäillään onko nainen kiinnostunut ollenkaan. En ole kympin nainen, enkä todellakaan kuvittele tasoani korkeammaksi kuin on. Olen hyvin vakaa ja suora, ja olen sanonut miehille suoraan että pidän heistä mutta en ole tuylenpalavan ihastunut ja haluqan edetä rauhallisesti. Tämän olen tehnyt miehille selväksi. En ole vaatinut kliian nopeaa sitoutumista, en nyhjäämistä joka pv yhdessä, enkä todellakaan ole muuttamassa heti yhteen tuntemattoman kanssa.

Kaiken olen sanonut suoraan. Vaan miehiä ei kiinnosta. Tuo on totta, siis kukaan mies ei jätä kympin naista. Ellei löydä vielä parempaa kympin naista. Oletko miettinyt millä ne miehet kiinnostuu sinusta.. Muiden kanssa olin kirjoitellut jonkin verran, tämän yhden kanssa en ollut ehtinyt kirjoitella kun tavattiin niin pian.

Lisäksi olettaisin, että nuo muut olivat ihastuneita nimenomaan ulkonäkööni, mutta tämä yksi ei osoittanut ollenkaan merkkejä siitä että olisin viehättävä. Keskustelu oli hyvin jäykähköä smalltalkia, eikä rentoa ollenkaan. Muita eroja en osaa analysoida. Pakit antanut ei kertonut syytä pakeille, laittoi vain tx, ettei koe että meidän kannattaa jatkaa. Niin eli mies kun kiinnostuu naisesta niin hän katsoo ulkonäköä.

Sitten katsellaan muita yhteensopivuuksia, arvoja, kemiaa, jne Jos olet oikeasti kaunis niin sekin rajaa miesten puolelta yhteydenottoja, koska eivät jaksa uskoa mahdollisuuksiin.. Kokeile ilman kuvaa valloittaa miestä, näin ainakin prosessi muuttuu oleellisesti Minulla oli aiemmin kuvaton profiili, enkä saanut juuri lainkaan yhteydenottoja..

Olen kertonut aina hyvin rehellisesti ja suoraan minkälainen olen ja mitä haen. Ne miehet olen karsinut heti pois, joilla ei vaikuta olevan mtn yhteistä kanssani. Eli jos arvot, harrastukset ym on aivan eri maaimoista. Kokeile ihan huviksesi näin päin ja katso tuloksia. Lisäksi tohon karsintaasi laittaisin vielä kysymysmerkkejä Itse uskon että erilaisuus toimii parisuhteessa kunhan ihan perusasiat on linjassa..

Vielä kommentti tohon harrastukseen, että miksi se pitäisi olla sama molemmilla? Jos muutenkin parisuhteessa näkee toista niin eikös se ole kiva saada omaa aikaa harrastuksen parissa?? En nyt niillä samoilla harrastuksilla tarkoittanut sitä, että täytyy olla kaikki samoja. Ennemminkin sitä, että ei tulisi tilanne jossa toinen haluaa reppureissata Aasiassa ja toinen on kotona viihtyvä.

Ja että olisi jotakin jota voidaan tehdä myös yhdessä. Ei se koskaan johtanut mihinkään vakavaan. Samalla tavalla livetreffeille lähti vain ne playerit. Muut vain kirjoittelee kymmenien naisten kanssa. Tossa taitaa olla ideaa. Musta tuntuu että AP haluaa liian kovasti parisuhteeseen. Lisäksi kun on nainen ja ilmeisesti kaunis niin on löytänyt paljon miehiä koluttavaksi,syötettäväksi ja nussittavaksi. Luulidin että AP itsetunto ja ihmistuntemus on heikolla tasolla kun miettii jo mamupatjaksi ryhtymistä.

Eka toimenpide AP lle olisi nostaa rimaa miesten suhteen. Joka peralle ei voi tarjoilla rinkeliä. Myönnän, että itsetunto on miesten suhteen mennyt. Maumujen kanssa oleminen oli vitsi. Yritin vain selittää, kun täällä puhutaan noista "tasoista" että olen ilm sitä tasoa joka saa vakisuhteeseen vain mamun. Rimaa vaikea nostaa, koska en näytä saavan kunnollista miestä.

Joten miten sitä nostan? Ihmistuntemus miesten suhteen on todellakin erittäin huono. Tähän tietty vaikuttaa se, että tapaan vain noita tietynlaisia miehiä. Kuten mainitsin, olen 2 kierroksella eikä minulla ole laajaa miestuttavapiiriä. Onko väärin haluta parisuhteeseen? Kaikki eivät halua olla ikuisesti yksin, vaan kaipaa kumppania.

Osaan kyllä olla yksinkin, enkä tarvitse miestä jotenkin eheyttämään itseäni. Olen ollut todella kauan yksin, ilman seksiäkin. On vaan yksinäinen olo, kun tuttavapiirissä vain varattuja ja olen vuosikaudet reissannut ja kulkenut tapahtumissa yksin. Kyllä tässä kaipaa jo miestä arkeen, kaveriksi ja rakastetuksi. Jos tämä ei ole trollailua, niin tapauksesi on kyllä hyvin kiinnostava mysteeri ratkaistavaksi.

Harmi vain että pelkkien näiden tietojen perusteella kysymykseen voi vain arvailla. En mä ole trolli. Siis eiköhän älykäs ihminen sen teksteistäni huomaa, että ihan henk. Oli vain pakko purkautua jonnekin. Kaikki kaverini, sekä naiset että miehet ovat sanoneet että "playeri mikä playeri".

Tilanne vaan ihmetyttää, kun A. Olemus kaikin puolin kömpelö, eikä mikään eloisa parkettien partaveitsi. On aivan selvästi ihastunut ulkonäkööni tästä ei voi erehtyä, kyllä sen vaan näkee kun mies tykkää. Olen oikeasti kiltti, hellä ja toisen kaikin puolin toiset huomioiva luonne, enkä mikään nalkuttava pissis.

Olen tuonut selvästi esiin aidon kiinnostukseni miestä kohtaan, näytän ihastukseni mutta en takerru. Olen yrittänyt keskustella tutustumisvaiheen pelisäännöistä enkä pakoile totuutta illuusioon että mies vain panee enkä myönnä sitä itselleni.

Mies laittaa välillä viestiä, että on ikävä, ja välillä ei kuulu mtn ja roikkuu online treffeillä. Mies ei ole painostanut seksiin. Kyllä mä ymmärrän palstan at- miehiä, kun viimeisetkin itsetunnon rippeet viedään. Näin naisena saan sitten kuulla vttuilua että olen nirso koska miehet ajattelee ulkonäköni perusteella että saan kenet tahansa. Joo, kyllähän seksiseuraa saa, mutta ei parisuhdetta. Eikä minulla edes ole liutaa pieniä lapsia eri isien kanssa, vaan ihan kunniallinen avioliitto takana ja etsin suhdetta, jossa vasta sitten muutetaan saman katon alle kun molempien lapset lentäneet pesästä.

No nyt alkaa ehkä vähän aueta. Netissä on sata miestä joista sinulle sopivia treffikandinaatteja on ehkäpä 10 kpl. Nyt kun sinulla on tuollainen perustavaa laatua oleveva rajaustekijä parisuhteeseen asutte eri katojen alla kenties 10 vuotta.

Tämä rajaa niistä 10 miehestä potentialiseksi vain yhden miehen. Ne muut 9 arpoo onko tuosta mihinkään ja ottavat ilon irti silläaikaa kun etsivät sopivampaa naista jonkaa kanssa jakaa myös sama vesikatto. Tuo vaatimushan suorastaan ohjaa playrit sun luokse. Matematiikan sääntöjen mukaan sun pitää koluta läpi sellaiset miestä, jotta saat haluamasi aidon etäsuhteen.. Lapseni muuttavat vuoden sisällä pois. Olen tämän kertonut jo tutustumisvaiheessa kaikille, eli ehtii rauhassa tutustua toiseen vuoden-pari ja sitten muuttaa saman katon alle.

Vai onko järkevää muuttaa kk tutustumisen jälkeen yhteen..? Eli ihan metsään meni arvauksesi. Ainakin tuntemani naiset ovat yleensä pitäneet pleijereitä lämpiminä, ihanina ja huomaavaisina - ja kunnon miehiä kylminä ja etäisinä. Syyhän on selvä; pleijerillä on kokemusta erilaisista naisista, ja hän osaa heti olla "rennosti" niin kuin naiset haluavat. Kunnon mies taas on hitaampi tutustumaan ja vähän ujo, minkä naiset tulkitsevat väärin.

Kun nainen sanoo "kunnon mies", hän tarkoittaa rentoa ja itsevarmaa pleijeriä joka osaa ottaa naisen. Tottakai on ok haluta parisuhdetta ja lämpöä. Toki ne sulle soisin.. Jos sinä menet joka playetin konnankoukkuun etkä näe niitä aitoja miehiä, niin.. Vaikuttaa tosiaan siltä, että sinussa on jotain sellaista mikä estää ajattelemasta sinua ns.

En näkisi, että nämä miehet sen kummemmin mitään pleijereitä olisi. Kyllähän kuka tahansa mies lähtee parisuhteeseen, kun kohdalle osuu jotain erityistä. Ilmeisesti näin ei ole ollut. Mies taviskin muuttuu siinä vaiheessa playeriksi, kun hän ei naisen suoraan kysymykseen suhteen tilasta ja etenemisestä vastaa mitään, mutta pitää itsestäänselvänä että voi käydä hoidattamassa itsensä naisen luona.

En halua, että jokaisen tapaamisemme itsestään selvä alkusoitto tai loppunäytös on seksi. Mies jättää minut rauhaan, kun sanon kaipaavani kosketusta, en seksiä. Jos jotain vihaan, niin seksiin taivuttelua. Nauroin, kun edellinen kumppanini heitti kesken aterian, että mitä jos harrastetaan seksiä ensi tiistaina. Eihän sitä voi suunnitella! Eilen kuittasin miehen lämmittely-yritykset lupauksella seksistä tänään. En luvannut vain häntä varten, tiesin haluavani tänään itsekin.

Minkä spontaanin seksin yllättävyydessä häviää, sen valmistautumisen suomassa rentoutumisessa voittaa. Ei tarvitse jännittää, onko peseytynyt tai kaunistunut ja mahtuuko keittiön pöydällä panemaan lehtipinoilta ja likaisilta astioilta. Keittiönpöytäfantasian toteuttaminen oli miehen toive. Pöytää vasten paneminen on yllättävän ergonomista, ajattelin puristaessani sen reunoja rystyset valkoisina.

Asetelma riitti meille ilman variaatioita loppuun saakka, ja tunsin itseni kerrankin positiivisessa mielessä lihakimpaleeksi miehen ruiskuttaessa spermansa päälleni kuin kastikkeen paistin kuorrutukseksi. Arkiaamuina seksiin jää harvoin aikaa, mikä on harmi. Vielä puoliksi unimaailmassa toisen kohtaaminen on herkkää. Kun on valmiiksi toista lähellä, iho vasten ihoa, kosketus tulee luonnostaan. Unohtuu, että oma aamuhengitys haisee kuin lehmän pötsi ja päälle ovat jääneet viimeiset puhtaat alushousut.

Tuoreen parisuhteen miellyttämisen halussa löydän itseni kaupoista etsimästä yksinäisiin pitsirintaliiveihin sopivia pöksyjä. Vaikka seksin tuoksinassa alusvaatteet tulee riivittyä päältä hämärässä valaistuksessa, alusvaatteilla on osansa leikissä. Haluan olla kauniisti puettu kohtalotar, jota kumppanini himoaa.

Ujostelen vieläkin vartaloni kelpaavuutta, ja selin kääntyminen on osa suojautumista, vaikka takapuoleni ihailu nähtävästi sopii hänelle: Olin märkä ja halusin miehen tietävän sen. Tungin hänen kätensä alushousuihini, ja hän tökkäsi peniksensä minuun alushousujen sivusta. Vedin rintani ulos liiveistä ja kiihotuin itsekin niiden tunnusta ulos pursunneina. Mies halusi tulla alusvaatteilleni.

Kaikkea kokeiltakoon, paitsi sukurutsaa! On luksusta, kun seksifantasioitaan voi toteuttaa tosielämässä ja hyvää seksiä saa aina halutessaan. Suhteen alun paineet ja menneisyyden huonot muistijäljet hälvenevät ihoiltamme ja alamme luottaa siihen, että sovimme ja riitämme tyydyttämään itsemme ja toisemme.

Pystyn kerta kerralta paremmin keskittymään omaan nautintooni. Kumarruin aamulla miehen ylle niin, että alastomat rintani tervehtivät häntä yöpaidan kaula-aukosta. En väsy ihmettelemään miesten visuaalisten kimmokkeiden herättämää kiihottuneisuutta, mutta onhan se palkitsevaa, jos niinkin arkinen asia kuin nännin vilahdus riittää sytyttämään palon.

Itse kiihotun visuaalista virikettä enemmän enemmän ihokontaktista ja tunnustelusta. Ahmin miehen penistä aamupalaksi, mutta en enää laskelmoiden suihinottoa osana alkukiihotusta, jotta loppuseksi onnistuisi laukeamiseen huipentuen.

Levitin jalkani ja mies hivutti itsensä milli milliltä sisääni. Suljin silmäni ja annoin itseni hukkua outoihin mielikuviin ja kadota ajattomaan tilaan. Yhdyntämme tahti oli hidas, nautintoa pidättelevä ja kasvattava.

Huohotimme toistemme suuhun, ja sormeni nuljahtelivat pitkin miehen hikeentyvää selkää. Toisinaan säälin miestä yhdyntämme fyysisempänä osapuolena, mutta kiitollisena puristin hänen siemensyöksystä nytkähtelevän vartalonsa itseäni vasten ja laukesin rentoutuneena hänen laukeamisestaan, vapaana tyydyttämisen pakosta tuntien outoa iloa jonkin jakamisesta. Lomamatka naapurikaupunkiin ilman lapsia: Periaatteessa täydellinen tilaisuus seksirientoihin, mutta selvittyämme illallisähkyssä hotellihuoneeseen, ainoa toiveemme oli katsoa sängyssä telkkaria.

Lomamatkoilla huomaan halujen nousevan pintaan vasta muutaman päivän jälkeen, kun rentoudun kunnolla. Siitä olen päätellyt, että perusarjen pyörittäminen vaikuttaa myös seksihalujen määrään. Lomamatkoilla spontaanin seksin harrastaminen on valitettavasti vieläkin vaikeampaa, koska lapset ovat hotellihuoneessa tavallistakin lähempänä. Tunsin aamulla hieman krapulahimoa, mutta kun meillä oli kerrankin mahdollisuus nukkua myöhään, käytimme sen hyödyksemme.

Minulle on valjennut, että olen nähtävästi demiseksuaali — haluan seksiä ainoastaan turvallisessa, läheisessä suhteessa, eikä itse akti ole aina välttämätön. Se selittäisi, miksi en ole koskaan ollut kiinnostunut yhden illan suhteista, ja sen, miksi ajattelen seksiä kohtalaisen paljon, mutta harrastan sitä vähän. Miehen seksuaalisuuteen liittyvät kliseet ovat aina tuntuneet pitkälti vierailta ja vastenmielisiltäkin. Demiseksuaalisuus yhdistettynä lapsiperheen arkeen tarkoittaa sitä, että varsinainen seksi on tällä hetkellä vähäisessä roolissa.

Jos minulla on töissä stressiä tai elämässä muuta ahdistusta, ensimmäisenä häipyvät kaikki seksuaaliset halut. Saan erektion hyvin helpostikin, mutta yhdynnästä innostuminen vaatii hellyyttä ja aikaa. Töissä on ollut poikkeuksellisen stressaavaa. Heräsin aamuyöllä enkä saanut ajatuksiani millään pois päivän tehtävistä. Yritin ajatella seksiä keventääkseni mieltäni. Ei auttanut, joten otin rajummat aseet käyttöön ja menin vessaan masturboimaan.

Stressi helpotti hetkeksi, mutta mieleen nousi harmitus: Kuuntelin töissä radiosta juontajaa, jota en tunnistanut.

Epäilin häntä missiksi, jonka promokuvissa sääret ja reidet ovat esillä hyvin voimakkaasti. Aloin miettiä vaimoni kauniita reisiä ja halusin voimakkaasti seksiä. Mietin jopa keinoa, jolla voisin varata meille hetkeksi halvan hotellihuoneen ja ajaa ruokatunnilla sinne.

Tajusin suunnitelman saman tien liian hankalaksi. Vinkkasin ajatuksesta kuitenkin vaimolle, jotta hän tietäisi, että ajattelen häntä. Kävin viemässä pyykkiä kylpyhuoneeseen, kun vaimo oli suihkussa. Näin hänen vartalonsa ja aloin välittömästi haluta häntä. Mietin pikaisen seksin mahdollisuutta, mutta nuorempi lapsi oli seurallisella päällä ja vaelteli huoneesta huoneeseen, joten kiinnijäämisen riski oli liian suuri.

Tässä elämäntilanteessa seksi ajoittuu aina myöhäisiltaan, nukahtamisen rajamaille. Aktimme oli väsyneenä aika kaavamainen: Vaikka harrastamme seksiä tällä hetkellä harvoin, se on aina hyvää. Osaamme esimerkiksi ajoittaa orgasmimme poikkeuksetta samalle hetkelle. Yleensä nukahdamme omille puolillemme sänkyä, mutta seksin jälkeen kiinni toisissamme. Siksikin sen harrastaminen on tärkeää. Seksin jälkeisenä päivänä ihmettelen aina, miksi emme harrasta sitä useammin.

Nykyisen elämäntilanteen etuja on se, että silloin harvoin kun seksiä saa, se tuntuu erityisen mahtavalta. Jokaisen aktin muistaa kauemmin, yksityiskohdat kosketuksista ja liikkeistä viipyvät mielessä pitkään.

Voin vain toivoa, että osaamme pitää huolta parisuhteestamme siihen saakka, että lapset kasvavat ja yhteistä aikaa on reilusti enemmän. Päivät alkavat melkein aina samalla tavalla. WhatsApp, iMessages, tekstarit, Messenger ja sitten aarreaittaan eli homoille suunnatut seuranhakuapplikaatiot Tinder, Grindr, Gayromeo ja Hornet. Hornetissa joku nuorempi kundi halusi jakaa privaatteja kuviaan minulle ja pyysi nähdä omiani.

Olen joskus miettinyt, että mitä jos toisessa päässä onkin huijari, joka haluaa lähettää kuvani vaikka suvulleni. Hornet-kundi oli kivan näköinen. Teki mieli runkata, mutta en ehtinyt: Haluan pitää kroppani kunnossa, että vientiä riittää iästä huolimatta. Salilla on kiva katsella hyvässä lihassa olevia kundeja. Olen miettinyt, häiritseekö se muita. Suihku- ja saunatiloissa kaikki ovat vapaata riistaa homokatseille. Jotkut selviävät suihkureissuista paljastamatta penistään, toiset kävelevät ympäri pukuhuonetta pyyhe olalla.

Sitten ovat vielä ne, jotka saippuoivat treenattuja vartaloitaan kiireettä rintamasuunta ulospäin. Näiltä osin salireissu oli taas erittäin antoisa. Kun olin vuosia sitten ylipainoinen, seksiä ei tehnyt mieli lainkaan niin paljon kuin nyt. Kun on lihava, ei saa seksiä, se masentaa, syö lisää — ja on entistä lihavampi. Katselin töiden jälkeen Hornet-kundin uusia kuvia. Hän on muutamassa kuvassa aktissa jonkun kundin kanssa, ja ne näyttävät liian ammattimaisilta. Googlen kuvahaulla paljastui, että kuvat ovat aikuisviihdebrändin tuottamia.

Eli keskustelen feikin kundin kanssa tai sitten hän on tehnyt aikuisviihdettä. Olen aikuisviihteen suurkuluttaja, mutta voisinko harkita parisuhdetta kovan luokan aikuisviihdettä tehneen miehen kanssa?

Tuomitsenko minä, maailman suvaitsevaisin ihminen, muut ihmiset ennen kuin olen tavannut heitä? Tässä olisi ensikertalaiselle mahdollisuus päästä kokeilemaan petipuuhia pornotähden kanssa.

Osaakohan hän jotain ammattilaiskikkoja? Olen todella kevytkenkäinen, mutta en koe etsiväni yhden illan suhteita vaan rakkautta. En ole päätynyt koskaan parisuhteeseen seuranhakupalvelun kautta, joten moraalisen dilemman voi tällä erää ohittaa. Kuvat olivat joka tapauksessa niin vakuuttavia, että oli pakko päästää paineet ulos. Runkkaamisen jälkeen tulee ihanan kevyt olo.

Se on oman ajan ottamista. Sovimme näkevämme Hornet-kundin kanssa viikonloppuna, kun hän tulee maalta kaupunkiin. Keskusteluidemme perusteella on selvää, että vaatteet lähtevät pois, kun tapaamme.

Suorituspaineita tulee kymmenen vuoden ikäerosta. Muut eivät kiinnosta minua enää. Näin käy aina, olen salamaihastuja.

Jännitän jo sitä, että mitä, jos hän ei tulekaan. Tai mikä vielä pahempaa, hän ei ole samannäköinen kuin kuvissa. Treenaamassa ei ollut ketään kuumia, mutta saunan aikana Hornet oli laittanut viestin, ja fiilikset nousivat kattoon. Hän ehdotti tapaamista jo täksi illaksi, ja minähän järjestin. Miten hyvä, etten runkannut eilen illalla.

Tein töitä hirveällä kiireellä, mitä syön, koska… no, homoseksi. Siivosin, sheivasin, viestittelin ja himoni kasvoivat. Hornet-kundi sääti kuitenkin aikatauluja ja sain epämääräisiä vastauksia. Mietin, ehtikö hän sopia jo toiset treffit, kun en vastannut heti. Kävi vituttamaan eikä todellakaan tehnyt mieli runkata. Lopulta hän sanoi tulevansa, mutta julkiset eivät enää kulkeneet.

Menin nukkumaan henkisen vuoristoradan jälkeen. Käsi kävi alushousuissa, mutta päätin etten runkkaa, niin huomenna on mahdollisuus maksimoida ilo. Stondis ei laskenut aamulla millään. Hornet-kundi sanoi tulevansa luokseni aloittelemaan, ja siitä sitten yhdessä baariin. Mietin, onkohan seksiä ennen baaria vai tuleeko hän baarista luokseni yöksi?

Pitäisikö varmistaa saanti ja puskea sata lasissa heti alkuillasta, kun hän tulee? Hoitaa alapääpesu, jos hän mielii päästä pukille myös? Olin saanut sellaisen käsityksen, että hän on varautunut antamaan. Hornet näytti lähes samalta kuin kuvissa. Ihoa oli retusoitu rankemmin, mutta komean näköinen kundi. En ihastunut ensisilmäyksellä, mutta kiinnostuin. Hän jännitti selvästi, ja kaadoin hänelle lasin valkkaria.

Kävin makaamaan sohvalle pää hänen sylissään. Se oli riski, mutta hän silitteli hiuksiani ja aloimme suudella. Pidän hänen tavastaan suudella: Sitten kielet ryhtyvät rohkeammiksi ja vaeltava syvälle toisen suuhun. Hyvä suutelija voi toki myös olla nainen, tosin silloin vaatteet pysyvät päällä. Tai no, ainakin tähän asti ovat pysyneet. Riisuimme, hänen kireät farkkunsa tuottivat hieman ongelmia. Hän laskeutui huulillaan vartaloani alaspäin, suuteli nännejä, vatsalihaksia, napaa ja otti penikseni huuliensa väliin.

Huulihölkkä, poskisoitto, tämän homman hän kyllä taitaa erittäin hyvin. Lämmittelin sormin hänen persettään, ja hän myötäili ja voihki. Miksi minulla edes on liian pieniä kondomeja kotona! Hän halusi paljon liukuvoidetta. Dippasin hieman terskaa sisään. Lisää liukuvoidetta, paljon lisää. Kovin stondis kävi hiipumaan, vaikka laukeaminen ei ollut vielä lähellä. Hoidimme hommat käsipelillä loppuun. Kaksi vuorokautta ehdin haaveilla hetkestä, joka oli siinä molempien päälle roiskuttuna.

Munan seisomista käy kuitenkin väkisinkin miettimään, kun ikää tulee. Teinivuosina muna seisoi aina kun ei pitänyt, vaatekaupassa, liikennevaloissa, hammaslääkärissä, mummolassa. Nyt saa olla tyytyväinen, jos edes seksin aluksi muna on kivikova. Kyllä vähän löysemmälläkin voi vielä panna, että ei peli kokonaan ole menetetty.

Nyt tekijöitä oli monta: Vai eikö kumppani ollutkaan niin kiihottava kuin kuvittelin? Seksin jälkeen tunnelma oli rento, mutta emme käyneet suunnittelemaan häitämme.

Jätin baarin väliin, koska oikeastaan halusin masturboida. Se on seksin jälkeen todella antoisaa. Voi fiilistellä sitä, mitä juuri tapahtui ja nauttia toisen kerran. Jäätävä aamustondis, mutta en runkannut, koska odotin iltaa.

Näin Hornet-kundin baarissa, mutta hän oli neutraali, ilmeisesti haku päällä. Baarissa oli häviävän vähän ketään, keneen olisin kiinnittänyt katseeni. Muutama kundi antoi vihjailevan katseen, ehkä koska tanssin ilman paitaa. Ja sitten sitä draamaa, jota näemmä homopiireissä ei voi välttää. Ystäväni lähentyi Hornet-kundini kanssa, mistä hänen poikaystävänsä suivaantui.

Kun jäimme baariin kolmistaan, ystäväni kävi lääppimään hoitoani. Olin väsynyt ja humalassa, eikä seksi kiinnostanut, mutta ystäväni käytös ei ollut kovin tahdikasta. Häntä ei ilmeisesti häirinnyt tulla jälkiliukkaille, sillä  hän halusi tulla kotiini paneskelemaan eilisen hoitoni kanssa.

...

Seksi homo seuraa pori nordic hotel forum kokemuksia

SPERMAT PEPPUUN HOMOSEKSUAALISEEN SIHTEERI SUOMI

heinäkuu Sexsi treffit erektio hieronnassa, Erotisk historie stor neger pik ne pano treffit miten saa orgasmin seksi caht shemale latex fetissi homo treffit mies pillu kulli pillu iso kaunis nainen seuraa varatulle rakastelu asennot nais. marraskuu Suomalainen lutka saa kolmen miehen munaa kerrallaa! tornion kaupunginhotelli esiintyjät deitti varatuille puumanaisia millainen on seksikäs karva pillu on tiukka itku porno kuvia ylilauta homo teini pimppiä ikaalisissa. seksivideo seksi treffeille eliittikumppani kokemuksia miten saada kitara netistä. toukokuu miten saa orgasmin seksi caht shemale latex fetissi homo treffit mies quuntele penis hieronta treffit varatuille isoja pilluja puhelintreffit thai.

Madres sexo amateur sexo coño buscar porno interracial videos de mujeres gordas folladas tetonas chicos porno español chicas desnudas videos porno toro pprno videos de coños eyaculando videos mugeres desnudas tias masturbandose videos porno gratis peludas porno gratis sexo duro gratis de gordas viejas gratis porno pov xxx sexotube videos sexo grati sexo con videos eroticos pelis porno cumlouder xxx videos porno lesbico chicas espiadas masajes porno tríos porno lisa ann porn videos pornod putas pono grati jinx maze lesbianas xxx lesvianas gratis videos lesvianas gratis abuelas follando trios gratis porno abuelas follando parejas follando en cordoba porno en español videos gratis en español cams sexo con maduros follando gratis videos porno de bdsm amateur videos porno en publico videos videos porno gordas follando porno gratis pelicula porno tetonas porno transex porno libre dando por culo porn tube mature videos grandes lamida de lesvianas ver vídeos de putas enfermeras follando viejas gratis ver porno amateur porn hentai kourtney kane videos porno gordas follando porno amater español abuelas peludas follando videos porno francesas ashton pierce follar playa tetona joven follando videos porno con vidios lesvianas jovenes porno peliculas porno sexo con su vecina vídeos porno actrices porno lisa ann hd videos porno gratis cosplay babes porno hermafroditas negras grandes casting videos gratis alyssa branch videos gordas esperanza gomez vídeos xxx maduras gratis español mejores videos porno arabes follar por el culo viejas follando gratis porno de follar chicas folladoras dildos gigantes videos sasha grey xxx hd videos porno de trios bisexuales ruvias videos porno gratis peludas ancianas sexo duro gratis vídeos porno de maduras pajeandose eyaculaciones femeninas grandes follando latinas cachondas follando videos porno gratis lesbianas gratis vidos porno amateur sexo anal porno videos hombres maduros xxx gratis mamadas lamidas de putas espanolas follando suegras orientales follando tios buenos follando xxx chicas caliente porno amater madura española follando con videos pornos gratis porn mujeres maduras como locas culos grandes pollas negras calientes culos grandes naturales hombres masturbandose muy porno porno videos masaje con porn porno con maduras follando rubias calientes por no gratis videos trans follando porn hd como follar playa lamidas de parejas españolas gratis videos porno española maduras embarazada follando videos demaduras videos sasha gray porno perras calientes cunnilingus videos x de gratis videos pporno follando rubia española glory hole porn videos porno follando samia duarte sexso peliculas porno morenas ver vidio porno español es.

con españolas porno de solteras porno gratis de putas arabes sexo fuerte peliculas porno trans coños peludos blanca nieves porno de negros vidios porno español videos porn tube ver porno espanol tetas vidios maduras en linares pornos xxx p el fontanero videos maduras sexo culos grandes porno latinas folladas videos hd abuelas videos películas porno romanticos enfermeras porno 18 chicasguarras mejor porno x españoles erotico cumlauder españa trios de camara oculta sexo por el culo videos videos de folladas alanah rae cumloader porno en la mejor porno bi videos porno fuerte videos de asiaticas lesbianas follando mia magma kortney kane videos porno falso porn chat porno con tetas grandes bbw videos porno extremo spanish porn tub videos porbo gratis videos sexo porno sado videos pov gordasxx gordas actores porno xx porno morenas xxx hentay cumloder videos lesvianas videos de masajes erotico trios videos bixesuales sasha grey xxx porno trio con camara oculta los mejores tetas de guarras alexis texas madura follando xxx gratis pelicula porno gratis en playas nudistas porno porno mamada videos exnovias viejas gratis video porno gratis de folladas videos de intercambio porno gratis en español polla gordas desnudas prno gratis videos porno porn tetas naturales follar petardas asiaticas lesbianas follandose al fontanero follando con gordas sexo con rubias desnudas los mejores tetas grandes páginas porno videos porno gratis videos porno gratis porn vintage orgias con tetas porno en hd teen porn hd xxx porno lesbico gratis amateur vídeos porno embarazadas desnudas paja española trans videos maduras muy peludos hd juegos porno porno de xxx ver porno gat maduras velludas viejas haciendo sexo tori black porn bree daniels videos de travestis porno actrices xxx follar gordas actores porno actrices x video porno españa ancianas cachondas gratis xxx en playas nudistas xxx porno violacion mangas hentai manga follar madres videos amateur español pelis porno en español videos pornos gratuitos transexuales porno cumlouder españolas haciendo el mejor pagina porno casting pelis x en castellano web cam gratis porno hd videos porno de pies xvideos hd xxx videos videoa xxx gratis en español fiesta porno gat chicas sexis porno maduras xxx actores porno vintage travestis sexo gratis pollas fayna vergara videos de lesbianas viejas haciendo pajas despedida sexo maduras morenas enana follando hombres follando porno gais gratis videos masajes xxx tias follando pelis porno de maduras porns porno pollas xxx rubias dunia montenegro despedidas de orgias swingers follando videoa xxx películas xxx tias buenas porno lesbianas besandose porno xxl parejas maduras con gordas follando porno españa porno gratis tias buenas desnudas porno actrices porno trans xxx hd porn porno xxx gratis porno madre folla en español abuelas gratis massage xxx pelirrojas follando porno trios gratis maduras 18 xxx sexo por torbe vídeos porno hd gorditas folladas por no culos grandes videos x video morena española videos pornos online porno bdsm porno años 70 mamando xxx culos xxx hd mugeres desnudas porno xl porno lesbianas travestis follando follando trio follando mujeres muy guarras chicas exhibicionistas peliculas porno tub casting sexo peludo es.

con maduros follando videos maduras videos porno despedida soltera videos pornos españoles xxx peludas chinos follando videos deputas follando webcams sexo anal video porno hd viejas cachondas xxx videos pornos lesbianas porno gratis porno en castellano follandose a chorros porno videos hentai x de tranxesuales peliculas porno gratis vídeos porno trans porno xl xxx pollas xxx ver videos porno homosexual follando en español de maduras chicas desnudas casting pornos gratis maduras rubias tetonas maduras porno con latinas follada xexo gratis ver porno es.

con maduras follando xxx porno películas pornos gratis de coño videos videos muy maduras viejas follan tetas grandes penes videos bukkake videos trans xxx videos de folladas videos de sexo por el amor porno eyaculacion femenina ver videos de abuelas putas follando al fontanero hd tios sexp gratis anal hd maduras españolas follando con embarazadas amateur gordas porn chupando pollas culonas fotos de sexo grtis follando tetonas fetichismo de lesvianas videos maduras tube porno intercambio de transexuales xxx videos porno xl xxx grati video de masajes madura embarazadas xxx pies gordas naturales grandes gratis porno casting porno duro vintagexxx videos pornos gratuitos videos maduras torbe porno gratis abuelas follando cumlauder gratis en la abuela chupa pollas grandes corridas porno lesbianas pelis porno de maduras follando free videos de lesbianas videos de maduras embarazada porno silvia rubi peliculas porno gratis faking porno de chinas xxx francheska jaimes ver videos poorno videos porno arabe gratis videos porno ver videos porno hd tube videos porno masaje erotico porno de maduras porn vidios porno trio amateur follar gratis porn porno.

con pene xxx videos de gorditas porno grtis gorditas intercambio de maduras amateur putas videos porno gratis orgias vintagexxx videos porno masajes video madura tube tetona xxx tube hd follando chicas buenas mamadas morenas porno gratis playas nudistas follando xx potno gratis de pollas grande sexo porno maduras.