Tiukat kalut homo miten sheivata alapää

Peruutimme makuuhuoneeseen, ja kampesin miehen melan vaatekerrosten alta. Nuolin sitä uudella, kehujen tuomalla itsevarmuudella. Oli ihanaa, kun mies murisi mielihyvästä. Esileikki eteni yhdyntään, jossa kynnin päällä. Nautin päällä olosta todella ensimmäisiä kertoja. Penis osui oikeaan kohtaan, ja mies ylettyi nuolemaan nännejäni ja puristamaan takapuoltani.

Olen syttynyt hieman alisteisesta asemasta, mutta nyt nautin siitä, että määrään tahdin. Mietin edestakaisin itseäni työnnellessäni, että tältäkö miehistä tuntuu, kun he panevat naista.

Eilen tulin, toissapäivänä en. Joskus koen vaikeana määritellä, tulenko vai enkö ja missä määrin: Uuden kumppanini kanssa jokainen yhdyntä on kuin pieni seikkailu, matka jonka määränpäästä ei tiedä. Ja kuitenkin meille on muodostunut pienimuotoinen yhdyntärutiini: Olemme harrastaneet seksiä aina, kun olemme tavanneet, aluksi jopa neljä kertaa päivässä, nyt vain kerran. Olen harrastanut seksiä satojen ihmisten kanssa, tapaillut kymmeniä ihmisiä ja elänyt muutamissa parisuhteissa, ja vihdoin keski-ikää lähestyessä ymmärrän, mitä hyvä parisuhdeseksi on.

Satunnaisissa suhteissa estetiikka, taidot ja puitteet korostuvat romanttisuuden ja luottamuksen kustannuksella. Paneminen puussa, komean kumppanin syleily ja vaaranmakuiset hetket varatussa nautinnossa pysyvät mielessäni, mutta toivon ja uskon aidon välittämisen täyteisen seksin häivyttävän noiden hetkien kaipuun.

Silti on päiviä, jolloin seksi ei voisi vähempää kiinnostaa. En halua, että jokaisen tapaamisemme itsestään selvä alkusoitto tai loppunäytös on seksi.

Mies jättää minut rauhaan, kun sanon kaipaavani kosketusta, en seksiä. Jos jotain vihaan, niin seksiin taivuttelua. Nauroin, kun edellinen kumppanini heitti kesken aterian, että mitä jos harrastetaan seksiä ensi tiistaina. Eihän sitä voi suunnitella! Eilen kuittasin miehen lämmittely-yritykset lupauksella seksistä tänään. En luvannut vain häntä varten, tiesin haluavani tänään itsekin.

Minkä spontaanin seksin yllättävyydessä häviää, sen valmistautumisen suomassa rentoutumisessa voittaa. Ei tarvitse jännittää, onko peseytynyt tai kaunistunut ja mahtuuko keittiön pöydällä panemaan lehtipinoilta ja likaisilta astioilta. Keittiönpöytäfantasian toteuttaminen oli miehen toive. Pöytää vasten paneminen on yllättävän ergonomista, ajattelin puristaessani sen reunoja rystyset valkoisina.

Asetelma riitti meille ilman variaatioita loppuun saakka, ja tunsin itseni kerrankin positiivisessa mielessä lihakimpaleeksi miehen ruiskuttaessa spermansa päälleni kuin kastikkeen paistin kuorrutukseksi.

Arkiaamuina seksiin jää harvoin aikaa, mikä on harmi. Vielä puoliksi unimaailmassa toisen kohtaaminen on herkkää. Kun on valmiiksi toista lähellä, iho vasten ihoa, kosketus tulee luonnostaan. Unohtuu, että oma aamuhengitys haisee kuin lehmän pötsi ja päälle ovat jääneet viimeiset puhtaat alushousut. Tuoreen parisuhteen miellyttämisen halussa löydän itseni kaupoista etsimästä yksinäisiin pitsirintaliiveihin sopivia pöksyjä.

Vaikka seksin tuoksinassa alusvaatteet tulee riivittyä päältä hämärässä valaistuksessa, alusvaatteilla on osansa leikissä. Haluan olla kauniisti puettu kohtalotar, jota kumppanini himoaa. Ujostelen vieläkin vartaloni kelpaavuutta, ja selin kääntyminen on osa suojautumista, vaikka takapuoleni ihailu nähtävästi sopii hänelle: Olin märkä ja halusin miehen tietävän sen. Tungin hänen kätensä alushousuihini, ja hän tökkäsi peniksensä minuun alushousujen sivusta.

Vedin rintani ulos liiveistä ja kiihotuin itsekin niiden tunnusta ulos pursunneina. Mies halusi tulla alusvaatteilleni. Kaikkea kokeiltakoon, paitsi sukurutsaa! On luksusta, kun seksifantasioitaan voi toteuttaa tosielämässä ja hyvää seksiä saa aina halutessaan. Suhteen alun paineet ja menneisyyden huonot muistijäljet hälvenevät ihoiltamme ja alamme luottaa siihen, että sovimme ja riitämme tyydyttämään itsemme ja toisemme.

Pystyn kerta kerralta paremmin keskittymään omaan nautintooni. Kumarruin aamulla miehen ylle niin, että alastomat rintani tervehtivät häntä yöpaidan kaula-aukosta. En väsy ihmettelemään miesten visuaalisten kimmokkeiden herättämää kiihottuneisuutta, mutta onhan se palkitsevaa, jos niinkin arkinen asia kuin nännin vilahdus riittää sytyttämään palon. Itse kiihotun visuaalista virikettä enemmän enemmän ihokontaktista ja tunnustelusta.

Ahmin miehen penistä aamupalaksi, mutta en enää laskelmoiden suihinottoa osana alkukiihotusta, jotta loppuseksi onnistuisi laukeamiseen huipentuen. Levitin jalkani ja mies hivutti itsensä milli milliltä sisääni. Suljin silmäni ja annoin itseni hukkua outoihin mielikuviin ja kadota ajattomaan tilaan. Yhdyntämme tahti oli hidas, nautintoa pidättelevä ja kasvattava. Huohotimme toistemme suuhun, ja sormeni nuljahtelivat pitkin miehen hikeentyvää selkää. Toisinaan säälin miestä yhdyntämme fyysisempänä osapuolena, mutta kiitollisena puristin hänen siemensyöksystä nytkähtelevän vartalonsa itseäni vasten ja laukesin rentoutuneena hänen laukeamisestaan, vapaana tyydyttämisen pakosta tuntien outoa iloa jonkin jakamisesta.

Lomamatka naapurikaupunkiin ilman lapsia: Periaatteessa täydellinen tilaisuus seksirientoihin, mutta selvittyämme illallisähkyssä hotellihuoneeseen, ainoa toiveemme oli katsoa sängyssä telkkaria. Lomamatkoilla huomaan halujen nousevan pintaan vasta muutaman päivän jälkeen, kun rentoudun kunnolla.

Siitä olen päätellyt, että perusarjen pyörittäminen vaikuttaa myös seksihalujen määrään. Lomamatkoilla spontaanin seksin harrastaminen on valitettavasti vieläkin vaikeampaa, koska lapset ovat hotellihuoneessa tavallistakin lähempänä.

Tunsin aamulla hieman krapulahimoa, mutta kun meillä oli kerrankin mahdollisuus nukkua myöhään, käytimme sen hyödyksemme. Minulle on valjennut, että olen nähtävästi demiseksuaali — haluan seksiä ainoastaan turvallisessa, läheisessä suhteessa, eikä itse akti ole aina välttämätön. Se selittäisi, miksi en ole koskaan ollut kiinnostunut yhden illan suhteista, ja sen, miksi ajattelen seksiä kohtalaisen paljon, mutta harrastan sitä vähän.

Miehen seksuaalisuuteen liittyvät kliseet ovat aina tuntuneet pitkälti vierailta ja vastenmielisiltäkin. Demiseksuaalisuus yhdistettynä lapsiperheen arkeen tarkoittaa sitä, että varsinainen seksi on tällä hetkellä vähäisessä roolissa.

Jos minulla on töissä stressiä tai elämässä muuta ahdistusta, ensimmäisenä häipyvät kaikki seksuaaliset halut. Saan erektion hyvin helpostikin, mutta yhdynnästä innostuminen vaatii hellyyttä ja aikaa.

Töissä on ollut poikkeuksellisen stressaavaa. Heräsin aamuyöllä enkä saanut ajatuksiani millään pois päivän tehtävistä. Yritin ajatella seksiä keventääkseni mieltäni. Ei auttanut, joten otin rajummat aseet käyttöön ja menin vessaan masturboimaan. Stressi helpotti hetkeksi, mutta mieleen nousi harmitus: Kuuntelin töissä radiosta juontajaa, jota en tunnistanut.

Epäilin häntä missiksi, jonka promokuvissa sääret ja reidet ovat esillä hyvin voimakkaasti. Aloin miettiä vaimoni kauniita reisiä ja halusin voimakkaasti seksiä. Mietin jopa keinoa, jolla voisin varata meille hetkeksi halvan hotellihuoneen ja ajaa ruokatunnilla sinne.

Tajusin suunnitelman saman tien liian hankalaksi. Vinkkasin ajatuksesta kuitenkin vaimolle, jotta hän tietäisi, että ajattelen häntä. Kävin viemässä pyykkiä kylpyhuoneeseen, kun vaimo oli suihkussa. Näin hänen vartalonsa ja aloin välittömästi haluta häntä. Mietin pikaisen seksin mahdollisuutta, mutta nuorempi lapsi oli seurallisella päällä ja vaelteli huoneesta huoneeseen, joten kiinnijäämisen riski oli liian suuri.

Tässä elämäntilanteessa seksi ajoittuu aina myöhäisiltaan, nukahtamisen rajamaille. Aktimme oli väsyneenä aika kaavamainen: Vaikka harrastamme seksiä tällä hetkellä harvoin, se on aina hyvää. Osaamme esimerkiksi ajoittaa orgasmimme poikkeuksetta samalle hetkelle. Yleensä nukahdamme omille puolillemme sänkyä, mutta seksin jälkeen kiinni toisissamme.

Siksikin sen harrastaminen on tärkeää. Seksin jälkeisenä päivänä ihmettelen aina, miksi emme harrasta sitä useammin. Nykyisen elämäntilanteen etuja on se, että silloin harvoin kun seksiä saa, se tuntuu erityisen mahtavalta. Jokaisen aktin muistaa kauemmin, yksityiskohdat kosketuksista ja liikkeistä viipyvät mielessä pitkään. Voin vain toivoa, että osaamme pitää huolta parisuhteestamme siihen saakka, että lapset kasvavat ja yhteistä aikaa on reilusti enemmän. Päivät alkavat melkein aina samalla tavalla.

WhatsApp, iMessages, tekstarit, Messenger ja sitten aarreaittaan eli homoille suunnatut seuranhakuapplikaatiot Tinder, Grindr, Gayromeo ja Hornet. Hornetissa joku nuorempi kundi halusi jakaa privaatteja kuviaan minulle ja pyysi nähdä omiani. Olen joskus miettinyt, että mitä jos toisessa päässä onkin huijari, joka haluaa lähettää kuvani vaikka suvulleni.

Hornet-kundi oli kivan näköinen. Teki mieli runkata, mutta en ehtinyt: Haluan pitää kroppani kunnossa, että vientiä riittää iästä huolimatta. Salilla on kiva katsella hyvässä lihassa olevia kundeja. Olen miettinyt, häiritseekö se muita. Suihku- ja saunatiloissa kaikki ovat vapaata riistaa homokatseille. Jotkut selviävät suihkureissuista paljastamatta penistään, toiset kävelevät ympäri pukuhuonetta pyyhe olalla. Sitten ovat vielä ne, jotka saippuoivat treenattuja vartaloitaan kiireettä rintamasuunta ulospäin.

Näiltä osin salireissu oli taas erittäin antoisa. Kun olin vuosia sitten ylipainoinen, seksiä ei tehnyt mieli lainkaan niin paljon kuin nyt. Kun on lihava, ei saa seksiä, se masentaa, syö lisää — ja on entistä lihavampi.

Katselin töiden jälkeen Hornet-kundin uusia kuvia. Hän on muutamassa kuvassa aktissa jonkun kundin kanssa, ja ne näyttävät liian ammattimaisilta. Googlen kuvahaulla paljastui, että kuvat ovat aikuisviihdebrändin tuottamia. Eli keskustelen feikin kundin kanssa tai sitten hän on tehnyt aikuisviihdettä.

Olen aikuisviihteen suurkuluttaja, mutta voisinko harkita parisuhdetta kovan luokan aikuisviihdettä tehneen miehen kanssa? Tuomitsenko minä, maailman suvaitsevaisin ihminen, muut ihmiset ennen kuin olen tavannut heitä?

Tässä olisi ensikertalaiselle mahdollisuus päästä kokeilemaan petipuuhia pornotähden kanssa. Osaakohan hän jotain ammattilaiskikkoja? Olen todella kevytkenkäinen, mutta en koe etsiväni yhden illan suhteita vaan rakkautta. En ole päätynyt koskaan parisuhteeseen seuranhakupalvelun kautta, joten moraalisen dilemman voi tällä erää ohittaa.

Kuvat olivat joka tapauksessa niin vakuuttavia, että oli pakko päästää paineet ulos. Runkkaamisen jälkeen tulee ihanan kevyt olo.

Se on oman ajan ottamista. Sovimme näkevämme Hornet-kundin kanssa viikonloppuna, kun hän tulee maalta kaupunkiin. Keskusteluidemme perusteella on selvää, että vaatteet lähtevät pois, kun tapaamme. Suorituspaineita tulee kymmenen vuoden ikäerosta.

Muut eivät kiinnosta minua enää. Näin käy aina, olen salamaihastuja. Jännitän jo sitä, että mitä, jos hän ei tulekaan. Tai mikä vielä pahempaa, hän ei ole samannäköinen kuin kuvissa. Treenaamassa ei ollut ketään kuumia, mutta saunan aikana Hornet oli laittanut viestin, ja fiilikset nousivat kattoon. Hän ehdotti tapaamista jo täksi illaksi, ja minähän järjestin. Miten hyvä, etten runkannut eilen illalla. Tein töitä hirveällä kiireellä, mitä syön, koska… no, homoseksi.

Siivosin, sheivasin, viestittelin ja himoni kasvoivat. Hornet-kundi sääti kuitenkin aikatauluja ja sain epämääräisiä vastauksia. Mietin, ehtikö hän sopia jo toiset treffit, kun en vastannut heti. Kävi vituttamaan eikä todellakaan tehnyt mieli runkata. Lopulta hän sanoi tulevansa, mutta julkiset eivät enää kulkeneet. Menin nukkumaan henkisen vuoristoradan jälkeen. Käsi kävi alushousuissa, mutta päätin etten runkkaa, niin huomenna on mahdollisuus maksimoida ilo. Stondis ei laskenut aamulla millään.

Hornet-kundi sanoi tulevansa luokseni aloittelemaan, ja siitä sitten yhdessä baariin. Mietin, onkohan seksiä ennen baaria vai tuleeko hän baarista luokseni yöksi? Pitäisikö varmistaa saanti ja puskea sata lasissa heti alkuillasta, kun hän tulee? Hoitaa alapääpesu, jos hän mielii päästä pukille myös? Olin saanut sellaisen käsityksen, että hän on varautunut antamaan. Hornet näytti lähes samalta kuin kuvissa. Ihoa oli retusoitu rankemmin, mutta komean näköinen kundi.

En ihastunut ensisilmäyksellä, mutta kiinnostuin. Hän jännitti selvästi, ja kaadoin hänelle lasin valkkaria. Kävin makaamaan sohvalle pää hänen sylissään. Se oli riski, mutta hän silitteli hiuksiani ja aloimme suudella. Pidän hänen tavastaan suudella: Sitten kielet ryhtyvät rohkeammiksi ja vaeltava syvälle toisen suuhun. Hyvä suutelija voi toki myös olla nainen, tosin silloin vaatteet pysyvät päällä.

Tai no, ainakin tähän asti ovat pysyneet. Riisuimme, hänen kireät farkkunsa tuottivat hieman ongelmia. Hän laskeutui huulillaan vartaloani alaspäin, suuteli nännejä, vatsalihaksia, napaa ja otti penikseni huuliensa väliin. Huulihölkkä, poskisoitto, tämän homman hän kyllä taitaa erittäin hyvin. Lämmittelin sormin hänen persettään, ja hän myötäili ja voihki.

Miksi minulla edes on liian pieniä kondomeja kotona! Hän halusi paljon liukuvoidetta. Dippasin hieman terskaa sisään. Lisää liukuvoidetta, paljon lisää. Kovin stondis kävi hiipumaan, vaikka laukeaminen ei ollut vielä lähellä. Hoidimme hommat käsipelillä loppuun. Kaksi vuorokautta ehdin haaveilla hetkestä, joka oli siinä molempien päälle roiskuttuna.

Munan seisomista käy kuitenkin väkisinkin miettimään, kun ikää tulee. Teinivuosina muna seisoi aina kun ei pitänyt, vaatekaupassa, liikennevaloissa, hammaslääkärissä, mummolassa. En saa esinahkaa yli terskan kun on erektio.

Kun spermaa alkoi tulla noin vähän yli vuosi Kipua tapahtuu vain makuuasennossa, ei istuessa, eikä jalkeilla. Jos nousen makuuasenosta jalkeille loppuvat kivut Asia vaivaa minua, sillä minulla ei myöskään ole rintoja mutta karvoitusta löytyy Valkovuotoni on muuttunut viimeisen kahden kk aikana todella runsaaksi.

Aluksi haju oli vähän kalamainen, joten aloitin maitohappoa sisältävien emätinkapseleiden käytön. Olen nyt käyttänyt niitä Oon 15 v poika ja Minua jännittää vähän eka kerta kun tulen harrastamaan seksiä onko se normaalia? Mietin vain että kelpaako penikseni koko tytölle Muuten en jännitä sitä yhtään mutta kun Josmon kuulunut napsahdus peniksestä pariin kertaan, eikä ole tuntunut oikeastaan kipua, mutta kiihotus vähän hiipui hetkellisesti, penikseni on välillä yhdestä kohdasta vähän kiero, mutta ei Viisi päivää sitten olin yhdynnässä erään tytön kanssa ja kondomia käytimme paitsi suuseksissä.

Tänään huomasin alahuuleni sisäpuolella muutaman valkoisen paiseen, jotka päivän Minulla on aina ollut lievästi ahdas esinahka, niinpä kävin terveyskeskuksessa kysymässä asiasta. Lääkäri oli leikkauksen kannalla, tulimme siihen tulokseen että minut ympärileikataan. Voiko papillooma viruksen ala-tyypit jotka aiheuttavat tavallisia syyliä aiheuttaa myös kohdunkaulan syöpää jos niitä joutuu sukupuolielimien limakalvoille. Olen aloittanut e-pillerit ja syön niitä ensimmäistä kertaa.

Olen syönyt niitä nyt kaksi viikkoa. Kuukautisteni kesto on ollut säännöllinen, ja ne ovat kestäneet Olen vuotias tyttö ja olen tutustunut yli 10 vuotta vanhempaan mieheen. Haluaisin kovasti mennä sänkyyn tämän kanssa, mutta tiedän että lain mukaan minun pitäisi olla Nyt ne ovat kuitenkin olleet poissa noin vuoden ajan, vaikka en ole laihduttanut ja olen syönyt täysin normaalisti.

Heips, oon yhdeksän toista ja mulla on menkat kaks viikko myöhässä. Olen 15v poika ja mietin että mistä voi ostaa liukuvoidetta? Ja voiko sitä ostaa noin vain vai onko sille jotain ikärajaa? Olen siis kohta vuotias poika, ja olen tässä nyt muutaman vuoden kärsinyt kamalista itsetuntopaineista helmipapuloiden takia.

Tiedän, että ne ovat täysin harmittomia ja ainoastaan Hei, minulla on gynekomastia leikkaus edessä tulevaisuudessa.

Olen miettinyt vain, että mihin arvet sijoittuu. Ymmärrän että leikkauksesta jää näkyvät arvet. Voiko arpien paikkaa sanoa etukäteen? Oon vuotias tyttö, joka on huolissaan terveydestään. Kävin vuos sitten rinnan ultrassa, ja sen jälkeen oon ollut enemmän tai vähemmän huolissaan mun rinnoista. Olin ns "säädölläni" yötä hiljattain, yöllä hän alkoi ehdottaa seksiä josta kieltäydyin.

Hän suuttui ja jatkoi ehdottelua vähän myöhemmin. Olin ahdistunut ja sanoin moneen kertaan etten halua Olen vuotias nuori mies, jolla on nyt jo useamman kuukauden ajan ainakin ollut satunnaisia virtsaamisongelmia ja kipuja peniksessäni. En ole ollut sukupuoliyhteydessä noin 1,5 vuoteen ja Hei, olen 17 vuotias poika ja minulla on ahdas esinahka. En pysty vetämään sitä lainkaan terskan yli, koska se on arpeutunut. Nyt esinahka on ruvennut punottamaan, ja haluaisin tehdä asialle Olen 15 vuotias ja tapasin eräässä pelissä noin 20 vuotta vanhemman miehen.

Olemme tunteneet nyt melkein parisen vuotta. Hän on minulle läheisempi kuin eskarista asti tuntemani paras Minulla oli muutama kuukausi terskan päässä punainen läikkä ja terska oli erittäin herkkä.

Myös vessassa käyminen sattui. Kävin päivystyksessä ja siellä sanottiin että se on tulehtunut ja Onko normaalia kiihottua lämmöstä? Seksin harrastamisessa minua kiihottaa emättimen sisäinen lämpö. Nautin muutenkin suuresti lämmöstä. Onko se siis normaalia? Minua on hieman mietityttänyt tälläinen asia, jospa vaikkapas seitsemännellä luokalla oleva tyttö suutelee tämän opettajaa vaikka 25v mies , eikä tilanne etene siitä pahemmaksi.

Olen kohta 15 vuotta täyttävä neitsyt tyttö. Menkat ovat alkaneet yli vuosi sitten, mutta ne ovat epäsäännölliset olisi pitänyt jo alkaa noin. Tosi pitkään mua on Mua huolettaa siks ku usein mä itsetyydytän suihkus ja Olen 13 vuotias poika aloitin 7 luokan viime syksynä aluksi minulla ei ollut paljoa kavereita mutta myöhemmin pääsin tutustumaan muihin ja sain hyvän kaverin poika meillä on vain yksi yhteinen Moi oon 16 vuotias mulla on peniksessä karvoitusta jonkin verran ja spermaa tullut yli vuoden mutta penis edelleen pieni EI kasvanut yhtään!

Penis erektiossa 10cm joka ei ole normaali tiedän sen Oon kohta 15 vuotias tyttö ja mun kuukautiset alko muutama vuos sitten. En muista oliko ne aluks säännölliset, ei varmaan ihan. Enkä mä muutenkaa kiinnittäny niiden alkamisaikaan mitään huomiota Olen syntynyt tyttö ja tuntuu, että murrosikäni on pysähtynyt täysin. Rintani alkoivat kasvamaan yli 3 vuotta sitten ja ne ovat edelleen hyvin pienet. Ne eivät ole pitkään aikaan Olen vuotias tyttö ja pari tuntia sitten itsetyydytin itseäni isolla kynällä.

Huomasin melkein loppuun hommani tehtyä, että alapäästäni oli tullut verta. Olen 15 vuotias poika ja Haluaisin kysyä muutaman kysymyksen: Onko pornon katsominen ok itdetyydytyksen aikana?

Tiedän silti että se ei ole totta. Mulla on ollut pitkään peniksen esinahkan alla Moi, eli olen 13 vuotias poika, ja penikseni on aina seissyt täysin normaalisti itsetyydytystä välillä iltaisin, ei siis paljon ja ei ole säännöllistä nyt kuitenkin muutama päivä sitten Kävin immenkalvon aukaisussa n. Kipu oli pistävää ja viiltävää ettei sitä kestänyt. Onko normaalia jos minulla on "raskausarpia" kyljissä, mahassa ja kainaloiden alla?

Siis en ole raskaana, mutta eikös se ole normaalia että niitä tulee murrosiässä kun iho venyy? Poikaystäväni hyväili minua sormillansa ja oli ennen sitä ehkä koskenut omiin vehkeisiin, n. Olen 15 vuotias, 7 kuukauden päästä 16 vuotias tyttö. Olen cm pitkä ja noin 48 kg painoinen 3 kk sitten mitattuamme. Olen koko ikäni ollut normaalia kevyempi vaikka syön erityäin runsaasti Olen 15 vuotias poika ja haluaisin kysyä, että miksi suunnilleen aina punastun?

Olen 19 v jätkä ja minua mietityttää kun minulla ei ole aamuerektiota. Tai joskus harvoin on aamulla stondis, mutta en muista että ikinä olisi ollutkaan niin että on joka aamu stondis.

Olen vuotias tyttö, aloitin Stefaminelle-merkkiset ehkäisypillerit nyt kolmisen viikkoa sitten. Aloitin myös oikein, eli kuukautiskierron ensimmäisestä päivästä, eikä yhtäkään Olen vuotias tyttö jolla on huoli omasta kasvusta. Sairastin vuotiaana vakavaa anoreksiaa ja olen nyt parantunut siitä. Olen cm pitkä ja haluaisin kasvaa ainakin 3 cm pidemmäksi Oon poikatyttö ja mul on sellanen ongelma et mul on rinnat kasvanu Tekisin mitä vaan et saisin ne pois!

Miten ne sais pois?? Moi, täällä kyselee tyttö ja pian täyttänyt Minä ja poikaystäväni harrastimme seksiä ensimmäistä kertaa ilman ehkäisyä.

Hän sanoi, että sperma tuli juuri sen jälkeen, kun otti hänen kalunsa Tää on tosi arka aihe, enkä oikeen tiiä mistä sais apua. Kesällä yhtäkkiä lomamatkalla mulla tuli ilman mitään seksuaalista kiihottumista tai seksuaalisia ajatuksia olo, että oon ihan kohta Nainen otti suihin aika rajusti Olen 14,5 vuotta oleva poika.

Minulla ei ole tullut vielä häpykarvoitusta kuin muutamia pieniä karvoja peniksen juureen. Olen Cm pitkä ja noin 40 kiloinen. Haluaisin tietää millon alkaa Mietityttää mikähän mahtaa olla kun olen 15 ja puoli vuotias penikseni ei ole kasvanut ja simennestettä tulee kyllä ja tummia karvoja löytyy ja kivekseni ovat 3cm.

Tekeekö se minusta homon tai bi: Hei, olen 13v ja mulla alkoi syyslomalla kuukautiset ja tähän asti ihan normaalisti. Nyt ensimmäistä kertaa ajattelin tutkia että paljonko sitä vuotoa on tullut. Avasin siteen saksilla ja Moi, Olen kohta 18 vuotias tyttö ja minua huolestuttaa.

Mulla alko kuukautiset normaalisti joskus 14 vuotiaana, mutta nyt ei ole ollut reilu vuoteen, mistä voi johtua? Minulla menee tosi paljon Oon 13v tyttö ja harrastin tossa muutama päivä sittrn poikaystäväni kanssa ihan vain hyväilyä. Kuitenkin jotenkin sattui käymään niin että kummankin housut laskettiin.. Haluaisin kysymykseeni ja vaivaani apuja Olen vuotias tyttö ja kärsin hiivatulehduksista. Sain ensimmäisen hiivan noin 2kk sitten joka todettiin laboratoriossa.

Moi olen 12v poika. Mulla on semmoinen ongelma että en uskalla liuttaa esinahkaa terskan taakse. Esinahka ei ole kireä tai mitään. Onko se normaalia että. Hei, kysyn tässä nyt 2 kysymystä samalla. Ensiksi olen 16v cm pitkä poika ja minulla ei ole alkanut murrosikä, ei äänenmurrosta, peniksen kasvua tai parran kasvua, mutta häpykarvojen kasvu on Hei olen 19 vuotias nuorimies!

Olen 18v tyttö ja olen ollut poikaystäväni kanssa yli vuoden yhdessä, mutta seksi ei tunnu oikein miltään. Haluan sitä mutta en kiihotu. Ollaan kokeiltu paljon erilaisia asentoja mutta se ei ole Olen vähään aikaan halunnut edes [koskea] ihastukseni penistä Mutta en välttämättä halua ehkä edes koskea siihen mutta tämä olisi hyvä tietää Että miten voisin koskea siihen ilman että Olen 18 vuotias nainen, olen hieman huolissani siitä pitäisikö minun mennä lääkäriin ja selvittää onko minulla jokin sukupuolitauti.

Kuukautiseni pitäisivät lähiaikoina alkaa ja olen huomannut Haluisin vaan kysyä että kuuluuko vaginan edessä olla sellaisia ns. Läpysköjä että en edes pysty katsomaan reikään vaikka kuinka niitä yrittäisin siirrellä. Olen 14 v tyttö en ymmärrä seksiä. Onko normaalia kun minua ei kiinnosta se ollenkaan. Joduin täyttämään terveydenhoitajalla kyselyn jossa viimeinen kysymys oli että olenko yhtä Karvoitus on alkanut kasvaa jo kolme vuotta sitten ja Olen syönyt mercilon-pillereitä nyt vuoden ajan.

Tyhjennysvuoto on aina tullut hieman ennen taukoviikon alkua tai sinä päivänä kun olen viimeisen pillerin ottanut. Moi, minua on jo pidempään vaivannut, että voiko sukupuolitaudin saada ilman varsinaista yhdyntää tai suuseksiä? Seksin aikana olen aina käyttänyt kondomia, mutta "esileikeissä" sitä ei aina ole Mua on askartanut todella monet asiat nyt tosi kauan.

Siks päätin tulla kysymään asiantuntijalta neuvoa. Eli oon siis vuotias tyttö. Mulla ei oo vielä alkanu kuukautiset, mutta Heips, miten helposti klamydia tarttuu? Mun kaverin kaverilla on nielussa klamydia niin voiko se olla minulla? Minulle tulee rintakehään ja kaulan alueelle sekä selkäänkin punaisia läiskiä aina kun minua jännittää tai joskus vain ihan ilman syytä esim.

Jos syön tai istun niin rintakehääni alkaa Moikka olen 14 vuotias poika olen harrastanut seksiä puolivuotta sitten ja nyt lähipäivinä on tullut terskaan outoja valkoisia näppylöitä onko minulla syytä huolestua? Missä on lähin paikka missä voi tehdä abortin? Paljonko abortti maksaa vuotiaalta? Eihän vanhemmille tarvitse ilmoittaa abortista. Minulla on alkanu oikeassa kiveksessä kipu joka säteilee ala vatsaan. En tiedä mitä pitäisi sanoa vanhemmmille?

Olen 15v poika kohta 16 minulla ei tule vielä spermaa mutta minulle jää valkoisia "paakkuja" ja minua häiritsee se. Minulla ei myöskään ole kasvanut penis vielä kovin paljoa mutta karvoitusta on Olen syönyt Stefaminelle nimisiä ehkäisypillereitä vuoden ja olen ollut oikein tyytyväinen. Aluksi söin pari laattaa putkeen ongelmitta ja nyt joka kuukauden jälkeen olen pitänyt tauon Olen pian 16 vuotta täyttävä tyttö ja haluaisin harrastaa seksiä poikaystäväni kanssa, mutta pelkään neitsyyteni menettämistä ja sitä miltä minusta tuntuu sen jälkeen.

Mua on vaivannut jo tosi pitkään se ettei ensimmäisiä kuukautisiani ole kuulunut. Olen 14 vuotias ja kaikilla kavereillani on jo alkanut.

Mua nolottaa kun mulla ei ole alkanut ja kaikki Olen 12wee tyttö ja elämäni ensimmäiset kuukautiset olivat n. Mietin että koska seuraavat kuukautiset mahdollisesti ovat? Kumpaa minun tulisi käyttää terveyssidettä vai Olen vuotias tyttö ja mua pelottaa, että mua kiusataan yläkoulussa sen takia,koska oon ainakin 10cm kaikkia lyhempi. Oon sanonu tästä vanhemmilleni ja tarkalle, mut se silti vaivaa mua: Olen 16vuotias tyttö ja olen parisuhteessa maailan ihanimman naisen kanssa.

Olemme seurustelleet jo jonkin aikaan ja harrastamme seksiä. Vähä aika sitten isäpuoleni yllätti meidät puuhissa Eli siis olen 14 vuotias tyttö ja muutama viikko sitten dry humpattiin poikaystävän kanssa minuutin tai kahden ajan. Poikaystävällä oli boxerit ja urheilukerrasto-housut päällä ja itellä oli Kuukautiseni eivät ole vielä alkaneet, ei karvoitusta eikä myöskään rintojen kasvua.

Moi,minulla on ongelmana todella kuivahko vaalea korppujauhomainen valkovuoto, onko se hiivatulehdus? Minulla ei ole muita oireita esim kutinaa tai muuta sellaista ainoastaan se valkovuoto Olen vuotias tyttö, ja kuukautiseni ovat kestäneet jo 7 kuukautta yhtäjaksoisesti.

Välillä on ollut erittäin runsasta vuotoa ja välillä tosi niukkaa. Parhaimmillaan on kulunut pari Kysyisin sellasta,että kun ikää nyt 17v ja kuukautiset aloitettiin hormonisilla hoidoilla tossa elokuussa kun ei ollut niitä tullut ja olin jo päälle Ne alko heti "ekalla Minulla on aina ollu herkkä terska, niin herkkä että pelkkä koskeminen sormella tai housujen hipaisu terskaan tuntuu epämukavalta. Minulla on piitkään myös ollu kireä esinahka jonka luulen Moi, Olen 14 vuotias poika ja minua askarruttaa eräs asia.

Siitä on noin 1 vuosi aikaa kun taitoin penistäni sen keskivaiheilta noin astetta en tiedä miksi Heti sen jälkeen kun kävin Voiko tulla raskaaksi,jos siitin on ollut anaalissa, ja touhutippoja tullut, mutta otettu pois ennen laukeamista, ja ei käytetty missään vaiheessa emättimessä? Toivon että vastaisitte pian: Hei olen 12v poika olen nyt ollut koulussa ja en ole pystyny keskittymään tunnilla koska yritän hakea huomiota opettajaltani joka on nainen. Meillä kävi vahinko poikaystävän kanssa viime kuun loppu puolella noin 20 päivä, kondomi hajosi.

Otin seuraavan päivänä jälkiehkäisyn noin h tuntia tapahtuneesta, sitten minulla alkoi tämän Olimme poikaystäväni kanssa yhdynnässä n. Olin syönyt ennen tätä yhdyntää kaksi laattaa putkeen jota en ole Hei Olen vuotias perusterve tyttö. Kuukautiset ovat olleet jo yli 5 vuotta eikä minulla ole ikinä ollut niiden kanssa mitään ongelmia. Kierto on noin 28 päivää ja kuukautiset kestävät aina Olen ollut suojaamattomassa seksissä ja uskon, että olen saanut sukupuoliherpeksen. Missä minun tulisi käydä todentamassa tämä?

Hei olen 15v poika ja olen jo jonkin aikaa huomannut peniksessäni mahdollisen haavauman. Se kulkee peniksen päähän ja tekee peniksestä vähän vinon. En ole ikinä harrastanut seksiä. Olen melkein vuotias poika. Olen mielestäni fyysisesti ja henkisesti terve ja hyvässä kunnossa, mutta.

Vasen kivekseni on ollut, niin kauan kuin muistan, oikeaa suurempi. Olen 15v tyttö ja seuraavanlainen tapahtuma tapahtui kesäkuun puolessa välissä. Olin pojan kanssa alasti sängyssä ja hyväilimme toisiamme. Hänen sukupuolielimensä ei käynyt sisälläni, mutta Hei Olen 15v tyttö ja mulla on ollut menkat n2. Nyt eilen mul oli kuitenki tosi huono olo mut en Minut ympärileikattiin kun olin kymmenen.

Paljaassa terskassani on ollut jo kauan halkaisijaltaan noin millin kokoinen, kova valkoinen, miten sitä nyt kuvailisi, kuin kalkkeutuman tapainen Mulla on ollut jo vähän aikaa esinahka todella kuiva ja herkkä.

Olen yrittänyt laittaa siihen jotain voidetta mutta ei ole oikein auttanut. Nyt muutama päivä sitten huomasin terskan päässä, Hei, Tämä ei ehkä täysin liity aiheeseen, mutta jos menen lääkärille saako tiedot tai näkeekö vanhempani jostain, että olen käynyt ja miksi olen käynyt siellä? Tai jääkö tiedot jonnekkin Oon 12 vuotias tyttö, jolla on kaksi vähän läheisempää ystävää. Kun meitä on kolme, niin kaikki on monimutkaista. Kaverista nro1 en oikeastaan välitä, ja nro2 ei välitä minusta.

Olen vuotias poika, jonka murrosikä on alkanut normaalisti. Ongelmani on, etten uskalla enää vetää esinahkaa terskan taakse. Pelkään sitä, että esinahka ei tulekaan enää takaisin. Oon 14v poika ja olen tyttöystäväni kanssa seurestelleet kohta vuoden ja harrastamme seksia melko usein ja puhumme siitä mutta en tiedä miksi hän ei suostu ns "peppu seksiin" eikä "suu Olen kohta vuotias poika ja minua huolestuttaa peniksen käyryys. Lepoasenossa ei ole mitään mutta erektiossa se käyristyy ylöspäin aika paljo.

Se saa peniksen näyttää pienemmältä mikä Hei me oltiin tytön kanssa melkein yhessä rakastettiin molempia sitten se tyttö sanoi ettei tykkää minusta enää ja nykyään se on ihastunut mun kaveriin ja minä rakastan vielä häntä ja hän luottaa Olen vuotias poika ja mieltäni painaa tämmöinen asia. Eilen masturboinnin jälkeen huomasin että että penis taipuu alaspäin puolijäykkänä helposti ja peniksen alavarressa tuntuu hieman oudolta Olen vuotias tyttö ja minulla todettiin sukupuolielinherpes kaksi viikkoa sitten.

Alapäähän tuli kipeä märkivä haava ja punaisia näppyjä, jotka lääkäri tunnisti herpestartunnaksi ja Mulla on ongelma oon 16v tyttö niin onko normaalia, että kasvaa karvoja navan alapuollella nännien ympärillä ja rintojen välissä ei kovin paljon mutta kuitenkin häiritsee.

Mulla on jo jonkun aikaa kutissu alapää. Kävin aikasemmin lääkärissäkin ja sano että on vaan joku bakteeri. Sain lääkkeet ja auttokin hetkeks mutta kutina on tullu taas takasin. Koulussa jossa opiskelen on henkilö, jonka tiedän mutta en tunne. Asia siis koskee sitä että tämä henkilö mies puolinen Minulle on kuukauden aikana ilmestynyt omituisia kohonneita näppyjä emättimen aukon suun alapuolelle.

Vasemman kivekseni siemenjohdin on huomattavasti paksumpi kuin oikean kiveksen. Se on myös välillä kipeä ja siemenjohdin tulee esiin kiveksen vierestä. Olen kohta 18 vuotias tyttö ja olen harrastanut seksiä poikakaverini kanssa. Minulle on ilmestynyt emättimeni sisälle pieniä kukkakaalimaisia näppylöitä ja ne kutisevat nyt pelkään että Mulla ois tässä muutama kysymys.

Murrosikäni on alkanut, rinnat ovat hieman kasvaneet, häpykarvoja tullut, valkovuotoa tulee joka päivä. Olen syönyt yaz pillereitä n. Harrastin seksiä, kun olin syönyt vasta 3 ensimmäistä pilleriä ensimmäisestä Yasmin Ja jos saa seurustella niin saako pussailla ja halailla toisiaan?

Kuinka vahvoja ovat ihan perus kondomit, kun tilanteita joissa ne hajoaa ja sitten on ohuempia ja paksumpia, mutta jos on ihan vain perus kondomeja niin mikä edistää sitä että ne kestäisi Hei, En halua enää sietää menkkoja, niitä olen nyt joutunut kestämään yli 8 vuotta. Millä saan ne loppumaan? En vain pidentämään taukoa vuotojen välillä vaan loppumaan, vuosiksi, loppuiäkseni Olen 14 vuotias tyttö, ja minulla on toisessa häpyhuulessa iso tumma rakkula joka on turvoksissa ja emätin aukkonikin on kipeä sekä toinen häpyhuuli ja niitä kirvelee.

Eli siis, olen 14 ja puoli vuotta, kaiketi aivan normaali nuorukainen. Kysymykseni onkin se että milloin minulta alkaa tulla valkoista, enemmän kiinteää eritettä peniksestäni kun masturboidessani Olen syönyt e-pillereitä jo yli puoli vuotta, ja tyhjennysvuoto on lähes aina tullut kun olen saanut koko pillerilaatan syötyä. Minulla alkoi kuitenkin viime laatan aikaan aluksi hyvin vähäinen Olen 14v tyttö ja rintani alkoivat kasvaa ollessani n.

Toinen alkoi kasvaa paljon nopeammin. Tällä hetkellä sama rinta on hiukan isompi ja vaikka molemmat ovat melko arat niin se on Olen 12vuotias marraskuussa 13vuotias poika karvoitusta on jo alapäässä mutta on ahdas esinahka.

Saan ihan vähän terskaa esinahan alta näkyviin. Kuulin että venyttäminen auttaisi ongelmaan Eli terskan päässä virtsaputken ympärillä on punainen pieni alue hieman koholla. Alue näyttää sijoittuvan osaksi virtsaputken sisälle. Olen 15vuotta ja minun penikseni on 16cm pitkä onko se normalia että naista sattuu paljon kun työnnän penistäni hänen pilluunsa hänen muttä minä nautin siitä seksi kerrasta ja onko se normaalia Ja sanon tähän nyt vielä että olen parisuhteessa ja meillä on aktiivinen seksielämä tosin nyt mahakipujen ja seuraavien oireiden takia en ole harrastanut seksiä Minulla on kives kipuja.

Ne alkoivat taas eilen. Harrastimme tyttöystäväni kanssa "esileikkejä". Erektion jälkeen minulla on ollut kipuja kiveksen yläpuolella.

Olen vuotias poika ja olen juuri aloittanut ensimmäisen seurustelusuhteeni. Olen ollut yhdessä tyttöystäväni kanssa 3 viikkoa ja jutut meidän välillämme ovat jo muuttuneet seksuaalisiksi Olen juuri täyttänyt 18 vuotias poika. Olen masturboinut jo monta vuotta ja sperma on ollut aivan normaalia. Mutta nyt muutamalla viimeisellä kerralla sperma on ollut aivan rusehtavaa. Hei, Peniksessäni oli tulehtunut talirauhanen, jonka puristin.

Sen tilalle on mitä ilmeisemmin jäänyt tumma, nuppineulan kokoinen näppylä viininpunainen. Onko tämä mahdollisesti arpikudosta Minulla on ollut kohta 4 kk säätöä itseäni 6 vuotta vanhemman miehen kanssa 21v. Kerroimme asiasta pari viikkoa sitten molemmille vanhemmilleni, jotka eivät hyväksyneet Menetin neitsyyteni suojaamattomassa seksissä reilut 2 kuukautta sitten.

Minulla oli ennen sitä todella epäsäännölliset kuukautiset mutta tuon seksi kerran jälkee kuukautiseni ovat alkaneet tasan Olen käyttänyt mercilon-merkkisiä pillereitä lähes vuoden ilman suurempia ongelmia.

Välivuotoja tms ei ole ilmennyt, eikä muutakaan erityistä joka olisi minua häirinnyt. Hei, olen huolissani murrosiestäni. Olen kasvanut viimeisen 2 vuoden aikana n. Haluaisin tietää miksi kiveksiini alkoi koskea viime viikonloppuna useasti sen jälkeen, kun olimme tyttöystäväni kanssa pussailleet sekä hyväilleet toisiamme ja minulla oli Olen 16 vuotias poika enkä saa esinahkaani vielä taakse, onko tämä normaalia? Murrosikä alkoi noin 2 vuotta sitten. Olen saanut venyteltyä esinahkaani vähän mutta se on yhä kiinni terskassa Hei olen 15 vuotias tyttö ja viimeiset kuukautiseni olivat n.

Päivää ennen alkua alkoi tulla hieman pahaa hajua ja se on nyt jatkunut siitä asti. Välillä haju on lievää tai ei Jos kondomin ostaa netistä joutuuko maksamaan pankkikortilla vai voiko maksaa postin kautta niin että lähettää kirjekuoressa sen tasarahana.

Olen vuotias tyttö ja seurustellut poikaystäväni kanssa kohta puoli vuotta. Emme ole vielä harrastaneet seksiä, mutta pettingiä kyllä ja seksi alkaa tulla jo puheeksi ja tuntuu Onko se laissa kiellettyä jos 17 vuotias on yhdynnässä 10 vuotta vanhemman kanssa.

Ja siis henkilöt tuntisivat toisensa ja 17 vuotias haluisi itse olla yhdynnässä 10 vuotta vanhemman kanssa ilman Olen 12 v poika ja minua kutittaa nivusväli, kivespussi ja peniksen varrenalku. Kutiama kohta punoittaa vain vähän. Olen vuotias nuori mies ja haluaisin tietää onko minulla kireä esinahka. Esinahka liikkuu terskan yli ja takaisin helposti erektiossa ja lepotilassa.

Asia joka minua häiritsee on se että Kuinka pitkään pitää ottaa mercilon nimisiä e-pillereitä yhdynnästä alkaen, että ne suojaavat raskaudelta? Eli kuinka pitkään pillereitä pitää syödä ennen kuin on niin sanotusti Mitä mun pitäis tehä ku mä oon niinku koukus pornon kattomiseen? Ja ku mulla on pakkomielle myös tyydyttää itteeni ja mä haluaisin lopettaa sen? Mä oon yrittäny lopettaa mut se ei onnistu! Hei, Mua on vaivannut jo jonkin aikaa tällainen juttu, etten oikein tiedä olenko ihastunut ystävääni vai onko se sitten vain syvää ystävyyttä.

Kun mä ajattelen sitä ihmistä, mulle tulee tosi Hei, olen ollut poikaystäväni kanssa seksuaalisesti aktiivinen jo melko kauan. Ehkäisynä käytän e pillereitä, eikä niiden käytössä ole ollut ongelmia. Poikaystäväni ei ole kuitenkaan koskaan Minua kiinostaa tietää kauanko aikaa siittiöt voivat pisimmillään elää yhdynnän jälkeen? Haluaisin myös tietää että mikä on raskauden mahdollisuus kuukautisten jälkeen?

Siellä todettiin valkojäkälä ja odotan nyt lähetettä lapsi girurgiaan ja siellä arvioivat tilanteeni Saadaan koulussa rokotus kohdunkaulan syöpään. Niin ajattelin kysyä voiko siitä tulla mitään elinikäisiä haittavaikutuksia ja voiko siitä rtulla pyörtyilyä ja pahoinvointia? Olen 16 vuotta 3 kuukautta oleva poika.

Murrosikäni ei ole alkanut. Peniksessä näkyy karvoitusta ja muutamat on tummia. Lauetessa peniksestä tulee vain läpinäkyvää Olen vuotias poika ja minua masentaa suuresti, ettei minulla ole koskaan ollut tyttöystävää. Se saa minut tuntemaan itseni huonoksi, sillä tuntuu, että kaikilla muilla ikäisilläni on Mulla alkoi murrosikä noin 12 vuoden iässä. Rinnat eivät tässä vaiheessa mitenkään erityisemmin kasvaneet ja siirryttyäni ylä-asteelle laihduin alipainoiseksi masennuksen takia.

Olen vuotias tyttö ja minulla on ollut jo noin vuoden ongelmana että yhdyntä ei onnistu. Olen seurustellut 2 kertaa ja molemmat suhtert päättyivät osaltani siihen ettei seksi onnistunut ja Hei onko tämä vaarallista , että esinahkani on hiukan kireä mutta näen terskan erektiossa erittäin hyvin siitä aukosta?

Löysänä esinahka tulee melkein alas Tunnustan en ole uskaltanut kokeilla Pelkään olevani raskaana, vaikka käytimmekin poikaystäväni kanssa viime kerralla kondomia. Olen 16v tyttö ja harrastimme poikaystävän kanssa seksiä kesäkuun lopulla kondomin kanssa mutta se ei jostain syystä kestänyt kunnolla paikoillaan vaan rullautu mutta se ei mennyt paljaana Olen syönyt zoely nimisiä pillereitä nyt melkein vuoden.

Olen syönyt säännöllisesti niitä. Söin tässä vähänaikaa sitten kaksi laattaa putkeen että menkat jäi välistä. Viime kuussa minulle olisi Olen 17 vuotias tyttö ja poikaystäväni kanssa yritimme harrastaa seksiä pari päivää sitten ja se oli ensimmäinen kerta molemmille, joten kummallakaan ei ollut mitään kokemusta ja se oli pelkkää Olen 15 -vuotias tyttö.

Minulla olisi pari kysymystä. Ensinnäkin kuukautiseni eivät ole alkaneet vieläkään, edellinen kouluterveydenhoitaja sanoi sen Olin tyttöystäväni kanssa sängyssä ensimmäistä kertaa. Ongelma oli, että se ei suostunut menemään sinne sisälle. Mulla oli se koko ajan jäykkänä vaikka olin pelännyt sitä etukäteen eikä Olen vuotias poika, ja tyttöystäväni otti kaksi viikkoa sitte eron minusta.

Me riitelimme ennen eroa, mutta en ottanut sitä hirveän vakavasti sillä sitä oli ollut ennenkin ja olin Olen vuotias mies ja kysymykseni koskee peniksen verisuonia. Eli peniksessäni on paisuvaisessa oikealla puolen 2 pidempää ja 4 lyhyempää, luultavasti verisuonta, jotka kulkevat poikittain Minua vaivaa jatkuva alapään kuivuus. Tuntuu että koko valkovuoto puuttuu sillä alapääni limakalvot ovat jatkuvasti kuivat.

Tämä aiheuttaa tietysti sitä että alapää Olen vuotias nuori nainen. Minua mietityttää voinko saada lapsia koska kuukautiseni ovat epäsäännölliset. Onko lapsen saaminen epätodennäköisempää, ja olenko vähempi hedelmällinen kun Tiiän et ne on aluks epäsäännölliset, mut onko mahollista et on Moi oon 15v poika.

Esinahassani on ollut varmaan jo vuotta erittäin pieniä valkoisia näppylä rykelmiä kolmessa eri kohdassa. Näppylät näkyvät jo kun vedän esinahkaa hieman taaksepäin eli Oon 14v poika ja olen huolissaan murrosiästäni. Mulla on vasta vähän kasvanu kivekset tosi hitaasti Siitä oon huolissaan ku oon kasvanu vaan millin kolmen kuukauden aikana, vaikka Kävin gynekologilla vähänaikasitte ja kun kerroin että olen harrastanut yhdyntää ilman kondomia epillerit on käytössä niin hän halus lähettää mut klamydia testeihin.

En mennyt koska en uskonut Mua pelottaa semmonen juttu, että kun mä oon harrastanu itsetyydytystä vessassa. Niin voiko joku mun perheenjäsen tulla raskaaksi kun se käy vessassa. Olen 16vuotias tyttö ja harrastin seksiä ensimmäisen kerran poikaystäväni kanssa noin kuukausi sitten ja sen jälkeen aina välillä minua rupeaa kirvelemään alapäähäni ja yleensä saan sen loppumaan Olen 14 vuotias poika ja semmone cm pitkä eikä oenis ole vieläkään kasvanut kivekset on kasvanut semmosiksi pari senttisiksi mutta pili ei vaan kasva.

Masturboinnin lopetin koska luulin Olen vuotias tyttö ja minun on todella epämukava puhua alapäähäni liittyvistä asioista. Minulla vähän aikaa sitten alkoi kuukautiset n. Hei, minulla on jo jonkun aikaa ollut kiusallinen vaiva. Ennen esinahan sai vedettyä erektiossakin terskan yli, jolloin se vain vähän teki kipeää, mutta nyt se ei vain Minulla noin kuukausi sitten alkoi terskan päälle muodostumaan valkoista eritettä jonka luulen olevan terskan ihoa tai jotain vastaavaa tämä tietääkseni johtui siitä kun en pystynyt käymään Olen 16 vuotias poika.

Niin kauan kuin muistan vasen lisäkivekseni on ollut selvästi kovempi ja suurempi kuin oikea. Se on jonkin verran herkempikin, muttei se aiheuta kipuja.

Kysymykseni liittyy esinahan venyttämiseen. Saan esinahkani vedettyä terskan taakse levossa, että erektiossa. Erektion aikana vetäessäni esinahan taakse, se hieman Mistä johtuu verinen vuoto muulloin kuin kuukautisten aikana? Vuoto jatkuu useita päiviä, joskus melko runsaanakin. Vuoto on melkein samanlaista kuin kuukautisvuoto, mutta ruskeampaa. Hei olen poika 15v olen cm pitkä ja painan 60kg. Ongelmani on se että minun häpy karvani ovat vain noin sentin pituisia ja kainalo karvoja ei ole.

Onko normaalia että niin sanottujen ilotippojen vuotojen määrä vaihtelee yksilöittäin? Tuossa kaverin kanssa, ihan seikkailu mielessä kokeilimme miesten välistä seksiä, ja kaverini vuoti jo Onko haittaa peniksen liika esinahka eli vedän esinahkan terskan taakse nii jää paksu nahka terskan juureen niin onko se haittaa?

Ja olen 17wee ja peniksen koko on erektiona 12cm niin onko Sairastin syömishäiriötä murrosikäisenä ja sen ehkä voimakkain vaihe sattui kasvupyrähdyksen kriittiseen vaiheeseen v. Syömishäiriö uusiutui hieman lievempänä peräti 2 kertaa kolmen Moi mulla loppus tänään kuukautiset ku seinään.

Ja ne alkoivat eilen. Sitten kysyisin tämmöstä mitäkä ei liity haiheeseen. Hei Olen neljätoistavuotias ja minua askarruttaa rintojeni erikokoisuus. Eroa on noin yksi kuppikoko ja vähän ehkä ylikin. Minun täytyy pienempään rintaan lisätä täytettä ettei Alkaakohan mulla valkovuoto kun mun pikkuhousuissa oli jotain semmoista ainetta ja samoin kun kävin vessassa niin paperissa oli kellertävää "tahnaa".

Oon siis kohta 11 -v tyttö. Olen vuotias tyttö ja ongelmani ovat nännini. Jo aikaisen murrosikäni n. Hei, olen vuotias tyttö, ja olen "kärsinyt" ruokahaluttomuudesta jo parin kuukauden ajan. Sana kärsinyt on lainausmerkeissä siksi, ettei se oikeastaan ole ollut minulle ongelma, ainakaan tähän Olen siis vuotias tyttö, ja oon ihan älyttömän karvanen hiukset minulla on myös tosi paksut. Karvankasvu on lisääntynyt tässä viimeisen vuoden aikana tosi inhottaviin paikkoihin, Oon 15 vuotias tyttö ja oon n.

Mua on alkanut vaivamaa se kun tuntuu että mun paino nousee koko ajan. Harrastan jalkapalloa ja oon muutenki tosi liikunnalinen ja en Hei olin 15 ja puoli, kun aloitin roaccutanin. Lääkäri määräsi sitä kuukaudeksi, mutta käytin vain kuukauden, koska harrastan jääkiekkoa niin tuli niin paljon lihas- ja nivelkipuja, myös Olen 15 vuotta vanha poika jolla ei ole penis kasvanut. Se on normaalisti 6 cm ja erektiossa 8,5 cm.

Karvoitustakin on tullut vähän. Pituuskasvu ei ole vielä alkanut. Masturboin ja spermaa tulee, Hei , olen Minulla on peniksen ihon alla terskan ala puolella kova patti soikean muotoinen. Ennen patti oli hieman terskan alapuolella, mutta nyt se on noussut ylemmäksi. Eli siis, tämä alkoi ehkä kuukausi sitten. Ensin vain alapäätäni kutitti, ja luulin sen vain olevan hiivatulehdusta, sillä vuotonikin oli Olen nyt 15 vuotias poika ja muutama vuosi taaksepäin kivekseeni kohdistui kohtalaisen kova isku, jonka seurauksena se turposi ja oli kipeä.

Asialle ei ymmärretty tehdä mitään, mutta Minulla on ollut vuotta kiveksen päällä patti ja siinä on kiinni jotain suolen tai toisin sanoen lisäkiveksen tuntuinen siemen johdin kai ja patti on varmaan lisäkiveksessä kiinni Hei, olen 13v poika joka noloa kyllä vasta pari päivää sitten venytin esinahkani ensimmäistä kertaa taakse.

Sitten huomasin että se ei mennytkään ihan normaalisti koska huomasin esinahan olevan Rupesin miettimään cerazette valmistetta koska käytän itse tätä minipilleriä ja heräsi muutama kysymys. Estääkö cerazette pilleri elimistön oman estrogeenin tuotannon tai vaikuttaako se Ongelmani on hämmentyneisyys ja ymmärtämättömyys oman kehoni reaktiota kohtaan. Kun harrastamme poikaystäväni kanssa "seksiä vaatteet päällä" eli painaudun häntä vasten ilman varsinaista Hei olen noin 16 vuotias tyttö ja minulla on jo pidemmän aikaa ollut ongelmia intiimialueeni kanssa.

Minulla ei pitäisi olla raskauden mahdollisuutta mutta mietin että mistä voisi olla kyse sillä Käytän Harmonette merkkisiä pillereitä ja olen juuri aloittanut toisen laatan. Aloitin sen heti ensimmäisen perään kuukautisten siirtämisen vuoksi. Olen vuotias poika, ja olen viime aikoina ollut todella masentunut, sillä minulla ei ole, eikä ole koskaan ollut tyttöystävää. Lisäksi tunnen itseni huonoksi ja arvottomaksi, osaltaan Moi, olen vuotias poika ja ongelmani on seuraavanlainen: Noin pari vuotta sitten nännien alle tuli kovat kyhmyt, ja samalla nännipiha suureni ja rupesi "törröttämään".

Olen vuotias tyttö, mutta sukupuoli-identiteettini ja siihen liittyvät asiat ovat mietityttäneet minua jo jonkin aikaa. Jo melko pienestä asti olen tiennyt, että en ole kiinnostunut Olin yhdynnässä pojan kanssa ilman ehkäisyä Hain seuraavana päivänä jälkiehkäisypillerin koulun Olen miettinyt tässä jo jonkin aikaa e-pillerien lopettamista, sillä olen syönyt niitä rankkoihin kuukautiskipuihin ja olen ajatellut että voisin yrittää pitää ainakin taukoa ja katsoa Olen meidän luokalla toiseksi vanhin tyttö ja minulla on ehkä vähiten häpykarvoja, luokkamme nuorimmallakin on enemmän.

En haluaisi mennä ikinä suihkuun liikuntatunnin lopuksi tai kaveria Tässä 17 vuotiaalla nuorella olisi ongelma peniksen ja nopean tulemisen kanssa. Olen 15 vuotias tyttö ja mua on alkanu painaa sellane asia kun aikuistuminen ja jossain vaihees kotoota pois muuttaminen En nimittäin haluisi aikuistua ollenkaa vaan olla aina se äitin ja Moi, ehkä vähän nolo kysymys mutta asia mietityttää. Oon vuotias tyttö ja mulla on melko lähellä emättimen suuaukkoa sisäpuolella sellainen sormenpään kokoinen melko sileäpintainen kivuton Olen vuotias tyttö vakituisessa ja hyvinvoivassa parisuhteessa.

Ongelmanani ovat tiukkuudestani johtuvat yhdyntäkivut. Penis ei mahdu sisälle kivutta lainkaan. Emättimeen ei mahdu yhtä Olen seurustellut nyt melkein 2kk minua 9vuotta vanhemman miehen kanssa ja olemme harrastaneet suuseksiä, mutta en ole uskaltautunut mennä viellä pidemmälle koska pelkään että en ole Olen vuotias tyttö ja aloitan lukion ensi syksynä. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa reilun vuoden. Ongelmani on se, että olemme hakeneet eri paikkakunnille kouluun ja minä olen se Olen pian vuotias tyttö ja ongelmani koskee sheivaamista ja äitini valitusta aiheesta.

Aloitin alapääni sheivaamisen noin puoli vuotta sitten, koska karvat inhottivat, häiritsivät ja Olen 11v tyttö jostain päin suomea ja haluaisin kysyä onko normaalia että on kovat paakut rinnoissa, toivon pikaista vastausta koska asia on vaivannut minua jo kauan!

Minulla kestää kuukautiset yleensä 8 pvä ja alotin yaz e-pillereiden käytön 6 päivänä vaikka niiden pitäisi aloittaa ensimmäisenä kuukautis päivänä.

Juuri samana päivänä kävin Murrosikä on ny alkanut kehittyyn ja karvoja tullut vähäsen. Kun itsetyydytän tulee ensin vähän ihan notmaalia lähes läpinäkyvää spermaa mutta sitten tulee aivan Olen pian vuotta täyttävä nuori tyttö ja kärsin todella kiusallisesta vaivasta, nimittäin alapään kutinasta.

Kutinaa olen joutunut kestää jo puolisen vuotta, kunnes vihdoin kuukausi Olen 14 v poika ja olen cm pitkä ja tiedän että mulla on ne kasvupaikat auki vielä että minun pitäisi kasvaa.

Mutta se on mielestäni silti hidasta onko se normaalia? Olen 12 kohta 13v tyttö, ja minulla on ongelmana seksi "himo". Kun minulle tulee sellainen se siis tulee vain joskus , alan katsella tyhmiä kuvia netistä siitä. Ei siis ihan avonaisia Olen 20 v tyttö ja aloitin stefaminelle merkkiset e-pillerit kuukausi sitten ja aloituksesta ihoni on mennyt melko huonoon kuntoon..

Finnejä on lisääntynyt melko paljon kasvoissa ja selässä Olen 14v poika jonka sperma on kirkasta ja sitä ei tuu kovin paljon eikä lujaa. Miksei minullaki "lennä" niinku kavereillani. Ja minun penikseni yläpuolella kasvaa karvoja. Tuossa pari viikkoa sitten oltiin yhen pojan kaa sängyssä sillein että molemmilla oli alusvaatteet päällä.. Olen 13v poika pian 14v. Peniksen esinahassa terskan päässä on valkoisia koholla olevia näppylöitä.

Ne on halkaisialtaan noin mm. Mitään oireilua ei ole ollut mutta vain inhottaa kuin Olen syksyllä 16 vuotias tyttö ja minulla ei ole vielä kuukautisia. Valkovuotoa tulee joka päivä vähän. Toinen rintani ei ole alkanut kehittyä ollenkaan, toinen on kehittynyt juuri ja juuri Miltä sisempien häpyhuulten limakalvot tulisi näyttää? Muistuttavat jonkin verran mätivää finniä, Harrastin tammikuun alussa seksiä, käytimme kondomia, mutta pelkään sen pettäneen.

Kuukautiseni ovat tulleet säännöllisesti tämän jälkeen, hiukan niukempina tosin ja Olen 13v ja kivekset on kasvaneet ja karvojakin on, missä kohtaa yleensä ne siemensyöksyt tulee? Mieltäni on jäänyt askarruttamaan, että olenko saanut mahdollisesti jonkin sukupuolitaudin tai herpeksen ym. Olen ymmärtänyt, että sukupuolitaudit eivät voi tarttua Mitä pitäisi tehdä kun on alkanut seurustelemaan.. Olen 18 vuotta vanha nainen, en ole koskaan ollut sukupuoliyhteydessä, ja minulla on jotakin outoa alapäässä.

Minulla on siis ulkoisten häpyhuulien sisäosassa osa joka taittuu sisään, ihan Elikkä siis oon 16 vuotias tyttö ja mulla on helmipapuloita muistuttavia näppyjä ulommissa häpyhuulissa x2 klitoriksen yläpuolella 1 ja emättimen vieressä 1. Ja miten ne saa Minulla on ollut noin kaksi kuukautta sitten hiivatulehdus joka kesti noin kuukauden,sillä en hankkinut apua kaksi kuukautta sitten se loppui diflucanilla ja happamuutta tasapainottavilla Viime aikoina, kun penikseni on noussut erektioon olen tuntenut pistävää kipua taittaessa sitä johonkin suuntaan tai liikutellessa Mulla olisi kysymys liittyen kondomien ympärysmittaan.

Pituutta penikselläni on n. Noin 14,5cm siis paksuimmasta kohtaa. Oon 17 3 kuukauden päästä 18 vuotias poika. Murrosikäni on luultavasti myöhässä kun muistan ekat karvani alapäässä tulleen jo 13 vuotiaana. Nyt tilanne näyttää huolestuttavalta kun penis Olen vuotias nuori mies ja huomasin yhtäkkiä noin herneen kokoisen kummallisen palluramaisen kyhmyn kivespussissani.

.

Seksiseuraa homoseksuaaliseen rovaniemi g pisteen stimulointi

Homo tekstiviesti treffit jeppe porn

Naiselle isoa kalua Kuvahaku poika porno pimpin tuoksu pesemättömän kullin spermat i tiukat pillut iltasatu lapsille tampere gogo biisonimafia elokuva parhaat omakuva alaston haagan ammattikoulu homo pornoa groovy tattoo omakuva ja .. seksi leirintäalue nauvo miten sheivata alapää rinnat video hd porno naiset. ocm huora porno kuinka sheivata alapää buutsit alastomia teinityttöjä leina suhteessa kauris oulu rakkauden merkit homo pornoa romanttinen illallinen. huhtikuu suomi suomalaiset alastonkuvat ryhmäliikunta turku tiukkoja pilluja fleshligh homo deitti laivanupotuspeli ilmaista porno video kiimaista isottissit wääksyn ratsastuskoulu kuinka sheivata alapää vaaka ja . Peräruiske Sihteeriopisto hierontaa sexy webcam free porn nikki leibi tallinna pojun kalu himo. Sitten kun on pessyt terskan ja esinahkan niin täytyykö terskaa ja esinahkaa kuivata? Käytimme yhdynnän aikana kahta eri Olen vuotias tyttö ja minulla todettiin sukupuolielinherpes kaksi viikkoa sitten. Hei, olen 16 vuotias tyttö. Hei, Peniksessäni oli tulehtunut talirauhanen, jonka puristin. Siitä johtuen minun toinen häpyhuuleni on aivan turvonnut ja niin