Erootiset tarinat homoseksuaaliseen seksifantasia tarinat

Tässä vaiheessa nainen alkoi vähän panikoituakin; oltiin keskellä ei mitään verrattaen tuntemattoman vähemmän herrasmiehen kanssa, ja pieni teltta takasi sen, että hajurakoa ei juurikaan voinut jättää. Tämä, kuten myöhemmin käy ilmi, olisi tullut tarpeeseen. Lopulta nainen sai kuitenkin tehtyä selväksi, että tänä iltana ei heruisi, ja tuore potentiaalinen pariskunta kävi nukkumaan, kumpikin omaan makuupussiinsa.

Nainen huokaisi helpotuksesta; vaikka miehestä vielä pitikin örmykänneistä huolimatta, halusi ensimmäisen intiimikerran olevan tapahtuma, jonka molemmat muistaisivat jälkeenpäinkin.

Aamulla nainen heräsi omituiseen, pistävään tuoksuun. Mieskin heräili krapulaisena; ja kimposi paniikissa lähes saman tien, silti makuupussissa, pystyyn ja ulos teltasta. Veti niinsanotusti turvat heti teltan ulkopuolella. Mies nylpytti makuupussissaan läheiselle lammelle ja kierähti makuupusseineen kaikkineen aamuhyiseen veteen.

Oli sitten joutessaan riskisti sanottuna paskonut pussiinsa känniunien keskellä. Kuva Miramaxin sivuilta Trainspotting, Joskus todellisuus jäljittelee taidetta. Neljänsiä treffejä ei muuten tullut.

Kudos tarinan miehelle, joka niitä kuitenkin vielä kaikesta huolimatta kehtasi pyytää. Apua ei voi olla todellista: DDD kiitos aamun piristyksestä!

Parasta oli tässä kuitenkin ehkä se, että mies pyysi vielä uudestaan tätä naista treffeille. Ne omat juopot tuntuu pieneltä tän rinnalla, kiitos kun jaoit! D Sen olen treffaillessa oppinut, että mitä paskemmat treffit sitä parempi stoori muille kerrottavaksi! Silverlining ja mitä näitä nyt on. Tosin aamuoksut ekan yökylän yhteydessä kirivät kanssa aika korkealle, totesi Nörttipoika itseironisesti kun kerroin tarinan hänelle.

Muistutti tosin ettei sentään oksentanut mun päälle: Tälläinen paskakeissi on tapahtunut minullekkin. Kun festareilla ensimmäisenä yhteisenä yönä tyyppi oli kussut kädelleni ja makuupussilleni. Tämä kyseinen henkilö sitten paljastuikin oikeaksi "kustaan kännissä unissaan sinne ja tänne, eikä aamulla muisteta siitä mitään" tapaukseksi.. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Toimii mulle huomattavasti paremmin kuin tavallinen porno. Aivan mahtava näky, kun orin jalkovälistä sojottaa puolimetrinen, kivikova parru mikä heiluu sinne tänne ja mitä se jäykistelee välillä vatsaansa vasten ja on ilmiselvästi erittäin kiihottunut. Ja hevosten akti itsessään, siinä vaiheessa kun ori hyppää selkään niin tamma päästää jotain ruiskeita just ennen kuin ori työntyy sen pimpsaan ja aloittaa sen mielettömän edestakas työntelemisen.

Ja näyttäähän se muutenkin upeelta, kun tää valtava muna sojottaa syvällä siellä tammassa. Olis kiva löytää joku nainen, ketä kiihoittuu myöskin hevosten seksistä yhtä paljon kuin minä.

Itse ainakin kiihotun räjähtämisen partaalle näistä ja saan mielettömiä ja runsaita orkkuja erittäin helpolla. Ja olis kiva vetää pientä roolileikkiäkin ehkä.. Olis "oma tamma astutuksessa": Ehkä joku samanhenkinen leidi vois ehdottaa jotain, jos ei kuullosta liian kinkyltä? Täällä ois yks tamma kiimassa, voit vaikka sitoa, nyt tai heti! Jaahas, mistäs päin olet?

Jos oikeesti kiinnostaa, niin voitaishan me näkyilläkin ko asian tiimoilta. Eiköhän nuo asiat hoidu kuntoon sit jos siltä tuntuu;. Olis kiva, jos hevostyttö vois vaikka kirjoittaa jotain kertomuksia noista asututuksista ym: Ja joku muukin nainen ja jos on jotain omia kokemuksia, miltä on tuntunut olla astutuksessa mukana ym aiheeseen liittyvää.

On todella kiihottavaa katsella kun ori astuu tamman. Kuinka se kivikova elin heiluu puolelta toiselle ja kuinka se selkään hypätssään jäykistää sen melkein vatsaansa kiinni ja survoo sen tamman pilluun. Ja toinen on tuo siemenen kerääminen keinopukilla. Ne orin runnovat työnnöt ja sen kalun älyttömät nytkähdykset, kun se laukee. Ja sitä sperman määrää!! Näyttää ainakin, et sitä tulee lasillinen kerrallaan joka ryöpsähdyksellä ja ne hörähtelyt nautinnosta siinä samalla. Kyllä orin saa laukeamaan käsinkin, mutta siihen tarvitaan oikeaa tekniikkaa ja apuväline.

Ensinnäkin ori vaatii melko luonnolliset olosuhteet,eli koska kiimasen tamman sisällä siis synnytyskanavassa on "kuuma", eli ori tarvii peniksesään sen lämmön tunteen ja siellä kalun juuressa kevyen puristuksen, siis sen jonka tamman häpyhuulet saa-aikaan,eli luonnollisen tuntemuksen!

On olemassa sperman keruu tekniikka, joka suoritetaan käsin ilman mitään pukkia ja siinä käytetään apuvälineenä lämpimään veteen kastettuja ohuita pesusieniä tai riepuja. Tästä menetelmästä on englanninkielisillä hevossivuilla juttuja.

Olen välillä miettinytkin, josko noin onnistuisi. Tää on kyllä ihan omaksi ja orin huviksi, kiinnostaa kuitenkin sen verran kovin tuo "jättipatukka" ja haluttaisi kokea tuo siemensyöksykin livenä. Ja kyllähän se kiihottaakin ajatella edes noin isoa erektiotakin Noi on kyl ihania videoita. Mut se, mikä mua ihmetyttää, et kuin noinkin suoria juttuja voi ladata youtubeen lähiotosten kanssa. Kuitenkin naisilta on jo rinnatkin peitossa.

Naiminen on kuitenkin aina sitä itseään, on se sit miehen tai orin tuuppimista kun näytetään. Mahtaisko aikuisten liikeistä saada animal sex-matskua.

Siis ei mitään eläimiin sekaantumista todellakaan, vaan just noita astutusvideoita ym aiheeseen liittyvää? On kuitenkin yks aika hyvä innon lisääjä ja tympii aina touhuta siinä pöytäkoneen äärellä kullan kanssa tai itsekseen näitä katsellen. Ja sit, kun mulla on kotiteatterisysteemi, niin olis kiva pistää seinän kokoisena pyörimään just joku heppojen tilanne.

En juurikaan käy missään aikuisten liikkeestä ja tuskin löytyy kanttia kysyä kylmiltään, olis eri asia jos tietäis jo valmiiks, et tarjontaa olis. Olin joskus hetken aikaa tekemisissä erään naisen kanssa, ketä kiihotti nuo astumiset ym. Oli todella hienoa seksiä meillä, kun katseltiin siinä seksiä harrastaessa youtube-matskua. Otin hänet aina vielä takaa, joten hän sai siitä ihan älyttömät kiksit, kun kuvitteli jotain pätkää katsellessa et hän on siinä orin alla Onko "miss neiti" tehnyt mitään kivaa orien kanssa viime aikoina?

Onnistuin muuten just tän palstan neuvoilla laukaisemaan orin tässä yks kerta: Miss Neidillä näyttää olevan tilaisuus leikkiä oriiden kanssa. On mukava tietää se-että on naisiakin jotka ovat hevosten sukuelimistä kiinnostuneita ja uskaltaa ns. Kyllä orin kalu puoleensa vetää, vielä kun sen saa käsipelillä "toimimaan": Onneksi eräs naispuolinen ystäväni kiihottuu myöskin astutuksista ja siementen otosta.

Häntä kiihottaa juuri oriin työnnöt, liikkeet ym. Jotenkin oli sit luonnollinen jatkumo, että aloimme harrastaa seksiä yhdessä kun kerta sama jos ei harvinainen niin yleisesti ottaen salattu fetissi. Välillä harrastamme ihan perusseksiä, mut kyllä nuo astutukset ym on iso osa seksielämäämme. Hänestä huomaa, ja hän on huomannut minussa eron perusseksin ja astutuskiihoituksen aiheuttamassa innossa.

Miss Neiti; onko tullut lisää hienoja kokemuksia oriheppojen kanssa? Entä siemenet lentääkö puruille,vai otatko talteen ja maistelet myöhemmin tms. En kyl maistele sentään, annan rauhassa ruiskia pitkin lattioita. Käsille kyl on tullut, se on tuntunut hyvältä: Otan usein terskasta kiinni, kun tunnen et orilta tulee. Paisuu ihanasti just ennen siemensyöksyä ja ne nytkähtelyt Miss Neiti, vieläkö orin kanssa täytyy käyttää sitä lämpökäsittelyä, vai riittääkö pelkästään naisen hellä käsi?

Keinovaginalla tapahtuva spermankeruussa,sen vaginan lämpötila on n. Annan lämpöä, mut onnistuu kyl ilmankin. On kait jotenkin yhdistänyt minun kädet siihen siemensyöksyyn, niin sen fiilikset on usein jo sen mukaiset.

Välillä roiskinut jo suurin piirtein saman tien, kun olen ottanut terskan käteen ja hieman hieronut. Olen vain ajatellut, että ori nauttii siitä vielä enempi, kun on lämmintä kalun ympärillä. Tiedä sitten, olenko oikeassa.. On tosiaan muutenkin niin älyttömän kiihottunut, en ole ikinä kyllä nähnytkään niin kovaa erektiota.

Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn. Kyllä uskoisin näin myöskin.

Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle: Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten.

En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin nyt oli lämpökäsittely mukana.

No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni. Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään.

Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille. Kun laittaa googleen haun.

Kerro vielä miltä tuntui kun laukesi? Ihan vain mielenkiinnosta, koska pidän oreista yli kaiken,millainen se sinun orisi on onko se suomenhevonen vai joku lämmin puoli verinen? Onko sillä kookas kalu vai pieni jne. Kun leikit orisi kanssa hyväiletkö koskaan sen kiveksiä? Minun kokemukseni mukaan moni ori pitää kivesten hyväilystä ja pidän siitä itsekkin, koska tunne on samanlainen, kuin hyväilisi naisen rintoja. Katseltiin muijan kanssa noita astumisia youtubesta aiemmin tänään.

Ei helkkari, ei voi muuta sanoa: Meillä oli omat astutukset siinä samalla, joutu ottamaan hänet kolme kertaa ja luulen et kerta vielä kiellon päälle tänään; Ei sillä että hän valittaisi, päinvastoin, tykkää kun pimpsaa survotaan oikein kunnolla roiskeiden kanssa.

Käytiin kyllä kierroksilla molemmat. Kyllä naiminen tuntuu mahtavalta noiden videoiden lämmittämänä. Taisin olla jotain 16 v kun televisiosta tuli joku leffa, joka alkoi siten, että hevoset suoritti aktin. Se oli taitavasti kuvattu, ensin näytettiin tamman pillua, joka teki pumppausliikettä, ori tuotiin esiin ja sen valtavan pitkästä elimestä valahteli jo etukäteen "sitä. Lähikuvassa näytettiin, miten tamman pillusta alkoi valumaan spermaa ja ori aloitti pillun nuolemisen, sitä jatkui kauan, en sitten tiedä, saako tamma siinä orgasmin, mutta erit.

Muistan myöskin nähneeni telkusta leffoja, missä näytettiin astumisia. Eräs ranskalainen hevostilalle sijoittunut elokuva on jäänyt erityisesti mieleeni. Tämä oli joskus luvulla, olin aika nuori sälli silloin. Näissä kanssa näytettiin aika läheltä, kun ori sai hetken pakaroille lätkimisen jälkeen työnnettyä munansa tammaan ja alkoi pumppaamisen. Ja kuinka se puri lauetessaan tamman lapoja häntäänsä huiskutellen yms..

Harmi, kun ei näytetä näitä ko leffoja enää. En tiedä onko filmi sama, koska rva x. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin. Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD. Voi muuten olla juuri tuo sinun mainitsemasi elokuva, En muista siitä hirveästi muuta paitsi juuri tyuon hyvin näytetyn astumisen. Ja siitä on tosiaan yli 20v kun olen sen nähnyt viimeksi.

Mut hyvä tietää tuokin leffa, jos vaikka löytyisi jostain divarista edes. Kaikki extramatsku, mitä on tarjolla, kelpaa kyl mulle. Oli se astuminen tia pelkkä orin seisokki. Ei tarvitse olla pelkän youtuben varassa.

Levykauppa äxällä on varastossa ainakin muutama ko leffa. Nimellä Peto-La bète-The Beast. Pistin tilaukseen tänään, pitäis olla noudettavissa ehkä jo pe. On vissiin muutenkin aika roisi leffa vieläkin, vaikka on tehty luvulla. Joo se on se sama, josta mainitsin. Ainakin TV versiosta oli sensuri poistanut sen seksiaktin pedon kanssa ,joka tapahtui suolla. Kerro oliko se mukana tuossa sinun versiossasi, sitten kun olet katsonut sen leffan. Sehän se, Pedon vallassa.

Olisi ihan kiva saada jostain tuo alkupätkä siitä filmistä. Oli melkoinen sokki myönteisessä mielessä nuorelle tytölle nähdä niin realistinen ja ammattimaisesti kuvattu tapahtuma. Erikoisesti se kalun työntyminen tamman sisään ja lopuksi pillun nuoleminen- täysi kiihottuminen oli kyllä valmis parissa sekunnissa: D Noin muuten, hevosen "se" on yksi niistä salaisista fantasioista, mitä päässä liikkuu.

Levykauppa äx, sieltä löytyy. Vkl katsoin ja siinä oli tää loppukohtauskin mukana, mis tän naisen peruukki jopa sai kunnon kyytiä; ja on aika hottis tää miss lane.. En tiedä onko youtubessa tätä alun astutusta, mut tosiaan levykauppa äxällä on vielä muutama kappale ko leffaa hintaan 6,95e: Et kannattaa ostaa ihan tuon astumisen takia jo. Mulla oli kyl kans keppi sekunnissa löysästä halkeamispisteessä tän alun astutuskohtauksen jäljiltä.. Yks mahtavimpia pätkiä tätä puuhaa mitä olen nähnyt: No hankkiko Rva x sen kyseisen elokuvan,kun se kerran oli saatavana.

Ja onko Miss Neiti antanut hepalleen nautinnon hetkiä? No eipä tullut kuitenkaan hankittua, on varmaan kasetilla, eikä ole enää nauhuria. Olen kyllä, elämä etenee kuten tähänkin asti: Osaisiko kukaan sanoa pitäisikö ruuna peniksen hyväilystä? Eihän se mielihyvän tunne varmaan ole hävinnyt mihinkään, jos vaikka halut on hävinneetkin palleroiden matkaan.

Ja olen ainakin itse nähnyt ruunien joskus roikottavan ja jäykistelevän kalujaan samalla tavalla kuin oritkin. Tämä on sekä orien,että ruunien kohdalla yksilöllistä. Kyllä ainakin oma ruuna ja moni muukin ruunakaveri piti kyseisestä hyväilystä.

Kerro nyt hyvä Miss Neiti hieman millainen ori sinulla on. Itselläni oli aikoinaan montakin ori kaveria,ei tosin omia, mutta kuitenkin oli tilaisuuksia leikkiä niiden kanssa ja testata niiden käytöstä. Kun ori huomaa miten mukavalta se peniksen ja kivesten käsittely tuntuu niin ne on aina valmiita yhteistyöhön ja nauttivat käsittelystä. Suomenhevonen, aika nuori vielä. Kyllä tämäkin aika pian "oppi tavoille", eikä tosiaan ole mikään hullu seksipeto silti.

Minä pidän kaikista hevosista,mutta Suomenhevonen on kuitenkin kaikkein rakkain, se on vaan jotenkin läheisempi kuin muut. Varsinkin suomi orien vehkeet ovat useimmin näyttävämmät ja kookkaammat kuin lämmin ja puoliveristen.

Toki noilla muillakin on eri kokoisia ja näköisiä elimiä, mutta suokeilla on usein värikkäämmät, kun taaas ruunikoilla on usein mustat tai hyvin tummat vehkeet. Munkin mielestä Suomenhevosella on yleisesti ottaen isommat varustukset..

En tosin ole lämminveristen kanssa kovin paljoa ollut tekemisissä, mutta niihin "tuttuihin" verrattuna kokoero on selvä.

..

Olin vanhempieni kanssa muutamana vuotena juhannuksen tietämissä maalla- enoni maatilalla aina noin viikon päivät, yksi painava syy siellä oleskeluun oli varmaan sahtitynnyri, sahti kun isälleni maittoi päivittäin.

Oli siellä serkkulikkakin, jota en oikeastaan kunnolla tuntenutkaan, pidin vähän kummallisenakin, minua huomattavasti vanhempi, ajeli jo autolla ja hänellä oli oma hevonenkin, tai ainakin luulin niin. Pelkäsin tuota hevosta, näin sen välillä laitumella, yksi asia vaan herätti hirveästi mielenkiintoa, vatsan takaosasta työntyi ajoittain ulos jotain pitkää elintä, pidempi kuin käsivarteni, en oikein päässyt selvyyteen, mikä se oli.

Kun aikuiset lähtivät kaupunkireissulle, johon oli matkaa kuulemma 30 kilometriä, me "lapset" jäätiin talonvahdiksi, auto oli tuskin ehtinyt pihasta, kun serkkutyttö sanoi, että tules katsomaan, mitä hevoselle täytyy välillä tehdä.

Hevonen oli tallissa ja kävelimme sinne, jäin tietysti turvallisen välimatkan päähän, kun hevonen näki meidät, niin se elin alkoi työntymään ulos ihosta, sitä tuli ja tuli vaan, minullekkin tuli kumma olo. Serkkutyttö, siis Piia oli ottanut jostain suuren kudinpuikon, sellaisen joilla oli nähnyt mummon kutovan paksua villapaitaa, siinä oli päässä iso pyöreä puupallo ja terävään päähän oli työnnetty pullonkorkki.

Piia kyykistyi melkein hevosen alle ja otti kädellään kiinni siitä valtavasta elimestä, siveli sitä edes takaisin, otti otteen siitä päästä, missä oli kumman näköinen pahkura, tule katselemaan Piia sanoi, annetaan sille pitkä hekuma- uusi sana, jota en ollut koskaan kullut. Piia otti kiinni siitä kudinpuikon korkista ja alkoi työntämää toista päätä siihen elimeen, ihmettelin, miksi hän sanoi puikkoa hekumaksi, puikko liukui hitaasti sisään siihen elimeen ihan korkkia myöten, se tuntui minusta kamalan jännittävältä, pimpissäni alkoi myös tykyttämään kauheasti, tykkäsin siitä tunteesta, mutta koskaan ei ollut tykyttänyt näin voimakkaasti.

Sitten Piia veti sen puikon miltei ulos ja työnsi taas sisään, jatkoi sitä liikettä hitaasti ja tasaisesti- sisään- ulos-sisään ulos. Hevonen tuli levottomaksi, piti inhottavaa hirnuvaa ääntä ja teppasi takajaloillaan, yhtäkkiä siitä elimestä alkoi valumaan jotain valkoista, sitä meni Piian kädellekkin, mutta Piia jatkoi vaan sitä työntelyä tasaiseen tahtiin.

Hevonen vaan piti sitä inhottavaa hirnumista ja vaihtoi jalkaa, niin että kopse kävi, kunnes sitä valkoista ryöpsähti oikein paljon lattialle, Piia veti puikon ulos ja nousi seisomaan, elin ruiski sitä valkoista valtavan määrän, katselin silmät selällään, en ymmärtänyt mikä tapahtuma on kyseessä. No se siitä Piia sanoi, mentiin karjakeittiöön, missä Piia pesi kätensä ja sen puikon- pitää vielä harjata lattia, ettei porukat huomaa. Tämän tehtyään lähdettiin kävelemään sisälle päin, "tuletko mun kanssa runkkaamaan" pelästyin kauheesti, tiesin mitä runkkaaminen oli, kun olin sitä tehnyt, täälläkin, luulin, että Piia oli saanut sen jotenkin selville, mutta näki varmaan kauhistuneen ilmeeni ja sanoi, että taidat olla vielä niin pieni tyttö, ettet runkkaa, en niin sanoin hieman helpottuneena, no Piia meni sisälle omaan huoneeseensa ja minä jäin pihalle "odottelemaan" vanhempien saapumista.

Yleensä ns, aikuisviihde, videot, kertomukset ei minua hetkauta, pikemminkin päinvastoin, tympäisee, kaikki saman ikivanhan kaavan mukaan. Mutta kun jokin tavoittaa sieluni syvyyksissä olevan mustan laatikon, niin Olen myös koittanut etsiä juttuja, missä miehille tehdään jotain vastaavaa Minulle on joskus tehty muutama näytteen otto vastaavan tapaisesti. Etsittiin kipua aiheuttanutta turhaan, myöhemmin löytyi syyllinen, nailonlankapiikki joka tunkeutunut terskaan.

Oudon sukupuolitaudin metsästys Housut pois ja pöydälle makaamaan: Totisena poikana katsoin, kun naislääkäri painelulla laittoi hiukan seisomaan, että sai ruiskun sisään virtsaputkeen ja ruiskutti jotain kirvelevää sisään.

Seuraavaksi metallipuikolla kaavittiin syvältä näyte labraan. Kun piti lähteä pois oli pakko mennä vastaanoton vessaan istumaan ja odottamaan seisakin laskemista. Oli niin arka, että autoon meno oli suurta tuskaa, ja siellä istuin varmaan tunnin vetskari auki takki näkösuojana ennenkuin uskalsi lähteä kotiinpäin. Kiihoittava tarina,mutta luonnoton ja menisi eläinrääkkäyksen puolelle, jos noin tekisi oikeasti. Mitään esineitä ei saa työnnellä eläinten sisään.

Mutta lisää hevostarinoita please. Nuorena tajusin jutut kukista ja mehiläisistä jo ennen kouluikää. Leikin usein naapurin lasten kanssa, naapurissa oli ravihevosia. Siihen aikaan hevosten astutus hoitui perinteisellä tavalla, ravimiehet toivat naapuriin hevosiaan astuttavaksi. Tietysti meidät lapset hätisteltiin pois astutuksen aikana, mutta katselimme tuota kiinnostavaa ja kiellettyä touhua aina jostain piilosta.

Nauroimme ja hihittelimme kun näimme orihevosen roikkuvan pitkän elimen, joka välillä taipui eteenpäin suoraksi. Myös astutus tapahtuma oli jännää seurattavaa, kun ori hyppäsi tamman selkään ja tuo valtava elin työntyi tamman sisään. Astumisen jälkeen ori vetäytyi pois tamman päältä, sen elin vetäytyi tamman sisältä ja siitä ruiskahteli ulos nestettä, jota luulimme virtsaksi koska emme vielä silloin tienneet sen olevan orin spermaa.

Varmaan tuosta lapsuuden jännistä kokemuksista johtuu, että vielä nytkin minua kiihottaa kovasti jos näen orihevosen elimen roikkuvan ulkona. Monesti erilaisissa tapahtumissa jos paikalla on hevosia ja näen jollain hevosella roikkuvan elimen, kiihotun näkemästäni ja minun on pakko etsiä jokin paikka, jossa voin purkaa paineeni jäykistyneestä kullistani.

Olen myös katsellut netistä kuvia, jossa näkyy hevosen mahtava elin ja runkkaillut samalla kulliani. You tubesta noita astutus ja roikutusvideoita löytyy pilvin pimein. Minua myös kiihottaa orit. Suomessa on paljon tamma ja varsa näyttelyitä, joissa on vuotiaita orivarsoja ja niissä on usein mielenkiintoista nähtävää. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

On nuo orit vaan niin seksyjä. Juuu, tuolla oriilla oli kovat paineet pakottamassa, ori itsetyydyttää silleen, kun videossa näkyy, taisi vaan tulla häirityksi, tai sitten sitä valtaisaa ryöppyä ei näytetty.

Mites, oletko ikinä joutunut helpottamaan orin aiheuttamaa poltetta asioihin..?: Tuleeko muuten naiselle yleensä kuinka helposti mielleyhtymiä ym ajatuksia oriin erektion näkemisestä jo tai muuten..? Olen tuossa vuosien varrella nähnyt satoja kertoja tuota orien itsetyydytystä eli masturbointia eli runkkaamista, mutta en ole koskaan nähnyt tästä aiheutuvaa siemensyöksyä, joten se on erittäin harvinaista! Haluaisin tietää, että huolehditaanko noista oriista jotenkin, jos ne eivät voi paineitaan purkaa sillä luonnonmenetelmällä, uo lätkytys ei oikein näytä tehokkaalta luulisi olon muuttuvan sietämättömäksi muuten, kuten nuorilla: Olen kuullut juttuja Tosin varmaks en tiedä , että joillain talleilla oreja hyppyytetään sillon tällöin pukilla muulloinkin kuin siementä kerätessä.

Lähinnä ajateltu kai niiden mielenrauhaa, kun saavat päästellä isommat paineet pois tekotammaa panemalla. Mut tiedä sit tosiaan, pitääkö paikkaansa.

Olis kyllä kivä nähdä, kuinka ori tyydyttää itsensä ilman apuja. Siis viä siemensyöksyyn asti. Orit joilla ei astuteta tai on pitkä väli astutuksien välillä,kuten esim talviaika, niin kyllä luonto hoitaa tehtävänsä ei siinä ihmistä tarvita. Olen itse nähnyt muutaman kerran kun ori tyhjentää vanhan varastonsa.

Ori on vaan virtsaamis asennossa letku roikkuen ei erektiossa ja siemenet purkautuvat ulos samoin kuin normaalissa siemensyöksyssäkin, tosin hieman hitaammin ja heikommalla paineella. Näkemissäni tapauksissa ensin purkautuivat siemenet ja sitten vasta orit aloittivat sen mahaansa vasen lätkyttelyn ja terskan paisutuksen, vaikka sen olisi luullut toimivan toisinpäin.

Saako muuten orin laukaistua perinteisesti käsipelillä, vai tarviiko pukin tm. Olen joskus aikanaan mielenkiinnosta yrittänyt, mutta ei ole onnistunut. Silloinen ori oli muuten silmin nähden erittäin kiihottunut ja tuntui tykkäävän, muttei tosiaan roiskimiseen asti. Koitin perinteisellä edestakas vetelyllä ja terskan hyväilyllä. Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi, mutta ei kutittaen eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn.

Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä. Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään.

Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä! Kyllä ne siitä pitävät. Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä. Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni. Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun.

Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten. Se kesä meni vähän liiankin nopeasti. Minulla on samansuuntaisia kokemuksia, kun ori huomaa miten kivalta se kullin käsittely tuntuu niin se on aina valmiina nautintahetkiin ja tunnistaa kyllä leikkikaverinsa.

Juu sen kyllä huomas. Useasti tosiaan hörisikin jo valmiiksi siihen malliin, että olin varma et kohta roiskuu. Harmi vaan ettei enää ole saumoja päästä edes satunnaisesti leikkimään.

Kuulin kyl tästä orista että on nykyään siitoskäytössä, eli pääsi kloppi sit käyttämään aitoonkin tavaraan tuota namiansa. Ei ne muutu luonteeltaan miksikään kaikkien päälle hyppiviksi seksipedoiksi. Itse joskus kanssa aikanaan harrastin hyväilyleikkejä parin oriin kanssa lähes päivittäin ja hyvin meni asiat. Juoksivat aina luokseni kalu kovana höristäen ja olivat tyytyväisiä, vielä kun sain muutaman kerran laukaistua spermat heiltä pois niin oli aina kuin piste iin päällä.

Ihanaa huomata että on muitakin kaltaisiani: Orin jäykkä kulli on kyllä jotain todella upeeta ja astutus on todella upeata katsella. Toimii mulle huomattavasti paremmin kuin tavallinen porno. Aivan mahtava näky, kun orin jalkovälistä sojottaa puolimetrinen, kivikova parru mikä heiluu sinne tänne ja mitä se jäykistelee välillä vatsaansa vasten ja on ilmiselvästi erittäin kiihottunut.

Ja hevosten akti itsessään, siinä vaiheessa kun ori hyppää selkään niin tamma päästää jotain ruiskeita just ennen kuin ori työntyy sen pimpsaan ja aloittaa sen mielettömän edestakas työntelemisen.

Ja näyttäähän se muutenkin upeelta, kun tää valtava muna sojottaa syvällä siellä tammassa. Olis kiva löytää joku nainen, ketä kiihoittuu myöskin hevosten seksistä yhtä paljon kuin minä.

Itse ainakin kiihotun räjähtämisen partaalle näistä ja saan mielettömiä ja runsaita orkkuja erittäin helpolla. Ja olis kiva vetää pientä roolileikkiäkin ehkä.. Olis "oma tamma astutuksessa": Ehkä joku samanhenkinen leidi vois ehdottaa jotain, jos ei kuullosta liian kinkyltä? Täällä ois yks tamma kiimassa, voit vaikka sitoa, nyt tai heti! Jaahas, mistäs päin olet? Jos oikeesti kiinnostaa, niin voitaishan me näkyilläkin ko asian tiimoilta.

Eiköhän nuo asiat hoidu kuntoon sit jos siltä tuntuu;. Olis kiva, jos hevostyttö vois vaikka kirjoittaa jotain kertomuksia noista asututuksista ym: Ja joku muukin nainen ja jos on jotain omia kokemuksia, miltä on tuntunut olla astutuksessa mukana ym aiheeseen liittyvää. On todella kiihottavaa katsella kun ori astuu tamman. Kuinka se kivikova elin heiluu puolelta toiselle ja kuinka se selkään hypätssään jäykistää sen melkein vatsaansa kiinni ja survoo sen tamman pilluun.

Ja toinen on tuo siemenen kerääminen keinopukilla. Ne orin runnovat työnnöt ja sen kalun älyttömät nytkähdykset, kun se laukee. Ja sitä sperman määrää!! Näyttää ainakin, et sitä tulee lasillinen kerrallaan joka ryöpsähdyksellä ja ne hörähtelyt nautinnosta siinä samalla. Kyllä orin saa laukeamaan käsinkin, mutta siihen tarvitaan oikeaa tekniikkaa ja apuväline. Ensinnäkin ori vaatii melko luonnolliset olosuhteet,eli koska kiimasen tamman sisällä siis synnytyskanavassa on "kuuma", eli ori tarvii peniksesään sen lämmön tunteen ja siellä kalun juuressa kevyen puristuksen, siis sen jonka tamman häpyhuulet saa-aikaan,eli luonnollisen tuntemuksen!

On olemassa sperman keruu tekniikka, joka suoritetaan käsin ilman mitään pukkia ja siinä käytetään apuvälineenä lämpimään veteen kastettuja ohuita pesusieniä tai riepuja. Tästä menetelmästä on englanninkielisillä hevossivuilla juttuja. Olen välillä miettinytkin, josko noin onnistuisi.

Tää on kyllä ihan omaksi ja orin huviksi, kiinnostaa kuitenkin sen verran kovin tuo "jättipatukka" ja haluttaisi kokea tuo siemensyöksykin livenä. Ja kyllähän se kiihottaakin ajatella edes noin isoa erektiotakin Noi on kyl ihania videoita.

Mut se, mikä mua ihmetyttää, et kuin noinkin suoria juttuja voi ladata youtubeen lähiotosten kanssa. Kuitenkin naisilta on jo rinnatkin peitossa. Naiminen on kuitenkin aina sitä itseään, on se sit miehen tai orin tuuppimista kun näytetään. Mahtaisko aikuisten liikeistä saada animal sex-matskua. Siis ei mitään eläimiin sekaantumista todellakaan, vaan just noita astutusvideoita ym aiheeseen liittyvää?

On kuitenkin yks aika hyvä innon lisääjä ja tympii aina touhuta siinä pöytäkoneen äärellä kullan kanssa tai itsekseen näitä katsellen. Ja sit, kun mulla on kotiteatterisysteemi, niin olis kiva pistää seinän kokoisena pyörimään just joku heppojen tilanne.

En juurikaan käy missään aikuisten liikkeestä ja tuskin löytyy kanttia kysyä kylmiltään, olis eri asia jos tietäis jo valmiiks, et tarjontaa olis. Olin joskus hetken aikaa tekemisissä erään naisen kanssa, ketä kiihotti nuo astumiset ym. Oli todella hienoa seksiä meillä, kun katseltiin siinä seksiä harrastaessa youtube-matskua. Otin hänet aina vielä takaa, joten hän sai siitä ihan älyttömät kiksit, kun kuvitteli jotain pätkää katsellessa et hän on siinä orin alla Onko "miss neiti" tehnyt mitään kivaa orien kanssa viime aikoina?

Onnistuin muuten just tän palstan neuvoilla laukaisemaan orin tässä yks kerta: Miss Neidillä näyttää olevan tilaisuus leikkiä oriiden kanssa. On mukava tietää se-että on naisiakin jotka ovat hevosten sukuelimistä kiinnostuneita ja uskaltaa ns.

Kyllä orin kalu puoleensa vetää, vielä kun sen saa käsipelillä "toimimaan": Onneksi eräs naispuolinen ystäväni kiihottuu myöskin astutuksista ja siementen otosta. Häntä kiihottaa juuri oriin työnnöt, liikkeet ym. Jotenkin oli sit luonnollinen jatkumo, että aloimme harrastaa seksiä yhdessä kun kerta sama jos ei harvinainen niin yleisesti ottaen salattu fetissi. Välillä harrastamme ihan perusseksiä, mut kyllä nuo astutukset ym on iso osa seksielämäämme.

Hänestä huomaa, ja hän on huomannut minussa eron perusseksin ja astutuskiihoituksen aiheuttamassa innossa. Miss Neiti; onko tullut lisää hienoja kokemuksia oriheppojen kanssa? Entä siemenet lentääkö puruille,vai otatko talteen ja maistelet myöhemmin tms. En kyl maistele sentään, annan rauhassa ruiskia pitkin lattioita. Käsille kyl on tullut, se on tuntunut hyvältä: Otan usein terskasta kiinni, kun tunnen et orilta tulee.

Paisuu ihanasti just ennen siemensyöksyä ja ne nytkähtelyt Miss Neiti, vieläkö orin kanssa täytyy käyttää sitä lämpökäsittelyä, vai riittääkö pelkästään naisen hellä käsi? Keinovaginalla tapahtuva spermankeruussa,sen vaginan lämpötila on n. Annan lämpöä, mut onnistuu kyl ilmankin. On kait jotenkin yhdistänyt minun kädet siihen siemensyöksyyn, niin sen fiilikset on usein jo sen mukaiset.

Välillä roiskinut jo suurin piirtein saman tien, kun olen ottanut terskan käteen ja hieman hieronut. Olen vain ajatellut, että ori nauttii siitä vielä enempi, kun on lämmintä kalun ympärillä.

Yksi eroottisten fantasioiden muoto on nykyisin naisten itse nettiin kirjoittamat romanttiset tarinat ja eroottiset tarinat. Yksi suosittu muoto on fan-fiction, jossa elokuvasta tai tv-sarjasta kirjoitetaan omia tarinoita, joissa elokuvien ja tv-sarjojen tähdet joutuvat useimmiten seksuaalisiin seikkailuihin. Yksi kummallinen piirre näissä fanifiktion tarinoissa on mm. Yleisin teema kuitenkin on: SM-seksi ja naisten pakottaminen seksiin eri muodoissaan.

Tämä ilmiö tulee esiin mm. Kirjan Fifty shades of gray alkuperä on juuri naisten kirjoittamassa fanifictiossa, Twilight sarjan fanifiktiossa. Tässä ei ole mitään uutta, että naisten seksuaalifantasioissa he haluavat tulla alistetuiksi tai pakotetuiksi seksiin eri tavoin. Tämä tottuu naisten seksuaalifantasioista on tiedetty jo vuosikymmeniä, ja se on hyvin monissa eri tutkimuksissa havaittu eri puolilla maailmaa.

Tutkijat eivät ole löytäneet kunnon selitystä näille naisten raiskausfantasioille — Tätä nimitystä tutkijat fantasioista käyttävät. Noin puolella kaikista naisista on tällaisia seksuaalifantasioita. Usein naiset pitävät seksifantasiansa yksityisinä, eivätkä kerro niistä toisille. Tästä omien fantasioiden synnyttämästä syyllisyydestä ja häpeästä voi syntyä ongelmia tilanteessa, jossa pitäisi rauhallisesti ja neutraalisti arvioida sitä, liittyykö seksinostoon samanlaisia pakottamisen elementtejä, joista omissa seksifantasioissa ovat pääsisältönä.

Varsinkin tämä on vaikeaa sen vuoksi, että vain erittäin harva nainen on koskaan käynyt paikoissa, joissa seksiä myydään ja ostetaan, tai tuntee lähipiirissään seksiä myyvän naisen. Kaikki omaan arvioon tarvittavat tiedot ovat muualta hankittuja, ja kun yleensä lehdistön linjana on julkaista seksikaupasta vain kielteistä tietoa, niin arvion teko vaikeutuu edelleen.

Helsingin Sanomien kolumnisti Veera Nuutinen puuttuikin tähän ongelmaan , ja totesi, että ihmiset saavat tietonsa seksikaupasta lähestulkoon kokonaan fiktiosta. Mutta tässä tullaan tähän ongelmaan, että kirjoja lukevat ja ostavat nykyisin lähinnä naiset, ja silloin et myy kirjailijana, jos et kirjoita romaaneja, joissa eivät toistu kioskikirjallisuuden lailla naisia kiinnostavat seksuaaliset teemat. Siksi ihmiskauppateema sopiikin kirjailijoille kuin nakutettu.

Ruotsalaiset olivat kovin ihastuneita Sofi Oksasen kirjaan Puhdistus, koska se kertoi heidän mielestään hyvin ihmiskaupasta, mutta heiltä puuttui se tieto, että Sofi Oksanen on tunnustuksellinen sadomasokismin harrastaja, ja kirjoittanut siitä artikkelinkin kirjaan Kivun kauneus.

Ei ihme, että ihmiskauppa onkin noussut kirjailijoiden mieliteemaksi. Kirjailijathan rahastavat nyt sillä, että he ihmiskaupasta varoittamisen varjolla kirjoittavat naisten omista seksifantasioita tarinoita, joissa ulkomaalaiset ja maahanmuuttajat leimataan vaarallisiksi ja väkivaltaisiksi naisten orjuuttajiksi.

Minua joskus mietityttää, että kun julkisuudessa monet naiset puhuvat ihmiskaupan uhasta ja seksikaupan kauheudesta, niin millaisiako heidän omat salaiset seksifantasiansa sitten ovat? Mutta voi olla, että seksifantasioilla ei ole päärooli tässä ihmiskauppaan liittyvässä moraalipaniikissa. Mediatutkijat ovat nimittäin kiinnittäneet enemmän huomiota toiseen, tätä lähellä olevaan ilmiöön, eli kauhuelokuviin.

Kauhuelokuvien suurkuluttajia ovat nuoret, ja kauhuelokuvien viesti nuorille on: Tyypillinen kauhuelokuvahan on rakenteeltaan sellainen, että siinä nuoret ensin tuovat ensin omaa seksuaalisuuttaan esille jollain tavoin, ja sitten tämän seurauksena tulee joku olento, ja veri lentää ja kuolema niittää satoa julmilla ja erikoisilla tavoilla. Viesti on selvä — seksistä rangaistaan ja seksin palkka on kuolema.

Näytä Piilota kommentit 12 kommenttia. Nainen unelmoi vahvasta menestyneeestä alfasta, joka tietää mitä tahtoo ja ottaa sen. Vaikka parisuhde olisikin vaniljaa, nainen toki odottaa, että mies on aloitteellinen ja saa naisen tuntemaan itsensä halutuksi.

Osa naisen tyydytystä on nauttia otetuksi tulemisesta ja näin tuottaa nautintoa miehelle. Naisilla on myös lukuisia eteenpäin vietyjä fantasioita; mm sm- seksi, tulla otetuksi miesryhmässä. Tämä kaikki on tavallista ja sisäänrakennettua naisessa. Ja evoluution kannalta loogista.

Mutta se aiheuttaa kognitiivisen dissonanssin naisessa kun samaan aikaan pitäisi olla itsenäinen, miesten johtajaksikin kykenevä uraohjus. Kyllä kioskikirjallisuuden tarinoissa mies on säännöllisesti menestyjä. Tosin Laasanen esittää kirjassaan, että kyseessä on vain se kulttuurinen ilmiö, että äidit opettavat tyttärensä etsimään "hyvää aviomiestä".

Laasanen toteaa osuvasti, että "kas kummaa, naiset vain sattuvat rakastumaan näihin rikkaisiin miehiin. Alfamies ei kuitenkaan selitä naisten seksifantasioita, sillä yleisin on seksi tuntemattoman miehen kanssa, 2. Kun julkisuudessa joku poliitikko murjoo homoja, niin yleensä siihen vastataan, että "homofoobikko yrittää peittää omaa piilevää homoseksuaalisuuttaan".

Vastaavasti voisi esittää, että kun naispoliitikko esittää tiukkaa kieltoa seksin ostoon, niin hän voisi peittää omaa haluaan maata tuntemattomien miesten kanssa. Seksifantasia seksityöläisenä toimimisesta on tutkimusten mukaan harvainainen seksifantasia naisilla, mutta jos yleisin on seksi tuntemattoman miehen kanssa, ja toiseksi yleisin seksiin pakottaminen, niin tästä voisi vääntää, että seksikieltoja ajava poliitiikko haluaa osoittaa, että hän yli kaikein vastustaa kahta omaa seksifantasiaansa.

Mutta näin ei ole. Kyse seksin vastustamisessa on siinä, että naiset toimivat yhdessä siveyden puolesta ja naisilla on opittu valmius vastustaa vaistomaisesti vapaata seksiä. Lisäksi naiset vahtivat toistensa seksuaalisuutta ja rankaisevat sosiaalisesti liian vapaamielisesti käyttäytyvää naista kollektiivisesti ryhmänä.

Kun poliitikko vastustaa kovaan ääneen seksuaalista vapautta, niin hän kovimpaan ääneen huutajana yrittä saada johtajan asemaa ja statusta naisten ryhmässä. Ja sama motiivi on Hirvisaarella, kun hän suomii homoseksuaaleja, omissa uskonnollisissa piireissä kovalla tuomitsevalla puheella saa statusta. Vastenmielistä on sekoittaa kuvitelma ja todellisuus tuolla tavalla ja luulla, että kaikki naiset ovat tuollaisia. Tuhannesti vastenmielisempää on sekoittaa omat fantasiat ja todellisuus siten kuin blogeissaan televät ne psykiatrit, jotka suosittelevat seksiä ratkaisuksi miljoonan köyhyyteen ja No sehän löytyikin Youtubessa.

Ihmiskaupasta saa tietoa Vähemmistövaltuutetun toimistosta ja Ihmiskauppa. Mikä olis ihmisten motiivi käydä näillä sivuilla. Postmodernissa yhteiskunnassa ihmisten tietoisuus muodostuu globaalin median usein pirstaleisista sisällöistä. Kun ihmiskaupsta saa seksikkäitä kertomuksia elokuviin ja televisioon, niin ihmisten käsitys muodostuu näistä. Keski-ikäisille naisille tärkein lähde ihmiskauppaan on romaanikirjallisuus, ja kirjailijat eivät nykyisn paljoa välitä eettisistä periaatteista, vaan maalaavat häikäilemättä maahanmuttajista kauhukuvaa raakoina ihmiskauppiaina, joita vasttaan oman maan valkoihoinen päähenkilö taistelee.

Luotan tässä Hesarin asiantutemukseen "Monet mielikuvamme seksin myynnistä perustuvat olennaisesti siitä tehtyyn fiktioon. Post-postmoderni ihminen tunnistaa ja erottaa fiktion ja faktan ja siksi ihmiset hakevat myös reaalitietoakin - tosin hakemiseen tarvitaan motivaatioon hieman tiedostavuuttakin.

Sinänsä olet jäljillä tuon maailmankuvan luomisen suhteen, sillä sekularisoituvammaksi muuttuvassa maailmassa fiktioteollisuus korvaa aikaisemmin vahvana jyllänneen uskonnollisen kehyskertomuksellisuuden elämän tarkoituksen luojana.

Lilja4ever -elokuvaan tosin viitataan joskus "faktalähteenä" ihmiskaupasta puhuttaessa, kieltämättä. Tuo Moodyssonin elokuva on siinä mielessä kummallinen, että Moodysson on vakaumuksellinen kristitty, ja hänellä on myös uskonto-lyhytelokuvia.

Alun perin Moodysson suunnitteli elokuvaansa Jeesuksen hahmoa, joka kulki koko ajan päähenkilö vieressä, mutta luopui sitten ideasta. Moodysson on tehnyt kuitenkin myös Fuckin Åmål elokuvan, joka keroti teinilesbojen ongelmista lesbomyönteisesti. Moodysson vaikuttaakin olevan ihmeellinen uskonnollis feministinen hybridi, vaikka emme voi kuitenkaan mitenkään väistää sitä tosiasiaa, että feministinen seksuaalimoraali ja kristillinen seksuaalimoraali ovat sovittamattomassa ristiriidassa keskenään, etenkin suhtautumisessa homoihin ja lesboihin, mutta myös suhteessa aborttiin, seksuaalivalistukseen, esiaviolliseen seksiin, ym.

Kristityn tai juutalaisen, muslimin,,,, elämä on yhtä kilvoittelua - Isaac Barsevis Singerin kirjassa "Orja" tuo kilvoittelu tuli äärimmäisen kouriintuntuvasti esitetyksi. Ruotsissa kristillinen jumalakäsitys on noin suurinpiirtein sukupolven verran Suomea kehittyneempää, ja siellä queer-kristillisyys on yleistä. Kolminaisuusopin mukainen jumala vaihtaa siinä sukupuoltaan verrattain joustavasti. On esiintynyt pyrkimystä nähdä pyhä henki naiseuteen viittaavana hahmona, Isän ja Pojan tasapainottajana.

Katolilaisilla ja osin myös ortodokseilla uskonnossa on tärkeä naishahmo, Neitsyt Maria, joka toimii voimakkaan samaistumisen kohteena näiden uskontosuuntausten naisille. Luterilaisuudessa ei tätä Neitsyt Marian palvontaa ole. Minulla sattuu olemaan yksi maailman parhaista passeista, jota vilauttamalla melkein koko maailma on minulle avoin.

Satun elämään maailman onnellisimman kansan keskuudessa. Minulla on ollut onnea

Pornotarinat seksilelut netistä homoseksuaaliseen

Oli sitten joutessaan riskisti sanottuna paskonut pussiinsa känniunien keskellä. Ei tarvitse olla pelkän youtuben varassa. Sitä tiedä, millainen kontrolli tälläkin palstalla jo on, vaikka tätä ei näköjään sensuroida eikä ole kielletty. Miksi lapsia ei synny? Näyttää ainakin, et sitä tulee lasillinen kerrallaan joka ryöpsähdyksellä ja ne hörähtelyt nautinnosta siinä samalla. Kyllä ainakin oma ruuna ja moni muukin ruunakaveri piti kyseisestä hyväilystä. Usein naiset pitävät seksifantasiansa yksityisinä, eivätkä kerro niistä toisille.

Erootiset tarinat homoseksuaaliseen seksifantasia tarinat