Salaista seksi homoseksuaaliseen seuraa strap on miehelle

Ymmärrän, että alistuvana osapuolena oleminen on arkaluontoinen ja kiistanalainen keskustelunaihe. Itsekään en ole varma, uskaltaisinko oikeasti toteuttaa rajuja fantasioitani, vaikka mieheni olisikin aihepiiriin perehtynyt. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Ukkomiehen homoilu Ukkomiehen homoilu kaappi-bisse Olen heteron kirjoissa oleva ukkomies, Avioseksi sujuu. Mutta älyttömästi kiihottaa fantasiat salaisesta homoilusta, jossa ei mitään tunteita pelissä vaan itsensä ja toisen tyydyttämistä kaverin kanssa. Muutaman kerran olen päässyt toteuttamaan työreissluilla. Vaimolle olen uskollinen silleen, että ei koskaan toisia naisia.

Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin Hei, Täältä Suomi Isot ja karvaiset miehet pakettiautossa Minulla on päiväunena pyörinyt jo pitkään minua todella kiihottava uni. Mielenkiinnosta Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua?

Muuta vaan ne kirjat hetrosta homoksi. Et petä, kuin itseäsi, kun homoilusta haaveilet. Parempi kun aito 1. Jos et halua pettää naistasi niin hanki tälläinen kompromissi: Nyt on saatavilla myös söpö Just-in Beaver poikanukke: Varmaan suurimmalla osalla ihmisistä on ainakin ajoittaisia fantasioita jostakin ns.

Pettäminen on julmaa ja inhottavaa,sillä ei ole väliä että kenen kanssa pettä,se on aina väärin Pettäminen on väärin, kumppania kohtaan, vaikka itsekin sitä harrastan Olen nainen "harmaalta alueelta", siis hetero, perheellinen, haaveilen naisistakin Vieraissa miehissä olen kyllä käynyt senkin edestä. Yllättävää minulle, että niin monet hetoro? Miksi aikuiset ihmiset eivät voisi toteuttaa itseään, mikäli eivät vahingoita ketään muita?

Siinä nimenomaan haavoittaa muita jos "leikkii" olevansa jotain mitä ei ole. Homoille neuvoisin , että jättäkää se vaimo heteroille jotka eivät haaveile muita jätkiä. Aika paska akka oot. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minä sain käsiini EXäni videon nuoruus vuosina parikymppisiä oltiin , jossa hän runkkasi kaverinsa puolesta.

Suutuspäissäni en pystynyt latsomaan loppuun, jossa tämä ihana exäni otti kaveriltaan suuhun. Puolustelu oli, ettei se ole mitään homoilua, vaan kavereiden kanssa hauskan pitoa!?!

Itse otin sen jopa raskaammin, kuin kerrat jolloin hän oli paneskellut naista. Hetero on hetero vain, kun ei pysty vaikkapa ottamaan samaa sukupuolta edustavalta suihin. Pettäjä on pettäjä, tekee hän sen sitten minkä sukupuolen kanssa tahansa! Olen reilusti biseksuaalinen heteron kirjoissa, eli seurustelen naisen kanssa, mutta halu miesten väliseen seksiin on suorastaan polttava.

Mutta menin avioon ja elimme 28v rakaudessa. Kun vaimoni alusta asti tiessi että pidän mieskuolisistakin. Vaimmoni vain sitten joskus oli vanhimmalle läpselemme tytölle maininnut ettei hän voi mieheksi muutua. Se noista rehellisistä Ihhmis suhteista.. Vain taloden takia otimme eron että vaimoleni jäi omaisuutta..

Kun noi lapsetkin jo pärjää. Seksin harrastaminen muiden kuin oman "vakikumppanin" kanssa ei kuitenkaan sitä ole! Tässä tapauksessa kyse on biseksualisuudesta.

Miksei se saisi kiihottaa, miksei sitä saisi toteuttaa. Oi kun ihanaa lukea näitä polttavia himojen ja halujen kertomuksia "hetero- ja bimiehiltä"!

Mistä löytää kunnon mies ja kaveri enempään kuin johonkin yhteen imu-pano runkkuun!? Olisi kiva löytää se mies joka olisi muutakin kuin pelkkä iljettävä runkku ja spermapankki tai joku anonyymi hyypiö jossain "salassa", joka valehtelee alusta loppuun kun tapailee jossain pikatreffeillään puskissa tai autoissa yms. No kaikkihan tietää jotka asiaa harrastaa, on sexi-chatit jossa on mahdollisuus, mutta usein nekin pilaavat juuri nämä miehen himossaan pikakontakteja hakevat ukkomiehenne hyvät naiset!

Hetero olen minäkin muta tiettyä kiinnostusta on samaan sukupuoleen. Haluaisin hyväillä sitä ja katsella sitä, hyväillä pulleaa terskaa ja ottaa se suuhuni ja imeä sitä kuin lapsena tikkukaramellia. Nähdessäni toisia miehiä alastomana, niin usein erottuu joukosta joku mies jonka elimeen haluaisin kosea jmyöskin leikkiä sen kanssa. Nainen on kaikesta huolimtta seksuaalisuuteni ykköskohde mutta kuvaamani kiinnostus miespulisesta on myöskin olemassa. Siis miksi et voisi olla biseksuaali??

Ei sekään ole mikään mustavalkoinen asia. Kiitos, olen varmaan just jotain tuollaista. Mieli tekisi Sinun Patukkaa nuolla ja ottaa rommit suihin.

Aika ahdasta on se heteroseksuaalinen elämä,jos ei edes uskalla ajatella muita kuin perusjuttuja. Melkein tekisi mieli väittää,että tuo aito heterous on jotain joka syntyy vain äijäporukassa jossa kukaan ei oikein uskalla olla rehellinen. Taitaa tuolla hgfdgdheteromiehelläkin olla näitä munanimeskely fantasioita kun noin hyvin tietää mitä me bi: Hetero ehkä on oivaltanut asian ytimen, se osa miehistä joitten seksuaalinen mielenkiinto rajoittuu vain naiseen on häviävän pieni.

Kaikkein kiivaimmat heterot ovat leveän profiilin BI-tyyppejä tai kaappihomoja. Voitko kertoa vaimollesi haluistasi? Yleensä nämä asiat kannattaisi puhua selväksi jo etukäteen.

Oma vaimoni tietää biseksuaalisuudestani ja hyväksyy ajoittaiset samaan sukupuoleen kohdistuvat himot. Niitä voi sitten tyydytellä vaikkapa bi- tai homopornolla tai ottamalla bi-miehen kolmanneksi pyöräksi. Kun saa ne himot systeemistä pois, ei taas miestouhut kiinnosta pitkään aikaan. Kannattaa jutella avoimesti vaimon kanssa, ties vaikka tykkäisi katsella sinua toisen miehen kanssa. Silloin se ei olisi pettämistä.

Kun tutustuin vaimooni, halusin hänet enkä uskaltanut kertoa tällaisista bissefantasioista, ja sitten on ollut liian myöhäistä. Vaimo sinänsä on fiksu ja ymmärtää sateenkaariväkeä, mutta silti. Toisaalta ne himot ja halut eivät sinusta koskaan katoa. Kannattaa siis miettiä, tahdotko elää loppuelämäsi valheessa ja vaimoasi pettäen vai olla avoimesti sitä, mitä olet.

Mikä on pahinta, mikä voisi seurata, jos kertoisit? Voithan sanoa, että olet vasta nyt alkanut huomata itsessäsi uusia puolia. Niistä aiemmista pettämisistä yms. Pelkäätkö, että hän jättäisi sinut vain siksi, että olet löytänyt itsestäsi uusia fantasioita ja himoja? Entä mikä on pahinta, mikä voisi seurata, jos et kerro?

Toistuvat pettämiset voivat saada sinut inhoamaan itseäsi, kenties masentumaankin. Tai totuus paljastuu jonain päivänä, vaimosi saa jotain muuta kautta sattumalta tietää. Silloin satutat häntä paljon enemmän ja menetät hänet varmasti. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että pettämisen salailu käy helposti niin raskaaksi, ettei suhde kestä loputtomiin. Avoimuus voi johtaa samaan lopputulokseen, mutta on mahdollista, että se avaisi suhteeseesi uuden, vapaamman ja nautinnollisemman ajan.

Voihan vaimollakin olla homoja ja haluja joista hän ei ole koskaan maininnut mitään. Miksi et kysy vaimosi fantasioita? Meillä on vaimon kanssa sopimus, että voidaan turvallisesti sextata myös oman sukupuolen kanssa.

Niinpä puhuimme asiasta perhetutulle pariskunnalle ja siitä se lähti käyntiin Oli toki saunottu yhdessä ja himoittu toistemme vaimoja aiemminkin. Nyt meillä on neljän kimppa, jossa voimme vapaasti olla myös mies miehen ja nainen naisen kaa Toki olemme myös parinvaihtoa harrastaneet joka kerta kun tapaamme. Kerran pari kuussa on sexjuhlat ja silloin saamme kaikkea toisiltammme.

Mitään ongelmia ei ole ilmennyt! Nautimme kaikki tästäKIN sexistä, toki aviosexikin on piristynyt kummasti! Siis asioista pitää jutella ja päättää yhdessä miten edetään Jutut asiasta pitää toki aloittaa varovasti En tunne pettäväni vaimoa kun annan vaan jonkun namusedän naida pyllyyni. Masa nimi muutettu Monesti metsästysreissulla yhden kaverin kanssa vähän homoillaan, vaikka ihan heteroita muuten ollaan. Ei mitään pusuja tai semmosta, hyi hemmetti, ällöttää ajatuskin, mutta yleensä annan kaverin panna perseeseen.

Se alko ihan viattomasti kun metsämökillä oli vain yksi sänky niin kaveri sanoi, että tule vaan tänne mun viereen nukkumaan, kyllä tänne mahtuu. Ensin vähän kosketeltiin, eikä uskallettu muuta tehdä, kaveri runkkas mua. Toisella metsäreissulla annan jo panna ja näitä retkiä on alkanut olla yhä useammin. Ollaan molemmat naimisissa tahoillamme jo kolmatta kymmenettä vuotta, eikä voisi kuvitella mitä vaimot sanoisi jos tietäisi.

Oishan tuo tosi kiva päästä porukkaanne, vaikken metsästäkkään Voisin sen "muun" ajan toimia vaikkapa kokkinanne ;- Olis pötyä pöydässä, kun tulette metsältä Olen harrastanut mone ukkomiehen kanssa suusex, runkut ja jopa yksi kaveri haluaa aina josku et5tä panen häntä. Ukkomiehiä on paljon jotka nauttivat keskenään, salaa tietty. Ei osaa vaimoni niin hyvin suihinottoa kuin mies! Mies tietää miten tehdä miehelle hyvää Homon kanssa en alkais, mutta ukkomiehet on turvallaisia Kiva kuitenkin kun jaoit fantasiasi.

Hahhah, Bareback Mountain kuuluu lempileffoihisi? Mistä lie vähän toisentyyppisestä leffasta tuo eka nimi tulikaan mieleen: Tule kaapsta ulos hinttari! Toi on ihan normaalia. Suurin osa miehistä tykkää ainakin katsella toisten kundien kulleja ja myös monet naiset haluavat olla myös naisten kanssa. Kaikille kuitenkin ykkösjuttu on se oma puoliso. Tällaiset ihmiset ovat bi suuntautuneita, eikä homoja, kuten täällä umpiheterot heitä nimittelevät.

Bi suuntautuneet ihmiset nauttivat eniten seksistä. Minulla nainen läheisempi, joskus kuitenkin haluan tuntea miehen läheisyyden kosketuksen , olla iho vasten ihoa. Miehen kanssa se on vain hetken hupia ilman tunteita jotka naisen kanssa aina mukana. Jos mieheni pettäisi naisen kanssa antaisin todnäk anteeksi, mutta jos miehen kanssa, en ikinä..

Mulla se on just toisinpäin. Jos naiseni pettäisi naisen kanssa, niin se olisi kiihottava ja haluaisin päästä katsomaan. Jos taas miehen kanssa, niin se olisi siitä poikki. Vaikka itse makaa vaikka minkälaisen ukon kanssa. Taidat pelätä, että se mies vie sun ukkosi. Vai harrastatko pelkkää tapaseksiä ilman tunteita, tuskin muuten pystyisit tuollaiseen ahdasmielisyyteen.

Onkohan autossasi 80 - sarjalaiset renkaat? Ihmettelin jo että eikö tätä kukaan meinaa kysyä. Nyt ollaan tottavie peruskysymysten äärellä Tässä sinkkuna olen tullut siihen tulokseen että haluaisin itselleni bi-miehen koska itse olen myös bi. Silloin ei tulisi näitä pettämisjuttuja vaan rehellisesti ja avoimesti oltaisiin ja antaisin mieheni olla miehen kanssa, enkä siitä loukkaantuisi. Kaikki tällaiset selän takana jutut, olkoon miehen tai naisen kanssa on vain osoitus suljetusta seksuaalisuudesta jonka pitää salassa pitää.

Itse toivon ja kyllä tulen vaatimaan ehdotonta avoimuutta ja voisin jopa nauttia kun saisin katsoa kun mieheni on toisen miehen kanssa. Bi-miehenä suosittelen lämpimästi bi-naiselle suhdetta, jossa kumpikin on bi.

Eipä tule hässäkkää toisen himoista, kun voi vapaasti jutella niistä ja vaikkapa yhdessäkin kokeilla kaikenlaista. Bi ja hetero tai bi ja homo voi olla vaikea yhdistelmä parisuhteessa. Bi ja bi toimii hyvin. Niin, ja sitten kun olet saanut sen BI-miehesi kanssa lapsen ilmoitatkin että tajusit olevasi lesbo ja muutat lapsesi kanssa naisen kanssa yhteen.

No tähän e iole paljon lisättävää Ei biseksuaalisuus tarkoita sitä, että on harrastettava seksiä molempien sukupuolien kanssa, seksi muun kuin oman seksikumppanin kanssa olisi automaattisesti OK tai yhdessä kokeiltaisiin "kaikenlaista". Nämä ovat heteroseksuaalisia tai seksuaalisesti hämmentyneiden ihmisten ennakkoluuloja biseksuaalisuudesta.

Totta turiset, olen ollut pari kolme kertaa parin kanssa kolmantena upeita kokemuksia. Eräs vaimo halusi lopuksi katsella kun me miehet harrastimme suujuttua, tämä nimenomaan vaimon toivomuksesta. Kumpa tapaisikin vielä esim,bi-naisen niin sitten yhdessä harrastettaisi rikasta elämää, suotaisiin toisillimme vapauksia. Näin minäkin ajattelin että bi ja bi pari olisi paras vaihtoehto. Pitäisi vain sellaisen löytää. Mietin että kuinka harvinaista on nämä bi miehet jotka avoimesti uskaltaa kertoa siitä?

Olisi kyllä ihanaa jos voisi keksiä kaikkea kivaa yhdessä: Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Nikon grilli ; Siitä vaan, homous ei ole sairaus, sillä veljen poikani parantuis siitä ja pappani ampui sodassa kuusi HOMOA!!!!!!!!! No, pappasi ylipäällikköhän oli biseksuaali. Minusta kuulosta että olet ehkä bi kun kelpaa nainen ja mietit miestä. Sen kuin homoilet vaan kunnolla.

Ei kannata mennä kertomaan vaimolle mitään, siitä se äläkkä vaan nousee. Ethän sä petä naista, homoilet vaan. Ei naisen kannata tällaisesta olla mustasukkainen. Parempi vaan kun ei tiedä sun homoiluista, ei varmasti ymmärrä, luulee että naisena hän ei riitä siulle. Riittäähän hän naisena sulle, kerroit että avoimesti että ei ole muita naisia ja seksi sujuu. Homoile rauhassa vaan, mutta älä jää kiinni. Ihmiset on niin suvaitsemattomia näissä asioissa. Itse olen heteromies, mutta ymmärrän silti sinua, Parrua vaan joka reikään, mutta salaa.

Raskaaksi et taida miestä saada. Nauti seksuaalisuudestasi täysin rinnoin, ilman huonoa omaatuntoa! Nainen ei voi antaa sitä mitä voi tarjota toinen mies.

Kun bi-miehellä on vaimo ja salainen miesseksikaveri, on voita leivän molemmin puolin. Ja salassa on vielä parempi, siinä on se jännityselementti mukana.

Itekin haaveillut siitä että pääsis runkkaamaan ja mahollisesti imemään toista miestä. Näitä fantasioita silloin tällöin pyörivät päässä. Olen kans naimisissa enkä tiedä yhtään miten vaimo reagoisi jos hänelle sitä kertoisin. Yehn kaverin kanssa ollaan joskus vähän tunnusteltu toistemme kaluja, mutta siitä emme ole edenneet, en tiedä uskaltaisko vain joskus varovaisesti alkaa runkata toista? Ei se ota jos ei annakkaan. Rohkeasti vaan, eipähän jää harmittamaan, että ois sittenkin pitänyt kokeilla!

Kyllä miesten välinen aina silloin tällöin virkistää kummasti. Siinä on sitä sähäkkyyttä ja seksiä alastomimmillaan. Mies osaa antaa sellaista suuhoitoa, ettei enää paremmasta voi haaveilla.

Tuntuu aivan taivaalliselta, kun jäykkä kyrpä höylää anuksessa edestakaisin, kun pallit hakkaavat omiin ja kun toisen nivuset painautuvat omia pakaroita vasten. Mutta suulle en toista miestä suutele. Ostakaa naiset strapon dildo jos huomaatte että miehestänne tuntuu hyvältä pepun hyväily ja on mahdolisesti viitteitä siitä että mies pitää alistumisesa.

Antakaa miehellenne sitä mitä hän ei sinulta kehtaa suoraan pyytää. Ei pienessä kinkyilyssä ole mitään pahaa. Tuo on niin totta kuin vain olla ja voi, että tuo strap-on tuo mukavaa ja kiihkeää lisämaustetta seksielämään Joskus olen vielä sen verran alistuneempi, että mulla on kädet selän takana käsiraudoissa On meinaan tosi kiihottava lisämauste tähän strap-on panoon ;- Kyllä siinä spermat lentää ilman, että tarttee edes kaluun koskea: Suosittelen myös muita kokeilemaan, tulette varmasti yllättymään sen vaikutuksesta seksielämäänne ;-.

Voi vitthu vai sanoisko kyrphä! Mies joka ei ole vain konemainen ja anonyymi vonkaaja on parasta, oli sitten homo bimies tai hetero! Mutta pahimipa ja vastuuttomampia ovat juurikin nämä omasta ja muiden kuten vaimojensa ja tyttöystäviensä ja teietnkin salaseuralaistensa terveydestä piittaamattomat no joka ryhmässä heitäkin myönnän anonyymit ja salassa seuraansa hakevat ukkomies tyypit bi-kokeilijat yms.! Hyvät naiset tarkkailkaa ukkojenne menoja todella! Ajatuksena menee kun toinen mies nussii vaimoa.

Kivaa olisi nähdä kaverin tekemänä paneskelu ja päästä liukkaille sen jälkeen. Upeaa nähtävää, jos vaimo nauttii. Älä ota tosta paineita. Jos panettaa miehen kanssa niin pane. Itse tein tänään saman ekan kerran ja haluan lisää. Kipeäähän se eka kerralla teki, mutta käytimme vaimon liukuvoidetta. Itse en tuntenut mitään, mutta kaveri sai tyydytyksen.

Sovimm, että minä panen seuraavalla kerralla. Se on ihan luonnollinen tarve heteroillekin. Itse olen täysin hetero, mutta suihin otan kaverilta, en tosin mehuja. Paras valinta bi-miehelle on sinkku bi tai toinen ukkomies.

Ei muuta voi sanoa kuin: Jos pappasi on ampunut sodassa kuusi homoa, hän varmaankin totesi homouden ensin ;. Kuinka kauan jaksat ja haluat valehdella itsellesi ja vaimollesi? Onhan näitä kulissiavioliittoja nähty korkeammallakin tasoilla Miksi haluat vain tunteetonta seksiä tuntemattomien kanssa? On olemassa aliseksuaalisia ihmisiä, joita ei kiinnosta mikään. Vedä siitä sitten johtopäätökset: Et tosiaankaan ole hetero.. No, minä en olemikään kaappibisse. Onhan kylmä bisse parasta. Ymmärrän sinua hyvin, sillä miesten kesken seksi on reilumpaa ja sitä saa heti kun haluaa ja tarvii.

Myös pyllyyn pano poikaa tai miestä tekee hyvää verrattuna v i t t u p a n o o n. Pylly tuntuu niin paljon paremmalta kuin se sillinhajuinen römpsötin hirveä Ei muuta kun alat vaan silloin tällöin kuksia poikapuolisia seksikumppaneita, niin saat siitä mukavaa vaihtelua.. Olen ex- homomies joka muuttui heteroksi. Olin siis alunperin heteroseksissä vaimoni kanssa n.

Avioseksimme oli ok, mutta himo hiipui liiton loppua kohden eikä alanuolenta enää ollut yhtä kiinnostavaa. Vaimoni jätettyä minut ilmeisesti toisen naisen ei selvinnyt takia romahdin henkisesti. Tv ja julkisuus työntää homoihanuutta jokaisesta mediasta kaiken aikaa. Kävin baareissa ja jopa pussailin miesten kanssa, mutta en saanut siitä sex fiilistä.

Koin kuitenkin itseni paremmaksi ihmiseksi,trendikkääksi ja naisten ylistämäksi kun puhuin tutuilleni olevani homo. Ainoa haittapuoli homoudessani oli, etten himoinnut miehiä seksuaalisesti.

Suhteemme loppui kuitenkin lyhyeen koska pehmo homo kumppanini ei saanut minulta seksiä ja kai vaistosi, että olin feikkihomo. Aikani homona oli tosi mukavaa ja sitä jatkui n 1,5v. Tunsin olevani tähti ja valokeilassa, kulkiessani gay baareissa ja kaduilla.

Lopulta turruin homona olemiseen. Tuntui että homman hohto katosi, kävin kyllä gay baareissa ja seurustelin pehmo homojen kanssa, mutta aloin pikkuhiljaa tuntea itsepetoksen. Tajusin ettei homous kaikkine glamoureineen voi olla ikuisesti minun juttuni. Voisin kuitenkin löytää aidon rakkauden naiselta, rakkauden mitä homot eivät koskaan voi löytää.

Vaikka muutos takaisin heteroksi hävetti ja aiheutti ihmetystä ja närkästystä lähipiirissä se oli elämässäni oikea valinta. En kadu aikaani homona, naisten ja miesten ihannoimana se oli ihanaa. Ymmärsin kuitenkin homouden ja homojen olevan vain tv: Kun 50v Pano urani aikana en ole kai ihan aitoa homoa tavanut??

Kun nekin kaverit joita olen pannut on sitten yleensä vanhemmiten avioituneet ja hyviä perheen isiä ovat,. Ihan hänen omasta pyynöstä. Vaikka yhdessä Mimmejä isketiin ennen. Kavereiden kans oon ollut ns TOP miehen osassa jotain poikeusta lukuun otamatta. Silloin kun Se kivalta tuntuu niin ole aito. Ei siinä tarvimitään osata jokainen opetelee nekin asiat.. Vain luottamusta ja kunnioitusta.

Mikähän siinä on, että ihminen voi syödä kasvisaterian sillointällöin tulematta nk. Sun vertaukset ontuu kyllä pahasti. Kasvissyöjät ei syö lihaa.

Heteroita kiinnostaa vastakkainen, bi: Oon itse ihan hetero, mutta kyllä mulle homot on homoja ja bi: Onko teillä ei-heteroilla ongelmia ymmärtää, että on olemassa täysiä heteroita? Töissä vanhempi mies kerran humalassa sano että on homo ja ihastunut minuun. Olen parikymppinen ja alottanut seurustelun kimmakaverin kanssa Kyllä 18v kiinnostuksesta tuli mentyä kun piti hyvänä. Pidin kun alisti välillä. En tuntunut pettäväni kun olin vain antavana puolena enkä nainut pyllyyn.

Hiuksen hieno korjaus vinksahtaneeseen käsitykseen, joka täällä toistuu ihmisen seksuaalisuudesta. Seksuaalisuus voidaan kuvata suorana heterobihomo ja ihminen saattaa sijoittua tuolla suoralla mihin vain tai olla sijoittumatta sille ollenkaan.

Väite siitä, että jokaisessa on ripaus kiinnostusta omaa sukupuolta kohtaan on aivan yhtä typerä, kun väittäisi että jokainen homo on salaa sisimmässään mahdollisesti taipuvainen olemaan myös hetero. Seksuaalisuus ja se, miten sen määrittelee on hyvin henkilökohtainen asia ja ainoastaan henkilön itsensä määriteltävissä. Mitä pettämiseen tulee, niin siinä jokainen toimii oman moraalinsa ja arvomaailmansa mukaan.. Seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta, parisuhde voidaan määritellä parisuhteeksi tai vapaaksisuhteeksi..

Mielestäni on surullista, että sen sijaan että ihmiset olisivat "sinut" oman seksuaalisuutensa kanssa, pitää omaa seksuaalisuutta "normalisoida" sen kautta että kaikki näin oikeasti kokevat. Eikä se ole itsensä kieltämistä: Jokaisella on lupa ja oikeus määritellä oma seksuaalisuutensa. Ole sitä mitä olet, ole onnellinen siitä. Hyvää, antoisaa ja itsenne näköistä seksielämää teille kaikille. Tätä mä noissa jossain edellisissä vastauksissa hain.

Moni nuori on halunnut kokeilla vaikka seurustelee,tytön kanssa. Ei sekään sitten jää jäytään parisuhteessa. Ja jos vaimo sitten haluu peräänkin,Omani ainakin sano että joskus se tuntu paremaltakin Pimppi ainakin pieri,Peppu ei kun se oli varattu ; Sitten voit vaimolle ostaa sauvan yhteiseks leluksi ; jos et saa lupaa vielä miehen kanssa kokeilla.

Noita kun olen tossa lueskellut niin oikein hävettääkin olla mies.. Kun noi komerossa kasvaneet on kovemin äänessä. Ymärtääkseni kaikki jätkät lähtee,kun sopiva kohdalle satuu,??? Kun se kiimakin on joskus aika kova ainakin miehillä ; Minun ymmärtääkseni piseksejä on eniten maapallolla.!! Näistä ei puhuta 1. Lähes kaikki "heterojätkät" panee tarpeeksi monen kaljan jälkeen jätkien kans, jos vaan osaa houkutella tarpeeksi ovelasti!

Tää on kokeiltu monet kerrat, eikä kertaakaan ole jäänyt saamatta, mut tiedän muutaman kaverin joskus saaneen pakit.. Sen jälkeen en ole enää naisia vilkuillutkaan.

Mieheni tykkää kun nuolen hänen peppuaa, imen pepun reikää huulillani, hyväilen sormilla aukon ympäriltä. Miten saisin nolaamatta itseäni selville haluaisiko mieheni myös dildon peppuunsa? Olisi ihana tehdä niin. Pimppani kiihottuu todella märäksi kun hän on 69 päälläni tai asettuu eteeni polvilleen peppu pystyssä. Kertoo nauttivansa kun nuolen, imen ja hyväilen. Mut joskus oon varovaisesti laittanut sormen siitä ihanasta aukosta sisään ni hetken päästä hän haluaa vaihtaa asentoa ja esim.

Miten mun pitäis tehdä että mieheni sais nauttia myös pepun sisältä hyväilemisestä? Kiihottaa kun ajattelenkin että saisin tehdä niin? Se tuntuu miehestä hyvältä muttei revi persaukkoa kuten dildo. Muistakaa rasva tappia asetellessa. Suolen tyhennyksestä en tiedä, olen vain yhden miehen kanssa sekstannut kun hän laitto tapin.

Sai sellasen seisokin että herranjestas. Ei tarvittu miestä siihen hommaan: Kannataa lukea noita edellisiä kanssa. Sillä pylly reikä on molemilla osapuolilla herkkä. Kun oikea kohdalle satuu. Vaikka itse 50v olen seksiä harrastanut. Hyvin voideltu sauva "Isin-päivä" lahjaksi. Siitä se ajatuskin syntyy??? Seksissä kaikki on ns sallitua kun sillä ei vahingoiteta kumpanii. Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin Hei, Täältä Suomi Isot ja karvaiset miehet pakettiautossa Minulla on päiväunena pyörinyt jo pitkään minua todella kiihottava uni.

Mielenkiinnosta Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua? Kaipa siitä tulee tuhma ja tyttömäinen olo. Miten mies voi tietää ja tuntea "tyttömäisen olon"? Mä luulen että se on se häpeä kun alistuu pukeutumaan naiseksi.

Toinen on että voi olla vähän bissehenkisyyttä ja toteuttaa sillä tavalla homopuoltaan. Ei sun kuitenkaan tarvitse pelätä että miehesi on kaappihomo: En tiedä voiko omia fetissejä perustella sen tarkemmin miksi ne kiihottaa mutta nautin siitä erilaisuudesta ja pervomaisuudesta mitä siinä on. Mä en saa kiihotusta jos yksin puen naisten vaatteet vaan se vaatii naisen joka tekee sen minulle.

Muistan vuosien takaa ekan kerran kun nainen puki minut naistarjoilijaksi ja leikittiin että hän iski minut kun palvelin häntä. Siinä leikkien lomassa hän totesi et sullahan on munat mä en ole tämmöistä ennen saanutkaan. Se kiihotti kun piti minua naisena ja miehenä ja pantiin olohuoneen pöydällä.

Minulla on paljon erikoisia fetissejä ja luulen että se on vain minun luonne ja mitä sisimmältäni olen. Pääsee toteuttamaan itseään tavalla jota normaalisti ei pääse. Irtaantumaan miehen ruumiista maailmaan jossa ei ole rajoja. En minäkään yksinpukeutumisesta kiihotu. Ehkä sit menen seksichattiin ja kerron totuudenmujkaisesti mitä on päällä. Kellekään en ole vielä päässyt tyttöilemään. Mahtaako tuo aina niin aitoa tyttöilyä olla?

Omasta puolestani sanoisin, että nöyryytetyksi tuleminen on se mikä sìinä kiihottaa. Tyttöilypäivänä en saa laueta. Vaimo valvoo vessassa käynnitkin. Tyttönä luonnollisesti käyn pissalla istuviltani.

Kalun pitää pysyä stringien sisässä. En saa myöskään liata niitä kiimatipoilla. Rikkeistä seuraa rangaistus, tyypillisesti piiskaa ja nurkassa häpeämistä.

Seksi on useimmiten "lesboilua", tyydytän vaimon nuolemalla. Joudun anomaan straponia kontallani pelkät stayupit jalassa. Joskus sitä tuleekin, mutta useimmin vaimo ei viitsi ruveta jyystämään vaan tyytyy pilkkaamaan ja nimittelemään huoraksi. Varmaan tyttöilyt monia hämmentääkin. Meillä alistamisleikit alkoivat varmaan vaimonkin mielestä luonnollisemmin, siten että hän oli alistettava "tuhma narttu".

Jossain vaiheessa sitten kokeiltiin toisinkin päin. Olen mies joka on vuosia jo pukeutunut naisten seksikkäisiin asuihin tulee niin ihanan seksikäs ja kiihottavaa olo kun pukeutuu ja meikkaa sit peruukki ja reisisaappaat jalkaan alkaa kulli seisomaan ja kohta tulee vaimo kotiin ja alkaa yhteiset tyttöjen leikit tosi kiimaista.

Mikä vaimoasi kiihottaa siinä että olet pukeutunut naiseksi? Mikä hänelle on ero sen välillä että olet välillä normaalisti mies ja välillä naiseksi pukeutunut? Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Se vain kiihottaa ja tuntuu että tässä on jotain jännitystä. Fetissini tähän oli jo teininä, olihan se tosi kiihottavaa kun puki salaa systerin stringit, staupit, rintsikat, minihameen ja topin. Yleensä ne seksikkäämmät asut löytyi hänen huoneen salaisesta kätköstä.

Vaimon kanssa meillä on tapana leikkiä asuilla ja erityisesti saan nauttia tästä. Olihan kerran jännitystä kun tuli heikkona hetkenä luvattua vaimon houkutuksesta hänen ystävien pollttari yllätykseksi ja kiihottihan se kun ensin vaimo meikkasi ja puin hänen ostamat vaatteet ja opettelin kävelemään korkokengillä.

Pakkohan siinä oli vähän ottaa viiniä että pahin jännitys lähtisi. Yllätys oli yleisölle se kun striptease esitys alkoi peruukin pois heitolla.

Ensin vähän hävetti kun tuntui että olen alistettu mies joka on pakotettu pukemaan naiseksi ja esiintymään naisten edessä, mutta lopuksi sain nauttia kiihottumisesta ja fetisissitäni.

Sitä minäkin olen miettinyt että mikä siinä kiihottaa. Ehkä se on ns. Näin minä olen pähkäillyt koska yksin ei pukeutumisjutut kiinnosta mutta unta olen asiasta usein nähnyt.

Pitäisi ehkä löytää avarakatseinen ja asiallinen nainen että pääsisi kokeilemaan. Tähän asti asia on ollut mielikuvitusasteella, enkä tiedä edes rohkenisinko, mutta ajatus pyörii mielessä. No, mikä naista kiihottaa pukea naiseksi? Nyt vastaat, ettei nainen kiihotu pukeutuessaan naiseksi, vaan se nyt vaan kuuluu käyttää naisen vaatteita? Jokin siinä vaan naistakin kutkuttaa: Pukeutua liiveihin, mekkoon, sukkiksiin, korkeisiin korkoihin, meikata, laittaa hiukset, kynnet, koruja jne.

Eikö naisenakin olisi helpompaa ja mukavampaa käyttää samaa venahtanutta T-paitaa, farkkuja ja crocseja? Eli mikä niissä naisen rooliasuissa viehättää?? Ja saa vähän vilahtaa sieltä ja täältä, eikä haittaa tissien pullotus ja nännien nöpöttäminen. Mutta auta armias jos vähän kalun muodot erottuu housuista Tykkään myös pukea naisten vaatteita varsinkin sukkia korsetteja ja korkkareita ja pitää niitä seksin aikana vaikka harvoin löytyy ymmärtävää naista.

Dominan käsittelyssä parasta on tuntea itsensä "salaa" yllätetyksi naiselta näyttäväksi mieheksi jota sitten rangaistaan huorana strap-onilla. Kait se on osittain halu tuntea naisten hepenet päällä - ne kun ovat paljon miesten vaatteita mukavampia- ja toisaalta halu tulla alistetuksi lutkana. Kiihoittavaa pukeutua naisten alusasuihin, tuntuu päällä kiihoittavilta. Nyt myös asut päällä ja nestettä mukavasti mustissa nailoneissa ja pikkareissa.

Kohta liivit vielä tiukan paidan alle: Käytän vaimoni hankkimia pikkuhousuja säännöllisesti, mutta pukeutuminen ja laittautuminen naiseksi liittyy meidän roolinvaihtoleikkiin. Saat siis vaimoltasi sträppiä, kun harrastatte ajoittain roolienvaihtoa? Mä aloitin sen puolivahingossa kun se tuntui kiihottavalta.

Hetken päästä ymmärsin löytäneeni homoseksuaalisen puoleni ja olevani ainakin bi seksuaali. En ole pahoillani löydöstäni vaan koen sen rikastuttavan elämääni.

Aika moni on kokeillut salaa vaimon tai jonkun muun alusvaatteita. Niiden liukas pinta tuntuu kivalta kalussa. Helposti menee runkkaamiseksi peilin edessä. Transtäti on oikeassa, tulee helposti nailoneihin! Minulta kyseli kirpparin täti samaa,miksi tyttöily.

Vastasin että kun tälläydyn kurvikkaaksi perseväksi ja painavatissiseksi lyyliksi voin katsella itseäni peilistä ja runkata,onhan naisihanteeni todella leveälanteinen ja painavilla riipputisseillä varustettu kypsä nainen jota on pantu urakalla Siinä siis seisoin kirpparilla, e koon korseletissa ja juttelin siitä miten vaikeaa on löytää suurikokoisia liivejä.

Kirpparin täti ihmetteli,oikeastiko tykkään kypsistä suurikoisista naisista ja vastasin että kun näen sellaisen vatsanpohjassa jysähtää ja seisokki on heti päällä. Hänellä jotenkin välähti silmissä ja hän kysyi onko hän juuri sellainen nainen Johon minä lisäämään että harvoin näkee painavatissistä naista jolla on myös leveä herkkulantio.

Kun keskustelimme-minulla seisoi-housuliivien alla näkyvasti suurista rintaliiveistä,hän todella yllätti minut nostamalla neuletta ja näyttämällä suuria enell-urheilurintaliivejään. Minun oli pakko sanoa että jos hän näyttää yhtään enempää minulta tulee Tästä lähti sitten päiväkahvikutsu ja antoisa suhde ihanan kurvikkaan kypsän 60 v naisen kanssa. Mutta en ole silti luopunut tyttöilystä,olenhan bi ja se onkin jo toinen juttu. Kyllä se lähtee siitä kiihottuneesta mielentilasta.

... Kasvissyöjät ei syö seuraa netistä homoseksuaaliseen ilmaiseksi escort. Ostakaa naiset strapon dildo jos huomaatte että miehestänne tuntuu hyvältä pepun hyväily ja on mahdolisesti viitteitä siitä että mies pitää alistumisesa. Mutta naisena voin antaa mitä nainen voi antaa. Näin minäkin ajattelin että bi ja bi pari olisi paras vaihtoehto. Mutta en ole silti luopunut tyttöilystä,olenhan bi ja se onkin jo toinen juttu. Kurittajana toimi aina äiti ja välineenä kesäisin koivu- tai pajunvitsa ja talvisin remmi. Tämä keskustelu ei koske lasten fyysistä rankaisemista vaan aikuisten seksuaalista fetissiä.

Salaista seksi homoseksuaaliseen seuraa strap on miehelle

: Salaista seksi homoseksuaaliseen seuraa strap on miehelle

Homo seksiteffit kuinka tyydyttää mies Homo seksikauppa strip club in helsinki
Isotissisiä miehet runo 30v gay 154
NETTI SEX BDSM GAY NOVELLI Sauna seksiä homoseksuaaliseen thai hieronta sotkamo

SEKSIÄ MIKKELI NUAT THAI HOMOSEKSUAALISEEN SEINÄJOKI

Onhan kylmä bisse parasta. Siitä tuli kauhea kohu. En tiedä voiko omia fetissejä perustella sen tarkemmin miksi ne kiihottaa mutta nautin siitä erilaisuudesta ja pervomaisuudesta mitä siinä on. Ja millaisia selkäsaunafantasiasi ovat nyt? Uimahallissa kun olen nuori poika niin vanhempien munia katsellessa rupee seisoo.