Erottisia homoseksuaaliseen tarinoita vierasta kullia

Näkyviin ilmestyivät hyvin muodostuneet rinnat nännit pystyssä törröttäen. Hänen nänninsä paisuivat entisestään kieleni ja suuni käsittelyssä. Työnsin Riitan selälleen keittiön pöydälle ja riisuin hänen farkkunsa. Aloin hitaasti suullani hyväillä hänen reisiensä sisäpintaa siirtyen vähitellen ylemmäs Riitan lantion tehdessä rytmikkäitä liikkeitä.

Hän rukoili minua tulemaan sisäänsä. Vedin hänen pikkuhousunsa pois ja aloin pyöritellä kieltäni hänen paisuneiden häpyhuultensa välissä sekä imin ja näykin varovasti klitorista Riitan huohottaessa nautinnosta. Kiihkossani avasin housuni ja työnnyin voimalla Riitan sisälle hänen voihkiessa nautinnosta ja muutaman sekunnin kuluttua tunsin, kuinka Riitan pillu alkoi puristella kulliani vasten ja hän alkoi täristä orgasmin voimasta huutaen samalla hiljaa. Jatkoin kiivasta panemista ja pian tunsin suunnattoman orgasmin lähteävän aivoistani alaselkäni kautta kulliini ja ruskutin valtaisan lastin suoraan Riitan pilluun samalla hänen voihkiessaan lähes tiedottomana nautinnosta.

Makasin puolittain Riitan päällä hivellen hänen rintoja ja vatsaa. Noustessani ylös huomasin sperman valuvan hänen pillustaan keittiöpöydälle lätäköksi. Näky oli uskomattoman kiihottava ja tunsin kullini taas nousevan. Riittakin oli saanut hengityksensä tasaantumaan ja nousi ylös sperman ja eritteiden tahrimalta pöydältä.

Käänsin Riitan muitta mutkitta ympäri ja hän kumartui keittiönpöydän päälle vatsalleen. Asetin kullini hänen paisunutta ja spermaa valuvaa pilluaan vasten ja survaisin sen juurta myöten hänen sisäänsä. Nain Riittaa takaapäin pitkään käsieni leipoessa hänen rintojaan ja lanteitaan. Äkkiä tunsin hänen taas saavan orgasmin, joka tuntui jatkuvan loputtomiin.

Lopulta sain itsekin toisen orgasmin nesteiden pulputessa syvälle Riitan pilluun. Riitan alla oli iso lätäkkö spermaa ja hänen reisiensä ja jalkojensa sisäpinnat olivat täysin sperman tahrimat. Riittäkin pääsi hiljalleen ylös ja tarjosi minulle vettä naituna, yhä spermaa valuen ja kiihottavana.

Hän kertoi kaivanneensa kunnon panoa jo pitkään, mutta toivosi vielä uusia kokemuksia. Muistaen aiemmat keskustelumme kysyin Riitalta hierontaöljyä tai liukuvoidetta. Riitta johdatti minut makuuhuoneen, jossa hän antoi minulle tuubin laatikosta. Työnsin Riitan vatsalleen sänkyyn, jossa hän alkoi hitaasti pyörittää peppuaan.

Sovitin tyynyn hänen lanteidensa alle ja kurotin yöpöydältä sinne jääneitä lahjapaperien nyörejä ja sidoin muitta mutkitta Riitan jalat ja kädet sängyn päätyihin haara-asentoon. Voitelin hitaasti hänen peppureikänsä ja lopulta työnsin sormeni varovasti hänen sisäänsä alkaen naida hänen peppuaan sormellani samalla, kun hyväilin toisella kädellä hänen klitoristaan.

Riitan lantio alkoi liikkua rytmikkäästi käsieni tahdissa ja asetin kullini hänen peppureikäänsä vasten ja työnsin sitä sentin verran sisään. Työnnyin hyvin hitaasti hänen peppureikäänsä ja äkkiä tunsin, kuinka paine hellitti ja kullini painui syvälle hänen sisäänsä.

Tunsin kuinka Riitan pyllyreikä puristui tiukasti kulliani vasten minun naidessa häntä rajusti peppuun. Kohta Riitan koko vartalo alkoi täristä uuden orgasmin täyttäessä hänet ja tunsin peppureiän supistelevan orgasmin tahdissa. Samantien laukesin itsekin voimalla Riitan peppuun. Nousin ylös ja katselin, kuinka Riittan peppureiästä ja pillusta valui yhä spermaa sängyn päälle.

Aloin avata naruja Riitan käsistä, mutta hän pyysikin yllätyksekseni jättämään ne paikalleen. Pyydellen anteeksi hän hoputti minua kiirehtimään ja jouduinkin poistumaan pesemättä ja kovalla kiireellä, koska en halunnut törmätä Riitan mieheen talossa.

Olen tämän jälkeen tyydyttänyt Riitan tarpeet säännöllisesti enkä vieläkään ole nähnyt hänen miestään, vaikka tämä on ollut talossa tapaamistemme aikana. Etsin pariskuntaa kokeilumielessä Mistä löydän seksiseuraa kun haluan kokeilla kolmen kimppaa.

Siinä on kaveri lueskellut koko aikuisikänsä pornonovelleja ja runkkaillut. Toivon todella että saisit joskus kokea tuoolaisen "Riitan" ihan tosielämässäkin. Se on nimittäin oikeasti kivaa. Tietysti sarjoja niitä "loputtomiin" jatkuvia orgasmeja ja kertomasi mukaan vähintään 8 litraa spermaa ovat kyllä normaalin ylärajoilla tosielämässä. Mutta eihän sitä kumppania seksiin välttämättä tarvitsekaan, hyvä mielikuvitus riittää, kuten Silvermanxin edelläolevasta tarinasta käy hyvin ilmi.

Jotta hyviä mielikuvitushurjasteluja vaan jatkossakin. Jotenkin arvasin tarinani vastaanoton, vaikka tarkoitus oli lopulta herättää aitoa keskustelua syistä, jotka johtivat näihin tapahtumiin. Ikävä tuottaa miehille pettymys ja naisille muita tuntemuksia, mutta tarina on aivan tosi. Sen verran sitä on muutettu, että "päätähdet" eivät tunnistaisi itseään. Tapahtumapaikkana ei esimerkiksi ollut keittiö Minulle kolme orgasmia on aika tavanomainen määrä ja spermaa tulee niistä varmasti ihan normaaleja määriä.

Itse tarinaa merkityksellisempää on kuitenkin tapahtumien syyt, eli parin tarve hakea ulkopuolista apua eli tyydyttäjää naiselle. Minulle selvisi jälkeenpäin, että parin ikäero ei ollutkaan se todellinen ongelmien syy.

Tosiasiassa miehellä oli persoonallisuushäiriö ja ilmeistä taipumusta homoseksuaalisuuteen. Tämä johti käytännössä seksittömään avioliittoon, mutta huomattavan varakas mies halusi pitää kulisseista kaikin tavoin kiinni. Kuten aina, niin tämänkaltaiset ongelmat alkoivat kärjistyä ja mies, sinänsä älykkäänä, tajusi kulissien kaatuvan romahtaen, jos tilanne jatkuu ennallaan.

Vaikka nainen on kiihkeä ja kaipaa seksiä, on hän kuitenkin niitä, jotka keskittyvät lapsiin, haluavat pitää perheen kasassa ja välttävät avioeroa viimeiseen asti. Minä puolestani sotkeuduin juttuun siksi, että halusin seksikokemuksen, jota minulla ei vielä ollut.

Olen aina ollut suosittu ja "haluttu" kumppani, mutta tosiasiassa minulla ei ole ollut montakaan seksipartneria, vaikka aikuisiällä minulla sinänsä on ollut huomattavan aktiivinen ja kiihkeä seksielämä ilman taukoja. Minulla on vain ollut onni löytää naisia, jotka ovat halunneet kokea asioita kanssani, ja jotka minä olen saanut tyytyväiseksi.

Jotta asioita saataisiin oikeille urille, niin kommentoin vielä lyhyesti: Aivan kuten tarkkaavainen lukijamme huomasikin, niin leikkimielinen sitominen ei todellakaan tapahtunut vielä tällä tapaamisella, vaikka harrastimmekin lopuksi peppuseksiä. Minulla ovat monet naiset jääneet rajun orgasmin jälkeen makaamaan useiksi minuuteiksi sekavan nautinnollisen hurmioituneessa olotilassa.

Onko tämä edelliselle kommentoijalle tuntematonta? Nesteiden pulppuaminen oli kuvainnollinen ilmaisu siemensyöksylle, jotta sanavalinnat saataisiin värikkäiksi, vältettäisiin toistoa ja täten siis miellyttäväksi lukea. Tuo tilanne on omalta kohdaltani tuttu ja olen ollut kuulemassa ja jopa näkemässä kun vaimoa on naitu!

Omalla kohdallani ei kyseessä ole homous tms. On ihana ja kiihottava asia saada vaimo sänkyyn tuollaisen käsittelyn jälkeen, pillu pehmeänä ja spermaa täynnä. Kyllä vaimolla on ollut nuorehkoja miehiä jotka ovat vetäneet yön ja aamun aikana viisikin kertaa tätä ihanaa puuma naistani! Paras tai kovin kokemus hänellä oli viime syksynä jouduttuaan tai päästyään eräälle mökille 4 kaveruksen kanssa kapakka illan päätteeksi ja kolme kaveria nai häntä vuorollaan useita kertoja kukin, arvatkaapas olinko tulisilla hiilillä häntä kotiin odotellessani!

Kaverit jättivät hänet talomme eteen ja hän tuli vaikeahkosti kävellen ilman alkkareita pelkässä hameessa ja topissaan, jalassa oli rikkinäiset stay upit ja piikkarit, niin saaneen näköisenä että Oli ottanut suihin ja pimpsaan niin että tuntui, nain itsekkin häntä sen sunnuntain aikana kolmesti ja sitten hän sanoi etteä ei nyt enään kenellekkään viikkoon oli nimittäin niin hellänä paikat!

No me nautimme näin ja kun se sopii meille molemmille niin se ei kuulu muille! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllähän tuo on kiihottavaa. Himo, halu,  ihastus, vihastus, kokemuksien metsästys, syyllisyys, huonommuus, hämmennys, ujous,  läheisyyden tarve ja rakastetuksi ja hyväksytyksi tulemisen kaipuu, nautinto, uskallus. Onko seksissä kyse nikseistä vai kyvystä heittäytyä? Ja mitä Jumala tästä kaikesta ajattelee? Loiko Hän himon vai tuleeko se pirulaiselta kiusaamaan?

Vaikka kirkon ihmiset ajattelevat tästä elämän eliksiiriasiasta kovin eri tavoin,  siitä varmasti suurin osa on nykyään samaa mieltä, että Jumala loi meidät seksuaalisiksi olennoiksi. Seksuaalisuus vainoaa, kiehtoo ja luo sisältöä elämäämme lapsuudesta vanhuuteen asti. Tätä kirjoittaessani kuuntelen toisella korvalla kun kaksi ekaluokkalaista poikaa puhuvat tytöistä, jostakin Emmasta, joka on maailman paras tanssimaan.

Juuri näin se menee. Seksuaalisuus on ja pysyy meissä. Niin, koska ensimmäinen tehtävä, jonka Jumala ihmiselle antaa ja jonka Hän siunaa, koskee sukupuolten yhteyttä ja suvun jatkamista. Vaikka sukupuolisuus on Jumalan lahja, moni on sitä yrittänyt vastustaa ja paeta. Useimmiten pako on aiheuttanut jotakin huonoa jollekin. Tasapainoinen suhtautuminen sukupuolisuuteen tuo elämään onnea, mutta näyttää olevan  samalla vaikea haaste. Haaste on muun muassa löytää itselle sopiva kumppani.

Siksi kysymyksessä, milloin seksi on ok, on minusta enemmänkin kysymys siitä, kenen kanssa seksi on ok. Kaikkien kanssa se ei todellakaan ole ok. Tärkeimmät asiat ovat usein vaikeimpia ja siksi tästä Jumalan lahjasta on tullut monelle moninaisia haavoja. Varmaankin hämmennyksen vuoksi kristityn ihanteena on joinakin aikoina  ollut seksuaalisuudesta kokonaan kieltäytyminen.

Ruumiin sijaan keskityttiin henkeen, muka korkea-arvoisempana osa-alueena. Ja toisena aikana, ne,  jotka  perustelivat seksin harjoittamisen vain lastentekomielessä, sysäsivät samalla seksin nautinnoista ulkopuolisiksi hedelmällisen iän ohittaneet, homoseksuaalit ja tahattomasti lapsettomuuteen sairastuneet. Tällaista viestiä en osaa lukea rakastavasta Jumalasta.

Jokunen vuosi sitten puhuttiin paljon Tosi rakkaus odottaa- kampanjasta, jossa nuoret julkisesti sitoutuivat odottamaan sukupuolielämää avioliittoon asti. Odottamista perusteltiin  Raamatun ihanteella seksuaalisuuden toteuttamisesta vasta avioliiton satamassa. Sukupuolisuus toteutuu tarkoituksensa mukaisesti, kun siihen liittyvät rakkaus, sitoutuminen ja uskolli­suus kirjoittavat piispa Rakkauden lahja kirjassaan vuonna Tähän he suosittelevat avioliittoa.

Luterilainen kirkko vierastaa sekä pidäkkeettömän seksuaali­suuden että seksuaalisen pidättymisen ihannoimista. Seksuaalisuus on siis Jumalan lahja. Mutta aika vähän siitä kuulee ainakaan saarnoissa puhuttavan.

Pitkä tie on minun ainakin silläkin saralla täytynyt kulkea, niin että puhe seksuaalisuuden lahjasta ei ole ollut vain puhetta. Ennen luulin, että olen ainoa, jolle seksuaalisuus ja siihen liittyvät tunteet aiheuttavat ristiriitaa. Vanhempana olen onneksi tajunnut, etten ole ainut hämmentynyt. Silläkin alueella voi onneksi kehittyä. Seksuaalisesti viisas ihminen on sellainen, joka osaa olla lähellä ja  empaattinen ja huomioida toista. Siinä on tavoitetta yhden elämän ajaksi.

Itse en lähtisi ihmisiä kovin suureen äänen haastamaan Tosi rakkaus odottaa kampanjaan moni on joutunut kokemaan kovaa syyllisyyttä siitä, ettei pysynytkään lupauksissaan tai ei olekaan osannut löytää seksuaalista halua sen jälkeen kun on tottunut ajattelemaan siitä kieltäytymistä niin pitkään ja leimannut mielessään seksin kokonaan pahaksi.

Joillekin Tosi Rakkaus odottaa on  kuitenkin sopinut.

..

GRATIS WEBCAM SEX GAY ILMAISTA KALUA VIDEO

Itse olen aina ajatellut, että hän pitää minua arvossa kun minulle nautintoa haluaa. Nyt täytyy sanoa, että asia vaivaa aika lailla, koska ku nyt ajattelen niin voipi olla juuri noin asia meillä. Kyselemällä tehdyille seksitutkimuksille en kyllä antaisi paljoakaan arvoa, niiden tietoarvo on lähinnä siinä että huomaa miten vilkkaasti ihmisten mielikuvitus toimii ja mitä he mielessään luulevat ja fantasioivat olevansa.

Mutta kyllä ryhmäseksitavoista ja asioista on tehty havaintotutkimustakin. Erään tutkijan havainto tutkija seurasi useita vuosia satoja, jollei jopa tuhansia pareja ja sinkkuja yhdysvalloissa ryhmäseksikommuunilla luvulla oli sellainen että ryhmäseksiasioissa pätevät aivan samat ihmissuhdelait kuin normalissakin elämässä.

Toiset huomioon ottava, perinteisen epäitsekäs ihminen viihtyi ja tykästyi helposti ryhmäseksiin kun taas itsekkäät ihmiset suuttuivat helposti ja olivat mustasukkaisia. Ylipäätään ryhmäseksi-elämäntyyli oli lopulta naisille enemmän mieleen kuin miehille.

Miehet usein etukäteen luulivat siitä nauttivansa, mutta tosipaikassa eivät kestäneetkään kun heidän naisensa nauttivat muidenkin ihmisten kanssa. Eräs havainto oli että ns. Parinvaihtajista oli jopa niin paljon riesaa ryhmäkommuunissa että heidän määräänsä piti rajoittaa.

Erikseen koetut seksikokemukset erottavat, yhdessä koetut yhdistävät. Näinhän se on lähes joka asiassa. Evoluutio on järjetänyt niin, että sellaisilla naaraspuolisilla yksilöillä, jotka synnyttävät vain yhden jälkeläisen ja senkin pitkähkön välin jälkeen, on ollut useampia parittelukumppaneita.

Tämä pätee niin ihmiseen kuin eläimiinkin. Naisen halu paritella useamman miehen kanssa, yleensä, tai samanaikaisestikin on siis ollut populaatiossa lisääntyvä ominaisuus, koska se on taannut nopeimman lisääntymisen. Myös Geneettinen perusta on laajentunut nopeammin. Eli, luonnon muovaamaa touhua, tuo ryhmäseksi. Tapa jolla monet vetävät ihmisten käyttäytymisen syyt tietyssä kulttuurissa, tiettyyn aikaan, suoraan eläinmaailmasta ja biologiasta ei kerro ihmisistä paljoakaan, niistä eläimistä ehkä enemmän.

Tähän ovat sitten jotkut keksineetkin sellaisen nimikummallisuuden kuin kulttuurievoluutio? Se mitä me pidämme normaalina ja luulemme olevan jopa biologiaa, onkin toisessa kulttuurissa epänormaalia, jota hekin luulevat biologiaksi. On tietenkin tiettyjä lainalaisuuksia, joiden sisällä kaikkien kulttuurien ja yksilöiden on toimittava, mutta ne rajat ovat uskomattoman joustavia.

Myös tutkija havannoi että parisuhde kahden ihmisen välillä on kaikkein voimakkaimpia kiintymys-siteitä, monet lähtivätkin kommuunista sen vuoksi. Hän kutsuikin parisuhdetta ns. Hän oli itsekin mukana puolisoineen ja oli sitä mieltä että hyvästä läheisestä parisuhteesta käsin ryhmäseksikin toimi hyvin ja siitä pystyi kunnolla nauttimaan, ottaen samalla huomioon myös muiden parisuhteet. Aloite tulee usein naiselta suhteen oleessa jo viilenemassa.

Meilla se alkoi 2n 1m sessioilla siita mentiin sitten sujuvasti 2m 2n kautta 2m 1n hommiin. Oman naisen jakaminen ei varmaan onnistu aivan suhteen alkuvaiheessa. Itse miehena en olisi asiaa ehdottanut, mutta ihan mukavia kokemuksia olivat.

Suosittelen lampimasti kaikille silla varauksella ettei kumppanin haipyminen kolmannen pyoran kanssa aiheuta liian kovaa kolhua omalle itsetunnolle. Alkuun oli vähän ahdistavaakin, koska en myöskään oikein ollut tottunut siihen runkkarin rooliin, jonka mieheni noissa kuvioissa ottaa. Hän ei siis oikeastaan juuri osallistu vaikka alunperin kuvittelin niin.

No, kuitenkin olen pari kertaa kun minulla on ollut silmät sidottuna nähnyt mieheni hierovan kolmannen pyörämme kiveksiä ja kerran runkkaavan häntä eli on hänellä selvästi näitä taipumuksia vaikkei sitä minulle myönnäkään. En tosin kertonut, että näin nuo mainitsemani asiat. Alkuun tuokin ahdisti, mutta kaikkeen tottuu ja rakastan miestäni. Myönnän olevani kiinnostunut myös miehistä ja haluan, että naiseni saa vierasta. En pysty oikein analysoimaan mikä lopulta johtuu mistä, mutta kyllä varmaan kiinnostukseni miehiin on yksi olennainen tekijä miksi tuollaista haluan.

Nautin kyllä myös siitä ajatuksesta, että naiseni nauttii, mutta jotenkin koen, että itsekkäistä syistä kuitenkin olen tässä jutussa mukana. En ole tätä osannut aiemmin miettiä, eikä siinä mitään, jos ja kun näin on. Aika jännä juttu sinänsä, että en ole ainakaan tietoisesti miehistä haaveillut, mutta nyt kun asiaa mietin, niin se on varmastyi yksi keskeinen tekijä miksi haluan vieraan naivan vaimoani.

Olen ollut usein sillai, että naiseni on ollut kunnon härän kanssa. No, minä olen kyllä joskus jotain tuollaista epäillyt omasta miehestäni, että miksi nyt haluaa muiden naivan minua. Eikö kunnon heteromies halua hoitaa ja pitää itse naisensa. Mitään näyttöä minulla ei ole enkä ole mieheltäni kysellyt, koska nautin tilanteesta saada omalta mieheltä ja vieraalta. Sekin kiihottaa kun näen miten paljon mieheni kiihottuu asiasta.

Oli syy siten mikä tahansa. Keskusteltiin kerran jutusta toisen kimppaparin kaa ja kyllä miehistä molemmat myönsi että määrätyssä kiihottuneessa tilassa hyväksyisi toisen miehen tulevan takaapäin. Myöskin naisia haluttais katsoo ainaski miestenvälistä suuseksii, eli sama kun meidän miehet kiihottuu valtavasti kun naiset keskenää kimppaa.

Etelässä olen nuorena miehenä ollut käytettävissä. Amerikkalaiset vanhat parit haluaa molemmat, ensin nainen ja sitten mies jos seisoo. Pritit varsinkin tummemmat miehet haluu porukalla valkosta poikaa ja maksavatkin kun saavat tehdä ja katsella kun muut nai ja käyttää hyväkseen. Eikös se homma mene niin, että miehet jotka haluavat nähdä naisensa saavan vierasta, tykkäävät myöskin paljon katsella filmejä?

Voisin tässä kertoa esimerkkejä 20 vuoden ajalta, mutta olkoon nyt. Pitkä tarina ja joku kuitenkin puuttuu kirjoitusvirheisiin. Olen, ja olemme kimppakivasta kiinnostuneita, mutta minua ei kytllä yhtään kiinnosta toisen ukaon kalut. Itse asiassa pidän homoilua vastenmielisenä.

Lesboilussa on jotain kaunista. Kiistän jyrkästi ainakin omalta kohdalta tuon sakujen tutkimuksen. Siinä on kiinnostavaa ja kiihottavaa nähdä oman naisen nauttivan. Kiihoittaa kovasti kuvitelma että vieras naisi kumppaniani. Välttämättä en tarvitseisi olla läsnä, riittäisi ehkä tieto että jottu on meneillään. Miehen fyysinen läheisyys ei vedä puoleensa tippaakaan. Sen olen testanut tutun homon kanssa hanen ehdotettuaan saada hyväillä nähtyään alastoman ruskettuneen vartaloni.

Nauratti vaan kun toinen kävi läpi vartaloni käsin ja suin. Ei viisari edes värähtänyt. Aloimme jutella seksimieltymyksistämme ja —toiveistamme, jolloin selvisi, että Riitta ei ollut koskaan kokenut peppupanoa tai sitomista. Suutelin Riittaa ja tunsin Riitan kielen aloittavan kiihkeän ja pitkän kielisuudelman. Suutelin Riitan niskaa ja kaulaa siirtyen pian alemmas ja riisuin hänen paitansa ja rintaliivit pois.

Näkyviin ilmestyivät hyvin muodostuneet rinnat nännit pystyssä törröttäen. Hänen nänninsä paisuivat entisestään kieleni ja suuni käsittelyssä. Työnsin Riitan selälleen keittiön pöydälle ja riisuin hänen farkkunsa. Aloin hitaasti suullani hyväillä hänen reisiensä sisäpintaa siirtyen vähitellen ylemmäs Riitan lantion tehdessä rytmikkäitä liikkeitä.

Hän rukoili minua tulemaan sisäänsä. Vedin hänen pikkuhousunsa pois ja aloin pyöritellä kieltäni hänen paisuneiden häpyhuultensa välissä sekä imin ja näykin varovasti klitorista Riitan huohottaessa nautinnosta.

Kiihkossani avasin housuni ja työnnyin voimalla Riitan sisälle hänen voihkiessa nautinnosta ja muutaman sekunnin kuluttua tunsin, kuinka Riitan pillu alkoi puristella kulliani vasten ja hän alkoi täristä orgasmin voimasta huutaen samalla hiljaa. Jatkoin kiivasta panemista ja pian tunsin suunnattoman orgasmin lähteävän aivoistani alaselkäni kautta kulliini ja ruskutin valtaisan lastin suoraan Riitan pilluun samalla hänen voihkiessaan lähes tiedottomana nautinnosta.

Makasin puolittain Riitan päällä hivellen hänen rintoja ja vatsaa. Noustessani ylös huomasin sperman valuvan hänen pillustaan keittiöpöydälle lätäköksi. Näky oli uskomattoman kiihottava ja tunsin kullini taas nousevan. Riittakin oli saanut hengityksensä tasaantumaan ja nousi ylös sperman ja eritteiden tahrimalta pöydältä.

Käänsin Riitan muitta mutkitta ympäri ja hän kumartui keittiönpöydän päälle vatsalleen. Asetin kullini hänen paisunutta ja spermaa valuvaa pilluaan vasten ja survaisin sen juurta myöten hänen sisäänsä.

Nain Riittaa takaapäin pitkään käsieni leipoessa hänen rintojaan ja lanteitaan. Äkkiä tunsin hänen taas saavan orgasmin, joka tuntui jatkuvan loputtomiin. Lopulta sain itsekin toisen orgasmin nesteiden pulputessa syvälle Riitan pilluun. Riitan alla oli iso lätäkkö spermaa ja hänen reisiensä ja jalkojensa sisäpinnat olivat täysin sperman tahrimat. Riittäkin pääsi hiljalleen ylös ja tarjosi minulle vettä naituna, yhä spermaa valuen ja kiihottavana. Hän kertoi kaivanneensa kunnon panoa jo pitkään, mutta toivosi vielä uusia kokemuksia.

Muistaen aiemmat keskustelumme kysyin Riitalta hierontaöljyä tai liukuvoidetta. Riitta johdatti minut makuuhuoneen, jossa hän antoi minulle tuubin laatikosta. Työnsin Riitan vatsalleen sänkyyn, jossa hän alkoi hitaasti pyörittää peppuaan. Sovitin tyynyn hänen lanteidensa alle ja kurotin yöpöydältä sinne jääneitä lahjapaperien nyörejä ja sidoin muitta mutkitta Riitan jalat ja kädet sängyn päätyihin haara-asentoon.

Voitelin hitaasti hänen peppureikänsä ja lopulta työnsin sormeni varovasti hänen sisäänsä alkaen naida hänen peppuaan sormellani samalla, kun hyväilin toisella kädellä hänen klitoristaan. Riitan lantio alkoi liikkua rytmikkäästi käsieni tahdissa ja asetin kullini hänen peppureikäänsä vasten ja työnsin sitä sentin verran sisään.

Työnnyin hyvin hitaasti hänen peppureikäänsä ja äkkiä tunsin, kuinka paine hellitti ja kullini painui syvälle hänen sisäänsä. Tunsin kuinka Riitan pyllyreikä puristui tiukasti kulliani vasten minun naidessa häntä rajusti peppuun. Kohta Riitan koko vartalo alkoi täristä uuden orgasmin täyttäessä hänet ja tunsin peppureiän supistelevan orgasmin tahdissa.

Samantien laukesin itsekin voimalla Riitan peppuun. Nousin ylös ja katselin, kuinka Riittan peppureiästä ja pillusta valui yhä spermaa sängyn päälle.

Aloin avata naruja Riitan käsistä, mutta hän pyysikin yllätyksekseni jättämään ne paikalleen. Pyydellen anteeksi hän hoputti minua kiirehtimään ja jouduinkin poistumaan pesemättä ja kovalla kiireellä, koska en halunnut törmätä Riitan mieheen talossa. Olen tämän jälkeen tyydyttänyt Riitan tarpeet säännöllisesti enkä vieläkään ole nähnyt hänen miestään, vaikka tämä on ollut talossa tapaamistemme aikana.

Etsin pariskuntaa kokeilumielessä Mistä löydän seksiseuraa kun haluan kokeilla kolmen kimppaa. Siinä on kaveri lueskellut koko aikuisikänsä pornonovelleja ja runkkaillut. Toivon todella että saisit joskus kokea tuoolaisen "Riitan" ihan tosielämässäkin. Se on nimittäin oikeasti kivaa. Tietysti sarjoja niitä "loputtomiin" jatkuvia orgasmeja ja kertomasi mukaan vähintään 8 litraa spermaa ovat kyllä normaalin ylärajoilla tosielämässä. Mutta eihän sitä kumppania seksiin välttämättä tarvitsekaan, hyvä mielikuvitus riittää, kuten Silvermanxin edelläolevasta tarinasta käy hyvin ilmi.

Jotta hyviä mielikuvitushurjasteluja vaan jatkossakin. Jotenkin arvasin tarinani vastaanoton, vaikka tarkoitus oli lopulta herättää aitoa keskustelua syistä, jotka johtivat näihin tapahtumiin.

Ikävä tuottaa miehille pettymys ja naisille muita tuntemuksia, mutta tarina on aivan tosi. Sen verran sitä on muutettu, että "päätähdet" eivät tunnistaisi itseään. Tapahtumapaikkana ei esimerkiksi ollut keittiö Minulle kolme orgasmia on aika tavanomainen määrä ja spermaa tulee niistä varmasti ihan normaaleja määriä.

Itse tarinaa merkityksellisempää on kuitenkin tapahtumien syyt, eli parin tarve hakea ulkopuolista apua eli tyydyttäjää naiselle. Minulle selvisi jälkeenpäin, että parin ikäero ei ollutkaan se todellinen ongelmien syy. Tosiasiassa miehellä oli persoonallisuushäiriö ja ilmeistä taipumusta homoseksuaalisuuteen. Tämä johti käytännössä seksittömään avioliittoon, mutta huomattavan varakas mies halusi pitää kulisseista kaikin tavoin kiinni. Kuten aina, niin tämänkaltaiset ongelmat alkoivat kärjistyä ja mies, sinänsä älykkäänä, tajusi kulissien kaatuvan romahtaen, jos tilanne jatkuu ennallaan.

Vaikka nainen on kiihkeä ja kaipaa seksiä, on hän kuitenkin niitä, jotka keskittyvät lapsiin, haluavat pitää perheen kasassa ja välttävät avioeroa viimeiseen asti. Minä puolestani sotkeuduin juttuun siksi, että halusin seksikokemuksen, jota minulla ei vielä ollut.

Olen aina ollut suosittu ja "haluttu" kumppani, mutta tosiasiassa minulla ei ole ollut montakaan seksipartneria, vaikka aikuisiällä minulla sinänsä on ollut huomattavan aktiivinen ja kiihkeä seksielämä ilman taukoja. Minulla on vain ollut onni löytää naisia, jotka ovat halunneet kokea asioita kanssani, ja jotka minä olen saanut tyytyväiseksi.

Jotta asioita saataisiin oikeille urille, niin kommentoin vielä lyhyesti: Aivan kuten tarkkaavainen lukijamme huomasikin, niin leikkimielinen sitominen ei todellakaan tapahtunut vielä tällä tapaamisella, vaikka harrastimmekin lopuksi peppuseksiä. Minulla ovat monet naiset jääneet rajun orgasmin jälkeen makaamaan useiksi minuuteiksi sekavan nautinnollisen hurmioituneessa olotilassa.

Onko tämä edelliselle kommentoijalle tuntematonta? Nesteiden pulppuaminen oli kuvainnollinen ilmaisu siemensyöksylle, jotta sanavalinnat saataisiin värikkäiksi, vältettäisiin toistoa ja täten siis miellyttäväksi lukea. Tuo tilanne on omalta kohdaltani tuttu ja olen ollut kuulemassa ja jopa näkemässä kun vaimoa on naitu! Omalla kohdallani ei kyseessä ole homous tms. On ihana ja kiihottava asia saada vaimo sänkyyn tuollaisen käsittelyn jälkeen, pillu pehmeänä ja spermaa täynnä.

Kyllä vaimolla on ollut nuorehkoja miehiä jotka ovat vetäneet yön ja aamun aikana viisikin kertaa tätä ihanaa puuma naistani! Paras tai kovin kokemus hänellä oli viime syksynä jouduttuaan tai päästyään eräälle mökille 4 kaveruksen kanssa kapakka illan päätteeksi ja kolme kaveria nai häntä vuorollaan useita kertoja kukin, arvatkaapas olinko tulisilla hiilillä häntä kotiin odotellessani! Kaverit jättivät hänet talomme eteen ja hän tuli vaikeahkosti kävellen ilman alkkareita pelkässä hameessa ja topissaan, jalassa oli rikkinäiset stay upit ja piikkarit, niin saaneen näköisenä että Oli ottanut suihin ja pimpsaan niin että tuntui, nain itsekkin häntä sen sunnuntain aikana kolmesti ja sitten hän sanoi etteä ei nyt enään kenellekkään viikkoon oli nimittäin niin hellänä paikat!

HOMOSEKSUAALISEEN VAIMO NAI VIERASTA SEKSI CHATTI

Toiset huomioon ottava, perinteisen epäitsekäs ihminen viihtyi ja tykästyi helposti ryhmäseksiin kun taas itsekkäät ihmiset suuttuivat helposti ja olivat mustasukkaisia. Ylipäätään ryhmäseksi-elämäntyyli oli lopulta naisille enemmän mieleen kuin miehille. Miehet usein etukäteen luulivat siitä nauttivansa, mutta tosipaikassa eivät kestäneetkään kun heidän naisensa nauttivat muidenkin ihmisten kanssa.

Eräs havainto oli että ns. Parinvaihtajista oli jopa niin paljon riesaa ryhmäkommuunissa että heidän määräänsä piti rajoittaa. Erikseen koetut seksikokemukset erottavat, yhdessä koetut yhdistävät. Näinhän se on lähes joka asiassa. Evoluutio on järjetänyt niin, että sellaisilla naaraspuolisilla yksilöillä, jotka synnyttävät vain yhden jälkeläisen ja senkin pitkähkön välin jälkeen, on ollut useampia parittelukumppaneita.

Tämä pätee niin ihmiseen kuin eläimiinkin. Naisen halu paritella useamman miehen kanssa, yleensä, tai samanaikaisestikin on siis ollut populaatiossa lisääntyvä ominaisuus, koska se on taannut nopeimman lisääntymisen. Myös Geneettinen perusta on laajentunut nopeammin. Eli, luonnon muovaamaa touhua, tuo ryhmäseksi. Tapa jolla monet vetävät ihmisten käyttäytymisen syyt tietyssä kulttuurissa, tiettyyn aikaan, suoraan eläinmaailmasta ja biologiasta ei kerro ihmisistä paljoakaan, niistä eläimistä ehkä enemmän.

Tähän ovat sitten jotkut keksineetkin sellaisen nimikummallisuuden kuin kulttuurievoluutio? Se mitä me pidämme normaalina ja luulemme olevan jopa biologiaa, onkin toisessa kulttuurissa epänormaalia, jota hekin luulevat biologiaksi. On tietenkin tiettyjä lainalaisuuksia, joiden sisällä kaikkien kulttuurien ja yksilöiden on toimittava, mutta ne rajat ovat uskomattoman joustavia. Myös tutkija havannoi että parisuhde kahden ihmisen välillä on kaikkein voimakkaimpia kiintymys-siteitä, monet lähtivätkin kommuunista sen vuoksi.

Hän kutsuikin parisuhdetta ns. Hän oli itsekin mukana puolisoineen ja oli sitä mieltä että hyvästä läheisestä parisuhteesta käsin ryhmäseksikin toimi hyvin ja siitä pystyi kunnolla nauttimaan, ottaen samalla huomioon myös muiden parisuhteet.

Aloite tulee usein naiselta suhteen oleessa jo viilenemassa. Meilla se alkoi 2n 1m sessioilla siita mentiin sitten sujuvasti 2m 2n kautta 2m 1n hommiin. Oman naisen jakaminen ei varmaan onnistu aivan suhteen alkuvaiheessa. Itse miehena en olisi asiaa ehdottanut, mutta ihan mukavia kokemuksia olivat.

Suosittelen lampimasti kaikille silla varauksella ettei kumppanin haipyminen kolmannen pyoran kanssa aiheuta liian kovaa kolhua omalle itsetunnolle. Alkuun oli vähän ahdistavaakin, koska en myöskään oikein ollut tottunut siihen runkkarin rooliin, jonka mieheni noissa kuvioissa ottaa. Hän ei siis oikeastaan juuri osallistu vaikka alunperin kuvittelin niin.

No, kuitenkin olen pari kertaa kun minulla on ollut silmät sidottuna nähnyt mieheni hierovan kolmannen pyörämme kiveksiä ja kerran runkkaavan häntä eli on hänellä selvästi näitä taipumuksia vaikkei sitä minulle myönnäkään. En tosin kertonut, että näin nuo mainitsemani asiat. Alkuun tuokin ahdisti, mutta kaikkeen tottuu ja rakastan miestäni.

Myönnän olevani kiinnostunut myös miehistä ja haluan, että naiseni saa vierasta. En pysty oikein analysoimaan mikä lopulta johtuu mistä, mutta kyllä varmaan kiinnostukseni miehiin on yksi olennainen tekijä miksi tuollaista haluan. Nautin kyllä myös siitä ajatuksesta, että naiseni nauttii, mutta jotenkin koen, että itsekkäistä syistä kuitenkin olen tässä jutussa mukana. En ole tätä osannut aiemmin miettiä, eikä siinä mitään, jos ja kun näin on.

Aika jännä juttu sinänsä, että en ole ainakaan tietoisesti miehistä haaveillut, mutta nyt kun asiaa mietin, niin se on varmastyi yksi keskeinen tekijä miksi haluan vieraan naivan vaimoani. Olen ollut usein sillai, että naiseni on ollut kunnon härän kanssa. No, minä olen kyllä joskus jotain tuollaista epäillyt omasta miehestäni, että miksi nyt haluaa muiden naivan minua.

Eikö kunnon heteromies halua hoitaa ja pitää itse naisensa. Mitään näyttöä minulla ei ole enkä ole mieheltäni kysellyt, koska nautin tilanteesta saada omalta mieheltä ja vieraalta. Sekin kiihottaa kun näen miten paljon mieheni kiihottuu asiasta. Oli syy siten mikä tahansa. Keskusteltiin kerran jutusta toisen kimppaparin kaa ja kyllä miehistä molemmat myönsi että määrätyssä kiihottuneessa tilassa hyväksyisi toisen miehen tulevan takaapäin. Myöskin naisia haluttais katsoo ainaski miestenvälistä suuseksii, eli sama kun meidän miehet kiihottuu valtavasti kun naiset keskenää kimppaa.

Etelässä olen nuorena miehenä ollut käytettävissä. Amerikkalaiset vanhat parit haluaa molemmat, ensin nainen ja sitten mies jos seisoo. Pritit varsinkin tummemmat miehet haluu porukalla valkosta poikaa ja maksavatkin kun saavat tehdä ja katsella kun muut nai ja käyttää hyväkseen.

Eikös se homma mene niin, että miehet jotka haluavat nähdä naisensa saavan vierasta, tykkäävät myöskin paljon katsella filmejä? Voisin tässä kertoa esimerkkejä 20 vuoden ajalta, mutta olkoon nyt. Pitkä tarina ja joku kuitenkin puuttuu kirjoitusvirheisiin. Olen, ja olemme kimppakivasta kiinnostuneita, mutta minua ei kytllä yhtään kiinnosta toisen ukaon kalut. Itse asiassa pidän homoilua vastenmielisenä. Lesboilussa on jotain kaunista.

Kiistän jyrkästi ainakin omalta kohdalta tuon sakujen tutkimuksen. Siinä on kiinnostavaa ja kiihottavaa nähdä oman naisen nauttivan. Kiihoittaa kovasti kuvitelma että vieras naisi kumppaniani. Välttämättä en tarvitseisi olla läsnä, riittäisi ehkä tieto että jottu on meneillään. Miehen fyysinen läheisyys ei vedä puoleensa tippaakaan.

Sen olen testanut tutun homon kanssa hanen ehdotettuaan saada hyväillä nähtyään alastoman ruskettuneen vartaloni. Nauratti vaan kun toinen kävi läpi vartaloni käsin ja suin. Ei viisari edes värähtänyt. Tuttuja homoja on liuta ja ehdotuksia sadellut aikojen kuluessa runsaasti. Nimenomaan se että naiseni nauttisi, on se kiihoke.

Hän kyllä haluaisi vierasta mutta uskovaisuus tuntuu olevan esteenä ja sopivan kohteen löytyminen. Kai kohteella vetovoimaakin täytyy olla. Minä nauttisin myös että vaimoni saisi vierasta. Voitelin hitaasti hänen peppureikänsä ja lopulta työnsin sormeni varovasti hänen sisäänsä alkaen naida hänen peppuaan sormellani samalla, kun hyväilin toisella kädellä hänen klitoristaan.

Riitan lantio alkoi liikkua rytmikkäästi käsieni tahdissa ja asetin kullini hänen peppureikäänsä vasten ja työnsin sitä sentin verran sisään. Työnnyin hyvin hitaasti hänen peppureikäänsä ja äkkiä tunsin, kuinka paine hellitti ja kullini painui syvälle hänen sisäänsä.

Tunsin kuinka Riitan pyllyreikä puristui tiukasti kulliani vasten minun naidessa häntä rajusti peppuun. Kohta Riitan koko vartalo alkoi täristä uuden orgasmin täyttäessä hänet ja tunsin peppureiän supistelevan orgasmin tahdissa.

Samantien laukesin itsekin voimalla Riitan peppuun. Nousin ylös ja katselin, kuinka Riittan peppureiästä ja pillusta valui yhä spermaa sängyn päälle. Aloin avata naruja Riitan käsistä, mutta hän pyysikin yllätyksekseni jättämään ne paikalleen. Pyydellen anteeksi hän hoputti minua kiirehtimään ja jouduinkin poistumaan pesemättä ja kovalla kiireellä, koska en halunnut törmätä Riitan mieheen talossa. Olen tämän jälkeen tyydyttänyt Riitan tarpeet säännöllisesti enkä vieläkään ole nähnyt hänen miestään, vaikka tämä on ollut talossa tapaamistemme aikana.

Etsin pariskuntaa kokeilumielessä Mistä löydän seksiseuraa kun haluan kokeilla kolmen kimppaa. Siinä on kaveri lueskellut koko aikuisikänsä pornonovelleja ja runkkaillut. Toivon todella että saisit joskus kokea tuoolaisen "Riitan" ihan tosielämässäkin.

Se on nimittäin oikeasti kivaa. Tietysti sarjoja niitä "loputtomiin" jatkuvia orgasmeja ja kertomasi mukaan vähintään 8 litraa spermaa ovat kyllä normaalin ylärajoilla tosielämässä. Mutta eihän sitä kumppania seksiin välttämättä tarvitsekaan, hyvä mielikuvitus riittää, kuten Silvermanxin edelläolevasta tarinasta käy hyvin ilmi. Jotta hyviä mielikuvitushurjasteluja vaan jatkossakin. Jotenkin arvasin tarinani vastaanoton, vaikka tarkoitus oli lopulta herättää aitoa keskustelua syistä, jotka johtivat näihin tapahtumiin.

Ikävä tuottaa miehille pettymys ja naisille muita tuntemuksia, mutta tarina on aivan tosi. Sen verran sitä on muutettu, että "päätähdet" eivät tunnistaisi itseään. Tapahtumapaikkana ei esimerkiksi ollut keittiö Minulle kolme orgasmia on aika tavanomainen määrä ja spermaa tulee niistä varmasti ihan normaaleja määriä. Itse tarinaa merkityksellisempää on kuitenkin tapahtumien syyt, eli parin tarve hakea ulkopuolista apua eli tyydyttäjää naiselle.

Minulle selvisi jälkeenpäin, että parin ikäero ei ollutkaan se todellinen ongelmien syy. Tosiasiassa miehellä oli persoonallisuushäiriö ja ilmeistä taipumusta homoseksuaalisuuteen.

Tämä johti käytännössä seksittömään avioliittoon, mutta huomattavan varakas mies halusi pitää kulisseista kaikin tavoin kiinni. Kuten aina, niin tämänkaltaiset ongelmat alkoivat kärjistyä ja mies, sinänsä älykkäänä, tajusi kulissien kaatuvan romahtaen, jos tilanne jatkuu ennallaan. Vaikka nainen on kiihkeä ja kaipaa seksiä, on hän kuitenkin niitä, jotka keskittyvät lapsiin, haluavat pitää perheen kasassa ja välttävät avioeroa viimeiseen asti.

Minä puolestani sotkeuduin juttuun siksi, että halusin seksikokemuksen, jota minulla ei vielä ollut. Olen aina ollut suosittu ja "haluttu" kumppani, mutta tosiasiassa minulla ei ole ollut montakaan seksipartneria, vaikka aikuisiällä minulla sinänsä on ollut huomattavan aktiivinen ja kiihkeä seksielämä ilman taukoja.

Minulla on vain ollut onni löytää naisia, jotka ovat halunneet kokea asioita kanssani, ja jotka minä olen saanut tyytyväiseksi. Jotta asioita saataisiin oikeille urille, niin kommentoin vielä lyhyesti: Aivan kuten tarkkaavainen lukijamme huomasikin, niin leikkimielinen sitominen ei todellakaan tapahtunut vielä tällä tapaamisella, vaikka harrastimmekin lopuksi peppuseksiä.

Minulla ovat monet naiset jääneet rajun orgasmin jälkeen makaamaan useiksi minuuteiksi sekavan nautinnollisen hurmioituneessa olotilassa. Onko tämä edelliselle kommentoijalle tuntematonta? Nesteiden pulppuaminen oli kuvainnollinen ilmaisu siemensyöksylle, jotta sanavalinnat saataisiin värikkäiksi, vältettäisiin toistoa ja täten siis miellyttäväksi lukea.

Tuo tilanne on omalta kohdaltani tuttu ja olen ollut kuulemassa ja jopa näkemässä kun vaimoa on naitu! Omalla kohdallani ei kyseessä ole homous tms. On ihana ja kiihottava asia saada vaimo sänkyyn tuollaisen käsittelyn jälkeen, pillu pehmeänä ja spermaa täynnä. Kyllä vaimolla on ollut nuorehkoja miehiä jotka ovat vetäneet yön ja aamun aikana viisikin kertaa tätä ihanaa puuma naistani!

Paras tai kovin kokemus hänellä oli viime syksynä jouduttuaan tai päästyään eräälle mökille 4 kaveruksen kanssa kapakka illan päätteeksi ja kolme kaveria nai häntä vuorollaan useita kertoja kukin, arvatkaapas olinko tulisilla hiilillä häntä kotiin odotellessani! Kaverit jättivät hänet talomme eteen ja hän tuli vaikeahkosti kävellen ilman alkkareita pelkässä hameessa ja topissaan, jalassa oli rikkinäiset stay upit ja piikkarit, niin saaneen näköisenä että Oli ottanut suihin ja pimpsaan niin että tuntui, nain itsekkin häntä sen sunnuntain aikana kolmesti ja sitten hän sanoi etteä ei nyt enään kenellekkään viikkoon oli nimittäin niin hellänä paikat!

No me nautimme näin ja kun se sopii meille molemmille niin se ei kuulu muille! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllähän tuo on kiihottavaa. Oman vaimoni kanssa ollaan harrastettu samaa, eli hän käy rakastajansa luona naimassa ja tulee sitten kotiin spermaisena ja liukkaana. Joskus hän kertoo naineensa kuusikin kertaa yön aikana.

Mies tykkää rajummista otteista eli pitää kiinni ja ottaa ikäänkuin väkisin. Sitä kautta löysin myös itsestäni tämän puolen, eli pitää oikeastaan olla kiitollinen tuolle miehelle. Ainoa vika oli siinä että kun tuo mies oli tosi isokaluinen varsinkin paksu- niin muutaman kuukauden päästä vaimoni pillu oli muuttunut sen verran löysäksi että omalla normaalikalullani 17cm piti oikein reunoja etsiä että vaimo olisi nauttinut. Sitten se menikin siihen että vaimo hankki orkut tuon miehen luona ja minä enemmänkin ajatuksesta liukkailla olosta kuin fyysisestä tunteesta.

No, jossain vaiheessa mietittiin, että tuo alkoi tuntua jo liian normaalilta kun tuollaiseen "kinkyilyyn" liittyvä kiihottava jännitys oli pikkuhiljaa hävinnyt joten lopetettiin koko touhu.

Nyt ollaan pari vuotta oltu ihan kahdestaan ja kivaa on ollut, koska seksi monipuolistui ja tuli paljon avoimemmaksi tuon kokemuksemme myötä. No kyllä tuohon olemme myös törmänneet ja tuo suhteen normalisointi on ollut aina välillä jutuissa, mutta mutta kun on niin makeeta ja kiihoittavaa vielä näin vuosienkin jälkeen ja vaimosta on tullut jotenkin kylltymätönkin eli en varmaan yksin riittäisi hänelle!

Ja onhan asiassa ollut vielä se puoli että olen itsekkin voinut käyttää vierasta vaimon suostumuksella toisin kuin aikoinaan kun joutui tekemään kaiken salassa! Kuinka monella vaimolla mahtaa oikeasti käydä vakiorakastaja miehen tieten? Vai onko nuo jutut aina eri miehen kanssa? Kyllä vaimolla on ainakin meillä ollut sama kaveri jo useamman vuoden ja lisäksi on joskus satunnaisia tuttavuuksia! Ongelmaksi vain tuli jossain vaiheessa että nuo satunnaiset tuttavuudetkin alkoivat uusimaan käyntejään ja mielestäni alkoi olemaan liikaa jos vaimolla kävi kolmen päivän sisällä neljä miestä rakastelemassa vaimoa vähintäänkin kertaalleen ja parhaat useampaankin kertaan!

Sovittiin sitten että karsii pois nuo satunnaiset tuttavuudet ja keskittyy tuohon pitkäaikaisimpaansa entistä enemmän! Nyt homma toimii hyvin ja kaikki ollaan varmaankin aika tyytyväisiä, vaikka tuo rakastaja on koettanut saada vaimoani omakseen jo alusta asti!

Meillä tuo homma on aluillaan ja vaimoni on nyt yötä vieraan miehen luona , kaveri on häntä nuorempi ja ainakin textareissa vaikutti kiihkeältä ja herrasmieheltä. Odottelen vaimon tekstiviestiä kulli kovana! Vaimo meni kaverin luo seitsemäksi ja aikoi tulla aamupäivällä kotiin huomenna. Olemme kerran harrastaneet parin vaihtoa ja sekin oli kivaa paitsi vaimoni oli aika mustasukkainen ja niinpä hän nytkin alkoi tähän kun lupasin että vain hänellä on oikeus käyttää vierasta eli minä tyydyn vain rakastelemaan hänen kanssaan!

No tämä kiihottaakin minua ja on oikeastaan aina ollut sellainen salainen haaveeeni , mutta meni liki 20 vuotta ennen kuin sain sen hänelle ehdotetuksi ja hän suostui heti! No lapset on kasvatettu ja ollaan kahdestaan niin miksipä ei voisi toteuttaa omia fantasioitakin!

No nyt sain viestin, ovat rakastelleet kolme kertaa ja vaimoni on saanut kolme kertaa orgasmin, kerran nuolemalla ja kahdesti pannessa , pillu on kuulemma hellänä ja spermaa valuu koko ajan! Ollappa jo aamu ja pääsisin