Tädin homoseksuaaliseen isot meis suomi

Siten kansalle tarjotaan ehdokkaina ne edustajat jotka ovat puolueelle mieleisimmät. Netistä löytyy paljon materiaalia siitä, että todellisuudessa sukupuolten väliset palkkaerot johtuvat miesten pidemmistä työpäivistä.

Jos tekee vähemmän töitä saa tietenkin tuntipalkalla vähemmän palkkaa. Sitä paitsi todellisuudessa kaikki puolueet jotka nyt ovat vallassa ovat sosialistisia.

Sosialismi on oman filosofisen suuntautumiseni, libertarismin vastakohta. Sosialismi pyrkii poistamaan yksilönvapaudet kun taas libertarismi jonka ansiota nuo vapaudet alun perin ovat pyrkii takaamaan mahdollisimman suuret yksilönvapaudet ja yksilön suojan vasemmistolaista, kaikkivoipaa valtiota vastaan.

Suomalaiset feministit määrittelevät sen lopputuloksen tasa-arvoksi. Se tarkoittaa, että ei riitä kun nainen voi asettua tasa-arvoisena ehdolle mihin tahansa vaan hänen pitää myös saada tuo tavoiteltu asia. Itse puollan mahdollisuuksien tasa-arvoa, jossa kukin voi asettua ehdolle mutta tulos ei ole määritelty ennalta. Jos nyt vielä fasismin, tasa-arvoavioliiton ja pakottamisen teemasta: Valtion luonteeseen kuuluu mielivaltainen pakottaminen.

Tämän takia ihmisten tulee voida suojautua a riittävillä perusoikeuksilla ja b valtion vallan minimoimisella ja kurissa pitämisellä. Haluaisin itse täysin vapaan avioliiton Suomeen.

Siis kuka tahansa voisi mennä kenen tahansa kanssa naimisiin. Nykyavioliittoon, tasa-arvo tai muunlainen, liittyy kaikenlaista pakottamista.

Elatusmaksut, tietynlainen omaisuuden jako avioerossa yms. Nämä olisivat mukana myös vapaaehtoisessa avioliitossa, mutta vain jos osapuolet ovat niistä sopineet. Itse asiassa nykyinen avioliittomalli, tasa-arvo ja sitä edeltävä, ovat ennalta määrätyn muotin mukaisia.

Aina mukava keskustella demarin kanssa Umpimähkäiset fasismisyytökset täyttänevät kortin määritelmän. Määritelmä sinänsä on ironinen. Ajatellaanpa Jussi Halla-ahon taannoista kirjoitusta demaripresidentti Tarja Halosesta: On mielenkiintoista että demari jäkättää muille fasismista jos puolueen huippuhahmot noudattavat stalinistista politiikkaa. Se on ehkä paras olemassaoleva elämäkerta Stalinista ja hänen lähimmistä työtovereistaan.

Joka tapauksessa, Rayfield sanoo kirjassaan suoraan, että Stalinin hallinto oli eräänlaista fasismia. Kuitenkin kuten Hank Asher, Seisintin perustaja sanoi, kun turhia yksityiskohtia kerää tarpeeksi ne alkavat saada merkitystä.

Kukin voi tietenkin lukea Puolueprimadonnan tai kenen tahansa muun demarin näkemyksistä näiden nettisivuilta yms mutta motiivit eivät niistä välttämättä selviä.

Tosin kansa teoriassa voisi äänestää nykyiset puolueet pois vallasta, mutta näin tuskin käy kovin pian. Näillä puolueilla on uskolliset tukijansa ja valtavat mainoskampanjat ehdokkaidensa puolesta. Demarin tästä pointista vielä: Puolueprimadonnan vaalirahailmoitus löytyy täältä Lopullinen versio: Näistä puolueyhdistysten antama tuki oli 4 ja puolueelta Siten lähes kuudesosa tuesta tuli sosialistisista lähteistä.

Alapuolelta käy ilmi, että sosialistiset yhdistykset tarjosivat poislukien puolueyhdistys 4 euroa. Yksityishenkilöt ja yritykset näillä viimeksimainituilla vain vähäinen merkitys eivät ole tiedossa, mutta epäilemättä sosialistisesti ajattelevia ihmisiä.

Näkisinkin uskonnon ja tasa-arvoideologian välillä paljon yhteyksiä" Itse asiassa pyrkimys "hyvinvointivaltioon" on sosialistinen ajatus, ei kristillinen. Sosialismi tietenkin ON uskonto. Siinä mielessä uskonnolla ja tasa-arvolla on todellakin paljon yhteistä. Otetaan esimerkkinä Kiinan edesmennyt puhemies Mao. Jung Chang sanoo puhemiehen elämäkerrassa, että Mao väitti että naiset pystyvät samaan fyysiseen suoriutumiseen kuin miehet.

Kuten Jung Chang seuraavaksi toteaa, tuo toteama osoitti että Mao ei ollut kovin realistinen, myös sen, että hän ei elätellyt paljoa helliä tunteita naisia kohtaan. Että tällaisia "sankareita" sosialisteilla. Mitä kristinuskoon tulee, niin se ei varsinaisesti edistä tasa-arvoa, ainakaan mitä klassiseen tulkintaan tulee.

Jumalahan loi naisen Raamatun mukaan miehestä ja tämän alkuperäinen tehtävä oli pitää miehelle seuraa. Toisaalta sosialistit muiden kulttien tavoin pyrkivät vaientamaan muut uskonnot. Sosialismi on materialistinen uskonto jossa ei ole paljoa tilaa henkisyydelle. Näin paljon sosialismi on rapauttanut luterilaista kirkkoakin. Sosialistisissa maissa, jos niissä on kirkkoja, ne toistavat sanomissaan virallista linjaa.

Tasis lakiesityksenä on aika häpeällinen siinä, että sen aikaansaamiseksi lasten oikeudet jätettiin tutkimatta. Onkos "Viisas Arkkipiispa" muuten tämä sama mies? Kritisoi hallitusta haittamaahanmuuton suitsimisesta.

Vielä tästä pläjäyksestä demarilta: Syököhän toi tyhmä vosu joulukinkkua? Eikos se ole jonkin sortin viherpiiperö? Voi olla niitä "vegaaneja" jotka syövät jauhelihaa joten miksei kinkkuakin. Pääosa poliitikoista, jotka ovat kasvissyöjiä, tulee Vasemmistoliitosta tai Virheistä. Nämä yleensä jättävät esim naudanlihan pois ja siten julistavat itsensä kasvissyöjiksi. Marin eräässä julkisessa lausumassaan kertoi nappaavansa joskus kiireessä ateriakseen pizzan ja kaupan pizzat sisältävät yleensä ainakin juustoa, joten hän tuskin on ainakaan vegaani.

Käytännössä kuka tahansa voi Suomessa kutsua itseään kasvissyöjäksi, joten tuollainen julistus Puolueprinsessalta saattaa olla lähinnä irtopisteiden keruuta viherhörhöiltä ituhipeiltä.

Mikähän mahtaa olla viestiketjun avaajan oma sukupuoli ja sukupuolinen suuntautuneisuus? Ainakin avauksesta saa sellaisen vaikutelman, että hänellä on valtava hinku Marinin kanssa yhteiseen makuupussiin. Mutta miksi sitä täytyy noin kauheasti selitellä?

Ihan miten haluat itsellesi uskotella, demari. Tosin en usko että Puolueprinsessa ikinä on kokeillut makuupussia. Siis niitä ei-feministisiä homoja, jotka eivät sovellu poliittisiksi keppihevosiksi puolueen marineille sun muille "ihmisoikeus"ihmisille. Todellisuudessa debunkkaus tarkoittaa faktojen esiin kaivamista tietystä ihmisestä tai asiasta ja julkituomista.

Eloisampi vaihtoehto se ainakin lienee, jos tuosta zombimaisesta tuijotuksesta voi ennustaa. Luin uudelleen läpi tuon mainitun Glorian artikkelin koskien demuqoiden Puoluepölvästiä ja siinä todellakaan ei näytä olevan yhtään SUORAA mainintaa tämän suusta tyyliä "Olen hetero". Mutta äidin tämä myöntää lesboksi mikä herättääkin kysymyksen, että miten kauaksi puusta omena putosi tyttären kohdalla.

Marina Sanna on ehkä innokkain demareista, jotka edistävät Tasista ja Glorian artikkeli on mielenkiintoinen kaikessa ilmeisessä toimittajan puolueellisuudessaankin mainitessaan, että hän noin muutaman ensimmäisen ikävuotensa jälkeen vieraantui isästään. Psykologien mukaan isä on tyttärelleen tie avarampaan maailmaan välittömän perheen ulkopuolella. Puolueprimadonna myöntää, että tunnesiteitä naispuoliseen "isiin" ei kuitenkaan syntynyt joten voimme spekuloida, että tämä kehitys vangitsi hänet jonkinlaiseen henkiseen norsunluutorniin immuunina sille, mitä ihmiset hänen ympärillään ajattelevat.

Aidon Avioliiton lyh "Aito" osalta marraskuussa paperiset kannatuslomakkeet toimitettiin tarkistettaviksi ja tarkistuksen tulos selvinnee helmikuun puoliväliin mennessä. Tuleeko Aito lopulta lyömään Tasiksen, jää vielä nähtäväksi, mutta alkaa olemaan selvää, että Aito vähintään nostaa esiin monia kiusallisia kysymyksiä, jotka Tasiksen kannattajat valheillaan mieluiten lakaisisivat maton alle: Järjestö harjoittaa kyseenalaista seksuaalivalistusta ruotsalaisissa kouluissa ja jos Tasis tulee voimaan, samanlainen päätön meno voi tulla arkipäiväksi Suomessakin: Homot haluavat adoptpoida lapsia, jotta voisivat nussia niitä ja imettää kyrpäänsä pienillä pojilla.

Suomen rikkaat eliittihomot käyvät joka vuosi Thaimassa rasikaamassa nuoria poikia. Siellä heillä oikein residenssit. Kirkon "kulttuurimiehiäkin" mukana tätä "lähetystyötä" tekemässä. Jääneet jo kiinni housut kintuissa, mutta kirkon ylin johto kieltänyt asioiden esiintuomisen ja näiden homoraiskaajien ja pedofiilien nimien paljastamisen. Kirkon johdolla on äärimmäisen raaka ja erittäin laajaksi paisunut syntien suma salattavanaan. Marin on pervolesbon kasvattama ja siten suosii vitunnuolijoiden lesboliittoja tajuamatta niiden yhteiskunnallisia seurauksia.

Marin siis hieman tyhmä. Nyt Suomen syntyvyys on tämän hulluksi paljastuneen homoliikkeen vuoksi romahtanut. Koko kansa on kuolemassa sukupuuttoon. Pride-porukka on syyllinen Suomen kurjuuteen ja tuhoon.. Pridesta puheenollen, tuohon kulkueeseen hän blogissaan kirjoitti osallistuneensa jonkinlaisena päätösriittinä harjottelulleen Israel-vihamielisessä Amnesty Internationalissa.

Moraalinen turmellus lienee liitettävissä joihinkin Pride-joukon hankkeisiin, kuten Tasikseen. Enemmän Suomen syntyvyyteen lienee vaikuttanut kurjistava demaripolitiikka.

Verot ovat nousseet ja yritykset ovat ahtaalla. Työpaikat ovat vähentyneet vaikka meillä oli demari viime kaudella työministerinäkin. On yleisesti tunnettu tosiseikka, että miehet pitävät elämässään tärkeimpänä asiana taloudellista toimeentuloa.

Siten kun demaripolitiikka Joka kahjon feminismin -Marinin forte- kautta tukee naisten työllisyyttä miesten työllisyyden kustannuksella ajaa miehiä työttömiksi, nämä joutuvat tulemaan itse toimeen eikä heillä ole aikaa, energiaa eikä paljoa mahdollisuuksiakaan ajatella lasten hankkimista.

Millään kansalla historiassa ei ole ollut pulmia syntyvyydessä, jos talous on ollut kunnossa. Suomenkin syntyvyysluvut kantaväestöllä korjautuisivat parhaiten kun kotitalouksien raha-asiat tulisivat kuntoon. Historiallisista hahmoista soisin hieman lisää huomiota Sullalle, oikeammin siis Lucius Cornelius Sulla Felix. Sulla oli käytännössä eräänlainen antiikin ajan varhaiskommari. Paras hänestä kirjoitettu elämänkerta lienee Lynda Telfordin "Sulla: Sulla siis salasi homoutensa, koska se ei varsinaisesti ollut muotia konservatiivisessa Roomassa.

Hän alkoi saada nimeä itselleen lyöttäydyttyään yhteen legendaarisen sotapäällikön, myöhemmin seitsenkertaisen konsulin, Gaius Mariuksen kanssa. Jos Sulla oli antiikin kommari-demari, Marius oli klassinen Viherkommareiden edustaja. Hän esimerkiksi pitäytyi viimeiseen asti saastaiseksi käyneessä vanhassa sagumissaan eräänlainen sadeviitta sotilaille , eli yksinkertaisesti mutta oli mielettömän rikas ja solmi uusavioliiton vanhempana. Hän erosi vaimostaan naidakseen Julius Caesareiden sukuun.

Vaimo oli myöhemmän Gaius Julius Caesarin täti. Kuitenkaan esim Caesarin elämäkerturi Adrian Goldsworthy ei mainitse Mutta ei kielläkään Julillan olemassaoloa. Joka tapauksessa Sulla oli aluksi hyvissä väleissä Mariuksen kanssa Perhesuhteiden takia tai muuten , mutta tilanne muuttui ja heistä tuli veriviholliset kun Sulla alkoi kaveerata Mariuksen poliittisten vihollisten, "Hyvien Miesten", kanssa. Kun senaatti arvioi uudelleen Sullan nimityksen taisteluun Pontoksen Mitridatesta vastaan ja nimittikin Mariuksen, Sulla marssi legioonineen Roomaan.

Teko jota pidettiin häväistyksenä. Sulla pakotti senaatin nimittämään itsensä uudelleen ja lähti sitten sotimaan. Hän ei kuitenkaan vienyt sotaa loppuun saakka, vaan teki nopeasti välirauhan Mitridateen kanssa palatakseen rankaisemaan poliittisia vihollisiaan Roomassa. Palattuaan ja lyötyään vihollisarmeijat, Sulla teloitutti lukuisia poliittisia vihollisiaan ja nimitytti itsensä diktaattoriksi. Sen jälkeen hän lähti aitoon kommarityyliin paikkaamaan valtion taloutta, joka kahden sisällissodan jälkeen oli lievästi sanoen retuperällä.

Hän laaditutti laajat ns postscriptio-listat, joihin merkittiin kansan vihollisten nimiä Vrt Stalinin puhdistukset. Näiden omaisuudesta osa meni ilmiantajien kukkaroon, mutta valtio otti osansa.

Yleensä varakkailla oli hyvä mahdollisuus listalle pääsyyn. Sotaretkellään Mitridatesta vastaan Sulla oli saanut jonkin karmean ihosairauden joka tärveli hänen ulkonäkönsä ja johti hänet ryyppäämään rankasti. Telford arvelee, että kyseessä saattoi olla kolmostyypin herpes. Sulla pysyi siis joka tapauksessa kaappihomona uransa loppuun ja veritöistään huolimatta hän kuoli kutakuinkin luonnollisen kuoleman, ironisesti ilm.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Mikä on Marinin seksuaalinen suuntautuneisuus? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Taulukossa 1 on esitetty kaikki 11 arvioitavaa asiaa, niitä vastaavan muuttujan nimi sekä lyhenne, jota käytetään jatkossa muuttujien ilmaisemiseksi. Taulukon 1 kaikkiin muuttujiin liittyy moraalisia näkökohtia. Kysymyksen sanamuodossa ei puhuta sanatarkasti siitä, hyväksyvätkö vastaajat asiat omalla kohdallaan. Yleinen sanamuoto on silti kategorinen, koska vastausvaihtoehtojen ääripäät kuvaavat täydellistä hyväksymistä tai kieltämistä.

Faktorianalyysi paljastaa muodostavatko kaikki 11 muuttujaa yhteisen faktorin, vai onko tuloksena useita faktoreita. Jos tuloksena on useita faktoreita, on mielenkiintoista nähdä, voidaanko näille faktoreille antaa mielekäs tulkinta. Kuvaavatko ne jäsentyneesti suhtautumisen eri ulottuvuuksia? Aina faktorianalyysin tuloksena ei löydy järkevästi tulkittavaa faktorirakennetta. Eksploratiivisessa faktorianalyysissa tehtäessä tutkijan tulee aluksi päättää analysoitavien faktorien määrä. Tällaisessa induktiivisesti etenevässä analyysissa faktorien määrää ei ole etukäteen rajattu, joten valinta täytyy tehdä jonkin muun kriteerin perusteella.

Yleensä tilasto-ohjelmistot laskevat faktorianalyysin aluksi aineistosta yhtä monta faktoria kuin analyysiin on valittu muuttujia. Kaikkien näin syntyvien ulottuvuuksien käyttö jatkoanalyysissa ei ole kuitenkaan järkevää, koska faktorianalyysin perusideana on tiivistää muuttujien sisältämä informaatio suppeahkoon määrään faktoreita.

Edellä mainittiin, että faktorin ominaisarvo kuvaa sitä, kuinka hyvin se pystyy selittämään havaittujen muuttujien hajontaa. Yleisesti käytetty nyrkkisääntö faktorien määrän valinnalle on, että jatkoanalyysiin otetaan vain sellaiset faktorit, joiden ominaisarvo on suurempi kuin yksi.

On kuitenkin hyvä muistaa, että tämä sääntö perustuu vain käytäntöön, eikä sille ole mitään vahvaa tilastotieteellistä perustetta. Tilasto-ohjelmistot sisältävät yleensä useita vaihtoehtoisia tapoja faktoreiden lukumäärän määrittelemiseksi. Seuraava vaihe faktorianalyysissa on niin sanottu faktoreiden rotaatio rotation. Rotaatiolla eli faktoriakselien kiertämisellä viitataan prosessiin, jonka tarkoituksena on tehdä faktorianalyysin tulosten tulkinta helpommaksi.

Rotaatio ei juurikaan muuta tuloksia sisällöllisesti, se tekee niistä vain helpommin tulkittavia. Rotaatiomenetelmät voidaan jakaa kahteen pääluokkaan. Suorakulmarotaatiomenetelmät orthogonal rotation tuottavat sellaisia faktoreita, jotka eivät korreloi keskenään ja vinokulmarotaatiomenetelmät oblique rotation puolestaan faktoreita, jotka voivat korreloida keskenään.

Tässä yhteydessä ei käsitellä näiden menetelmien yksityiskohtia. Yleisesti rotaation käyttämistä faktorianalyysin yhteydessä voidaan suositella, koska se lähes poikkeuksetta tekee faktorilatausten teoreettisen tulkinnan helpommaksi.

Palataan taulukon 1 esimerkkiin. Aineisto tuotti kaksi faktoria, joiden ominaisarvo oli suurempi kuin yksi. Taulukkoon 2 on kirjattu esimerkkifaktorianalyysin lopulliset tulokset suorakulmaisen rotaation jälkeen. Analyysi tuotti kahden faktorin mallin, jossa viisi ensimmäistä muuttujaa latautuu vahvimmin toisella faktorilla ja loput muuttujista ensimmäisellä faktorilla.

Taulukossa on tummennettu kaikki faktorilataukset, joiden arvo on vähintään 0,5. Entä kuinka suuri latauksen täytyy olla ollakseen merkittävä? Tähän ei ole yksikäsitteistä vastausta. Jotkut oppikirjat suosittelevat alarajaksi arvoa 0,3, toiset taas esimerkiksi 0,5. Faktorianalyysista ei ole paljoakaan hyötyä, jos sen tuottamille faktoreille ei pystytä antamaan mielekästä sisällöllistä tulkintaa. Tämän vuoksi tulkinta onkin keskeinen osa faktorianalyysia.

Taulukon 2 tulokset viittaavat siihen, että eri asioiden hyväksynnässä voidaan erottaa kaksi ulottuvuutta. Ensimmäisellä faktorilla latautuvat vahvasti sellaiset muuttujat, jotka kuvaavat vastaajien suhtautumista yhteiskunnallisiin ja uskonnollisväritteisiin arvokysymyksiin. Abortti, itsemurha, homoseksuaalisuus jne. Nämä kaikki asiat eutanasiaa lukuun ottamatta ovat nyky-Suomessa laillisia, mutta silti jotkut niistä ovat yhä kiistanalaisia.

Ensimmäistä faktoria kutsutaan 'vapaamielisyydeksi'. Toisella faktorilla latautuvat asiat ovat kaikki laittomia tekoja, vaikka useimmat niistä ovat ainakin rikoslain mukaan vain suhteellisen pieniä rikkomuksia ehkä lahjusten vastaanottoa lukuun ottamatta. Arkielämässä monet ihmiset eivät pidä tällaisia pikkuvilppejä kovinkaan vakavina rikkomuksina.

Toinen faktori siis kuvastaa suhtautumista pikkulaittomuuksia kohtaan. Yksinkertaisinta lienee kutsua sitä 'lainkuuliaisuus'-faktoriksi.

Faktorianalyysin tulosten tulkinnassa tulee muistaa, että faktorilatauksista ei voida tulkita mitään siitä, kuinka suuri osa vastaajista hyväksyy tai paheksuu kysymyksissä esitettyjä asioita. Jos tämä on mielenkiinnon kohteena, kannattaa analysoida esimerkiksi muuttujien keskiarvoja ja hajontoja. Faktorianalyysin tulokset kertovat ainoastaan sen, että vastaajat omassa mielessään jaottelevat kysymyksissä luetellut asiat kahden löydetyn ulottuvuuden faktorin mukaan. Tuloksia voidaan tarkastella tarkemmin myös tekniseltä kannalta.

Tämä tarkoittaa, että faktori pystyy selittämään neljänneksen kaikkien havaittujen muuttujien hajonnasta, mitä voidaan pitää kohtuullisen hyvänä tuloksena. Tätä voidaan pitää suhteellisen tyydyttävänä tuloksena. Muuttujien kommunaliteetit kertovat sen, kuinka hyvin faktorit selittävät yksittäisen muuttujan hajontaa.

Kommunaliteetti lasketaan korottamalla muuttujan faktorilataukset neliöön ja laskemalla ne yhteen. Taulukon 2 kaikki kommunaliteetit ovat arvoltaan 0,27 tai suurempia. Tämä tarkoittaa sitä, että analyysista ei tarvinne pudottaa mitään muuttujaa pois.

Mitään täsmällistä tilastollista kriteeriä kommunaliteetin arvon riittävälle tasolle ei ole. Muuttujien poistamisessa analyysista täytyy aina käyttää tapauskohtaista harkintaa. Edellä esitellyt faktorianalyysin tulosten tulkinnat voivat olla sinänsä riittäviä yksittäisen tutkimuksen tarpeisiin. Joskus on kuitenkin mielenkiintoista tietää, miten eri vastaajaryhmät sijoittuvat faktoreiden suhteen.

Tällaisessa analyysissa voidaan käyttää hyväksi faktoripisteitä factor scores , jotka kuvaavat jokaisen aineiston havainnon sijoittumista eri faktoreilla. Faktoripisteet saadaan laskemalla painotettu keskiarvo alkuperäisten muuttujien standardoiduista arvoista. Tällä menetelmällä saatujen uusien faktoripistemuuttujien keskiarvo on aina nolla. Toinen ja yksinkertaisempi vaihtoehto käyttää faktorianalyysin tuloksia hyväksi jatkoanalyysissa on muodostaa summamuuttujat niistä muuttujista, jotka latautuvat vahvasti kullakin faktorilla eli ns.

Tilasto-ohjelmistot laskevat tarvittaessa faktoripisteet automaattisesti. Faktoripisteitä voidaan käyttää jatkoanalyysissa joko selittävinä tai selitettävinä muuttujina. Faktoripisteiden käytön havainnollistamiseksi taulukossa 3 on esitetty muutaman vastaajaryhmän sijoittuminen edellisen faktorianalyysin kahdella faktorilla. Tuloksilla on tarkoitus vain konkretisoida esimerkinomaisesti faktoripisteiden käyttömahdollisuuksia.

Tarkempi analyysi edellyttäisi selittävien muuttujien huolellista seulontaa sekä havaittujen erojen tilastollisen merkitsevyyden analyysia esimerkiksi varianssianalyysin tai regressioanalyysin keinoin. Kannattaa myös huomata, että 'lainkuuliaisuus' -faktorilla pienet arvot kuvaavat sellaista vastaajaa, joka ei hyväksy laittomia toimia ja suuret arvot vastaajaa, joka on valmiimpi hyväksymään faktorilla latautuneita asioita.

Taulukosta 3 nähdään, että vastaajan iällä vaikuttaisi olevan suuri vaikutus siihen, kuinka he ajattelevat vapaamielisyys-faktorilla latautuvista kysymyksistä. Alle vuotiaat saavat molemmilla faktoreilla suuremmat keskiarvot kuin vuotiaat tai vanhemmat, mikä osoittaa, että he ovat suhteellisesti valmiimpia hyväksymään sekä arvofaktorilla latautuneet asiat että toisella faktorilla latautuneet laittomuudet.

Vastaajan sukupuolella ei ole suurtakaan vaikutusta vapaamielisen suhtautumisen yleisyyteen. Sen sijaan toisella faktorilla miesten faktoripisteiden keskiarvo on hiukan suurempi kuin naisten. Miehet ovat siis valmiimpia hyväksymään pikkuvilpin kuin naiset.

Myös koulutuksella näyttäisi olevat vaikutusta. Hyvin koulutetut vastaajat ovat vapaamielisempiä kuin vähän koulutusta saaneet. Lainkuuliaisuusfaktorilla keskiarvot ovat päinvastaisia, eli vähän koulutetut ovat vähemmän lainkuuliaisia pikkuvilppiasioissa. Konfirmatorisen faktorianalyysin lähtökohtana on, että tutkijalla on jo ennen analyysin suorittamista teoriaan perustuva oletus aineiston faktorirakenteesta.

Näin konfirmatorinen faktorianalyysi on teorialähtöinen analyysimenetelmä.

Sihteeri mitä miehelle homoseksuaaliseen 30v lahjaksi

Maduras con embarazadas videos por torbe vídeos porno gratis mujeres gratis follando chicos follando videos xxx nuria sexo con porn porno grati paris porn abuelas folladas videos porno español gratis videos x video gratis vidios pornos gratis maduras con maduras calientes cumlouder porno con peliculas gratis pormo gratis tias follando maduras gratis lesbianas putas follando videos gratis maduras peliculas porno como chupar un coño peludo es.

con porno gratis negras grandes videos de sexo porno en publico videos follando porno gratis de porno español videos de tetonas gordita follada video vídeos porno maduras spanish porn videos xx videos pornos españoles porno gold sexo xxx hd porn videos porno de sexo videos maduros pelis gratis videos maduros vidios eroticos rubiad19 videos de trios maduritas.

con putas porno madura chicas del sexo amateurs gratis sexo con mujeres haciendo pajas de madura se masturba videos sexo transexuales hombres desnudos videos gratis porn pilladas por el culo xxx videos actrices porno sexo lisa ann masajes lesbicos gratis hd español porno gratis maduras teen porn espanol gratis videos de porno gratis orgia gordas videos pornos gratis sex sexo anal videos porno gratis vidios porno alexis texas follando pajas gratis de dibujos porno espqñol universitarias follando chicas sexo hd videos xxx famosas jovenes videos porno de soltera videos porno latinos animacion porno amateur porn porno lesbianas porno xxx sexo amateurs tetona xxx folladas por torbe jenna jamenson videos porno squirt xxx videos de soltera ver videos transexuales doble penetracion paris hilton porn videos de penes grandes ver videos porno sensuales viejas folladoras se folla a su hija corrida anal primera vez porno porn videos gratis en la cocina porno trio xxx chicas corriendose follando coñitos calientes follar de viejas follando beso negro porno en alta definicion chicas tetonas xxx trans porn tube osos rihanna porn videos pornos sexo gratid gorda follando blancas hentai super mamada lesvianas gratis paginas porno español porno de maduras embarazada follando blancas cumlauder gratis videos porno xxx videos porno abuelas porno tube osos vidios porno árabe trans porn las mejores páginas porno profesoras videosde sexo con pene enorme porno tetona peliculas porno españoles panties porn videos pornod porno castellano hd gratis massage porn xx gratis videos sadomaso porno con jóvenes escenas porno gratis xxx chicos y gordas naturales chicas porn bien folladas chochos maduras calientes porno lesbiana videos viejas negras grandes follando free porno tran videos p el mejor porno de hombres desnudos videos porno gratus ver porno x en castellano xxx videos de putas cachondas xxx gratuitos follandose travestis negros vidios eroticos gratis de chicas espiadas mejores vídeos pornos gratis porno maduras sexo videos cuarentonas cachondas follando videos porno gratis maduras con maduras torbe porno bbw porno tuve las mas putas porno travesti pollon x-art gratis videos porno con jovenes sofia rose porno de maduras porno biejas follando madre hija sexo abuelas videos porno hd juegos porno animado asiaticas peliculas porno español best hd porn anal con videos chocho mojado videos porno amateur hombres pajas videos de gordas angy pink sexo transexual tube guarras viejas tetudas naturales actrices porno viejas peliculas porno gratis video porno de travestis lesvianas jovenes videos bdsm follar en castellano despedida sexo hd videos mejores tetas del sexo negro porno masturbaciones el culo chicas guaras peliculas xxx videos porno gratis sexo video porno lesbianas gratis peliculas porno porno trio amateur videos pornos sexo madura lesbiana madura follando videos viejas follan superpollas porno bisexual español video madura y tetonas porno lesbianas travesti ferrol playboy xxx brasileñas porno morenas maduras putitas jovenes nenas cachondas videos sexis desnudas xxx maduras porno español anastasia devine maduras vaginas abiertas madres porno lesbianas videos porno de tranxesuales voyeur maduras.

con maduras mamadas porno gratis videos masajes xxx en castellano xxx colegialas porno casting porno gratis vídeos porno red porn es.

Españolas videos anal gratis xxx sexo web cam vídeos porno travestis follando muy calientes videos x gratis actrices porno xxx porno alexis texas follando viejas viejos tias corriendose follando videos porno retro buenorras desnudas videos de gorditas alyssa branch videos lesbianas maduras bullporn porno videos de bdsm extremo corrida anal videos putas porno gratis porno de masturbacion femenina videos porno lesbico gratis videos porno madura pornogratis madura se la playa videos follando abuelas peludas vidios de viejos videos de actrices porno de camara oculta los mejores videos porno chicas sexy nekane porno español video descargar video porno gratis videos porno de maduras x peliculas porno hd follando viejas follan videos sexo gratis viejos videos x gratis videos xxgratis vidios lesvianas sexo culonas los mejores vídeos porno de tetas videos putas maduras.

con porno full hd pelos en español videos porno strapon videos porno retro gratis orgias lesbicas porno gratis videos de abuelas follar video gratis mujeres folladas porno gratis porno masajes xxx arabes videos de travestis videos porno espanol fotos gordas videos ver porno fetiche de sexo trio amateur interracial chicas guaras tias en español gratis películas porno actrices porno gratis videos porno para mujeres hermosas porno de españolas videos xxx conos peludos alexis texas porno amateur porn videos porn porno.

cumlouder videos porno tetas muy xorras videos masaje porn videos sexo hentai x videos porno tias buenas mamadas morenas enana follando de pies videos de porno en español videos porrno gratis fetichismo pies videos pornos españoles coños jovenes follando en castellano putas porno viejas gordas porn videos pornos españoles chicas para mujeres maduras haciendo el amor holly michaels actrices porno de casa calientes follar porno video de pies videos transexuales follando rubia tetona mujeres quiero ver peliculas maduras mamadas cachondas videos porno lesbianas sasha grey anal porn hentai bidios xxx videos manga gratis rubias culonas rubiad19 videos porno con medias videoa xxx videos porno mamadas gratis pornotube hd maduras videos mejores folladas xxx gordas angy pink sexo massage porno enfermeras follando como follan superpollas porno porno de putas gratis xxx abuelas follando xxx vintage bbw maduras.

Tädin homoseksuaaliseen isot meis suomi