Homo homoseksuaaliseen chatti iskuri tre

Vai onko se vain toispuoleista, eli miehille moniavioisuus pitäisi olla sallittua, naisille ei? Kuinka moni mies haluaisi elää haaremissa, siis jossa nainen on "sulttaani"? Laitappa ne naisasialiikkeeltä saamasi lukulasit naulaan ja lue viestini uudestaan. Näytätkö vielä missä kohtaa määrittelin moniavioisuuden vain miesten jutuksi? Missä kohden olen sanonut, että minulla on naisasialiikkeeltä saadut lukulasit?

Näytätkö vielä sen kohdan? Vastaa nyt kysymykseen, äläkä tee päätelmiä minun puolestani. Jeesus ei kieltänyt lihan syöntiä. Hah haaa Vaikuttaa siltä että eläimet ovat huonoja kasvattajia, kun tuottavat homoja jälkeläisiä. Tai että eläimet ovat jotenkin "mielenvikaisia" Ei ole muuta perustetta homoseksuaalisuuden kieltämiselle, kuin että hetero ihminen kokee asian jotenkin oudoksi.

Toisin sanoen valtaosa maailmanväestöstä kokee sen vastenmieliseksi! Eli tällä demokratialla emme sitä hyväksy.!!! No niin esiintyy ja esiintyy paljon muutakin, eikä kaikkea tule oikeuttaa vain sillä että "esiintyy luonnossakin". Mutta jutun pointti onkin siinä, että useimmat tätä aihetta vastaan olevat perustelevat kantansa luonnottomuus-kortilla. Parempi lähtökohta olisi se, että aiheuttaako vahinkoa muille tai itselle. Tietysti jotain juridisia mutkia löytyy, minua ei haittaa jos jotkut ovat yhteisymmärryksessä moniseurustelusuhteessa, mutta nykyään saadaan jo kahden henkilön erosta sellainen sotku aikaiseksi, että huhhuh.

Entäs sitten, kun on vaikkapa neljä? Sielä löytyy myös kaikkea muutakin kieltoa ja risiriitaa, sekä vanhasta että uudesta testamentista. Esimerkkinä, en ole nähnyt viimeaikoina ketään kivitettävän aviorikoksen tekemisestä? Kai se on sitäkin, että nämä vastaan olevat henkilöt eivät ole nähneet homoa kuin telkkarissa, ja kaikki tietävät mikä stereotyyppinen kuva siitä tulee.

Ajatteleva, että homo on vain jokin ulkopuolinen "uhka". Spekuloin vain, en tiedä mitä he ajattelevat enkä edes käsitä. En usko, että kirjoittajan tarkoitus oli varsinaisesti perustella homoseksuaalisuutta sillä että sitä tapahtuu myös luonnossa, vaan pikemminkin todistaa asia niille, jotka väittävät, ettei homoseksuaalisuus ole luonnollista ja että se on ainoastaan ihmisten keksimä juttu.

Ei koe valtaosa vastenmieliseksi, vain uskovaisista pieni osa louskuttaa leukojaan homoja vastaan, mutta heidän johtajansa kyllä homostelevat vapaasti, esim. Nokian herätyksen perustaja jne. Paavali toi homopelon kristinuskoon, Jeesus ei ottanut kantaa homouteen, koska Se että sitä esiintyy sekä ihmisillä että eläimillä ei sano että se olisi sallittua.

Jos Jumala olisi luonut homouden eihän se silloin olisi Jumalan mielestä tuomittavaa ja iljetys. Tämä on raamatun näkökanta asiaan ja meillä ihmisillä inhimillisinä olioina on moninaisia mielipiteitä asiaan luonnollisesti. Kerrotko, missä evankeliumin kohdissa se tuomitaan? Paavalin Roomalaiskirjeessä on muistaakseni tästä mainittu mutta ehkä nimimerkki 7 12 muistaisi muitakin ite en muista nyt enempää mutta kyllä niitä siellä on ja paljon mutta kohtia en muista.

Siitä on aikaa kun olen lukenut. Kirjoita Raamattu isolla R: Sinähän luet kuin piru Raamattua. Raamattu väittä maan olevan pannukakun, ja taivaan vahvuuden päällä on vesimassat. Raamattu opettaa tappamaan toisinajattelevia, Mooseksen laki on täynnä hirveyksiä, joita ei edes saa alle vuotiaille lukea nykyisin.

Sieltä sinä pengot elämänohjeita sen mukaan kuin neuroosisi antaa periksi. Eiköhän olisi parempi jos vaihtaisit Raamattusi Suomen lakikokoelmaan, sillä lailla sinustakin tulisi vähän parempi ihminen. Ei ole ihme jos kansa kirkosta karkaa, syy on noiden niin hurskaiden fariseusten. Joka ei ole minun puolellani, niin se on minua vastaan. Siinä sulle esimerkki Raamatun hienoista ajatuksista.

Kyllä Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden. Syntiinlankeemuksen kautta myös luomakunta huokaa. Jos uskonnot julistavat Raamatun sanomaa,niin sen perusteella he voivat näyttää homouden synniksi.

Ja missähän kohtaa Jeesus tuomitsee homouden, Paavali sen tuomitsi? Merkit viittaavat pahasti siihen, että Jeesus oli itse homo, joten voit olla aivan levollisin mielin homo. Misssä ja milloin on todistettu että koko Jeesusta on ollut olemassakaan?

Mutta niilläkin lajeilla se on poikkeavuus ja saman eläinkunnan muu yhteisö ei hyväksy niitä sairaita yksilöitä laumaansa. Onhan olemassa rabiesta ja hullunlehmän tautiakin, joten miksei eläinkunnastakin voisi löytyä sairaita yksilöitä. Vaan siellä luonto järjestää ne pois kuten ihmisilläkin oli miljoonia vuosia, kunnes tuli näitä sairaita kuoliaaksiymmärtäjiä jotka eivät välitä ihmiskunnan tulevaisuudesta kunhan vain se oma kaksinaamaisuus saadaan tuotua esille Uskokaa nyt vaan, ettei homous ole mitenkään millään mittarilla mitattuna luonnollista Täytyy olla sairas jos muuta luulee Toki mulle on ihan yksi lysti mitä sairaat yksilöt touhuavat omissa oloissaan, vaan pitääkö sitä vielä mainostaa??!!!!!

Se menee jo yli terveen ymmärryskyvyn. Millonkahan muutkin pedofiilit kuin vain homot aloittavat sen perimmäisen syyn esilletuonnin Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Se on ihan yhdentekevää mitä joku v sitten elänyt silloinen kansankiihottaja ja silmänkääntötemppujen tekijä on tuominnut,ja mitä jättänyt tuomitsematta. Ettekö voi keskittyä elämään tässä ja nyt, yrittäkää pudota sieltä "taivaastanne" ihan tavalliseen todelliseen elämään. Ihme satuolentoihin uskovia näkyy riittävän tässäkin maassa.

Niin ja tuo Wikipediahan on täysin luotettava lähde, siis kaikkia mitä siellä lukee on täysin totta ja kaikki mikä on Wikipedian tekstejä vastaan on täyttä valetta! Ja jos nyt aletaan raamatunoppeja seuraamaan ja katsomaan mikä siellä on iljetys ja mikä ns.

Vaikka säe olisikin kirkon dogmaa, kannattaa miettiä, onko se enää mitenkään relevantti nykymaailman kannalta. Yhteiskunnan edistyminen pudottaa pois pelistä yksi kerrallaan tällaisia ajasta jälkeen jääneitä elementtejä. Käsittääkseni peräreikä ei synnytä liukuainetta kiihottuessa. Minulla ei liukastu yhtään. Että tökitään sinne minne se on tarkotettu. Kärsitkö siis siitä, että sinulla ei anus kostu, vaikka kuinka kiihotat itseäsi homofobiaan ja heterona roikut homopalstoilla "neuvomassa" oikeaa tökkimistä, vaan se peba on pysyvästi tuollainen hiekkainen?

Raamatussa homoseksuaalisuus julistetaan pervessioksi ja käsketään kivittää homot. Tosin niin siellä sanotaan raiskauksen uhreistakin. Ei ehkä sovi luvun Suomeen tuo kirja. Jeesus puhui "avioliittoon kelpaamattomista" Ei varsinaisesti maininnut homoja nimeltä. Ota sitten tuostakin selvää.

Ooookei, minä en malttanu olla osallistumatta tähän keskusteluun. Raamatussa joku sanoi sitä, toinen tätä ja kolmas ei sanonut mitään. Kinastelu siitä, salliiko uskonto homouden vai ei jatkuu varmasti loputtomiin. Sinäänsä täytyy myöntää, että se on osittain ollut huvittavaa lukea, mut tietenkin siihen kyllästyy ajan mittaan. Minä olen itse uskovainen mies, mutta pidän miehistä.

Olen pohtinut pitkään tätä uskonto kysymystä, pahinta mitä voisi tapahtua olisi että joutuisin helvettiin, no sitten minä pidän siellä juhlat, jonne kaikki on tervetulleita. Sinne tosin taitaa tulla myös ne homojen vihaajatkin, meinaan et c'moon uskonto on rauhaa ja rakkautta varten. Se että ihmiset yleisesti työpaikoilla, netissä ja ties missä laukovat rasistisia juttujaan ja tuomitsevat muut, on minun mielestäni tekopyhää hurskastelua, joka on mielestäni myös syntiä.

Uskontoa käytetään niin paljon väärään ja valjastetaan aseeksi toisia ihmisiä kohtaan. Tämmöisellä käytöksellä me ei kyllä olla yhtään eläimiä parempia, ehkä jopa alhaisempiakin.

Nämä niin sanotut uskovaiset, jotka tuomitsevat toisia ja laittelevat nettiin paloja Raamatusta, tietenkin se pala mikä passaa parhaiten. Niin tässä olisi kuulkaa teille iha oma teksti Uskontunnustuksesta: Ja se jos joku mies rakastaa toista miestä, ei ole muiden ongelma tai niiltä mitenkään pois.

Vielä näin loppuun sanoisin, että lehdestä luin, että ameriikassa oli joku päättänyt päivänsä, koska oltiin kiusattu ja hän oli apua pyytänyt youtuben kautta. Haluan tällä muistuttaa, että henkinen väkivalta nimittelyineen ja sanoineen on rikollista ja jopa voisi sanoa että paljon enemmän syntisempää, kuin kahden miehen tai kahden naisen välinen rakkaus. Joten kattokaas vastaisuudesa mitä suustanne päästätte. Lisäksi Paavali opettaa että se on syntiä.

Itse katsoisin että kyseessä on ensinnäkin sairaus tai vamma, yleensä kai lapsuudessa syntynyt, jos suhde vanhempiin on esim. Tuo syntiasia on monimutkaisempi; mitä kaikkea siihen liittyi antiikin aikana. Syntiä yhtä kaikki, mutta ei homo ole sen syntisempi kuin hetero! Katso Vaahtorannan artikkeli http: Itseasiassa raamatussa ei missään kohtaan homoseksuaalista ihmistä tuomita, raamattu tuomitsee homoseksin mutta lähimmäisen rakkautta, välittämistä ja huolenpitoa se taas kannustaa oli se sitten kahden miehen, kahden naisen tai miehen ja naisen välistä.

Raamattu ja uskonto ylipäätänsä ovat erittäin huono argumentti homoseksuaalisuuden sairaudeksi määrittelemiseen. Pakottaminen pitämään vain tietyistä asioista on sairasta ja sille on nimityskin: Ristiretkiinkin lähtevät ritarit uskoivat pääsevänsä taivaaseen koska paavi sanoi "Jos valloitatte muslimi maat, pääsette taivaaseen" vaikka raamattu tuomitsee jyrkästi sodan, tappamisen ja vihan.

Raamatussa Jeesus puhuu ns "avioliittoon kelpaamattomista" Homoseksuaalisuudesta on pitkän aikaa esiintynyt erillaisia väärinkäsityksiä. Yksi niistä on se, että homous on kehityshäiriö, jonka on aikaansaanut esim lapsuusajan seksuaalinen hyväksikäyttö. En kiistä etteikö sellaistakin tapahtuisi, mutta tosiasiassa se on varsin harvinaista pojilla. Toki kyllä tuollaistakin yhä löytyy, jos kylliksi tarkkaan ja syvälle etsii; http: Yksi toinen virhekäsitys on, että vain homot levittävät aidsia, tämäkään ei tosiasiassa pidä paikkaansa.

Vainot ovat puhtaasti poliittisia. Niiden taustalla on halu etsiä joku helppo syntipukki jota syyttää yhteiskunnan ongelmista, esim aidsista. Oikeasti tällä ei ratkaista yhtään mitään yhteiskunnan ongelmista; http: Nykytiede lähtee tästä faktana. Kyse on loppupeleissä sekä itsensä että toisten hyväksymisestä.

Aihe on vaikea, ja sen hyväksymiseen menee tottakai pitkään. Se ei ole helppoa. Mutta lähtökohtaisesti tiede lähtee nykyään siitä, että ihmiset syntyvät tietynlaisiksi, ihan niinkuin Jeesus sanoi.

Tottakai homoseksuaali voi aina "eheytyä" mutta tuolloin hyvin pitkälle puhutaan aivopesusta. Ihmiset tappelevat tosiasiassa paljon muistakin asioista kuin vain seksuaalisesta suuntautumisesta. Kyllä sodan aihe AINA löytyy, jos sitä kylliksi pitkään etsii!

Ihmiskunnassa homoilu on sairaus tai poikkeavuus normaalissa ajatuksenjuoksussa. Eläinkunnassa ei ole homoilua tai homoseksuaalisuutta, tai että jokun uroseläin alkaisi olla kiinnostuneempi esim lauman kookkaimmasta uroksesta uhkeimman naaraan sijaan tms. Eläinkunnassa kyse on laumakäyttäytymisestä, urosten välisestä jatkuvasta arvoasteikkokisasta, alistamisesta jne. Ehkä Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden, mutta ei ihmistä, joka joutui poikkeavuutensa takia altavastaajan asemaan.

Siinä on vissi ero. Suosittelen kaikille hintteyden puolestapuhujille, että lopetatte noiden tekosyiden viljelyn, kuten "eläimissäkin on homoilua". Teette itsenne entistäkin ei-toivotummaksi. Myöntäkää sensijaan, että jotain on pielessä kun arskan perse kiinnostaa enemmän kuin lissun pillu.

Ehkä tässä loman jälkeen vois sitte vaikka vähä vinkkaa silmää;. Homot saa helposti turpaan eli en olisi homo. Olen ollut avoimesti homo useita kymmeniä vuosia, ja asunut niin maaseudulla kuin kaupungissa, eikä koskaan kukaan ole antanut "turpaan", ei edes ole huudeltu tms.

Ehkä jossain tietyissä piireissä niin voi käydä, mutta en tiedä millaisissa. Voi että kuinka helppoa olisikaan jos koko kaappitouhua ei olisi keksittykään. Siellä se olis vielä ollu helppoo, kun nyt ei ees oo mitään luokkia. Niin paljon enempi voisi pitää hauskaa, jos kaappihomous ei edelleenkin olis niinkuin 'rikos' jota ei oo vielä tunnustanu kellekään. Kadehdin niitä jotka on ulkona kaapista.

En kyl vieläkään oo tajunnu miksi se on mun mielestä muille muka niin eri asia jos MÄ olen homo kuin että joku toinen. Nii, ei se vaan oo helppoo alkaa tosta vaan näyttää ulospäin et oma sukupuoli kiinnostaa - varsinkaa koulussa, missä kuitenki vihollisia on helpompi saada ku ystäviä oon ite lukiossa.

Eri asia perheen sisällä: Kaveriporukalle en asiaa selittäny sen kummemmin ku että vein poikakaverin ekstemporena kavereita tapaamaan ja totesin et: D Sitte ku erottiin ni taas oman seksuaalisuuden näyttäminen vähenty, mut uskon että moni on koulussa jo päätelmänsä musta tehny. Kukaan ei vaan uskalla tulla päätään aukomaan, ku oon "sanavalmiin maineessa". Toinen syy, miksi mua "pelätään" on erinomanen koulumenestys: Lounais-Suomessakin tuota homottelua kuulee nuorten keskuudessa sivusta seuranneena ihan kiitettävän paljon.

Harva varmaan kaapissa itsaria tekee, mutta kiusattuna monikin, joten kannattaa miettiä missä avautuu. Noiden nuorena tehtyjen itsemurhien seurauksena homoseksuaalin elinajanodote on peräti 15v muuta väestöä alhaisempi.

Omista kavereista on 3 lähtenyt. Pahinta aikaa tuntuu olevan siinä parinkympin tienolla. Elämässä on niin paljon muutakin, että on järjetöntä tappaa itseään jos ei löydä heti sitä oikeaa tai vaikka kiusattaisiin.

Minuakin on kiusattu, mutta en ole suostunut koskaan näyttämään että kärsisin, vaikka välillä pahalta tuntunutkin. Ei toisten pidä antaa päättää omasta elämästään. Minulta myös muutama tuttu ja koulukaverikin tappanut itsensä ja pari tuttua homoa tappanut itsensä vanhemmiten.

Homotkin voi olla ilkeitä toisilleen ja itsekin ollut turhan välinpitämätön. Monta kertaa "yritti" tappaa itsensä, jokin aika sitten löytynyt, 2 vk maannut sängyssä kuolleena. En tiedä tarkemmin, enkä ollut moneen vuoteen tekemisissä, mutta surulliselta tuntuu. Ketjun aloittajaa kehottaisin odottelemaan, sillä seksuaaliidententtisi on vielä kehitysvaiheessa. Kenties ne tytöt kuitenkin on tarkoitettu sinun tulevan kypsän libidon tyydyttäjiksi.

Jos joku on homoseksuaali, se ei tarkoita sitä että tämä tekisi itsemurhan automaattisesti ilman kiusaamista tai muuta vastaavaa.

Nuoret homot tekevät itsemurhan koska he pelkäävät vanhempien, kavereiden, sukulaisten ja yhteiskunnan hylkäävän tai tappavan heidät tämän takia. Itsemurhan syynä voi olla masennus, työttömyys, itsesääli, syrjintä, kiusaaminen, pilkkaaminen, päihde ongelmat tai moni muu asia.

Syrjintä tappaa ihmisiä sitä vain ei huomaa ihan heti tai lainkaan, esimerkiksi Natsi saksassa monet tiesivät juutalaisten joutuvan keskitysleireille mutta juurikaan kukaan ei tiennyt systemaattisesta juutalaisten tappamisesta kuin vasta sodan viimeisinä vuosina.

Stalinin ja nykyisen Pohjois-Korean hallituksen kaikista hirveyksistä ei ole vielä nykypäivänäkään muuta kuin huhuihin perustuvaa tietoa, kaikki pysyneet salassa pelon ja syrjinnän takia sillä Pohjois-Koreassa tapetaan kuolemaantuomitun lisäksi tämän kaikki kolmatta sukupolvea olevat sukulaiset.

Syrjintä näyttää olevan vain pientä leikin laskua, mutta sen ikävät puolet näkee vasta kun se on väärässä asemassa olevan väärän henkilön käyttämää.

Mee nyt jo vittu roskiin pätemästä. Tää palsta on jo valmiiksi tarpeeks syöpänen. Koitan nyt olla tulematta lukemaan enää teiän paskoja juttuja: Anteeks mut pitäskö mun välittää mitä muut ajattelevat mielipiteistäni?

Siksi, etten halua lentää pois kotoa ennen kuin oon käynyt lukion ja saanut opiskelupaikan. Ja minkäs takia te lentäisitte ulos kotoanne? Jos teidän vanhemmat heittävät teidät ulos talosta ennen kuin olette kykeneviä huolehtimaan itsestänne sossutantat tulevat kukkahatut heiluen takomaan velvollisuuksista vanhemmillenne. Edes 18 vuotiaana ei voi muuttaa pois kotoa jos ei ole opiskelupaikkaa, työtä tai muuten varaa hankkia omaa asuntoa sekä toimimaan itsenäisesti.

Suomennettuna teidän vanhemmat voivat ja ovat itse asiassa velvollisia estämään teitä muuttamasta pois kotoa vaikka olisitte täysi-ikäisiä mikäli he kykenevät todistamaan ettette te kykene elämään itsenäisesti, eli pelko vanhempien heittävän teidät ulos on turha. Juu totta, 18 vuotiaana saat muuttaa vapaasti pois mikäli löydät asunnon, muussa tapauksessa vanhempiesi on maksettava asuntosi vuokra, ostettava sinulle asunto tai pidettävä sinut kotona kunnes täytät 22 vuotta jolloin sinut on oikeutettu asumistukeen ja tuettuun asumiseen.

Missäs laissa noin kerrotaan? Vanhempien taloudellinen vastuu loppuu kun lapsi 18v. Ei ole vanhemmilla mitään vastuuta enää 18v jälkeen. Sossu maksaa vuokrat eikä vanhemmat, jos ittellä ei fyrkkaa ole. Sossu maksaa opiskelijan tai työttömän työnhakijan asumiset yms. Jos henkilö on vaikeasti vammautunut tai muuten ei kykene toimimaan itsenäisesti tai hallitse itsenäistä elämää ovat vanhemmat velvollisia huolehtimaan lapsestaan 22 vuotiaaksi ast Heitteille ei saa jättää oli henkilö kuinka täysi-ikäinen tahansa.

Ei tarvitse olla kehari tai invaliidi yms. Vanhemmat voivat pitää lapsensa kotona vielä 22 vuotiaaksi asti mikäli heillä on siihen asialliset perustelut. Lapsi saattaa tällöin asua arkipäivinä opiskelija kämpässä tai valtion tukiasunnossa mutta kotiosoite on vanhempien luona ja lapsi joutuu käymään vanhempien luona säännöllisesti viikonloppuisin siksi sisäoppilaitoksissa ei henkilökunnan puuttumisen lisäksi saa jäädä viikonlopuiksi ilman hyvin perusteltua syytä koulun opiskelija asuntoihin asumaan.

Näitä perusteluita ovat mm: Vuokra-asuntoa ei vain ole yksinkertaisesti löytynyt Elatusvelvollisuus tarkoittaa elämisen kannalta pakollisten tarpeiden täyttämistä jotka siis ovat tasan ruoka ja asunto.

.

Tyypillistä heille on se, että heillä saattaa olla estoja joitain miehiä kohtaan, mutta toisaalta he miehinä viihtyvät myös enemmän kuitenkin kaveriporukoissa jotka koostuvat toisista miehistä, yleensä heteroista. Heidät voi erottaa esimerkiksi siten että he ihastuvat toisiin miehiin, ihastuksiensa lähellä heidän käytöksensä muuttuu varautuneeksi.

Myös se ,että nämä miehet pysyvät "sinkkuina" reilusti kaksikymppisiksi paljastaa, jos kyseessä on siis hyvännäköinen kaveri. Kuitenkaan tästäkään ei voi olla varma, sinkkuuden syynä voi olla ihan hyvin vaikkapa pienimunaisuuskin. Näillä homoilla esiintyy ehkä eniten masentuneisuutta ja ahdistusta koskien omaa seksuaalisuutta. Uskaltaisin väittää, että tämän tyypin homoja löytyy n. Tämän tyypin homot eivät pidä lainkaan naissukupuolta kiihottavana, mutta heille naisten seura ei ole mikään ongelma, joskin he eivät aina jaksa kuunnella naisten ihmissuhdeongelmista jne.

Sitten on vielä nämä biseksuaalit miehet. Heistä monet kuuluvat edelliseen ryhmään tunnuspiirteiltään, mutta heille on ominaista, että he kokevat estoja ja ihastuvat kumpaankin sukupuoleen.

Biseksuaaleissa on varmaan myös pieni vähemmistö jotka ovat kuin naisellisia kanahomoja, mutta he pitävät myös naisista. Biseksuaaleilla ei esiinny niin paljoa seksuaalisuuden aiheuttamaa ahdistusta, sillä he kykenevät pariutumaan yhtä hyvin myös naisen kanssa.

Monilla biseksuaaleilla seksuaalinen kiinnostus kohdistuu sekä miehiin että naisiin, mutta parisuhde tuntuu heistä luonnollisimmalta naisen kanssa, ja monasti miesyritykset päätyvät lopulta kaverisuhteiksi, ellei ne sisällä pelkkää seksiä.

Sitten on myös niitä biseksuaaleja joita miehet kiihottavat vain fantasiatasolla, mutta todellisuudessa he eivät juurikaan välitä miesten sellaisesta läheisyydestä. Olennainen osa bisseistä saattaa olla juurikin heitä. Itse en käytä partavettä enkä deodoranttia ollenkaan.

Homot ei voi sietää toosan hajua saatika nyt nuolla sitä intohimoisesti. Jos ei tykkää nuolla tai haistella tussua hyi helkkari niin on todennäköisesti homo. Kaikenlaiset yleistykset eivät koskaan sellaisenaan ole käytännössä totta, siis aivan sellaisenaan. Se, joka itse kokee ja tuntee olevansa homoseksuaalinen, on sitä omalla yksilöllisellä tavallaan. Olen nuori yläasteelainen poika joka laittaa hiuksia, peilaa, pidän tärkeänä ulkonäköäni ja puhun hiukan oudosti mutta en kuitenkaan niko saarinen aksentilla, joten olenko homo mitä pahoin pelkään.

Olen itse ollut homoseksuaali jo nuoresta alkaen ja voi sanoa, että sen kyllä tunnistaa. Katseet, eleet toisia miehiä kohtaan. Normaalisti mies ei tätä tee, mutta jos miehesi on oikeasti homo, huomaat sen kyllä.

Normaalisti se kiinnostus toisia miehiä kohtaan tulee teini-iässä. Yleensä ne miehet, jotka ovat vanhemmalla iällä jättäneet vaimonsa, eronneet,alkaneet 'uuden' elämän ovat nuorempien perään. Varsinkin yhdellä opettajalla oli aina kiinnostuksen pilke silmäkulmassa, kun lähestyi minua - en ollut hänestä koskaan kiinnostunut.

Miehesi saattaa myös alkaa käyttäytyä naisellisesti ' bottomimaisesti'. Itse kokeneena en halua pelotella, mutta ymmärrän huolesi. Teini-iästäni muistan harmilliset hetket esim. Toivon rohkeutta havainnoida ja kuulostella. Tää katse on kyl sellanen juttu, jota itekin komppaan. Miehillä on tapana tsekata mahdolliset partneriehdokkaat. Se on sellainen automaattinen jutska, joka tulee melkeinpä selkäytimestä ja vaikea vastustaa, oli kyseessä homo, bi tai hetero.

Jos ukossa on siis ainesta bisseksi, niin kyl sen siitä vilkuilusta näkee. Ja tosiaan, bissestähän tässä puhutaan, jos seksi kuitenkin vuoteessa miehen kanssa sujuu.

Bisset on aikas hyviä kameleotteja piiloutuun esmeks vaimoiltaan, koska monet edelleenkin kuvittelee, että se on joko tai, joko oot sellainen homomainen mies tai heterojässikkä.

Bisset eivät ole välttämättä kumpaakaan, vaan kruisailevat siellä missä sattuu ja itse asiassa pitävät noista stereotypioista, koska niiden taakse voi piiloutua. Joo, kyl noi miehet toisiaan kattelee ja kundit kans. Bisseissä on se inhokki, et ne ei tiiä oikeen mitä ne ois.

Vähä niinku ollako vai eikö olla. Toisaalta naisetki o aika inhoja vittuilee ja muuteki- kokemusta on. Kylhän sitä kundi kivaa kundii kattelee. Bisseä en kauheesti arvosta vaikken syytäkkään. Mut mul on kokemusta siitä et kyl ne touhuilee itekin ku silmä välttää.

Homoudestani oon ihan ylpee ku noi toiset sit menee kadulla ja vilkuilee vaan ja odottelee tilaisuuttaan. Mäkin meen mut eri mentaliteetilla. Tavattiin ravintolan baarin tupakkakopissa ja sitten siinä tuli juttuu yhen kundin kanssa ja se esitteli mulle itsensä xx ja hetero.

Mulla meni pasmat ihan sekaisin, kun kävin ajattelee, että luuleeko se mua homoksi? Vai mistä moinen esittely? Onko teille käynny samaa? Olikohan se oikeesti hetero? Vai mitä se haki asialla? Toi esittelytapa säästäis niin monta turhaa vetvomista ja ketjua tältäkin foorumilta. Jokaikinen hintti tuntuu ihastuneen joskus poikaan joka piiiiiitkän vetvomisen jälkeen osoittautuukin heteroksi. Jäätyi siinä vähän paikalleen hetkeksi kans - ja toinen lähti taakseen kattomatta sinne linja-autoasemalle päin.

Mitä tulee homon tunnistamiseen, niin mulla on niin huono näkö että automaattisesti pidän kaikkia homoina - niin naisia kuin miehiäkin. Ne kun on niin sukupuolettoman näköisiä muutenkin. Etusormen pitäisi olla selvästi lyhyempi kuin nimettömän, ei yhtä pitkä tai pitempi. Tämä kertoo sikiöaikaisen maskulinisaation asteen ja sillä on vastineensa aivojen maskulinisaatiossa, joka korreloi joidenkin mielestä selvästi seksuaaliseen suuntautuneisuuteen.

Jos etusormi on lyhyempi kuin nimetön, on mies todennäköisesti heteroseksuaali. Jos etusormi on samanpituinen tai pitempi kuin nimetön, on mies todennäköisesti homoseksuaali. Tosin minä olen homo, ja nimetön on pitempi.

En myöskään ole kuullut, että teoria pätisi naisten homoseksuaalisuuteen. Naisilla ja homoilla bottom on pitkä etusormi. Hetero miehillä pitkä nimetön. Jos pitkä etusormi ja masennusta tai muuta paniikkia,niin se merkitsee puuttuvaa testosteronia,ja mies on auttamattomasti homo.

Sentin verran pidempi nimetön on mulla kuin etusormi Miten tämä liittyi nyt tähän aiheeseen millään tavalla? Joitakin "sairauksia" kuten homoutta vaikea tunnistaa. Mutta jos mies on naismainen ja seuraa katseellaan ja kiinnostuksellaan muita miehiä on syytä varoa ettei joudu pukamat lujille.

Tiedän monia homoja ja kaikille yhteistä: Mitähän sä teet sillä tiedolla, kuinka miehen piuhat kulkee. Tietenkin se on jomalaton loukkaus sua kohtaan, jos ukko katselee vieraita miehiä. Nainen ja tammahevonen ovat ihan samanlaisia vihassaan eli ikuisia. Että kun sä saat tietää miehesi homouden, niin alat sitten vainoamaan miestäsi kostoksi, kunnes se päätyy hirteen. Joka tapauksessa miehesi on ilmeisesti sivistyneempi kuin sinä, tuskin ruotii sinun persoonaasi nettipalstoilla. Ehkä sillä on toinen nainen.

Vie miehesi aivokuvaukseen, josta selviää että jos hänellä on ERI kokoiset aivot, oikea puoli suurempi, niin hän on normaali heteromies. Jos hänellä on samankokoiset aivopuoliskot, niin hänellä on naismaiset aivot, jolloin on erittäin suuri riski että hän on homo. Tämänkö takia homot ovat taiteellisia osatessaan käyttää naistenkin vahvoja aluita aivoissaan.

Tossa ollu mitää järkee ku suomalaisella miehellä oo aivoja ollenkaa perkele. Homo pyyhkii perseensä,heteromies ei. Siis vessassa ison hädän yllättäessä. Ei juuri mistään, hiusten väri, korut, vaatteet jne. Homot ovat erilaisia persoonia aivan siinä missä muutkin. Kaikkien ihmisten luonne ja ulkonäkö ei määrity heidän seksuaalisen suuntautumisensa mukaan, vaikka todella monelle on ilmeisesti pinttynyt homoista tietynlainen mielikuva median takia.

Ei homoja tunnisteta kaulahuivin, lantion heilutuksen tai tietynlaisen puhetyylin perusteella, niinkun ei heteroitakaan. On siis mahdotonta tehdä ohikulkijasta tai jopa sinulle läheisestä henkilöstä täydellinen diagnoosi, sillä ainoa joka voi täysin sataprosenttisesti oman homoutensa tietää on henkilö itse. Ja tietenkin ihmiset joille hän on sen itse rehellisesti kertonut.

Ihmisten on oltava ylpeitä siitä mitä ovat, ja toisten on se hyväksyttävä, piste. Harrastaa extreme-lajeja ja tai karatea. Nää ei liiku yleensä naisten seurassa. Femmet tunnistaa siitä, että niillä varsinkin o naisseuraa ja karttavat kaikkea ryhmässä urheilua. Naisten seurassa liikkuminen ei kerro onko homo vaiko hetero, ellei nyt ihan jatkuvasti jatkuen Homot voi harrastaa mitä tahansa, liikkua missä tahansa kenenkä kanssa tahansa milloin tahansa minkä näköisinä tahansa tehden vaikka mitä tahansa.

Yleensä ne on homoja, ketkä tuntuu olevan. Eli homoja on ne, jotka tuntuu olevan. Kerroinpahan stereotypian jonka mukaan jotkut toimii.

Että JOS olis homo, niin mitä harrastais Homot karttaa yleensä ryhmäurheilua jostain syystä, esim. No jos vertaan painia ja karatea, niin paini on paljon haastavampi. Mutta kyllä homoille sopii balettikin, ja sitä paitsi monet miespuoliset heterot harrastaa varmasti balettia, että älä yhtään yritä Ei se harrastus ole mistään egosta ja seksuaalisesta suuntautumisesta kiinni. Ja kyllä homoja on paljon ryhmäurheilulajeissa. Ootko muuten kattonu leffaa "äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä"?

Katoin tänään, oli tosi hyvä leffa. Katoin myös elokuvan "the Hunter". Nämä jos menis jakeluun kaikille niin joiltakin epäselvyyksiltä maailmassa vältyttäis. Kyllä se on gay. Homon tunnistaminen ei taida olla ihan helppo juttu. Ite mietin joskus tätä asiaa, mut toisaalta mitä välii sillä on vaikka joku näyttäs homolta? Ihmiset tykkää luokitella maailman ilmiöitä esim. Itelläni opiskelukavereista suurin osa on naisia, on joukossa miehiäkin, mutta kukaan ei oo tullu kyselee homoudestani tai korostanu heteronormatiivisuutta.

Luulisin kuitenkin, että jotkut ihmsiet osaa tunnistaa homon, Musta se voi näkyä päällepäin, koska oon poikamainen ja mulla on kyllä kauniit kasvot, ääni ja puhetapa on ehkä vähän naisellinen ja en esim. Ihan kaapissa olen ja ikää kohta 23 vuotta, kuka osais arvata juuri musta etten ihan heteroksi luekaan itseäni ;- Toinen homo kyllä tunnistaa, siitä on kokemuksia.

Monet homot istuu jalat ristissä kuten akat. Ihan yksinkertaisesti mies on seksin aikana kalsea, ettei vaikuta olevan mukana, luulen näin omistakin seurustelukavereista, ja miesporukassa he myös viihtyivät ja olivat ihastuneita enemmän miehiin, naisten kauneus ei sytyttänyt. Piilohomo kohtelee naistaan kylmästi ja haukkuu homoja.

Jos on MIES niin panee naista tai miestä siis naismiestä.. Meillä oli suhde, jonka alussa, ollessaan erittäin innostunut minusta, mies kiehnäsi sylissäni ja vieressäni jotenkin omituisesti ja sanoi mm.

Seksi oli loistavaa, ei mitään kummoisia esileikkejä tms. Puheissaan aina jotenkin halveksi homoja ja nimitteli itseään "äijäksi" ynnä muuta..

Suhde loppui aivan yhtääkkiä, hän vaan totesi että ei ole parisuhdetyyppi, joten good bye. Ihmettelin todella kovasti, hän kuitenkin piti yhteyttä minuun ja jotenkin kovasti haki hyväksyntääni tavalla, josta päättelin hänen olevan kiinnostunut miehistä kin , mutta kieltää ehdottomasti jos kysyy suoraan.

Valtavasti mieskavereita, halveksii naisia ja on peruselämässään lähes naisvihaaja. On todella surullista epäillä, miten ihminen valehtelee itselleen vuodesta toiseen, ja tuhoaa siinä sivussa muidenkin elämää ja elää veitsenterällä omien taipumustensa kanssa.

Mitä tällaiselle miehelle yleensä voi tehdä, viedä homobaariin? Mieshomo on nainen aivoistaan. Jos mies tekee sexia miehen kans. Jos ajatellaan aikaa 10v sit ja joku sieltä otettas vuoteeen ni varmaan luulis jokatoista jätkää homoks, etenkin nuorista miehistä! Näkee miehillä pillifarkkuja ja tukka on hyvin ja muutenki koko paketti hyvännäkönen: Mut ei sitä voi tietää, jokainen on mitä on Meitä on tällä planeetalla 7.

D mut tulee se tunne, tai vaisto. Ystävysty homon kanssa jolla on harjaantunut tutka ja vietätte aikaa "homoja bongaten": Ei homoa voi olla tunnistamatta. Kyllä ne niin hyvin erottuvat joukosta. Ranneliike on löysä ja vetelä. Kätellessä ei purista kunnolla, vaan ranne ikäänkuin roikkuu löysästi. Hei nainen koitappa saada miehesi lyömään vaikka kättä päälle jossain asiassa, ja jos ranneliike on naismaisen lötkö, niin miehesi on homo.

Lesbon tunnistaa taas miesmäisen kovasta ja äijämaisestä tervehdystylistä, ja sanoista.. Myös naisen erityinen kinnostus korjata teknisiä asiota, kuten autoa, traktoria, bussia ym on selvä signaali lesboudesta.

Ei muusta tunnista satavarmasti kuin siitä, että Homo ottaa perseeseen. Hetero voi panna Homoa. Ei homoseksuaalisuutta päältä päin näe koska homoseksuaalisuus on seksuaalisuus siinä missä heteroseksuaalisuuskin. Olet vain kasvanut ympäristössä joka on niin täynnä heteroseksuaalisuutta, että huomioit heti kaiken mistä miehesi poikkeaa "tavallisesta hetero miehestä".

Miehesi voi olla naisellinen ja muutenkin vaikuttaa vaikka kuinka homolta, mutta jos hän vain ei tunne samanlaista vetovoimaa miehiä kohtaan kuin naisia hän on hetero vaikka harrastaisi baletti tanssia ja pukeutuisi Margaret Thatcheriksi ja fanittaisi Madonnaa kunnolla jne.

Seksuaalisuudella, sukupuoli-identiteetillä, harrastuksilla, käyttäytymisellä ja luonteella ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä, ne tekevät yhdessä ihmisestä yksilön sekä oman luonteen ja persoonan, mutta voivat olla hyvinkin paljon ristiriidassa sen suhteen, miten ihmiset ajattelevat asioista. Esimerkiksi onhan Aku Hirviniemi ihan hetero kundi vaikkakin pukeutuu naiseksi enkä usko, että Aku varsinaisesti edes suostuisi moiseen ellei itsekkin pidä naisena esiintymisestä.

Ainoastaan sun oma miehesi voi tietää tai tietää jo onko homo vai ei, et sinä sitä selville saa ellet kysy tai ihan juttele. Sitäpaitsi voihan miehesi ihan hyvin olla bi-seksuaali, kas kun ei ole pelkästään homoja ja heteroita, on vain ihmisiä jotka ovat erilaisia joista osaa tykkää pojista, osa tytöistä ja osa molemmista, tämä on sitä elämän monipuolisuutta ja rikkautta.

Ei miehesi ole homo, voi olla bisse, jos on sitäkään. Homoilla ei ole naisia. Homoilla voi olla naisia, johan historia sen todistaa, kun on kulissiavioliittoja ollut.

Ei ne homoja ole olleet, bissejä ne on joilla on kulissiavioliitto. Kas kun ovat eri mieltä kanssas: Eli sinä sinun useilla eri nickeillä? Kumpi oot niistä suomi Totta helvetissä ne ovat kaikkien kanssa eri mieltä aina, vai oletko huomannut et kumpikin olisi ollut edes yhden keskustelun ajan samaa mieltä "toisen" kanssa? Eihän sinunkaan trollaukset ole koskaan ollet trolliesi kanssa samaa mieltä ei missään: Jaahas täällä taas on täysi draama päällä, kuten aina.

Mennäänpä takaisin vaikka luvulle, jolloin homous oli laitonta. Homoilla on ollut vaihtoehtona joko elää yksin tai elää kulissiavioliitossa. Ja sama on pätenyt pitkään tuonkin vuosikymmenen jälkeen. Jos kyseessä olisi biseksuaali, avioliittoa ei voisi pitää kulissiavioliittona samalla tapaa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Siellä se olis vielä ollu helppoo, kun nyt ei ees oo mitään luokkia. Niin paljon enempi voisi pitää hauskaa, jos kaappihomous ei edelleenkin olis niinkuin 'rikos' jota ei oo vielä tunnustanu kellekään.

Kadehdin niitä jotka on ulkona kaapista. En kyl vieläkään oo tajunnu miksi se on mun mielestä muille muka niin eri asia jos MÄ olen homo kuin että joku toinen. Nii, ei se vaan oo helppoo alkaa tosta vaan näyttää ulospäin et oma sukupuoli kiinnostaa - varsinkaa koulussa, missä kuitenki vihollisia on helpompi saada ku ystäviä oon ite lukiossa. Eri asia perheen sisällä: Kaveriporukalle en asiaa selittäny sen kummemmin ku että vein poikakaverin ekstemporena kavereita tapaamaan ja totesin et: D Sitte ku erottiin ni taas oman seksuaalisuuden näyttäminen vähenty, mut uskon että moni on koulussa jo päätelmänsä musta tehny.

Kukaan ei vaan uskalla tulla päätään aukomaan, ku oon "sanavalmiin maineessa". Toinen syy, miksi mua "pelätään" on erinomanen koulumenestys: Lounais-Suomessakin tuota homottelua kuulee nuorten keskuudessa sivusta seuranneena ihan kiitettävän paljon.

Harva varmaan kaapissa itsaria tekee, mutta kiusattuna monikin, joten kannattaa miettiä missä avautuu. Noiden nuorena tehtyjen itsemurhien seurauksena homoseksuaalin elinajanodote on peräti 15v muuta väestöä alhaisempi. Omista kavereista on 3 lähtenyt. Pahinta aikaa tuntuu olevan siinä parinkympin tienolla. Elämässä on niin paljon muutakin, että on järjetöntä tappaa itseään jos ei löydä heti sitä oikeaa tai vaikka kiusattaisiin.

Minuakin on kiusattu, mutta en ole suostunut koskaan näyttämään että kärsisin, vaikka välillä pahalta tuntunutkin. Ei toisten pidä antaa päättää omasta elämästään. Minulta myös muutama tuttu ja koulukaverikin tappanut itsensä ja pari tuttua homoa tappanut itsensä vanhemmiten. Homotkin voi olla ilkeitä toisilleen ja itsekin ollut turhan välinpitämätön. Monta kertaa "yritti" tappaa itsensä, jokin aika sitten löytynyt, 2 vk maannut sängyssä kuolleena. En tiedä tarkemmin, enkä ollut moneen vuoteen tekemisissä, mutta surulliselta tuntuu.

Ketjun aloittajaa kehottaisin odottelemaan, sillä seksuaaliidententtisi on vielä kehitysvaiheessa. Kenties ne tytöt kuitenkin on tarkoitettu sinun tulevan kypsän libidon tyydyttäjiksi. Jos joku on homoseksuaali, se ei tarkoita sitä että tämä tekisi itsemurhan automaattisesti ilman kiusaamista tai muuta vastaavaa. Nuoret homot tekevät itsemurhan koska he pelkäävät vanhempien, kavereiden, sukulaisten ja yhteiskunnan hylkäävän tai tappavan heidät tämän takia.

Itsemurhan syynä voi olla masennus, työttömyys, itsesääli, syrjintä, kiusaaminen, pilkkaaminen, päihde ongelmat tai moni muu asia. Syrjintä tappaa ihmisiä sitä vain ei huomaa ihan heti tai lainkaan, esimerkiksi Natsi saksassa monet tiesivät juutalaisten joutuvan keskitysleireille mutta juurikaan kukaan ei tiennyt systemaattisesta juutalaisten tappamisesta kuin vasta sodan viimeisinä vuosina.

Stalinin ja nykyisen Pohjois-Korean hallituksen kaikista hirveyksistä ei ole vielä nykypäivänäkään muuta kuin huhuihin perustuvaa tietoa, kaikki pysyneet salassa pelon ja syrjinnän takia sillä Pohjois-Koreassa tapetaan kuolemaantuomitun lisäksi tämän kaikki kolmatta sukupolvea olevat sukulaiset.

Syrjintä näyttää olevan vain pientä leikin laskua, mutta sen ikävät puolet näkee vasta kun se on väärässä asemassa olevan väärän henkilön käyttämää. Mee nyt jo vittu roskiin pätemästä. Tää palsta on jo valmiiksi tarpeeks syöpänen. Koitan nyt olla tulematta lukemaan enää teiän paskoja juttuja: Anteeks mut pitäskö mun välittää mitä muut ajattelevat mielipiteistäni?

Siksi, etten halua lentää pois kotoa ennen kuin oon käynyt lukion ja saanut opiskelupaikan. Ja minkäs takia te lentäisitte ulos kotoanne? Jos teidän vanhemmat heittävät teidät ulos talosta ennen kuin olette kykeneviä huolehtimaan itsestänne sossutantat tulevat kukkahatut heiluen takomaan velvollisuuksista vanhemmillenne.

Edes 18 vuotiaana ei voi muuttaa pois kotoa jos ei ole opiskelupaikkaa, työtä tai muuten varaa hankkia omaa asuntoa sekä toimimaan itsenäisesti. Suomennettuna teidän vanhemmat voivat ja ovat itse asiassa velvollisia estämään teitä muuttamasta pois kotoa vaikka olisitte täysi-ikäisiä mikäli he kykenevät todistamaan ettette te kykene elämään itsenäisesti, eli pelko vanhempien heittävän teidät ulos on turha.

Juu totta, 18 vuotiaana saat muuttaa vapaasti pois mikäli löydät asunnon, muussa tapauksessa vanhempiesi on maksettava asuntosi vuokra, ostettava sinulle asunto tai pidettävä sinut kotona kunnes täytät 22 vuotta jolloin sinut on oikeutettu asumistukeen ja tuettuun asumiseen.

Missäs laissa noin kerrotaan? Vanhempien taloudellinen vastuu loppuu kun lapsi 18v. Ei ole vanhemmilla mitään vastuuta enää 18v jälkeen.

Sossu maksaa vuokrat eikä vanhemmat, jos ittellä ei fyrkkaa ole. Sossu maksaa opiskelijan tai työttömän työnhakijan asumiset yms.

Jos henkilö on vaikeasti vammautunut tai muuten ei kykene toimimaan itsenäisesti tai hallitse itsenäistä elämää ovat vanhemmat velvollisia huolehtimaan lapsestaan 22 vuotiaaksi ast Heitteille ei saa jättää oli henkilö kuinka täysi-ikäinen tahansa. Ei tarvitse olla kehari tai invaliidi yms.

Vanhemmat voivat pitää lapsensa kotona vielä 22 vuotiaaksi asti mikäli heillä on siihen asialliset perustelut. Lapsi saattaa tällöin asua arkipäivinä opiskelija kämpässä tai valtion tukiasunnossa mutta kotiosoite on vanhempien luona ja lapsi joutuu käymään vanhempien luona säännöllisesti viikonloppuisin siksi sisäoppilaitoksissa ei henkilökunnan puuttumisen lisäksi saa jäädä viikonlopuiksi ilman hyvin perusteltua syytä koulun opiskelija asuntoihin asumaan.

Näitä perusteluita ovat mm: Vuokra-asuntoa ei vain ole yksinkertaisesti löytynyt Elatusvelvollisuus tarkoittaa elämisen kannalta pakollisten tarpeiden täyttämistä jotka siis ovat tasan ruoka ja asunto.

Sossu ei enää myönnä helposti mitään tukia ellet ole eläkkeellä, opiskelemassa tai ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi. Ei kukaan tee itsaria homotunteesta. Miks kaapissa olemisesta tehdään aina niin iso juttu? Se on vain suuntautuminen ei sen enempää.

Oon 14v poika ja iten oon homo mut en oo kerton viel kellee ja etin poikaystävää:

Casero porno hd nacho vidal ver videos porno de lisa ann porno gey gratis negras gordas maduras videos demaduras lenceria abuelas masturbandose nekane sweet porno de casa porno gratis videos x rubias maduras calientes peliculas porno de pies bailey jay videos transexual morenas videos porno gratis chicas espiadas tetonas peludas ancianas putas porno de maduritas solo porno playa sexo maduras pormo videos porno x videos teens gordas follando mujeres hermosas porno videos pormos videos porno con mujeres maduras gratis videos de solteras x peliculas porno trio tetas vasca follando julie cash maduras videos porno tetas negras putas alexis texas desnudos tias meando penes eyaculando mujeres muy putas video porno rubias videos sexo gratis actrices xxx gratis sexo duro travesti tetas follando a joven porno de lesbianas teniendo sexo gratis de casa calientes ver videos chicas folladoras mujeres haciendo pajas despedida de sexo en español en español tetonas ama de tias buenas desnudas ver porno bi videos porno sexso porno gratis desvirgacion anal alexis texas porno pajas a su madre videos maduras gratis tetonas porno gratis video videos porno eyaculacion femenina asiaticas lesbianas videos anal tube hd madura follando folladoras hombres follando en accion chicas fallando mujeres follando video porno negra actrices porno pelirrojas xxx mama pornosex coño caliente amateur porn tub porno animado asiaticas follando rubia española enana follando interracial latinas silvia rubi culonas videos morenas corridas xxx porno videos porno ama de porno bueno follar viejas gordas folladas lesbianas haciendo pajas mujeres eyaculando folladoras spanish porn free hd super tetonas follando coños muy grandes penes videos porno xl cam sexo duro nekane porno mujeresfollando tori black videos porno gordas follando duro sexo tube videos porno intercambio de hombres desnudos porno bdsm follar playa maduras hd videos maduras españolas maduras la playa poorno videos porno twink porn videos porno gratis porn videos maduras kamasutra porno española glory hole porn chicas lesbianas lesbianas pornstars ver videos porno japones paginas pornos travestis follando masajes video porno pollas calientes por culo porn 18 vids videos gratis peluda follando ribias 19 sexo coño putas tetona ver videos porno rubias culos xxx tetas porno 3d mature porn xx tetonas películas porno de gratis amater ancianas gordas desnudas videos porno lesbico maduras porno gratis porno gratia hentai gonzo porno lesbianas porno españoles xxx videosx hd porno gratis doble penetracion paris porn videos porno embarazadas lesbianas tetas maduritas.

con amor holly michaels porno gratis lesvianas xxx maduras videos porno porno de parejas follando en tanga masaje porno masturbacion rusa follando muy viejas chupando pollas enormes porno mandingo videos español videos porno masturbacion rusa follando videos de soltera porno video porno amateur videos de porno chino gratis abuela chupa coños eyaculando milf porn tub tube amateur ashton pierce follar porno travestis españoles xxx videos porn xxx franceska jaime negras videos gratis tetonas mujeres masturbandose sexo maduro porno.

con amigos videos porno videos porno hd xxx putas cachondas videos hombres porno samantha bentley negros vidios de maduras gratis porno lesbico gratis de gordas tetonas folladas torbe porno películas porno mujeres fallando joven videos gratis de dibujos adriana deluxe maduras tias buenas videos porno casting xxx porno pollas grandes naturales mom and son xxx follar con enanas xxx gratis españoles porno videos de chicas lesbianas viejas muy guarras amateur videos porno xxx gratis porno espanol cumloader porno retro buenorras desnudas videos de parejas maduras squirt xxx rubias hd las mejores vídeos de enanas porno en español videos de maduras cachondas maduras porno gratis porno video pirno porno travestis videos de viejos follando por no gratis mejores videos porno españoles xxx brutal lesbianas hd tetas jovenes videos x de porno interacial vídeos porno españa porno nuria sexo entre lesbianas en español triple penetracion vaginal videos follando como chupar un coño xxx se avecina xxx videos porno gei brooklyn lee maduras follando en ropa interior porno viejas muy putas viejas porno gratis alyssa branch videos potno porno.

Homo suomalaisten julkkisten alastonkuvia kyrvän kuvia

Homo homoseksuaaliseen chatti iskuri tre