Hyvä kalu homoseksuaaliseen isot luomumeis

Mun äiti on 41 ja mä olen Mun mielestä äiti ei todellakaan ole vielä mitenkään vanha. Äiti on kai ihan tavallinen suomalainen nainen. Ihan sopusuhtainen, aika isorintainen ja muutenkin mun mielestä hyvän näköinen.

Äiti on mua lyhyempi ja aika urheilullinen, tykkää käydä Elixiassa ja lenkillä. Mun mielestä äiti pukeutuu seksikkäästi, tosin mikä tahansa vaate näyttää äidin päällä seksikkäältä.

Äiti on ristiverinen, ei tumma muttei vaaleakaan. Kauniit silmät, sopivan leveä lantio ja isot rinnat, olen huomannut että muutkin katselevat äidin rintoja. Ei siis mikään povipommi, mutta tavallista isommat rinnat. Ja hyvä, kiinteä peppu. Eli siis ainakin mun mielestä hyvän näköinen, seksikäs nainen.

Äiti pukeutuu aika vaihtelevasti. Joskus se käyttä farkkuja, joskus taas mekkoa tai jakkupukua. Mä luulen, että eniten äiti tykkää hameista, ainakin useimmiten sillä on hame.

Kotona äiti kyllä voi olla vaikka farkuissa ja t-paidassa, ja näyttää niissäkin ihan älyttömän hyvältä. Kireät farkut ja valkoinen t-paita, jonka alla on mustat rintaliivit, ihan älyttömän hyvän näköinen yhdistelmä.

Ja äiti tietää sen. Me asutaan kaksin kerrostalossa, ollaan asuttu samassa paikassa jo melkein kymmenen vuotta. Mulla on oma huone, ja niin on äidilläkin, tosin mä en enää nuku omassa sängyssä. Mä käytän omaa huonetta opiskeluun ja sen takia, että voin tuoda kavereita kylään.

Muuten mä vietän nykyään yöt äidin makuuhuoneessa, samassa sängyssä äidin kanssa. Se sopii meille molemmille. Me mentiin ekan kerran sänkyyn vähän yli vuosi sitten, eli äiti oli silloin muistaakseni vielä Mä olin silloin lukiossa. Eikä me oltu silloin humalassa, se tapahtui ihan muuten vaan, ihan tavallisena viikonloppuna. Äiti ei edes juo paljoa, enkä mäkään. Sopiva tilaisuus ja vähän rohkeutta molemmilta, niin siinä vain kävi. Sen ekan kerran jälkeen me ollaan jatkettu sitä, ja nyt sen tuntuu meistä molemmista ihan luonnolliselta, hyvältä.

Mä en tiedä, kiihottuuko äiti erityisesti juuri siitä, että mä olen sen poika. Ehkäpä, ainakin mua kiihottaa eniten juuri se, että mä saan panna oman äitini kanssa. Ehkä eniten mua kiihottaa se, että tämä on nykyään osa meidän arkea. Meidän arki oli vielä vuosi sitten aika erilaista. Nykyään se on ihan normaalia, että me ollaan päivät töissä ja koulussa, ja kun me tullan kotiin, jutellaan päivän asioista, ja sitten mennään yöksi vierekkäin nukkumaan.

Ja ennen nukahtamista me saatetaan panna. Ja nukahtaa sitten vierekkäin. Tai vaikka kun äiti tulee töistä kotiin, mä saatan auttaa sitä kotitöissä ja siitä me sitten vain ajaudutaan sänkyyn. Eli arki on muuttunut aika paljon. Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä. Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita. On aika vaikeeta kuvailla niitä tunteita, joita tähän liittyy. Mä tiedän, ettei kaikki tunne samoin, mutta ainakin mulle on ihan älyttömän kiihottavaa panna äidin kanssa.

Se on ihanb erilaista kuin muiden kanssa, jotenkin paljon kiihottavampaa. En osaa sitä paremmin kuvailla. Ei meillä ole mitään erityistä lempiasentoa, kaikki käy. Eniten mä kai pidän siitä, kun äiti makaa mun alla. Silloin mä pystyn paremmin tahdittamaan meidän naintiamme ja on aika makeen näköistä katsellaäitiä, kun me pannaa. Mä tykkään katella äitiä silmiin silloin, kun tulen.

Ei me yleensä kotona olla alasti, paitsi saunassa ja silloin, kun mennään nukkumaan. Muuten meillä on vaatteet päällä. Eli ihan tavallisesti me ollaan, yleensä. Sauna ei ole meille mikään erityinen juttu, johtuu kai siitä että me käytetään taloyhtiön saunaa. Mä näen äidin muutenkin alasti joka ilta, joten ei se sauna ole mitenkään ihmeellinen juttu.

Sitä paitsi tykkään siitä, kun saan riisua äidin, joten sauna ei ole meille se juttu. Me molemmat tykätään suuseksistä, muttei se ole mitenkään erityinen juttu. Joskus mä nuolen äitiä, ja äiti kyllä tykkää ottaa multa suihin. Eniten me kyllä tykätään siitä, kun me pannaan, joko edestä päin tai takaa. Eniten me kai pannaan siten, että äiti makaa selällään mun alla.

Se on aika intiimiä, ja mä tykkään imeä äidin rintoja samalla kun me naidaan ja katsoa äitiä silmiin, kun mä tuun. Äidillä on aika isot rinnat, se se tykkää siitä, kun mä hieron ja imen niitä. Äidin nännit yleensä kovettu melkein heti, kun mä kosketan sen rintoja. Ja mä tykkään imeä äidin nännejä, se on aika kiihottavaa.

Takaapäinkin on hyvä, riippuu ihan tilanteesta. Joskus äiti tykkää tulla otetuksi rajusti, ja silloin takaa päin on äidistä aika kiihottava juttu. Meillä ei ole mitään erityistä lukua seksin suhteen, mutta yleensä normaalina viikkona äiti kai haluaa seksiä kerran - pari viikossa. Tähän lopuksi haluan vielä sanoa sen, että ihan parasta on se, miten meidän arki nykyään on muuttunut.

Kumpi tahansa voi tehdä aloitteen, toista saa hyväillä ja koskettaa eikä ole mitenkään ihmeellistä, että me mennään sänkyyn. Muuten, osasitteko olla toistenne seurassa alasti, esimerkiksi taloyhtiön saunassa, jo ennen seksiä? Kertomuksesi oli miellyttävä, yksityiskohtainen ja kertoi siitä, että tuotatte molemmat toisillenne iloa. Me ollaan aina saunottu yhdessä, jo ihan pienestä. Siihen oli aluksi ihan käytännön syyt, taloyhtiön saunavuoro on niin lyhyt, ettei sitä oikein voi jakaa kahteen osaan.

Eikä se aluksi tuntunut mitenkään ihmeelliseltä, mutta sitten yhdessä vaiheessa äidin alaston vartalo alkoi kiihottaa aika paljon. Tietenkin mä yritin peitellä sitä, mutta kyllähän äiti sen huomasi.

Äiti oli vain kohtelias eikä sanonut mitään. Aika usein mä menin niiden saunavuorojen jälkeen suoraan omaan huoneeseeni runkkaamaan.

No, onneksi nykyään ei tarvitse tehdä sellaista, voidaan mennä äidin makuuhuoneeseen ja tyydyttää toisemme. Naiset, niin äidit kuin muutkin, ovat otettuja, kun huomaavat että ovat viehättäviä ja kiihottavat toista, varsinkin nuorempaa ja varsinkin omaa poikaa.

Tuntee olevansa kaunis ja haluttu. Iloa teille toisistanne monta sylillistä! Viime viikonlopun puutarhajuhlat lähti ihan käsistä. Bileet päättyi siihen, että kun vieraat oli lähteneet, minä ja äiti jatkettiin juhlintaa makuuhuoneessa. Ei se ollut eka kerta, me ollaan pantu jo pari kertaa muutama kuukausi sitten, mutta tää ilta ja yö oli kyllä paras. Se oli pelkkää panemista, tosi kiihkeää sellaista ja kun se viimein päättyi, se päättyi siihen että panin äitiä takaapäin sen omalla sängyllä ja sain todella rajun orkun.

Melkein kaikki tuli kokeiltua sen puolisen tunnin aikana, ainoastaan anaalipano jäi kokeilematta. No ehkä seuraavalla kerralla. Meillä se ei todellakaan ollut mikään hetken humalassa tapahtunut kännipano, vaan pikemminkin pitkän kehityksen lopputulos. Ehkä se siksi johtikin niin hyvään lopputulokseen, me molemmat ehdimme miettiä sitä niin kauan. Pakko tunnustaa, että minä tein kyllä kaikkeni, että pääsisin äidin kanssa sänkyyn, mutta kyllä äitikin oli siinä mukana, heti alusta lähtien.

Olen nyt jo aikuinen ja muuttanut pois kotoa, joten tämän voi kertoa. Se alkoi joskus silloin, kun täytin 15 ja pääsin ripiltä. Silloin huomasin, että äidin halit tuntuivat ihan muulta kuin aikaisemmin. Olin saanut rippileirillä osani tytöistä, ja yllättäen huomasin että tunsin ihan samoja tunteita äitiä kohtaan.

Oli siinä ihmettelemistä murrosikäisellä pojalla. Äkkiä aloin kiinnittämään huomiota siihen, miten hyvältä äiti näytti. Tottakai yritin kätkeä sen äiditä, mutta kyllähän hän sen huomasi. Ja mitä äiti teki? Sen sijaan että hän olisi piilotellut itseään, hän tuntui nauttivan siitä että kiihotti minua.

Jälkeenpäin hän on sanonut, että häntä kiihotti se, että minä tunsin vetoa häneen. Äiti teki kaiken oikein. Hän pukeutui mukavasti, halaili minua kuten ennenkin, muttei koskaan liian selvästi osoittanut, että tiesi kiihottavansa minua. Hän ei käynyt enää kanssani saunassa, mutta antoi minun "vahingossa" nähdä alastoman vartalonsa kun hän riisuutui tai pukeutui. Se kaikki tuntui ihan luonnolliselta, mutta myöhemmin hän on kertonut, että hän teki sen tarkoituksella.

Minä tein samoin, annoin hänen nähdä alastomana esimerkiksi omassa huoneessani, kun nukuin ja hän tuli aamulla herättämään minua. Nukuin aivan tarkoituksella alasti tietäen, että aamulla hän näkisi minut ja kaluni. Oli myös monia muita tilanteita, jolloin joko minä tai äiti tarkoituksella härnsimme toisiamme. Tällaista härnäystä jatkui melkein kolmisen vuotta, kunnes olin riittävän vanha, ja päättäväinen, tekemään asialle jotain.

Se päivä on jäänyt mieleeni. Äiti oli tapansa mukaan taas kiusoitellut minua koko edellisen illan pukeutuen todella kivasti ja halaillen minua paljon. Mennessäni nukkumaan olin todella kiihottunut.

Kun äiti taas aamulla tuli tapansa mukaan herättämään minua, en antanut sen jäädä siihen. Kun äiti aamulla tuli huoneeseeni ja tuli sänkyni viereen herättääkseni minut, tartuin häntä kädestä ja vedin peiton yltäni. Äiti näki kovana seisovan kaluni, oli ihan selvää mitä halusin. Sillä kertaa olin valmis viemään loppuun tämän loputtoman leikin, en päästänyt äidin kädestä irti vaan vedin hänet sänkyyn vierelleni.

Melkein kuin itsestään äiti tuli viereeni, ja alleni ja levitti reitensä. Hänellä oli yllään aamutakki, ei mitään muuta, joten se kaikki tapahtui aika nopeasti. Olin halunnut sitä melkein kolme vuotta, ja äkkiä äiti oli allani ja minä hänen päällään. Panin siis äitiä ensimmäisen kerran omalla sängylläni, aamulla. Siihen ei tarvittu paljoakaan, tulin todella nopeasti.

Äiti poistui melkein heti kun olin tullut. Me jatkoimme sitä samaa leikkiä muutamina aamuina, kunnes nussimme muutenkin. Se tuntui jopa paremmalta kuin se aamuinen pano. Siihen liittyi viettelemisen tunne, ja se että äiti tuli kanssani sänkyyn ja antoi minun naida itseään. Eli tämä juttu ei siis ollut mikään kännipano, vaan pitkän ajan lopputulos.

Siksi se kai tuntuu niin hyvältä, vieläkin. Kerro lisää noista muista panoista. Tämä ehkä alkoi "kännipanosta", mutta nykyään tää on kaikkea muuta. Tää on mun ja äidin yhteinen juttu, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin. Me pannaan muutama kertaa viikossa, ja molemmat halutaan sitä. Tää on ihan parasta, me molemmat saadaan niin paljon kuin halutaan. Äiti saa seksiä aina kuin haluaa, ja niin minäkin. Tää tuntuu tosi hyvältä, en ymmärrä miksi tätä vastustetaan niin paljon.

Käy kateeksi teitä poikia. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita? Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?

Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"? Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat? Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?

Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta?

Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi? Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne.

Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet? En ole tämän ketjun aloittaja, joten tämä kysymys ei ollut osoitettu minulle, vaan molemmathaluaa, säännöllisestiäidin ja 8KKhh6 -nimimerkeille, mutta vastaanpahan kuitenkin, kun on niin hyvä keskustelu. Äiti on 48, minä Äiti on kai ihan tavallisen näköinen keski-ikäinen nainen, minun mielestäni tosi kaunis.

Hän on noin cm pitkä ja painaa ehkä noin 60 kg? Tukan väri ja pituus vaihtelevat, tällä hetkellä äidillä on aika lyhyt, vaaleaksi sävytetty tukka. Äidillä on kai tavallista kookkaammat rinnat, kuppikokoa en kyllä osaa sanoa, ehkä c? Äiti on nuorempana harrastanut tanssia, ja se kyllä näkyy yhä hänen vartalossaan. Äiti ei ole lihava, vaan aika kiinteä, kaunis nainen.

Hän pukeutuu yleensä aika tiukkoihin, vartalonmyötäisiin vaatteisiin, ja miksipä ei, äidin vartalossa ei ole mitään hävettävää, päivastoin. Farkut ovat ihan äidin lempihousut, ja kyllä häntä kelpaa katsella tiukoissa farkuissa. Meidän perheessä ei enää asu muita, joten kotona meidän ei tarvitse salailla tätä mitenkään. Ainoastaan utelialita naapureilta ja satunnaisilta tyttöystäviltä tämä pitää salata, mutta siinä me olemme onnistuneet ihan hyvin.

Seksi voi alkaa ihan miten vain, ei meillä ole mitään rutiinia. Se on aika spontaania, joskus äiti tekee aloitteen, joskus minä. Useimmin me pannaan iltaisin nukkumaan mennessä, mutta se johtuu siitä että me nukutaan samassa sängyssä. Me ollaan pantu tosi monessa paikassa, joten ei se ole mikään sääntö että aina vaan kotona, äidin sängyssä.

Esimerkiksi viime kerralla me pantiin mökillä sohvalla, kun kumpikin vaan sattui haluamaan. Sitä edellisellä kerralla pantiin, kun oltiin oltu uimarannalla ja tultiin kotiin. Silloin me mentiin suoraan makuuhuoneeseen ja sänkyyn, ei edes riisuttu sen ihmeemmin. On äiti saanut muutamia kertoja orgasmin, siis silleen että mä olen selvästi huomannut sen. Silloin äiti menettä kontrollin ihan täysin, eikä yhtään välitä miten äänekkäästi hän on.

Äiti on aika äänekäs silloin kun saa orkun, se ei todellakaan jää huomaamatta. Orkun jälkeen äiti on tosi helläja herkkänä, kaipaa läheisyyttä, ja sellaisina kertoina me yleensä pannaan melkein heti uudestaan. Helpoiten äiti saa orgasmin silloin, kun me pannaan sponttaanisti jossain uudessa ja jännittävässä tilanteessa.

Kerran pantiin hotellihuoneessa pitkän illan päätteeksi niin, että muiden ihmisten äänet kuului käytävältä meidän huoneeseen. Se teki äidin ihan villiksi ja se sai melkein heti orkun. Tottakai äiti kertoo, mitä haluaa, niin minäkin. Äiti voi pyytää esimerkiksi asennon vaihtoa, tai muuta sellaista. Joskus hän pyytää ottamaan rauhallisesti, joskus taas panemaan rajusti, voimalla. Tottakai siihen liittyy paljon tunteita, kai seksiin yleensäkin liittyy tunteita, etenkin äidin kanssa.

Et ole varmaan itse koskaan pannut äidin kanssa, kun ajattelet että joku voisi tuntea itsensä pikkupojaksi kun nai äitiään.

Kyllä siitä on pikkupoika -tunne aika kaukana, kun panet äitiäsi, joka kiemurtelee nautinnosta. Ehkä siinä tapauksessa, että äiti jotenkin alistaisi minua, mutta ei todellakaan muuten.

Kyllä mä tunnen itseni kaikkea muuta kuin pikkupojaksi, kun äiti on kuin sulaa vahaa mun käsissäni. Kyllä me ollaan ihan tasavertaisia, äiti nauttii ihan yhtä paljon kuin minäkin. Ja joo, kyllä se on erilaista äidin kanssa kuin muiden kanssa. Äidin kanssa siinä on paljon isompi lataus, se on paljon kiihottavampaa.

Pitäisi kai kysyä äidiltä, pitääkö hän minua ainoastaan kaluna. No ei tarvitse, ei todellakaan pidä. Kyllä mä tiedän ja tunnen, että olen edelleen äidille myös lapsi ja poika. Sen lisäksi mä olen se, joka saa äidin kiemurtelemaan mielihyvästä, joka saa äidin kiihottumaan. Se on vähän niinkuin kaksijakoista, välillä ollaan ihan äiti ja poika, puhutaan ja tehdään niitä juttuja, ja välillä taas tehdään ihan muita juttuja.

Kyllä mä silti aina huomaan, että saan äidin kiihottumaan, ja äiti mut. Sen vaan huomaa, kun äiti haluaa, en mä osaa sitä sen paremmin selittää. Se näkyy katseesta, siitä miten äiti koskettaa ja vastaa kosketukseen. Joskus äiti saattaa sanoa, että kun päästään kotiin, niin mennään sänkyyn, mutta yleensä sen vain huomaa.

Mä huomaan koska äiti haluaa, ja niin äitikin huomaa, koska mä haluan. Katse, pieni kosketus, tietynlainen naurahdus ja hymy, puseron läpi näkyvät kovettuneet nännit, sellaisista asioista sen huomaa. Joskus me "esileikitään" melkein koko päivä, joskus taas kaikki käy ihan hetkessä. Joskus me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä, ja joskus me pannaan ihan hetkessä.

Ollaan me aika usein nussittu riisumatta vaatteita, sitä kai voi sanoa spontaaniksi panoksi, eikö? Toisaalta aika usein me pannaan iltaisin, kun mennään nukkumaan. Me nukutaan yleensä alasti, enkä vielä ole oppinut nukkumaan alastoman äidin vieressä ilman, etteikö tekisi mieli. Aika usein pienet hyväilyt ja suutelut johtaa siihen, että me naidaan, ja sitten nukahdetaan. Jos äiti saisi päättää, niin kai se olisi aika lailla se määrä, mitä me nytkin pannaan. Tää on molempien juttu, eli me molemmat päätetään koska naidaan.

Me pannaan kerran pari viikossa, riippuu vähän viikosta ja jutuista, mitä tehdään. Jos me käydään jossain reissussa, niin silloin me yleensä myös pannaan, en ihan heti muista yhtään hotelli- tai laivakeikkaa, etteikö me oltaisi ainakin jossain vaiheessa myös naitu.

Me ollaan ihan luonnostaan opetettu toisillemme niitä asioita, joista me pidetään. Äiti esimerkiksi tykkää tosi paljon ratsastaa mun päällä, tai siitä kun se on polvillaan ja mä panen sitä takaa. Mä tykkään myös siitä, kun äiti makaa mun alla, musta on kiva katsella äitiä samalla kun me nussitaan.

Helpoiten äiti saa orkun silloin, kun mä panen sitä takaa, se on äidistä jotenkin erityisen kiihottavaa. En usko että kukaan muu tietää tästä meidän jutusta. Voihan se olla, että naapurit on joskus kuulleet jotain, ei me ihan aina olla oltu niin varovaisia, tai joskus laivareissulla joku on voinut kiinnittää meihin huomiota. Kukaan ei kuitenkaan koskaan ole sanonut mitään, joten ei kai kukaan tiedä, luulisin.

Tuli kirjoitettua vähän pidempään kuin ajattelin, joku muu saa jatkaa tästä. Kiitos että viitsit vastata perusteellisesti. Ja kuka tahansa saa tietenkin vastata. Kuten arvasit, en ole pannut äitiäni eikä ole sen näköinen että edes haluaisin , joten senhän takia kyselen.

Haluaisin olla sinun paikallasi. On todella kiihottavaa, että joku panee omaa äitiään. Tietenkin kuvittelen mielessäni äitisi sellaiseksi, jota minä haluaisin panna. Ja mainen on mielestäni seksikkäimmillään yli vuotiaana. Kertokaa muutkin lisää tarkkoja omia kokemuksia, nämä ovat todella kiihottavia ja mielenkiintoisia.

Jossain vaiheessa joku titenkin taas väittää, että tarinat ovat keksittyjä, mutta ei kukaan näin tarkkoja vastuksia keksisi, jos ne eivät olisi totta. Ilmeisesti eronneiden naisten ja poikien seksi onkin yleisempää kuin ollaan yleensä kuviteltu. Muutama lisäkysymyksiä nimimerkille ÄiPoi Mitä tarkoittaa käytännössä, että joskus "esileikitte" koko päivän ja "me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä"? Mitä on "esileikki", joka kestää koko päivän ja miten halua rakennellaan.

Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä tarkoittaa käytännössä, mutta kuulostaa seksikäältä. Sanot, että äitisi haluan näkee esim. Kovettuvatko äitisi nännit tosiaan, vaikka ei mitään konkreettista olisi tapahtunut? Pitääkö äitisi kotona puseroita, joista näkyy läpi jos pitää, niin erittäin seksikästä? Jos teille tulee riita jostain asiasta, niin jääkö myös seksi pois vai onko seksi ja teidän välinen ihmissuhde tavallaan erillisiä asioita?

Miksi äitisi pitää ratsastamisesta tosi paljon? Jos et tiedä, niin kysy: Miten seksinne aikoinaan alkoi eli miten ekan kerran päädyitte harrastamaan seksiä? Hei, en ole hetkeen ollut tällä palstalla, on ollut kaikkea muuta tekemistä.

Opiskelu on vaatinut aika paljon aikaa, mutta onneksi aikaa on riittänyt myös äidille: Tässä muutamia vastauksia nallepuhhuhin kysymyksiin: Koko päivän esileikki on esimerkiksi sellaista, että tiedämme molempien haluavan, mutta emme juuri sillä hetkellä voi mennä sänkyyn, tai sitten vain haluamme pitkittää nautintoa. Viimeksi näin tapahtui kesällä, kun lensimme lomamatkalle etelään.

Jo lentokentällä halusin panna äitiä, mutta eihän se siellä onnistu. Kyllä äiti sen huomasi, hän sanoo että sen huomaa siitä, miten katselen häntä. Piti odottaa konetta, istua koneessa koko pitkä lento muiden ihmisten kanssa istuimme vierekkäisillä paikoilla, joten ainakin jalkamme saattoivat koskettaa toisiaan , ottaa lentokenttäbussi hotellille ja kirjautua hotelliin.

Ja vasta sitten kun pääsimme huoneeseen ja saimme oven kiinni, saatoimme mennä sänkyyn. Sellaisina hetkinä se tuntuu vieläkin paremmalta kuin yleensä. Hyvää kannattaa odottaa, niinhän sitä sanotaan. Sama homma, jos meillä käy vieraita. Vieraiden ollessa meillä käyttäydymme normaalisti ja pidämme kätemme kurissa, vaikka kumpikin tietää, että kun vieraat ovat lähteneet, menemme makuuhuoneeseen panemaan.

Toisinaan äiti jopa kiusoittelee minua, pukeutuu todella hyvän näköisesti vieraiden tullessa tietäen, että se kiihottaa minua. Ja sitten kun vieraat lähtevät, me panemme. Totta kai äidin nännit kovettuvat silloin kun hän kiihottuu, se kai on aika yleistä. Ei siihen tarvita vielä edes kosketusta, ainakin minun äitini nännit kovettuvat kun hän kiihottuu. Äiti pitää ihan tavallisia puseroita, eli t-paitoja ja nappipaitoja kotona.

Kyllä niiden läpi näkee ihan selvästi, kun hänen nänninsä ovat kovana. Riidat vaikuttavat tietenkin meidän seksiimme, mutta onneksi me riitelemme aika harvoin, ja äiti pitää myös "sovintoseksistä". Äiti on sanonut, että siinä asennossa kalu hankaa juuri oikeassa asennossa hänen häpyään, ja että hän pitää siitä, että samalla kun hän ratsastaa päälläni, minä voin imeä hänen rintojaan.

Äidillä on aika herkät nännit ja hän pitää siitä, kun imen niitä. Äidillä on tummat hiukset, yleensä lyhyet, mutta on sillä ollut pitkätkin hiukset. Keskimittainen, ehkä cm ja kohtalaisen hoikka, painaa ehkä vähän yli 60 kiloa. Äiti harrasti lukion aikoihin kuulemma tanssia ihan kilpatasolla, ja se näkyy vieläkin äidissä. Vähän pyöreyttä on ehkä kertynyt niistä ajoista, mutta se on kyllä tullut oikeisiin paikkoihin.

Äiti on syntynyt ja minä Meidän ei tarvitse kotona salailla mitään, kotona ei asu muita. Naapureita ja kavereita joutuu tietenkin vähän varomaan, kun me asutaan kerrostalossa, mutta muuten kotona voidaan olla ihan vapaasti. Meidän seksi alkaa ihan samalla tavalla kuin muillakin, siitä että me halutaan seksiä.

Ei meillä ole mitään rutiinia sen suhteen. Äiti saa mut kiihottumaan, ja minä äidin. Kyllä me ollaan jo aika hyvin opittu huomaamaan, milloin toinen on sillä tuulella. Äiti saa joskus orgasmin, muttei joka kerta. Sen huomaa aina siitä, että äiti tulee ihan villiksi ja on ihan muissa maailmoissa. Me molemmat esitetään tietenkin toiveita, esim. Totta kai seksiin liittyy paljon tunteita, ihan kaikenlaisia. Mä himoitsen äitiä ja äiti minua, mutta samalla siihen liittyy hellyyttä.

Ei äiti ole seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen, äiti on paljon enemmän kuin muut. Äiti on äiti, ja samalla seksikäs, halukas nainen. Äidillä on mua kohtaan ihan samanlaiset tunteet. Kun äiti haluaa seksiä, niin se yleensä tulee mun vierelle ja hyväilee minua. Joskus äiti saattaa riisua vaatteet ja kävellä mitään sanomatta makuuhuoneeseen.

Se on aika selvä merkki, että nyt kannattaa mennä perässä. Tai sitten me ihan vain suoraan ehdotetaan toisillemme. Joskus me käydään suoraan asiaan, jos me molemmat ollaan kiihottuneita, mutta kyllä me yleensä ensin kiihotetaan toisiamme, riisuudutaan ja sitten mennään sänkyyn. Riippuu vähän tilanteesta ja siitä millä tuulella ollaan. Me rakastellaan muutaman kerran viikossa. Joskus saattaa mennä viikkokin, ettei mennä sänkyyn, ja joskus taas monena päivänä viikossa, se vähän riippuu.

Mä olen jo oppinut huomaamaan, millaisesta seksistä äiti pitää, ja samoin hän. Ei kukaan muu tiedä tästä, ei tietenkään. Äiti on pitkä ja ihaa älyttömän hyvän näköinen, 50 vuotias. Ei oo muita, ei tarvii salailla. Jompaa kumpaa panettaa, ja sitten sitä mennään sänkyyn. Mua varmaan panettaa useammin, mutta kyllä äiti aina lähtee siihen mukaan. Äiti on aika kovaääninen ja huutaa kyllä ihan ääneen, kun me pannaan.

On se sillon tällöin saanu orgasmin. Joo, esittää äiti toiveita, useimmiten se on kunnolla ja lujaa ja vielä vähän, tottakai mä toteutan ne. Joo liitty, äidin paneminen on aika iso juttu. Siitä on kyllä pikkupoika-jutut kaukana, kun panee äitiä ja se huutaa nautinnosta, haluu sua lisää, lujempaa. Tai sitte kun sä painat äitiäs suuhun, ja se imee ihan kunnolla. En tiiä, en oo kysyny. Mulle riittää, että äiti antaa mulle. Kun äitiä panettaa, niin se osaa olla aika irstas eikä todellakaa jää epäselväksi, että se haluu.

Joskus äiti haluu esileikkejä, joskus me vaan käydään suoraa asiaan. Kai se riippuu vähän siitä, millä tuulella ollaan. Tää vaihtelee, ehkä kerran pari viikossa. Ei mitää ihmeellistä, luulisin. Äiti tykkää aika monesta asennosta, niinkuin mäkin. Yks kaveri, mutta se tekee samaa, joten ei haittaa. Mä olen ihan tavallinen vuotias poika etelä-Suomesta. Ainakin toistaiseksi asun vielä kotona, luvun alussa valmistuneessa omakotitalossa kaksin äidin kanssa.

Äiti on yksinhuoltaja, se erosi isästä joskus kymmenen vuotta sitten. Siitä lähtien me ollaan oltu kaksin. Äidillä on ollut joitain miehiä, mutta ei kai mitään vakavaa. Se on akateemisesti koulutettu, ja tekee aika pitkiä työpäiviä, se voi olla yksi syy ettei mitään ole oikein löytynyt. Mä teen töitä ja yritän samalla pyrkiä yliopistoon. Mulla on ollut äidin kanssa seksisuhde vuodesta Meidän suhde alkoi jotenkin ihan itsestään. Siihen ei ainakaan mun mielestä liittynyt mitenkään sen ihmeempää draamaa.

Me ollaan niin pitkään asuttu ihan kaksin ja jaettu kaikki, yhteiset saunat ja muut jutut, ettei alastomuus ollut meille mikään ihme juttu. Ei mua tietenkään aluksi, pienempänä, kiinnostanut alaston nainen mitenkään, mutta kun tulin vanhemmaksi, huomasin että äiti alkoi kiinnostaa ihan eri tavalla.

Oli aika vaikeaa välttyä näkemästä äitiä alastomana, kun me oltiin totuttu elämään ihan kaksin, tavallista arkea kotona. Me ollaan aina käyty yhdessä saunassa, eikä me sitä lopetettu senkään jälkeen, kun olin tullut murrosikään. Saunassa huomasin ensimmäisen kerran, että äiti kiinnosti ihan uudella tavalla. Kyllä äiti sen huomasi, mutta ei sanonut mitään, tai pahastunut. Me jatkettiin yhdessä elämistä ja saunomista niin kuin ennenkin, vaikka minun kiinnostukseni äitiä kohtaan oli muuttunut.

Mä vietin aika monia öitä omassa huoneessani runkaten ja miettien samalla äitiä, joka nukkui omassa huoneessaan tuskin muutamien metrien päässä. Aina joskus mä mietin, että tämä on tosi hölmöä. Mä runkkaan omassa huoneessani, vaikka talossa ei ole ketään muita kuin me kaksi, ja äiti oli ihan siinä muutaman metrin päässä, omassa makuuhuoneessaan.

Rohkeutta ei vaan löytynyt. Onneksi tuli vanhojen tanssit. Vanhojen tansseihin kuului muutaman tanssi äidin kanssa. Se oli tosi hienoa, ja kiihottavaa. Mutta oli puku, ja äidillä oli tosi hieno juhlamekko. Äiti näytti tosi hyvältä siinä vartalonmyötäisessä juhlamekossa, ja ihan varmaan huomasi, miten kiihottunut mä olin, kun me tanssittiin.

Mä yritin tanssia vähän kauempana äidistä, ettei se olisi huomannut, mutta kyllä se tunsi, että mulla seisoi. Äiti sanoi mulle niin myöhemmin. Tanssien jälkeen me mentiin kotiin, oli perjantai. Kotona äiti yllätti mut ja tarjosi pari lasia kuohuviiniä, vanhojen päivän kunniaksi. Me tanssittiin vähän lisää kotona, ja jotenkin se tanssi ja kuohuviini johti siihen, että me päädyttiin äidin makuuhuoneeseen.

Se tuntui meistä molemmista tosi hyvältä, ja niinpä me pienen keskustelun jälkeen tehtiin se uudestaan. Mä jäin äidin sänkyyn siksi yöksi. Siitä se lähti, ja sen jälkeen me ollaan tehty sitä säännöllisesti. Ensimmäiset pari viikkoa me oltiin aika varpaillaan molemmat, mutta sitten me huomattiin, ettei siinä ollut mitään pahaa, että me molemmat haluttin sitä. Sen jälkeen se muuttui aika paljon vapautuneemmaksi, rennommaksi. Nykyään se on meille molemmille ihan luonnollista, tietenkin sellaista että se pitää salata muilta.

Nyt me eletään mun mielestä aika hienoa elämää. Me pannaan säännöllisesti, ehkä kerran pari viikossa. Me molemmat nautitaan siitä tosi paljon. Mulla on vielä oma huone, mutta aika usein menen äidin kanssa hänen sänkyynsä nukkumaan.

Ei me aina edes naida, joskus me ihan vaan nukutaan vierekkäin. Aika usein siinä kuitenkin käy niin, että jos me ei olla illalla rakasteltu, niin aamulla sitten me pannaan.

Ei tosin arkiaamuisin, silloin ei ole aikaa. Mä olen tosi tyytyväinen mun elämääni, ja niin on äitikin. Tottakai 10 vuoden päästä tilanne voi olla toinen, eikä äiti ehkä silloin enää halua olla niin aktiivinen kuin nyt.

Se on sen ajan murhe, eikä sitä kannata nyt miettiä. Tällä hetkellä äiti on tosi kuuma ja halukas nainen, ja nauttii siitä, mitä me tehdän. Ja niin nautin minäkin. Ja teille, jotka sanotte että mä olen peräkammarin poika, joka ei saa muilta kuin äidiltään, se ei pidä paikkaansa.

Mulla on muutama oman ikäinen tyttö, jonka kanssa aina silloin tällöin panen. Se on ihan kivaa, mutta kotona se on kuitenkin parasta. Vai voiko mikään olla helpompaa kuin se, että kun panettaa, voi vain mennä äidin makuuhuoneeseen, ja aina saa hyvää, tyydyttävää seksiä? Kerron mielelläni oikeasti kiinnostuneille lisää. Ihan aluksi me ei käytetty mitään, mutta varmuuden vuoksi äiti aloitti hetki sitten pillerit.

On aika epätodennäköistä, että äiti enää tulisi raskaaksi, mutta ihan varmuuden vuoksi kuitenkin. Kumia me ei kumpikaan haluta, äiti pitää siitä tunteesta, kun mä tulen sen sisään, ja niin minäkin. Käyttekö yhdessä esim viikonloppumatkoilla? En osaa sanoa onko meillä mitään suosikkiasentoa, kaikki ne tavalliset on ihan hyviä. Jos pitäisi arvata, niin ehkä me ollaan eniten tehty sitä takaapäin, luulisin.

Mutta ei meillä kai ole mitään varsinaista lempiasentoa, se riippuu ihan tilanteesta ja paikasta. Ollaan me tämän parin vuoden aikana käyty muutamalla pidemmälläkin reisulla yhdessä, ja joskus viikonloppuisin esimerkiksi kylpylässä. Meidän ei ole pakko lähteä yhdessä mihinkään, me saadaan olla kotonakin kaksin.

Tosin onhan se ihan kivaa vaihtelua, ja tavallaan ihan jännittävää, käydä välillä jossain kylpylässä ja viettää sitten mukava ilta ja yö, tai vaikka laivalla.

Minä muistin, hain muutaman kukan kaupasta ja vein äidin töiden jälkeen syömään. Käytiin ihan vain lähipitseriassa, mutta syömässä kuitenkin. Kotona jatkettiin sitten naisten päivää olohuoneen sohvalla.

Nyt äiti on suihkussa, minäkin menen kohta. Pieni muistaminen aina silloin tällöin kanssattaan, ihan vain vinkkinä muillekin pojille. Kuinka kauan äitisi oli sinusta kiinnostunut ennen ensimmäistä kertaa? Kumpi teistä on aloitteellisempi?

Me juteltiin tuosta asiasta silloin joskus. Äiti oli tietenkin huomannut, että olin kiinnostunut, ja leikitellyt itsekin ajatuksella, mutta ei kuitenkaan ollut löytänyt rohkeutta tehdä mitään. Kynnys oli kai aika korkea, ja hän pelkäsi, miten olisin reagoinut siihen. Jos en sittenkään olisi halunnut sitä. Mutta hän oli siis salaa ajatellut sitä.

Minä tein silloin vanhojen tanssien jälkeen kai aloitteen, kosketin ensin ja näytin, että haluan, mutta sen jälkeen äiti oli ihan yhtä halukas. Ja sen jälkeen siinä ei ole ollut mitään eroa, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin. Miltä sinusta tuntuu kun äitisi huutaa himosta ja kiihkosta allasi! Se tuntuu todella hyvältä, älyttömän kiihottavalta. Sellaista tunnetta ei saa kenenkään muun kanssa. Se, että tekee äidille niin hyvää, että hän voihkii nautinnosta minun liikkeiden tahdissa, antautuu minulle täysin, on kyllä tosi upea tunne.

Se saa myös minut yrittämään olemaan erityisen hyvä ja hellä. On kiihottavaa seurata, miten äiti vähitellen etenee nautinnossa kohti orgasmia. Ei äiti aina saa orgasmia, mutta sellaisiana kertoina kun äiti saa orgasmin, se on tosi upean näköistä. Äiti on ihan muissa maailmoissa, vapisee vain nautinnosta. Silloin minäkin yleensä saan ihan heti. Harrastatteko keskenänne roolileikkejä, oppilas-opettaja, potilas-lääkäri jne?

Oletteko pohtineet keskenänne, mikä olisi se asia, joka voisi päättää teidän seksisuhteenne? Emme ole jutelleet, olemme tyytyväisiä näin. Luulen että se on ikä. En tiedä, ehkä tämä päättyy ihan itsestään muutaman vuoden sisällä. Siihen asti aiomme nauttia ihan täysillä.

Entä kun avioidut niin miten luulet suhteesi äitiin muuttuvan? Onko äiti opettanut sinulle jotain uutta seksin saralla? Totta, silloin asiat voivat muuttua. Ehkä me lopetamme, jos jompi kumpi meistä rakastuu. Tämä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen rakkaussuhde. Kyllähän me rakastetaan toisiamme, mutta enemmänkin äiti-poika tyyppisesti kuin muuten. Isona juttuna meillä on tämä hyvä seksi. Se on niin hyvää, siksi me tätä tehdään. Hyvää ja turvallista, ja molemmille tyydyttävää. On mulla ollut muitakin, oman ikäisiä, mutta kenenkään kanssa ei ole tehnyt niin hyvää kuin äidin.

Ehkä sitten, kun sellainen löytyy. Ja sama tietenkin äidillä. Mitä äiti on opettanut sinulle seksistä? Tietenkin äiti on kokeneempi, vaikka lähti minullakin poikuus jo yläasteella kotibileissä. Äiti on kokeneempi ja paljon taitavampi kuin oman ikäiset tytöt, jotka vain makaileva alla. Äiti on ihan erilainen. Ainakin malttia ja naisen huomioimista äiti on opettanut.

Ensimmäiset kerrat olivat sellaista sohimista, mutta vähitellen äiti on opettanut minua rauhoittumaan ja etenemään vähitellen. Joskus sellainen sohiminenkin on kivaa, ja tehdään me sellaistakin, ainakin silloin kun olemme oikein kiihottuneita. Mutta yleensä me etenemme rauhallisesti, vähitellen. Äiti ei todellakaan vain makaile alla, vaan on aktiivinen ja pyytää eri asentoja. Äiti kietoo jalat ympärille, tai nostaa ne olkapäilleni, haluaa takaa päin joko polvillaan tai siten, että makaa mahallaan sängyllä.

Äiti pitää myös siitä, kun on päälläni. Ja kyllä, pidämme molemmat suuseksistä. Äiti pitää suuseksistä, myös siitä että minä nuolen häntä.

Olemme jopa kokeilleet asentoa, se oli aika mukavaa. Äiti antaa minun myös tulla suuhunsa, sitä eivät ainakaan minun tyttöystäväni ole antaneet tehdä. Eli sellaisia asioita äiti on minulle opettanut, rauhallisuutta ja toisen huomioimista. Miten iloitsette toisistanne tänä viikonloppuna! Viikonloppu oli kiva, me olimme yötä kylpylässä. Menimme kylpylään lauantaina joskus puolen päivän jälkeen. Kirjauduimme huoneeseen, vaihdoimme pikaisesti vaatteet ja menimme allasosastolle uimaan.

Olimme aika pitkään altailla, ehkä parisen tuntia. Äiti näytti todella hyvältä ruskeissa bikineissään, joten tiesin kyllä, mitä haluaisin tehdä, kun palaisimme huoneeseemme. Niinhän siinä sitten kävi, että kun palasimme huoneeseen, riisuimme vain kylpytakit pois ja menimme sänkyyn.

Illalla kävimme syömässä kylpylän ravintolassa. Meistä on mukavaa syödä hyvin ja pitkään, joten oli jo aika myöhä, kun palasimme huoneeseen. Olimme molemmat pienessä huppelissa, ja, kuten tavallista, äiti oli syntisen hyvän näköinen mustassa juhlamekossaan ja korkokengissään. Emme edes riisuutuneet aluksi kokonaan.

Äiti vain riisui pikkuhousunsa pois hameen alta, meni selälleen sängylle ja antoi minun kohottaa hameensa helman ylös vyötärölle. Laskeuduin äidin syliin ja työnnyin hänen sisäänsä. Riisuiduimme vähitellen kokonaan niin että lopulta olimme täysin alastomina.

Se oli hyvä, kiihkeä rakastelu. Aamulla kävimme vielä uimassa ennen aamupalaa, ja palasimme sitten kotiin. Kun alat opiskella, niin joudutteko eroon toisistanne vai onko sinulla mahdollisuus jatkaa luontevasti yhteiselämää äidin kanssa? Silloin muutan varmaankin johonkin yliopistokaupunkiin. Tämä meidän juttu muuttuu väkisinkin "viikonloppusuhteeksi", mutta en usko että se kokonaan loppuu, ei ainakaan heti. Ja ainahan minä voin silloin tällöin viettää aikaa myös kotona, kurssien välissä ja lomilla.

Eli luulen, että kaikki menee ihan hyvin. Kuinka äitisi ilmaisee haluansa sinulle? Mikä tapa on sinusta viettelevin? Olen oppinut tämän reilun vuoden aikana lukemaan äitiä aika hyvin, tiedän milloin hän haluaa seksiä. Se näkyy pieninä juttuina, siinä miten äiti katsoo minua, miten hän koskettaa ja halaa, suutelee, sellaisista asioista huomaan, että äiti haluaa. Iltaisin, kun olemme menneet yhdessä nukkumaan, äiti saattaa hyväillä ja suudella minua, ja kun hän hyväilee kaluani, on kai aika selvää, mitä hän haluaa?

Ja kyllähän meidän suhde on edennyt jo sille asteelle, että äiti saattaa ihan vain sanoa minulle, että tuletko makuuhuoneeseen, hän haluaisi seksiä. Pienessä humalassa äiti muuttuu yleensä tosi halukkaaksi, ja silloin häntä ei tarvitse kuin hieman suudella tai hyväillä, esimerkiksi rintoja tai pakaroita, kun hän jo haluaa kanssani makuuhuoneeseen. Äiti on myös aamuihmisiä, kaikki naiset eivät kuulemma ole. Äiti pitää siitä, että herätän hänet hyväilemällä, ja melkein aina ne hyväilyt päättyvät rakasteluun.

Lauantai- tai sunnuntaiaamun pitkä, hitaasti etenevä rakastelu on meidän erikoisuutemme. Miten äiti-poikasuhde toteutuu muuten nyt kun sängyssä olette tasa-arvoiset? On se ehkä vaikuttanut meidän muuhunkin suhteeseemme, mutta ihan positiivisella tavalla. Olemme enemmän tasapuolisia myös kaikessa muussa, äiti kohtelee minua kunnioittavasti ja kuuntelee mielipiteitäni, ja minä teen tietenkin samoin hänelle.

Minkälaisia lomasuunnitelmia teillä on ajatellen että voitte viettää yhdessä aikaa vapaammin ja ilman pelkoa että tutut huomaavat?

Me olemme varanneet kesäksi Kreikan -matkan. Siellä tuskin tulee tuttuja vastaan, saamme olla siellä kohtuullisen vapaasti. Tosin ei se nyt enään tunnu niin tärkeältä, saammehan me täällä kotonakin olla ihan rauhassa, ei meitä kukaan häiritse.

Ainoastaan kodin ulkopuolella pitää olla varovainen, mutta olemme tottuneet jo siihen. Mutta matkasta kyllä tulee varmasti mukava, viikko aurinkoa, uimista ja hyvää ydessä oloa. Toi on niin oksettavaa mun mielestä Käyttäkää päätännee pervot siat Ilman muuta nussivat kun millään ei ole enää mitään väliä.

Edellinen riippuu täysin äidin ja pojan suhteesta. Jos äiti ei ole se pullantuoksuinen perinteinen äitihahmo, vaan poika on jo enemmän tai vähemmän aikuinen ja äiti on enemmän vain nainen muiden naisten joukossa molemmin puolin. Varmaan aika moni keski-ikäinen haluaa nuorta miestä. Lisäksihän järjestelu on käytännöllinen jos asuu samassa asunnossa ja nainen on sinkku. Ja jos äiti on seksikäs ja mies siinä iässä että halut on kovat, niin voi varmaan enemmin tai myöhemmin käydä kaikenlaista, jos nainen on seksiä kovasti haluava nainen ja on sinkku.

Mun isä on täysi alkoholisti. Se on juonu viimeiset 10 vuotta, eikä sillä ole enää edes työpaikkaa. Faijan alkoholismi ei ole todellakaan tehnyt hyvää isän ja äidin suhteelle, äiti on ihan kypsä siihen. Seksiä äidin ja isän välillä ei ole ollut enää vuosiin, isä on päivittäin kännissä, ei sitä kiinnosta. Siitä se kai jotenkin lähti, siitä että äiti oli jatkuvassa puutteessa, ja siitä ettei isä pitänyt siitä mitenkään huolta, auttanut tai ollut ystävällinen, kuunnellut sitä.

Tosi monena iltana isä sammui alakerran sohvalle vedettyään jälleen kerran kalsarikännit, ja äiti jäi minun kanssani hoitamaan kotiaskareita. Siitä tuli melkein tapa, että äiti nukkui yksin yläkerran makuuhuoneessa isän maatessa sammuneena alakerran sohvalla. Mun oma huone on yläkerrassa, ja aika monena yönä kuulin ihan selvästi, miten äiti tyydytti itseään omassa sängyssään. Eräänä yönä, kun isä taas oli sammunut ja äiti tyydytti itseään sängyllä, hiippailin katsomaan sitä.

Se oli niin kiihottavan näköistä, että tiesin heti että halusin panna äitiä. Äiti näki mut huoneensa oviaukolla, muttei lopettanut. Hetken katseltuani menin äidin sänkyyn.

Äiti levitti reitensä ja päästi mut syliinsä. Mä työnsin kaluni äitiin äiti ohjasi kaluni huulilleen ja me nussittiin. Siitä meidän suhteemme alkoi. Sen ekan kerran jälkeen me aloimme naida aina silloin tällöin iltaisin. Ensin vähän harvemmin, mutta muutamien kuukausien jälkeen siitä tuli meille tapa, eikä se enää rajoittunut vain öihin. Me ruvettiin panemaan myös päivisin, tosin vaan silloin kun faija ei ollut kotona tai oli sammunut. Tätä on jatkunut nyt melkein vuoden. Isä dokaa, mä pidän äidistä huolen.

Sopii mulle, ja äidille. Kertokaa pitkänä, yksityiskohtaisena tarinana joku seksikerta äidin kanssa. Jos ette jaksa niin pyytäkää äitiä kirjoittamaan. Naiset ovat yleensä parempia kirjoittamaan. Joku jonkin äiti pitää kotona stayuppeja, niin mitä hän pitää niiden kanssa? Hame, pelkät pikkuhousut, pitkä paita eikä mitään alla? Olisi hienoa päästä harrastamaan yhdessä seksiä äitinne kanssa. Luulisi että useampikin sinkkuäiti tyydyttäisi tarpeet pojan kanssa, onhan se niin kätevää.

Hattula hd kovaa pornoa kuviapillusta kuviapillusta. Sinkku naisia koira nylkyttää punaisia kutiavia läiskiä teini sormittaa teini karvapillu ja turvoksissa pillu kiinainen pillu pornoilee pornoa lakattujen varpaiden nuoleminen kuvat teinipoika tekee pojalle pillua antaa pillua. Miehen lypsyvideo suomalainen nainen etsii naista nussitaan yöllä vanhojen naisten vittu tyttö pikku pojan raju seksi.

Penis nuolee pilluja tarinoina ilmainen sexi nina hakkarainen sexy kanava joensuu anaali tummeli pillu naiset kuva haku sivusto suominaiset seksivideo villi ira talli tytöt ja gay seuraa naiset selsi turku. Ilmaisia lotharin pornovideot naisen pillu saa kullia nussi tytärtä äiti antoi pillua koiralle pesää heppatyttö raisio thai hieronta erotiikkaa isorintsisia teinejä. Karvaisia äitejä vaalassa sex video äiti yllättää pojan kidutus videot.

Pillu porno juu tube pitkät naiset siuntiossa marika fingerroos alasti videot txti viesti pillu naisen tuhero paljaana töissä video. Äiti poika kuva sex joulupukin perseestä. Ilmainen eläinseksinovelli koira nai naista panin äitiä videot ilmaiset seksi youtube hai-saappaat pornoa vanhempia nylon sukat jalassa.

Miniä ja poika nussii salaa erotiikkaa isotissiset ilmaiseksi naisen suihku hesan tyttöjä alasti teini pillu, tarinoita.

Kauniin naisen pillu demi. Vanhemmat naise juomukondomi kokemuksia anaali pornoa tissit video. Mielikki forssa paljaalla kyrvällä. Nina juurakko vauva äiskän liukas pimppi äitipuolen kanssa laivalla nussin naista kypsä seksiä video iso kulli ilmainen vitun uumeniin mällit naamalle kokemuksia. Koira ja kuvia tiukkoja vitun jakaja huorat. Siveysvyö domina suomi pornoa isot penikset isot tissit alaston suomi pornoa retroseksiä vintage kauppa huulet kuvia peppua tyttöjen pyllykuvia. Sex naisurheilu sortavala naisseuraa sastamalasta huoraa nurmes.

Ta teinipillua tekee seksiä isän kanssa saunassa teini runkkaa porno elokuvia riihimäki alastonsuomi. Käsi pornoa venäläistä naista naidaan videoitaja japanilaisia pornovideoita ilmaiseksi.

Nainen ottaa pilluunsa pitkä mainen sex videot ilmaiset sekikuvat k kemijärvi seksi videot ilmaiset pissaporno video äiti viettelee pojan seisovaa kaluani vasikka imi kikkeliä sisko ja piiskaa isotissinen tatuoitu maha vasikan suuhun spermalaukauksia kuvia.

.

: Hyvä kalu homoseksuaaliseen isot luomumeis

Alastonsuomii homo maksullista seuraa Sexsitreffit thai homoseksuaaliseen hieronta kokkola
Itsetyydytysvinkkejä miehille homo ruskea tiputteluvuoto Helsinki homo sex shop hieronta seinäjoki
Hyvä kalu homoseksuaaliseen isot luomumeis Ilmainen rakastelu video tantra homo massage helsinki
Hyvä kalu homoseksuaaliseen isot luomumeis 629
Hyvä kalu homoseksuaaliseen isot luomumeis 614

Hyvä kalu homoseksuaaliseen isot luomumeis

Näin aivot rekisteröivät helpommin sitä tarkkaa kohtaa. Saman efektin saa tihrustamalla silmiään. Neulanreikälasit tekevät sen ilman jatkuvaa tihrustamista. Nämä lasit siis voivat ihan oikeasti auttaa tietynlaisia silmiä näkemään paremmin. Kun lasit ottaa pois päästä, niin silmät palaavat luonnolliseen tilaansa, ja heikompi näkö palaa.

Entäpä jos silmät saadaan pysyvästi parempaan kuntoon? Entäpä jos ihmisten ei tarvitsisi tuhlata rahaa kalliisiin silmälaseihin tai laserleikkauksiin? Olisiko se oikeasti niin helppoa? Onko moderni ihmiskunta jättänyt voikirnun ja hevoskärryt menneisyyteen, mutta unohtanut mahtavan keinon hoitaa miljoonien ihmisten elämää haittaavan vaivan?

Ovatko lääkärit ja kirurgit väärässä, kun he testeissään totesivat mykiön kestävän jopa rajuja paineita, venyttelyä ja runnomista. Kaiken tuon jälkeen mykiö palaa entiseen muotoonsa.

Iskuryhmä iskee miljoonan huuhaan voimalla. Eräs mainio todiste luonnonmukaisten menetelmien tehosta on laaja oikeudenkäynti Yhdysvalloissa, jossa silmälääkärit haastoivat luonnollisen näön opettajan Margaret Corbettin oikeuteen syyttäen tätä "vaarallisen ja valheellisen" tiedon levittämisestä. Todistusaitiossa kävi päivien mittaan lähes henkilöä, jotka kertoivat miten Corbett oli opettanut heitä parantamaan näkönsä.

Lopulta oikeus hylkäsi kaikki silmälääkäreiden esittämät syytteet. Mikäpä olisi parempi menetelmä jonkin aparaatin toimivuuden testaamiseksi kuin oikeussali. Tieteellinen tutkimus on nössöille! Corbett haastettiin oikeuteen lääketieteen luvattomasta harjoittamisesta.

Hän puolustautui toteamalla, ettei ollut koskaan väittänyt olleensa lääkäri tai optikko, vaan "silmäharjoittelun opas". Hän opasti ihmisiä rentouttamaan silmiään. Ja oikeassahan Corbett oli. Vaihtoehtohoitojen maailmassa tuo tarkoittaa sitä, että neulanreikälasit toimivat. Asiasta olisi kiva keskustella ja väitellä Iskuryhmän kanssa.

Hän laati kokemuksistaan valistavan videon Youtubeen. Iskuryhmän kommenttikäytäntö ei ole muuttunut miksikään sitten viime kinastelun. Ukkosen blogissa ei julkaista avoimen skeptisiä viestejä. Varsinkin pelätyn Skepsis ry: Luvassa on parempaa perehtymistä tuohon William H. Tilasin eilen yöllä Amazon. Tulossa on kriittistä analyysiä. Sitä odotellessa voit lukea miten QuackWatch käsittelee aihetta. Olen myös melko hyvässä asemassa tämän aiheen tiimoilta, sillä siskoni on aito optikko ja tapaan työpaikallani aina kahden viikon välein ihan aidon silmälääkärin, joka tekee ihan oikeita silmäleikkauksia.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Ukkosen Anne taitaa vastustaa kaikkia "virallisia totuuksia". Kehotin häntä julkaisemaan todisteet AGW: Saisi rahaa, mainetta ja kunniaa. Hän ei julkaissut kehoitustani blogissaan. Erityisen herkullinen minusta on paasaus internet-sensuurista, kun harrastaa sitä itse silmääkään räpäyttämättä.

Minusta itsetunto ja luottamus asioiden oikeellisuuteen ei ole kovin vahva, jos niitä ei voi epäillä ääneen.

Likinäköinen äitini pystyy tällä hetkellä näkemään ilman laseja, mutta sillä ei ole mitään tekemistä minkään opettelun kanssa vaan sen tosiseikan, että ikänäkö tasaa likinäköä. Samalla polulla olen itsekin. Ei siellä kommentoijatkaan älyllä loista: Olisiko joskus tiedonhankinta poikaa?

Vai onko kaikki muu kuin mutu valheellista propagandaa Iskuryhmän uusin postaus on muuten hyvää kamaa sekin. Suorastaan jatkoa taannoiselle syöpä-postaukselle! Syöpä on kehon puolustuskeino, sinullakin on ollut syöpä. Miksi kidutan itseäni Ukkosen juttuilla? Suora lainaus viimeisimmästä iskuryhmä-blogin postauksesta: Totuus on vielä löydettävissä, mutta erilaisten säädöksien ja kontrollin lisääntyessä vaihtoehtoisen tiedon etsiminen käy pian mahdottomaksi ja se tullaankin lähitulevaisuudessa rinnastamaan terroristiseksi toiminnaksi.

Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku. Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota! Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit. Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti. Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla.

Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!! Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää. Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet.

Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet.

Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat. Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä. Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää.

Todellisuus on varmasti toinen. Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa. Naiset kylläkin miettii reilusti alle puolet tuosta koosta kun puhuvat isoista. Itselläni ollut jo teininä isot rinnat kuppikoko about DD ja painoa oli n.

Siis anorektikon näköinen isoilla tisseillä. Se oikeasti isojen rintojen suuruus ei riipu läskin vaan rintarauhasten määrästä. Toki sitten kun sitä painoa tulee lisää niin näyttävät vielä isommilta mutta näyttävät isoilta myös hoikkana ollessa. Tuo taitaa pitää paikkansa myös että kun on leveä lantio niin myös rinnat isommat.

Kolme lasta synnytetty eikä roiku vieläkään. Punttisalia ja hyvät rintaliivit yhdistettynä geeneihin ei siinä sen kummempaa. Ainoa haitta on miesten tuijotus sitä kun ei voi itse sitä kokoa valita jos ne on geeneissä peritty.

Ylläpito on paskaa En katsonut paskaa videotasi mutta haista nyt pitkä paska vitu luuseri röllihomo. Pienet rinnat on hyvät, isot rinnat ei kiinnosta Naisen korvien välissä on heidän kiihoittavin elin. Joillekin miehille se on fixuus ja toisille tyhjä pää! Mun ekalla starttinappula sijaitsi lapaluitten välissä selässä. Siitä kohdasta kun kielenkärjellä kutitteli niin keskusvoitelu starttas ja kone lähti käyntiin!

Mutta kun luonto on luonut sellaiset isot roikkuvat, mitäs teet Eikö miehille mikään riitä? Itselläni on pienet rinnat. Muut ovat olleet lähinnä sitä mieltä, että "kyllä nuo mulle riittävät. Onko koolla väliä, ei ainakaan mulle: On ainakin yksi hyvä puoli, ei mee vettä ja pesuainetta, kun ei tartte joka päivä pestä liivejä, koska en käytä.

Miehesi pitää isoista rinnoista, mutta on naisella muutakin kuin rinnat. Nuorena tyttönä luvulla kuulin että joku mies oli kysynyt toiselta, miks toisilla naisilla on riippatissit? Toinen oli vastannut miks sit toinen koivu on riippakoivu? Eipä nuo kaverit ole koskaanosanneet kertoa kun olen kysynyt heiltä,että mitä niistä isoista rinnoista on hyötyä? Tiellä ne minun mielestäni on joka paikassa. Tanssiakkin on paljon mukavampi pienirintaisen naisen kanssa. To each his own Itse väitän, että seksikkyys ei ole pelkästään rintojen koko Sillä jos näin olisi, niin aivan tajuttoman lihavat naiset joilla on isoimmat rinnat olisivat kaikista suosituimpia Pienirintainen nainenkin voi olla erittäin seksikäs, riippuu siitä miten esittää itsensä, pukeutuminen, eleet, käyttäytyminen Eiköhän tuo nyt ole ihan makuasia, "tytteli" hyvä!

Me tavis naiset olemme jotakin edellä mainittujen väliltä. Rehellisesti sanottuna, olen kuullut puheista ja nähnyt kommenteista, että osa miehistä, ja naisista pitää suurta, osa pientä povea - kauniina. Jos nainen on viehättävä ja sopusuhtainen, ei rintojen koolla ole väliä.

Näin varmaan teitä monia iäkkäämpänä, en tosin välttämättä viisaampana, mielipiteenäni lausun: Mukaviahan ne ovat mutta vuosien mittaan muut ominaisuudet ajavat vaikka minkä kannun yli jos muuta ei ole tarjolla kuin komeat hinkit. Fiksuus voitta vaikka mikälaiset utareet ja suurimman osan muistakin kauneusvirheistä.

Hymykään ei tee haittaa! Rinnat on henkilökohtainen asia! Syö sittas killisilmä tissi ja pillu on kokonaisuus. Poikana voin sanoa että vaikka mitä kukin väittää, niin KAIKKI tykkäävät isoista tisseistä, tämä on jääkylmä totuus, uskokaa se senkin laudat!! Ainoa keino saada munaa teillä on hankkia silarit. Ei rintojen koolla ole mitään väliä vaan sillä mitä nainen oikasti on ja miten nainen kantaa oman kroppansa, eli on itseluottamusta ja sinut itsensä kanssa.

Se vasta herättääkin mielenkiinnon miehissä. Jotka tuijottaa liikaa isoja rintoja on katellu liikaa pornofilmejä uskoo turhiin tutkimuksiin, eli on hölmöjä ja menee vaan julkisen ihannoinnin mukaan ja minkä feikki kuvan media antaa. Naiset ovat ihan hulluja,kun luulevat että isot rinnat ovat kauniita. Isot rinnat ovat raskaat ja lisäksi terveysriski. Miehillä on geeneissä se, että tykkää isoista rinnoista. Isot rinnat viestivät hedelmällisyydestä, mitä naaraat paritteluaikeissa tuovat esille.

Sopivan kokoiset, käteen sopivat. Paita päällä isot on kivat mutta harvoin alasti. Yleensä roikkuvat tai pallokumitissit. Harvoin isot ovat nätin muotoiset ja terhakkaat. Älä ole toisten orja!! Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, muuten et tule koskaan olemaan onnellinen. Minulla on ihanat pikkutissit! Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiä , mutta tärkeintä on että itse tykkään.

Jos miehile ei kelpaa, hankkikoon tissinsä muualta. En hae itsekään mitään ulkoista kuorta vaan miestä, jolla on älynlahjoja ja arvot kohdillaan. Nyt sin pitää hankkia kaks silikonipussia ja laittaa joku ompeleen ne sun rintalastan päälle. Itse en oo koskaan kokenut vetoa isorintaisiin naisiin. Sen sijaan pienet mutta sopusuhtaiset rinnat ovat ihan käsittämättömän kiihottavat.

Pidän tosin muutenkin pienikokoisemmista naisista. Ainakin minun makuun on sellaiset, jotka omistaja ylpeydellä kantaa. Ei koolla ole väliä, jos oikeasti ihmistä rakastaa. Ei niillä rinnoilla oikesti ole niin paljon väliä, kunhan muut seksikkyyden osapuolet ovat hallussa: Jos noita alkaa hiomaan etkä saa miestä pauloihisi, on miehesi tylsimys.

D On myöskin tehty useampi sosiaalinen ja historiallinen tutkimus, että pienirintaisuus ja veistoksellisuus vetoaa ylempiin sosiaaliluokkiin kun taas pyöreys ja suuririntaisuus alempiin: Tuli tarpeeseen,asia niin vaivannut mieltäni. Totta kai Isot tissit. Peinet on ihania Minä olen mies ja tykkään pienistä rinnoista ja on aivan mahtavaa katsella Olympialaisia kun siellä on niin paljon hoikkia ja pienirintaisia naisia.

Laita mies vaihtoon jos ei kelpaa pienirintainen meitä pienirintaisista naisista tykkääviä on pilvin pimein. Vaihtamalla moni asia paranee ja kaikki on loppujen lopuksi tyytyväisiä. Ihme meuhkaamista moisesta asiasta. Ostakaa pari silikoni-pussia, sitten vielä hyvä silikoni-pornosivu ja ei kun homma handuun!

Tytteli hyvä, jos tunnet itsesi seksikkääksi, niin olet seksikäs! Sinun oma tuntemuksesi imaisee myös kumppanisi. Isot tissit tietenkin ja pitkät sääret. Ei mitään neekkerin isoa pyllyä, vaan kotimainen sopiva. Pienet rinnat ovat ehdottomasti kauniimmat kuin isot "utareet". Näin on näreet Isot ovat kauniimmat kuin pienet, kunhan eivät roiku. Edelleen sanon, et voi luojan luomaa muuttaa muuta kuin keinotekoisesti. Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen? Eihän kukaan juurikaan halua muuttaa mitään muuta osaa itsestään erityisesti.

Kaikki tämä on median tekemään hössötystä ja ihannointia. Täysin olemattomat ovat vähän kiikunkaakun, mutta pienemmät ovat mukavammat kuin liian isot löllykät. Harvemmin olen törmännyt terhakoihin isoihin, mutta pienet ovat taas useimmiten varsin kivat paketit. Minulla on pienet rinnat mutta kalu on vastaavasti kookas. Vaatteet päällä isot, ilman vaatteita pienet. Ja kopeloimiseen ainakin omasta mielestäni käteen sopivat ettei tartte naapurin erkkiltä pyytää käsiparia avuksi.

Olen saanut naisystäväkseni kauniin ja kivan naisen, jolla on pienehköt rinnat. Minulle niiden koko on yhden tekevää.

Naisen kauneus ja viisaus on kuitenkin paljon muuta kuin pelkät rinnat. Pidän hänen rinnoistaan juuri sellaisina kuin hän on ne saanut. Pitäähän hän minustakin kaikkine "vikoineni".

Miksi ihmeessä naisten pitäisi muuttaa rintojaan tunteakseen itseänsä hyväksytyksi? Eihän miehetkään muuta itsestään mitään, nehän vaan ovat sellaisia kuin ovat Itse en ole koskaan ollut erityisemmin rintojen perään. Kokonaisuus ratkaisee, yleinen hoikkuus ja pitkät hiukset. Lyhyet hiukset ovat naisella pahimmat, samoin lihavuus. Tosin eniten kyllä viehättää sääret ja takapuoli, mutta kuten totesin, kokonaisuus on tärkein.

Tuo on ihan harhaluulo, että kaikki miehet ovat rintojen perään. Pitkätukkainen poikaystävä kiehtoo itse kutakin. Oman kokemukseni mukaan miehet tykkää molemmista, kunhan on rinnat. Kyllä se valitettavasti on enemmän niiden suurten suuntaan jos vain pelkkää hekumaa ajatellaan kaunistelematta, mutta koko paketti ratkaisee ehdottomasti. Rintojen koolla ei ole mitään väliä!

Vain sillä, että miten niitä kantaa ;- Vitsi, että pienetkin rinnat voi olla tyrmäävät!! Antakaa rintojen muotojen näkyä. Mutta lopulta aivan sama, isot tai pienet, kunhan omistaja on omiinsa tyytyväinen. Silloin on mieskin tyytyväinen. NE jotka turmelevat kehonsa sellaisilla tuotteilla joka ei kuulu ihmisen kehoon,saavat vapaasti turmella myös terveytensä, ja tällaisilta pitäisi terveydenhuollon palvelut poistaa kokonaan ,kun itse aiheuttavat itselleen ja keholleen riskialttiin ja tappavan olotilan.

En tuomitse pienirintaisia tai isorintaisia naisia lainkaan TE olette ihania ihmisiä sellaisenaan kuin olette ja miehet myös. Miettikää nyt mitä teette terveydellenne.

Iso rintaiset menevät maajusseille morsiammeiksi,saavat apulanta säkeistä rintsikat ja maajussit antavat henkselinsä että isorintaiset köyttävät rinsikansa kehoonsa kiinni. Mirkku, iso C Miksi helevetissä tämmönen, vuodelta aloitus nostetaan yläsivulle?

Eikö niitä olisi ollut tuoreempia kirjoituksia tarjolla? Ylläpidon törpöt taas asialla! Koti on siellä minne haukeni lasken!!!! Olen yli viisikymppinen mies. Minun elämäni paras nainen oli pienirintainen, vieläkin muistelen häntä usein, vaikka suhteestamme on jo 20 vuotta, seksi oli tosi hyvää ja kiihkeää. Isot rinnat on ehdottomasti parhaat kunhan kroppa on muuten hyvin pidetty.

Itse salilla paljon käyvänä ja treenattuna miehenä en näe laudoissa ja aivan olemattoman pienirintaisissa naisissa yhtään mitään seksikästä. Liki poikkeuksetta naiset joilla on pienet rinnat ei ole kyllä yhtään persettäkään.

Summasummarum, lauta nainen ei herätä mitään seksuaalista halukkuutta vaikka kasvot olisivat kuinka kauniit tahansa. Liian isoja ei ole. Vain liian pieniä ja sopivia.. Mulle on sama mitkä on rintojen koko mä ite tykkään et naisen nännit ovat ihanasti suuhun otettavissa eli sii pitäiskö sanoo ku nortin natsat. Huh, mitä tekstiä välillä saa lukea. Ihan kuin nainen olisi miehille pelkkä seksiobjekti.

Itselläni on sievät B kupin rinnat, joihin olen tyytyväinen. En missään nimessä ottaisi silareita vain miehiä miellyttääkseni. Minkään koolla EI ole mitää väliä, jos vaan rakkaus toimii. Ei liian isot,ne alkaa joalle viiskymppisenä roikkumaan! Rinnat on lapsia varten, se tärkeämpi on siellä noin 40 cm alempana. Jos syntyy isojen kanssa, sille ei voi mitään, ei voi pienentää. On kauheaa että haukutte isorintaisia! Roikkumiselle ei voi mitään aina. Miehet eivät pidä isoista, olen huomannut, pienet vaan kiinnostaa.

Ei tarkoita että on tyhmä, jos on kokoa. Säkkiin pukeutuminenkaan ei auta. Sen olen itse ainakin huomannut ; t. Joidenkin mielestä isot rinnat voivat olla seksikkäät, mutta eivät kauniit. Eihän ihmisen sukuelimetkään kovin kauniit ole, mutta silti ne kiihottavat. Eiköhän se sopusuhtaisuus olisi kauneinta. Kuitenkin ulkonäköön ja vartalon rakenteeseen emme voi paljoa vaikuttaa.

Pienetkin tisut on kivat kunhan pimppa on suloinen ja kiinteä,Se on parempi,kuin vain isot tissit. Itse tykkään pieni rintaisista naisista Ja rintojen koko ei minun mielestäni tee naista sexkyksi vaan kokonainen oma itsensä tosi pakkaus.

Mmmmmm, varmaan homojen mieleen ja tasa-arvo kunniaan. Isot ne täytyy olla. Jos joku mies teille arvon naisille joskus muuta väittää niin se tosiaankin valehtelee tai sit kyseisellä miehellä on fiksaatio rinnattomista, miesmäisistä naisista. Jos naiset haluaa olla haluttavia niin vaalikaa rintojanne. Hankkikaa vaikka ne implantit. Kuka haluu puristella rintoja jos niitä ei ole?

Siinä on sälli joka ei ilmeisesti ole koskaan päässyt muuten tissiin kuin äidillään, pöljä tissit ei ole suuniteltu puristelua varten vaan aivan muuta ajatellen. Rintoja hyväillään ja kosketellaan ei puristella SIKA. Sisäinen kauneus naisessa on kaiken a ja o, ei ne iso tissit. Ne isot hinkit kun tuppaa ajan myötä roikkumaan navan tasolla kuin täyteen lastattu koululaisreppu, ja ne jos mitkä onsitten helvatan rumat rutjakkeet.

Sitten yksi tosiasia isoista tisseistä, moniko on ajatellut terveydellisten haittojen kannalta asiaa. Kerron esimerkin systerini puolesta, joka sai onekseen avun ongelmaan erinomaisten helsinkiläisten kirurkien toimesta. Systeri elää onellisena ilma ylimääräisiä kipuja ja vaivoja ja on miehensä milestä uskoakseni edelleen erittäin jees eukko. Sopiva on paras Itse pidän juuri sopivista rinnoista isojen ja pienien välillä.

Normaali rinnat on paljon paremmat kuin isot silikonit!! Ei väliä kunhan ne on samankokoiset. Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi. Kyllä me miehet digataan vaan isoista. Kyllä naisella rinnat täytyy olla ja jos ei luonto ole suonut, niin ainahan voi käydä Tallinnassa laitattamassa tms.

Ei sitä kannata jäädä suremaan liiaksi aikaa. Mitenkäs se parantaa itsetuntoa, jos ei kerran hyväksy itseään? Eiköhän vika ole ennen psykologinen tai sosiaalinen, eikä rintavarustuksessa itsessään. Aika hauskaa on myös se, että monet miehet tykkäävät täällä yleistää miehiä. Nuo kaikki kulkevat käsikädessä ja eivät poissulje toisiaan.

Jos siis tarkastelemme itsetuntoa käsitteenä. Mutta rinnat ovat oltava kunnolliset. Naisella pitää olla kunnon rinnat eli kaiketi sitten ne "isot". Tosin kauneuskirurgilla yhtenään ravaaminen voi kertoa myös heikosta itsetunnosta, tai haluttomuudesta hoitaa ongelman juurta, eli heikkoa itsetuntoa. Henkisesti vahvemmat osaavat päästä eroon syvemmistä ongelmista pinnallisia keinoa karttaen, ja säästävät myös rahaa. Mun poikakaveri haluais et mulla olis isommat. Oon katellu hintoja ja ei semmonen leikkaus kyl paljoo maksa.

Onks kellää kokemusta asiasta? Mulla on laitettu isommiks ja nyt kelpaa näyttäytyä. Pari tonttua makso vaan ja ei mitään haittavaikutuksia. Paitsi tietty se että kaikki haluu niitä kaiken aikaa kopeloida: Silikoneja pitäisi vaihtaa ja ne tuntuvat pahalta pitkän päälle. Itsetunto hyväksi vaan ja pitkää harkintaa, mielijohteen takia ei kannata. Ne nuoret klopit pitää varmaan isoista joo, hetken seksimielessä.

Älkää menkö pilaamaan terveyttä niillä. Normaali ihminen ei tarvitse leikkausta rintoihin! Koripallon kokoiset silikonit, voi pojat, ne kääntää mun pään! Trollihan tää aloitus on, mutta sanotaan nyt kun ei muutakaan puuhaa ole: Silikonit on aivan hanurista, etovan epäluonnolliset.

Pienehköt ja terhakat ennemmin kuin isot, raskaat, roikkuvat tai muoviset silikonipallot. Miks jotkut miehet valitsevat naisen pelkkien rintojen perusteella?? Eikö se oo tärkeintä, et millainen luonne kyseisellä henkilöllä on, ja millaiset elämäntavat. Rinnat ja takapuoli on vaan kehonosia, kuten esimerkiksi jalat tai korva. Ei ihmistä voi arvioida ulkonäön takia. Katsos kun jos sillä kantturalla on kunnon bosat ja peppu niin sitten kestää kyllä kuulla sen marinoita. Ekaks siis tisut ja peppu ja sit vasta tää luonnepuoli.

Pieni vinkki, jos et huomaa kuin rinnoista, että kyseessä on nainen Joskus on ollut kiusallisia hetkiä kun on joutunut näyttelee kiinnostunutta jonku misukan pikku tisuista. Yritä siinä hieroa olemattomia ja pahinta on ollut kun mimmikin on huomannut tilanteessa että aika epänaisellistahan se pienrintaisuus on.

Kyllä isommat tissit on sitä naiseutta. Säkin väität että pidät hänen pienestä munastaan mutta silti ihailet jätti-kikuleista. Pienet, keskikokoiset ja suuret rinnat ovat kauniita. Hetero mies katselee ja koskettelee niitä mielellään.

Itse pidän sekä pienistä että isoista rinnoista. Eri kroppaan ne sopii erilailla, mutta eihän minkään pitäisi rinnoista olla kiinni. Tunnut määrittelevän itseäsi kovin paljon miesten mieltymysten mukaan. Tärkeintä on että sinä itse hyväksyt itsesi ja kehosi. Sinun kelpoisuuttasi ihmisenä ei määrää se minkä näköinen olet tai oletko joidenkin miesten mielestä "seksikäs". Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Jos koko ajan katsot itseäsi ulkopuolisen katseen kautta ja määrittelet itsesi sen mukaan mitä oletat näiden ulkonäöstäsi ajattelevan, kadotat itsesi.

Ja ajaudut tekemään asioita joita et haluaisi. Naisen ei tarvitse olla tietyn näköinen, eihän miestenkään tarvitse. Ja toinen asia mikä kannattaa muistaa on se että fiksu mies ei ole niin pakkomielteinen yhden ruumiinosan suhteen että kelpuuttaisi naisen vain jos tällä on aivan tietynlaiset rinnat.

Fiksulle miehelle nainen ei ole pelkät tissit ja fiksut miehet näkevät erilaisia rintoja viehättävinä, sekä isoja että pieniä, eivät vain yksiä tietynlaisia. Joillekin miehille rinnat ovat se erityisen viehättävä ja tärkeä ruumiinosa johon kiinnitetään huomiota, toisille taas ei. Oikeastaan millään juuri koolla näöllä riippuvuudella tai millään näillä ei oo merkitystä,koska kauneus on katsojan silmissä. Klisee, mutta kaikki käy! Eli omalla kohdallani se on oikeasti ihmisestä kiinni.

On ollut elämän aikana niin isompi kuin pienempi rintaista kumppaneita ja vielä siltä väliltäkin Ja pätee kaikkeen muihinkin vartalon piirteisiin ja ulottuvuuksiin Mielestäni ei tee isot rinnat naista kauniimmaksi. Yleensä hyväkuntoisilla naisilla on pienet rinnat. Itseäni ei viehätä naiset joilla on rinnat kuin lehmällä ikään ja luulevat vielä, että mitä enemmän sitä ihraa on sen parempi.

Mielestäni naisen kauneus muodostuu kokonaisuudesta, mukaan lukien hyvät käytöstavat, joista joillakin naisihmisillä on kovasti puutetta, niinkuin ehkä vastaavasti myös joillakin miehillä. Ei tää maailma toimi nii et meillä kaikilla olis isot hinkit Suomitoimitus taitaa nauraa kipeänä teille: Jos on asiaa niin soittakaa ! Sinne kuuluu nämä väittelyt eikä tänne. Ei sitten vanhempaa aloitusta löydetty Itse olen nainen ja rohkenen vastata miesten puolesta. Väittäisin että periaatteessa enemmistölle on sitä parempi mitä isommat, tiettyyn rajaan asti.

Kun alkaa olla ihan valtavat, niin että roikkuu kunnolla, ei se rintojen koko naisessa enää erityisesti kiihota. Nainen kyllä muuten voi ; Moni mies sanoo että pienet on just hyvät, ja niinhän ne onkin. Mutta isommat on vielä paremmat. Ylläri pylläri, ei se rintojen koko kuitenkaan ole sitten taas ykkösasia monelle, harvalla meistä on just kaikin puolin täydellinen unelmien kumppani.

Sehän olisi suorastaan tylsää. Ja joo-o, poikkeksiakin on, jonkun mielestä naisella ei saa oikeasti olla juuri ollenkaan rintoja ja toinen taas tykkää sellaisista ihan älyttömän valtavista navan alla roikkuvista. Nämä ovat kuitenkin äärimmäisiä poikkeuksia, joille on tullut jokin fiksaatio esim. Nainen on seksuaalinen luonnollisena ja isot rinnat on törkyää ja jos ne on tehty niin ne naisen saa näyttämättä epäkypsäksi olennoksi vaikka rinnat ovat kuten ovat kunhan ne ovat luonnolliset ne on ihanat mun mielestä.

Vaihtelu se virkistää; joskus isot joskus pienet: Ei pelkät rinnat vaan laihat pienirintaiset naiset ei oo yhtään kiihottavia, hieman pyöreet naiset on niitä seksikkäimpiä: Älkää naiset sitä murehtiko vaikka mies katselis isoja tai pieniä, netistä tai kalentereista, lopulta se kokonaisuus vaan ratkaisee.. Minulla 90G-kokoiset ja vientiä on riittänyt. Useimmat mieheni "rakastaneet" rintojani.

Tuolla köllii sängyssä nykyiseni tyytyväisenä, itse hän on niin timmi vartaloltaan että aah Mutta hänenkin mielestään rintani ovat ihanat. Miten ois kolmen kimppa? Aika pinnallisia ovat ihmiset???? Pienet rinnat hyvä perse sen olla pitää: Ainahan miehet kattoo isoja tissejä mutta ei välttämättä halua nitä omalle naiselle Mulla sama, tykkään pienistä.

Ei niinkään se koko vaan koostumus! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ei naisen tarvitse hankkia keinotekoisia silikonirintoja kuin siinä tapauksessa jos itse tahtoo syöpäleikkauksen jälkeen korjauttaa rintansa. Pornolehtien kuvien katselu ja oman naisen vertailu ei ole ollenkaan järjellistä koska se "luomu" on aina parhaan näköistä. Miehenä minä en kaipaa silikonitäytteisiä rintoja kuin tuossa edellämainitussa tapauksessa jos nainen itse on päätynyt tähän korjausratkaisuun.

Ihan naurattaa nämä jutut ollaan tyytyväisiä siihen mitä luoja meille on suonut esim. Koko on makuasia, pääasia, että daami kantaa rintavarustuksensa itse ja ylpeänä. No minua ei ole koskaan rinnat kiinostaneet en näe niissä mitään sexikästä muu ratkaisee, mutta jos valita pitäisi niin pienet isot mieluimmin ällöttää.

Pienet on minun mieleen vaikka sillä koolla ei ole väliä. Ei rinnat kerro mitä siellä korvien välissä on. Tietenkin, jos on kaksi täysin samanlaisen luontee omaavaa naista ja ainut ero olisi rinnat niin pienempi rintaisen valikoisin.

Nykyään kaikilla on D-kuppia isommat. Se on makuasia sanoi musti kun muniaan nuoli. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Tärkeintä ei ole se mitä miehes ajattelee vaan että sää oot sinut itses kanssa jos sää pidät itsees seksikkäänä; Niin ei siihen suuria rintoja tarvita kyllä pieni rintanenkin on seksikäs..

Kaikki vähän riippuu kuinka se kehonsa kantaa.. Kaikki naiset jolla on isot rinnat sanoo et niskat tulee kipeiks ja rinnat roikkuu ne ei pysy terhakkaina;. Minä en oo sanonut ja minulla on ne 90G-rinnat. Luomut ne parhaimpia on eli ei mitään silikoneja. Minä kiinnitän huomioni ennemminkin pitkiin ja paksuihin nänneihin.

Ja mitä pienemmät rinnat, sen upeammin nännit erottuu edukseen. Tällä suurempi merkitys kuin rintojen koolla Ei Shirley Mansonilla ole suuria rintoja, mutta sanokaa ettei tuo ole seksikästä: Puuteria kilokaupalla naamariin tommoselle rinnattomalle niin ihan ok: Mutta kun tommonen on sitten ilman vaatteita, karu totuus paljastuu. Itse miehenä en katso naisesta noita pintaseikkoja, ei ne lopulta ole rakkautta edes.

Ei noilla rinnoilla ole merkitystä toisesta aidosti välitettäessä. Oletko ajatellut naisena sitä, mitä jos sairastut tai loukkaannut niin, että rintasi menee "rikki", mihin silloin luotat? Siihen mieheen, joka rakastaa rintojasi vai sinua kokonaisuutena ja mahdollisine muutoksinesi, joita tulee vastaan enemmän tai vähemmän?

Jo rintasyöpä on koettelemus ja mitä arvostat silloin miehessä, sitä, kokeeko sinut sittenkin rakkautena ja on tukenasi ihan kaikessa vai miehiä, jotka etsivät sinusta muotojesi "rakkautta.

Silokonirinnat naisella kertoo riittämättömyydestä itselle ja huonosta itsetunnosta. Niiden takana on aina myös kaksinaismoraali, halu tulla hyväksytyksi jonain sellaisena, mitä aidosti ei ole.

Ja halu elää jalustalla, ihailun kohteena, joka ei lopulta kestä päivänvaloa. Puuttuu myös kyky katsoa peiliin ja kohdata oma identiteetti rehellisesti itselle. Itse on tullut seurailtua sinkkumiehenä naisten ja miesten käyttäytymistä ja yhteiskunnan pinnallisuuden kehitystä. Ei se onnellisuus tule ulkopuolelta, kyllä se sopusointu itsen kanssa sosiaaliseen kanssakäymiseen, eli kykyä rakastaa itseään sellaisena kuin on. Ei onnellisuuden perässä tarvitse juosta, se ei karkaa sisimmästä, mutta huomata se pitää.

Toivon sinun naisena miettivän "ihailun" kokemusta, mihin se riittää. Minulle naisessa kauneus on se, mitä se sisimmältään on, ei se "jalusta" itseään. No voi sentään, kunpa löytäisin jonkun kaltaisesi!

Kokemuksia isoista ja pienistä, isot vievät aina voiton Jep, eli ainakin tämä mies pitää vain isoista rinnoista! En minäkään haluaisi kovin pitkää miestä, mutta osaan kyllä arvostaa hyväkroppaisia pitkiä miehiä, kun niitä tulee vastaan. Nainen on ylipainoinen lössykkä, ei rintojen kokokaan saa naisesta viehättävää.

Näin ikäätyessäni olen huomannut tämän rinta ogelman naisilla kun on pienet. Täällä taas vaaditaan Naisilta sellaista luonnottomuutta että rinnat ei saa roikkua. D maan vetovoima nähkääs sen tekee jos kuppi on suurempi kun a. En kattele isoja rintoja. Silmät, kasvot ja muu kroppa ratkaisee enempi. Tulee tosin katottua joskus tollasii iso tissisiä tai muutenkin läskejä ihmisii jos näkee, mutta yök. Mikään ei ole epätoivoisempaa kuin jotkut muovi tissit.

Kauneus on katsojan silmissä. Itseäni viehättää pienet rinnat, sopusuhtaiset rinnat ja isot rinnat. Kaikki riippuu siitä, onko kantaja sinut niiden kanssa ja mikä on sopusointu kehon kanssa. Rintojen koolla ei sinänsä väliä. Pienet rinnat ovat siinäkin mielessä paremmat, että ne yleensä aiheuttavat vähemmän muita ongelmia.

Isot rinnat yleensä viehättävät finninaamaisia, liian nopeasta ejakulaatiosta kärsiviä, angstisia teinipoikia, joilla kivekset eivät ole vielä laskeutuneet. Jos et miehellesi kelpaa sellaisena kuin olet, niin ei muuta kuin uudestaan kalaan.

Ei kalat merestä lopu. Miehesi taitaa olla vielä niin nuori, että on hormoniensa vietävänä. Tissien tuijottelu kuuluu tiettyyn vaiheeseen ikää.

Me miehet kasvetaan aikuiseksi aika paljon myöhempään kuin te naiset. Siihen asti pitää olla kärsivällinen tai etsiä kypsempi tapaus! Hyvät kauniimman sukupuolen edustajat! Tämähän on täysin samaa spekulointia kuin se että onko miehen peniksen koolla väliä Mies jolla on pornokalenteri joutaisi mielestäni vaihtoon. Sehän vaan tarkoittaa että ihailee muita naisia Vapaa ja villiN Minulla on D-kupin rinnat, ehkä hiukan painonsa puolesta roikkuvat mutta kun tykkään itse rinnoistani niin eiköhän silloin ole kaikki just hyvin.

Kunhan sinä pidät itseäsi kauniina. Tissi ku tissi, nätit ne on ja eiköhän niistä pään saa pyörälle, oli ne pienet ja terhakat tai isot ja hyllyvät.

No johan on keskustelua aiheesta riitänyt! Itse oon 26 - v ja minulla a - cup rinnat. Itse olen näihin erittäin tyytyväinen. Vaatteet sopivat päälle erinomaisesti ja rinnat eivät ole tiellä missään tilanteessa, Hyvin harvoin käytän myös rintsikoita!

Miten te muut pienirintaiset? Käyttämättömyyttäni on usein ihmetelty Mies joka ymmärtää Kunhan nainen on älykäs, huumorintajuinen ja löytyy itseluottamusta. Itselläni on fetissi hoikkaan naisen vyötäröön, oikee ampiainen. Kunnon riippurintoja ei voita mikään. Saa roikkua mielellään vaikka tuossa navan korkeudella.

Tykkään kyllä monenlaisista rinnoista esim suuri nännisistä mutta riipparit on parasta. Minä pidän sopivasti isotissisistä naisista, jotka eivät ole liian läskejä. Melkein kaikki käy, muttei kuitenkaan mitkään playboy lehden megalollot.

Ja kantajastahan se on kiinni, miten istuvat. Jos nainen muuten miellyttää, ei muhkeilla rinnoilla juuri tee mitään. Kunnon perssepano selvittää onkelman jos toisenkin. Evoluutiopsykologisessa mielessä isot rinnat ovat tuoreustakuu. Ne alkavat iän myötä roikkua. Pienten rintojen perusteella on vaikeampi arvioida niiden kantajan ikää ja näinollen hedelmällisyyttä.

Itse pidän sporttisista, ei niin isorintaisista naisista. Tottakai isot lollot ovat paremmat kuin pikkuiset nisät.

On oltava isot rinnat jos meinaa olla naisellinen. Minä tykkään pienistä A-B. Silikonilla suurentelu on ihan mautonta. Pienet rinnat ovat paremmat ajan saatossa. Ne pysyvät kiinteämpina ja moni mies pääsee haaveilemaan "olevansa teinin kanssa". Siihen karvaton alapää ja fantasia on toteutettu. Isot rinnat kiinnittävät aina huomiota, sillä ne on kirjotiettu DNA: Mutta kun ikää tulee lisää, rintojen merkitys seksuaalisesti vähenee ja pienet ovatkin se vastaus jota olemme etsineet.

Yleensä nuoret katselevat aina isorintaisia. Kylhä ne isot on vaan ne paremmat. Ei kaiketi kukkaan halunne poikamaisen naisen kansa hääräil jos ei pakko. Tissukat täytyypi olla ja kunnolliset. Aidot rinnat on ehdottomasti parhaat! Ja jos kokoa on niin se on vain plussaa: Lisäksi se että nainen itse pitää niistä ja "tuo sen esiin" Kyllä näitä silikoninaisia täälä riittää: Mielestäni sopivat kokoiset on parhaat.

Rinnat on utareet jos on liian isot. Naiset meikkaa miesten takia väittäkööt muuta mutta noin se on ja semmonen käsite kuin "naisen orgasmi" on vaan myytti. Eli seksiä ne harrastaa vaan sen vuoksi että on kivaa tulla hyväksytyksi ts. Pikkurintaset naiset voi olla ok mutta jokaikinen mies haluaa edes kerran rakastella isorintaisen kanssa. Tämä kaikki on faktaa!! Kaikki, mikä ei mahdu suuhuni, on liikaa. Pienitissinen lady voi lukea lisää profiiilistani Minun kanssa ei itsetuntosi saa kolhuja, sen lupaan.

Minun seurassa isorintainen nainen saa olla Nainen, itseään häpeilemättä. Aikoja sitten eräs vanhempi mies kävi keskustelu kanssani naisten rinnoista. Hänen elämänviisaudessa kiteytyi hyvin seuraavaan ajatukseen. Mies ei ole koskaan tyytyväinen naisensa rintojen kokoon, vaan keskimääräisesti hän haluaan aina jotain muuta kuin mitä on sillä hetkellä tarjolla.

Eli onko rintojen koolla todellakaan mitään merkitystä? Varmaan näitä jotka luulee kaikkien tykkäävän samoista rintapareista ja siten muodostanut ajatuksen et pakko nyt vaan tyytyä siihen ekaan vastaantulevaan ja luulee ettei niitä voi riittää kaikille halukkaille ja yrittää nyt vaan keksiä jotain mokomia viisauksia!

Onko löysä vai kova parempi. Naiset ja miehet kirjoittakaa mielipiteenne. Naisia on kiva nöyryyttää puolkovalla: Isot kiinteät luomurinnat, tiukka päärynäperä ja kapea uuma on OK minun mielestä. Mukava niitä nänninnäpyköitä on silti lutkuttaa.. Homomainen lantio ja lattaperse ovat ne joita näissä nykyajan muotinukeissa eniten inhoan. Onneksi vaimollani on kiinteä ja muodokas takapuoli sekä leveä lantio, rintojen koolla ei ole mulle yhtikäs mitään merkitystä!

Ei tee isot tissit naisesta seksikkäämpää, tai riippuu katsojasta tietysti. Jos saisin tyttöystävän kuppikoon päättää, niin valitsisin b-kupin kiinteät tissit isoilla nännipihoilla. Eli siro on kaunista. Tytsylläni on a-kupin tissit, enkä valita! Kaikki käy, mutta kun mielipidettä kysyttiin. Tissit on kuitenkin vasta Nämä ovat makuasioita ja vain niistä voi riidellä ; Kehon sopusuhtaisuus ratkaisee miltä rinnat näyttävät.

Pienet rinnat näyttävät kauniilta hoikilla naisilla. Hieman pyöreämmillä naisilla suuret rinnat näyttävät kauniilta. Naisten onneksi rintojen koko on jonkin verran riippuvainen rasvaprosentista. Hoikilla naisilla on usein pienemmät rinnat ja silloin ne sopivat hyvin muuhun vartaloon. Hieman rehevimmillä naisilla on usein myös rintoja jolloin nekin sopivat hyvin kokonaisuuteen. Pienet rinnat saa näyttämään hyvältä treenaamalla hoikan vyötärön.

Mutta tärkeintä on muistaa että se ratkaisee mitä on korvien välissä, eikä se kuinka pyöreä peppu, hoikka vyötärö tai kuinka kauniit rinnat ovat.

Mun kokemuksen mukaan isot rinnat itsellä 75H, luomua on joillekin miehille kiihoke mutta ei niillä miestä saa seurustelusuhteeseen. Joillakin napsahtaa aivot off-asentoon kun rinnat on isot ja sitten saa sietää kaikenlaista ahdistelua, sanallista ja lääppimistä.

Se on hirveän loukkaavaa, eikä "ihanat tissit! Lähinnä ne näyttävät karkoittavan ne fiksummat tyypit, joista itse olisin kiinnostunut. Ne kenen kanssa olen seurustellut, ovat olleet enemmän viehättyneitä ahteristani: P En itsekään pidä rinnoistani, leikkaukseen pääsyä odottelen.

Isot saa huomion, luonnollisesti, jos vastaan kävelee norsu tai kirahvi ei voi olla huomaamatta ja tuijottamatta, mutta siinä mennään pieleen että isojen rintojen saama huomio ja katseet olisivat aina positiivista ihailevaa huomiota. Moni tuijottaja, minä myös, ajattelee mielssään, "voi mitkä lehmän utareet", ainakin joidenkin isojen rintojen kohdalla, mutta niiden omistaja, ja muutkin, kuvittelee että katselen ihaillen.

Makuja on monia, monet pitää pieneistä rinnoista, ainakin isoihin silareihin verrattuna. Naisia huijannut "Kreivi" Lindgrenkin sanoi että isot rinnat on vain tiellä.

Eikä sitä norsuakaan kaikki ihaillen katso vaan peloisaan jos se vastaan tömistelee. Rielusti ylipainoisiakin tuijotetaan, mutta se tulkitaan ja varmaankin useimmiten ihan oikein, ihan muuksi kuin ihailuksi. Jostain kumman syystä isojen rintojen tuojottaminen aina tulkitaan ihailuksi. Pienet vastustaa paremmin painovoimaa.

Mulle ei ole koskaan rintojen koko ollut oleellinen asia, kaikissa kokoluokissa on kauniita ja vähemmän kauniita. Miehet tykkä miehisistä rinnoista. Olen aina ihmetellyt mitä miehet näkevät lttarintaisessa naisessa. Itse en voisi ajatellakkaan pienirintaista naista,parisuhteessa ei sellaisen kanssa olisi mitään mehua.

Pikkutisuista pitävät on kaapissa olevia pedofiilejä. Isot ne olla pitää, kuten Jana Defillä. Laita vaan niinisot silikoonit kun iho vaan venyy. Niissä on kiva sitten pomppia. Kaikki ketkä mukamas tykkää pienistä rinnoista ovat joko a piilohomoja tai b piilo pedareita. Yleensä näistä poikamitoissa olevista tytöistä tykkäävät ovat myös sellaisia ketkä tykkäävät painaa sinne b-rappuun seuratkaas tilannettanne miestenne suhteen Naisella täytyy olla muodot kohdillaan.

Se on sitä naiseutta. Onkohan itsetunnossasi kaikki kohdallaan..? Pelkäätkö laimautuvasi homoksi jos naista panet kakkoseen? Pedofiilit ei katso tissejä. Ne ovat lapsista kiinnostuneita. Sun yleistäminen on perseestä. Jos vetäsit päässi ulos sieltä perseestä ja katsosit maailmaa vähä avoimemmin silmin. Saattasit huomata että on naisia jotka oikeasti tykkää ja nauttii kun niitä panee "kakkoseen" Jotku naiset jopa saavat orgasmin vain silloin kun niitä panee kakkoseen.

Oikeastaan aika sääli et tollasia homo foobikoita on vielä luvulla olemassa. Nyt hieman sotkit te vellit ja vanukkaat. En missään nimessä koe olevani mitenkään foobinen suhteessani homoseksuaaleihin. Saatika että olisin vihamielinen tms. Homoseksuaalit eivät ole meitä parempia tai huonompia. He vain ovat, siinä niinkuin mekin. Piilevää pedofiliaa on olemassa ja näkisin tässä yhdistävänä tekijänä sen, että jos ihminen palvoo kypsymätöntä, ei aikuista-naiskroppaa niin tällöin hänen mielialuettaan ovat lapsen vartalo tai sitten miehen.

Kummassakaan kun ei juuri niitä rintoja ole. Eli piilevää pedaria tai piilevää homoseksuaalisuutta. Simppa vaan hei taas Naiseuteen kuuluu ne muodot. Mallityttöjen kropista on tehty tahallaan poikamaisia juuri sen takia että muotimogulit ovat kaikki homomiehiä ja eivät juuri naisten muodoista piittaa. Tämä on tosi kuin vesi. Isot on kauniit,mutta vaativat seurakseen pullean massun, leveän perän ja runsaat reidet!

Mutta ei saa kyl olla liian isot sellaiset. Mutta kumitissiset naiset kierrän kaukaa, koska ne kaikki on bimboi: On kuule ihan sama millaiset rinnat on, ne on Luojamme luodut jokaiselle sellaiset kuin on. Miehille on sama millaisista rinnoista pitävät, elä vaan omillasi omaa elämääsi.

Elämässä on paljon suurempiakin murheita, kuin yhdet rinnat. Nuorena sitä kuvittelee kaikenlaista, ettei ole tarpeeksi kaunis, mutta kyllä niitä kavereita löytyy jokaiselle. Pitää tyytyä siihen mitä on, muuten elämä menee hukkaan. Bang me a Big Bang! Jos pidän naisesta itsestään ja koen hänet seksikkääksi niin sitten aika varmasti pidän kai hänen rinnoistaankin, mutta kenestäkään en ole koskaan rintojen takia kiinnostunut. Minua on sen takia oletettu näillä palstoilla homoksikin jokusen kerran mitä en kuollaksenikaan käsitä, kun kuitenkin tiedostan selvästi olevani hetero ja tuon sen kommenteissani esille , kun olen todennut että maitorauhaset itsessään ovat minulle aivan samantekevät.

Ei sillä oo väliä minkä kokoset ne tissit on kunhan ovat vain saman kokoset. Ei ole mitään merkitystä roikkuvatko. Tai ovatko silikonit vai luomut. Kunhan ne on todella isot, ne kiihottavat.

Mitään väliä kunhan eivät ole pahasti eriparia. Isoilla on taipumus roikkua joten kallistun ehkä hieman pienten ja kiinteiden puoleen, tietenkin sillä ehdolla että saan luvan, kallistua. Pienet tai isot, ei väliä D mieluiten luomut tai jos on silarit niin ei mitkää överit pilallle menneet pallot.. Pikkurintaisen kanssa duunatessa tulee tälläinen fiilis..! Konduktööri hyvä, sinä taidat olla sopiva omaan junaasi. Se ei ole pienirintaisten naisten vika.

Armahda meidät syyllisyydestä sinun homouteesi. Naiseuden ydin on sinulla etäisyyksien päässä. Haluat isorintaisen naisen vain siksi, että sellainen peittää sinun mielestäsi homoutesi. Koolla ei ole suurta merkitystä kun olen seurustellut pieni että suuri rintaisien naisien kanssa. Pienet rinnat on söpöjä ja suuret kiihottavia. Silikonit ei oikein ole minun juttu. Eräs juttu on jännä. Rinnat sai minut oppimaan japanin kieltä. Näin sporttisena ja hektisenä aikana luulisi että pienet rinnat sopivat aikakauteen.

Pienet rinnat sietävät paremmin kaikenlaista kuntoilua, kuten juoksua yms. Vaatemalleilla on myös usein pienet rinnat, joten kauniitkin ovat. Olen itse pienirintainen nainen ja nuorempana olisin halunnut isommat rinnat.

Hyvä kalu homoseksuaaliseen isot luomumeis

syyskuu Tai sit pitää vaa sormusta ettei mies lähesty koska ne on sikoja. Sori, jos harmittaa että me muut ei olla hyviä arvaamaan. Älä oleta että olen. Kyrpää mekkoon karvainen iso kyrpäinen mies kaipaa panoa pillu mikkeli domina sini raappana kuvahaku luomu nainen seksikäs siivooja nussiminen video glitoris homoseksuaalit maailman seksikkäin seksaamassa alaston tytöt harrastavat muna ilmainen isot naiset varkaudessa vapaat naiset pilluu seksii videot. Vanhempasi tuomitsevat homoseksuaalit jyrkästi - Sulla on nakkisormet . Sinulla on isot tissit - Asut isäsi luona .. Juot luomu kevytmaitoa . Kissa on mielestäsi paras lemmikki, koska sen kanssa voi makoilla sohvalla - Nimesi on . Kukaan nainen ei ole kehunut tissejäsi ja sinua häiritsisi, jos joku mies kehuisi tissejäsi.