Tarinat seksi kalu nuoleminen homo

tarinat seksi kalu nuoleminen homo

Vähän oli ahdasta ja nenät osu välillä yhteen ja meidän kosteet kielet hiero välillä toisiaan ja siitä innostuttiin tietysti entistä enemmän. Nyt saat Make testata Akin perseen tiukkuuden, annetaankin sille oikein kunnolla niin rauhottuu vähän", Jari sano ja nosti kaljapullot ja sipsit pois pöydältä.

Aki avas housunsa ja potkasi ne jaloistaan vähän kauemmas pois tieltä ja istu pöydän reunalle. Jari otti sohvalta pari tyynyä ja laitto ne Akin pään alle kun se kävi selälleen siihen pöydälle ja nosti jalat koukkuun.

Jostain kirjahyllyn laatikosta se haki rasvaputkilon ja alko levitään liukkaria Akin pakoroitten väliin. Aki levitti kannikoitaan niin että sen vaaleenpunanen ryppyreikä näky selvästi ja Jari työnsi sinne ensin hitaasti yhden sormen ja sitten toisen.

Mä hieroin kullini päätä Akin liukkaassa persevaossa ja aloin vähitellen poraamaan sitä tiukkaa reikää. Mä pidin kullin juuresta kiinni ja painoin sitä hitaasti Akin sisään. Oli ihan sairaan kiihottavan näköstä seurata kuinka se piukka reikä vähitellen anto periks ja mun terska muljahti sisään. Pidin vähän taukoa ja nautin perseen lämpimästä puristuksesta kullin ympärillä.

Mä painoin sentti sentiltä syvemmälle kuumaan tiukkaan reikään ja tunsin kuinka Akin perse supisteli mun kyrvän varren ympärillä. Jari oli siirtynyt mun taakseni, se nuoli mua niskasta ihan hiusrajasta ja hiero takaapäin mun nännejä. Ja mähän aloin ensin hitaan naimisen, nautiskellen vedin kyrvän välillä kokonaan ulos ja upotin sen taas sisään. Aki oli silmät kiinni ja selvästi nautti olostaan. Mä kiihdytin vähän tahtia ja huomasin miten Akin täysillä seisova kyrpä sykähteli mun työntöjeni tahdissa.

Jari oli mun takanani painautunu ihan muhun kiinni ja mä tunsin kuinka sen kova kuuma kyrpä hiero mun pakaroita vasten. Se levitti vähän mun reisiäni ja alko rasvata mun persettä. Mä tiedän että sä haluut sitä", Jarin kyrpä hiero mun persettä ja koitti etsiä tietä reiälle.

Mua vähän arvelutti kun muistin minkä kokonen mela Jarilla oli mutta olin niin kiimasta sekaisin siinä tilanteessa ettei olis tullu mieleenkään sanoa ei vaikka mua oli naitu vaan kerran aikasemmin ja ihan eri kokoluokan aseella.

Kohta mä tunsin kuinka liukas sormi tunkeutu mun reikään ja se tuntu yllättävän hyvältä. Jari pyöritti sormeensa mun reiässä, levitti sitä ja lisäs vielä liukkaria.

Jarin sormi liuku edes takasin mun reiässäni samalla kun mä runnoin kulliani juurta myöten Akin anaaliin. Mä laitan tän nyt sisään, oo vähän aikaa paikallas", Jari sano ja mä annoin oman kyrpäni levätä hetken paikallaan Akin suolen tiukassa puristuksessa. Mä tunsin jotain lämmintä persereikäni huulilla kun Jarin kuuma terska alko etsiä tietä mun sisään.

Mä koitin olla mahdollisimman rentona ja vähitellen kyrpä painu syvemmälle. Aluks se sattu ihan saatanasti mutta onneks Jari tiesi että sillä on iso mela ja mä oon aika kokematon niin että se otti rauhallisesti. Pikku hiljaa mun reikäni anto periks ja Jari sai sen kokonaan sisään ja mä tunsin sen kiinteen karvasen vatsan pakaroitani vasten. Aki oli alkanu runkata omaa kaluaan ja mä aloin taas keskittyä sen perseen nussimiseen.

Panin sitä hitain pitkin vedoin ja samalla Jarin kyrpä liikku mun suolessani ja hiero just sopivasti mun eturauhasta. Se alko tehdä tosi hyvää ja mä kiihdytin tahtia.

Aki ulisi nautinnosta ja runkkas ja Jari levitti mun pakaroita. Sen naiminen tuntu niin hyvältä että välillä mulla oli vaikeuksia pysyä oikeessa tahdissa ja mun kulli luiskahteli välillä ulos Akin liukkaasta reiästä kun yritin saada Jarin kyrpää mahdollisimman syvälle mun peppuun. Koitin taas keskittyä naimiseen parhaani mukaan.

Mun vatsani hakkas Akin pakaroita vasten kun runnoin kaluani oikein kunnolla sisään. Koko huoneessa kuulu sellanen lätinä ja läiske, kolmen miehen kiimanen huohotus ja voihkiminen että naapureille tuskin jäi yhtään epäselväks mitä puuhailtiin. Mä tunsin kuinka Akin suoli alko kouristella mun kullin ympärillä ja näin kuinka sen kulli lennätti lastin sen leukaan asti ja sylki loput spermat sen lihaksikkaalle vatsalle. Se oli niin kiihottavan näköstä, että alko tuntuun että multakin lentäis kohta.

Mä vedin kullini ulos Akin perseestä ja aloin runkkaamaan sitä. Ketterästi Aki nousi siittä pöydältä ja mä menin vuorostani siihen selälleni ja Aki tuli siihen viereen seisoon ja nosti mun jalat polvitaipeista ylös. Jari hiero lisää liukkaria kyrpäänsä, se kiilteli limasena ja terska näytti entistäkin isommalta, mä maltoin tuskin odottaa että saisin sitä ja aloin hitaasti runkata omaa kaluani.

Tällä kertaa se painukin liukkaasti sisään juurta myöten eikä tehny enään edes kipeetä vaan niin hyvää että mun oli pakko pitää taukoo runkkaamisessa muuten olisin lennättäny kermat heti. Mä jännitin sulkijalihakseni niin että mun perseeni puristi tiukasti Jarin kyrpää, mä halusin tuntee sen kunnolla sisälläni.

Kyrpä liikku hitaasti mun sisällä ja mä nautin siittä joka solullani. Aloin taas runkata omaa kulliani, sylkäsin kouraani ja pyöritin liukasta nyrkkiä terskan ympäri. Aki seiso mun vieressäni ja hiero spermasilla sormillaan mun nännejä. Jari alko kiihdyttää tahtia, se veti kyrpänsä välillä kokonaan ulos ja runno sitä taas sisään niin että sen pussit läiskähteli mun pakaroitten välissä. Multa meinas melkein taju mennä niin hyvää se nussiminen teki.

Mäkin olin tosi lähellä, runkkasin kulliani niin että litinä kuulu. Pian mä tunsin kuinka nesteet lähti liikkeelle jostain mun sisältä ja mun kulli paisu entisestään mun kädessäni. Ja sitten multa tuli, lämmin sperma lensi mun kullista rinnoille ja vatsalle pitkinä suihkuina.

Jarin kyrpä pumppas viimesetkin nesteet mun eturauhasesta ja mun perseen lihakset puristeli sen ympärillä. Se runkkas muutaman kerran sen limasta vartta ja lennätti mehunsa mun päälle mun oman sperman sekaan.

Aki hiero mun spermasta vatsaa ja nuoli sitten limasia sormiaan. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei. Kommentoi tätä tarinaa Klikkaa ylös. Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.

Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä. Se oli hurmaava suudelma. Työnsin käteni paidan alle ja hyväilin nännejä jotka kovettuivat nopeasti. Otin sitten hänen paitansa pois ja siirryin imemään nippeleitä.

Jaakko oli silläaikaa levittänyt paksun ja pehmeän päiväpeitteeni lattialle ja hän riisuitui parhaillaan. Kokeilin shortsien päältä pojan kalleuksia ja totesin että hänellä oli jo täysi seisokki päällä.

Kuiskasin että nyt riisutaan housut. Hän suoriutui nopeasti shortseistaan ja pikkuhousuistaan. Riisuin itsekin ja katselin samalla tuota viettelystä. Kuinka onnellinen hän olikaan saadessaan nauttia homouden ihanuudesta jo noin nuorena.

Hän oli viettänyt kai koko kesän uimahousuissa sillä strategiset paikat hohtivat valkoisena ja kiihottavina. Karvoitus oli vielä untuvaa mutta ruskeissa käsivarsissa hehkuivat himmeinä vaaleat ihokarvat. Seisoimme vastakkain, vedin hänet lähelleni ja suutelimme taas. Pienet kädet tarttuivat kyrpääni, hän katsoi yllättyneenä sitä ja sitten kysyvästi minua. Rauhoittelin häntä kuiskaamalla että olisin kiltti ja varovainen. Päätin aloittaa rakastelun pyllynnuolemisella ja painoin pojan polvilleen lattialle Jaakko oli jo kouluttanut häntä ja poika asetti kyynärpäät lattialle nostaen hyvinmuodostuneen takamuksensa ylös.

Tartuin kourillani pakaroihin ja levitin pekaloillani pyllynreiän esille. Kuinka herttaisen pieni se olikaan. Kun aloitin nuolemisen poika hengähti syvään ja äänteli sitten suloisesti. En saanut tungettua kieltäni sisään vaikka yritin raottaa pyllynreikää peukaloillani.

Jaakko oli tuonut voidepukin esille ja päätin siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Kastoin sormeni voiteeseen ja työnsin sen hitaasti tuohon ihanaan ruusunnuppuun. Pojan ääntely vaihtui voihkinnaksi. Hän oli todella tiukka ja pyllynreikä eli kiihoittavast sormeni ympärillä. Ihmettelin oliko Jaakko sittenkään korkannut poikaa. Ajan mittaan puristus hellitti ja kun vedin sormeni hitaasti ulos sain hetken ihailla aukinaista pikku anusta.

Voitelin sitten kaluni joka seisoi kuin viimeistä päivää. Poika tiesi että kohta tulisi kyrpää ja muistutti minua että ei liian kovasti. Rauhoittelin ja lupasin olla varovainen. Jaakkokin oli nyt polvillaan pojan vieressä ja puheli rauhoittavasti. Hänellä oli pyyheliina esillä. Koskettelin varovasti pyllynrakoa kyrvälläni. Poika pyöritteli pyllyään ja inisi peloissaan.

Sitten Jaakko antoi pyyheliinan kulman pojan hampaitten väliin ja minä ryhdyin tosi toimiin. Sain käyttää aika paljon voimaa että sain ison kyrpäni sisälle tuohon umpukkapyllyyn. Kun olin ohittanut sulkijalihaksen päätin pysähtyä toistaiseksi siihen. Kaunis nuori poika äänteli kimeästi sylissäni.

Kipu ja nautinto, alistaminen ja alistuminen, olimme kaikki yhtä. Vedin pojan rintaani vasten ja aloin tehdä varovaisia naimaliikkeitä. Poika alkoi äännellä liikkeitteni tahdissa.

Nyt oli Jaakolla hetkensä. Hän nousi jaloilleen, otti pyyheliinan pois ja kosketteli pojan kasvoja kyrvällään. Sain katsella läheltä kuinka pikku kätöset talttuivat kyrpään ja taivuttivat tuota jäykkää kalua alas. Kerkeä punainen kieli nuoli halukkaasti kalun herkkiä paikkoja. Sitten otettiin suihin, tätä Jaakko ja poika olivat kyllä harrastaneet ennenkin, niin hyvin se kävi heiltä. Jaakko oli hyvin kiihoittuneessa tilassa ja melko pian näin kun hänen kyrpänsä alkoi nytkähdellä.

Hän laski koko lastin tuohon suloiseen suuhun ja tarjosi sitten pyyheliinaa johon poika valutti sperman. Tunsin olevani jo lähellä laukeamista mutta halusin vielä viivyttää ihanaa aktia ja lopetin naimisen. Purin kevyesti pojan niskaa, hän käänsi päätään niin että ylsimme suutelemaan, kielet etsivät toisensa ja tunsin Jaakon sperman tuoksun.

Sitten poika ehdotti että mentäisiin sängyn laidalle, hän halusi istua sylissäni. Vetäydyin vastentahtoisesti hänestä, kyrpä solahti ulos tuosta ihanasta pyllystä ja poika inahti.

Istuuduin sängyn reunalle, ja tuo suloinen pakkaus kiipesi syliini. Hän asettautui istumaan reisieni päälle selkä rintaani vasten. Pehmeä pylly painautui nivusiini ja kyrpä löysi pian uudelleen paikkansa.

.. Kun aloitin nuolemisen poika hengähti syvään ja äänteli sitten suloisesti. En saanut tungettua kieltäni sisään vaikka yritin raottaa pyllynreikää peukaloillani. marraskuu Paksu kulli video free espoo escort ilmaisia seksi kuvia teinit. teini ja homo sukkahousut eroottiset tarinat orgasmi 12 tuuman jerkku työntyy eka Inka tuominen instagram jonna nuolee naisen pillua aikuisille videolta kovaa. huhtikuu Äiti ja seksi iso kulli pillu avoimena porno kidutus tyttö seksi kuvia hevosten NUOLEMINEN PRAGUE INCALL, Teini tytön alaston kuvat naiset porno tarinat homo treffit turussa tänään seuraa mikkeli romanttinen ruoka. Tarinat seksi kalu nuoleminen homo

Porno videos putasviejas video pelos en español travestis gratis chochos jovenes xxx españolas gratis nenas masturbandose xxx maduras la playa nudista mujeres chupando pollas enormes porno hentay enfermeras follando rubia española videos chicas guaras peliculas porno porno maduraa maduritas. con videos porno de chinas xxx de maduras porno tias en castellano gratis de sexo de tetonas follando pajas a su hija dando por culo sexo duro ver peliculas porno morenas videos porno porno gratis chochos maduras videos porno gratis mujeres porno gratis de gorditas ver videos porno anal porn xxxporno porno.

con los mejores videos porno tetudas maduras mamadas cachondas gratis folla en ropa interior porno gratuitos folladas tetonas videos amateur señoras follando ver video sexo video hentai folla en la playa viejas haciendo sexo en la cocina porno viseos porno espanol transexual vídeos follando gordas sexo en español cams sexo entre lesbianas madura corridas en linares pornos gratis sexo gratis porno gratis de guarras chicas chupando polla bbw videos lesvianas gratis viejos videos gratis de abuelas peludas videos videos poeno español porno videos morenas chica xxx videos porno besos mamando polla negra xxx se la secretaria porno abuelas cumloaders madura porno vídeos de porno tetas buenas masage rooms 18 años 70 videos pornno porno de casa calientes follar anime porn las mejores tetas grandes gordasxx pollasgrandes rubias ver videos de abuelas franceska jaime negras maduras swinger franceska jaime mejor porno maduro ver video chochos jovenes chicas tetonas videos de parejas amateur porn xxx follamdo pornotube vídeos porno gratis bbw videos de folladas en español hd gratis los mejores videos negras tetonas gorditas maduras ver videos muy porno rubias calientes ver vidios eroticos gratuitos mujeres putas pono español videos de porno en ponferrada vídeos de paris hilton porno xx porn free masage peliculas pornos lesbicos peliculas xxx francheska jaimes porno de tranxesuales peliculas gratis españolas peliculas porno mandingo vídeos de gorditas folladas hentaies videosxxx brasileñas porno años 80 moras xxx orgias señoras follando con rubias 19 sexo video amateur tube viejas negras videos amateur viejos videos phorno gratis peli porno vidio videos porno duro joven follando sextube porno actrices porno espqñol arabes videos de intercambio porno grati sexo duro sexo videos porno francesas es.

Ilmaisia panovideoita gay seksitreffi

HOMOSEKSUAALISEEN PANOSEURAA HELSINKI BBW BONDAGE